Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Mekkora lenne egy max 7 felvonásos 4 nyert meccsig tartó párharc az arab renitensek között a Teve kupáért 😀+5 meccs kínában míg megy a BL 😀twitter.com/SwissRamble/status/1231847021973245952?s=19A presztízs veszteség és ego sérülés sokkal jobban fájna az araboknak. A pénz nem tétel nekik
Azzal kalkulálva, hogy elérné a negyeddöntőt a City, 238M fontot buknának a 2év alatt (a kimaradő jegyeladásokkal együtt)
Éves bevételük (600M volt kb tavaly)kb 5ödét buknák vele a kövi két évben.
Azt azért egy ilyen támogatású klub is megérezné,lehet el kéne adniuk pár játékost
Borbinho
FLZOLI
Negritis
Persze aki veszti a meccset nem hordhat maszkot a következőn.
több mint 6 éve
100 ponttal vezettek, élvezzétek már picit Pool-fanok. Szalah így, Szalah úgy... el vagytok egész szezonban kényeztetve 😛
több mint 6 éve
Ezzel a statisztikával általában nem szoktak foglalkozni, persze igazad van. Én is szerintem 1, max 2 kivétellel minden meccsüket láttam idén (tavaly is hasonló lehetett a ráta), épp ezért nem szállok vitába az állításoddal, mert true.Eredmenyes... Persze, ha a kanadai tablazatot nezed. De ha megnezed, hany elveszitett labdaja van, hany helyzetbol lo golt, mennyire hatekony, akkor szerintem a beka popsija alatt lehet. Egeszen elkepeszto, minden heten nezem es nem igazan van meccse, ahol nincs legalabb tiz rossz megmozdulasa.101 masodperc alatt Szalah ket elveszitett lavda es egy rossz passz. Acelos formaban nyomja.Egész szezonban ez van. És még így is relatív eredményes tud lenni. A rendszer segíti. De a támadásokat tekinte idén Mané az ász. Firmino meg minden évben a "motor".
Stez
shagi0206
Stez
több mint 6 éve
Eredmenyes... Persze, ha a kanadai tablazatot nezed. De ha megnezed, hany elveszitett labdaja van, hany helyzetbol lo golt, mennyire hatekony, akkor szerintem a beka popsija alatt lehet. Egeszen elkepeszto, minden heten nezem es nem igazan van meccse, ahol nincs legalabb tiz rossz megmozdulasa.101 masodperc alatt Szalah ket elveszitett lavda es egy rossz passz. Acelos formaban nyomja.Egész szezonban ez van. És még így is relatív eredményes tud lenni. A rendszer segíti. De a támadásokat tekinte idén Mané az ász. Firmino meg minden évben a "motor".
Stez
shagi0206
több mint 6 éve
101 masodperc alatt Szalah ket elveszitett lavda es egy rossz passz. Acelos formaban nyomja.Egész szezonban ez van. És még így is relatív eredményes tud lenni. A rendszer segíti. De a támadásokat tekinte idén Mané az ász. Firmino meg minden évben a "motor".
Stez
több mint 6 éve
101 masodperc alatt Szalah ket elveszitett lavda es egy rossz passz. Acelos formaban nyomja.
több mint 6 éve
+5 meccs kínában míg megy a BL 😀twitter.com/SwissRamble/status/1231847021973245952?s=19A presztízs veszteség és ego sérülés sokkal jobban fájna az araboknak. A pénz nem tétel nekik
Azzal kalkulálva, hogy elérné a negyeddöntőt a City, 238M fontot buknának a 2év alatt (a kimaradő jegyeladásokkal együtt)
Azt azért egy ilyen támogatású klub is megérezné,lehet el kéne adniuk pár játékost
Borbinho
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
twitter.com/SwissRamble/status/1231847021973245952?s=19A presztízs veszteség és ego sérülés sokkal jobban fájna az araboknak. A pénz nem tétel nekik
Borbinho
több mint 6 éve
twitter.com/SwissRamble/status/1231847021973245952?s=19Azzal kalkulálva, hogy elérné a negyeddöntőt a City, 238M fontot buknának a 2év alatt (a kimaradő jegyeladásokkal együtt)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
mondjuk itt ami kerek, azt viszik, ami szögletes, azt gurítják - de csak amíg kerekre nem kopik, mert akkor felemelik, és viszik azt isAkkor legyen... kapus!Gulácsin kívül jöhetne bárhova 😀honosítani akarjuk! 😀Hat igen, amugy mindket felet megertem valahol, de mellette mindket fel idiota is. De Rossinak mindenkepp ujfent roppant sok esze van, hogy ilyeneket nyilatkozik, ez mar vagy a harmadik alkalom, hogy valahol valakivel kapcsolatban megragadja a lapatot, es kever egy jokorat a kakis levesbol. Nikolics meg tulzasba viszi a ribanckodast.Hogy jön ide Daniele?
Stez
alatriste
Negritis
alatriste
Stez
több mint 6 éve
Akkor legyen... kapus!Gulácsin kívül jöhetne bárhova 😀honosítani akarjuk! 😀Hat igen, amugy mindket felet megertem valahol, de mellette mindket fel idiota is. De Rossinak mindenkepp ujfent roppant sok esze van, hogy ilyeneket nyilatkozik, ez mar vagy a harmadik alkalom, hogy valahol valakivel kapcsolatban megragadja a lapatot, es kever egy jokorat a kakis levesbol. Nikolics meg tulzasba viszi a ribanckodast.Hogy jön ide Daniele?
Stez
alatriste
Negritis
alatriste
több mint 6 éve
Gulácsin kívül jöhetne bárhova 😀honosítani akarjuk! 😀Hat igen, amugy mindket felet megertem valahol, de mellette mindket fel idiota is. De Rossinak mindenkepp ujfent roppant sok esze van, hogy ilyeneket nyilatkozik, ez mar vagy a harmadik alkalom, hogy valahol valakivel kapcsolatban megragadja a lapatot, es kever egy jokorat a kakis levesbol. Nikolics meg tulzasba viszi a ribanckodast.Hogy jön ide Daniele?
Stez
alatriste
Negritis

Liverpool Fc
több mint 6 éve
honosítani akarjuk! 😀Hat igen, amugy mindket felet megertem valahol, de mellette mindket fel idiota is. De Rossinak mindenkepp ujfent roppant sok esze van, hogy ilyeneket nyilatkozik, ez mar vagy a harmadik alkalom, hogy valahol valakivel kapcsolatban megragadja a lapatot, es kever egy jokorat a kakis levesbol. Nikolics meg tulzasba viszi a ribanckodast.Hogy jön ide Daniele?
Stez
alatriste
több mint 6 éve
De ki ő, hogy azonnal hívni kellett volna, Negri?nézi a faszom a mennyeit
Hisz semmi erőnléte, nézd már a Vidi meccseit legalább. Haszontalan lett volna a válogatottban. Semmi értelme, ugyanaz mint Dzsu.
A Fb-on üzengetés meg a legalja, bárki csinálja.
LoveSobri
és nem a mai Niko-ról beszélünk, hanem arról mikor Rossi átvette a válogatottat
18/19-es szezonban 31 meccsen rúgott 12 gólt átlag ~70 percet játszva
szidhatod az MLS-t de meglepne ha a mennyei alatt lenne a szint
nah akkor kellett volna Rossinak hívnia
több mint 6 éve
Hat igen, amugy mindket felet megertem valahol, de mellette mindket fel idiota is. De Rossinak mindenkepp ujfent roppant sok esze van, hogy ilyeneket nyilatkozik, ez mar vagy a harmadik alkalom, hogy valahol valakivel kapcsolatban megragadja a lapatot, es kever egy jokorat a kakis levesbol. Nikolics meg tulzasba viszi a ribanckodast.Hogy jön ide Daniele?
Stez

Liverpool Fc
több mint 6 éve
De ki ő, hogy azonnal hívni kellett volna, Negri?Hisz semmi erőnléte, nézd már a Vidi meccseit legalább. Haszontalan lett volna a válogatottban. Semmi értelme, ugyanaz mint Dzsu.
A Fb-on üzengetés meg a legalja, bárki csinálja.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Hat igen, amugy mindket felet megertem valahol, de mellette mindket fel idiota is. De Rossinak mindenkepp ujfent roppant sok esze van, hogy ilyeneket nyilatkozik, ez mar vagy a harmadik alkalom, hogy valahol valakivel kapcsolatban megragadja a lapatot, es kever egy jokorat a kakis levesbol. Nikolics meg tulzasba viszi a ribanckodast.
több mint 6 éve
magyar válogatottat tekintve azért sajnos nincs messze tőlükIgen. Rossinak nem kellett volna felhívni.Nikolics megvan amúgy?a szemét tényleg, ahellyett hogy akkor beszélt volna vele mikor átvette a csapatot most mikor ég a ház kerül elő hogy mi lenne ha
Rossi
“Nikolicsot azonnal felhívtam, amikor hazajött, ő viszont azt mondta nekem, hogy nem most kellene beszélnünk, hanem legalább egy évvel ezelőtt kellett volna.”
Van bőr a pofajan. Ő mondta le a válogatottságot és meg őt hívják fel ...
csebi
amíg kint játszott addig nem volt izgalmas most hogy hazajött a posványba minjá kell
Negritis
Baszki ez nem óvoda vagy vmi tini lány csoport. Ő döntött h lemondja. Rossi kinevezesenel mondhatta volna h mivel megváltoztak a körülmények ezért ha behívnak újra jönne. Mondott ilyet? Nyilatkozott ilyet? Felhívta Rossit? Azért ő nem egy messi vagy C Ronaldo.
csebi
ez van, én megértem miért hisztizik
ahogy azt is miért nem hívta egyből rossi
több mint 6 éve
Nekik azért már van közös múltjuk egymással nyilatkozatháború címén:Igen. Rossinak nem kellett volna felhívni.Nikolics megvan amúgy?a szemét tényleg, ahellyett hogy akkor beszélt volna vele mikor átvette a csapatot most mikor ég a ház kerül elő hogy mi lenne ha
Rossi
“Nikolicsot azonnal felhívtam, amikor hazajött, ő viszont azt mondta nekem, hogy nem most kellene beszélnünk, hanem legalább egy évvel ezelőtt kellett volna.”
csebi
amíg kint játszott addig nem volt izgalmas most hogy hazajött a posványba minjá kell
Negritis
Baszki ez nem óvoda vagy vmi tini lány csoport. Ő döntött h lemondja. Rossi kinevezesenel mondhatta volna h mivel megváltoztak a körülmények ezért ha behívnak újra jönne. Mondott ilyet? Nyilatkozott ilyet? Felhívta Rossit? Azért ő nem egy messi vagy C Ronaldo.
csebi
www.csakfoci.hu/magyar-foci/magyar_valogatott/nikolics-a-facebookon-valaszolt-rossinak-ennyi
több mint 6 éve
Igen. Rossinak nem kellett volna felhívni.Nikolics megvan amúgy?a szemét tényleg, ahellyett hogy akkor beszélt volna vele mikor átvette a csapatot most mikor ég a ház kerül elő hogy mi lenne ha
Rossi
csebi
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
twitter.com/tomwfootball/status/1231700895232032776?s=19A kis cseles 😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Nikolics megvan amúgy?a szemét tényleg, ahellyett hogy akkor beszélt volna vele mikor átvette a csapatot most mikor ég a ház kerül elő hogy mi lenne ha
Rossi
csebi
több mint 6 éve
Nikolics megvan amúgy? Rossi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
akkor miért szereztek győztes ma gólt a 96. percben??? csak hogy minél feltűnőbb legyen??Hogy jobban fájjon 😁
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Indexen volt róla pár napja cikkTAO. Szanaszét lopják az ilyen csapatokat minden szinten. BLSZ-ből tudnék neked mesélni, mik mennek.Bármibe fogadok hogy a Budafok leadja a második helyet a Vasasnak.azt magyarázza meg nekem valaki, hogy miért biznisz egy Budafokba pénzt fektetni? volt róla cikk indexen, még ha valaki hobbiból is csinálja ezt, legalább egy olyan csapatot szemelne ki magának, amihez az emberek érzelmileg tudnak kötődni, ugyan ki menne ki a BMTE meccseire bárki ellen is?
Kb 2-3 forduló múlva indul a művelet...
LoveSobri
r.baggio
Kenny
index.hu/sport/futball/2020/02/19/tao_mlsz_ellenorzes_emmi_nsi_nav_feljelentes/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal