Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Mi a frászt csinál a Fradi hátul? Elöl is persze...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Lol gecc ez van amikor egy kiscsapat beáll bekkelni a kövesdi katlanban
több mint 6 éve
Mocskos csalok. A Leicester nem kapta meg a szabalyos buntetot, ugyanazert a City megkapta.
több mint 6 éve
Lett az több is.
több mint 6 éve
40perc elég volt Messinek a mesterhármashoz.Hihetetlen,hogy eltékozoljuk az utolsó éveit két balfasz miatt..
több mint 6 éve
www.facebook.com/watch/?v=615829852330273Kész. 😀 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Megnéztem a hivatalos szabályzatot, és én emlékeztem úgy hogy mint a selejtezőben minden körben újra lehet nevezni, de igazad van.A La Ligaba tökéletes igazolás Braithwaite, BL-be meg super subként hozzá tud majd tenni a csapathoz. Viszont nem feltétlen jobb mint Ángel vagy Loren, mindkettejüknek jobb szezonja van.Lehet rosszul tudom, de a BL-re már nem nevezhetik. Csak a bajnokságban játszat a srác.
Heisman Trophy
roberto23
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
A La Ligaba tökéletes igazolás Braithwaite, BL-be meg super subként hozzá tud majd tenni a csapathoz. Viszont nem feltétlen jobb mint Ángel vagy Loren, mindkettejüknek jobb szezonja van.Lehet rosszul tudom, de a BL-re már nem nevezhetik. Csak a bajnokságban játszat a srác.
Heisman Trophy
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
A La Ligaba tökéletes igazolás Braithwaite, BL-be meg super subként hozzá tud majd tenni a csapathoz. Viszont nem feltétlen jobb mint Ángel vagy Loren, mindkettejüknek jobb szezonja van.Jah. Mondjuk eleg suttyo dolog volt ismet, ahogy a Barcat segitette a szovetseg. Mondjuk a Realt is ugyanigy szokta, szoval ez nem a Barcanak szol, leginkabb annak, hogy Spanyolorszagban valami egeszen felelmetes, hogy toljak a nagyokat a kicsikkel szemben.
Heisman Trophy
több mint 6 éve
A La Ligaba tökéletes igazolás Braithwaite, BL-be meg super subként hozzá tud majd tenni a csapathoz. Viszont nem feltétlen jobb mint Ángel vagy Loren, mindkettejüknek jobb szezonja van.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Az új Barca igazolás évekkel ezelőtti interjúja priceless:Hu de priceless...
- Melyik a kedvenc csapatod?
- A Real Madrid.
- És mi az álmod?
- Hogy egyszer a Realban játszhassak.
😀😀😀DDDD
LoveSobri
több mint 6 éve
Az új Barca igazolás évekkel ezelőtti interjúja priceless:- Melyik a kedvenc csapatod?
- A Real Madrid.
- És mi az álmod?
- Hogy egyszer a Realban játszhassak.
😀😀😀DDDD
több mint 6 éve
twitter.com/_Zeets/status/1230575958404599809?s=19twitter.com/_Zeets/status/1230579429451141121?s=19
😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Jó kis párosítások vannak az EL-ben.
több mint 6 éve
meg hát a két legjobb támadójukat vitték el a télenSztem meg az egész salzburg szét volt esve, nem lógott ki lefele, fullba tolta a kretént az egész csapat. Amúgy sztem lehet, hogy nem bírják mert sokszor megjátszható lett volna mint legjobb opció mégsem kapott labdát. Mintha nem akarnának passzolni neki a többiekÉn nem akarok felülni a "Szoboszlai overrated trainre", de Dominik ma nagyon gyenge volt,szédelgett csak a pályán,kivonta magát a játékból.Szoboszlaiék le vannak ültetve.Kurva rossz a salzburg, gyakorlatilag mintha a magyar válogatottat látnám. Ész nélkül átrugdalják a középpályájukat az eladott labdákból meg kapják a gólokat. Mondjuk az utolsó méteres les volt, vissza se nézték...
Kenny
peach
Elgondolkodtató volt ezt látni reméljük két sorsdöntő válogatott meccs előtt.
Kenny
peach
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Farkas Patrickot nem nezi Rossi😀🤔Sztem meg az egész salzburg szét volt esve, nem lógott ki lefele, fullba tolta a kretént az egész csapat. Amúgy sztem lehet, hogy nem bírják mert sokszor megjátszható lett volna mint legjobb opció mégsem kapott labdát. Mintha nem akarnának passzolni neki a többiekÉn nem akarok felülni a "Szoboszlai overrated trainre", de Dominik ma nagyon gyenge volt,szédelgett csak a pályán,kivonta magát a játékból.Szoboszlaiék le vannak ültetve.Kurva rossz a salzburg, gyakorlatilag mintha a magyar válogatottat látnám. Ész nélkül átrugdalják a középpályájukat az eladott labdákból meg kapják a gólokat. Mondjuk az utolsó méteres les volt, vissza se nézték...
Kenny
peach
Kenny
peach
több mint 6 éve
Sztem meg az egész salzburg szét volt esve, nem lógott ki lefele, fullba tolta a kretént az egész csapat. Amúgy sztem lehet, hogy nem bírják mert sokszor megjátszható lett volna mint legjobb opció mégsem kapott labdát. Mintha nem akarnának passzolni neki a többiekÉn nem akarok felülni a "Szoboszlai overrated trainre", de Dominik ma nagyon gyenge volt,szédelgett csak a pályán,kivonta magát a játékból.Szoboszlaiék le vannak ültetve.Kurva rossz a salzburg, gyakorlatilag mintha a magyar válogatottat látnám. Ész nélkül átrugdalják a középpályájukat az eladott labdákból meg kapják a gólokat. Mondjuk az utolsó méteres les volt, vissza se nézték...
Kenny
peach
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Én nem akarok felülni a "Szoboszlai overrated trainre", de Dominik ma nagyon gyenge volt,szédelgett csak a pályán,kivonta magát a játékból.Szoboszlaiék le vannak ültetve.Kurva rossz a salzburg, gyakorlatilag mintha a magyar válogatottat látnám. Ész nélkül átrugdalják a középpályájukat az eladott labdákból meg kapják a gólokat. Mondjuk az utolsó méteres les volt, vissza se nézték...
Kenny
peach
több mint 6 éve
Szoboszlaiék le vannak ültetve.Kurva rossz a salzburg, gyakorlatilag mintha a magyar válogatottat látnám. Ész nélkül átrugdalják a középpályájukat az eladott labdákból meg kapják a gólokat. Mondjuk az utolsó méteres les volt, vissza se nézték...
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Azert indul mas neven, mert a BLben es az Elben nem engedelyezett, hogy a csapatnevben a szponzor is fel legyen tuntetve. A Lipcse neve nem Red Bull, a Salzburge igen, ezert lett utobbi FC Salzburg. Mint ahogy a Fehervar sem jatszhatott Mol Fehervarkent, hanem csak FC Fehervarkent.Pedig pl a Salzburgban vannak külön ilyenek, hogy a Rauch logó ugye a legfiatalabb játékoson van bár erről biztos volt hír mindenhol Szoboszlai miatt, de pl a Salzburg az európai kupákban nem Red Bull hanem FC Salzburg néven indul, hogy indulhasson a Lipcse mellett, és ehhez jár 2 más mezük is, mondjuk azok meg jobban néznek ki mint az eredetiek 😀Valaki azt tudja hogy miért volt a Lipcse néhány játékosainak más színű RedBull logója mint a többinek?Elkeveredett a csomagok között egy garnitúra, de Werner és Nkunku a 2. félidőre cserélt, Klostermannon fennmaradt az ezüstös logó:
Coolearie
www.sport1.de/fussball/champions-league/2020/02/champions-league-rb-leipzig-mit-zwei-verschiedenen-sponsoren-logos
Fast Willie
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Sevilla: Megegyeztek a kínai Wuhan Zall csapatával – ebben a városban tört ki a koronavírus – 31 éves portugál középhátvédjük eladásáról. A bekk 5 és fél év, valamint 167 mérkőzés után távozik Sevillából, ahol a csapatkapitányi karszalagot is viselhette korábban.Biztos megdugta a Sevilla elnök feleségét.