NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 562
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
én csak azt akartam mondani, hogy jó formában véd, nem úgy mint tavaly év közben:- )vagy ha az nem, akkor eltiltás a sárgák miatt 😊Nem úgy nézett ki a mai meccsen, hogy Bogdán védeni fog egyhamar a bajnokikon.Kapuskiállítás és sérülés is van a világon.
ozibozi
iktriad
slowmotion
több mint 9 éve
De ami a Liverpool átigazolási politikáját illeti az utóbbi években, na az szánalmas, és a hab a tortán ez a transzfer lenne. Én nem tudom, mennyire van benne Rodgers keze ezekben a butaságokban, de egyre inkább azt érzem, hogy elveszti a kontrollt a csapata felett, nem véletlen, hogy a szurkolók is lassan kiutálják az Anfieldről.gondolom ő is jobban szerette volna, ha Alexis Sanchezt sikerül tavaly megszerezni, de hát csak Baló lett a dologból.
Stez
majd meglátjuk.
az idei igazolások eddig tetszenek, a mezőnyjátékosok 40%-a lecserélődött, az időbe kerül, mire összecsiszolódik.
a mai meccs nem volt rossz, mondjuk ehhez kellett egy olyan ellenfél is, aki tud és akar is futballozni, és még otthon is játszik. majd a Hammers ellen kiderül.
több mint 9 éve
vagy ha az nem, akkor eltiltás a sárgák miatt 😊Nem úgy nézett ki a mai meccsen, hogy Bogdán védeni fog egyhamar a bajnokikon.Kapuskiállítás és sérülés is van a világon.
ozibozi
iktriad
több mint 9 éve
Szánalmasnak nem az a Milan szempontjából, inkább vicces, hogy még mindig hiszünk benne. De azért halkan jegyzem meg, hogy itt nem volt balhéja, jól érezte magát, és első évében jól is játszott.Szvsz szánalmas ez mindkét csapatnak. Tavaly nagyszerűen csinálta a Milan, de ezt, hogy most visszaveszik (még ha csak kölcsönbe is), ezt nem tudom értelmezni. De hát, ez már legyen a Milan baja.Balotelli megy vissza (kölcsönbe) a Milanba, lolcsika.MikeyMilan szurkolóként nem örülnék neki, ha tényleg visszajönne végül, de ez leginkább a Liverpoolra nézve elég szánalmas, mi meg tavaly csináltunk ismét egy nagyon jó üzletet Balotelli eladásával.
Viszont így biztos, hogy Ibra, vagy más támadó nem jön már.Törölt
Mikey
Kell támadó, de pont nem rá lenne szükség. Nagy nehezen kezd feleszmélni a csapat, és most pont arra lesz nagy szükség, hogy fejben mindenki rendben legyen, Balotelli meg az öltözőben csak a fesztivált csinálja majd. Hiszem, hogy még lehet belőle jó játékos, viszont pont nem nálunk lesz ideje arra, hogy összeszedje magát.
Egyszerűen nem az a karakter, aki most kell. Persze úgy, hogy még a bére felét is a Liverpool fizetné, nekünk tulajdonképpen semmibe sem fáj az egész, inkább csak azt sajnálom, hogy így biztosan nem jön akár Ibra, akár más a támadósorba.
De ami a Liverpool átigazolási politikáját illeti az utóbbi években, na az szánalmas, és a hab a tortán ez a transzfer lenne. Én nem tudom, mennyire van benne Rodgers keze ezekben a butaságokban, de egyre inkább azt érzem, hogy elveszti a kontrollt a csapata felett, nem véletlen, hogy a szurkolók is lassan kiutálják az Anfieldről.
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
AmenNem úgy nézett ki a mai meccsen, hogy Bogdán védeni fog egyhamar a bajnokikon.Kapuskiállítás és sérülés is van a világon.
ozibozi
iktriad
több mint 9 éve
Nem úgy nézett ki a mai meccsen, hogy Bogdán védeni fog egyhamar a bajnokikon.Kapuskiállítás és sérülés is van a világon.
ozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
Nem úgy nézett ki a mai meccsen, hogy Bogdán védeni fog egyhamar a bajnokikon.
több mint 9 éve
A meccs legjobbja címre pályáztak: Gabriel (arsenal), Gomez (liverpool), Skrtel (liverpool), Coutinho (liverpool). A nyertes: Joe Gomez (liverpool).Rég láttam ilyen jó 0-0át, meccs előtt aláírtam volna ezt az eredményt, és a második félidőt látva ez is volt az igazságos.
YNWA!
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Napi Zsuzsi megvolt.Komment:
Szobra lesz Bursában Dzsudzsáknak! A szobrász úgy formázza majd meg, amint kiszáll egy ripityára tört Lamboból, merész tekintete a horizontot fürkészi és a távolba mutat, másik kezében a Török Kupával.
Szakadok 😀
több mint 9 éve
f*sz kivan, hogy Cech pont erre a meccsre érkezett meg fejben is az Arsenalba. kis szerencsével, és az első két fordulóban látott Cechhel 4-0 is lehetne. 😣bezzeg Rambó be tudott találni a kapuba 😛
pedig rengeteg a pontatlanság...
Mikey
és nagyon nem volt les
több mint 9 éve
Mikey
18 739
f*sz kivan, hogy Cech pont erre a meccsre érkezett meg fejben is az Arsenalba. kis szerencsével, és az első két fordulóban látott Cechhel 4-0 is lehetne. 😣pedig rengeteg a pontatlanság...
több mint 9 éve
direktbe sincs ennyi kapufa a világon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Persze,hogy nem gond...csak az ember nem gondolta volna,hogy egy Las Palmas,Gijon gondot jelent.Acelos kezdes a 3 nagy spanyoltol...sztem ez nem baj. akkor jöhet vissza a spanyol bajnokság igazi nívója, ha leszámítva 2-3 ellenfelet, a barca-real nem ver mkit állandóan bucira3-4-5 gólokkal.
ZoliZoltán
csebi
Bilbao mostanában jó,Valencica jó,Sevilla,Villareal.
Azért vannak ott jó kis csapatok!
több mint 9 éve
Mikey
18 739
Szvsz szánalmas ez mindkét csapatnak. Tavaly nagyszerűen csinálta a Milan, de ezt, hogy most visszaveszik (még ha csak kölcsönbe is), ezt nem tudom értelmezni. De hát, ez már legyen a Milan baja.Balotelli megy vissza (kölcsönbe) a Milanba, lolcsika.MikeyMilan szurkolóként nem örülnék neki, ha tényleg visszajönne végül, de ez leginkább a Liverpoolra nézve elég szánalmas, mi meg tavaly csináltunk ismét egy nagyon jó üzletet Balotelli eladásával.
Viszont így biztos, hogy Ibra, vagy más támadó nem jön már.Törölt
több mint 9 éve
Nem újonc akart volna lenni csak mióta megvan az új telefonom javítja magának amit írni szeretnék..És néha elég érdekes mondatok jönnek ki.😛Oké még csak 3 fordultó ment le, de akkor is..Egy újonc csapattól elég szép teljesítmény.S közülük melyik az újonc csapat?
abload.de/img/1xcs61.pngCoolearie
Mikey
több mint 9 éve
Balotelli megy vissza (kölcsönbe) a Milanba, lolcsika.Milan szurkolóként nem örülnék neki, ha tényleg visszajönne végül, de ez leginkább a Liverpoolra nézve elég szánalmas, mi meg tavaly csináltunk ismét egy nagyon jó üzletet Balotelli eladásával.
Mikey
Viszont így biztos, hogy Ibra, vagy más támadó nem jön már.
több mint 9 éve
Mikey
18 739
Balotelli megy vissza (kölcsönbe) a Milanba, lolcsika.
több mint 9 éve
Oké még csak 3 fordultó ment le, de akkor is..Egy újonc csapattól elég szép teljesítmény.főleg, hogy a Lejcseszter már tavaly is PL-es volt
abload.de/img/1xcs61.png
Coolearie
több mint 9 éve
nem rá gondoltam, hanem bárki újoncnak 😀még szerencse, hogy első meccs csak egy van. 😋Pedronak meg is van az 1. gólja....ZoliZoltán+ első gólpassz is 😀 soha rosszabb első meccset!Borbinho
azért Terry is roppant okos, hogy kétgólos előnyben kiállíttatja magát.
Mikey
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Acelos kezdes a 3 nagy spanyoltol...sztem ez nem baj. akkor jöhet vissza a spanyol bajnokság igazi nívója, ha leszámítva 2-3 ellenfelet, a barca-real nem ver mkit állandóan bucira3-4-5 gólokkal.
ZoliZoltán
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Acelos kezdes a 3 nagy spanyoltol...
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
mondjuk kiderült az is, hogy nem csak nálunk hitt a légiósokban, mert a mai meccsen 1 olasz kezdett, azt is inkább lecserélte:- )))Meanwhile meg Sousa paliA szakma meg csak figyel.figyelmen kívül hagyva zomboribognár tanácsaitsimán szopatja a nagyok közé készülő Milant 2-0 ra a 85. p környékén.
ozibozi
Amadeus91
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 896
Meanwhile meg Sousa paliA szakma meg csak figyel.figyelmen kívül hagyva zomboribognár tanácsaitsimán szopatja a nagyok közé készülő Milant 2-0 ra a 85. p környékén.
ozibozi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
Meanwhile meg Sousa pali