NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 565
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
még most kell felpattanni a leicester bandwagonra, amíg nem késő 😀Drinkwater-nek? nincs az az Isten 😀
Löfli
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
még most kell felpattanni a leicester bandwagonra, amíg nem késő 😀
több mint 9 éve
4-3 😀
több mint 9 éve
Na Bumm...2-4
több mint 9 éve
West Ham...0-2-rol visszajonnek.2-2.Erre kapnak megint egyet...:-/
több mint 9 éve
Mikey
18 739
Sokat elmond a Man. Unitedről, hogy ezt a borzasztóan gyenge Newcastle-t sem tudta megverni hazai pályán. Mentek előre meg minden, de ha reggelig játszanak, se rúgnak gólt.
több mint 9 éve
ervinator
1 700
2 forduló ment le eddig, illetve egy a kupában. Mérlege 2 győzelem 1 döntetlen, nem igazán értem mi ez a határtalan pesszimizmus.Úgy néz ki, megint nem lesz könnyű dolga Palinak a Herthával... Alig van felépített támadás, néha össze - vissza rugdossák el a labdát, Kalout elől meg zavarja a labda.Főleg ha adöntetlen hegyek mellè nem èrkeznek majd nèha napjàn győzelmek, akkor az egy pontokkal nem igen lehet messze jutni.
JC6
ozibozi
Ezzel a kerettel nem hiszem, hogy nagy dolgokat kellene elvárni, ha biztos bennmaradás meglesz neki, akkor szerintem az sikerként könyvelhető el.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
Úgy néz ki, megint nem lesz könnyű dolga Palinak a Herthával... Alig van felépített támadás, néha össze - vissza rugdossák el a labdát, Kalout elől meg zavarja a labda.Főleg ha adöntetlen hegyek mellè nem èrkeznek majd nèha napjàn győzelmek, akkor az egy pontokkal nem igen lehet messze jutni.
JC6
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Úgy néz ki, megint nem lesz könnyű dolga Palinak a Herthával... Alig van felépített támadás, néha össze - vissza rugdossák el a labdát, Kalout elől meg zavarja a labda.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 552
vicces h allitolag a debrecen ftc-re ujra kotelezo a kartya...allitolag.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Pető: Jól játszottunk...Nincs több kérdésem.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok Gyurcsó Ádám! Szomorú, hogy Magyarországon már az is elég, hogy ha valaki kicsivel gyorsabb a többieknél. Nem baj, hogy nem tud egy labdát átvenni, se egy szögletet vagy szabadrúgást értelmesen legalább a csapattársa közelébe beadni, nem baj, de jövőhéten már tuti meglesz neki az új Nike csuka és lehet a Mennyeiben továbbra is villogni...Egy az egyben törne kapura, erre vagy elhagyja a labdát vagy 10 méterre pattan tőle... Az ellentámadásból meg jön a lengyel gól...
Ezek mi a tökömért indulnak el a kupákban? Kitiltani az összes magyar csapatot... Ha már egy amatőr északír meg montenegrói gárda gond, ott nagy a baj... Ez a Lech is.. nem mondom ,nem rossz csapat, de nem is világverő... Na meg az a csoki csatár elől. Juventus? Lószart öcsém, a 100 kilómmal többet csinálok mint ő, akit még a labda is zavar... áááááááááááá... Földet rá!
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 552
A Poznan abszolut verheto lenne/lett volna.Ez a sok technikai hiba bosszanto.Kicsivel nagyobb tempo es tessek..A bate elleni elso meccsen is ez volt.
több mint 9 éve
- Botka. Ki ez?Tavaly Kecskeméten volt húzóember, idén ugyanezt teszi a Honvédban. Semmivel sem rosszabb, mint a hazai átlag. Kérdés, hogy válogatott szinten ez elég-e. Azért örülök, hogy bekerült a bő keretbe!
JC6
(Remélem hamarosan mindenki számára elérhető lesz a hsz módosítás lehetősége. Ha nem akkor elég nagy bajban leszek... )
több mint 9 éve
- Botka. Ki ez?
Tavaly Kecskeméten volt húzóember, idén ugyanezt teszi a Honvédban. Semmivel sem rosszabb, mint a hazai átlag. Kérdés, hogy válogatott szinten ez elég-e. Azért örülök, hogy bekerült a bő keretbe!JC6
több mint 9 éve
A torok bajnoksag elvezeti faktora nem rosszabb mint egy holland belga francia szint az mas kerdes h erosebbek-e a torok klubbok.Egy első ligás csapat átlagos piaci értéke alapján az alábbi a sorrend Európában:
ZoliMP
1. Anglia
2. Spanyolország
3. Németország
4. Olaszország
5. Franciaország
6. Oroszország
7. Törökország
8. Portugália
9. Ukrajna
10. Belgium
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 552
A torok bajnoksag elvezeti faktora nem rosszabb mint egy holland belga francia szint az mas kerdes h erosebbek-e a torok klubbok.
több mint 9 éve
A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETEMint mondtad, ez csak bő keret, 33 fős ha jól számoltam. Ebből bőven lesz még rotálás, úgyhogy se ennyi kapus nem lesz, se ennyi támadó. Bogdán, Király, Gulácsi/Megyeri lesz a 3 szerintem.
KAPUSOK:
Bogdán Ádám (Liverpool), Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Király Gábor (Haladás), Megyeri Balázs (Getafe)
VÉDŐK:
Botka Endre (Budapest Honvéd), Fiola Attila (Puskás Akadémia), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Juhász Roland (Videoton FC), Kádár Tamás (Lech Poznan), Lang Ádám (Videoton FC), Leandro (Ferencváros), Pintér Ádám (Ferencváros), Szolnoki Roland (Videoton FC), Vanczák Vilmos (FC Sion)
KÖZÉPPÁLYÁSOK
Elek Ákos (Csangcsun Jataj), Gera Zoltán (Ferencváros), Hajnal Tamás (Ferencváros), Kalmár Zsolt (RB Leipzig), Nagy Ádám (Ferencváros), Simon Ádám (Videoton FC), Tőzsér Dániel (klub nélkül), Varga József (Debrecen), Vida Máté (Vasas)
TÁMADÓK:
Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (Bursaspor), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Mervó Bence (MTK Budapest), Nikolics Nemanja (Legia Warsawa), Németh Krisztián (Sporting Kansas City), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Stieber Zoltán (Hamburger SV), Szalai Ádám (Hoffenheim)
------------------------------------
Tudom, bő keret, de..
- Gulácsi helyett örülnék ha egyszer Köteles is meghívót kapna. Gulával most valami nincs rendben... De hát tökmindegy, Mackó véd majd úgyis még 10 év múlva, járókerettel.
- Botka. Ki ez? Pintér mikor játszott utoljára?
- Simon Ádám szerintem MOST nem válogatott szint. Annak ellenére sem, hogy 10 éve haverom 😀 Tőzsér, klub nélkül, nem baj 😀 Vida nem rossz, de még ő sem válogatott szint...
- Támadókból iszonyat jól állunk viszont. Kár hogy csak 1, max 2 lesz a pályán...
JC6
több mint 9 éve
Így van fél8-tól és 3/4 10-től szoktak 2-2-meccset játszani vasárnap Törökországban.Török lapinformációk szerint a török élvonalbeli bajnokság, a Süper Lig közvetítései jogait kívánja megszerezni a Sport TV. A csatorna döntésében nyilvánvalóan nagy szerepet játszik az, hogy Dzsudzsák Balázs a napokban a Bursaspor együtteséhez szerződött, de így képernyőre kerülhetnek itthon a Besiktas, a Fenerbahce és a Galatasaray mérkőzései is többek között.Pedig nagyon sok meccs van vasárnap este a török bajnokságban, szóval benne van.
Balázs meccseibe lehet, hogy belenéznék meg a rangadókba a hangulat miatt.
Remélem nem esik bele az NFL sávba. Lényeg, hogy az maradjon meg este 7-re is. 😊
Bazzani
Schleck
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
A MU kepes lenne kifizetni Griezmannert a 80 milliot. :-/...
Fener meccseknek orulnek! :-p
több mint 9 éve
Török lapinformációk szerint a török élvonalbeli bajnokság, a Süper Lig közvetítései jogait kívánja megszerezni a Sport TV. A csatorna döntésében nyilvánvalóan nagy szerepet játszik az, hogy Dzsudzsák Balázs a napokban a Bursaspor együtteséhez szerződött, de így képernyőre kerülhetnek itthon a Besiktas, a Fenerbahce és a Galatasaray mérkőzései is többek között.Pedig nagyon sok meccs van vasárnap este a török bajnokságban, szóval benne van.
Balázs meccseibe lehet, hogy belenéznék meg a rangadókba a hangulat miatt.
Remélem nem esik bele az NFL sávba. Lényeg, hogy az maradjon meg este 7-re is. 😊
Bazzani
több mint 9 éve
Török lapinformációk szerint a török élvonalbeli bajnokság, a Süper Lig közvetítései jogait kívánja megszerezni a Sport TV. A csatorna döntésében nyilvánvalóan nagy szerepet játszik az, hogy Dzsudzsák Balázs a napokban a Bursaspor együtteséhez szerződött, de így képernyőre kerülhetnek itthon a Besiktas, a Fenerbahce és a Galatasaray mérkőzései is többek között.Balázs meccseibe lehet, hogy belenéznék meg a rangadókba a hangulat miatt.
több mint 9 éve
dugo93
4 224
A Tottenham azért nem egy rossz csapat, ha már nagyon ezzel kapálózunk. Egyébként is én főleg a védelem és a védekező középpálya stabilitását dicsértem. Főleg a hátsó alakzat munkája tetszik eddig nagyon. Sokkal jobban teljesítenek, mint azt előre vártam. Shaw kezd beérni, Darmian jó fogás volt, viszont engem még mindig Smalling az aki a legjobban lenyűgöz eddig idén. Már kezdtem róla teljesen lemondani, nem tartottam United szintnek, de kedden pl olyan stabilitást hozott, amilyet a Rio-Nemanja párostól láttam utoljára. Egy rossz mozdulata nem volt. Ráadásul a másik két meccsen is teljesen meggyőző volt.Itt nem kupákról beszéltem... egyszerűen a mutatott játék tetszett. Legalábbis ha hozzávesszük, hogy a legtöbben közel sincsenek még csúcsformában. Ráadásul ez a Brugge felér simán egy angol középcsapathoz, amikkel az elmúlt 2 évben sokszor gondunk volt. Ráadásul a védelem tűnik végre stabilnak, ezt pedig pár éve egyáltalán nem lehetett látni.azért ez nagyon messze áll a valóságtól... akár a klub lehetőségeit nézve, akár azt, hogy milyen játékosok alkotják
dugo1993
egyébként is az eddig lejátszott 2 bajnokin összesen 4 kaput eltaláló lövése volt a MU-nak, ez minden csak nem biztató, már ami a támadójátékot illeti, hatalmas szerencséjük van hogy ebből 6 pontot tudtak hozni
pár hét múlva jön nekik, a Swansea-Pool-S'oton hármas, azt már jobban megmutatja a jelenlegi Mu erejét
ZERO_L
A támadó szekció is szvsz össze fog állni. Nem mondom, hogy sírnék egy jó csatár igazolása hallatán, de akkor sem lennék elszomorodva, ha nem érkezne senki. Annak is örülnék, ha Hernandez több szerepet kapna.
Egyébként az idei évben nálam már az is a "jó eredmény" kategóriába tartozna, ha a csapat megcsípne mondjuk egy második helyet a pl-ben, meg mondjuk a 8 közé jutna a bl-ben. Nem kell egyből visszaülni a világ tetejére, elég ha látszódik a határozott előrelépés.
több mint 9 éve
Mikey
18 739
FC Liverpool, FC Valencia, FC Paris Saint-Germain, Juventus Turin, AC Mailand. Az ilyenektől mindig agybajt kapok, idióta németek.Abba inkább bele sem kezdek, hogy mennyit érnek az efféle "melyik csapat mennyiért igazolt játékosokat?" című statisztikák. Esetleg ha kivonnák belőle az eladásokat, és a különbözetet vennék, na akkor kiderülne, ki mennyire szórta a pénzt... enyhén más lenne a sorrend...
több mint 9 éve
dr0725
482
nem csak a pl-ben szórják a pénzt 😀 valencia 107 millája ilyen Negredo féle emberekért az elég WTF 😀