NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
Lehető legjobb döntés.
Kenny
ugye ez csak vicc?
JC6
Ha egyszer hagynák hogy végigvigye amit akar,hidd el lenne belőle eredmény.

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Lehető legjobb döntés.
Kenny
ugye ez csak vicc?
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Tegnap;

Antoine Griezmann mindenidők legdrágább Atlético Madrid játékosa. A vezetőség 80 millió eurós kivásárlási záradékot állapított meg amely klubtörténelem írja a Marca.com

Ma;

Angol lapértesülések szerint, José Mourinho továbbra sem tett le Antoine Griezmann szerződtetéséről.

most már takarodhatna az Atleti közeléből....
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 739
... DE ahhoz képest hogy megint 3 új kezdő jött a támadó szekcióba szerintem nem volt rossz a dolog
Cou kicsit önző volt, de inkább ő csinálja ezt mint Ballo mert a lepattanóra jöhet Benteke aki nekem eddig tetszikNegritis
Hooszútávon gondolkozva, a támadókban nagyon sok fantáziát látok, persze a kémia és az utolsó pontos passzok hiányoznak, de ha összeáll a Benteke, Coutinho, Firmino, Ibe négyes, akkor az csodákra lehet képes. Mert egyébként Benteke is baromi ügyes lábbal -- nem is értem azokat, akik azt mondják, hogy csak az ívelős foci fekszik neki --, tegnap is sok nagyszerű megoldása volt.
Clyne és Gomez pedig akkora upgrade a védelem két oldalán, hogy hihetetlen. Borzasztó stabil lett a szélső védekezés általuk, ilyen pedig már nagyon régen nem volt.
(...)
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
Én nem élveztem, sőt.
Rengeteg mindent tudnék írni, de nem teszem, mert nem csapattopikban vagyunk, és a végén megint megkapjuk hogy már megint miről beszélgetünk.
Szóval nagyon lényegretörően: erősen szezon eleji a forma, de ennek ellenére két meccs, két győzelem, két clean sheet, és a nap végén csak ez számít.
Mikey
a Senal ellen ez kevés lehet, DE ahhoz képest hogy megint 3 új kezdő jött a támadó szekcióba szerintem nem volt rossz a dolog
Cou kicsit önző volt, de inkább ő csinálja ezt mint Ballo mert a lepattanóra jöhet Benteke aki nekem eddig tetszik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
Burcsa out

Dottore in?
petey
Kovács Zoli in.
empty
Lehető legjobb döntés.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
 444.hu/2015/08/18/magyar-kapus-rikatta-meg-belgiumot/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Én nem élveztem, sőt.
Rengeteg mindent tudnék írni, de nem teszem, mert nem csapattopikban vagyunk, és a végén megint megkapjuk hogy már megint miről beszélgetünk.
Szóval nagyon lényegretörően: erősen szezon eleji a forma, de ennek ellenére két meccs, két győzelem, két clean sheet, és a nap végén csak ez számít.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
nem tudom ki nézte a tegnapi Pool-Burnemouth meccset, de sztem a Pool fanokon kívül senki se élvezte 😀

amúgy érdekes ez az új les szabály ami a PL-be megy idéntől

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Burcsa out

Dottore in?
petey
Kovács Zoli in.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
(transfermarkt-on 1,1M fontot írnak vételárnak, ez egy top ligás csapatnak nevetségesen alacsony ár, szóval gyanítom nem a Dinamo hatalmas elvárásai miatt nem akadt komoly érdeklődő)ZERO_L
Azért nagy mázlija volt Vörösbaranyinak, hogy a Barca nem ajánlotta be azt azt 1,1 milliót, mit talált volna ki, hogy a bursába vihesse mégis? Nem igazán logikus, amit mondasz.
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 547 — situational football
„Lehet itt okoskodni, hogy »ez visszalépés lenne« vagy hogy »megint a pénzt választom«, de őszinte leszek: már nem érdekel, ki mit gondol. Egyébként nem is értem, miért kellene szégyellnem, hogy a negyedik vagy ötödik számú török klub hív. Pillanatnyilag olyan sok ajánlatom nincs, hogy válogassak a kérők között. Nemegyszer említettem már, hogy leginkább a Herthában szeretném folytatni, ám az kevés, ha ezt rajtam kívül csak Dárdai Pál akarja” – tette hozzá Dzsudzsák.

Az van amit gondoltunk, nem volt más választás..gordon
Én meg ezt vagy elhiszem, vagy nem 😉ZERO_L
Olyan hihetetlen, hogy nem kellett a kutyának se -- a Bursasporon kívül?Mikey
Ez a nyilatkozat egyáltalán nem erősített meg ebben, hisz nyilván nem fogja azt mondani, hogy "nem érdekel ki mit gondol, nekem szükségem van a luxusra, ezért a lehető legtöbbet akarom megkeresni amíg lehetőségem van rá", bármi van a háttérben a kötelező szöveget nyomta le. Ez tette anno a PSV-ből való távozáskor és most is.

Egyébként, azt gondolom, ha lett volna elég ambíciója, hogy egy top4-es bajnokságban kipróbálja magát, akkor erre meg lett volna a lehetősége, kevesebb fizuért, gyengébb csapatban és az ügynök se járt volna jól. Szóval megértem a döntését, csak ne adjuk elő ezt a "hát én annyira mentem volna komoly bajnokságba, de nem tudtam és most kénytelen vagyok elfogadni az évi 2 millió jurós fizut, jaj szegény Balázska" történetet (átvitt értelemben természetesen)

(transfermarkt-on 1,1M fontot írnak vételárnak, ez egy top ligás csapatnak nevetségesen alacsony ár, szóval gyanítom nem a Dinamo hatalmas elvárásai miatt nem akadt komoly érdeklődő)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
„Lehet itt okoskodni, hogy »ez visszalépés lenne« vagy hogy »megint a pénzt választom«, de őszinte leszek: már nem érdekel, ki mit gondol. Egyébként nem is értem, miért kellene szégyellnem, hogy a negyedik vagy ötödik számú török klub hív. Pillanatnyilag olyan sok ajánlatom nincs, hogy válogassak a kérők között. Nemegyszer említettem már, hogy leginkább a Herthában szeretném folytatni, ám az kevés, ha ezt rajtam kívül csak Dárdai Pál akarja” – tette hozzá Dzsudzsák.

Én meg ezt vagy elhiszem, vagy nem 😉ZERO_L
Olyan hihetetlen, hogy nem kellett a kutyának se -- a Bursasporon kívül?
több mint 9 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-burcsa-gyozo-lemondott-es-tavozik-hivatalos-2432729
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 547 — situational football
Hírbe hozták őt már szinte mindenkivel és ez itt a fő gond. Mindegyik átigazolásánál felhozták fél Európát, aztán valójában volt maximum 2-3 kérő és abból komolyan gondolta a szerződtetését 1. A lényeg, hogy megvan a kattintásszám és az olvasottsági mutató, az meg mellékes, hogy aki elhitte az álhíreket az milyen pénzéhesnek titulálja Dzsudzsákot.
Most is volt az Intertől kezdve a Liverpoolon és más angol klubon át, a 3 török nagyon és franciákon keresztül minden. Aztán az igazság az, hogy a valóságban érdeklődött utána a Hertha és a Busaspor. A Herthánál Dárdai álmodott róla, a klubvezetők nem, így komoly vásárlóként maradt egyetlenegy klub a Busaspor. Igazából az sem tudni, hogy a Hertha eljutott-e hozzá vagy megakadtak a Dinamónál, főleg hogy tett egy olyan nyilatkozatot, hogy nem tud a végsőkig várni a Hertha ajánlatára.
A valóság az, hogy a legjobb magyar légiósunk megszerzését (még korábbi ára alatt is) csak a török bajnokság 6. helyezettje vette komolyan. Ez a realitás és kész (nem a Liverpool meg az Inter). Mivel ő ott komoly vételnek számít, ezért a helye biztosnak tűnik a csapatban, fanatikus szurkolók előtt játszat meccseket, ami jót tesz a rutinjának, valószínűleg EL selejtezőkön bizonyíthat és ami a legfontosabb egyáltalán pályára léphet.Tony

Én meg ezt vagy elhiszem, vagy nem 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 106 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Újpest, amelyik végre sikeresen törzsfejlődne a lila majomból egy magasabb futball intelligenciájú klubbá.
.flzoli
"a stílus maga az ember.."gordon
Nem sértésnek szántam, hanem metaforának, de nem lényeges.

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 540 — JAFL Tampa GM
Újpest, amelyik végre sikeresen törzsfejlődne a lila majomból egy magasabb futball intelligenciájú klubbá.
.flzoli
"a stílus maga az ember.."
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 106 — farkas.l.zoltan@gmail.com
És akkor most képzeljük el milyen is lenne a bajnokság, ha mondjuk a mostani Fradi mellett lenne egy Souza irányította Vidi, egy Herczeg András trenírozta Loki, egy olyan MTK, amely nem ad el mindenkit minden nyáron és mondjuk egy Újpest, amelyik végre sikeresen törzsfejlődne a lila majomból egy magasabb futball intelligenciájú klubbá.
Na akkor nem sírna senki sem a 12 csapatos bajnokság és a töltelék lemorzsolódás miatt.

De persze nem, ez a magyar pöce, amiben a véletlen kiburjánzó kicsi értéket is azonnal szét kell barmolni azonnal.

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 399 — no es importante
így jár az, aki a nemzeti sport szemüvegén keresztül figyeli az aktuális eseményeket...
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/burcsa-elarulta-miert-fogadta-el-a-videoton-ajanlatat-2339527

derék munka volt, amit véghezvittek Ferivel az elmúlt évben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 867 — Csodabogár
Burcsa out

Dottore in?

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 540 — JAFL Tampa GM
Hírbe hozták őt már szinte mindenkivel és ez itt a fő gond. Mindegyik átigazolásánál felhozták fél Európát, aztán valójában volt maximum 2-3 kérő és abból komolyan gondolta a szerződtetését 1. A lényeg, hogy megvan a kattintásszám és az olvasottsági mutató, az meg mellékes, hogy aki elhitte az álhíreket az milyen pénzéhesnek titulálja Dzsudzsákot.
Most is volt az Intertől kezdve a Liverpoolon és más angol klubon át, a 3 török nagyon és franciákon keresztül minden. Aztán az igazság az, hogy a valóságban érdeklődött utána a Hertha és a Busaspor. A Herthánál Dárdai álmodott róla, a klubvezetők nem, így komoly vásárlóként maradt egyetlenegy klub a Busaspor. Igazából az sem tudni, hogy a Hertha eljutott-e hozzá vagy megakadtak a Dinamónál, főleg hogy tett egy olyan nyilatkozatot, hogy nem tud a végsőkig várni a Hertha ajánlatára.
A valóság az, hogy a legjobb magyar légiósunk megszerzését (még korábbi ára alatt is) csak a török bajnokság 6. helyezettje vette komolyan. Ez a realitás és kész (nem a Liverpool meg az Inter). Mivel ő ott komoly vételnek számít, ezért a helye biztosnak tűnik a csapatban, fanatikus szurkolók előtt játszat meccseket, ami jót tesz a rutinjának, valószínűleg EL selejtezőkön bizonyíthat és ami a legfontosabb egyáltalán pályára léphet.Tony

Az van amit gondoltunk, nem volt más választás..
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 224
Azért ez így kicsit túlzás. LvG azt mondta, hogy most a sok pletyka és a lehetséges átigazolás eltereli DDG figyelmét, ezért nem nevezte az első 2 meccsre. Bár nem egy jó előjel a maradása szempontjából.

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Van Gaal kivágta a keretből, a Real és az MU meg kötélhúzással szórakozik a másikkal, de Pérez majd az átigazolási időszak vége előtt pár órával úgy is kinyitja a pénzeszsákot, aztán kiperkál De Geáért 35-40 milliót.

több mint 9 éve
Ket hetet nyaraltunk...le vagyok maradva.Akkor De Genyaval mi van most?
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 224
Ja oke.Mert par hete mintha Romerot a realhoz olvastam volna.Azt hittem mar oda mennek Szelesszemmel...ZoliZoltán
Romero már a MU-ban van. 2 meccset le is tolt.