Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 920
Beszarok ezen az Inzaghin öcsém 😀😀😀D
90 perc alatt végig szaladgál az oldalvonal mellett mint egy mérgezett egér, üvöltve, gesztikulálva, szerintem 10 másodpercig nem volt bent a felfestett kis kalitkában 😀😀😀
Kegyetlen, most is majdnem a 16-os vonaláig futott 😀😀😀
Szerk:
Hehe a spori megunta, sárga neki 😀😀

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 327 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bale meg a másik, egy szigorúbb bírónál ez sima piros
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 327 — Így remélem megfelelek nektek.....
De egy barom ez a Celta kapus mit fizettek ennek....
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 514 — Omar's Coming Yo!
Inter is házhoz jött a pofonért.

több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 909
Naaa. Ez eddig egy erősen felejthető félidő volt. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 677 — "Montoya por favor!"
Senki meg se említi hogy az Arsenal 4-0ra nyert meg egy rendes bajnokit 😊😊😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 909
Na hajrá Real!

Hazard rögtön a kezdőben. Kíváncsi leszek hogy tér vissza a sérülésből.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Most hogy bannolták a Cityt a nemzetközi porondról, ami szerintem nem marad végleges, a Real meg elvileg nagyon-nagyon jól érzi azt hogy Sterlinget leigazolják.
Véletlen lenne, mi?
Coolearie
Jól érzi ? Minek ?
Van egy pár gondja a Realnak de azt Sterling hogy olaná meg azt nem tudom.
Toca
Maximum a pénz tárolási gondokat oldana meg, végre felszabadulna Perez gardróbja a rahedli köteg eurótól... Csak annyit kell maganal tartson amennyi a BL bírok megkenéséhez kell 😊

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 677 — "Montoya por favor!"
Most hogy bannolták a Cityt a nemzetközi porondról, ami szerintem nem marad végleges, a Real meg elvileg nagyon-nagyon jól érzi azt hogy Sterlinget leigazolják.
Véletlen lenne, mi?
Coolearie
Bernardo Silva is egyből lenyilatkozta, hogy nagyon húzza a szíve vissza a Benficához 😀 😀
MarioAna
Azzal sokkal a nemzetközi porondon nem lenne beljebb, max otthon lakhatna 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 285 — Vikings fan
Véletlen lenne, mi?
Coolearie
Jól érzi ? Minek ?
Van egy pár gondja a Realnak de azt Sterling hogy olaná meg azt nem tudom.
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Véletlen lenne, mi?
Coolearie
Föl se merült hogy kellene bármelyik spanyol gigasznak is, pláne annyiért amennyire taksaljak...

Előbb hoznám Bernandot mint bárki mást abból a csapatból

több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Véletlen lenne, mi?
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
Andaluz rangado.
Cadiz -Malaga 0-1 eddig.
Yeahh
több mint 6 éve
Húúú ez nagyon kellett, köszi Engels 😊
több mint 6 éve
Cubehor Los Angeles Rams 325
Az olaszok tényleg csak azért vezették be a VARt, hogy több igazságtalan és kamutizenegyes legyen, és nőjön a gólátlag.

Ha nem játszanák le a meccseket, hanem pénzfeldobás döntene, az is igazságosabb lenne annál, ami most megy.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 673 — Whoops, looks like something went wrong.
Grealish egészen fenomenális. Ha van esze a Unitednak, akkor minden pénzt megad érte. Abszolút top class szint, amit egy az egyben tud, ahogy lát a pályán...
tüsi91
Igen, egy zseni. De mellette gyagyas is. Szerintem az MUnak olyan edzovel eri meg Grealish, aki mentalisan es moralisan megfeleloen tudja ot mentoralni. En megneznem ot top csapatban, de az MUban attol tartok, hogy elkenyelmesedne es nem hozna ki magabol azt, amire kepes. Mert amugy zsenialis. Nyarra mar most az az almom, hogy Southgate meg merje huzni a Maddison, Grealish kettost egyszerre.

több mint 6 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Grealish egészen fenomenális. Ha van esze a Unitednak, akkor minden pénzt megad érte. Abszolút top class szint, amit egy az egyben tud, ahogy lát a pályán...
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
Nyilván a digó rúgja gólt, akit el kellett volna tiltani a faszba
slowmotion
Kire gondolsz?
Fattyu
a bundázósra
slowmotion
Sejtettem! 😁
El is tiltottàk, de az egy màsik sorozatra szól.
Fattyu
Angliában még lenne is értelme, mert ott a bajnokikat és a kupameccseket nem ugyanaz a szervezet jegyzi, de mi kis ország vagyunk, nekünk csak egy csőcselékünk van... fociban is
több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
slowmotion
Kire gondolsz?
Fattyu
a bundázósra
slowmotion
Sejtettem! 😁
El is tiltottàk, de az egy màsik sorozatra szól.

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 514 — Omar's Coming Yo!
Azt mondja Hangya, hogy a második félidőben ők domináltak (... 😀), ráadásul ha nem kapnak gólt, akár a vezetést is megszerezhették volna. Húbazmeg. Az igen. Igen, ezen kívül ha ti rúgjátok az egyetlen gólt a meccsen, akkor nyertek.
Bálesz
kivéve ha öngól 😀
Negritis
Oda akartam írni, de gondoltam nem köt bele senki. 😀 De ez nem az a fórum 😀
Bálesz
kedvencem az volt amikor azt mondta hogy alapvonalon belülről támadták a labdát.Elgondolkodtam, hogy hát kívülről nem tudjátok baszki 😀

több mint 6 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
Azt mondja Hangya, hogy a második félidőben ők domináltak (... 😀), ráadásul ha nem kapnak gólt, akár a vezetést is megszerezhették volna. Húbazmeg. Az igen. Igen, ezen kívül ha ti rúgjátok az egyetlen gólt a meccsen, akkor nyertek.
Bálesz
kivéve ha öngól 😀
Negritis
Oda akartam írni, de gondoltam nem köt bele senki. 😀 De ez nem az a fórum 😀

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 613 — The Mathematician
Bálesz
kivéve ha öngól 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
slowmotion
Kire gondolsz?
Fattyu
a bundázósra
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 706 — Lucas Scott
Baszki ezt a meccset sem usztuk meg h nem folyik ver vmeik Fradi játékosnal ...
csebi
Kokónak is véletlenül volt véres a szája 🧐
petey
Csak kiesett az egyik tej foga 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.