Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Beszarok ezen az Inzaghin öcsém 😀😀😀D90 perc alatt végig szaladgál az oldalvonal mellett mint egy mérgezett egér, üvöltve, gesztikulálva, szerintem 10 másodpercig nem volt bent a felfestett kis kalitkában 😀😀😀
Kegyetlen, most is majdnem a 16-os vonaláig futott 😀😀😀
Szerk:
Hehe a spori megunta, sárga neki 😀😀
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Bale meg a másik, egy szigorúbb bírónál ez sima piros
több mint 6 éve
De egy barom ez a Celta kapus mit fizettek ennek....
több mint 6 éve
Naaa. Ez eddig egy erősen felejthető félidő volt. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Senki meg se említi hogy az Arsenal 4-0ra nyert meg egy rendes bajnokit 😊😊😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Na hajrá Real! Hazard rögtön a kezdőben. Kíváncsi leszek hogy tér vissza a sérülésből.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Maximum a pénz tárolási gondokat oldana meg, végre felszabadulna Perez gardróbja a rahedli köteg eurótól... Csak annyit kell maganal tartson amennyi a BL bírok megkenéséhez kell 😊Most hogy bannolták a Cityt a nemzetközi porondról, ami szerintem nem marad végleges, a Real meg elvileg nagyon-nagyon jól érzi azt hogy Sterlinget leigazolják.Jól érzi ? Minek ?
Véletlen lenne, mi?
Coolearie
Van egy pár gondja a Realnak de azt Sterling hogy olaná meg azt nem tudom.
Toca
több mint 6 éve
Azzal sokkal a nemzetközi porondon nem lenne beljebb, max otthon lakhatna 😀Most hogy bannolták a Cityt a nemzetközi porondról, ami szerintem nem marad végleges, a Real meg elvileg nagyon-nagyon jól érzi azt hogy Sterlinget leigazolják.Bernardo Silva is egyből lenyilatkozta, hogy nagyon húzza a szíve vissza a Benficához 😀 😀
Véletlen lenne, mi?
Coolearie
MarioAna
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Most hogy bannolták a Cityt a nemzetközi porondról, ami szerintem nem marad végleges, a Real meg elvileg nagyon-nagyon jól érzi azt hogy Sterlinget leigazolják.Jól érzi ? Minek ?
Véletlen lenne, mi?
Coolearie
Van egy pár gondja a Realnak de azt Sterling hogy olaná meg azt nem tudom.
több mint 6 éve
Most hogy bannolták a Cityt a nemzetközi porondról, ami szerintem nem marad végleges, a Real meg elvileg nagyon-nagyon jól érzi azt hogy Sterlinget leigazolják.Föl se merült hogy kellene bármelyik spanyol gigasznak is, pláne annyiért amennyire taksaljak...
Véletlen lenne, mi?
Coolearie
Előbb hoznám Bernandot mint bárki mást abból a csapatból
több mint 6 éve
Most hogy bannolták a Cityt a nemzetközi porondról, ami szerintem nem marad végleges, a Real meg elvileg nagyon-nagyon jól érzi azt hogy Sterlinget leigazolják.Véletlen lenne, mi?
több mint 6 éve
Húúú ez nagyon kellett, köszi Engels 😊
több mint 6 éve
Az olaszok tényleg csak azért vezették be a VARt, hogy több igazságtalan és kamutizenegyes legyen, és nőjön a gólátlag.Ha nem játszanák le a meccseket, hanem pénzfeldobás döntene, az is igazságosabb lenne annál, ami most megy.
több mint 6 éve
Grealish egészen fenomenális. Ha van esze a Unitednak, akkor minden pénzt megad érte. Abszolút top class szint, amit egy az egyben tud, ahogy lát a pályán...Igen, egy zseni. De mellette gyagyas is. Szerintem az MUnak olyan edzovel eri meg Grealish, aki mentalisan es moralisan megfeleloen tudja ot mentoralni. En megneznem ot top csapatban, de az MUban attol tartok, hogy elkenyelmesedne es nem hozna ki magabol azt, amire kepes. Mert amugy zsenialis. Nyarra mar most az az almom, hogy Southgate meg merje huzni a Maddison, Grealish kettost egyszerre.
tüsi91
több mint 6 éve
Grealish egészen fenomenális. Ha van esze a Unitednak, akkor minden pénzt megad érte. Abszolút top class szint, amit egy az egyben tud, ahogy lát a pályán...
több mint 6 éve
Angliában még lenne is értelme, mert ott a bajnokikat és a kupameccseket nem ugyanaz a szervezet jegyzi, de mi kis ország vagyunk, nekünk csak egy csőcselékünk van... fociban isSejtettem! 😁a bundázósraNyilván a digó rúgja gólt, akit el kellett volna tiltani a faszbaKire gondolsz?
slowmotion
Fattyu
slowmotion
El is tiltottàk, de az egy màsik sorozatra szól.
Fattyu
több mint 6 éve
Sejtettem! 😁a bundázósraNyilván a digó rúgja gólt, akit el kellett volna tiltani a faszbaKire gondolsz?
slowmotion
Fattyu
slowmotion
El is tiltottàk, de az egy màsik sorozatra szól.
több mint 6 éve
kedvencem az volt amikor azt mondta hogy alapvonalon belülről támadták a labdát.Elgondolkodtam, hogy hát kívülről nem tudjátok baszki 😀Oda akartam írni, de gondoltam nem köt bele senki. 😀 De ez nem az a fórum 😀Azt mondja Hangya, hogy a második félidőben ők domináltak (... 😀), ráadásul ha nem kapnak gólt, akár a vezetést is megszerezhették volna. Húbazmeg. Az igen. Igen, ezen kívül ha ti rúgjátok az egyetlen gólt a meccsen, akkor nyertek.kivéve ha öngól 😀
Bálesz
Negritis
Bálesz
több mint 6 éve
Oda akartam írni, de gondoltam nem köt bele senki. 😀 De ez nem az a fórum 😀Azt mondja Hangya, hogy a második félidőben ők domináltak (... 😀), ráadásul ha nem kapnak gólt, akár a vezetést is megszerezhették volna. Húbazmeg. Az igen. Igen, ezen kívül ha ti rúgjátok az egyetlen gólt a meccsen, akkor nyertek.kivéve ha öngól 😀
Bálesz
Negritis

több mint 6 éve
Azt mondja Hangya, hogy a második félidőben ők domináltak (... 😀), ráadásul ha nem kapnak gólt, akár a vezetést is megszerezhették volna. Húbazmeg. Az igen. Igen, ezen kívül ha ti rúgjátok az egyetlen gólt a meccsen, akkor nyertek.kivéve ha öngól 😀
Bálesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Azt mondja Hangya, hogy a második félidőben ők domináltak (... 😀), ráadásul ha nem kapnak gólt, akár a vezetést is megszerezhették volna. Húbazmeg. Az igen. Igen, ezen kívül ha ti rúgjátok az egyetlen gólt a meccsen, akkor nyertek.

több mint 6 éve
a bundázósraNyilván a digó rúgja gólt, akit el kellett volna tiltani a faszbaKire gondolsz?
slowmotion
Fattyu
több mint 6 éve
Csak kiesett az egyik tej foga 😊Baszki ezt a meccset sem usztuk meg h nem folyik ver vmeik Fradi játékosnal ...Kokónak is véletlenül volt véres a szája 🧐
csebi
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.