NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 654
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Mondjuk az lesz a legviccesebb ha marad De Gea az MU-nál, Romeroval meg érkezik a holland srác is (Cillessen vagy hogy hívják).Kovacic Inter -> Real, 35-40MBekiHa ez igaz, ennél sem lenne több fölöslegesebb igazolás.
Remélem ezek után jön De Gea, majd két hétre rá Courtois is!Stez
több mint 9 éve
A stadion lesz felújítva nemsoká, ezért lettek a pályaválasztói jogok felcserélve.És a következő 3 meccsetekből 2 megint hazai...😊BáleszÚjpest is amilyen jól kezdett, egyre szarabb..😕Én teljesen a földön maradtam a sok elrugaszkodott drukkerhez képest.
Iden a Fradi viszi haza a pálmát, itt legalább sikerül nekik, nem úgy mint az EL-ben..😊Coolearie
1 meccset játszottunk idegenben, a bajnokság gyengébbnek számító csapataival kezdtünk. Egyik meccsen sem produkáltunk meggyőzően jó játékot.
A sok körbeverés miatt jelenleg harmadikok vagyunk, de ha nem válik be ez az új csatárgyerek akkor lesznek még itt kellemetlen eredmények dögivel.Bazzani
több mint 9 éve
Kovacic Inter -> Real, 35-40MBekiHa ez igaz, ennél sem lenne több fölöslegesebb igazolás.
Remélem ezek után jön De Gea, majd két hétre rá Courtois is!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kovacic Inter -> Real, 35-40M
több mint 9 éve
És a következő 3 meccsetekből 2 megint hazai...😊Újpest is amilyen jól kezdett, egyre szarabb..😕Én teljesen a földön maradtam a sok elrugaszkodott drukkerhez képest.
Iden a Fradi viszi haza a pálmát, itt legalább sikerül nekik, nem úgy mint az EL-ben..😊Coolearie
1 meccset játszottunk idegenben, a bajnokság gyengébbnek számító csapataival kezdtünk. Egyik meccsen sem produkáltunk meggyőzően jó játékot.
A sok körbeverés miatt jelenleg harmadikok vagyunk, de ha nem válik be ez az új csatárgyerek akkor lesznek még itt kellemetlen eredmények dögivel.Bazzani
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 555
Ha a fradit elkeruli egy seruleshullam siman nyernek.Csak Cassonit hibaztatni felelotlenseg.Lehet nem egy koponya, de ha teljesen meg van kotve a keze akkor eleg nehez...
Beko helyett Carillo? Apro pletyka😊
Storck interju.
tablet.mno.hu/sport/csak-a-romanok-szamitanak-1300219
több mint 9 éve
Újpest is amilyen jól kezdett, egyre szarabb..😕Én teljesen a földön maradtam a sok elrugaszkodott drukkerhez képest.
A sok körbeverés miatt jelenleg harmadikok vagyunk, de ha nem válik be ez az új csatárgyerek akkor lesznek még itt kellemetlen eredmények dögivel.
több mint 9 éve
ozibozi
17 143
megérkezett az amcsikhoz az igazi foci(huliganizmus)www.nydailynews.com/sports/soccer/video-fans-fight-newark-red-bulls-nycfc-article-1.2319990
több mint 9 éve
Kampman
28 306
Bekőt küldik el hamarabb vagy Casonit ez itt a kérdés.gordonBekőt sokkal kisebb arcvesztéssel ki lehet rakni akár ma.
Casoni esetében rögtön kezdhetne megint magyarázkodni Burcsa, hogy akkor mi értelme volt annak a cirkusznak ami után egy ígéretes bajnokcsapatot szétvertek
több mint 9 éve
Amúgy Szept.4-én ki lesz a Magyar-román meccsen kint?
több mint 9 éve
56. perc: Radó András beállt, és Vadnai mellett elesett a tizenhatoson belül.😕) sírok
több mint 9 éve
Bekőt küldik el hamarabb vagy Casonit ez itt a kérdés.
több mint 9 éve
Újpest is amilyen jól kezdett, egyre szarabb..😕Iden a Fradi viszi haza a pálmát, itt legalább sikerül nekik, nem úgy mint az EL-ben..😊
több mint 9 éve
Már megint a hajrában hullajtott el a Honvéd 2 pontot. :-/ Simán 2.-ak lehetnénk...vajon meddig folytatódhat még burcsa ámokfutása fehérváronKennyAz EL kiesésig - szerintem. Egyébként hívjuk mostantól csak Burcsa Genenek. 😀😀
több mint 9 éve
vajon meddig folytatódhat még burcsa ámokfutása fehérváronKennyAmíg a Fradi bajnokságot nem nyer 😛
(keserű)Viccet félre téve egy pár évtizede nézem a focit (2,5) de kevés látványosabb tudatosabb és pofátlanabb leépítést, csapatszétverést láttam.............
több mint 9 éve
vajon meddig folytatódhat még burcsa ámokfutása fehérváron
több mint 9 éve
Mikey
18 739
elég sokszor az az érzésem támad a So'ton-Everton meccs nézése közben, hogy valójában nem is Premier League, hanem League Two meccset nézek. Borzasztó...
több mint 9 éve
Holnap Manchester City-Chelsea..:p
több mint 9 éve
A tegnapi NS-ban található Dzsudzsák interjú gyönyörűre sikeredett. A riporterrel nem volt semmi baj...
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
ozibozi
17 143
még ezen a szinten is mennyit számít, egy hosszabbításos meccs idegenben 1 héten belül
több mint 9 éve
Sajnos nem volt eléggé figyelmeztető a Sevilla meccs...... ha hátul nem lesz rendbe szedve a gárda nemhogy a BLt nem védjük meg de... inkább nem gondolok bele.😀 A Bilbaotól egyébként nem sajnálom. Grat nekik. Azért a visszavágót majd nyerjük meg.
több mint 9 éve
most mi van, a Barcselóna nem tud 4 kapott gól alatt meccset hozni?tiszta Pool '13-14 érzés, nem?
több mint 9 éve
ozibozi
17 143
négy az
több mint 9 éve
ozibozi
17 143
Athletic-Barca 3-0 64'