Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Persze, értem igazad is lehet. Én meg az odavitel szóra reagáltam, 😊 hogy nem feltétlenül a csapatok/edzők döntik el. Szóval értjük egymást 😛nyilván, én csak arról beszélek hogy csapatépítés szempontjából jó döntés-eSztem kb ő dönti el hova akar menni és nem nagyon fogják sehol visszautasítani. Ha valóban elengedik.mondjuk egy épülő csapatba nem tudom mennyire lenne jó ötlet odavinni ...Messi lehet megy a MU-ba 😀Neee annál màr csak a Real, a Bayern vagy mondjuk a PSG/Inter/Milan, lenne rosszabb.... 😕
Heisman Trophy
dande
Negritis
dande
pl ha Liverpoolba akarna jönni nem örülnék neki
Negritis
több mint 5 éve
nyilván, én csak arról beszélek hogy csapatépítés szempontjából jó döntés-eSztem kb ő dönti el hova akar menni és nem nagyon fogják sehol visszautasítani. Ha valóban elengedik.mondjuk egy épülő csapatba nem tudom mennyire lenne jó ötlet odavinni ...Messi lehet megy a MU-ba 😀Neee annál màr csak a Real, a Bayern vagy mondjuk a PSG/Inter/Milan, lenne rosszabb.... 😕
Heisman Trophy
dande
Negritis
dande
pl ha Liverpoolba akarna jönni nem örülnék neki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Sztem kb ő dönti el hova akar menni és nem nagyon fogják sehol visszautasítani. Ha valóban elengedik.mondjuk egy épülő csapatba nem tudom mennyire lenne jó ötlet odavinni ...Messi lehet megy a MU-ba 😀Neee annál màr csak a Real, a Bayern vagy mondjuk a PSG/Inter/Milan, lenne rosszabb.... 😕
Heisman Trophy
dande
Negritis
több mint 5 éve
mondjuk egy épülő csapatba nem tudom mennyire lenne jó ötlet odavinni ...Messi lehet megy a MU-ba 😀Neee annál màr csak a Real, a Bayern vagy mondjuk a PSG/Inter/Milan, lenne rosszabb.... 😕
Heisman Trophy
dande
több mint 5 éve
Messi lehet megy a MU-ba 😀Neee annál màr csak a Real, a Bayern vagy mondjuk a PSG/Inter/Milan, lenne rosszabb.... 😕
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Messi lehet megy a MU-ba 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Tehetség gondozás level magyar foci. A szegednek van egy 19 éves takács jános nevű kapusa. A tavalyi szezonban szinte végig kezdő volt, olyan bravúrokat nyomott a gyerek, hogy élmény volt miatta meccsre járni. Mivel szántai visszavonult, gondolom kellett még egy kapus. Erre ide hozzák/közvetíti az ügynöke a szintén 19 éves U válogatott kapust, ásványit. Na most ez ugyebár kurva jó, mert egy tehetséges 19 éves kapus kurva isten, hogy nem fog játszani ami ugye fejlődés és rutinszerzés miatt biztos rohadt előnyös...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Lanzafame török másodosztályba igazolt.Nem az ilyesmire szokták azt mondani, hogy már megint "beárazták a magyar focit"?
Beki
több mint 5 éve
Futballmeccset persze lehet rendezni 20000 néző előtt, csak azokon a fránya koncerteken terjed a vírusÉv vicce, gondolom akkor a szeptember 1 et gyorsan október 1 re módosítják a satu közeli állapothoz, addig talán yachttal is feljönnek a Dunán
r.baggio

több mint 5 éve
Szobszolai marad.Szegény Nso, nem jött be a kampány és a kamuzas. Hát mi lesz így a lapszammal...
Jó döntés, mondjuk majdnem elment a SERIA A-ba, csak az aláírás volt hátra 😀
Kenny
több mint 5 éve
Szobszolai marad.Jó döntés, mondjuk majdnem elment a SERIA A-ba, csak az aláírás volt hátra 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Lanzafame török másodosztályba igazolt.
több mint 5 éve
Brewster 2 meccs, 3 gól. 😊Sterlingéknek taníthatná hol a kapu 😀
Mikey
The Brewster finish. pic.twitter.com/QAkKNxwFHB
— CHANT LFC (@ChantLFC) August 25, 2020
több mint 5 éve
Brewster 2 meccs, 3 gól. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Futballmeccset persze lehet rendezni 20000 néző előtt, csak azokon a fránya koncerteken terjed a vírusmer isznak!
r.baggio
több mint 5 éve
Futballmeccset persze lehet rendezni 20000 néző előtt, csak azokon a fránya koncerteken terjed a vírus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/fifa-nem-kotelezo-elengedni-a-jatekosokat-a-szeptemberi-valogatott-meccsekre-2779901Jó nagy katyvasz lesz ebből is...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
rokaur
876
földim, egyszer akkora kötényt kapott tőlem, hogy most Hollandiában keresi a lábait 😀Hirtelen vida kihagyása tűnik furcsának 32 éves mb1es huszárok javára, de valszeg nem ezen fog múlni semmi. Amúgy ez a szőke ki, nekem totál radar alatt repül...mert vajdasági srác, nálunk sosem játszott csak tavaly volt először u-21 válogatottban asszem. Hollandiában játszik első osztályban, de mostanában főleg padról száll be, mert sérült volt.
peach
csebi
több mint 5 éve
Azt még szidják a Fradit h csak külföldit igazol....Tessék, itt a legújabb fiatal magyar tehetség, remek ajánlólevéllel:
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-az-ftc-szerzodtette-a-volt-kaiserslauterni-jatekost-2779821
NB I: az FTC szerződtette a volt kaiserslauterni játékost
"Szabó Levente ebben az idényben a harmadosztályban szereplő tartalékcsapatban bizonyíthat. A Ferencvároshoz először 2015-ben került, miután hazatért Németországból. Később a Vasasban és a BKV Előrében játszott, az előző idényben már a felnőttek között szerepelt az NB III-ban."
Na nem a nagy múltú 1st Fc Kaiserslautern-ről van szó, hanem az amatőr TSG Kaiserslautern-ről 😀
Játszott 17 meccset az elmúlt 1 évben az NB3-ban, van egy olyan érzésem h a nagy csapat környékén nem fogjuk látni.
Eskü nem értem az ilyet....Tényleg nincs egy 14-16 éves tehetség sem itthon, akit el lehetne vinni kisebb csapatból? Azokat is le lehet rakni a harmadosztályba h "fejlődjön a nagyok közt", de egy 20 évesnél már mit akarnak?
Még az én időmben is (10+ éve amikor ifis voltam) is csomószor volt, hogy tőlünk a legjobbakat megpróbálta elvinni az adott liga legjobb csapata, ne adj isten egy első v másodosztályú klub utánpótlása...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
ah a régi szép idők 😀Válaszrigmus: "Nem baj, hogy cigány, Pisont a király!"mondjuk Pisontra nem a királyt szokták mondani a híres rigmusban.A Jimmy-Béla tengelyen feltétlen helyet követel magának Pistont István és Boros Lajos is.Érdemes lenne összeszedni, hogy ki mindenkit neveztek királynak Mo-n a valódi királyokon kívül, Zámbó Dzsimmitől kezdve Illés Béláig.😊 (Persze: kettejük közé nem szeretnék egyenlőségjelet tenni.)Mindenhol ez a kurva korona.Hoeness legalább nem sparos szatyorban hozott vmit mint anno Illés Béla bucsumeccsen az MTK vezetők
csebi
warr_b
Tactful Cactus
nagylaza
empty taxi
Piiiiiiisont Piiiissstttaa a legnagyobb c.gány, a legnagyob c.gány
én erre emlékszem 😀 és igen kimondták a C betűs szót is, mivel tényleg az 😀
petey
nagylaza
több mint 5 éve
Jah hogy Krisztofer. Őt nem tudom...Vida Kris az emberem 😊Hirtelen vida kihagyása tűnik furcsának 32 éves mb1es huszárok javára, de valszeg nem ezen fog múlni semmi. Amúgy ez a szőke ki, nekem totál radar alatt repül...Vidának keresztszalag-szakadása van.
peach
www.dac1904.sk/hu/clanek.asp?id=Vida-Mate-szamara-befejez%F5dott-a-2020-as-futballev-5340
warr_b
peach

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Válaszrigmus: "Nem baj, hogy cigány, Pisont a király!"mondjuk Pisontra nem a királyt szokták mondani a híres rigmusban.A Jimmy-Béla tengelyen feltétlen helyet követel magának Pistont István és Boros Lajos is.Érdemes lenne összeszedni, hogy ki mindenkit neveztek királynak Mo-n a valódi királyokon kívül, Zámbó Dzsimmitől kezdve Illés Béláig.😊 (Persze: kettejük közé nem szeretnék egyenlőségjelet tenni.)Mindenhol ez a kurva korona.Hoeness legalább nem sparos szatyorban hozott vmit mint anno Illés Béla bucsumeccsen az MTK vezetők
csebi
warr_b
Tactful Cactus
nagylaza
empty taxi
Piiiiiiisont Piiiissstttaa a legnagyobb c.gány, a legnagyob c.gány
én erre emlékszem 😀 és igen kimondták a C betűs szót is, mivel tényleg az 😀
petey
több mint 5 éve
Vida Kris az emberem 😊Hirtelen vida kihagyása tűnik furcsának 32 éves mb1es huszárok javára, de valszeg nem ezen fog múlni semmi. Amúgy ez a szőke ki, nekem totál radar alatt repül...Vidának keresztszalag-szakadása van.
peach
www.dac1904.sk/hu/clanek.asp?id=Vida-Mate-szamara-befejez%F5dott-a-2020-as-futballev-5340
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...