NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Mikey
18 739
Elképzelem, ahogy a kamerák mögött csoportosan és lelkesen bökdösik tűkkel a Mignolet-ra hasonlító vudubabákat a stúdióban...
több mint 9 éve
a Norwichba lehet beférne még 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Elrontottam, öregszik-et akartam írni..Cech nincs formában..Hát öreg már 😊.Coolearie33 éves kapus mióta öreg? Legjobb korban van kb.Sebii
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Cech nincs formában..Hát öreg már 😊.Coolearie33 éves kapus mióta öreg? Legjobb korban van kb.
több mint 9 éve
asszem most már egy ikarus is elég lenne Peter-nek 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 9 éve
Cech nincs formában..Hát öreg már 😊.
több mint 9 éve
Mikey
18 739
nem azért, mert vezetnek, de nagyon tetszik nekem ez a Bilic - West Ham párosítás. szerintem kész felüdülés lesz az idei WHU az Allardyce-féléhez képest. bár hogy fair play versenyt vele nem fognak nyerni, az már most látszik. 😀
több mint 9 éve
így a gól után 😀The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 9 éve
Naaa, Koman legalább megpróbálta haza passzolni... csak hosszú a pálya.Én biztos a Cseh2-t néztem, de olyan mintha ellenünk lett volna. Minden robbanékonyság/lendület elveszett belőle, nem tud labdát kezelni passzolni pedig Koman szinten képes.BazzaniEz azért erős túlzás, sok mindenre nem képes jelenleg, de meg tudja tartani a labdákat és tudja fárasztani a védelmet.ervinatorSzalai nincs bombaformában, és aligha lesz a meccs kezdetéig. Viszont erős alkat, akire fel lehet passzolni a labdákat, ervinatorFelpasszolod rá és lehet rohanni vissza mert úgy pattognak el tőle a labdák mint egy falról. Annak a gyereknek vége van, el kell felejteni.Bazzani
több mint 9 éve
Én biztos a Cseh2-t néztem, de olyan mintha ellenünk lett volna. Minden robbanékonyság/lendület elveszett belőle, nem tud labdát kezelni passzolni pedig Koman szinten képes.Ez azért erős túlzás, sok mindenre nem képes jelenleg, de meg tudja tartani a labdákat és tudja fárasztani a védelmet.ervinatorSzalai nincs bombaformában, és aligha lesz a meccs kezdetéig. Viszont erős alkat, akire fel lehet passzolni a labdákat, ervinatorFelpasszolod rá és lehet rohanni vissza mert úgy pattognak el tőle a labdák mint egy falról. Annak a gyereknek vége van, el kell felejteni.Bazzani
több mint 9 éve
ervinator
1 700
Ez azért erős túlzás, sok mindenre nem képes jelenleg, de meg tudja tartani a labdákat és tudja fárasztani a védelmet.Szalai nincs bombaformában, és aligha lesz a meccs kezdetéig. Viszont erős alkat, akire fel lehet passzolni a labdákat, ervinatorFelpasszolod rá és lehet rohanni vissza mert úgy pattognak el tőle a labdák mint egy falról. Annak a gyereknek vége van, el kell felejteni.Bazzani
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Szalai nincs bombaformában, és aligha lesz a meccs kezdetéig. Viszont erős alkat, akire fel lehet passzolni a labdákat, ervinatorFelpasszolod rá és lehet rohanni vissza mert úgy pattognak el tőle a labdák mint egy falról. Annak a gyereknek vége van, el kell felejteni.
több mint 9 éve
ervinator
1 700
Én nem gondolnám, igazából a bizalom és az "elkapott fonál" esete forog fenn leginkább. Remélem Storck bevállalja a Némo-Niko csatársort a románok ellen.BazzaniJó kérdés hogy mi lenne a legjobb csatárfelállás a románok ellen.
Lehet máglyára fogtok küldeni, de szerintem egy Szalai-Niko párossal kellene kezdeni, Némó pedig álljon be a 65-70. perc környékén.
Meg is indoklom miért gondolom ezt. Szalai nincs bombaformában, és aligha lesz a meccs kezdetéig. Viszont erős alkat, akire fel lehet passzolni a labdákat, emellett le tudja kötni a románok középső védőit, amivel Nikonak kicsit több tere lehet.
Némó viszont fürge, de gyengébb alkat, így őt nem daráltatnám be a meccs elejétől fogva, hanem az utolsó 20-25 percben döntse el a meccset, azzal hogy frissen beállt, a fáradtabb román védők ellen.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Én nem gondolnám, igazából a bizalom és az "elkapott fonál" esete forog fenn leginkább. Remélem Storck bevállalja a Némo-Niko csatársort a románok ellen.És reméljük nem csak a társak teljesítménye húzza fel őket...Matthew99NK9-nek meg mostanában minden összejön: instagram.com/p/6IxiJOGgIQ/empty taxiA(z egyik) legjobb ami történhetett a magyar focival egy ilyen fontos meccs előtt, hogy két csatára is ilyen bombaformában van.Bazzani
több mint 9 éve
És reméljük nem csak a társak teljesítménye húzza fel őket...NK9-nek meg mostanában minden összejön: instagram.com/p/6IxiJOGgIQ/empty taxiA(z egyik) legjobb ami történhetett a magyar focival egy ilyen fontos meccs előtt, hogy két csatára is ilyen bombaformában van.Bazzani
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
NK9-nek meg mostanában minden összejön: instagram.com/p/6IxiJOGgIQ/empty taxiA(z egyik) legjobb ami történhetett a magyar focival egy ilyen fontos meccs előtt, hogy két csatára is ilyen bombaformában van.
több mint 9 éve
Sokan már azt sem tudják, hogy mi volt az a körkapcsolás.
több mint 9 éve
+1Szerinted.Jenő bá' valóban Fradi drukker volt, de igazán felkészült és jó kommentátor volt, pláne ha valaki emlékszik még a Kopeczky, Vitár, Gulyás vonulatra.Vitray Tamás volt a másik klasszis Knézy mellett.laccoo74
nepszava.hu/articles/comment_forum.php?forum_topics_id=12106&database_id=295218&forum_forbidden=0&lstresults=1&median_code=10769312851213&print=1Sobri Jóska
Szerintem ő be volt lassulva rendesen, és vajmi keveset tett hozzá a közvetítésekhez.
Én Gyulai Istvánra szavazok, mint a top2 másik résztvevője.Sobri Jóska
A Petőfis Körkapcsolásoknál meg Vass István Zoltán és Török László volt még nagy spíler
( vagy szpíker 😀).
Török minden meccsből világbajnoki döntőt varázsolt.
több mint 9 éve
Szerinted.Jenő bá' valóban Fradi drukker volt, de igazán felkészült és jó kommentátor volt, pláne ha valaki emlékszik még a Kopeczky, Vitár, Gulyás vonulatra.Vitray Tamás volt a másik klasszis Knézy mellett.laccoo74
nepszava.hu/articles/comment_forum.php?forum_topics_id=12106&database_id=295218&forum_forbidden=0&lstresults=1&median_code=10769312851213&print=1Sobri Jóska
Szerintem ő be volt lassulva rendesen, és vajmi keveset tett hozzá a közvetítésekhez.
Én Gyulai Istvánra szavazok, mint a top2 másik résztvevője.
több mint 9 éve
Jenő bá' valóban Fradi drukker volt, de igazán felkészült és jó kommentátor volt, pláne ha valaki emlékszik még a Kopeczky, Vitár, Gulyás vonulatra.Vitray Tamás volt a másik klasszis Knézy mellett.
több mint 9 éve
NK9-nek meg mostanában minden összejön: instagram.com/p/6IxiJOGgIQ/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
a magyar kommentátor az elmúlt 10 év legnagyobb magyar nemzetközi futballsikerénél elragadtatta magát, hát mi sem bizonyíthatná jobban, hogy annak a csapatnak szurkolt!baggioAz öreg beismerten Fradista volt.
A fiánál sem zavarna ez, de amikor a Fradi játékos a félpályánál átveszi a labdát már emelt hangon szurkol, hogy mindjárt gól. Az ellenfél gólját meg szomorúan konstatálja.
Az meg csak hab a tortán, hogy az egyértelmű les szitunál hazudik.
több mint 9 éve
Jenő bá' valóban Fradi drukker volt, de igazán felkészült és jó kommentátor volt, pláne ha valaki emlékszik még a Kopeczky, Vitár, Gulyás vonulatra.nepszava.hu/articles/comment_forum.php?forum_topics_id=12106&database_id=295218&forum_forbidden=0&lstresults=1&median_code=10769312851213&print=1
több mint 9 éve
emlékszem anno egy Volán-Fradi meccsre is...gól, 1-0-ra vezetünk. %/Nem tudtam, hogy retrospektív gondolkodsz, és főleg azt nem, hogy mindezt Knézy fejével. 😀iktriad ne fárasszál már, a közvetítés volt 95-ben, vagy akkor már tudnia kellett volna Knézy-nek, hogy 97-ben lesz még nagyobb siker is?baggioa magyar kommentátor az elmúlt 10 év legnagyobb magyar nemzetközi futballsikerénél elragadtatta magát, hát mi sem bizonyíthatná jobban, hogy annak a csapatnak szurkolt!baggioHa a Grasshoppers meccsre célzol, annak idén lesz 20 éve - mellesleg pont a mai papír alapú Sport mellékletében van nagy cikk arról, hogy mi lett annak a csapatnak a játékosaival. (És mondjuk a VB pótselejtezőre való kijutás 97ben nálam übereli a Fradi BL szereplését; -az ottani összesített 12-1es szívás a jugóktól ide vagy oda- de ez részletkérdés most.) És ez nem (csak) az én álláspontom, több ember megjegyezte az évek folyamán hogy ott nagyon lehetett érezni, hogy Knézy Sr. Fradi szimpatizáns, ha jól tévedek, még egykori kollégái is.iktriad
De miért baj az neked, ha netán Knézy tényleg Fradi szimpatizáns volt és ezt azon a meccsen tényleg valamennyire érzékeltette?iktriad
több mint 9 éve
Nem tudtam, hogy retrospektív gondolkodsz, és főleg azt nem, hogy mindezt Knézy fejével. 😀iktriad ne fárasszál már, a közvetítés volt 95-ben, vagy akkor már tudnia kellett volna Knézy-nek, hogy 97-ben lesz még nagyobb siker is?baggioa magyar kommentátor az elmúlt 10 év legnagyobb magyar nemzetközi futballsikerénél elragadtatta magát, hát mi sem bizonyíthatná jobban, hogy annak a csapatnak szurkolt!baggioHa a Grasshoppers meccsre célzol, annak idén lesz 20 éve - mellesleg pont a mai papír alapú Sport mellékletében van nagy cikk arról, hogy mi lett annak a csapatnak a játékosaival. (És mondjuk a VB pótselejtezőre való kijutás 97ben nálam übereli a Fradi BL szereplését; -az ottani összesített 12-1es szívás a jugóktól ide vagy oda- de ez részletkérdés most.) És ez nem (csak) az én álláspontom, több ember megjegyezte az évek folyamán hogy ott nagyon lehetett érezni, hogy Knézy Sr. Fradi szimpatizáns, ha jól tévedek, még egykori kollégái is.iktriad
De miért baj az neked, ha netán Knézy tényleg Fradi szimpatizáns volt és ezt azon a meccsen tényleg valamennyire érzékeltette?