NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
30
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Engem tegnap nem a vereség zavart, mert sejtettem, hogy az lesz, úgy is mentem ki, hogy bőven benne van a pakliban. Ez a Ludo már messze nem a nyári. Aki a két BL-selejtezőből indult ki, az sajnos durván álomvilágban él. Ki lehet kapni, hisz jobb csapat, de. És most jön a kurva nagy DE:Az viszont konkrétan felbaszott, amikor 0-3 után már azt láttam a csapaton, hogy kb a lefújást várják. Hazai pályán, emberelőnyben, 30 perccel a vége előtt. Azt a sétálgatós, tesze-tosza fost, amit az utolsó fél órában leműveltünk, nem szeretném minősíteni.
Nem emlékszem, hogy szerdán akár egyetlen Salzburg-játékoson is azt láttam volna, hogy "menjünk már zuhanyozni". Nem. Fogták magukat és kiegyenlítettek a 3,14csába az Anfielden 0-3-ról.
(Azt pedig már nem is említem, hogy a Pool is megmutatta anno, hogy a 0-3-ról egyenlítéshez 6 perc is elég. Egyenlő létszámban)
Nem azt mondom, hogy ez az elvárás és ezt mindig meg lehet csinálni. De legalább próbálják meg. A félpályán sétálgatásból még Szilveszter sem tudott gólt lőni.
És leszarom, ha nem hozzák 3-3-ra, de legalább azért az egy gólért szakadjanak meg, ha már megtelt értük a stadion. Sokadszor.
Tegnap a csapat jó része totálisan vakon volt. Az meg, hogy a Ludo "jobban felkészült" (Lovrencsics nyilatkozta), egyenesen vérlázító. És Ti? Ja, tudom. Hangzatos nyilatkozatokat adtatok már hetek óta. Ők meg idejöttek és kezdhettük 0-1-ről a meccset...
Szerkesztette: Bálesz

több mint 6 éve
Vissza kell hozni Harist. Egész ügyes játékos lett Debrecenben.Őszintén Csonka sem győzött meg engem h játszania kellene bmennyit is, oké mi kölykunk de ő nalam ilyen nb1 határán levő játékos, aki elfér egy 8-12. Csapatban de az sem lenne meglepő ha nb2ben feljutásért menő csapatban Tolna.A gólpasszkirály, meg a faszom az 😀Azért az mennyivel jobb h a vereségnél a hiányzó játékosokat említjük? Illetve mikor rutintalansagrol beszél vki abból is az jön ki sztem h azt látja az edző h tanulniuk kellene ebből:Nem igy ertettem hanem most mar az elejetol az van, hogy a fradi az el-ben van es tanulniuk kell, hogy ez milyen szint. egyfajta felelosseg lesopres.És ti mindig csak a szerb fogadási maffia kívánságának megfelelően kaptok ki, ezt se felejtsd el 😉Fradiban mindenki ukrán, Vidiben mindenki szerb - ergo nincs aki nyilatkozhatott volna magyarul 😀felrement az irasom vagy nem ertem a poent 😀johat bold volt, legalabb figyelsz😂értem a poént. 😀 Juhász, Fiola, Kokó, Kovácsik, Pátkai, Huszti, Tujvel?egy bajom van ezzel.azt hangoztatjak h tanulniuk kell...a vidi mondott ilyet tavaly h tanulni jottek?😂Nem találtak szerb tolmácsot, senki se beszélt náluk magyarul.
ZoliMP
Kenny
petey
Kenny
ZoliMP
petey
csebi
Ezt nyilatkozta Lovrencsics is a vegen.
A videoton mikor mondta azt, hogy kvazi csak cserediakok , tanulni jottunk, hogy a jovoben jobbak legyunk.
Itt a mentalitassal van a gaz.
Egy kisebb balkani csapattol nem hallod ezt azt tutti. vagy a dudalangostol
"Bakker itt vagyok? akkor megmutatjuk miert vagyunk itt stb.."
"Hat igen jobb csapatok ezek, de tanulni jottunk, hogy a jovoben.."
Melyik hnagzik jobban?
ZoliMP
m.nemzetisport.hu/europa_liga/el-a-harom-legeredmenyesebb-jatekosombol-ketto-hianyzott-nikolics-2659137
Illetve Stopira még egy győztes meccsen is tanuló pénzről, okulasrol beszélt:
“A BATE Boriszovtól elszenvedett vereség a mai napig fáj, meglehet, a tanulópénzt aznap fizettük meg. Aki látta a mérkőzést, tanúsíthatja, nem voltunk rosszabbak a fehéroroszoknál, a különbséget az jelentette, hogy ők gólra váltották a helyzeteiket, mi nem. Igaz, ez a különbség sokba került nekünk... A Chelsea ellen még közelebb jártunk a pontszerzéshez, csak hát Londonban is akadt némi gondunk a helyzetkihasználással. Amiből lehetett, abból okultunk, “
Azért valljuk be őszintén ennek a keretnek a fradinal igen is ez az el csoportkör tanulásrol szól, itt kijönnek azok a hibák hiányosságok amik a magyar bajnokságban nem. Nem volt a Fradi semmilyen csoportkörben 15 éve, látszik az hogy kire lehet számítani ilyen szinten (pl. Heister, Tokmac) és kire nem (pl. Siger, Zubkov, Boli), így újra lehet költeni az adotokat új játékosokra.
Amúgy szeretném megkérdezni h ezt a Skvarka gyereket megnézte egyáltalán Hajnal, mert szvsz ez a gyerek nagyobb kapufa mint Finnbogasson és Tuyp együtt ...
csebi
Ennyire körülményes,lassú,ötlettelen középső középpályást nem láttam a Fradiban Józsi Gyuri óta( halkan jegyzem meg, hogy pár hete testközelből tapasztaltam, hogy mire képes, és ez mennyire volt elég az NB1-ben).
Botrány amit ez a szlovák fiú csinál, és mi meg versengtünk érte nem tudom milyen orosz csapattal talán. Az ő perceit instant odaadnám Csonkának.
Kenny
Skvarka hekyett meg Józsi Gyurit is szívesebben látnám 😊
csebi
több mint 6 éve
Az a baj, hogyha Rebrov összekerül egy magasabban jegyzet csapattal, azonnal kiütközik, hogy nem jó és nem eléggé félkészült edző és vele is hiba volt hosszabbítani.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Amúgy Haratin nyilatkozatát érdemes elolvasni.Csak nekem tűnt fel h Rebrov sokat vár a cserekkel, és az alapjatekatol képtelen eltekinteni meccs közben bmien szitu jön? Most is ember előnyben voltunk 0-2nel, ott volt a félidő és a 74. Percben cserélt először, amikor már három lett a különbség. Volt pár helyzet de igazából meddő folenyunk volt még a legjobb időszakokban is. Boli engem nem győzött meg továbbra sem akármennyire is norvég gólkirály volt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Őszintén Csonka sem győzött meg engem h játszania kellene bmennyit is, oké mi kölykunk de ő nalam ilyen nb1 határán levő játékos, aki elfér egy 8-12. Csapatban de az sem lenne meglepő ha nb2ben feljutásért menő csapatban Tolna.A gólpasszkirály, meg a faszom az 😀Azért az mennyivel jobb h a vereségnél a hiányzó játékosokat említjük? Illetve mikor rutintalansagrol beszél vki abból is az jön ki sztem h azt látja az edző h tanulniuk kellene ebből:Nem igy ertettem hanem most mar az elejetol az van, hogy a fradi az el-ben van es tanulniuk kell, hogy ez milyen szint. egyfajta felelosseg lesopres.És ti mindig csak a szerb fogadási maffia kívánságának megfelelően kaptok ki, ezt se felejtsd el 😉Fradiban mindenki ukrán, Vidiben mindenki szerb - ergo nincs aki nyilatkozhatott volna magyarul 😀felrement az irasom vagy nem ertem a poent 😀johat bold volt, legalabb figyelsz😂értem a poént. 😀 Juhász, Fiola, Kokó, Kovácsik, Pátkai, Huszti, Tujvel?egy bajom van ezzel.azt hangoztatjak h tanulniuk kell...a vidi mondott ilyet tavaly h tanulni jottek?😂Nem találtak szerb tolmácsot, senki se beszélt náluk magyarul.
ZoliMP
Kenny
petey
Kenny
ZoliMP
petey
csebi
A videoton mikor mondta azt, hogy kvazi csak cserediakok , tanulni jottunk, hogy a jovoben jobbak legyunk.
Melyik hnagzik jobban?
ZoliMP
m.nemzetisport.hu/europa_liga/el-a-harom-legeredmenyesebb-jatekosombol-ketto-hianyzott-nikolics-2659137
“A BATE Boriszovtól elszenvedett vereség a mai napig fáj, meglehet, a tanulópénzt aznap fizettük meg. Aki látta a mérkőzést, tanúsíthatja, nem voltunk rosszabbak a fehéroroszoknál, a különbséget az jelentette, hogy ők gólra váltották a helyzeteiket, mi nem. Igaz, ez a különbség sokba került nekünk... A Chelsea ellen még közelebb jártunk a pontszerzéshez, csak hát Londonban is akadt némi gondunk a helyzetkihasználással. Amiből lehetett, abból okultunk, “
Azért valljuk be őszintén ennek a keretnek a fradinal igen is ez az el csoportkör tanulásrol szól, itt kijönnek azok a hibák hiányosságok amik a magyar bajnokságban nem. Nem volt a Fradi semmilyen csoportkörben 15 éve, látszik az hogy kire lehet számítani ilyen szinten (pl. Heister, Tokmac) és kire nem (pl. Siger, Zubkov, Boli), így újra lehet költeni az adotokat új játékosokra.
Amúgy szeretném megkérdezni h ezt a Skvarka gyereket megnézte egyáltalán Hajnal, mert szvsz ez a gyerek nagyobb kapufa mint Finnbogasson és Tuyp együtt ...
csebi
Ennyire körülményes,lassú,ötlettelen középső középpályást nem láttam a Fradiban Józsi Gyuri óta( halkan jegyzem meg, hogy pár hete testközelből tapasztaltam, hogy mire képes, és ez mennyire volt elég az NB1-ben).
Botrány amit ez a szlovák fiú csinál, és mi meg versengtünk érte nem tudom milyen orosz csapattal talán. Az ő perceit instant odaadnám Csonkának.
Kenny
Skvarka hekyett meg Józsi Gyurit is szívesebben látnám 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
A gólpasszkirály, meg a faszom az 😀Azért az mennyivel jobb h a vereségnél a hiányzó játékosokat említjük? Illetve mikor rutintalansagrol beszél vki abból is az jön ki sztem h azt látja az edző h tanulniuk kellene ebből:Nem igy ertettem hanem most mar az elejetol az van, hogy a fradi az el-ben van es tanulniuk kell, hogy ez milyen szint. egyfajta felelosseg lesopres.És ti mindig csak a szerb fogadási maffia kívánságának megfelelően kaptok ki, ezt se felejtsd el 😉Fradiban mindenki ukrán, Vidiben mindenki szerb - ergo nincs aki nyilatkozhatott volna magyarul 😀felrement az irasom vagy nem ertem a poent 😀johat bold volt, legalabb figyelsz😂értem a poént. 😀 Juhász, Fiola, Kokó, Kovácsik, Pátkai, Huszti, Tujvel?egy bajom van ezzel.azt hangoztatjak h tanulniuk kell...a vidi mondott ilyet tavaly h tanulni jottek?😂Nem találtak szerb tolmácsot, senki se beszélt náluk magyarul.
ZoliMP
Kenny
petey
Kenny
ZoliMP
petey
csebi
Melyik hnagzik jobban?
ZoliMP
csebi
Bolinál meg nem értem miért rakják be középre, mikor tisztán látszik, hogy szélről indulva sokkal hatékonyabb mint középen őrlődve. Zubkov nagy talány számomra, szerintem elfáradt( októberre!), mert nincsenek rossz képességei, de nagyon lelassult júliusi önmagához képest.
Sigért nem bántom ,mert legalább magyar, és nem tudnék helyette jobbat betenni, anno nem hoztuk vissza Vass Ádámot az MTK-ból mert nyíltan kiállt a bundaügy ellen illetve a szurkolók mellett, azóta is ezt nyögjük.
Vannak pletykák Somalia téli visszahozatala környékén, ennek nagyon örülnék, kéne nekünk ő oda középre.
Szerkesztette: Kenny
több mint 6 éve
Ahamm. A tegnapi után melyik hitelesebb? 😀Nem igy ertettem hanem most mar az elejetol az van, hogy a fradi az el-ben van es tanulniuk kell, hogy ez milyen szint. egyfajta felelosseg lesopres.És ti mindig csak a szerb fogadási maffia kívánságának megfelelően kaptok ki, ezt se felejtsd el 😉Fradiban mindenki ukrán, Vidiben mindenki szerb - ergo nincs aki nyilatkozhatott volna magyarul 😀felrement az irasom vagy nem ertem a poent 😀johat bold volt, legalabb figyelsz😂értem a poént. 😀 Juhász, Fiola, Kokó, Kovácsik, Pátkai, Huszti, Tujvel?egy bajom van ezzel.azt hangoztatjak h tanulniuk kell...a vidi mondott ilyet tavaly h tanulni jottek?😂Nem találtak szerb tolmácsot, senki se beszélt náluk magyarul.
ZoliMP
Kenny
petey
Kenny
ZoliMP
petey
csebi
Melyik hnagzik jobban?
ZoliMP
Sajnos a Ludo megmutatta, hogy Lovrencsicséknek van mit tanulni, szóval igaz. 😊 😕
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Azért az mennyivel jobb h a vereségnél a hiányzó játékosokat említjük? Illetve mikor rutintalansagrol beszél vki abból is az jön ki sztem h azt látja az edző h tanulniuk kellene ebből:Nem igy ertettem hanem most mar az elejetol az van, hogy a fradi az el-ben van es tanulniuk kell, hogy ez milyen szint. egyfajta felelosseg lesopres.És ti mindig csak a szerb fogadási maffia kívánságának megfelelően kaptok ki, ezt se felejtsd el 😉Fradiban mindenki ukrán, Vidiben mindenki szerb - ergo nincs aki nyilatkozhatott volna magyarul 😀felrement az irasom vagy nem ertem a poent 😀johat bold volt, legalabb figyelsz😂értem a poént. 😀 Juhász, Fiola, Kokó, Kovácsik, Pátkai, Huszti, Tujvel?egy bajom van ezzel.azt hangoztatjak h tanulniuk kell...a vidi mondott ilyet tavaly h tanulni jottek?😂Nem találtak szerb tolmácsot, senki se beszélt náluk magyarul.
ZoliMP
Kenny
petey
Kenny
ZoliMP
petey
csebi
Melyik hnagzik jobban?
ZoliMP
több mint 6 éve
Csak a lovira ne abban menj ki, mert a végén még vmelyik zsoké befog. 😀Megkérdezném a Fradi drukkereket, hogy ha most vennetek kellene egyet a csapat mezéből akkor kinek a neve lenne a hátán ebből a keretből?Lipcsei 😎
Bazzani
Rózsa Sándor (betyár)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Slankít.de miért női mezt?Megkérdezném a Fradi drukkereket, hogy ha most vennetek kellene egyet a csapat mezéből akkor kinek a neve lenne a hátán ebből a keretből?
Bazzani
Sobri Jóska
petey
több mint 6 éve
Majdnem 3x-os szorzóért ajándék volt az igazság.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 410
Nem igy ertettem hanem most mar az elejetol az van, hogy a fradi az el-ben van es tanulniuk kell, hogy ez milyen szint. egyfajta felelosseg lesopres.És ti mindig csak a szerb fogadási maffia kívánságának megfelelően kaptok ki, ezt se felejtsd el 😉Fradiban mindenki ukrán, Vidiben mindenki szerb - ergo nincs aki nyilatkozhatott volna magyarul 😀felrement az irasom vagy nem ertem a poent 😀johat bold volt, legalabb figyelsz😂értem a poént. 😀 Juhász, Fiola, Kokó, Kovácsik, Pátkai, Huszti, Tujvel?egy bajom van ezzel.azt hangoztatjak h tanulniuk kell...a vidi mondott ilyet tavaly h tanulni jottek?😂Nem találtak szerb tolmácsot, senki se beszélt náluk magyarul.
ZoliMP
Kenny
petey
Kenny
ZoliMP
petey
csebi
Melyik hnagzik jobban?
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Megkérdezném a Fradi drukkereket, hogy ha most vennetek kellene egyet a csapat mezéből akkor kinek a neve lenne a hátán ebből a keretből?Lipcsei 😎
Bazzani
több mint 6 éve
És ti mindig csak a szerb fogadási maffia kívánságának megfelelően kaptok ki, ezt se felejtsd el 😉Fradiban mindenki ukrán, Vidiben mindenki szerb - ergo nincs aki nyilatkozhatott volna magyarul 😀felrement az irasom vagy nem ertem a poent 😀johat bold volt, legalabb figyelsz😂értem a poént. 😀 Juhász, Fiola, Kokó, Kovácsik, Pátkai, Huszti, Tujvel?egy bajom van ezzel.azt hangoztatjak h tanulniuk kell...a vidi mondott ilyet tavaly h tanulni jottek?😂Nem találtak szerb tolmácsot, senki se beszélt náluk magyarul.
ZoliMP
Kenny
petey
Kenny
ZoliMP
petey
több mint 6 éve
Auba hogy örül, hogy nem kell ma játszania.Ez nem is Arsenal B, ez Arsenal C csapat. Igy is 2-0 mar.
Tierney-Bellerin a 2 szélen, Holding középen, VÉGRE!
Tony Adams

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Auba hogy örül, hogy nem kell ma játszania.Tierney-Bellerin a 2 szélen, Holding középen, VÉGRE!
több mint 6 éve
de miért női mezt?Megkérdezném a Fradi drukkereket, hogy ha most vennetek kellene egyet a csapat mezéből akkor kinek a neve lenne a hátán ebből a keretből?
Bazzani
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Fradiban mindenki ukrán, Vidiben mindenki szerb - ergo nincs aki nyilatkozhatott volna magyarul 😀felrement az irasom vagy nem ertem a poent 😀johat bold volt, legalabb figyelsz😂értem a poént. 😀 Juhász, Fiola, Kokó, Kovácsik, Pátkai, Huszti, Tujvel?egy bajom van ezzel.azt hangoztatjak h tanulniuk kell...a vidi mondott ilyet tavaly h tanulni jottek?😂Nem találtak szerb tolmácsot, senki se beszélt náluk magyarul.
ZoliMP
Kenny
petey
Kenny
ZoliMP
több mint 6 éve
“....a Ludogorec ismét itt van. Kaptak már két fülest tőlünk, most jöhet a harmadik”És teljesen igaza is volt, jöhetett volna. Na de azok a szemetek nem akartak pofont kapni.
Nyilasi Tibor, 3 napja
O1G
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Megkérdezném a Fradi drukkereket, hogy ha most vennetek kellene egyet a csapat mezéből akkor kinek a neve lenne a hátán ebből a keretből?
Bazzani
több mint 6 éve
Itt nincs nagyon szó a játékról, sőt ez előtti hszben épp az volt h a Fradi kap egy hármast kinn. De mindegy is amúgy, azért a 2.8 odds elég ajándék lehetett pár hozzáértő embernek. Gondolom sokan tettek a fix hazait.azért ez a Ludo nem a tavalyiMost őszintén tavaly ti kb 160 percet toltatok úgy mint mi most az utso 20 percben, és tovább mentetek. Csak titeket kell lemásolni 😊hat ez kurva keves lesz a visszavagon.sajnos azt látom hogy kap kint a fradi egy hármast ha az lesz, mint az uccsó 20-25 percben, de ne így legyen.
Kenny
ez az Ignatyenkó mi a faszt keres itt?
petey
Amúgy ingatyenkot én sem értem tavaly egész bajnokságban nem adott el ennyi labdát Siger mint ő egy meccs alatt.
Élőben ez egy nagyon erős csapat volt, sokkal jobb mint tavaly a maccabi vagy két éve fc midtjylland. Meg mindig ok az esélyesei a parharcnak, Rebrovnak elő kell húzni vmit a cilinderbol mert biztosan kapunk gólt. A jobb szelukon levő két játékos másik dimenzió volt a többi huszhoz képest úgy hogy Heister kb élete meccset játszotta.
Zsubkov nekem is tetszett de a Priskin továbbra sem ez a szint. A szlovák srác jó lesz csak nincs meg össze szokva senkivel. Tokmac jó volt nagyon.
csebi
petey
@Kenny: Isael miért játszotta ki magát? semmi újat, nem mutatott ugyanolyan szar volt mint eddig, talán Barcelonában vokt egyedül jó.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 410
felrement az irasom vagy nem ertem a poent 😀johat bold volt, legalabb figyelsz😂értem a poént. 😀 Juhász, Fiola, Kokó, Kovácsik, Pátkai, Huszti, Tujvel?egy bajom van ezzel.azt hangoztatjak h tanulniuk kell...a vidi mondott ilyet tavaly h tanulni jottek?😂Nem találtak szerb tolmácsot, senki se beszélt náluk magyarul.
ZoliMP
Kenny
petey
Kenny
több mint 6 éve
johat bold volt, legalabb figyelsz😂értem a poént. 😀 Juhász, Fiola, Kokó, Kovácsik, Pátkai, Huszti, Tujvel?egy bajom van ezzel.azt hangoztatjak h tanulniuk kell...a vidi mondott ilyet tavaly h tanulni jottek?😂Nem találtak szerb tolmácsot, senki se beszélt náluk magyarul.
ZoliMP
Kenny
petey
több mint 6 éve
értem a poént. 😀 Juhász, Fiola, Kokó, Kovácsik, Pátkai, Huszti, Tujvel?egy bajom van ezzel.azt hangoztatjak h tanulniuk kell...a vidi mondott ilyet tavaly h tanulni jottek?😂Nem találtak szerb tolmácsot, senki se beszélt náluk magyarul.
ZoliMP
Kenny
több mint 6 éve
“....a Ludogorec ismét itt van. Kaptak már két fülest tőlünk, most jöhet a harmadik”Nyilasi Tibor, 3 napja