Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
amúgy a meccshez annyit (közös sorozatnézős program melletti némított háttérkép volt a döntő), hogy Orsato fasz volt, de a németek kevesebbet buktak rajta az össze-vissza osztogatott sárgákkal, mint a franciák a meg nem adott tizenegyessel.de hát valahol kellett a BL-be is egy százszázalékos szezon, mint az NFL-ben a '72-es Fins. megvolt, többet nem lesz ilyen.
több mint 5 éve
én annyira nem.Kíváncsi lettem volna idén egy Pool-Bayern meccsre. Jók voltak a németek idén.Igen arra én is nagyon
FLZOLI
csebi
még ha nem is mákolta volna át rajtunk magát az Atletico, akkor is Henderson hiánya miatt el sem jutunk a döntőig, ha meg valahogy mégis, akkor itt kevesek lettünk volna.
Henderson elképzelhetetlenül sokat jelent futómennyiségben, sebességben, hajtásban. nélküle a kapitány vagy lassú (Milly), vagy nem igazán van captain's presence-e (van Dijk), Wijnaldumig meg el sem ér a sor. meg a szünet után annyira nem is állt össze a játék, egy-két meccsre persze igen, de inkább edzőmeccs-szintre tudtak csak felpörögni a fiúk, az meg ide kevés.
több mint 5 éve
nekem Mariska láttán nyílik a virtuális bicska a zsebembenJajj szegény PSG (meg a Cityke), megint nem nyertek semmi lényegeset 😆ha kivennénk azt a cigány Neymart, talán még szurkolnék is nekik, mert valljuk be ha nekiállnak focizni, jól tolják ők is
warr_b
NB2
több mint 5 éve
És felettük áll Király Gábor a mackó alsójában.A Jimmy-Béla tengelyen feltétlen helyet követel magának Pistont István és Boros Lajos is.Érdemes lenne összeszedni, hogy ki mindenkit neveztek királynak Mo-n a valódi királyokon kívül, Zámbó Dzsimmitől kezdve Illés Béláig.😊 (Persze: kettejük közé nem szeretnék egyenlőségjelet tenni.)Mindenhol ez a kurva korona.Hoeness legalább nem sparos szatyorban hozott vmit mint anno Illés Béla bucsumeccsen az MTK vezetők
csebi
warr_b
Tactful Cactus
nagylaza
empty taxi
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
A Jimmy-Béla tengelyen feltétlen helyet követel magának Pistont István és Boros Lajos is.Érdemes lenne összeszedni, hogy ki mindenkit neveztek királynak Mo-n a valódi királyokon kívül, Zámbó Dzsimmitől kezdve Illés Béláig.😊 (Persze: kettejük közé nem szeretnék egyenlőségjelet tenni.)Mindenhol ez a kurva korona.Hoeness legalább nem sparos szatyorban hozott vmit mint anno Illés Béla bucsumeccsen az MTK vezetők
csebi
warr_b
Tactful Cactus
nagylaza

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Érdemes lenne összeszedni, hogy ki mindenkit neveztek királynak Mo-n a valódi királyokon kívül, Zámbó Dzsimmitől kezdve Illés Béláig.😊 (Persze: kettejük közé nem szeretnék egyenlőségjelet tenni.)Mindenhol ez a kurva korona.Hoeness legalább nem sparos szatyorban hozott vmit mint anno Illés Béla bucsumeccsen az MTK vezetők
csebi
warr_b
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Jól van a Rodgers dupla HM továbbment szarom má le a BL-t.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
+2!Lesz még valami pótlék a teltházas szeptemberi NFL szezonig?NBI😊
Tactful Cactus
zavi27
több mint 5 éve
Lesz még valami pótlék a teltházas szeptemberi NFL szezonig?A belorusz bajnokság megy 😄
Tactful Cactus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Lesz még valami pótlék a teltházas szeptemberi NFL szezonig?NBI😊
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Mindenhol ez a kurva korona.Hoeness legalább nem sparos szatyorban hozott vmit mint anno Illés Béla bucsumeccsen az MTK vezetők
csebi
warr_b
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Lesz még valami pótlék a teltházas szeptemberi NFL szezonig?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Hoeness legalább nem sparos szatyorban hozott vmit mint anno Illés Béla bucsumeccsen az MTK vezetők
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
nah jóA szőke titán is megérkezik a végére 😊Ez sem a csöcsös.
csebi
Tactful Cactus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Hoeness legalább nem sparos szatyorban hozott vmit mint anno Illés Béla bucsumeccsen az MTK vezetők
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Lehet épp Oli rakta rendbe a csocsost úgy h az lépni sem bírA szőke titán is megérkezik a végére 😊Ez sem a csöcsös.
csebi
Tactful Cactus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A szőke titán is megérkezik a végére 😊Ez sem a csöcsös.
csebi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
A szőke titán is megérkezik a végére 😊
több mint 5 éve
Egy jatekos sem fog tisztelet kort futni a trofeaval?
több mint 5 éve
Sosem értettem miért kell levenni egyből az ezüstöt. Mondjuk egy vasam se volt soha.Mondjuk biztos nem egy jó érzés.
Tactful Cactus
Meg nekik van annyi aranyérmük, hogy ezt nem is fogják évtizedek múlva emlegetni, ellenben mondjuk egy magyar atlétával, aki esetleg egy olimpián nyer egy ilyet.
több mint 5 éve
Itt vagy fehérorosz csapatnak szurkolsz vagy senkinek. 😊hogy lehet egy angol csapatnak drukkolni?Jajj szegény PSG (meg a Cityke), megint nem nyertek semmi lényegeset 😆Én sem szeretem őket, de áruld el, hogy lehet egy német csapatnak drukkolni?
warr_b
csi77
na kb. ugyanúgy.
gamerkr
több mint 5 éve
Azért ilyen szinten h mehet fel vki úgy h öltöny nyakkendő és az ingen nem kapcsol be minden gombot ...Kispolgár vagyol?😊
csebi
több mint 5 éve
De Szeptemberben lesz nem Decemberben.Szeptember 24-én jöhet is a Szuperkupa meccs a Bayern és a Sevilla között. Budapesten.Karácsony nem engedi.
iktriad
Tactful Cactus
több mint 5 éve
hogy lehet egy angol csapatnak drukkolni?Jajj szegény PSG (meg a Cityke), megint nem nyertek semmi lényegeset 😆Én sem szeretem őket, de áruld el, hogy lehet egy német csapatnak drukkolni?
warr_b
csi77
na kb. ugyanúgy.