NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
192
24
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
www.empireofthekop.com/2019/10/03/liverpool-join-queue-for-impressive-salzburg-midfielder-report
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 410
Van bőven üres szék.azt neztem en is.. a videoton ellen zsufoltabb volt nem?
Tony Adams
milyen zsugat adott kulivel😃Kukoc sehol sincs..milyen lazan adta be 😀
Kenny
több mint 6 éve
Ha a Moszkva 5ot kapott otthon akkor a Fradi mennyit fog?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Tipikus NFL O, a scripted drive jól sikerült.
több mint 6 éve
Elit D! 😊
több mint 6 éve
Van bőven üres szék.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 410
Tud valaki stream-et a Fradi meccsre?www.sport247.live/en/home
O1G
több mint 6 éve
Tud valaki stream-et a Fradi meccsre?
több mint 6 éve
Az Inter elegge pofas lett/lesz Conte alatt.Milano szebbik felen most is van valami, a 16. helyre eleg a Serie A-ban. XD
10 utan vegre lesz vmi Milano szebbik felen 😀
ZoliMP
több mint 6 éve
Ezekből összesen sigér meg pátkai a 8as ádi mellett, de egyik sem tud előre játszani. Vécsei annó tudott és sztem most is tud. Kokó és tsai nem ugyanaz a kávéházNagyjából annyi, hogy a posztján játszik Szoboszlai,Pátkai,Nagy,Kleinheisler,Holman,KisKokó,Sigér, talán utóbbi kettő helyére beférhetne a keretbe valamikor,de nem nagyon lesz hazahívva, csak ha beütnek a sérülések.Akkor vécsei körön kívül maradásáról is mondj vmi insider infótKecskes tavaszra valogatott kerettag lesz, nagyon nezik mar.A luganói magyarokat Holenderen kívül miért nem próbálja ki Rossi?Mert kecskés szerinte nem elég dinamikus, vécseit meg már nem kell külföldre eladni és nem lehet vele prezentálni az mb1 csodálatosságát. Mondjuk régen nem láttam játszani, de aki megragad svájcban az szar nem lehet, ráadásul ugyanazt nyomja mint nagy ádám akinek alternatívája a kanyarban sincs az egész mezőnyben.
Atik15
De feczegól újra kerettag 😂
peach
Kenny
peach
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Csak nyert vhogy a csapat de ettől még Valverde nem lett kedvenc...
több mint 6 éve
hát, a Lyon vezető gólja nagyon lesgyanús volt, de legalább ebben jól működik a VAR.vagy nem.
több mint 6 éve
Nagyjából annyi, hogy a posztján játszik Szoboszlai,Pátkai,Nagy,Kleinheisler,Holman,KisKokó,Sigér, talán utóbbi kettő helyére beférhetne a keretbe valamikor,de nem nagyon lesz hazahívva, csak ha beütnek a sérülések.Akkor vécsei körön kívül maradásáról is mondj vmi insider infótKecskes tavaszra valogatott kerettag lesz, nagyon nezik mar.A luganói magyarokat Holenderen kívül miért nem próbálja ki Rossi?Mert kecskés szerinte nem elég dinamikus, vécseit meg már nem kell külföldre eladni és nem lehet vele prezentálni az mb1 csodálatosságát. Mondjuk régen nem láttam játszani, de aki megragad svájcban az szar nem lehet, ráadásul ugyanazt nyomja mint nagy ádám akinek alternatívája a kanyarban sincs az egész mezőnyben.
Atik15
De feczegól újra kerettag 😂
peach
Kenny
peach
több mint 6 éve
Tiszta BB, ReidBBnel es Reidnel ket elterobb felfogasu HC talan nincs is. Pont azt tisztelik egymasban, hogy mikent lehet azzal a szamukra idegen felfogassal ennyire jol felepiteni barmit is. De ez itt off, szal abbahagyom., Gruden.
Amadeus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Tiszta BB, ReidPontosan. Conte egy kurva jó edző.Nala egy irany van. A Conte foci. Vagy ugy jatszod, vagy nem jatszol.
Amadeus
ulpianus
több mint 6 éve
és közte eltelt kilenc évSuarez a kiraly.utobbi 1 evben nem volt hasznos a csavo, most az.
ulpianus
de latszik, hogy nem izlik nekunk ez a "katona foci" amit az inter jatszik.
Kenny
több mint 6 éve
Na, akkor most 22 golnal jarunk az elo meccsekken. like

több mint 6 éve
Suarez a kiraly.utobbi 1 evben nem volt hasznos a csavo, most az.
ulpianus
de latszik, hogy nem izlik nekunk ez a "katona foci" amit az inter jatszik.
több mint 6 éve
Pontosan. Conte egy kurva jó edző.Nala egy irany van. A Conte foci. Vagy ugy jatszod, vagy nem jatszol. De igy mindneki tudja mit csinal majd a tars. Nem annyira kreativ, de tud jol mukodni.
Amadeus

több mint 6 éve
Conte is kap sargat, Pep is kapott tegnap. Vicces szabaly ez.

több mint 6 éve
Pontosan. Conte egy kurva jó edző.A leglatvanyosabb, hogy mindenki tudja a dolgat a palyan. Ez nem epp igy volt elotte.Az Inter elegge pofas lett/lesz Conte alatt.bohócokból 1 nyár alatt.
ZoliMP
Amadeus
ulpianus
több mint 6 éve
A leglatvanyosabb, hogy mindenki tudja a dolgat a palyan. Ez nem epp igy volt elotte.Az Inter elegge pofas lett/lesz Conte alatt.bohócokból 1 nyár alatt.
ZoliMP
Amadeus