NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Apa kezdőőődik! #OpeningDay #PremierLeaguenem is tudtam, hogy a liverpool szurkolók még mindig várják a PL kezdését 😊
:cool:Mikey
több mint 9 éve
Apa kezdőőődik! #OpeningDay #PremierLeaguene is mond, én meg itt döglök melóba
:cool:Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 555
Mentalisan gyengek a debreceniek?Piros lapok:
www.mifocink.com/?p=5551
több mint 9 éve
Ha tényleg igaz hogy 2,4 millát kaptunk érte akkor simán megérte.Lássuk be Somalia nagyon lelkes volt,nagyon tudott futni,de amúgy a focihoz nem sok köze volt.KennyHa euró akkor tényleg megérte 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
viszont ha tényleg ennyit adtak egy utolsó évébe lépő játékosért akkor vihetikHa tényleg igaz hogy 2,4 millát kaptunk érte akkor simán megérte.Lássuk be Somalia nagyon lelkes volt,nagyon tudott futni,de amúgy a focihoz nem sok köze volt.Kennyegyike volt a pár nemzetközi szintű játékosnak a csapatban.deyell
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
deyell
11 702
Ha tényleg igaz hogy 2,4 millát kaptunk érte akkor simán megérte.Lássuk be Somalia nagyon lelkes volt,nagyon tudott futni,de amúgy a focihoz nem sok köze volt.Kennyegyike volt a pár nemzetközi szintű játékosnak a csapatban.
choose life
több mint 9 éve
Ha tényleg igaz hogy 2,4 millát kaptunk érte akkor simán megérte.Lássuk be Somalia nagyon lelkes volt,nagyon tudott futni,de amúgy a focihoz nem sok köze volt.KennyTe tényleg nagyon nem értesz a focihoz.
több mint 9 éve
Ha tényleg igaz hogy 2,4 millát kaptunk érte akkor simán megérte.Lássuk be Somalia nagyon lelkes volt,nagyon tudott futni,de amúgy a focihoz nem sok köze volt.
több mint 9 éve
Bl csopkörbe kerülésért a Valencia - Monaco
Sporting - CSZKA
Lazio - Bayer
Elég szép kis párosítások.
Kicsit az olasz football régi fényének visszaszerzése miatt, DE csak egyszer az SSnek fogok szorítani. B-)
Mellete pedig Amunt Valencia!
(Pedig a Monacot is szívlelem)
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Rynald
247
Pintér bevethető mindkét helyen, azt is el tudom képzelni, hogy őt hozzuk belső védőnek, Leandro meg megoldja a DM-posztot. Sajnos valójában tényleg egyik sem ideális jövőre, de ha jön is még valaki oda (nem magyar), az csak augusztus végén, szeptemberben vagy januárban fog megtörténni szerintemAz mb1 ben igen, és jövőre a BL/EL selejtező előtt akartok megint új igazolásokat beépíteni? Mert Gyömbér, Leandro, Nagy Á nem nemzetközi szint...Pintér meg középhátvéd lesz nem?gordonÉrdekes lesz így a szezon kezdet, vajon kivel pótolják?TonyTeljesen mind1, az MB1-ben szerintem ha Gyömbér vagy Leandro játszik ott, akkor is jól megleszünk. Egyébként gondolom Pintér Ádám lesz a befutó, aki ott is és belső védőként is bevethetőRynald
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Most van szarban a fradi, somalia -> toulusepeachígy is simán nyerik majd a bajnokságot, ráadásul Mateos és Somalia is jó pénzt érhetett, lesz miből fizetni a divatszurkolókat 😊
több mint 9 éve
legalább egy hazalátogatást elintézett a Vidi a Lovrencsics-Kádár-Holman triónak 😀
több mint 9 éve
Az mb1 ben igen, és jövőre a BL/EL selejtező előtt akartok megint új igazolásokat beépíteni? Mert Gyömbér, Leandro, Nagy Á nem nemzetközi szint...Pintér meg középhátvéd lesz nem?Érdekes lesz így a szezon kezdet, vajon kivel pótolják?TonyTeljesen mind1, az MB1-ben szerintem ha Gyömbér vagy Leandro játszik ott, akkor is jól megleszünk. Egyébként gondolom Pintér Ádám lesz a befutó, aki ott is és belső védőként is bevethetőRynald
több mint 9 éve
ja, Pintér lesz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Rynald
247
Érdekes lesz így a szezon kezdet, vajon kivel pótolják?TonyTeljesen mind1, az MB1-ben szerintem ha Gyömbér vagy Leandro játszik ott, akkor is jól megleszünk. Egyébként gondolom Pintér Ádám lesz a befutó, aki ott is és belső védőként is bevethető
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Érdekes lesz így a szezon kezdet, vajon kivel pótolják?
több mint 9 éve
Most van szarban a fradi, somalia -> touluse
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Nalatok volt Gundel?jó neked 😀
Ugy ertem nalam csak kozonseg "zaj" volt vegig.ZoliMP
mi van? egyetlen vesszőt hagyott le, ha ebbe belekötsz, nem neked való az internet varázslatos világaIlyen helyesírással? Nehéz.JC6Mi tartja Verpeczet a kapuban?JC6Az, hogy Novakovic és Balogh sérült... A 3. számú kapus védett. 😉 Leírtam a múltkor is nehéz felfogni?Jughead
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ilyen helyesírással? Nehéz.Mi tartja Verpeczet a kapuban?JC6Az, hogy Novakovic és Balogh sérült... A 3. számú kapus védett. 😉 Leírtam a múltkor is nehéz felfogni?Jughead
több mint 9 éve
Jughead
5 201
Mi tartja Verpeczet a kapuban?JC6Az, hogy Novakovic és Balogh sérült... A 3. számú kapus védett. 😉 Leírtam a múltkor is nehéz felfogni?
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 555
Nalatok volt Gundel?Ugy ertem nalam csak kozonseg "zaj" volt vegig.
több mint 9 éve
Mikey
18 739
az hagyján ha magyar csapat nem jut be egyik csoportkörbe se, de ha magyar játékos se, akkor igazán elérjük a csúcspontot.HöriBogdán ott van. 😊
több mint 9 éve
Engem csak az zavar, hogy Kondás az edző, meg Verpecz a kapus. Eme két ember megint elintézte a sima kiesést. Nem tudom miért jó ez a DVSC - vezetőségnek. Mi tartja Verpeczet a kapuban és Kondást a kispadon? 6 gólból 4 Pista lelkén szárad, de fel nem tudom fogni, hogy - persze támadni kell, ha tovább akarsz jutni - hogy a túróba lehet 4-2-4-be felállni egy nemzetközi kupameccsen? Van 4 védőd, amiből kettő lassú és öreg. Előtte az egyetlen ütköződ Varga, aki ellen 3 norvég rohamoz, Varga mellett senki, csak egy támadóbb szellemű Bódi, előttük Tisza, aki csatár, a két szélen meg egy 2-2 és fél méteres létra "száguld" és fent pedig van egy támadó. Szörnyű volt nézni Sidibét meg Baloghot a szélen, szörnyű.Kondást a lánya, nem?
Meg is érdemli a Loki. Pedig ez a Rosenborg sem volt nagy csapat...JC6
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Engem csak az zavar, hogy Kondás az edző, meg Verpecz a kapus. Eme két ember megint elintézte a sima kiesést. Nem tudom miért jó ez a DVSC - vezetőségnek. Mi tartja Verpeczet a kapuban és Kondást a kispadon? 6 gólból 4 Pista lelkén szárad, de fel nem tudom fogni, hogy - persze támadni kell, ha tovább akarsz jutni - hogy a túróba lehet 4-2-4-be felállni egy nemzetközi kupameccsen? Van 4 védőd, amiből kettő lassú és öreg. Előtte az egyetlen ütköződ Varga, aki ellen 3 norvég rohamoz, Varga mellett senki, csak egy támadóbb szellemű Bódi, előttük Tisza, aki csatár, a két szélen meg egy 2-2 és fél méteres létra "száguld" és fent pedig van egy támadó. Szörnyű volt nézni Sidibét meg Baloghot a szélen, szörnyű.Meg is érdemli a Loki. Pedig ez a Rosenborg sem volt nagy csapat...