Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Remélem a Bayern játékosok megesznek pár párizsis zsömlét a meccs után.
több mint 5 éve
Sosem értettem miért kell levenni egyből az ezüstöt. Mondjuk egy vasam se volt soha.Van itt néhány raj gyerek, sztem viszik a zaciba.
Tactful Cactus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Szeptember 24-én jöhet is a Szuperkupa meccs a Bayern és a Sevilla között. Budapesten.Karácsony nem engedi.
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Szeptember 24-én jöhet is a Szuperkupa meccs a Bayern és a Sevilla között. Budapesten.
több mint 5 éve
Sosem értettem miért kell levenni egyből az ezüstöt. Mondjuk egy vasam se volt soha.Égeti a mellkasod
Tactful Cactus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Sosem értettem miért kell levenni egyből az ezüstöt. Mondjuk egy vasam se volt soha.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
De megnéztem volna egy olimpiát nézők nélkül.Jövőre még összejöhet.
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Azért ilyen szinten h mehet fel vki úgy h öltöny nyakkendő és az ingen nem kapcsol be minden gombot ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Jó az még oké 😊Franciák ellen? Simán.Jajj szegény PSG (meg a Cityke), megint nem nyertek semmi lényegeset 😆Én sem szeretem őket, de áruld el, hogy lehet egy német csapatnak drukkolni?
warr_b
csi77
warr_b
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Kovac az év edzője, ha nem kapunk ki vele Frankfurtban 5-1re akkor nem nyerünk BL-t
több mint 5 éve
De megnéztem volna egy olimpiát nézők nélkül.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Odrizola az idei aranylabdas, 2x-es bajnok, Kupa, bl.
több mint 5 éve
Amúgy sztem ez Tuchele, második félidőre kivitte Neymart a szélre, ahol addig rugtuk míg elment a kedve a játéktól, és innentől Kimmich is szabadabban mehetett fel, nem kellett félnie Mbappe sebessegetol, és így érhetett fel a gólnál.
több mint 5 éve
De mert van rajta kamu bajusz?A magyar Phil SimmsKi ez a nyugdíjas bácsi?50 százalékig biztos voltam benne, hogy a Bayern behúzza.
nagylaza
empty taxi
FLZOLI
Kampman
több mint 5 éve
Azért volt abban valami szép, ahogy Hernandez és Pavard reklamáltak legjobban + verték legjobban a mellüket a Bayern kispadon 😀.Kifizetodott a Hernandez transzfer, egyből szállította a bl serleget
MarioAna
több mint 5 éve
Franciák ellen? Simán.Jajj szegény PSG (meg a Cityke), megint nem nyertek semmi lényegeset 😆Én sem szeretem őket, de áruld el, hogy lehet egy német csapatnak drukkolni?
warr_b
csi77

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
A lefújás után itt is a Freed from desire jött a playlisten, mint az EL-döntőn, mondjuk stílusos lenne a Bayern-játékosoktól most néhány Flick-flakk 😀

Madden hates me.
több mint 5 éve
A magyar Phil SimmsKi ez a nyugdíjas bácsi?50 százalékig biztos voltam benne, hogy a Bayern behúzza.
nagylaza
empty taxi
FLZOLI
több mint 5 éve
Nagyon könnyen, nekem legalábbis megy vagy 20 éve gond nélkülJajj szegény PSG (meg a Cityke), megint nem nyertek semmi lényegeset 😆Én sem szeretem őket, de áruld el, hogy lehet egy német csapatnak drukkolni?
warr_b
csi77
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 5 éve
Ki ez a nyugdíjas bácsi?50 százalékig biztos voltam benne, hogy a Bayern behúzza.
nagylaza
empty taxi
több mint 5 éve
Kíváncsi lettem volna idén egy Pool-Bayern meccsre. Jók voltak a németek idén.Igen arra én is nagyon
FLZOLI
több mint 5 éve
A másik 50 meg a München.50 százalékig biztos voltam benne, hogy a Bayern behúzza.
nagylaza
empty taxi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
50 százalékig biztos voltam benne, hogy a Bayern behúzza.
nagylaza

Madden hates me.
több mint 5 éve
Jajj szegény PSG (meg a Cityke), megint nem nyertek semmi lényegeset 😆Én sem szeretem őket, de áruld el, hogy lehet egy német csapatnak drukkolni?
warr_b
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
igaz egyik csapatnak se szurkolok, de örülök hogy nem a PSG nyert azért na 😀de jó kis meccs volt ez, Flick meg szépen összeszedte a csapatot.