NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
352
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
185
23
22:25
RedZone week 16
90
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
lényegében a Juventust is összerázta egy nyár alattAz Inter elegge pofas lett/lesz Conte alatt.bohócokból 1 nyár alatt.
10 utan vegre lesz vmi Milano szebbik felen 😀
ZoliMP
Amadeus
több mint 6 éve
Szegény SzoboszlaiLe is csereltek.
Gergőbácsi

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Csóri Szoboszlai...Ilyenkor lehetne mondani, hogy faék megoldás jobb lett volna.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Az Inter elegge pofas lett/lesz Conte alatt.bohócokból 1 nyár alatt.
10 utan vegre lesz vmi Milano szebbik felen 😀
ZoliMP
több mint 6 éve
Szegény Szoboszlai
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Szoboszlai gólpassz...
több mint 6 éve
hát baszki, középső védőt nem hozunk le, de Gomeznek még nem volt jó megmozdulása
több mint 6 éve
Szep a Barca egyenlitese es 1-1. De a 3-3 nagyobb tortenet.Jinxeltem vagy mi itt a szleng? 😊na..erdektelen lett a pool meccs. irany a barca - interKezdheted atgondolni.
ZoliMP
ulpianus
attol fuggetlenul a barca meccs sem szar.
ZoliMP

több mint 6 éve
A Kobra enerdzsi drink nem akarja felkarolni III. Kerületi TVE-t? 🤔
több mint 6 éve
Gecc.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 410
Jinxeltem vagy mi itt a szleng? 😊na..erdektelen lett a pool meccs. irany a barca - interKezdheted atgondolni.
ZoliMP
ulpianus
attol fuggetlenul a barca meccs sem szar.
több mint 6 éve
na..erdektelen lett a pool meccs. irany a barca - interKezdheted atgondolni.
ZoliMP

több mint 6 éve
Szegény Salzburg, ez már a nagyok játéka.Mi se lehetünk büszkék Valverdének is megint nagy a feladat.
Kenny
Tartottam tőle, hogy Conte és Inter jó párosítás lehet, sajna eddig bejönni látszik....
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 410
Az Inter elegge pofas lett/lesz Conte alatt.10 utan vegre lesz vmi Milano szebbik felen 😀
több mint 6 éve
Ki a kommentàtor az M4-en? Nem figyeltem és a hangja sem ismerős.Teljesen korrektűl nyomja.
több mint 6 éve
Szerda este, BL, Anfield, és egy magyar is a pályán. Szürreális!Na tessék, oda is Kozmáltak
Tony Adams

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Szegény Salzburg, ez már a nagyok játéka.ebből megint outscore lehet, mert a jobb oldali védelmünk finoman fogalmazva is döcög
Kenny
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 410
na..erdektelen lett a pool meccs. irany a barca - inter
több mint 6 éve
Parejo az egbe rugja a tizit. Bravo!

több mint 6 éve
jóvan, nem játszik az a norvég csávó, ez csak azért van
több mint 6 éve
Szerda este, BL, Anfield, és egy magyar is a pályán. Szürreális!Elszoktunk az ilyesmitől.
Tony Adams
több mint 6 éve
Szerda este, BL, Anfield, és egy magyar is a pályán. Szürreális!
több mint 6 éve
Beborozte a Dortmund a biztos gyozelmet. jovan.