NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
Gnabry akkor futja le a teljes Spurs vedelmet, amikor akarja.
ulpianus
a mit?
több mint 6 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 859
ulpianus
Érdemes volt elherdálni őt is és 80 millát leperkálni Pepe-ért.
több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Szép ez a győzelem a München től, de Lewa táncikálása a labda fölött már nem annyira.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 539
dande barátom, ma óriási verést kaptunk.
Én iszonyatosan bírom Pocakot, nagyon szép, gyors focit játszik vele - ameddig bírják erővel - a csapat, de a vele nem fogja tudni sohasem átlépni a saját árnyékát a Spurs...sajnos elfáradt ez a kapcsolat.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
besztlíg mi 😊))
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A voros csillag vezet kozben.
ulpianus
Es megcsinaljak ugyanazt a golt megegyszer. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
A voros csillag vezet kozben.

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
A Bayernben barmikor benne van ez, de igazabol az is, hogy a nyolcaddontoben aztan kiejti egy Atletico.
Stez
Ez nem igaz. Ha Heynckes lenne az edzője ennek a csapatnak sztem bl döntő lenne mindig. A tisztességes verseny elve miatt Kovac az edző

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!
angol liga legjobb liga?
Hogy is van ez akkor?😀

több mint 6 éve
Jezusom, kivegzik a Spurst.

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
A Bayernben barmikor benne van ez, de igazabol az is, hogy a nyolcaddontoben aztan kiejti egy Atletico.

több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 537 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Maradjon azert puskapor májusra is

Félelmetes

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
Köszönjük a mérkőzést.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Thiago mekkora passz ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Erre megint azt mondom minek a VAR?
dande
Ki sem ment megnézni ...

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Erre megint azt mondom minek a VAR?
több mint 6 éve
Pep is kapott egy sargat.

több mint 6 éve
Baszki ezt a bírót ...

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
?????
több mint 6 éve
Sterling beallt.

több mint 6 éve
Rose térd magasságban talppal jön és ő kap tizit
csebi
Labdát pöckölte el, gyorsabb volt, mint Coman, pech
dande
Ez így veszélyes játék sztem hiába labdát pockoli, le kell fújni előtte. De hat ezen a meccsen egyértelmű szabálytalanságot sem fújnak le, és neznek vissza. Szerencsére a játékosok lőttek 4et válaszul.

több mint 6 éve
Na jó, azért még nálatok is várjuk meg, mire fut ki az idény 😉
dande
Figyi! En az polyan csapatokat kedvelem, ahol piros a mez, van tamadas ,de nincs vedelem. Oke?
ulpianus
Na jó de Reid meg Mahomes legalább szerethető, de a kiscsipisztoly brigád, pfej (tudom, mi csirkék se dumáljunk) 😉 😛
dande
Pedig ez az igazi latvanyos sportfelfogas. Ahogy Virag elvtars mondta: Csapasokat adunk, csapasokat kapunk!

több mint 6 éve
Rose térd magasságban talppal jön és ő kap tizit
csebi
Labdát pöckölte el, gyorsabb volt, mint Coman az talpon rúgta, pech

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Na jó, azért még nálatok is várjuk meg, mire fut ki az idény 😉
dande
Figyi! En az polyan csapatokat kedvelem, ahol piros a mez, van tamadas ,de nincs vedelem. Oke?
ulpianus
Na jó de Reid meg Mahomes legalább szerethető, de a kiscsipisztoly brigád, pfej (tudom, mi csirkék se dumáljunk) 😉 😛