NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
117
15
22:05
RedZone week 16
83
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
44
14
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
7
4
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Gnabry akkor futja le a teljes Spurs vedelmet, amikor akarja.a mit?
ulpianus
több mint 6 éve
Gnabry akkor futja le a teljes Spurs vedelmet, amikor akarja.Érdemes volt elherdálni őt is és 80 millát leperkálni Pepe-ért.
ulpianus
több mint 6 éve
Szép ez a győzelem a München től, de Lewa táncikálása a labda fölött már nem annyira.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
dande barátom, ma óriási verést kaptunk.Én iszonyatosan bírom Pocakot, nagyon szép, gyors focit játszik vele - ameddig bírják erővel - a csapat, de a vele nem fogja tudni sohasem átlépni a saját árnyékát a Spurs...sajnos elfáradt ez a kapcsolat.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
besztlíg mi 😊))
több mint 6 éve
A voros csillag vezet kozben.Es megcsinaljak ugyanazt a golt megegyszer. 😀
ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
A voros csillag vezet kozben.

több mint 6 éve
A Bayernben barmikor benne van ez, de igazabol az is, hogy a nyolcaddontoben aztan kiejti egy Atletico.Ez nem igaz. Ha Heynckes lenne az edzője ennek a csapatnak sztem bl döntő lenne mindig. A tisztességes verseny elve miatt Kovac az edző
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Jezusom, kivegzik a Spurst.

több mint 6 éve
A Bayernben barmikor benne van ez, de igazabol az is, hogy a nyolcaddontoben aztan kiejti egy Atletico.
több mint 6 éve
Maradjon azert puskapor májusra isFélelmetes
több mint 6 éve
Köszönjük a mérkőzést.
több mint 6 éve
Gnabry akkor futja le a teljes Spurs vedelmet, amikor akarja.

több mint 6 éve
Thiago mekkora passz ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Erre megint azt mondom minek a VAR?Ki sem ment megnézni ...
dande
több mint 6 éve
Erre megint azt mondom minek a VAR?
több mint 6 éve
Pep is kapott egy sargat.

több mint 6 éve
Baszki ezt a bírót ...
több mint 6 éve
?????
több mint 6 éve
Ez így veszélyes játék sztem hiába labdát pockoli, le kell fújni előtte. De hat ezen a meccsen egyértelmű szabálytalanságot sem fújnak le, és neznek vissza. Szerencsére a játékosok lőttek 4et válaszul.Rose térd magasságban talppal jön és ő kap tizitLabdát pöckölte el, gyorsabb volt, mint Coman, pech
csebi
dande
több mint 6 éve
Pedig ez az igazi latvanyos sportfelfogas. Ahogy Virag elvtars mondta: Csapasokat adunk, csapasokat kapunk!Na jó de Reid meg Mahomes legalább szerethető, de a kiscsipisztoly brigád, pfej (tudom, mi csirkék se dumáljunk) 😉 😛Na jó, azért még nálatok is várjuk meg, mire fut ki az idény 😉Figyi! En az polyan csapatokat kedvelem, ahol piros a mez, van tamadas ,de nincs vedelem. Oke?
dande
ulpianus
dande

több mint 6 éve
Na jó de Reid meg Mahomes legalább szerethető, de a kiscsipisztoly brigád, pfej (tudom, mi csirkék se dumáljunk) 😉 😛Na jó, azért még nálatok is várjuk meg, mire fut ki az idény 😉Figyi! En az polyan csapatokat kedvelem, ahol piros a mez, van tamadas ,de nincs vedelem. Oke?
dande
ulpianus