Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
Nem tudom, miért olyan nehéz elfogadni, hogy a belorusz foci (bajnokság) is jobb, mint a magyar. Nem sokkal és ellenük néha még esély is van. néha...tavaly pont, idén burcsa
több mint 9 éve
Nem ment át az orvosin.Hogy fontos dolgokról is beszéljünk: mindegyikünk kedvence, a svájci görög Jorgosz Szamarasz jelenleg a Sampdoriánál van próbajátékon.empty taxiÉn tudok róla hetek óta, de reméltem, hogy kamu. Serie B jövünk.Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
amúgy pont mi magyarok csodálkozunk Messi kirohanásain? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
- a kiállítás után ha játékosként kinéznék az edzőmre és azt látnám, hogy az edzőm a fejét a kezébe temetve gyak. összeroskadva a fejét csóválva üldögél nem biztos, hogy a szunnyadó oroszlán jönne ki belőlem a meccs további részére...peachpont erre céloztam
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 555
Engem egy dolog zavart.Nem lattam h meg akarnak halni, illetve h fogyhat el a kondi a meccs vegere?Bozsiknak igaza van.A Bate amit tud azt barmikor tudja hozni.A magyarok meg befosnak. Casoni masabb szituban van most.Nem lehet megitelni a munkassagat.
több mint 9 éve
Sousa és Carillo alatt teljesen mást játszott a Vidi, ráadásul volt köztük egy harmadik edző is.Calatayud, Stopira vagy Brachi azért meghatározó játékosai voltak a Vidinek szvsz, de ugye inkább előrefele van gond, így kb. jogos a mondandód.
Ők itt kaptak először lehetőséget bizonyítani, Casoninak ez már kb az ötödik csapata, egy esetben nem égett, mint a rongy, mindenhol máshol borzasztó volt.
Sándor György és Nikolics mellett ki volt még hatalmas érvágás aki elment? Én nem emlékszem senkire, de gondolom Te mindjárt kisegítesz.gabokocka
Casoni meg jah, egyetlen értékelhető eredménye h feljutott az Éviannal a Ligue 1-be.
Madden hates me.
több mint 9 éve
Most lattam csak Messi tnap alakitasat. Nem kell neki nagy feneket keriteni, tudom. Soha nem szerettem Messit (Barca-Chelsea, 2009 ota utalom a barcat, de elismerem), de mindig elismertem, bar en CR-t jobbnak tartom | egyenileg | (csapatjatekban Messi a legjobb, mivel a foci csapatsport, ezert talan o most a legjobb jatekos). Viszont amit tegnap lemuvelt, az undorito volt, nem tudom mit szolt neki a Roma-s vedo, de egy baratsagos meccsen elfogadhatatlan. Paraszt Costa-t mar kikezdtek volna erte (vagom h o sokkal agresszivabb, sokak szerint durva jatekos ugy altalanossagban). CR-tol a rinya se szimpatikus sokszor, de a vilag (talan) legjobb jatekosa, aki milliok peldakepe sztem nem engedhet meg maganak ilyet. Kibirt tokom tudja mennyi classicot meg bl meccsek tomkeleget, erre egy friendly-n fejelgeti az ellenfelet meg ragadja meg a torkat...vmi nem ok nala fejben, ez lehet iden a Madrid eselyeBorbinhoNekem rémlik vmi Pepe taposás vmelyik classico-n, itt meg konkrétan 5 méterről fejbe lő egy nézőt...
a pályán senki sem azzal foglalkozik ki hány ember példaképe (lsd Zidane), ha valakinek elborul az agya akkor nehéz tőle racionális viselkedést elvárni, gondolom sportolás (nem hobby sport) közben neked is volt erre példa (még ha nem is akartad lefejelni az ellenfeledet)
(egyébként érdekes, szerintem meg Messi sokkal jobb egyénileg 😀 )
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Sousa és Carillo alatt teljesen mást játszott a Vidi, ráadásul volt köztük egy harmadik edző is. Ők itt kaptak először lehetőséget bizonyítani, Casoninak ez már kb az ötödik csapata, egy esetben nem égett, mint a rongy, mindenhol máshol borzasztó volt.
Sándor György és Nikolics mellett ki volt még hatalmas érvágás aki elment? Én nem emlékszem senkire, de gondolom Te mindjárt kisegítesz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Most lattam csak Messi tnap alakitasat. Nem kell neki nagy feneket keriteni, tudom. Soha nem szerettem Messit (Barca-Chelsea, 2009 ota utalom a barcat, de elismerem), de mindig elismertem, bar en CR-t jobbnak tartom | egyenileg | (csapatjatekban Messi a legjobb, mivel a foci csapatsport, ezert talan o most a legjobb jatekos). Viszont amit tegnap lemuvelt, az undorito volt, nem tudom mit szolt neki a Roma-s vedo, de egy baratsagos meccsen elfogadhatatlan. Paraszt Costa-t mar kikezdtek volna erte (vagom h o sokkal agresszivabb, sokak szerint durva jatekos ugy altalanossagban). CR-tol a rinya se szimpatikus sokszor, de a vilag (talan) legjobb jatekosa, aki milliok peldakepe sztem nem engedhet meg maganak ilyet. Kibirt tokom tudja mennyi classicot meg bl meccsek tomkeleget, erre egy friendly-n fejelgeti az ellenfelet meg ragadja meg a torkat...vmi nem ok nala fejben, ez lehet iden a Madrid eselye
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Na, ezek már érvek és nem is vitatom őket.Mondjuk Gyurcsó ritka szar volt addig, amíg néztem a meccset. De mondjuk lehet azért, mert beleszarik ő is az egészbe.
több mint 9 éve
Casoni:- egy taktikai géniusz, amit mi sem bizonyít jobban, hogy 3-adjára is meglépi a 60. perc körül a mareval - fejes, azaz a balhátvéd helyett balhátvéd posztcserét. ehhez kell ám a prolicence 😀 ( amúgy ez a fejes kicsoda? védekezéshez totál analfabéta szegény, igat pátkai se sokat segített rajta )
- a kiállítás után ha játékosként kinéznék az edzőmre és azt látnám, hogy az edzőm a fejét a kezébe temetve gyak. összeroskadva a fejét csóválva üldögél nem biztos, hogy a szunnyadó oroszlán jönne ki belőlem a meccs további részére...
- lecseréli gyurcsót az egyetlen olyan labdarúgóját akiben benne van, hogy a semmiből egy egyéni akció után lő egy gólt. ellenben marad oliveira aki annyira szar, hogy arra szavak nincsenek.
- sokat elárul a casoni és a játékosok közötti viszonyról, hogy gyurcsó a lecserélésekor rá sem nézett casonira, nemhigy pacsi vagy egy vállveregetés lett volna. amúgy az edző is full telibeszarta a lecserélt játékosát.
Csoda kéne szvsz., higy ez a szezonjuk nem menjen a kukába, ivanovszkit elnézve meg a sors fintora, hogy niko mit művel varsóban 😊 burcs meg gondolom még mindig nem érti, hogy carillo miért nem volt hajlandó engedelmeskedni a parancsnak...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Három ember igazolt el a kezdőből, amelyik tavaly halomra nyerte a bajnokságot és jól játszott. Ebből az egyik a kapus, akinél Danilovics jobb. Sándor György és Nikolcsi pótlását kellett volna megoldani. Meg Carillóét. Utóbbit nagyon nem sikerült.Minek vázoljam fel? Nem az itt a kérdés ember... wtf. Sousanak milyen edzői múltja volt? És Carillonak?
Tehát ha szted Casoni qrva jó ám legyen. Szerintünk analfabéta. De ha ekkora mágus, vázold már fel röviden pályafutása eddigi zajos sikereit edzőként....gabokocka
Egy edzőnek meg kell adni a bizalmat. Nem 1,5 hónap után a kirúgását követelni, vagy analfabétának titulálni. Mindenki tudja, hogy Sousa elkezdett valamit, amit Carillo nagyjából követett, de a távozásuk után a kártyavár alapjai megrendültek, velük együtt fontos emberek távoztak - szerintem nem három, de mindegy - morálisan és mentálisan is szétesett a csapat, ráadásul egyre - másra dőlnek ki a megmaradt kulcsemberek. Aztán meg igazoltak ilyen kimondhatatlan nevű és gyenge játékosokat, mint ez a Fluxxxjk.... Ember legyen a talpán, aki ezután 1-2 hónap alatt nézhető és jó csapatot rak össze. Danilovic, Vinicius Oliveira, Gyurcsó, Juhász, ha nem sérült. Van még valaki?
Pont a két kulcsposztról hiányzik ember. Nincs egy tapasztalt, intelligens irányító középpályás és nincs egy gólvágó. Ha ezt a két embert kiveszed bármelyik csapatból az olyan ,mintha az alapot vennéd ki. De biztos rosszul látom és az edző a hibás.
Egyébként jól eladta magát, annyi szent. De jöjjön vissza inkább a dilettáns Mezey.
több mint 9 éve
Három ember igazolt el a kezdőből, amelyik tavaly halomra nyerte a bajnokságot és jól játszott. Ebből az egyik a kapus, akinél Danilovics jobb. Sándor György és Nikolcsi pótlását kellett volna megoldani. Meg Carillóét. Utóbbit nagyon nem sikerült.Casoni meg jól mutatta, mekkora kóklerbaggioMagyarázd már meg nekem, hogy miért akkora kókler Casoni, könyörgöm! Miért???
Láttad a játékoskeretet? Nincs benne 5 értelmes labdarúgó! Szarból te sem tudnál várat építeni, akkor sem, ha az országos cimborád még mindig ott lenne. Semmivel nem tudod alátámasztani a folyamatos fröcsögést, ami az edző felé irányul, nem tudom miért őt kell hibáztatni basszus.
Az is kemény volt, hogy bármikor mutatta a kamera Casonit, aki épp a nagy Petőhöz beszélt, az rá se bagózott...JC6
Tehát ha szted Casoni qrva jó ám legyen. Szerintünk analfabéta. De ha ekkora mágus, vázold már fel röviden pályafutása eddigi zajos sikereit edzőként....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Casoni meg jól mutatta, mekkora kóklerbaggioMagyarázd már meg nekem, hogy miért akkora kókler Casoni, könyörgöm! Miért???
Láttad a játékoskeretet? Nincs benne 5 értelmes labdarúgó! Szarból te sem tudnál várat építeni, akkor sem, ha az országos cimborád még mindig ott lenne. Semmivel nem tudod alátámasztani a folyamatos fröcsögést, ami az edző felé irányul, nem tudom miért őt kell hibáztatni basszus.
Az is kemény volt, hogy bármikor mutatta a kamera Casonit, aki épp a nagy Petőhöz beszélt, az rá se bagózott...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hajdú B.-nek meg igaza van abban hogy évek óta nem sikerül erősítenie a bajnoknak, egyedül talán a lokinak sikerült amikor végül be is jutottak a bl-csoportkörbe.davemayerén inkább azt jegyezném meg azok közül, amit ő is kiemelt, hogy ez a szar Bate, nem világverő kerettel, de egy magabiztos bunkerfocival évek óta ott van a tűz közelében, rendre playoff, BL, EL szerepléssel. Ezt 3-4 magyar csapat is bőven meg tudná lépni, ha belátnák, hogy jelenleg ez az ami elérhető és ennek szellemében dolgoznának, igazolnának és ehhez mérten építenék fel a várakozásokat is...
több mint 9 éve
Erre a produkcióra a szánalmas a legjobb kifejezés. Szégyen.teljesen érthetetlen hogy mit szeretnének a Vidinél, de hogy ha a támadójáték ilyen marad akkor sok sanszuk nem lesz nemhogy az EL-ben de a nb1-ben sem a címvédésre. Hajdú B.-nek meg igaza van abban hogy évek óta nem sikerül erősítenie a bajnoknak, egyedül talán a lokinak sikerült amikor végül be is jutottak a bl-csoportkörbe. Remélem jövőre a Fradinak sikerül majd erősíteni ilyenkorra 😛
Remélem Casoni eltakarodik az országból.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Erre a produkcióra a szánalmas a legjobb kifejezés. Szégyen.Miért szerinted ez az emberállomány mire jó? Kalap szart érő játékosok vannak előrefele. Szerintem elsősorban Burcsát takarítsák el a picsába, meg a vezetőség azon tagjait akiknek köszönhetően ide jutott a Vidi.
Remélem Casoni eltakarodik az országból.Bazzani
több mint 9 éve
Erre a produkcióra a szánalmas a legjobb kifejezés. Szégyen.Remélem Casoni eltakarodik az országból.
több mint 9 éve
Megérdemli a kiesést a Vidi, na de ez a kiállítás is mi volt... Mindezt úgy, hogy könyöklésért simán kiszórhatott volna a bíró két bate játékost is, és még sárgát se adott. Röhej, de hát nincs ebben semmi meglepőCasoni meg jól mutatta, mekkora kókler
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hogy fontos dolgokról is beszéljünk: mindegyikünk kedvence, a svájci görög Jorgosz Szamarasz jelenleg a Sampdoriánál van próbajátékon.empty taxiÉn tudok róla hetek óta, de reméltem, hogy kamu. Serie B jövünk.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 897
És mit mondanak a neptunosok amikor reklamál a nép? "Monopolhelyzet, nem fejlesztünk". Pontosan így meg is történt, szóról-szóra.A Neptunnál minden félévben tudják, hogy áradat lesz és mégis minden félévben összeomlik, mindezt szurkerkártya nélkül.A Neptun rendszerhez sosem kellett semmilyen kártya, mégis minden félévben összeszarja magát, amikor rámennek csőstül és ez évek alatt nem változott.TonyA Neptun rendszer legrosszabb esetben is helyreált másfél óra alatt, a jegyértékesítő oldalt éjfélig sem sikerült rendbetenni. Végig úgy terhelték volna még 22 órakor is ezrek, hogy azzal nem lehetett egész nap mit kezdeni? Komolyan milyen terhelésre számítottak előzetesen?Rynald
Tony
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Egy normálisan működő online felület kezelő nélkül mire jó a kártya?peachNa mégis.
Madden hates me.
több mint 9 éve
nem a kártyával van baj hanem az online értékesítéssel volt probléma, nem a kártya intézménye bukott meg hanem az online felületet kezelő. Persze most ez megint jó indok hogy lehessen szidni a kártyát de ebben az esetben pont nem az volt a baj. Nekem speciel kurva jól jött ez a szerveres probléma mert így mikor végeztem a melóval akkor is volt még jegy 😊davemayerEgy normálisan működő online felület kezelő nélkül mire jó a kártya?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...