NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
351
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
180
23
22:25
RedZone week 16
90
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 410
Bernardo Silvat meg elfogják tiltani a rasszizmusa miatt. MIVAN? Nem mondhatom a saját barátomra aki mellesleg a csapattársam is és nagyon jól tudja hogy csak vicc az egész? Vagy hogy.hatalmas viccnek tartom en is. viszont ezeket a poenokat inkabb 4 szem kozott kellene intezni es nem a social median.
Coolearie
több mint 6 éve
Bernardo Silvat meg elfogják tiltani a rasszizmusa miatt. MIVAN? Nem mondhatom a saját barátomra aki mellesleg a csapattársam is és nagyon jól tudja hogy csak vicc az egész? Vagy hogy.
több mint 6 éve
hát... erősen próbáltam észrevenni, de nem nagyon láttam kontaktra utaló jelet.megnéztem végre a hd-verziót is, tényleg nem értem, hogy maradhatott Aurier a pályán.Nem tudom azért az első gólnál eléggé odapakoltak neki, Lewa góljánál tényleg vicces volt. Szvsz sztem Thiago most bizonyította be h őt nem fogjuk többet kihagyni, tanári volt és eddig Kimmich is meggyőző volt. Keret mélységét mutatja h így padra szorul ő meg Javu és meg keretbe Éppen befér Cuisance. Végre úgy érzem h mely a keretunk amúgy mindenhol. Egyedül Lewat nem tudjuk megfelelően pótolni ha kiesik
ráadásul még az is lehet, hogy akkor öt gól alatt megússzák a meccset, mert Gnabry csak akkor nem futotta le, amikor nem akarta.
egyébként meg Tolisso mindig ekkora pina volt, vagy hogy vált németbe' azzá? ilyen képességekkel olaszba', spanyolba' vagy a Broadway-en kellene szerepelnie...
slowmotion
csebi
és mindezt úgy, hogy Alli az egyik legnagyobb surmó angol földön jelenleg.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
...De Mcmakimen zseni, ő angol léte ellenére is pikk-pakk megtanulta azt is hogyan dobálja magát fürdőskurvaként. 😛
Persze vannak kivetelek, mcmanamannek pl folyekonyan ment, vagy kovacicnak kb egy ev alatt (mondjuk ő négy nyelven beszel 😀)
eaglesmcnabb
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 410
Elolvastad?Nem hasonlitottam ossze.ez egy olyan iras volt amiben pro es kontra ott van a velemenyem zanzasitva.De ne hasonlitsd mar ossze a magyar szaros gyereket a Real Madrid es a vilag egyik legnagyobb sztarjaval, aki havi sokmilliardot keres, es aki alairt egy soksok eves szerzodest egy kulfoldi csapathoz.Mar zsorinal is feljott ez a nyelvtema.megneznem hany spanyolajku nem beszel angolul akik a PL-ben vannak, de forditsuk megTeny hogy nem tud jol spanyolul, ugyanugy ahogy kroos sem. Legfokeppen mert introvertaltak mindkettenIgen, valoszinuleg nem beleszaros tipus az, aki tizezer eve van Spanyolorszagban, de annyira keptelen volt, hogy ha mar milliardokat keres, legalabb megtanulja a nyelvet, es akire Marcelo panaszkodik, hogy harom mondatot nem tud vele kommunikalni, illetve akire a fel csapat csak legyint, mert hogy Bale allandoan kulonckodik, tojik magasrol mindenkire, nem megy el a csapattarsaival sehova, egyedul megy golfozni.James mar jo par meccse nem serult, teny hogy nem szelso,James szezon elején játszott, most sérült és ő sztem már régen nem szélső hanem középen játszikChelseaskent semmit nem tett, ugyanazt mint madridoskent... idejott 100 millioert, agyonhypeolva, eleve nem ertettem, hogy mire fel, lottunk vagy 15 golt iden es egyben sem volt benne meg veletlenul sem. Es miatta nem jatszil se Bale, se Brahim, se James... Vagy szerinted volt jo megmozdulasa a meccsen?Ez a ket belga a madridba nagyobb balfasz mint barki mas ever... Hihetetlen hogy Hazard minden masodik passza ellenfelhez megy. Nem hogy jo meccse, jo megmozdulasa nem volt meg Madridban. Iscot visszasirom komolyan. De legalabb miatta nem jatszik Bale...Hihetetlen, hogy ennyire ra vagy allva hazard-ra, allandoan ra utazol. Mit tett veled chelsea-skent, hogy ennyire vadaszod?
eaglesmcnabb
Stez
Hidd el, orulnek ha jo lenne, de mar elore megmondtam hogy szart nem er. Onzo fasz... De Zidane szereti, igy minden meccsen kezdeni fog, akkor is ha szar.
Szerk. :nem tudom mar melyik chelsea drukker irta, hogy kovacic milyen szar. Neki uzenem, hogy nezzen meg egy real meccset, es elemezze a belgat... A gorvatnak legalabb van fizikuma, es hajt. Legalabb casemiro megmentett minket az ultraegestol...
eaglesmcnabb
csebi
de egyszeruen ot sem kedveli zidane. Ja es modric is egy kalap szar volt ma, az o elso jo meccsere is varunk az aranylabdaja ota. Kroos es casemiro a ket biztos pont, meg Benzema ha kap ertelmes labdat.
Stez. : Bale folyamatosan visszazar, most is az atleti ellen, mikor hazard felpalyanal setalgatott. Hazard ha nem beleszaros tipus, akkor mitol túlsúlyos? Bale viszont szín izom amiota madridban van, fizikailag mindig patent volt, ha beleszaros lenne nem lenne hidd el.
Egyebkent evek ota sokszor azt hallottam hogy Bale mekkora szar, kene egy Hazard szintu jatekos, aki hozza tud adni. Hat ha ezt tudja, akkor köszönöm nem kell. Emellett önző, de ez nem ujdonsag, mindig is az volt, az ilyen jatekosokat meg sohasem kedveltem, ez tény (lasd Isco)
Egyebkent fura, de szinte nincs olyan jatekos aki PL-bol jon La Ligaba es nem esik vissza. 6-7 emberre jut egy ellenpelda. Valszeg Nem fekszik nekik a technikas foci.
eaglesmcnabb
Nekem hiaba mutogatod, hogy a palyan visszazar, ha a palyan kivul messzirol leri rola, hogy nem izgatja a csapata. Es ha mar egy Marcelo a sajat szajaval ilyeneket talal mondani, amit aztan nem is tagad le, akkor valahogy elhiszem, hogy Bale tenyleg ilyen. Nem mellesleg azota mar rengetegszer bizonyitottak, hogy Bale tenyleg nem tud spanyolul nehany megtanult mondaton kivul, hiaba probalta a menedzsmentje az ellenkezojet mutatni egy-ket elore ledumalt interjuval, amiben az elore kiadott spanyol mondatai egyebkent hemzsegnek a hibaktol.
Egy Kleinheislernel legyintek, hogy keptelen megtanulni nemetul, mert igazabol magyarul sem tud, na de azert hogy a Madridnal valaki ezt jatssza ugy, hogy azert nem egy eve igazolt oda, az szamomra eleg necces. Es ez mindent elmond a helyzetrol. Nem csodalom, hogy Zidane nem akart vele dolgozni, Bale kulonc. Hiaba kurva jo jatekos, ha egyszer ennyire kilog a tarsasagbol.
De igazabol te annyira elfogult vagy Bale-lel szemben, hogy kar ezeket ecsetelni, mert ugy is vedeni fogod valamivel. En azert az ilyen helyzet utan nem latom, mivel lehetne vedeni.
Stez
es nem nagyon mernek megszolalni. Nemhiaba vele jon ki a legjobban a német csapaton belul. De teny hogy nem a legokosabb jatekos, neha ez a palyan is meglatszik sajnos.
De tenyleg Ez legyen a legnagyobb problema vele kapcsolatban, hogy nem megy el a tobbiekkel bulizni, vagy hogy nem tud spanyolul.
De ez meg mindig lenyegtelen, mert Hazard ettol nem lesz jobb sajnos. Szerintem a morata fele lehuzos tradere ez volt a chelsea reakcioja.
eaglesmcnabb
a nemet osszefoglalokban a jatekosok akik nyilatkoznak mind angolul ad interjut.
egyeni preferencia, de sztem is suttyosag nem megtanulni azt a nyelvet ahol "dolgozol" ,de nem ettol lesz egy jatekos szar, mondjuk ez nem is lett kimondva 😀
ZoliMP
Es de, ez amellett, hogy suttyosag es ramutat, hogy magasrol szarik a csapatara, nem keves problemat okoz, mivel egyszeruen keptelenseg vele normalisan kommunikalni.
Az osszehasonlitasod elvegezheted, de a PL-ben allandoan azt latom, hogy a legiosok angolul nyilatkoznak, a spanyolok is, a del-amerikaiak is. Oke, az angol mondhatni vilagnyelv, de azert Bale sok eve van Spanyolban, tul sok eve, ezek utan szamomra elfogadhatatlan, hogy ennyire baszik bele. Raadasul tudja, mennyire fontos lancszemkent vittek oda, neki kellene a vezernek lennie, foleg CR tavozasa utan, es akkor ilyen cirkusz megy korulotte. Nulla felelossegerzet, szarik a csapatara, nem vezer. Ha a csapattarsa lennek, akkor en nem szeretnek vele jatszani ilyen korulmenyek kozott. Nekem egy olyan hajcsar kellene, mint CR, aki plusz motivaciot adagol a tobbiekbe is. Onzo, arrogans es bekepzelt pocs, de o tud hatni masra es vezerkent viselkedni.
Ezek olyan dolgok, amiert en nem tudok elmenni Bale mellett, es gaznak velem az o helyzetet. Hiaba rohadt jo jatekos, csapattarskent hogy tudnal felnezni ra? Szerintem sehogy.
Stez
Te is idehoztad kleini-t.
Nalam csak az a fura h iden jott ki ez a bale baj vagyis a fantasztikus ujsagirok most cikkeztek errol, de mikor kb a 2 bl-t hoztak leszartak😂
több mint 6 éve
Tottenham nem nyerhet kupát ez alap. De legalább a szekrény tele van olyanokkal mint Harry Kane gólkirályi cím, egyszer megvertük a Realt, vagy egy 2 csapatos versenyben 3.-ak lettünk😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
megnéztem végre a hd-verziót is, tényleg nem értem, hogy maradhatott Aurier a pályán.Nem tudom azért az első gólnál eléggé odapakoltak neki, Lewa góljánál tényleg vicces volt. Szvsz sztem Thiago most bizonyította be h őt nem fogjuk többet kihagyni, tanári volt és eddig Kimmich is meggyőző volt. Keret mélységét mutatja h így padra szorul ő meg Javu és meg keretbe Éppen befér Cuisance. Végre úgy érzem h mely a keretunk amúgy mindenhol. Egyedül Lewat nem tudjuk megfelelően pótolni ha kiesik
ráadásul még az is lehet, hogy akkor öt gól alatt megússzák a meccset, mert Gnabry csak akkor nem futotta le, amikor nem akarta.
egyébként meg Tolisso mindig ekkora pina volt, vagy hogy vált németbe' azzá? ilyen képességekkel olaszba', spanyolba' vagy a Broadway-en kellene szerepelnie...
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
megnéztem végre a hd-verziót is, tényleg nem értem, hogy maradhatott Aurier a pályán.ráadásul még az is lehet, hogy akkor öt gól alatt megússzák a meccset, mert Gnabry csak akkor nem futotta le, amikor nem akarta.
több mint 6 éve
jatényleg, mikiegér már nincs. akkor mindent a tusira?A Ligakupa már ugye elúszott, esetleg marad az FA. Egyébként olyan nagyon nincs reklamációm, az első 15 éves Spurs drukkerségem "sikerei" után az elmúlt évek minden perce ajándék. 😊nem csak szerinted, a T'ham nagyjából kimaxolt mindent a második helyekkel. esetleg a tusfürdő vagy a mikiegér-kupában nyerhetnek, ha kijön a lépés.Egye fene, az Arsenal drukkereknek is lehet egyszer jó éve 😉 😛Hol van ez? En renduletlen keresem, de nem talalom hosszu evek ota.
dande
Mas. A Spurs pedig igenis atlepte az arnyekat (itt irta vki), tavaly a BL dontovel. De mindegy ,en szurkoltam nekik, csak az egy kifutott eredmeny volt leginkabb. Sztem legalabbis.
ulpianus
slowmotion
dande
több mint 6 éve
De ez meg mindig lenyegtelen, mert Hazard ettol nem lesz jobb sajnos. Szerintem a morata fele lehuzos tradere ez volt a chelsea reakcioja.Nem jó, nagyon nem, de ennél sokkal jobb játékos. Én nem tudom mi a gondja - játékstílus, beilleszkedés, izgalom, nagy akarás, stb. - de azt amit művel fáj nézni és remélem előbb-utóbb azt látjuk tőle amit a Chelseaben.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Akkor hasonlitsd ossze Beckhammel, az angolnak meg ennyire sem ment a spanyol keress ra youtubeon (de kroosnak sem), attol meg szerintem pont az ő hozzaallasaval nem volt gond sose.De ne hasonlitsd mar ossze a magyar szaros gyereket a Real Madrid es a vilag egyik legnagyobb sztarjaval, aki havi sokmilliardot keres, es aki alairt egy soksok eves szerzodest egy kulfoldi csapathoz.Mar zsorinal is feljott ez a nyelvtema.megneznem hany spanyolajku nem beszel angolul akik a PL-ben vannak, de forditsuk megTeny hogy nem tud jol spanyolul, ugyanugy ahogy kroos sem. Legfokeppen mert introvertaltak mindkettenIgen, valoszinuleg nem beleszaros tipus az, aki tizezer eve van Spanyolorszagban, de annyira keptelen volt, hogy ha mar milliardokat keres, legalabb megtanulja a nyelvet, es akire Marcelo panaszkodik, hogy harom mondatot nem tud vele kommunikalni, illetve akire a fel csapat csak legyint, mert hogy Bale allandoan kulonckodik, tojik magasrol mindenkire, nem megy el a csapattarsaival sehova, egyedul megy golfozni.James mar jo par meccse nem serult, teny hogy nem szelso,James szezon elején játszott, most sérült és ő sztem már régen nem szélső hanem középen játszikChelseaskent semmit nem tett, ugyanazt mint madridoskent... idejott 100 millioert, agyonhypeolva, eleve nem ertettem, hogy mire fel, lottunk vagy 15 golt iden es egyben sem volt benne meg veletlenul sem. Es miatta nem jatszil se Bale, se Brahim, se James... Vagy szerinted volt jo megmozdulasa a meccsen?Ez a ket belga a madridba nagyobb balfasz mint barki mas ever... Hihetetlen hogy Hazard minden masodik passza ellenfelhez megy. Nem hogy jo meccse, jo megmozdulasa nem volt meg Madridban. Iscot visszasirom komolyan. De legalabb miatta nem jatszik Bale...Hihetetlen, hogy ennyire ra vagy allva hazard-ra, allandoan ra utazol. Mit tett veled chelsea-skent, hogy ennyire vadaszod?
eaglesmcnabb
Stez
Hidd el, orulnek ha jo lenne, de mar elore megmondtam hogy szart nem er. Onzo fasz... De Zidane szereti, igy minden meccsen kezdeni fog, akkor is ha szar.
Szerk. :nem tudom mar melyik chelsea drukker irta, hogy kovacic milyen szar. Neki uzenem, hogy nezzen meg egy real meccset, es elemezze a belgat... A gorvatnak legalabb van fizikuma, es hajt. Legalabb casemiro megmentett minket az ultraegestol...
eaglesmcnabb
csebi
de egyszeruen ot sem kedveli zidane. Ja es modric is egy kalap szar volt ma, az o elso jo meccsere is varunk az aranylabdaja ota. Kroos es casemiro a ket biztos pont, meg Benzema ha kap ertelmes labdat.
Stez. : Bale folyamatosan visszazar, most is az atleti ellen, mikor hazard felpalyanal setalgatott. Hazard ha nem beleszaros tipus, akkor mitol túlsúlyos? Bale viszont szín izom amiota madridban van, fizikailag mindig patent volt, ha beleszaros lenne nem lenne hidd el.
Egyebkent evek ota sokszor azt hallottam hogy Bale mekkora szar, kene egy Hazard szintu jatekos, aki hozza tud adni. Hat ha ezt tudja, akkor köszönöm nem kell. Emellett önző, de ez nem ujdonsag, mindig is az volt, az ilyen jatekosokat meg sohasem kedveltem, ez tény (lasd Isco)
Egyebkent fura, de szinte nincs olyan jatekos aki PL-bol jon La Ligaba es nem esik vissza. 6-7 emberre jut egy ellenpelda. Valszeg Nem fekszik nekik a technikas foci.
eaglesmcnabb
Nekem hiaba mutogatod, hogy a palyan visszazar, ha a palyan kivul messzirol leri rola, hogy nem izgatja a csapata. Es ha mar egy Marcelo a sajat szajaval ilyeneket talal mondani, amit aztan nem is tagad le, akkor valahogy elhiszem, hogy Bale tenyleg ilyen. Nem mellesleg azota mar rengetegszer bizonyitottak, hogy Bale tenyleg nem tud spanyolul nehany megtanult mondaton kivul, hiaba probalta a menedzsmentje az ellenkezojet mutatni egy-ket elore ledumalt interjuval, amiben az elore kiadott spanyol mondatai egyebkent hemzsegnek a hibaktol.
Egy Kleinheislernel legyintek, hogy keptelen megtanulni nemetul, mert igazabol magyarul sem tud, na de azert hogy a Madridnal valaki ezt jatssza ugy, hogy azert nem egy eve igazolt oda, az szamomra eleg necces. Es ez mindent elmond a helyzetrol. Nem csodalom, hogy Zidane nem akart vele dolgozni, Bale kulonc. Hiaba kurva jo jatekos, ha egyszer ennyire kilog a tarsasagbol.
De igazabol te annyira elfogult vagy Bale-lel szemben, hogy kar ezeket ecsetelni, mert ugy is vedeni fogod valamivel. En azert az ilyen helyzet utan nem latom, mivel lehetne vedeni.
Stez
es nem nagyon mernek megszolalni. Nemhiaba vele jon ki a legjobban a német csapaton belul. De teny hogy nem a legokosabb jatekos, neha ez a palyan is meglatszik sajnos.
De tenyleg Ez legyen a legnagyobb problema vele kapcsolatban, hogy nem megy el a tobbiekkel bulizni, vagy hogy nem tud spanyolul.
De ez meg mindig lenyegtelen, mert Hazard ettol nem lesz jobb sajnos. Szerintem a morata fele lehuzos tradere ez volt a chelsea reakcioja.
eaglesmcnabb
a nemet osszefoglalokban a jatekosok akik nyilatkoznak mind angolul ad interjut.
egyeni preferencia, de sztem is suttyosag nem megtanulni azt a nyelvet ahol "dolgozol" ,de nem ettol lesz egy jatekos szar, mondjuk ez nem is lett kimondva 😀
ZoliMP
Es de, ez amellett, hogy suttyosag es ramutat, hogy magasrol szarik a csapatara, nem keves problemat okoz, mivel egyszeruen keptelenseg vele normalisan kommunikalni.
Az osszehasonlitasod elvegezheted, de a PL-ben allandoan azt latom, hogy a legiosok angolul nyilatkoznak, a spanyolok is, a del-amerikaiak is. Oke, az angol mondhatni vilagnyelv, de azert Bale sok eve van Spanyolban, tul sok eve, ezek utan szamomra elfogadhatatlan, hogy ennyire baszik bele. Raadasul tudja, mennyire fontos lancszemkent vittek oda, neki kellene a vezernek lennie, foleg CR tavozasa utan, es akkor ilyen cirkusz megy korulotte. Nulla felelossegerzet, szarik a csapatara, nem vezer. Ha a csapattarsa lennek, akkor en nem szeretnek vele jatszani ilyen korulmenyek kozott. Nekem egy olyan hajcsar kellene, mint CR, aki plusz motivaciot adagol a tobbiekbe is. Onzo, arrogans es bekepzelt pocs, de o tud hatni masra es vezerkent viselkedni.
Ezek olyan dolgok, amiert en nem tudok elmenni Bale mellett, es gaznak velem az o helyzetet. Hiaba rohadt jo jatekos, csapattarskent hogy tudnal felnezni ra? Szerintem sehogy.
Stez
Persze vannak kivetelek, mcmanamannek pl folyekonyan ment, vagy kovacicnak kb egy ev alatt (mondjuk ő négy nyelven beszel 😀)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Eriksen mellőzését nem értem őszintén. Ennek van vmi oka (sérülés)?Van rá esély, hogy a nyári huzavona az oka, hogy megy vagy marad.
csebi
több mint 6 éve
Eriksen mellőzését nem értem őszintén. Ennek van vmi oka (sérülés)?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
A Ligakupa már ugye elúszott, esetleg marad az FA. Egyébként olyan nagyon nincs reklamációm, az első 15 éves Spurs drukkerségem "sikerei" után az elmúlt évek minden perce ajándék. 😊nem csak szerinted, a T'ham nagyjából kimaxolt mindent a második helyekkel. esetleg a tusfürdő vagy a mikiegér-kupában nyerhetnek, ha kijön a lépés.Egye fene, az Arsenal drukkereknek is lehet egyszer jó éve 😉 😛Hol van ez? En renduletlen keresem, de nem talalom hosszu evek ota.
dande
Mas. A Spurs pedig igenis atlepte az arnyekat (itt irta vki), tavaly a BL dontovel. De mindegy ,en szurkoltam nekik, csak az egy kifutott eredmeny volt leginkabb. Sztem legalabbis.
ulpianus
slowmotion
több mint 6 éve
nem csak szerinted, a T'ham nagyjából kimaxolt mindent a második helyekkel. esetleg a tusfürdő vagy a mikiegér-kupában nyerhetnek, ha kijön a lépés.Egye fene, az Arsenal drukkereknek is lehet egyszer jó éve 😉 😛Hol van ez? En renduletlen keresem, de nem talalom hosszu evek ota.
dande
ulpianus
több mint 6 éve
Kedvenc példám a témában:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
De ne hasonlitsd mar ossze a magyar szaros gyereket a Real Madrid es a vilag egyik legnagyobb sztarjaval, aki havi sokmilliardot keres, es aki alairt egy soksok eves szerzodest egy kulfoldi csapathoz.Mar zsorinal is feljott ez a nyelvtema.megneznem hany spanyolajku nem beszel angolul akik a PL-ben vannak, de forditsuk megTeny hogy nem tud jol spanyolul, ugyanugy ahogy kroos sem. Legfokeppen mert introvertaltak mindkettenIgen, valoszinuleg nem beleszaros tipus az, aki tizezer eve van Spanyolorszagban, de annyira keptelen volt, hogy ha mar milliardokat keres, legalabb megtanulja a nyelvet, es akire Marcelo panaszkodik, hogy harom mondatot nem tud vele kommunikalni, illetve akire a fel csapat csak legyint, mert hogy Bale allandoan kulonckodik, tojik magasrol mindenkire, nem megy el a csapattarsaival sehova, egyedul megy golfozni.James mar jo par meccse nem serult, teny hogy nem szelso,James szezon elején játszott, most sérült és ő sztem már régen nem szélső hanem középen játszikChelseaskent semmit nem tett, ugyanazt mint madridoskent... idejott 100 millioert, agyonhypeolva, eleve nem ertettem, hogy mire fel, lottunk vagy 15 golt iden es egyben sem volt benne meg veletlenul sem. Es miatta nem jatszil se Bale, se Brahim, se James... Vagy szerinted volt jo megmozdulasa a meccsen?Ez a ket belga a madridba nagyobb balfasz mint barki mas ever... Hihetetlen hogy Hazard minden masodik passza ellenfelhez megy. Nem hogy jo meccse, jo megmozdulasa nem volt meg Madridban. Iscot visszasirom komolyan. De legalabb miatta nem jatszik Bale...Hihetetlen, hogy ennyire ra vagy allva hazard-ra, allandoan ra utazol. Mit tett veled chelsea-skent, hogy ennyire vadaszod?
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
csebi
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 410
Mar zsorinal is feljott ez a nyelvtema.megneznem hany spanyolajku nem beszel angolul akik a PL-ben vannak, de forditsuk megTeny hogy nem tud jol spanyolul, ugyanugy ahogy kroos sem. Legfokeppen mert introvertaltak mindkettenIgen, valoszinuleg nem beleszaros tipus az, aki tizezer eve van Spanyolorszagban, de annyira keptelen volt, hogy ha mar milliardokat keres, legalabb megtanulja a nyelvet, es akire Marcelo panaszkodik, hogy harom mondatot nem tud vele kommunikalni, illetve akire a fel csapat csak legyint, mert hogy Bale allandoan kulonckodik, tojik magasrol mindenkire, nem megy el a csapattarsaival sehova, egyedul megy golfozni.James mar jo par meccse nem serult, teny hogy nem szelso,James szezon elején játszott, most sérült és ő sztem már régen nem szélső hanem középen játszikChelseaskent semmit nem tett, ugyanazt mint madridoskent... idejott 100 millioert, agyonhypeolva, eleve nem ertettem, hogy mire fel, lottunk vagy 15 golt iden es egyben sem volt benne meg veletlenul sem. Es miatta nem jatszil se Bale, se Brahim, se James... Vagy szerinted volt jo megmozdulasa a meccsen?Ez a ket belga a madridba nagyobb balfasz mint barki mas ever... Hihetetlen hogy Hazard minden masodik passza ellenfelhez megy. Nem hogy jo meccse, jo megmozdulasa nem volt meg Madridban. Iscot visszasirom komolyan. De legalabb miatta nem jatszik Bale...Hihetetlen, hogy ennyire ra vagy allva hazard-ra, allandoan ra utazol. Mit tett veled chelsea-skent, hogy ennyire vadaszod?
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
csebi
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Teny hogy nem tud jol spanyolul, ugyanugy ahogy kroos sem. Legfokeppen mert introvertaltak mindkettenIgen, valoszinuleg nem beleszaros tipus az, aki tizezer eve van Spanyolorszagban, de annyira keptelen volt, hogy ha mar milliardokat keres, legalabb megtanulja a nyelvet, es akire Marcelo panaszkodik, hogy harom mondatot nem tud vele kommunikalni, illetve akire a fel csapat csak legyint, mert hogy Bale allandoan kulonckodik, tojik magasrol mindenkire, nem megy el a csapattarsaival sehova, egyedul megy golfozni.James mar jo par meccse nem serult, teny hogy nem szelso,James szezon elején játszott, most sérült és ő sztem már régen nem szélső hanem középen játszikChelseaskent semmit nem tett, ugyanazt mint madridoskent... idejott 100 millioert, agyonhypeolva, eleve nem ertettem, hogy mire fel, lottunk vagy 15 golt iden es egyben sem volt benne meg veletlenul sem. Es miatta nem jatszil se Bale, se Brahim, se James... Vagy szerinted volt jo megmozdulasa a meccsen?Ez a ket belga a madridba nagyobb balfasz mint barki mas ever... Hihetetlen hogy Hazard minden masodik passza ellenfelhez megy. Nem hogy jo meccse, jo megmozdulasa nem volt meg Madridban. Iscot visszasirom komolyan. De legalabb miatta nem jatszik Bale...Hihetetlen, hogy ennyire ra vagy allva hazard-ra, allandoan ra utazol. Mit tett veled chelsea-skent, hogy ennyire vadaszod?
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
csebi
eaglesmcnabb
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Egye fene, az Arsenal drukkereknek is lehet egyszer jó éve 😉 😛Hol van ez? En renduletlen keresem, de nem talalom hosszu evek ota.
dande

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Egye fene, az Arsenal drukkereknek is lehet egyszer jó éve 😉 😛
több mint 6 éve
angol liga legjobb liga?Szoval azt mondod, hogy a Tottenham kiutesevel a Bayern jobb lett hirtelen, mint a City vagy a Liverpool. Erdekes gondolkodas ez...
Hogy is van ez akkor?😀
Kenny
több mint 6 éve
Touchdownnal nyert a Bayern 😀Tottenham alá tud licitálni még az 5-1re is, köszi 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Bayern-drukkerként mondom, hogy ilyen focit, mint a második félidben, talán Pep alatt láttam, mikor a Cityt elpáholtuk az Etihadban 3-1-re.Mellekzongekent megjegyzem, hogy Ribery a Fiorentinaban bomba formaban jatszik. Ertenek a focihoz a bajorok.
A támadóharmadban Kovac gyakorlatilag nem ronthat el semmit, minőségi játékosok tömkelege áll a rendelkezésére, a baj az, hogy most lehet, hátul fog elfogyni a csapat.
Hungarian Bill

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Bayern-drukkerként mondom, hogy ilyen focit, mint a második félidben, talán Pep alatt láttam, mikor a Cityt elpáholtuk az Etihadban 3-1-re.A támadóharmadban Kovac gyakorlatilag nem ronthat el semmit, minőségi játékosok tömkelege áll a rendelkezésére, a baj az, hogy most lehet, hátul fog elfogyni a csapat.