Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
jó akkor a szarrá ekézett németh krisztián aki visszajött az nb2-es MTK-ba a görögöktől (de jó szezon volt, döntőig is vitt minket a kupában, kár hogy a döntőn már nem játszott), pedig biztos lett volna más opció, de ő lenyilatkozta hogy ha hazajön akkor csak az MTK...Ne hasonlítsuk már a Soccert az NFL-hez. Pláne ne Bradyt hozzuk példának aki asszony révén is keres, előtte is keresett , egyéb cégeken is keres ráadásul HoF irányító aki kb reklámokból is megél.ha jobb az ügynöke zsuzsinak akár christian poulsen is lehetett volna belőle 😀Őt is leköpte volna Totti?
Negritis
Nem tudom, te hány olyan embert ismersz személyesenMondjuk nem ismerem személyesen de Brady elmehetett volna több pénzért, anno haloti ngata bevallottan lemondott a jobb pénzről, csak hogy maradhasson baltimoreban stb... és lehetne még sorolni NFL szinten..
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
És igen ha Dzsudzsinak azt mondta volna a Real feleannyi pénzért valszeg megy vagy bármelyik erős klub.
Neki Anzsinál / előtt volt/ lehetett volna lehetősége az hogy utána a pénzt választotta az meg személy preferencia.
Persze nem nagy sportoló és utalom hogy ezt adja el.
Toca
Vagy a kis Sallói aki köztudottan kurva keveset keres/keresett a többiekhez képest, mégis maradt a KC-ben, elmondása szerint azért hogy fejlődni tudjon. Pl. nála sem gondolnám hogy ne férne be bármelyik magyar NB1es csapatba sokkal több pénzt keresve. . De nem minden a pénz.
Tudom, sok embernek csak a pénz számít, de pl. én is többet kereshetnék ha váltanék, ugyanúgy mint mindenki aki ugyanannál a multinál dolgozik legalább 3 éve, mégsem vált mindenki évente munkahelyet...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
De ki mondta neki hogy igazoljon az MLS-be, egy lengyel gólkirályi cím után? Kötelező volt odamenni, úgy hogy közben válogatott akart maradni? Nem hiszem el hogy nem volt pl egy holland kérő...1. miért elképzelhetetlen számodra hogy nem volt holland kérő? tudsz bármi konkrétumot erről az átigazolásról? Lehet hogy tévedek de a Legia pénzt is kapott érte, akkor pedig a klub adta el és neki ebbe nincs annyi beleszólása mint hinnéd
Neki is bekínálták a nagy pénzt, meg az amerikai álmot, családos ember, alap hogy azt választotta.
De akkor miért sír utólag? Hogy nem kell meg szívatják? Leszkensz egy dolog, de előtte sem volt alapember.
27 meccse volt bizonyítani. Nem jött be. Másnak elég 1 vagy 5, vagy csak pár perc.
Gondolom ti a fél kezetek odaadnátok a válogatott kispadért, nem? Átutaztam volna a fél világot a címeres kispadért öcsém.
Nem volt kötelező soha hazautazni neki napokat meg padozni. Mindenki tudta hogy ez lesz, amint másik földrészre igazol.
Elek pl ezzel szemben egy úriember volt, mikor kazahba játszott.
Ég és föld a két ember.
LoveSobri
2. Újra megkérdezem? miért is annyi gáz az MLS innen Mo.-ról nézve? szerinted pl annyival rosszabb mint egy holland bajnokság? Kaká meg a többi sztár elfelejt focizni ha átmegy az Atlanti-óceánon vagy mi? vagy 33 évesen még rohadt jó volt a barcás David Villa, de 34 évesen már biztos szar volt Amerikában...
3. Meggyőződésem ha nincs a köcsög belga szóba sem kerül hogy lemondja a válogatottságot.
4. Lehet hogy 27 válogatottsága volt, de sosem kapott bizalmat, pedig ő pont az a fajta játékos akinek pont hogy ez kell, ő akkor tud jól teljesíteni ha folyamatosan pályán van. Minden állomásán bizonyította hogy csak a kapu elé kell tenni és egy idő után elindulnak a gólok, csak azt kell megvárni hogy ráérezzen. Mikor volt neki arra lehetősége hogy ráérezzen a játékra, a válogatottbeli csapattársakra?
Ha Szalai kezdő volt úgy hogy évekig nem lőtt gólt ő ezt az esélyt miért nem kaphatta meg?
És számomra az ultimate kérdés azóta is: megteheti azt a magyar labdarúgás hogy mellőzzön egy olyan csatárt aki bizonyította mindenhol hogy kellően gólerős?
Én Dárdait sem értettem, miért nem próbáljuk ki tartósan árnyékékként, most hogy nincs Gera szinte már felesleges is mert nincs aki kulcspasszokat adjon neki, de még mindig nem értem, inkább ezerszer legyünk támadóbbak és legyen ő is a pályán mint hogy kikapjunk úgy ahogy walesben.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Ne hasonlítsuk már a Soccert az NFL-hez. Pláne ne Bradyt hozzuk példának aki asszony révén is keres, előtte is keresett , egyéb cégeken is keres ráadásul HoF irányító aki kb reklámokból is megél.ha jobb az ügynöke zsuzsinak akár christian poulsen is lehetett volna belőle 😀Őt is leköpte volna Totti?
Negritis
Nem tudom, te hány olyan embert ismersz személyesenMondjuk nem ismerem személyesen de Brady elmehetett volna több pénzért, anno haloti ngata bevallottan lemondott a jobb pénzről, csak hogy maradhasson baltimoreban stb... és lehetne még sorolni NFL szinten..
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
És igen ha Dzsudzsinak azt mondta volna a Real feleannyi pénzért valszeg megy vagy bármelyik erős klub.
Neki Anzsinál / előtt volt/ lehetett volna lehetősége az hogy utána a pénzt választotta az meg személy preferencia.
Persze nem nagy sportoló és utalom hogy ezt adja el.
több mint 6 éve
újabb😊www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-ismet-psv-szintu-klubhoz-kerultem-dzsudzsak-2747087
több mint 6 éve
Klinsmann out sokáig tartott 😀Pedig nem volt rossz Klinsmann-nal a csapat amugy. Nem o a hulye, Preetz uldoz el onnan mindenkit. Ugye Dardait is o turta ki vegul, szerintem Klinsmann-t is o kezdte baszogatni, amire a reakcio az volt, hogy hagyjatok a faszomba akkor, inkabb visszaadom a csapatot.
Toca
Klinsmann ugye alapbol igy vette at a bandat, hogy semmi esetre sem marad hosszu tavon, a legkesobb nyarig iranyit.
Nem gondolom, hogy itt a jo oreg Jurgen volt a rossz fiu.
több mint 6 éve
ha jobb az ügynöke zsuzsinak akár christian poulsen is lehetett volna belőle 😀Őt is leköpte volna Totti?
Negritis
Sobri Jóska
Mondjuk aki olasz focit néz, az meg is érdemli a szenvedést, csapattól függetlenül 😀igen, a lyon kb. összes meccsét láttam idén sajnos 😀
Mi jön még, Ligue 1et is néz valaki?! c'mon bruh
Borbinho
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Klinsmann out sokáig tartott 😀
több mint 6 éve
Gondolom mikor gera lemondta a válogatottságot majd sunyiváriék a nemzeti címert lobogtatva vonultak ki angliába zoltánt meggyőzni, hogy térjen vissza, majd a sikeres legénykérés után pajzson hordozva, ünneplő tömegek előtt hozták haza hőst az rendben volt?...nem kell udvarolni neki.
Stez
LoveSobri
Megjegyzem előtte két évvel egy ugyanilyen mutatványért huszti 8 hónapos eltiltást kapott az mlsz-től. Dehát a kettős mérce ezekszerint nálad is ugyanúgy működik mint az mlsz-nél.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
27 meccse volt bizonyítani. Nem jött be. Másnak elég 1 vagy 5, vagy csak pár perc.A magyar valogatottrol beszelunk, ugye? Csak mert abban a legtobbeknek 35-40-50 meccs sem volt eleg. 😀
LoveSobri
Es de, bizonyitott. Bizonyitott Magyarorszagon, majd Lengyelorszagban, majd Amerikaban. Tehat a csavo futballozni, illetve golt loni tud. Tehat a problema ott volt, hogy a csavot tudni kell megfeleloen hasznalni. Dardai nem tudta, neki volt annyi toke, hogy ezt siman be is vallotta, es ennek okan ertheto volt, hogy nem jatszatja. Ezt Nikolics el is fogadta.
Amit tovabbra sem fogsz fel, hogy nem azzal volt a problemaja Nikolicsnak, hogy ot percet jatszik, hanem a stilus, ahogy Leekens mondhatni elbant vele. Es abban igaza is volt Nikolicsnak, hogy arra besertodott. Mint ahogy talan az sem veletlen, hogy az a kokler kb. alig elte tul Nikolicsot, es nem miatta kerult el a csapat elerol, hanem mert konkretan mindenki ki akarta mar uldozni.
Egy kicsit hanyagold a csolatast, mert nincs igazad jelen esetben.
több mint 6 éve
De ki mondta neki hogy igazoljon az MLS-be, egy lengyel gólkirályi cím után? Kötelező volt odamenni, úgy hogy közben válogatott akart maradni? Nem hiszem el hogy nem volt pl egy holland kérő...pont hogy kb nem volt esélye a válogatottra mert nem passzolt a csapathoz
Neki is bekínálták a nagy pénzt, meg az amerikai álmot, családos ember, alap hogy azt választotta.
De akkor miért sír utólag? Hogy nem kell meg szívatják? Leszkensz egy dolog, de előtte sem volt alapember.
27 meccse volt bizonyítani. Nem jött be. Másnak elég 1 vagy 5, vagy csak pár perc.
Gondolom ti a fél kezetek odaadnátok a válogatott kispadért, nem? Átutaztam volna a fél világot a címeres kispadért öcsém.
Nem volt kötelező soha hazautazni neki napokat meg padozni. Mindenki tudta hogy ez lesz, amint másik földrészre igazol.
Ég és föld a két ember.
LoveSobri
akkor meg miért ne?
nem hiszem h az mls többet kinált volna mint az arabok
ott azért elég komoly megkötések vannak hogy ki milyen fizetést kaphat
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
De ki mondta neki hogy igazoljon az MLS-be, egy lengyel gólkirályi cím után? Kötelező volt odamenni, úgy hogy közben válogatott akart maradni? Nem hiszem el hogy nem volt pl egy holland kérő...Neki is bekínálták a nagy pénzt, meg az amerikai álmot, családos ember, alap hogy azt választotta.
Ég és föld a két ember.
több mint 6 éve
meg aki 3 országban gólkirály volt (és kurvára mindegy hogy az az MLS, nem hiszem hogy nekünk illik lenézni egy ilyen ligát, ja és egy bizonyos David Villát meg Giovincot kellett megelőznie a gólkirályi címért, de igen, ez lófaszt nem jelent úgy mint a lengyel gólkirályi címe sem, nézzük le azt a ligát is).Így van ! Fasza magyar gyerekek vagyunk, ha egyszer már visszamondta, hiába lehet segíthetne küldjük el szépen! Rengeteg csatartehetségünk van aki sokat játszik!...Értem.
Stez
Én azért megnézném ezt a pár mennyei- hetet a sorsdöntő válogatott meccs előtt, hogy teljesít, mivel elég régen kapott rendes terhelést és most is csere volt, de már pár nappal később körbecsókolta egymást a díszmagyar Rossival a sajtóban.
Ne felejtsük el, Nikó nagy duzzogva lemondta a válogatottságot, nem is olyan rég, megsértődött mert hazautazott a nagynevű MLS-ből, képviselni a hazáját, de Leszkensz nem cserélte be csak 5 percre.
Na egy ilyen játékosnak nem a címer az első. Amit megértek, de akkor ne nyalizzon.
“Adtam én már sokat a magyar futballnak...”
Koncentráljon csak a klubjára, ahogy mondta akkor meg a családra, más örömmel repül haza ha egy percet sem játszik, meg vagyunk nélküle, nem kell udvarolni neki.
LoveSobri
Toca
JC6 vicc amit írsz komolyan, annyira dúskálunk a csatártehetségekben (meg úgy eleve tehetségekben) hogy simán parkolópályán lehet egy ilyen szintű játékos... láttuk walesben is milyen faszán támadunk, nem mondom hogy Nikolic-csal ez változni fog de az esélye nagyobb az tuti.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Szerintem sok jelentősége nincs, hogy Nikolics válogatott-e, vagy sem. Ő nem az a típusú csatár, aki hasznos lehetne a válogatottban. Vagy ha mégis az, nagyon max a kispadról beszállva már fáradó védelmek ellen. Így teljesen érthető, miért nem számolt vele soha senki kezdőként. Persze megfordítva a dolgot az is érthető, miért nem akart jó esetben 5-10 percekért a fél világon átutazni. Bár azért ezen a Crystal Palace "lehetőségen" jót mosolyogtam már akkor is, így utólag meg különösen vicces.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Meg mindig nem foglalkozol azzal, ami a valosag. Ami ha erdekel, olvasd el az elozo hsz-em a temaban. Ha egy kicsit is kepes vagy belelatni magad a helyzetbe, akkor meg fogod erteni te is, Nikolics miert sokallt be. Es valahol igenis jogosan tette. At lett verve.Klasszikust idézzek, minek ment oda...Ha MLS-ben játszol utazásra elmegy 2 napod. Azalatt nem edzel. Majd pár nap aklimatizáció. Majd nem játszol. Visszarepülsz, újra ennyi, míg hasznosan nem tudod tölteni az időd. Gyakorlatilag kuka a következő fordulód a bajnokságban, ha nem beton biztos kezdő vagy, akkor félted a helyed. Magyarán csak szopatod magad, ha ilyen körülmények között is vállalod a válogatottsággal járó plusz terheket....Értem.
Stez
Én azért megnézném ezt a pár mennyei- hetet a sorsdöntő válogatott meccs előtt, hogy teljesít, mivel elég régen kapott rendes terhelést és most is csere volt, de már pár nappal később körbecsókolta egymást a díszmagyar Rossival a sajtóban.
Ne felejtsük el, Nikó nagy duzzogva lemondta a válogatottságot, nem is olyan rég, megsértődött mert hazautazott a nagynevű MLS-ből, képviselni a hazáját, de Leszkensz nem cserélte be csak 5 percre.
Na egy ilyen játékosnak nem a címer az első. Amit megértek, de akkor ne nyalizzon.
Koncentráljon csak a klubjára, ahogy mondta akkor meg a családra, más örömmel repül haza ha egy percet sem játszik, meg vagyunk nélküle, nem kell udvarolni neki.
LoveSobri
dawyd728
Akinek ez teher az ne jöjjön, nem olyan bonyolult történet. Évi 4-5 alkalomról van szó, de nyilván van akinek ezt 12 óra utazással, van aki csak a szomszéd stadion kispadjáról felállva kell abszolválnia...
FLZOLI
Itt nem az evi iksz alkalomrol volt szo, nem is arrol, mit akart es mit nem. Arrol volt szo, ahogy bant vele az az idiota Leekens. Na ez nagyon nem ugyanaz, mint hogy Nikolicsnak „budos volt a faradopzas”.
több mint 6 éve
Klasszikust idézzek, minek ment oda...Ha MLS-ben játszol utazásra elmegy 2 napod. Azalatt nem edzel. Majd pár nap aklimatizáció. Majd nem játszol. Visszarepülsz, újra ennyi, míg hasznosan nem tudod tölteni az időd. Gyakorlatilag kuka a következő fordulód a bajnokságban, ha nem beton biztos kezdő vagy, akkor félted a helyed. Magyarán csak szopatod magad, ha ilyen körülmények között is vállalod a válogatottsággal járó plusz terheket....Értem.
Stez
LoveSobri
dawyd728
Akinek ez teher az ne jöjjön, nem olyan bonyolult történet. Évi 4-5 alkalomról van szó, de nyilván van akinek ezt 12 óra utazással, van aki csak a szomszéd stadion kispadjáról felállva kell abszolválnia...
több mint 6 éve
dawyd728
4 123
Ha MLS-ben játszol utazásra elmegy 2 napod. Azalatt nem edzel. Majd pár nap aklimatizáció. Majd nem játszol. Visszarepülsz, újra ennyi, míg hasznosan nem tudod tölteni az időd. Gyakorlatilag kuka a következő fordulód a bajnokságban, ha nem beton biztos kezdő vagy, akkor félted a helyed. Magyarán csak szopatod magad, ha ilyen körülmények között is vállalod a válogatottsággal járó plusz terheket....Értem.
Stez
LoveSobri
több mint 6 éve
Az a baj, hogy nem vagyunk meg nelkule. 😀...Értem.
Stez
LoveSobri
Csak ilyen nep ez a magyar, olyan elkepesztoen magas lovon ul, hogy tenyleg kepes volt megsertodni Nikolicsra, akinek nem kicsit volt igaza, mert amit Leekens muvelt vele, az geciseg volt. Itt nem az volt a problema, hogy emberunk hazajott es jatszott ot percet, hanem az volt a problema, hogy az a gyagyas, valamelyik utcasarokrol szerzett kapitany bacsi elotte korbeudvarolta Nikolicsot, es megigerte neki, hogy jatszatni fogja, amire o fogta magat es repulore ult a vilag masik oldalarol, vallalva azt, hogy igazabol alig pihen, raadasul az idoeltolodas es a sok utazas miatt teljesen szet lesz esve a valogatott szunet utan is meg, ami adott esetben kihat a klubteljesitmenyere is.
De eleg trefas, hogy a magyar futball miatt allandoan hisztizik mindenki, kozben olyan luxusban elunk, hogy megtehetjuk, hogy egy tobb orszagban rendre golkiraly gyereket kihagyunk a valogatottbol, csak azert, mert nem illik bele az elkepzeleseinkbe. Hat ha valami, ez hatalmas hiba (volt).
Mikozben a masik oldalon meg Dzsudzsakok jatszanak allandoan, mert jatszaniuk kell... Azert ne mar. 😀
több mint 6 éve
Nézzük meg először itthon mit mutat, utána örömmel kérek elnézést.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Így van ! Fasza magyar gyerekek vagyunk, ha egyszer már visszamondta, hiába lehet segíthetne küldjük el szépen! Rengeteg csatartehetségünk van aki sokat játszik!...Értem.
Stez
LoveSobri
Szerkesztette: Toca
több mint 6 éve
Csaka há válogatott tétmeccsen ezek szerint el sem jut oda, mert az egyetlen valamit is számító gólját a hatalmas Andorra ellen szerezte, kb ezer éve.Vótmá?Nikolicnak van egy olyan furcsa képessége amii nagyon kevés magyar csatárnak.16-oson belül ritkán hibázik.
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-az-ajto-nyitva-all-marco-rossi-nikolicsrol-2746963
33 felé, fél éve nem edzve, bohócbajnokság után RÁ van szükségünk.
LoveSobri
Kenny
több mint 6 éve
...Értem.
Stez
több mint 6 éve
Vótmá?Nikolicnak van egy olyan furcsa képessége amii nagyon kevés magyar csatárnak.16-oson belül ritkán hibázik.
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-az-ajto-nyitva-all-marco-rossi-nikolicsrol-2746963
33 felé, fél éve nem edzve, bohócbajnokság után RÁ van szükségünk.
LoveSobri
Teljesen mindegy hány éves, ha akar jönni akkor a keretben a helye.Ez nem kérdés.
Bohócbajnokság?Nézzük már meg ott kik játszanak és itthon..
Ostobaság lenne kihagyni.
több mint 6 éve
Senki sem ajnarozza az mlst, de amig te fikazod, addig az mls rendes jatekidovel es golokkal meg mindig haromszor tobbet er, mint Eppel kazahsztanja, Balogh nulla jatekperce Angliaban, vagy Bode levezetese Pakson, netan Nemeth nulla perce csapatkereses kozepette peldaul. Es lehetne sorolni. Nem azon van a hangsuly, jo e az mls, hanem azon, hogy a tobbi szarabb, es meg csak nem is jatszanak a rosszabban a magyarok. Niko talan mar kioregedoben, de meg mindig egy rugasnyival jobb azzal a tudasaval, hogy neha bele tud rugni egyenesen a labdaba, ellentetven a tobbivel, akiknek meg ez sem megy.Es ugye sorsdonto meccs jon, lehet, hogy tobb is. Nem kiserletezhetsz. Sok jatekos nincs szereny nemzetunkben, akik stabilan tudnanak golt loni, egyaltaoan bennuk van a sansz, hogy egyszer jo helyen allnak. Eleg szegyen, hogy altalaban ilyen Patkaik talaljak a golokat.
Es igen, fennakadhatsz Nikon es a rendszeren, de azert dobtak, mert nem illett bele. Nem azert, mert rossz jatekos lenne.
több mint 6 éve
Stez,Nézd már meg az utóbbi másfél évét Nikónak, egy olyan bajnokságban ahol nincsenek védelmek, átlagban 3 gól esik a meccseken.
2019: 33 meccs, 12 gól.
Plusz idősebb lett, lassabb.
Egyik kapitányunk se látott benne fantáziát, még Dárdai sem.
27 meccset kapott, nem ragaszkodtak hozzá. Persze, mert nem illett a rendszerbe...
Csak sajnos a magyar válogatott 30-40 éve nem játszik abban a stílusban és rendszerben, ami Nikónak fekszik.
Többször fut lesre, mint ér a labdába. A válogatottban egy játékosunk sem képes normális labdát adni a centereknek.
Szalaiban legalább van fantázia. Hiszen seggen rúgjuk állandóan a zsugát, nincs egy kis passz, kiugratás, így Nikóban màr nincs is fantázia. Ő viszont néha lefejeli vagy megtartja. Nikóval csak egyel kevesebben lennénk, ráadásul ő védekezni sem tud.
Ajnározza itt mindenki az MLS-t, ahova a nagyok 35 felett levezetni mennek, ott sem volt már húzóember, akkor meg mit akarunk mi vele? Most komolyan?
több mint 6 éve
""Ismét egy PSV-szintű profi klubhoz kerültem, ahol tényleg a lehető legjobb kezekben vagyok, és így a válogatott számára is a hasznára lehetek. Ezek után a szövetségi kapitány szíve joga eldönteni, hogy beválogat-e vagy sem".igaz ami igaz, a PSV most eléggé meg van zuhanva, de azért ennyire talán mégsem
"
ZoliMP