Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az hagyján ha magyar csapat nem jut be egyik csoportkörbe se, de ha magyar játékos se, akkor igazán elérjük a csúcspontot.

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár
valaki mondja már meg mi történt a Vidi játékosállományában, hogy ennyire le van sajnálva. Elment Gyuri, meg Niko, meg Alvarez, Stopira és Calatayud. Calatayud Danilovics csere ok. Stopira Mareval egál, Mareval legalább beadni is tud.
Ami tényleg hiányzik az egy szervező kp-s, mert Trebo és Simon nemigazán az.
Ivanovszki nem center, hanem második soros csatár, ezért nem értem ezt a 4-1-4-1-et, abszolút nem erre az állományra van kitalálva.
Nem csatárkérdés van, mert nem létező labdából és helyzetből Nikolics, Rudolf, Feczesin sem tud gólt lőni. Nincs meg az a játék, ami eljuttatná a labdát a csatárhoz, mert a hátulról előrevágott, kapunak háttal átvett labda tökmindegy, milyen csatárt talál elöl.

De már vártam azt hogy bezzeg a Fradi kiütött volna mindenkit a BL-ben :[]

ez a magyar futballvalóság, ezt szajkózzuk 1000 évepetey
nem tudom, lehet hogy igazad van és a játékosállomány nem változott sokat de akkor meg olyan volt Nikolics ennek a Vidinek mint egy elit QB egy nfl franchise-nak. Az is csak 1 ember az 54-es rosteren de zongorázni lehet a különbséget. Amúgy ezt én sem hiszem, szerintem a Vidinél az a probléma hogy döntő posztokon a középpályán nincs ember (ahogy te is írtad) és hogy a taktikát vagy nem értik a játékosok vagy nem tudják végrehajtani. Idén már elég vidi meccs volt ahhoz hogy kijelenthessük hogy vergődik a csapat a pályán, de ha te ezt másként látod akkor elhiszem, de sem a mutatott játék sem az eredményesség nem túl biztató az tuti.davemayer
én sem azt mondom hogy szárnyalunk, tisztán látszik vmi nem jó. lehet Casoni, lehet maga a játékrendszer, az öltöző, Burcsa, lehet hogy mind együtt de hát előbb-utóbb kiderül...

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
valaki mondja már meg mi történt a Vidi játékosállományában, hogy ennyire le van sajnálva. Elment Gyuri, meg Niko, meg Alvarez, Stopira és Calatayud. Calatayud Danilovics csere ok. Stopira Mareval egál, Mareval legalább beadni is tud.
Ivanovszki nem center, hanem második soros csatár, ezért nem értem ezt a 4-1-4-1-et, abszolút nem erre az állományra van kitalálva.
Nem csatárkérdés van, mert nem létező labdából és helyzetből Nikolics, Rudolf, Feczesin sem tud gólt lőni. Nincs meg az a játék, ami eljuttatná a labdát a csatárhoz, mert a hátulról előrevágott, kapunak háttal átvett labda tökmindegy, milyen csatárt talál elöl.

ez a magyar futballvalóság, ezt szajkózzuk 1000 évepetey
nem tudom, lehet hogy igazad van és a játékosállomány nem változott sokat de akkor meg olyan volt Nikolics ennek a Vidinek mint egy elit QB egy nfl franchise-nak. Az is csak 1 ember az 54-es rosteren de zongorázni lehet a különbséget. Amúgy ezt én sem hiszem, szerintem a Vidinél az a probléma hogy döntő posztokon a középpályán nincs ember (ahogy te is írtad) és hogy a taktikát vagy nem értik a játékosok vagy nem tudják végrehajtani. Idén már elég vidi meccs volt ahhoz hogy kijelenthessük hogy vergődik a csapat a pályán, de ha te ezt másként látod akkor elhiszem, de sem a mutatott játék sem az eredményesség nem túl biztató az tuti.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár

ez a magyar futballvalóság, ezt szajkózzuk 1000 éve

több mint 9 éve
én csak azt látom hogy a 3 jobb magyar csapatból tényleg nagyobb eséllyel indult volna a 2 másik a bl-ben mert mindkettőnek sokkal jobb a támadójátéka. Ha BL van pl Mateos nem megy el a Fradiból és akkor a védelem is stabil, szerintem a tavaszi Fradi tényleg 50-50-nel mehetett volna bele a Bate elleni párharcba. Jelenleg forma és játékosállomány alapján a Vidi csak a 3. Mo.-n, ezt sikerült abból a csapatból kihozni amelyik utcahosszal vezette a bajnokságot ősszel. Nem lennék most Burcsa helyében mert ez látványosra sikeredett...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A fehérorosz BL levegő résznél hangosan nevettem 😀 No offense, ha komolyan gondoltad akkor tök máshogy látjuk a csapatok teljesítményét/tudását.Borbinho
Millió dolgot lehet mondani, hogy mik a Fradi hiányosságai, de az biztos, hogy messze a legerősebb keretű magyar csapat jelenleg. Kapcsiból + 2 hét összeérés a BL 3. kör az EL 2.-hoz képest. Az tuti, hogy a bosnyákok elleni helyzetkihasználási ráta a Bate ellen se lett volna elég, de szerintem a tavalyi Lokihoz hasonló, végletekig kiélezett meccsre lettek volna képesek, ebben a Videotonban pedig semmilyen átütőerő nem volt. Mind1, jövőre alighanem kiderül mit tud a Fradi a BL-benRynald
adja az isten, hogy nem szedik szét a csapatot a selejtezőkig...kva jót tenne a magyar focinak, meg sztem úgy a magyaroknak, már csak a közhangulat miatt is

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Rynald Indianapolis Colts 247
A fehérorosz BL levegő résznél hangosan nevettem 😀 No offense, ha komolyan gondoltad akkor tök máshogy látjuk a csapatok teljesítményét/tudását.Borbinho
Millió dolgot lehet mondani, hogy mik a Fradi hiányosságai, de az biztos, hogy messze a legerősebb keretű magyar csapat jelenleg. Kapcsiból + 2 hét összeérés a BL 3. kör az EL 2.-hoz képest. Az tuti, hogy a bosnyákok elleni helyzetkihasználási ráta a Bate ellen se lett volna elég, de szerintem a tavalyi Lokihoz hasonló, végletekig kiélezett meccsre lettek volna képesek, ebben a Videotonban pedig semmilyen átütőerő nem volt. Mind1, jövőre alighanem kiderül mit tud a Fradi a BL-ben
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ugyan kérlek, hogyan?Borbinho
Hát a Fradi bár meglepően simán kizúgott, egy olyan csapat ellen tette, akinek a játéka nagyon nem ízlett neki, ráadásul ott volt a sok kihagyott helyzet (igaz az nekik mindig). Egy másik nap (szerdán csütörtök helyett) vagy egy másik levegőt szívva (bosnyák helyett fehérorosz, "EL levegő" helyett "BL levegő" ) nyerhettek is volna a Bate ellen, az pedig ugye már garantált EL csoportkör lenne. Ez a Videoton egyelőre egy tragédia, és még így is volt esélyük 172 percig. Ebből kiindulva a Lokinak is lehetett volna, bár azt gondolom többen megkérdőjelezik, hogy Verpecz valaha is úgy védett volna mint tegnap DanilovicRynald
Ezt tedd el humorosba! 😀

A fehérorosz BL levegő résznél hangosan nevettem 😀 No offense, ha komolyan gondoltad akkor tök máshogy látjuk a csapatok teljesítményét/tudását.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Tehát a szokásos. Augusztus első hete van, és nincs versenyben csapatunk. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.Hanni
A Vidi versenyben van szóval ja a szokásos augusztusban is versenyben van egy csapatunk. 😉
Jughead
Jogos, elfelejtkeztem a "vígaszágról". Akkor valóban van fejlődés! 😊
több mint 9 éve
Ugyan kérlek, hogyan?Borbinho
Hát a Fradi bár meglepően simán kizúgott, egy olyan csapat ellen tette, akinek a játéka nagyon nem ízlett neki, ráadásul ott volt a sok kihagyott helyzet (igaz az nekik mindig). Egy másik nap (szerdán csütörtök helyett) vagy egy másik levegőt szívva (bosnyák helyett fehérorosz, "EL levegő" helyett "BL levegő" ) nyerhettek is volna a Bate ellen, az pedig ugye már garantált EL csoportkör lenne. Ez a Videoton egyelőre egy tragédia, és még így is volt esélyük 172 percig. Ebből kiindulva a Lokinak is lehetett volna, bár azt gondolom többen megkérdőjelezik, hogy Verpecz valaha is úgy védett volna mint tegnap Danilovic
több mint 9 éve
Tehát a szokásos. Augusztus első hete van, és nincs versenyben csapatunk. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.Hanni
A Vidi versenyben van szóval ja a szokásos augusztusban is versenyben van egy csapatunk. 😉

Egyébként kár, hogy a Vidi így meggyengült akár a Fradi, akár a Loki indul a BL-ben az EL csoportkör legalább megvan szomorú ez (és a Vidi se volt messze csak jött megint egy francia és továbbjuttatta a BATE-t, nem ismerős ez valahonnan amúgy?) 😕 Abba meg kár bízni jelenleg, hogy EL selejtezőből valamelyik csapatunk bejusson a főtáblára.Jughead
Ugyan kérlek, hogyan?
A Fradi a Vidi és a Loki is 3 közepes csapattól kapott ki. Talán a Rosenborgot kiemelném, az ő játékuk tetszett a legjobban a 6 csapat közül (pech h a Lokié a 2. legjobb volt szvsz). Ha tegyük fel most a Loki vagy a Fradi lettek volna a Vidi helyében, itt ugyan úgy kizúgtak volna, és akkor az EL-ben ugyan úgy nem kiemeltként várhatnák többek között az Ajaxot, Bilbaot, Fenert, Bordeaux-t, Sotont, a Dortmundról nem is beszélve 😀

több mint 9 éve
Abba meg kár bízni jelenleg, hogy EL selejtezőből valamelyik csapatunk bejusson a főtáblára.Jughead
Igen sajnos az a 4 kör totál lutri, főleg az utolsó 2. Az EL csoportkörbe is a BL selejtezőn keresztül vezet a könnyű út, aki kiemelt a 2. körben, annak walesi bajnok szintű csapatokkal kell megbirkóznia, a 3. körben jöhet ugye nehezebb ellenfél, de csak 1 ilyet kell kiverni a garantált EL csoportkörhöz
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 201

Egyébként kár, hogy a Vidi így meggyengült akár a Fradi, akár a Loki indul a BL-ben az EL csoportkör legalább megvan szomorú ez (és a Vidi se volt messze csak jött megint egy francia és továbbjuttatta a BATE-t, nem ismerős ez valahonnan amúgy?) 😕 Abba meg kár bízni jelenleg, hogy EL selejtezőből valamelyik csapatunk bejusson a főtáblára.
több mint 9 éve
a vidinek még összej... ááá mindegy

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Tehát a szokásos. Augusztus első hete van, és nincs versenyben csapatunk. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 540 — JAFL Tampa GM
Respect a norvég szurkereknek, jól tolják
több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Csúnya verés lesz ebből, nem hosszabbítás

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
na 2-0, most már csak a lokinak kéne hozzátennie a magáét és jöhet a hosszabbítás 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 555
ez tenyleg komikus mar.
De nem is ertem.
Mondjuk a gmonters tagjakent.Civilben ha ahhoz van kedvem nem mehetnek be barmilyen meccsre barhova?
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
Kösz Garancsi,pedig azt hittem már bejutok egy meccsre😀
Kubatov letelefonált Fehérvárra sajnos.

több mint 9 éve
Marika ---> psgAmadeus91
érdekes ez a profi foci, egy percig sem akart a Unitedban játszani de mivel a Real el akarta ide adni kényszerűségből idejött. Örülök hogy továbbáll mert jövőre már fele annyit sem fizetett volna érte senki annyira rosszul érezte itt magát ő is meg a családja is. Van akinek nem való Anglia, ők tipikusan ilyenek voltak, az idő pl kikészítette (meg persze a betörés is nagy trauma lehetett, de az egy idő után már csak indok volt). Vicces volt látni egy hónapja a United store-ban halomban álltak a Di Maria-s bögrék, felületes szemlélőnek úgy tűnhetett hogy csak az ő nevével van meg Falcao-éval - már akkor egyértelmű volt sztem hogy a következő szezont már nem itt kezdi.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 897
Marika ---> psg

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Casoni meg jól mutatta, mekkora kóklerbaggio
- a kiállítás után ha játékosként kinéznék az edzőmre és azt látnám, hogy az edzőm a fejét a kezébe temetve gyak. összeroskadva a fejét csóválva üldögél nem biztos, hogy a szunnyadó oroszlán jönne ki belőlem a meccs további részére...peach
pont erre céloztambaggio
😀 😀 😀
én kérek elnézést!
több mint 9 éve
A Vidi kapcsán nekem az jutott eszembe, hogy valami marhára félrement a felcsúti házassággal.
Az hogy a rákban lehet, hogy miközben ünnepelt bajnokunk egy rohadt gólt nem tud rúgni, addig a tavalyi mb1-ben húzójátékosnak tekinthető támadók (Pekár, Márkvárt) mennek az Akadémiába a Vidi helyett, a góllövő Tischler-Lencse párost meg nem tudják ugyanúgy átcsoportosítani Fehérvárra mint Danilovicsot? Akkor ennek mi értelme van így vaze? Kiskokót küldeném le a rákba Felcsútra, gürizzen ott a csekkért.Höri
igen, az hogy ebben a szituációban tényleg nem szerezték meg Tischlert számomra is rejtély. Lehet nem engedték el hogy nehogy a pályán kiessen a gyakadémia és meg kelljen menteni a zöld asztalnál (vissza kelleni tölteni az nb1et pl)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A Vidi kapcsán nekem az jutott eszembe, hogy valami marhára félrement a felcsúti házassággal.
Az hogy a rákban lehet, hogy miközben ünnepelt bajnokunk egy rohadt gólt nem tud rúgni, addig a tavalyi mb1-ben húzójátékosnak tekinthető támadók (Pekár, Márkvárt) mennek az Akadémiába a Vidi helyett, a góllövő Tischler-Lencse párost meg nem tudják ugyanúgy átcsoportosítani Fehérvárra mint Danilovicsot? Akkor ennek mi értelme van így vaze? Kiskokót küldeném le a rákba Felcsútra, gürizzen ott a csekkért.