NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
114
15
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
43
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
7
4
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Úgy látom sajna idénre elfogyott a puskapor, Pochettinonak vmit ki kellene találni.....Erolteti ezt a 4-1-2-1-2-es gyemant alakzatot, de egyaltalan nem fekszik a csapatnak. Tavaly (vagy tavaly elott?) ugyanezt jatszotta el ev elejen a 3-4-3-al, az is szar volt, aztan par meccs utan elvetette. Ennek a csapatnak a 4-2-3-1 fekszik. Csak nem meri kivenni a kezdobol a ndombele winks sissoko harmasbol egyiket se...
dande
több mint 6 éve
Na jó, azért még nálatok is várjuk meg, mire fut ki az idény 😉Figyi! En az polyan csapatokat kedvelem, ahol piros a mez, van tamadas ,de nincs vedelem. Oke?
dande

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Na jó, azért még nálatok is várjuk meg, mire fut ki az idény 😉Úgy látom sajna idénre elfogyott a puskapor, Pochettinonak vmit ki kellene találni.....Ivott egy pohar vizet, bar ez nem biztos, hogy eleg lesz.
dande
ulpianus
több mint 6 éve
Haat, ize. 4. negy!!4!Úgy látom sajna idénre elfogyott a puskapor, Pochettinonak vmit ki kellene találni.....Ivott egy pohar vizet, bar ez nem biztos, hogy eleg lesz.
dande
ulpianus

több mint 6 éve
Igen, valoszinuleg nem beleszaros tipus az, aki tizezer eve van Spanyolorszagban, de annyira keptelen volt, hogy ha mar milliardokat keres, legalabb megtanulja a nyelvet, es akire Marcelo panaszkodik, hogy harom mondatot nem tud vele kommunikalni, illetve akire a fel csapat csak legyint, mert hogy Bale allandoan kulonckodik, tojik magasrol mindenkire, nem megy el a csapattarsaival sehova, egyedul megy golfozni.James mar jo par meccse nem serult, teny hogy nem szelso,James szezon elején játszott, most sérült és ő sztem már régen nem szélső hanem középen játszikChelseaskent semmit nem tett, ugyanazt mint madridoskent... idejott 100 millioert, agyonhypeolva, eleve nem ertettem, hogy mire fel, lottunk vagy 15 golt iden es egyben sem volt benne meg veletlenul sem. Es miatta nem jatszil se Bale, se Brahim, se James... Vagy szerinted volt jo megmozdulasa a meccsen?Ez a ket belga a madridba nagyobb balfasz mint barki mas ever... Hihetetlen hogy Hazard minden masodik passza ellenfelhez megy. Nem hogy jo meccse, jo megmozdulasa nem volt meg Madridban. Iscot visszasirom komolyan. De legalabb miatta nem jatszik Bale...Hihetetlen, hogy ennyire ra vagy allva hazard-ra, allandoan ra utazol. Mit tett veled chelsea-skent, hogy ennyire vadaszod?
eaglesmcnabb
Stez
Hidd el, orulnek ha jo lenne, de mar elore megmondtam hogy szart nem er. Onzo fasz... De Zidane szereti, igy minden meccsen kezdeni fog, akkor is ha szar.
Szerk. :nem tudom mar melyik chelsea drukker irta, hogy kovacic milyen szar. Neki uzenem, hogy nezzen meg egy real meccset, es elemezze a belgat... A gorvatnak legalabb van fizikuma, es hajt. Legalabb casemiro megmentett minket az ultraegestol...
eaglesmcnabb
csebi
de egyszeruen ot sem kedveli zidane. Ja es modric is egy kalap szar volt ma, az o elso jo meccsere is varunk az aranylabdaja ota. Kroos es casemiro a ket biztos pont, meg Benzema ha kap ertelmes labdat.
Stez. : Bale folyamatosan visszazar, most is az atleti ellen, mikor hazard felpalyanal setalgatott. Hazard ha nem beleszaros tipus, akkor mitol túlsúlyos? Bale viszont szín izom amiota madridban van, fizikailag mindig patent volt, ha beleszaros lenne nem lenne hidd el.
Egyebkent evek ota sokszor azt hallottam hogy Bale mekkora szar, kene egy Hazard szintu jatekos, aki hozza tud adni. Hat ha ezt tudja, akkor köszönöm nem kell. Emellett önző, de ez nem ujdonsag, mindig is az volt, az ilyen jatekosokat meg sohasem kedveltem, ez tény (lasd Isco)
Egyebkent fura, de szinte nincs olyan jatekos aki PL-bol jon La Ligaba es nem esik vissza. 6-7 emberre jut egy ellenpelda. Valszeg Nem fekszik nekik a technikas foci.
eaglesmcnabb
Nekem hiaba mutogatod, hogy a palyan visszazar, ha a palyan kivul messzirol leri rola, hogy nem izgatja a csapata. Es ha mar egy Marcelo a sajat szajaval ilyeneket talal mondani, amit aztan nem is tagad le, akkor valahogy elhiszem, hogy Bale tenyleg ilyen. Nem mellesleg azota mar rengetegszer bizonyitottak, hogy Bale tenyleg nem tud spanyolul nehany megtanult mondaton kivul, hiaba probalta a menedzsmentje az ellenkezojet mutatni egy-ket elore ledumalt interjuval, amiben az elore kiadott spanyol mondatai egyebkent hemzsegnek a hibaktol.
Egy Kleinheislernel legyintek, hogy keptelen megtanulni nemetul, mert igazabol magyarul sem tud, na de azert hogy a Madridnal valaki ezt jatssza ugy, hogy azert nem egy eve igazolt oda, az szamomra eleg necces. Es ez mindent elmond a helyzetrol. Nem csodalom, hogy Zidane nem akart vele dolgozni, Bale kulonc. Hiaba kurva jo jatekos, ha egyszer ennyire kilog a tarsasagbol.
De igazabol te annyira elfogult vagy Bale-lel szemben, hogy kar ezeket ecsetelni, mert ugy is vedeni fogod valamivel. En azert az ilyen helyzet utan nem latom, mivel lehetne vedeni.
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
Úgy látom sajna idénre elfogyott a puskapor, Pochettinonak vmit ki kellene találni.....Ivott egy pohar vizet, bar ez nem biztos, hogy eleg lesz.
dande

több mint 6 éve
Úgy látom sajna idénre elfogyott a puskapor, Pochettinonak vmit ki kellene találni.....
több mint 6 éve
Most nezem, a Zagrab meccsen 8 sarga volt. Az derek!

több mint 6 éve
James mar jo par meccse nem serult, teny hogy nem szelso,James szezon elején játszott, most sérült és ő sztem már régen nem szélső hanem középen játszikChelseaskent semmit nem tett, ugyanazt mint madridoskent... idejott 100 millioert, agyonhypeolva, eleve nem ertettem, hogy mire fel, lottunk vagy 15 golt iden es egyben sem volt benne meg veletlenul sem. Es miatta nem jatszil se Bale, se Brahim, se James... Vagy szerinted volt jo megmozdulasa a meccsen?Ez a ket belga a madridba nagyobb balfasz mint barki mas ever... Hihetetlen hogy Hazard minden masodik passza ellenfelhez megy. Nem hogy jo meccse, jo megmozdulasa nem volt meg Madridban. Iscot visszasirom komolyan. De legalabb miatta nem jatszik Bale...Hihetetlen, hogy ennyire ra vagy allva hazard-ra, allandoan ra utazol. Mit tett veled chelsea-skent, hogy ennyire vadaszod?
eaglesmcnabb
Stez
Hidd el, orulnek ha jo lenne, de mar elore megmondtam hogy szart nem er. Onzo fasz... De Zidane szereti, igy minden meccsen kezdeni fog, akkor is ha szar.
Szerk. :nem tudom mar melyik chelsea drukker irta, hogy kovacic milyen szar. Neki uzenem, hogy nezzen meg egy real meccset, es elemezze a belgat... A gorvatnak legalabb van fizikuma, es hajt. Legalabb casemiro megmentett minket az ultraegestol...
eaglesmcnabb
csebi
de egyszeruen ot sem kedveli zidane. Ja es modric is egy kalap szar volt ma, az o elso jo meccsere is varunk az aranylabdaja ota. Kroos es casemiro a ket biztos pont, meg Benzema ha kap ertelmes labdat.
Stez. : Bale folyamatosan visszazar, most is az atleti ellen, mikor hazard felpalyanal setalgatott. Hazard ha nem beleszaros tipus, akkor mitol túlsúlyos? Bale viszont szín izom amiota madridban van, fizikailag mindig patent volt, ha beleszaros lenne nem lenne hidd el.
Egyebkent evek ota sokszor azt hallottam hogy Bale mekkora szar, kene egy Hazard szintu jatekos, aki hozza tud adni. Hat ha ezt tudja, akkor köszönöm nem kell. Emellett önző, de ez nem ujdonsag, mindig is az volt, az ilyen jatekosokat meg sohasem kedveltem, ez tény (lasd Isco)
Egyebkent fura, de szinte nincs olyan jatekos aki PL-bol jon La Ligaba es nem esik vissza. 6-7 emberre jut egy ellenpelda. Valszeg Nem fekszik nekik a technikas foci.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Amit meg visszanezhetek volna, amikor Alababa paros labbal ugrottak bele. De a kezezest egyszer lattam, nem tul jo kamerabol, sztem is kez lehetett. Bar en Dortmundos vok, szal biztos kez volt!Én arra gondoltam mikor Tolissot le rúgtak a tottenham góljánál ...
ulpianus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Amit meg visszanezhetek volna, amikor Alababa paros labbal ugrottak bele. De a kezezest egyszer lattam, nem tul jo kamerabol, sztem is kez lehetett. Bar en Dortmundos vok, szal biztos kez volt!

több mint 6 éve
Leva megint villan, jobb ezt nezni, mint Coutinho fetrengeseit.Meg azt h van var de nem használják mikor kellene ...
ulpianus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
nem azért mondom (meg gyenge a felbontás), de nem Tolisso kezéről került a labda Lewandowski elé?
több mint 6 éve
Leva megint villan, jobb ezt nezni, mint Coutinho fetrengeseit.

több mint 6 éve
Semedo honnan rugta be? 😀

több mint 6 éve
James szezon elején játszott, most sérült és ő sztem már régen nem szélső hanem középen játszikChelseaskent semmit nem tett, ugyanazt mint madridoskent... idejott 100 millioert, agyonhypeolva, eleve nem ertettem, hogy mire fel, lottunk vagy 15 golt iden es egyben sem volt benne meg veletlenul sem. Es miatta nem jatszil se Bale, se Brahim, se James... Vagy szerinted volt jo megmozdulasa a meccsen?Ez a ket belga a madridba nagyobb balfasz mint barki mas ever... Hihetetlen hogy Hazard minden masodik passza ellenfelhez megy. Nem hogy jo meccse, jo megmozdulasa nem volt meg Madridban. Iscot visszasirom komolyan. De legalabb miatta nem jatszik Bale...Hihetetlen, hogy ennyire ra vagy allva hazard-ra, allandoan ra utazol. Mit tett veled chelsea-skent, hogy ennyire vadaszod?
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Nem neztem a meccset, dolgozom epp, es az Atalanta–Sahtart figyeltem, csak megmaradt bennem, hogy te minden meccsen Hazard-t fikazod. Az teny, hogy nincsen formaban, de azert ugy irsz rola, mintha Angliaban nem lett volna rohadt jo. Ott azert folyamatosan lattam, es baromi jol jatszott, lazan a vilag egyik legjobbjava notte ki magat.Chelseaskent semmit nem tett, ugyanazt mint madridoskent... idejott 100 millioert, agyonhypeolva, eleve nem ertettem, hogy mire fel, lottunk vagy 15 golt iden es egyben sem volt benne meg veletlenul sem. Es miatta nem jatszil se Bale, se Brahim, se James... Vagy szerinted volt jo megmozdulasa a meccsen?Ez a ket belga a madridba nagyobb balfasz mint barki mas ever... Hihetetlen hogy Hazard minden masodik passza ellenfelhez megy. Nem hogy jo meccse, jo megmozdulasa nem volt meg Madridban. Iscot visszasirom komolyan. De legalabb miatta nem jatszik Bale...Hihetetlen, hogy ennyire ra vagy allva hazard-ra, allandoan ra utazol. Mit tett veled chelsea-skent, hogy ennyire vadaszod?
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
Teszem hozza, hogy szerintem Hazard az, aki hiaba gyors es technikas, o jobban feltalalja magat az olyan kozegben, ami erofocibol el. Neki a Premier League fekudt jobban, mig a La Liga valahogy nem a stilusa. Viszont Hazard jo gyerek, o nem az a beleszaros stilus, amit peldaul pont a kedvenc Bale-edtol lehetett nem egyszer tapasztalni, ugyhogy en bizom benne, hogy belejon hamarosan. Illetve biztos vagyok benne, hogy formaba fog lendulni.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 410
Nem egy szar meccs a spurs - BM 😊
több mint 6 éve
Nanana, casemiro eleteben csak egyszer kapott pirosat . Azert az durva ezen a poszton. 😀Atalanta-Shaktar meccsen meg dráma, bírónak nem volt szíve lefújni a kontrát a négyperces hosszabbítás lejárta után (egyébként a ráadásban nem volt játékmegszakítás), 94:20-nál jött is a vendéggólRáadásul az Atalanta új ukrán igazolása, Malinovksy feküdt le az utolsó percben, abból lett a gól. Csóri azt hitte, hogy a játékvezető majd megfújja a kontratámadást, de VAR-t ilyenre nem használnak 😀.
slowmotion
Ez a Bruges-effekt meg áh...pont olyan, mintha Burfict (Ramos) szerzett volna egy fumble recovery TD-t, miután Suh (Casemiro) megcsinálta a strip sacket. Mind a két (négy) favágót el kellett volna már rég tiltani a foglalkozástól 😀.
MarioAna
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
csak hát az volt a szép, hogy 94:01-nél még az Atalanta próbált kapura lőni az ukrán tizenhatostól. a bírók ilyenkor simán lefújják.Atalanta-Shaktar meccsen meg dráma, bírónak nem volt szíve lefújni a kontrát a négyperces hosszabbítás lejárta után (egyébként a ráadásban nem volt játékmegszakítás), 94:20-nál jött is a vendéggólRáadásul az Atalanta új ukrán igazolása, Malinovksy feküdt le az utolsó percben, abból lett a gól. Csóri azt hitte, hogy a játékvezető majd megfújja a kontratámadást, de VAR-t ilyenre nem használnak 😀.
slowmotion
Ez a Bruges-effekt meg áh...pont olyan, mintha Burfict (Ramos) szerzett volna egy fumble recovery TD-t, miután Suh (Casemiro) megcsinálta a strip sacket. Mind a két (négy) favágót el kellett volna már rég tiltani a foglalkozástól 😀.
MarioAna
több mint 6 éve
Atalanta-Shaktar meccsen meg dráma, bírónak nem volt szíve lefújni a kontrát a négyperces hosszabbítás lejárta után (egyébként a ráadásban nem volt játékmegszakítás), 94:20-nál jött is a vendéggóledit: ja de volt, de nem sok, és mindkét oldalra
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Chelseaskent semmit nem tett, ugyanazt mint madridoskent... idejott 100 millioert, agyonhypeolva, eleve nem ertettem, hogy mire fel, lottunk vagy 15 golt iden es egyben sem volt benne meg veletlenul sem. Es miatta nem jatszil se Bale, se Brahim, se James... Vagy szerinted volt jo megmozdulasa a meccsen?Ez a ket belga a madridba nagyobb balfasz mint barki mas ever... Hihetetlen hogy Hazard minden masodik passza ellenfelhez megy. Nem hogy jo meccse, jo megmozdulasa nem volt meg Madridban. Iscot visszasirom komolyan. De legalabb miatta nem jatszik Bale...Hihetetlen, hogy ennyire ra vagy allva hazard-ra, allandoan ra utazol. Mit tett veled chelsea-skent, hogy ennyire vadaszod?
eaglesmcnabb
Stez
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Nem latom a meccset de gondoltam 2-0-nal is,hogy visszajonnek...vagy igy vagy ugy.No mindegy.
több mint 6 éve
Szomorú hogy már az első BL meccsen elmegy a mixem. Ugyanakkor nem értem a két bangabelgát, PL-ben remekeltek pedig nem egy szar liga, sőt.. de mégse találják a helyüket itt.