Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nagyjából az előttem szólok jól körüljárták a lényeget. Ez nem irigység se bánkódás, hogy de jó lett volna egy top játékos. Hidegen hagy, hogy ezt DB, hogy adja el magának és a környezetének, de az tényleg vicces, hogy a foci legegyszerűbb dolgait kellett volna megcsinálnia, futni és odatenni magad védekezésben betartva a taktikai elemeket, ennyi, ehhez nem kellett sohase tehetség, csak alázat.

Nyilván sosem volt egy Real, Bayern szint, az jó nagy túlzás volt, de bőven csinalhatott volna legalább egy Gera karriert, de mivel ő nem szipuzta el a fiatal korát, akár még többre is mehetett volna.

No mindegy, ennyit nem ér, hogy sokadjára is rágjuk ezt a csontot. Jó lenne, ha az ügynökével együtt végre ő is kikopna az egész magyar focinak nevezett lepratelepről. Jó pár aranyásót és drogfutárt el kell majd tartania a jövőben, szóval lesz még feladata a jövőben a nemzet tevehuszárjának...

több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 127
Minden hétvégén a sport tv-re kattant a fél ország, vagy ha nem közvetítették, akkor a Bentex tv segített.LoveSobri
😀😀😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 668 — Whoops, looks like something went wrong.
Aki nem ert vele egyet, azt mondja, kamuzik. En is ugy hittem, hogy eteti a nepet. De egy ideje msr ugy velem, abszolut nem igy tesz, mert o szerintem tenyleg hiszi, hogy jo donteseket hozott es kihozta a karrierjebol a maximumot. Es o szerintem semmit sem bant meg, semmi sem emeszti. Dzsudzsak egy buta, faek egyszeru parasztgyerek, es mondhat barki barmit, meg van, vagy meg lett gyozodve arrol, hogy jol csinalta, amiket csinalt.

Igen, szerintem sem maxolta ki a karrierjet eredmenyek trkinteteben, penzben viszont igen, es sokaknak eleg ez is. Viszont en ugy gondolom, hogy o sosem ert volna fel jobb csapatok szintjehez, a maximum nala ilyen spanyol kozepmezonyben tengodes lett volna. O futball viszonylatban abszolut nem technikas jatekos, futni meg keptelen, dolgozni sosem dolgozott, nem doglott oda a palyara konstansan. Ezt az edzo latja es erzekeli, es ezert o sosem lett volna stabil kezdo ilyen topligas kozepcsapatnal. Mar az Anzsinal sem volt az egy ido utan. Kenyelmes focista volt mindig is, aki csak akkor tudott odahalni neked a palyara, ha veszelyt erzett, es tudta, higy most ot figyeli mindenki. Lass par selejtezot, az Eb-t, ami arrol szolt, hogy mindenki eladja magat. Csak az, hogy minden 5.selejtezon teszed magad oda, az ramutat, mennyire veszed komolyan.

De ezt hiaba gondolom igy, mert o maskepp latja. Es igazabol ha ranez a bankszamlajara, akkor azt hiszem, hogy meg is nyugszik, otta bizonyiteka, hogy jo donteseket hozott.

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 061 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kisstílű sz*rjankó, aki megelelégedett azzal, hogy a ritka tehetségét pénzre és szilikonnal tömött csalánozo szájuakra pazarolja
FLZOLI
Ha nem "pazarolja", akkor EB-t nyerünk, vagy mi a koncepciód?
Mert az, hogy a saját életével, karrierjével mit kezd, az az ő kizárólagos dolga.
Amikor meg kellett villantania, akkor villantott. Kötve hiszem, hogy csak rajta múlt volna a válogatott összes kudarca, ki nem jutása, EB meg nem nyerése.
Szóval vázold, mi van a fejedben, mit mond az írigységed, hogyha nem pazarol, akkor mitől lenne nekünk jobb? És nem tudom mivel foglalkozol, de te mire tudod váltani a te tehetségedet pénzen, és szórakozáson/örömön/elégedettségen/boldogságon kívül?
Sobri Jóska
Ööö, mit is villantott Bazsika? 🙂
Hagyjuk már, egy buta debreceni parasztgyerek, méghogy európai topklasszis...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
...
LoveSobri
Dehogyis, tõbb okból sem történt az, ami.
1, a PSV pont akkortájt került nagy szarba, nincs olyan, hogy "ha ottmarad". Akiért jó pénzt lehetett kapni, azt eladták. Nemcsak Zsuzsi ment, hanem Afellay, Lens meg valami jugó gyerek is. Lazovic vagy mi volt a neve.
2, logikus előrelépés az Ajax lett volna, de onnan meg kiszorul előbb-utóbb, mert jönnek a kiválóan felépített, sokoldalú akadémisták. Zsuzsi meg nekem mindig is egy one trick pony volt, sebesség plusz bal láb. Nem labdazsonglőr, és nem tud védekezni. Madridban világklasszis? Egy spanyol középcsapat támadóját nem tudra volba kiszorítani.
3, ha bármit el akart volna érni szakmailag bármit, akkor elment volna kevesebb fizetésért olyan helyre, ahol küzdeni kell a helyért. De neki kezdő kellett, meg sok pénz. Nem baj ez, lehet csinálni, csak akkor ne kamuzzon, hanem mondja ki, hogy jó pénzért levezet. Közel-keleten csak azt lehet csinálni.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 514 — Omar's Coming Yo!
Balázsnak volt egy jó ballába és ennyi, soha nem volt europai szinten klasszis jatekos, barmennyire is faj ezt kimondani ,de ez igy van.
Mar akkor is azert nem kellett top ligakba, mert NEM TUDOTT soha vedekezni.Soha.
Lehetunk vele elfogultak a regi eredmenyei miatt pozitiv, az utobbi 5-6 ev miatt negativ iranyba, de tisztan kell latnunk, o egy kozepszeru focista volt mindig, akit felfujt a hazai media.

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 706 — Lucas Scott
Vagy bejárhatta volna ezt az utat is
 en.m.wikipedia.org/wiki/Ibrahim_Afellay
r.baggio
Asszem indexen volt cikk h a helyére szerződtetett Mertens milyen utat járt be?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 849 — no es importante
Vagy bejárhatta volna ezt az utat is
 en.m.wikipedia.org/wiki/Ibrahim_Afellay

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 916
Mert az, hogy a saját életével, karrierjével mit kezd, az az ő kizárólagos dolga.
Amikor meg kellett villantania, akkor villantott. Kötve hiszem, hogy csak rajta múlt volna a válogatott összes kudarca, ki nem jutása, EB meg nem nyerése.
Szóval vázold, mi van a fejedben, mit mond az írigységed, hogyha nem pazarol, akkor mitől lenne nekünk jobb? És nem tudom mivel foglalkozol, de te mire tudod váltani a te tehetségedet pénzen, és szórakozáson/örömön/elégedettségen/boldogságon kívül?
Sobri Jóska
Szerintem Zoli arra gondol első sorban, hogy ebben a karrierben sokkal, de sokkal több volt.
És ez dühítő. Rettenetesen.
A mai napig néha visszanézem mit művelt Balázs az Ajax elleni meccsen.
Zseniális volt.
A legjobb időszakban és korban került ki a PSV-be, tökéletes, hibátlan lépés volt. Minden stimmelt. A rendszer, a keret, a közeg, az edző, minden.
Olyan teljesítményt tett le az asztalra, hogy egy átlag magyar ember csettintett. Minden hétvégén a sport tv-re kattant a fél ország, vagy ha nem közvetítették, akkor a Bentex tv segített.
Óriási lehetőséget szalasztott el akkor. Óriásit Jóska! Iszonyatosan tehetséges gyerek volt, fantasztikus bal lábbal.
Csak a rossz döntések, a rossz közeg...
És piszkosul fáj, sokaknak!

Ha a PSV-ben maradt volna, kevesebb pénzért, ha türelmesebb lett volna, alázatosabb és szorgalmasabb, és nem a rossz súgókra hallgat, ma egy világklasszisunk lenne Madridban, aki 33 éves korára megnyert volna mindent, ami létezik a földön. Szobrot kapna, stadiont neveznének el róla és a többi.
Persze nem ez a lényeg, csak mondom, ezért a HoF-be bekerülni mondjuk egy MU-ben, Pool-ban vagy Münchenben nem rossz dolog.

Bár mondjuk jó lett volna, ha egy sajtós sűrűn megfordul nála, mert egyre jobban elkorcsosult a lelke és ez a kommunikációjára is kihatott. Jött a ferdítés, a hazugság, képmutatás, ami nem tett jót a renoméjának.

És ez nem irigység, hanem a világ egyik legszomorúbb története, ami olyanoknak is fáj, akiknek semmi köze hozzá. És titkon Dzsudzsit is emészti, minden nap, hogy milyen lehetőséget szalasztott el.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 792 — a new hope (again)
Kisstílű sz*rjankó, aki megelelégedett azzal, hogy a ritka tehetségét pénzre és szilikonnal tömött csalánozo szájuakra pazarolja
FLZOLI
Sobri Jóska
Teljesen igazad van, nincs is ezzel semmi baj. De az embereknek az bassza csőrét, hogy teljesen mást, ennek épp az ellenkezőjét kommunikálja hosszú évek óta. A képmutatást pedig joggal utálja mindenki.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
Minden szava arany 😀

m.nemzetisport.hu/legiosok/dzsudzsak-balazs-szintet-leptem-a-mostani-atigazolasommal-2746379
LoveSobri
Jézusom...
peach
Filmbe illő történet, volt egy európai klub ami nagyot szólhatott volna de nem árulhatom el, hat persze Zsuzsi ...
csebi
Ez a buta, de születetten jó képességű focista tökéletes lenyomata a magyar társadalomnak. Akkor is kábítanak, mellé beszélnek és fenyezik magukat, amikor már rohadtul nem lenne rá szükség. Kisstílű sz*rjankó, aki megelelégedett azzal, hogy a ritka tehetségét pénzre és szilikonnal tömött csalánozo szájuakra pazarolja
FLZOLI
Anyagilag kihozta a maximumot a karrierjebol, szerintem teljesen jol csinalta. Sose volt tobb egy kozepszeru jatekosnal.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
FLZOLI
Sobri Jóska
Itt ugy erti h igaz tobb befeketett es jobb dontessel kereshetett volna tobb penz es talan eljutott volna egy olyan csapatba ami talan mond vmit europaban.
Persze nem kell elszamolnia senkinek hisz az o elete de amig a magyar focistak mostanaban a kenyelemre hajtanak.keves munka sok penz addig a focistak bizonyos % nem elegszik meg a penzzel es ok nagy trofeakat akarnak nyerni vagy ott akarnak jatszani ahol jo foci van mert azzal jon tobb penz is.

Meg tartom h a dinamo moszkva utan lehet neki felroni dolgokat de hat nem lenne etikus mert az o elete.

Engem mindig is az zavart h barmilyen nacionak van egy kb extra klasszisa top logakban.Nalunk?🤣

Kivancsi lennek mas , kisebb orszag sajtojara h ott milyenek a kommentek es a cikkek ugyanolyan szitukban mint nalunk.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 132 — #NoStress
FLZOLI

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Minden szava arany 😀

m.nemzetisport.hu/legiosok/dzsudzsak-balazs-szintet-leptem-a-mostani-atigazolasommal-2746379
LoveSobri
Jézusom...
peach
Filmbe illő történet, volt egy európai klub ami nagyot szólhatott volna de nem árulhatom el, hat persze Zsuzsi ...
csebi
Ez a buta, de születetten jó képességű focista tökéletes lenyomata a magyar társadalomnak. Akkor is kábítanak, mellé beszélnek és fenyezik magukat, amikor már rohadtul nem lenne rá szükség. Kisstílű sz*rjankó, aki megelelégedett azzal, hogy a ritka tehetségét pénzre és szilikonnal tömött csalánozo szájuakra pazarolja

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 706 — Lucas Scott
Minden szava arany 😀

LoveSobri
Jézusom...
peach

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A Roma megint garbage timeban felkemenyedett. Es ez megint pont semmire nem volt eleg.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 613 — The Mathematician
 www.skysports.com/football/news/11671/11928387/everton-boss-carlo-ancelotti-not-keen-on-liverpool-celebrating-at-goodison-park

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 792 — a new hope (again)
Minden szava arany 😀

LoveSobri
Jézusom...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 966
Ebben a nyilatkozatban is benne van kb minden.
több mint 6 éve
Minden szava arany 😀

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Honlapunk információi szerint jó eséllyel az Újpest ideiglenes otthona a 175 kilométerre lévő Szeged-Csanád Grosics Akadémia otthona, a Szent Gellért Fórum lehet.
Bazzani
kurva szép lett az a stadion.De nem hiszem el, hogy nem volt közelebb pálya.Értem, hogy zöld-fehér de Győr is ottvan, Gyirmóti pálya is megfelelő.
Kenny
Azért viszik oda, hogy Bazza is kitudjon menni kiabálni, hogy buzi belga, vignyevics takarodj 😊
gordon
Bojkott van, nem megyek ki.
Meg eleget vagyok ott a Szeged miatt. 😊

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Honlapunk információi szerint jó eséllyel az Újpest ideiglenes otthona a 175 kilométerre lévő Szeged-Csanád Grosics Akadémia otthona, a Szent Gellért Fórum lehet.
Bazzani
kurva szép lett az a stadion.De nem hiszem el, hogy nem volt közelebb pálya.Értem, hogy zöld-fehér de Győr is ottvan, Gyirmóti pálya is megfelelő.
Kenny
Szerinted nem direkt vitte el a belga ilyen messzire a háborgó nézőktől?
Aki tüntetni akar az utazzon érte....

több mint 6 éve
Granada - Mirandes kupadöntőt de adnám 😀
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Bazzani
Kenny
Azért viszik oda, hogy Bazza is kitudjon menni kiabálni, hogy buzi belga, vignyevics takarodj 😊
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 514 — Omar's Coming Yo!
Bazzani

Szerkesztette: Kenny