NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 014 — WHO DAT!!!!
A madridi derbire hol érdemes stream-ek utàn kutatni?
Fattyu
 www.soccerstreams100.com/

több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
A madridi derbire hol érdemes stream-ek utàn kutatni?

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Ezt erdemli Guardiola. Leulteti a legjobb jatekosat, es kicsereli a teljes tamadoszekciot, mindenkit padoztat De Bruyne-on kivul, aki rohadt jo formaban van. Gundogan, te atyaeg, siralmas.

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Ez a city mez egy kísérlet arra, hogy lehet-e nulla eladott mezt produkálni?
zinedine5
Borzasztó vazze..
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 277 — Ajmo Vatreni
Ez a city mez egy kísérlet arra, hogy lehet-e nulla eladott mezt produkálni?
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Igy kell 20 meterrol kapust borozni.

több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Sikerült. 😂

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Nem tudom milyen törvények lépnek ilyenkor életbe de miért van az mindig hogy amikor fogadok egy csapatra akkor játszanak bűnszarul...
több mint 6 éve
Vajon eltalálja ma a Liverpool a kaput? Eddig borzasztó mennyire nem érzik...
Mikey
A kapufat eltalaltak, az mar fel siker.
ulpianus
Konkrétan eltalálták, azt' mégse számít annak. 🤷‍♂️😂

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!
Mikey
ulpianus
elarcoskodták az első félidő végén azt a ziccert,Mane egyszer csak megfutja a védőjét.

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Mikey

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve

több mint 6 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Áh...tuti nyer ma ez a.......real.
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Banyek, hogy nem tudtok erről a HGY-ről lemászni.
Az a durva, hogy kicsit sem zavar mit csináltok.

Sokáig én sem hittem benne, csak apám vitt magával, folyamatosan. Aztán egyszer levált egy porc a sarkamról, ami később derült ki (állítólag nagyon tehetséges futballista voltam, 11 évesen, Újpestről jöttek le megnézni), de olyan apró volt, hogy nem találta egy orvos sem, mi a gondom, közben meg mankóval tudtam csak járni.
Kimaradtak hetek, hónapok, hogy nem tudtam menni gyülibe, nem is akartam, aztán egy barátom szólt, hogy ő elvisz, majd imádkoznak értem. Whatever.
Leültem egy székre, nem Pesten volt, egyszer csak odajött a pásztor, letérdelt elém, megfogta lábam, a sarkam, és elkezdett halkan imádkozni. Forróságot éreztem, s aznap este eldobtam a mankót.
De ha ez még nem lenne elég, amikor a feleségem az első gyermekünkkel volt várandós, a 2. UH-on azt mondták levált valami a magzatról és el fog vetélni.
Azonnal imát kértünk, böjtöltünk, kerestük Istent.
A következő UH-n minden rendben volt.
Amikor megszületett, azt mondták eltört a kulccsontja, azonnal műtő. Elkezdtünk imádkozni, kör-SMS-t írni pásztornak, barátnak.
Mire a műtőbe értek beforrt a csont. Ott voltam, láttam, a doki azt mondta, 25 éve van a pályán, de ilyet még nem látott. Másnap a hallásvizsgálaton mondták hogy süket a bal fülére. Nem törődtünk bele, harcoltunk.
Semmi baja.
És nagyon sok minden kisebb- nagyobb dolgot tudnék mondani.

Nézzétek, én nagyon sajnálom, hogy nehezebb pillanataimban ismeretlen emberek előtt próbáltam megnyílni s támadási felületet adni egy fórumon, az online világban. Hogy ennyire komolyan vettem ezt az egészet, hogy indokolatlanul olyanokat irtam, amiket nem kellett volna. Személyeskedtem, megsértődtem és a többi. Én voltam a hibás.

Tényleg nem zavar, ha a gyülekezetem gúnyoljátok, vagy a pásztorom. A hitem vagy engem, ismeretlenül, személytelenül. Ilyen az online világ. Ahol ember, embernek farkasa.
Én ilyen vagyok. Próbálok változni minden nap.
Van hitem, próbálom napról - napra megélni.
Csak ez ad erőt.
Nem mondom, hogy minden sikerült az életemben, amit elterveztem, de tudom hogy van fent valaki, aki segít.
Hogyan érhettem volna el egymagam ennyi mindent, egy érettségivel? Gyönyörű feleség, gyönyörű gyerekek, autó, a ház meg úton... egyszerűen nincs más magyarázat rá.
Legalábbis nekem.
Aztán innen bárki belegondolhat bárni mögöttes tartalmat.

Csak így tovább Sobri, Toca, stb 😊

Isten áldjon titeket és a családotokat is! Őszintén mondom.
JC6

PS.: és ha innen bárkit is megbántottam volna, igaz hogy ez csak egy forum, meg online, de elnézést kérek. Ez így kerek.
O1G
Jó is a misebor 😊
warr_b
hujeálat 😀
Tényleg jó, de olyan keveset kaptunk mi. Ráadásul nálunk evangélikusoknál nem ilyen felhúzom a nadrágom gyakoriságú a misebor+ostya kombó, szóval nem ott szokik rá az ember a lőrére. 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 012 — The Mathematician
Btw amúgy nem mindegy ki miben hisz. Szerintem nem tartozik ez senkire, mindenki magánügye.
Heisman Trophy
Persze ahogy az is hogy én mit gondolok az adott szervezetről. Én nem a hitét kérdőjeleztem meg.

Na inkább beszéljünbk az új Robinhoról a Realban 😀
Toca
új robinho omfg 😀
azért az kemény h még csak nem is új Ronaldo (még a brazil nem a C kategóriás)

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Btw amúgy nem mindegy ki miben hisz. Szerintem nem tartozik ez senkire, mindenki magánügye.
Heisman Trophy
Persze ahogy az is hogy én mit gondolok az adott szervezetről. Én nem a hitét kérdőjeleztem meg.

Na inkább beszéljünbk az új Robinhoról a Realban 😀
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Sobri.
Köztudott hogy a szekta lenyúlja a hívők pénzét, hogy Sándor még gazdagabb legyen.
Egyszerű a válasz a kérdésedre: a fiatalembert azért vitték ki a színpad elé, mert nem volt hajlandó adakozni.
Aztán, jól látható mód, elvarázsolták, hogy aztán Sándor gyorsan be tudjon nyúlni a zsebébe, a suskáért...
De sajnos nem sikerült.

Szerintem többet itt ne offoljunk, elnézést érte.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 170 — #NoStress
Azért egy-két HGy-s kommentet visszább lehetne fogni sztem ...
csebi
Te tudod miért pöcköli Sanyibá' szegycsonton a vidáman tvisztelő fiatalembert?
Akkor áruld el, légy oly' kedves.
Azt tudom, hogy a Hitgyüli is betagozódott a NER-be, szóval tudnak ők ha akarnak, meg iparkodnak, meg jó honfitársak, de ez a képsor ettől függetlenül régóta foglalkoztat, segíts dekódolni. Köszi.
Sobri Jóska
most tényleg ez a legnagyobb gondod? biztos lehet írni a HGY-nek valahova ahol megkérdezheted.
petey
Nem ez a legnagyobb gondom, de egyrészt nem a legnagyobb gondjaim megoldására használom ezt a fórumot, másrészt a hivatalos, sajtóosztályos, hitgyülis válasz helyett érdekelne egy bennfentes személyes meglátása. És az is lehet, hogy kérdésemet nem vennék komolyan, vagy megkérdőjeleznék őszinte érdeklődésemet.
Szerinted van funkciója a videón a későbbiekben látható vállonátfordulásban a pöckölésnek, és szándékosan történt, vagy Sanyibá' simán szeret pöcizgetni és egy önkéntelen, spontán mozdulat volt részéről, ami ilyen és ehhez hasonló helyzetekben manifesztálódik nála, vagy valami fiziológiailag funkciótlan, de valójában csak szertartásos, liturgikus mozdulat volt?
Ne mondd, hogy neked nem fúrja az oldaladat a kiváncsiság, ha párszor megnézed a kisvideót!

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 655 — Csodabogár
csebi
Azt tudom, hogy a Hitgyüli is betagozódott a NER-be, szóval tudnak ők ha akarnak, meg iparkodnak, meg jó honfitársak, de ez a képsor ettől függetlenül régóta foglalkoztat, segíts dekódolni. Köszi.
Sobri Jóska
most tényleg ez a legnagyobb gondod? biztos lehet írni a HGY-nek valahova ahol megkérdezheted.

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 170 — #NoStress
csebi

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Kössz.
Süt az értelem, ahogy kinyitja a száját.
Legszebb jelenet: Klopp beszél hozzá, az meg bólogat, persze szart sem ért, de ezerrel rágózik közben.
Egy vicc.
O1G
még mindig jobb mint puyol aki sárga pólóban vett részt rajta anno.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 940 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 925 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Banyek, hogy nem tudtok erről a HGY-ről lemászni.
Az a durva, hogy kicsit sem zavar mit csináltok.

Sokáig én sem hittem benne, csak apám vitt magával, folyamatosan. Aztán egyszer levált egy porc a sarkamról, ami később derült ki (állítólag nagyon tehetséges futballista voltam, 11 évesen, Újpestről jöttek le megnézni), de olyan apró volt, hogy nem találta egy orvos sem, mi a gondom, közben meg mankóval tudtam csak járni.
Kimaradtak hetek, hónapok, hogy nem tudtam menni gyülibe, nem is akartam, aztán egy barátom szólt, hogy ő elvisz, majd imádkoznak értem. Whatever.
Leültem egy székre, nem Pesten volt, egyszer csak odajött a pásztor, letérdelt elém, megfogta lábam, a sarkam, és elkezdett halkan imádkozni. Forróságot éreztem, s aznap este eldobtam a mankót.
De ha ez még nem lenne elég, amikor a feleségem az első gyermekünkkel volt várandós, a 2. UH-on azt mondták levált valami a magzatról és el fog vetélni.
Azonnal imát kértünk, böjtöltünk, kerestük Istent.
A következő UH-n minden rendben volt.
Amikor megszületett, azt mondták eltört a kulccsontja, azonnal műtő. Elkezdtünk imádkozni, kör-SMS-t írni pásztornak, barátnak.
Mire a műtőbe értek beforrt a csont. Ott voltam, láttam, a doki azt mondta, 25 éve van a pályán, de ilyet még nem látott. Másnap a hallásvizsgálaton mondták hogy süket a bal fülére. Nem törődtünk bele, harcoltunk.
Semmi baja.
És nagyon sok minden kisebb- nagyobb dolgot tudnék mondani.

Nézzétek, én nagyon sajnálom, hogy nehezebb pillanataimban ismeretlen emberek előtt próbáltam megnyílni s támadási felületet adni egy fórumon, az online világban. Hogy ennyire komolyan vettem ezt az egészet, hogy indokolatlanul olyanokat irtam, amiket nem kellett volna. Személyeskedtem, megsértődtem és a többi. Én voltam a hibás.

Tényleg nem zavar, ha a gyülekezetem gúnyoljátok, vagy a pásztorom. A hitem vagy engem, ismeretlenül, személytelenül. Ilyen az online világ. Ahol ember, embernek farkasa.
Én ilyen vagyok. Próbálok változni minden nap.
Van hitem, próbálom napról - napra megélni.
Csak ez ad erőt.
Nem mondom, hogy minden sikerült az életemben, amit elterveztem, de tudom hogy van fent valaki, aki segít.
Hogyan érhettem volna el egymagam ennyi mindent, egy érettségivel? Gyönyörű feleség, gyönyörű gyerekek, autó, a ház meg úton... egyszerűen nincs más magyarázat rá.
Legalábbis nekem.
Aztán innen bárki belegondolhat bárni mögöttes tartalmat.

Csak így tovább Sobri, Toca, stb 😊

Isten áldjon titeket és a családotokat is! Őszintén mondom.
JC6

PS.: és ha innen bárkit is megbántottam volna, igaz hogy ez csak egy forum, meg online, de elnézést kérek. Ez így kerek.
O1G
Jó is a misebor 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 608 — a new hope (again)
@peach: mit bezzegeztem?
O1G
Mondjuk ezzel:
“Tótok is zárt kapu.
Mocskos UEFA.”
csebi
Illetve előtte kiosztottad itt a döntésen háborgókat, miszerint viselkedni kéne tudni nem károgni a szankciók miatt. Akkor sem értetted, hogy nem az ellen emelték a hangjukat többen is, hogy jogos e vagy sem a zárt kapu, hanem a goodelli szinten következetlen, pofára szankcionálló uefa ellen akik hasra ütésre büntetnek. Azt akkor itt tartunk, hogy a honvédot egy csicska pofonnal vissza ültették a padba, mi felbuszoztatjuk a fél ifjúsági magyar futballtársadalmat majd azer ellen, a szlovákok meg hazai pályán megverik a walesieket amivel tulképp mi végleg elszállunk.
Erre jössz, hogy mekkora csicskák csányiék. Mintha folyamatosan csak reagálnál... 🤔

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...