NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
2
2
19:00
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
1
1
Cleveland Browns - Buffalo Bills
1
1
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
1
1
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
1
1
New Orleans Saints - New York Jets
1
1
New York Giants - Minnesota Vikings
1
1
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
1
1
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Jövőre jön a Realba ő is és nem fog számítani.Én amúgy a PSG helyében ha simán odanyomnék Pereznek egy Mbappé <> Casemiro + egy zsák pénz ajánlatot (nyilván ha a francia már tuti menni akar). Félelmetes mit letol a brazil, simán a legjobb jelenleg a posztján.Kante?
flzoli
gordon
Casemiro amúgy nagyon kétélű, ha nála van akkor szinte sírva fakad a labda, a hosszú felpasszaitól néha borsódzik a hátam. Mert ha szenved a csapat és a többiek elkezdenek alibizni, jó brazil módjára valamiért úgy gondolja hogy neki kell kezébe venni a dolgokat.
Viszont ha kiveszed a csapatból, akkor az rendre megzuhan.
Pl. a brazilok a vb-n és a copán is 1-1 szar meccset játszottak,mit ad Isten pont azt a kettőt amin nem játszott. Idén a levante ellen lehozta Zidane hogy pihenjen aztán majdnem pontot veszítettünk 3-0-ról...
Méltatlanul alul van értékelve Casemiro (modric meg fel), de én is eggyel elé raknám a franciát, mert ő meg majdnem annyit fut egy meccsen mint vasquez. Kár hogy vasquez ész nélkül teszi. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Én amúgy a PSG helyében ha simán odanyomnék Pereznek egy Mbappé <> Casemiro + egy zsák pénz ajánlatot (nyilván ha a francia már tuti menni akar). Félelmetes mit letol a brazil, simán a legjobb jelenleg a posztján.Kante?
flzoli
több mint 6 éve
Tudom ő maga sem bírja ki játék nélkül de ebben a félévben simán pihentetném Messit. Tavasszal jobban szükség van egy friss Messire. Igen kemény a BL csoport de muszáj lenne nélküle is hozni. Előbb utóbb eljön a Messi nélküli idő, lehet készülni rá. Mondjuk nem feltétlenül Valverdével 😊nem lehet, hogy épp Messi buktatja meg?😊
dande
több mint 6 éve
Én amúgy a PSG helyében ha simán odanyomnék Pereznek egy Mbappé <> Casemiro + egy zsák pénz ajánlatot (nyilván ha a francia már tuti menni akar). Félelmetes mit letol a brazil, simán a legjobb jelenleg a posztján.
több mint 6 éve
Tudom ő maga sem bírja ki játék nélkül de ebben a félévben simán pihentetném Messit. Tavasszal jobban szükség van egy friss Messire. Igen kemény a BL csoport de muszáj lenne nélküle is hozni. Előbb utóbb eljön a Messi nélküli idő, lehet készülni rá. Mondjuk nem feltétlenül Valverdével 😊
több mint 6 éve
Nembaj a szerb is jó ellenfél lenne ebben, majd viszünk dront Belgrádba.Elvileg így lesz, pedig jó ötletnek tűnt, Máuni 😕Ja, hogy még a ligákon belül is vannak kalapok.Elvileg Románia, Izrael és Bulgáriával együtt leszünk a 4. kalapban, szóval kettő kiesik így 😕A NEMZETEK LIGÁJA LIGABEOSZTÁSAÉs matematikailag nagyobb a valószínűsége, hogy valamelyikkel egy csoportba kerülünk, mint annak, hogy egyikkel sem.
A-LIGA
Portugália, Hollandia, Anglia, Svájc, Belgium, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Bosznia-Hercegovina, Ukrajna, Dánia, Svédország, Horvátország, Lengyelország, Németország, Izland
B-LIGA
Oroszország, Ausztria, Wales, Csehország, Skócia, Norvégia, Szerbia, Finnország, Szlovákia, Törökország, Írország, Észak-Írország, Bulgária, Izrael, MAGYARORSZÁG, Románia
C-LIGA
Görögország, Albánia, Montenegró, Georgia, Észak-Macedónia, Koszovó, Fehéroroszország, Ciprus, Észtország, Szlovénia, Litvánia, Luxemburg, Örményország, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Moldova
D-LIGA
Gibraltár, Feröer-szigetek, Lettország, Liechtenstein, Andorra, Málta, San Marino
Annyira adnék egy magyar, román, szlovák, izraeli csoportot. Mennyi lehetne az over/under a zárt kapus meccsekre
Wyatt
Sobri Jóska
Wyatt
Jó, hát ha ilyeneket tudsz, akkor mit populistáskodsz itt a magyar-román-szlovák-izraeli kialakulhatatlan csoporttal?!
Sobri Jóska
Wyatt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
na de legalább visszatér az intertotó kupa is 😊Mondjuk régen is volt BEK,KEK,UEFA kupa....És emiatt például jóval jelentősebb szerepe volt egy Magyar Kupának is,hiszen automatikusan nemzetközi helyet ért,egy olyan sorozatban,ahol nem feltétlenül a legnagyobb sztárcsapatok indultak.
index.hu/sport/futball/2019/09/24/europai_k_bajnokok_ligaja_dontok_2021_szentpetervar_2022_munchen_2023_london/
Löfli
több mint 6 éve
Újabb Zsori cikk az NSO-n 😀És tessék:
VerébGyurka
2019-09-24 19:59:11
akkor most lehet tovább ütni a vasat a zsórikával, hetekig most olvashatjuk, hogy hogyan sz@rt, milyet sz@rt, hogyan alszik, állva vagy ülve pisil? szokott e anyukája főztjéből enni, vagy inkább fater pörköltjére szavaz, van e testvére, ha van, milyen a kapcsolatuk, gondolt e már arra, hogy állva leszívja céronit? van e kedvenc csapata, ha van, akkor járt e már abban a városban és ha járt abban a városban mit csinált? csak a meccsre ment ki, vagy esetleg vett valami ajándékot a családjának, barátjainak, kinek ajánlja a díjat? ha ajánlja ki az és miben segített neki? szabadidejében mit csinál? számítógépen öli a lényeket vagy inkább egy kis társast játszik a barátjaival? kik a barátjai és miért ők a barátjai? hol találkozott elsőnek a barátjaival? van e barátnője? szerelmes a lányba esetleg fiúba? hol ismerte meg szerelmét? egy klubban vagy éppen amikor betekerte a kiflit akkor a lelátóról küldte a csókot és igaz szerelem volt első látásra??? annyi de annyi megválaszolatlan kérdés van kedves NSO! kérlek, tegyetek róla, hogy ezekre fényt derítsetek, mert én addig nem tudok normálisan aludni! Köszi!
O1G
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/puskas-dij-diszpolgarra-avatnak-zsori-danielt-simonyifalvan-2723697

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
na de legalább visszatér az intertotó kupa is 😊 index.hu/sport/futball/2019/09/24/europai_k_bajnokok_ligaja_dontok_2021_szentpetervar_2022_munchen_2023_london/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Elvileg így lesz, pedig jó ötletnek tűnt, Máuni 😕Ja, hogy még a ligákon belül is vannak kalapok.Elvileg Románia, Izrael és Bulgáriával együtt leszünk a 4. kalapban, szóval kettő kiesik így 😕A NEMZETEK LIGÁJA LIGABEOSZTÁSAÉs matematikailag nagyobb a valószínűsége, hogy valamelyikkel egy csoportba kerülünk, mint annak, hogy egyikkel sem.
A-LIGA
Portugália, Hollandia, Anglia, Svájc, Belgium, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Bosznia-Hercegovina, Ukrajna, Dánia, Svédország, Horvátország, Lengyelország, Németország, Izland
B-LIGA
Oroszország, Ausztria, Wales, Csehország, Skócia, Norvégia, Szerbia, Finnország, Szlovákia, Törökország, Írország, Észak-Írország, Bulgária, Izrael, MAGYARORSZÁG, Románia
C-LIGA
Görögország, Albánia, Montenegró, Georgia, Észak-Macedónia, Koszovó, Fehéroroszország, Ciprus, Észtország, Szlovénia, Litvánia, Luxemburg, Örményország, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Moldova
D-LIGA
Gibraltár, Feröer-szigetek, Lettország, Liechtenstein, Andorra, Málta, San Marino
Annyira adnék egy magyar, román, szlovák, izraeli csoportot. Mennyi lehetne az over/under a zárt kapus meccsekre
Wyatt
Sobri Jóska
Wyatt
Jó, hát ha ilyeneket tudsz, akkor mit populistáskodsz itt a magyar-román-szlovák-izraeli kialakulhatatlan csoporttal?!
Sobri Jóska

több mint 6 éve
Ja, hogy még a ligákon belül is vannak kalapok.Elvileg Románia, Izrael és Bulgáriával együtt leszünk a 4. kalapban, szóval kettő kiesik így 😕A NEMZETEK LIGÁJA LIGABEOSZTÁSAÉs matematikailag nagyobb a valószínűsége, hogy valamelyikkel egy csoportba kerülünk, mint annak, hogy egyikkel sem.
A-LIGA
B-LIGA
C-LIGA
D-LIGA
Wyatt
Sobri Jóska
Wyatt
több mint 6 éve
Elvileg Románia, Izrael és Bulgáriával együtt leszünk a 4. kalapban, szóval kettő kiesik így 😕A NEMZETEK LIGÁJA LIGABEOSZTÁSAÉs matematikailag nagyobb a valószínűsége, hogy valamelyikkel egy csoportba kerülünk, mint annak, hogy egyikkel sem.
A-LIGA
B-LIGA
C-LIGA
D-LIGA
Wyatt
Sobri Jóska

több mint 6 éve
A NEMZETEK LIGÁJA LIGABEOSZTÁSAÉs matematikailag nagyobb a valószínűsége, hogy valamelyikkel egy csoportba kerülünk, mint annak, hogy egyikkel sem.
A-LIGA
B-LIGA
C-LIGA
D-LIGA
Wyatt
több mint 6 éve
A NEMZETEK LIGÁJA LIGABEOSZTÁSA😊)))
A-LIGA
B-LIGA
C-LIGA
D-LIGA
Wyatt
pont ezt akartam mondani mikor láttam a csoportot😊
szerintem ott már jegyeket sem kéne árulni, kár lenne a nyomtatásért!
több mint 6 éve
A NEMZETEK LIGÁJA LIGABEOSZTÁSAA-LIGA
B-LIGA
C-LIGA
D-LIGA
Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
Újabb Zsori cikk az NSO-n 😀...juk
VerébGyurka
akkor most lehet tovább ütni a vasat a zsórikával, hetekig most olvashatjuk, hogy hogyan sz@rt, milyet sz@rt, hogyan alszik, állva vagy ülve pisil? szokott e anyukája főztjéből enni, vagy inkább fater pörköltjére szavaz, van e testvére, ha van, milyen a kapcsolatuk, gondolt e már arra, hogy állva leszívja céronit? van e kedvenc csapata, ha van, akkor járt e már abban a városban és ha járt abban a városban mit csinált? csak a meccsre ment ki, vagy esetleg vett valami ajándékot a családjának, barátjainak, kinek ajánlja a díjat? ha ajánlja ki az és miben segített neki? szabadidejében mit csinál? számítógépen öli a lényeket vagy inkább egy kis társast játszik a barátjaival? kik a barátjai és miért ők a barátjai? hol találkozott elsőnek a barátjaival? van e barátnője? szerelmes a lányba esetleg fiúba? hol ismerte meg szerelmét? egy klubban vagy éppen amikor betekerte a kiflit akkor a lelátóról küldte a csókot és igaz szerelem volt első látásra??? annyi de annyi megválaszolatlan kérdés van kedves NSO! kérlek, tegyetek róla, hogy ezekre fényt derítsetek, mert én addig nem tudok normálisan aludni! Köszi!
O1G
Vagyis nem kötelező. 😀1
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Újabb Zsori cikk az NSO-n 😀Az éjjel soha nem érhet véget körúti látszatországban ezen mit csodálkozol? 😊
VerébGyurka
O1G
több mint 6 éve
Újabb Zsori cikk az NSO-n 😀VerébGyurka
több mint 6 éve
Voting results (ranking points) for the best men's player at #FIFAFootballAwards:S Z Á N A L M A S
Messi - 46
Van Dijk - 38
Ronaldo- 36
alatriste
Ha eltörne Messi meg Ronaldo lába, akkor is valamelyikük nyerne.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Ahogy fingunk nincs mit és hogyan nyilatkozott a tavalyi vagy azelőtti győztesEzen tudok segíteni:
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=XhcUANkDsAM
www.youtube.com/watch?v=hKADOErP5kI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Annyira meg volt illetődve, hogy mikor jött le a színpadról és pár percek később adott egy több perces ‘mélyinterjút’ a királyi tévének, akkor sikeresen rágóval a szájában nyilatkozott végig vazek...
Nyilván nem ez a kis suttyó tehet róla, mert ő ilyen, de ha már kiment vele ingyé egy komplett falu, akkor vihettek volna valakit aki vele foglalkozik. Azt pedig hogy felvételről le is adják a rágózva adott ‘felhívom a azüleimet’ interjút,
Ott ez normális.
Itt a sportot nem a szurkolók keverik bele a politikába, hanem a politika kisajátította a sportot, elvette és magáévá tette.
És pont olyan is kívülről csillog, belülről pedig rohad.
ozibozi
Kar hogy csak egyszer lehet likeolni...
(Regisztrálok még pár nickkel 😀)
több mint 6 éve
Sallói, Gulácsi vagy Szilágyi Áron mind nagyon frankón beszél és kommunikál angolul, ja.De ezt a baszom nagy gólt, a tavalyi többezerből, az egész világon a legnagyobbat meg ez a surmó parasztgyerek lőtte.
És ezért kapott díjat.
Nem matekeredményekért vagy választékos idegennyelvtudásért.
Ahogy fingunk nincs mit és hogyan nyilatkozott a tavalyi vagy azelőtti győztes és milyen angolsággal, úgy ez a mostani pár suta mondata is csak a fanyalgókat, a kákán is csomót keresőket izgatja csak. Lőni tud. És focista, nem nyelvész vagy sajtószóvivő.
Nekem úgy is tetszik a gól, ha a gyerek agyhalott. És a díjat odaítélőknek is.
több mint 6 éve
épeszű ember nem áll kapusnak 😊Eléggé makknak is tűnik 😀Dr. Horváth!! 😀Múltkor hallottam a kis Sallóit nyilatkozni angolul, kifejezetten szépen, választékosan beszélt. Mire jó az MLS (nem, nem az MLSZ). Szalai németül jobban beszél, mint én sztem, pedig én Ausztriában dolgozom.1. A sikernek örülök2-es pont. Nyilván, és nem is lepődöm meg, Azon lepődöm meg, hogy ezen bárki meglepődik. 😀 Az urbánflórik, váczizolik, eszenyidénesek, dzudzsákbalázsok, kleinheislerek, ..., brigádban ki a kiugró? Lehetne persze emlegetni bognárgyurit, pinyőt, egervárit, szenteslázárt, zomborisanyit, ... stb.
2. Attól még sajnos egy nagyképű büdös bunkó, akit elkényeztetett az élet. De slow látta jól, hogy kihasználta sajnos ezt a helyzetet, mert megtehette.NB2
Ezek nagy része még beszélni is tud, de attól még akkora riolittufa mindegyik, hogy ihajj.
kishaszi
Szal akadnak jó példák is.
empty taxi
De ha már meg lett említve a Fazekasos Szilágyi Áron, akkor említsük meg hogy Gulácsi meg Radnótis volt és országos matekversenyt nyert anno.
eaglesmcnabb
peach
több mint 6 éve
Eléggé makknak is tűnik 😀Dr. Horváth!! 😀Múltkor hallottam a kis Sallóit nyilatkozni angolul, kifejezetten szépen, választékosan beszélt. Mire jó az MLS (nem, nem az MLSZ). Szalai németül jobban beszél, mint én sztem, pedig én Ausztriában dolgozom.1. A sikernek örülök2-es pont. Nyilván, és nem is lepődöm meg, Azon lepődöm meg, hogy ezen bárki meglepődik. 😀 Az urbánflórik, váczizolik, eszenyidénesek, dzudzsákbalázsok, kleinheislerek, ..., brigádban ki a kiugró? Lehetne persze emlegetni bognárgyurit, pinyőt, egervárit, szenteslázárt, zomborisanyit, ... stb.
2. Attól még sajnos egy nagyképű büdös bunkó, akit elkényeztetett az élet. De slow látta jól, hogy kihasználta sajnos ezt a helyzetet, mert megtehette.NB2
Ezek nagy része még beszélni is tud, de attól még akkora riolittufa mindegyik, hogy ihajj.
kishaszi
Szal akadnak jó példák is.
empty taxi
De ha már meg lett említve a Fazekasos Szilágyi Áron, akkor említsük meg hogy Gulácsi meg Radnótis volt és országos matekversenyt nyert anno.
eaglesmcnabb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...