Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
aha. ilyenkor mindig elgondolkozom azon, hogy naiv vagy-e vagy csak trollkodsz, és leginkább az utóbbira szoktam tippelni.Vagy elveszti az egyensúlyát, kibillen, tempót veszt, stb.fejben előbb dönti el hogy esni fog mielőtt látná hogy a labda tovább megyhát ez valami igazán szánalmas. nem is tudom, melyik a nagyobb szégyen: ahogy Szon hasra vágta magát, vagy ahogy a bíró beszopta, és a VAR is.Én azt nem értem, hogy ha nem értek hozzá, akkor ilyenkor miért esnek el a játékosok? Ha nem dobják fel magukat, és mennek tovább, akkor üres kapu és gól...
slowmotion
Amúgy borzalmas nézni ezt a mourinho féle spurst. 😕 Egy southampton lefocizta őket.
Duff
davemayer
Sobri Jóska
több mint 6 éve
De a feleségem most minősítőzik ped2 be, hogy bruttó 280 (most mondtam vmit) legyen a fizetése..... ez a vérlázító......hát rossz pályát választott. MBI-es focistának kellett volna állnia.
dande
több mint 6 éve
De a feleségem most minősítőzik ped2 be, hogy bruttó 280 (most mondtam vmit) legyen a fizetése..... ez a vérlázító......
több mint 6 éve
Aztán csodálkozik mindenki hogy nem szakadnak meg azért hogy külföldre menjenek ahol ennyi pénzért edzésen is hajtani kell.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Micsoda penzek ropkodnek az nso forumon"Nagyburgundi
A havi 10 nekem kevésnek tűnik, Gróf 8 ért ül a padon, Huszti havi 18-ért jött haza 34 évesen.
Szerintem a havi 20 lehet a reális.
Imrehee632020-02-06 15:28:37
Lesjak 4, Radó 4, Ikoba 3, Bedi, Babati, Mitro 3-4, a legalacsonyabb 1,2.
Az kevés, a Stieber is 8-ért játszik Zegen."
több mint 6 éve
Luxus lakás Fehérváron😀😀😀😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Mikor kiesnek az el 2. Körében jó befektetés lesz még mindig?Nem vágom ezt a kocsmai szitut, de biztos.Ez így semmit sem ér, írd be az összeget vagy tartsd meg a kocsmai beszélgetésekhez...Az a durva hogy mennyi pénzt fog keresni...Niko fehervar.Érdeklődtek, csak ő színvonalas bajnokságba akart menni.
Jo volt a PL-es cikk, h erdekpodnek utana
ZoliMP
Matthew99
LoveSobri
Hogy lesz így majd pénz a nemzet lambós tevehuszárjára? 😮
FLZOLI
Van pár ismerősöm, most egy noname fórumra ahol senki nem ismer, beírhatom azt a pár infót nem, amit kapok? Úgyis mindig a reflektorfényre vártam meg a sok sok like-ra, és itt megkapom.
Facepalm.
35 ezer euro plusz bónusz, luxuslakás Fehérváron és egy kocsi.
Volt aláírás pénz is.
LoveSobri
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Vagy elveszti az egyensúlyát, kibillen, tempót veszt, stb.fejben előbb dönti el hogy esni fog mielőtt látná hogy a labda tovább megyhát ez valami igazán szánalmas. nem is tudom, melyik a nagyobb szégyen: ahogy Szon hasra vágta magát, vagy ahogy a bíró beszopta, és a VAR is.Én azt nem értem, hogy ha nem értek hozzá, akkor ilyenkor miért esnek el a játékosok? Ha nem dobják fel magukat, és mennek tovább, akkor üres kapu és gól...
slowmotion
Amúgy borzalmas nézni ezt a mourinho féle spurst. 😕 Egy southampton lefocizta őket.
Duff
davemayer
több mint 6 éve
Ez a Bódog Kisvárda házasság ez mi? A tulaj kibírja, hogy ne szóljon bele, vagy Bódog beül csicskának a padra? Egyiket sem nagyon hiszem. Érdekes lesz....Okádék, amit csinál a Várda. Minden napra jut valami fincsi infó velük kapcsolatban, azért ennyire pofátlanul egy klub se csinálja..
gabokocka
több mint 6 éve
Ez a Bódog Kisvárda házasság ez mi? A tulaj kibírja, hogy ne szóljon bele, vagy Bódog beül csicskának a padra? Egyiket sem nagyon hiszem. Érdekes lesz....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Nem vágom ezt a kocsmai szitut, de biztos.Ez így semmit sem ér, írd be az összeget vagy tartsd meg a kocsmai beszélgetésekhez...Az a durva hogy mennyi pénzt fog keresni...Niko fehervar.Érdeklődtek, csak ő színvonalas bajnokságba akart menni.
ZoliMP
Matthew99
LoveSobri
FLZOLI
Van pár ismerősöm, most egy noname fórumra ahol senki nem ismer, beírhatom azt a pár infót nem, amit kapok? Úgyis mindig a reflektorfényre vártam meg a sok sok like-ra, és itt megkapom.
Facepalm.
35 ezer euro plusz bónusz, luxuslakás Fehérváron és egy kocsi.
Volt aláírás pénz is.
több mint 6 éve
Az heti 30ezer euró ha jól számolom. Nekem volt olyan fm 15-os francia ligakupagyoztes csapatom a 15/16osnszezonban ahol senki sem keresett ennyit.500 millio forint evente.Ez így semmit sem ér, írd be az összeget vagy tartsd meg a kocsmai beszélgetésekhez...Az a durva hogy mennyi pénzt fog keresni...Niko fehervar.Érdeklődtek, csak ő színvonalas bajnokságba akart menni.
ZoliMP
Matthew99
LoveSobri
FLZOLI
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
500 millio forint evente.Ez így semmit sem ér, írd be az összeget vagy tartsd meg a kocsmai beszélgetésekhez...Az a durva hogy mennyi pénzt fog keresni...Niko fehervar.Érdeklődtek, csak ő színvonalas bajnokságba akart menni.
ZoliMP
Matthew99
LoveSobri
FLZOLI
több mint 6 éve
Ez így semmit sem ér, írd be az összeget vagy tartsd meg a kocsmai beszélgetésekhez...Az a durva hogy mennyi pénzt fog keresni...Niko fehervar.Érdeklődtek, csak ő színvonalas bajnokságba akart menni.
ZoliMP
Matthew99
LoveSobri
több mint 6 éve
33 évesen nem tudom mivel hülyítették, hogy még elmehet top ligába vagy top csapatba. Még a csúcson se tudott elmenni ilyen szintű csapatba. Félelmetes micsoda kábítás megy...
több mint 6 éve
Az a durva hogy mennyi pénzt fog keresni...Niko fehervar.Érdeklődtek, csak ő színvonalas bajnokságba akart menni.
ZoliMP
Matthew99
több mint 6 éve
Niko fehervar.Érdeklődtek, csak ő színvonalas bajnokságba akart menni.
ZoliMP

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
fejben előbb dönti el hogy esni fog mielőtt látná hogy a labda tovább megyhát ez valami igazán szánalmas. nem is tudom, melyik a nagyobb szégyen: ahogy Szon hasra vágta magát, vagy ahogy a bíró beszopta, és a VAR is.Én azt nem értem, hogy ha nem értek hozzá, akkor ilyenkor miért esnek el a játékosok? Ha nem dobják fel magukat, és mennek tovább, akkor üres kapu és gól...
slowmotion
Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
hát ez valami igazán szánalmas. nem is tudom, melyik a nagyobb szégyen: ahogy Szon hasra vágta magát, vagy ahogy a bíró beszopta, és a VAR is.Én azt nem értem, hogy ha nem értek hozzá, akkor ilyenkor miért esnek el a játékosok? Ha nem dobják fel magukat, és mennek tovább, akkor üres kapu és gól...
slowmotion
Szerkesztette: Duff
több mint 6 éve
Aztán az elmúlt 3 évben élete formájában játszik. (Ha játszik.)hát ja, szinte együtt kezdte Santiago Munezzel, és meg lehet nézni hol van a másik... Már rég abbahagyta...Tökéletes példa, hogy tényleg nem a tehetség számít, és ha nem adtam volna fel a focis karrierem akkor ma a Liverpoolban nyomnám. 😀Alisson in RioMilner az Milner marad mindenkinek. ❤️
Firmino in The Maldives
Adam Lallana in Miami
Alexander-Arnold in Miami
Fabinho in The Maldives
James Milner? In the cold at Anfield watching the youth team. He’s probably had three hours in the gym already today.
m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-peldakep-nyaralas-helyett-az-ifiknek-segitett-2745963
Mindig is kedveltem.
LoveSobri
Coolearie
Borbinho
Bár Milner karrierje is megzuhant, miután elhagyta newcastle-t.
eaglesmcnabb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
hát ez valami igazán szánalmas. nem is tudom, melyik a nagyobb szégyen: ahogy Szon hasra vágta magát, vagy ahogy a bíró beszopta, és a VAR is.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
mi volt ez az abidal vs messi beef ? valaki osszefoglalna?
Szerk:ok, megleltem
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
miért is? 3 forduló alatt 4, 5 forduló alatt 7 pontot vesztettekpetey, mi a túró van veletek? Visszaütött KoviTotya játékospolitikája 😀lélekben feladták már.
LoveSobri
Kenny
5 győzelemmel már vezetnék a tabellát
több mint 6 éve
Nem akarom ezt a Moutari gyereket bántani, de borzasztóan hülye a focihoz...