Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
benny hill van hátul ...
kritikán aluli teljesítmény sajnos

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
Kovács István fájdalmasan súlytalan sajnos.

De szép gól. Pedig gyönge ez a batetüsi91
na róla konkrétan megmondta Dárdai hogy nemzetközi szinten használhatatlan mert nem képes párharcot nyerni. Kb olyan mint Kanta, kivéve hogy Kanta sokkal tehetségesebb és őt tényleg csak a fizikuma fosztotta meg a jobb karriertől.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Kovács István fájdalmasan súlytalan sajnos.

De szép gól. Pedig gyönge ez a bate
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 540 — JAFL Tampa GM
Bazza, porondon vagyunk megint..túl jó a csapat 😀

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-sokba-kerult-deutsch-a-fradi-es-romania-szidalmazasa-2428957
több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Juhász viszont összetöri magát még, hogy a románok ellen ne tudjon focizni.Höri
majd a lengyel légió megoldja (Kádár + Guzmics)
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Juhász viszont összetöri magát még, hogy a románok ellen ne tudjon focizni.

több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 555
De meg a zabszem a fenekukben van.
Meterekre pattan el toluk a labda.Lecsuszik a beadas vagy hosszu.
Remelem osszekapjak magukat es lonek egy vagy ket gol.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Túlságosan tisztelik a Batet szvsz, ha errer ájönnek a szünetben egy kis több vagánysággal hozható a meccs

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
konkrétan semmit nem akar a bate ezen a meccsen, szerintem ők ennél többet tudnak. Remélem a vidi ezt kihasználja mert idén először végre focicsapatnak tűnnek a pályán. Mekkora mákja volt a batés védőnek hogy a lábáról pont fölé pattant a gólvonal előtt, simán lehetett volna öngól.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ezt a Batet a tavalyi Vidi simán lelépné. Az idei valőszínűleg majd vmi tipikusan magyaros módon kiesik. Ne legyen így.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Hajrá Vidi! Tovább kell menni!

több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
A fradi mez tenyleg 32ezer?
kivancsisagbol megneztem egy sportboltot.
uj barca nike mez 85eur
uj real m. adidas 90eur.ZoliMP
Márkától függően egységes áron vannak a mezek. Emlékszem anno a Nike Dynamo Dresden meze ugyanannyi volt mint a Fradikáé, vagy a Herthaé stb...

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
uj barca nike mez 85eur
uj real m. adidas 90eur.ZoliMP
2006-ban 14000 ft volt...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 555
uj barca nike mez 85eur
uj real m. adidas 90eur.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Géza lenyilatkozta, hogy nagy rakás szar az összefoglaló. Vicc, hogy a helyzetek felét nem mutatják, leshelyzetet nem játszanak vissza stb...
Így tényleg lemaradsz mindenről ha nem mész ki...gabokocka
+ knézy vezette a műsort, vernes ex fiatal magyar tehetség közölte, hogy utál edzeni, totó! eredményeket mutatnak, az elemzés meg annyi, hogy kiírnak 4 adatot amit prukner felolvas úgy mintha vmi újat mondana 😀 azért durva, hogy mágnestáblás petiéket is sikerül alulmúlni, bevallom ezt sose hittem volna 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
mondjuk nincs messze a top100tól, de ha így halad a kövi szerződése már top10es lesz sztem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 142
Németh nincs a Top 100-ban de Pirlo sem Top 10-es a fizetését tekintve
fizetési lista MLS
 www.spotrac.com/mls/rankings/
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
Géza lenyilatkozta, hogy nagy rakás szar az összefoglaló. Vicc, hogy a helyzetek felét nem mutatják, leshelyzetet nem játszanak vissza stb...
Így tényleg lemaradsz mindenről ha nem mész ki...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 106 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 www.facebook.com/pages/Carpathian-Brigade-cb09hu/108721875873861

Na akkor kártya VS ultrák cicaharc 435345345. menet:
"Lets get ready to Rumble"

több mint 9 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 906 — Amerikai sportok rajongója
Erről beszéltem..
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-kubatov-gabor-felesege-nyilt-levelet-irt-a-tuntetoknek-2428779
Tudni kéne hol a határ..JC6
Szerinted otthon voltak?Mikor 2 nappal előtte be lett jelentve az egész?Nyilván nem voltak otthon,és az is teljesen egyértelmű hogy soha senki nem bántaná őket.
Én is kurvára unom már ezt a kötélhúzást,de egy biztos tulajdonosok,zsoldoslégiósok jönnek,a szurkolók maradnak.És egy mindenhol így van.Kenny
Es az is biztos, hogy a Fradinal soha semmi nem jo a szurkoloknak, amiota vilag a vilag, valaki ellen mindig lazadniuk kell, valakit mindig el kell zavarni, megfelemliteni stb.
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Erről beszéltem..
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-kubatov-gabor-felesege-nyilt-levelet-irt-a-tuntetoknek-2428779
Itt is, mint általában azért az igazság félúton van. Kubatov családban az a pletyka terjed, hogy Kubatov családfás és dögöljön meg a család feliratú pólóban voltak a kivonulók. A tüntetők közt meg az a pletyka terjed, hogy börtönviselt gyilkos, (irónia on) kannibál bennszülött, skalpolós apacs (irónia off) védte a családot, akitől bezzeg nem félt a ház úrnője.

Személy szerint nem tartom szerencsésnek, hogyha a család és a szomszédok is viselik egy ember munkahelyi/hobbi dolgainak a következményét. Legyen az ultra vagy klubvezető.

Ezzel együtt felmerült bennem a kérdés, hogy miből gondolják a tüntetők, hogyha Kubatov távozik is, azzal együtt jár a szkennerek eltűnése, mi van akkor, ha Kubatov megy, de a szkenner marad?
Igazából a Fradi szerencséje, hogy most kapott stadiont, ezért nem zárják el a pénzcsapokat, még ha Kubatov távozik is. "Érdekes" lenne pedig a szitu, ha menne a vezetőség és elzáródnának a csapok is. A Tábor nyer és a klub? De ez bekövetkezni úgyse fog, szóval eltart még ez a téma sokáig.
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
Erről beszéltem..
Szerinted otthon voltak?Mikor 2 nappal előtte be lett jelentve az egész?Nyilván nem voltak otthon,és az is teljesen egyértelmű hogy soha senki nem bántaná őket.
Én is kurvára unom már ezt a kötélhúzást,de egy biztos tulajdonosok,zsoldoslégiósok jönnek,a szurkolók maradnak.És egy mindenhol így van.

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 913 — nabege2@yahoo.com
Tök felesleges újra és újra nekikezdeni, de kérdezd majd meg Kennyéket, hogy hányszor lehet hallani, hogy szurkolókat vegzálnak éjjel vagy a munkahelyen. Azt ugye lehet???
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Erről beszéltem..
Tudni kéne hol a határ..
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 547 — situational football
Igazából a legnagyob bajom ezzel az egésszel, hogy még 1 meccset nem láttunk a Storck csapattól.
Lehet, hogy következő 2 meccsen szerzünk 0 pontot, aztán gondolkodhatunk hogy mire vagyunk jók Svájc ellen.
Románok ellen kell fókuszálni az, hogy most 2 év múlva mi lesz elég erősen függ attól, hogy pl. kijutunk-e az EB-re, van-e normális szövkapunk esetleg 1-2 emberre felfigyelnek külföldön stb.Toca
végre valaki...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/