Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
benny hill van hátul ...kritikán aluli teljesítmény sajnos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Kovács István fájdalmasan súlytalan sajnos.na róla konkrétan megmondta Dárdai hogy nemzetközi szinten használhatatlan mert nem képes párharcot nyerni. Kb olyan mint Kanta, kivéve hogy Kanta sokkal tehetségesebb és őt tényleg csak a fizikuma fosztotta meg a jobb karriertől.
De szép gól. Pedig gyönge ez a batetüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Kovács István fájdalmasan súlytalan sajnos. De szép gól. Pedig gyönge ez a bate
több mint 9 éve
Bazza, porondon vagyunk megint..túl jó a csapat 😀www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-sokba-kerult-deutsch-a-fradi-es-romania-szidalmazasa-2428957
több mint 9 éve
Juhász viszont összetöri magát még, hogy a románok ellen ne tudjon focizni.Hörimajd a lengyel légió megoldja (Kádár + Guzmics)
több mint 9 éve
Juhász viszont összetöri magát még, hogy a románok ellen ne tudjon focizni.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 555
De meg a zabszem a fenekukben van.Meterekre pattan el toluk a labda.Lecsuszik a beadas vagy hosszu.
Remelem osszekapjak magukat es lonek egy vagy ket gol.
több mint 9 éve
Túlságosan tisztelik a Batet szvsz, ha errer ájönnek a szünetben egy kis több vagánysággal hozható a meccs
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
konkrétan semmit nem akar a bate ezen a meccsen, szerintem ők ennél többet tudnak. Remélem a vidi ezt kihasználja mert idén először végre focicsapatnak tűnnek a pályán. Mekkora mákja volt a batés védőnek hogy a lábáról pont fölé pattant a gólvonal előtt, simán lehetett volna öngól.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Ezt a Batet a tavalyi Vidi simán lelépné. Az idei valőszínűleg majd vmi tipikusan magyaros módon kiesik. Ne legyen így.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 898
A fradi mez tenyleg 32ezer?Márkától függően egységes áron vannak a mezek. Emlékszem anno a Nike Dynamo Dresden meze ugyanannyi volt mint a Fradikáé, vagy a Herthaé stb...
kivancsisagbol megneztem egy sportboltot.
uj barca nike mez 85eur
uj real m. adidas 90eur.ZoliMP
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
A fradi mez tenyleg 32ezer?2006-ban 14000 ft volt...
kivancsisagbol megneztem egy sportboltot.
uj barca nike mez 85eur
uj real m. adidas 90eur.ZoliMP
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 555
A fradi mez tenyleg 32ezer?kivancsisagbol megneztem egy sportboltot.
uj barca nike mez 85eur
uj real m. adidas 90eur.
több mint 9 éve
Géza lenyilatkozta, hogy nagy rakás szar az összefoglaló. Vicc, hogy a helyzetek felét nem mutatják, leshelyzetet nem játszanak vissza stb...+ knézy vezette a műsort, vernes ex fiatal magyar tehetség közölte, hogy utál edzeni, totó! eredményeket mutatnak, az elemzés meg annyi, hogy kiírnak 4 adatot amit prukner felolvas úgy mintha vmi újat mondana 😀 azért durva, hogy mágnestáblás petiéket is sikerül alulmúlni, bevallom ezt sose hittem volna 😀
Így tényleg lemaradsz mindenről ha nem mész ki...gabokocka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
mondjuk nincs messze a top100tól, de ha így halad a kövi szerződése már top10es lesz sztem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
Németh nincs a Top 100-ban de Pirlo sem Top 10-es a fizetését tekintve fizetési lista MLS
www.spotrac.com/mls/rankings/
több mint 9 éve
Géza lenyilatkozta, hogy nagy rakás szar az összefoglaló. Vicc, hogy a helyzetek felét nem mutatják, leshelyzetet nem játszanak vissza stb...Így tényleg lemaradsz mindenről ha nem mész ki...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
www.facebook.com/pages/Carpathian-Brigade-cb09hu/108721875873861Na akkor kártya VS ultrák cicaharc 435345345. menet:
"Lets get ready to Rumble"
több mint 9 éve
Es az is biztos, hogy a Fradinal soha semmi nem jo a szurkoloknak, amiota vilag a vilag, valaki ellen mindig lazadniuk kell, valakit mindig el kell zavarni, megfelemliteni stb.Erről beszéltem..Szerinted otthon voltak?Mikor 2 nappal előtte be lett jelentve az egész?Nyilván nem voltak otthon,és az is teljesen egyértelmű hogy soha senki nem bántaná őket.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-kubatov-gabor-felesege-nyilt-levelet-irt-a-tuntetoknek-2428779
Tudni kéne hol a határ..JC6
Én is kurvára unom már ezt a kötélhúzást,de egy biztos tulajdonosok,zsoldoslégiósok jönnek,a szurkolók maradnak.És egy mindenhol így van.Kenny
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Erről beszéltem..Itt is, mint általában azért az igazság félúton van. Kubatov családban az a pletyka terjed, hogy Kubatov családfás és dögöljön meg a család feliratú pólóban voltak a kivonulók. A tüntetők közt meg az a pletyka terjed, hogy börtönviselt gyilkos, (irónia on) kannibál bennszülött, skalpolós apacs (irónia off) védte a családot, akitől bezzeg nem félt a ház úrnője.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-kubatov-gabor-felesege-nyilt-levelet-irt-a-tuntetoknek-2428779
Személy szerint nem tartom szerencsésnek, hogyha a család és a szomszédok is viselik egy ember munkahelyi/hobbi dolgainak a következményét. Legyen az ultra vagy klubvezető.
Ezzel együtt felmerült bennem a kérdés, hogy miből gondolják a tüntetők, hogyha Kubatov távozik is, azzal együtt jár a szkennerek eltűnése, mi van akkor, ha Kubatov megy, de a szkenner marad?
Igazából a Fradi szerencséje, hogy most kapott stadiont, ezért nem zárják el a pénzcsapokat, még ha Kubatov távozik is. "Érdekes" lenne pedig a szitu, ha menne a vezetőség és elzáródnának a csapok is. A Tábor nyer és a klub? De ez bekövetkezni úgyse fog, szóval eltart még ez a téma sokáig.
több mint 9 éve
Erről beszéltem..Szerinted otthon voltak?Mikor 2 nappal előtte be lett jelentve az egész?Nyilván nem voltak otthon,és az is teljesen egyértelmű hogy soha senki nem bántaná őket.
Én is kurvára unom már ezt a kötélhúzást,de egy biztos tulajdonosok,zsoldoslégiósok jönnek,a szurkolók maradnak.És egy mindenhol így van.
több mint 9 éve
Tök felesleges újra és újra nekikezdeni, de kérdezd majd meg Kennyéket, hogy hányszor lehet hallani, hogy szurkolókat vegzálnak éjjel vagy a munkahelyen. Azt ugye lehet???
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Erről beszéltem..www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-kubatov-gabor-felesege-nyilt-levelet-irt-a-tuntetoknek-2428779
Tudni kéne hol a határ..
több mint 9 éve
Igazából a legnagyob bajom ezzel az egésszel, hogy még 1 meccset nem láttunk a Storck csapattól.végre valaki...
Lehet, hogy következő 2 meccsen szerzünk 0 pontot, aztán gondolkodhatunk hogy mire vagyunk jók Svájc ellen.
Románok ellen kell fókuszálni az, hogy most 2 év múlva mi lesz elég erősen függ attól, hogy pl. kijutunk-e az EB-re, van-e normális szövkapunk esetleg 1-2 emberre felfigyelnek külföldön stb.Toca
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/