Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
De most komolyan miből gondoljátok, hogy ez a Vidi/Fradi esélyes az EL csoportkörre? Ezeket a csapatokat gólokkal kéne verni, erre totál szenvedés mindkettő.Most komolyan, a magyar fociszurkoló nem pont ilyen ezer éve? Mióta eszemet tudom, mindig, minden egyes csapat esélyeit sikerült túlmisztifikálni, aztán utána meg csak a csalódott takarodjonmindenki ment. Mi változott volna?
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Végre nyert a Vityebszk is 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
De most komolyan miből gondoljátok, hogy ez a Vidi/Fradi esélyes az EL csoportkörre? Ezeket a csapatokat gólokkal kéne verni, erre totál szenvedés mindkettő.Én nem gondolom, le is írtam 😎gyász mindegyik
NB2
több mint 5 éve
De most komolyan miből gondoljátok, hogy ez a Vidi/Fradi esélyes az EL csoportkörre? Ezeket a csapatokat gólokkal kéne verni, erre totál szenvedés mindkettő.
több mint 5 éve
Pàtkai 😂ilyen szepen lecsicskitani riportert reg lattam😃
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 597
A szatyor ikszelt a bateval.2-2 .kozel az elso hely.hej hej hej.bate - szatyor - 0-1 eddig 😀egyszer már sikerült, miért ne sikerülhetne még egyszer?
a kaposvar meg uti a dvtk-t? 😀
ZoliMP
slowmotion
több mint 5 éve
Sajnálom hogy kiesett a Kaposvár, amúgy nagyon szimpatikus csapat.
több mint 5 éve
bate - szatyor - 0-1 eddig 😀egyszer már sikerült, miért ne sikerülhetne még egyszer?
a kaposvar meg uti a dvtk-t? 😀
ZoliMP
több mint 5 éve
Én meg azt hittem, viccölsz.Na igen ennyire érdekel a magyar foci.Lemaradtál kicsit 😆Amúgy nekik eleg ha a MK-t behúzzák.A Mezőkövesd nagyon nem szeretne az EL-ben játszani.Szóltak nekik, hogy a
KampmanPuskásDió megy.
Bazzani
Toca
warr_b
Akkor csak egy csapat megy az EL-be Borsodbol 😀
Toca
több mint 5 éve
Igen. Nagyon tetszett a játéka, stabil volt, nem is lassú, van töke, nem félt belemenni kényes szitukba, amit láttam - és ha továbbra is így fejlődik, akkor még egy válogatott szintet is elérhet.Élőben tök jól nyomja ez a PAFC. A bal védő gyerek brutal tehetségesTekintsünk el attól, hogy OV-nek pusztán ebbe a felcsúti projektbe már rég bele kellett volna buknia. Kire gondolsz? Deutsch?
#JC6
nagylaza
Ügyes gyerek.
több mint 5 éve
Na igen ennyire érdekel a magyar foci.Lemaradtál kicsit 😆Amúgy nekik eleg ha a MK-t behúzzák.A Mezőkövesd nagyon nem szeretne az EL-ben játszani.Szóltak nekik, hogy a
KampmanPuskásDió megy.
Bazzani
Toca
warr_b
Akkor csak egy csapat megy az EL-be Borsodbol 😀
több mint 5 éve
micsoda meccs 3-3 😀Örülök, hogy az utolsó néhány percet láttam. Nagy derbi volt.
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 597
micsoda meccs 3-3 😀
több mint 5 éve
nem is rossz ez a meccs.Akkor belenézek. Ha átvertél, a világ legeldugottabb csücskében is megtalállak...😀
Kenny
több mint 5 éve
nem is rossz ez a meccs.Jah elég jó. Tamás és Bolla kell vissza Fehérvárra, meg Bobál is 😀
Kenny
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 597
index.hu/sport/futball/2020/06/13/novothny_soma_ujpest_uj_edzo_korea_napoli/szegyen h az nb2-ben tobb a penz, mint ujpesten.
több mint 5 éve
Kérlek ne mondd el senkinek, én se vagyok rá büszke!!! 😕Jól hallottam, hogy a ZTE-Paks kommentátora üzent a feleségének, hogy meccs közben nem veszi fel a telefont? 😀Ebből kénytelen vagyok arra következtetni, hogy nézed a ZTE-Paksot. Létezik?
Kampman
nagylaza
több mint 5 éve
Jól hallottam, hogy a ZTE-Paks kommentátora üzent a feleségének, hogy meccs közben nem veszi fel a telefont? 😀Ebből kénytelen vagyok arra következtetni, hogy nézed a ZTE-Paksot. Létezik?
Kampman
több mint 5 éve
Fradi is meg Vidi is kap egy olyan csicskalángost nemzetköziben, hogy oda is becsengetnek ahol az alapot ássák.a csoportkörhöz nem júniusban a bajnokság közepén kell jól játszani főleg mikor Bódog leparkolja a buszt, Rebrov meg elől pihentet és rotál. ettől függetlenül van hova fejlődni, de sztem korai ilyen kijelentéseket tenni főleg mikor elég nyugodtan hozzuk a győzelmeket úgy, hogy mi játszottuk az utóbbi 2 hétben a legtöbb meccset. de az is tény, ha Rebrovot elviszik a két szezon között akkor biztosan nem lesz csoportkör.
Nem kell reménykedni a csoportkörben sehol.
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 597
sztem a vidi egy helyben toporog iden is.Fradi is meg Vidi is kap egy olyan csicskalángost nemzetköziben, hogy oda is becsengetnek ahol az alapot ássák.Szerencsés sorsolással meglehet mindkettőjüknek akár.
Nem kell reménykedni a csoportkörben sehol.
petey
Nem tűnnek sokkal gyengébbnek, mint az elmúlt két évben.
Kampman
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 597
Jól hallottam, hogy a ZTE-Paks kommentátora üzent a feleségének, hogy meccs közben nem veszi fel a telefont? 😀Jol, parades!
Kampman
több mint 5 éve
Jól hallottam, hogy a ZTE-Paks kommentátora üzent a feleségének, hogy meccs közben nem veszi fel a telefont? 😀