Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Tudom hogy nem illik ilyet mondani, de annyira megérdemelné az ember hogy lehenteljék.meg volt ilyen is a meccsen: vine.co/v/egHPbDxArtE
m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-costa-utott-cserebe-felrugtak-mourinho-reakcioja-meg-2428493Matthew99
nesze neked barátságos meccs 😀ZERO_L
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Svàjc messze nem verhetetlen, sokkal könnyebb második kalapos csapatot nem kaphattunk volna, szarabbat ellenben igen. Nyilván erősebbek, mint mi, de egy hazai 1-0, vagy 2-1 simán elképzelhető, pláne, hogy rögtön a sorozat elejèn itthon játszunk velük. Az EB-selejtezőkön is kikaptak idegenben a szlovénektől. Ettől még nem mi vagyunk a második hely esélyesei, de kaphattunk volna jóval szarabb leosztást is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Tudom hogy nem illik ilyet mondani, de annyira megérdemelné az ember hogy lehenteljék.meg volt ilyen is a meccsen:
m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-costa-utott-cserebe-felrugtak-mourinho-reakcioja-meg-2428493Matthew99
nesze neked barátságos meccs 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Mondjuk ezek szerint te pedig nem vagy tisztában a "0 az esély" fogalmával...Persze amíg egy meccset se játszottak le addig mindenkinek ugyan annyi esélye van.
De míg az EB csoportban Románia és Észak Írorsz. mögött vagyunk 3.ok lövőtávolságban, komoly eséllyel a kvalifikációra túl a féltávnál addig Portugália Svájc egészen más szint. Nyilvan a görögöknél könnyebb lesz Andorra, de azon túl, hogy oda vissza verni kell a kisebbeket (ráadásul a Feröer-Lett kirándulások egyikébe benne van akár egy peches X is) addig a Svájciakkal itthon is hatalmas bravúr lenne a pontmentés. A gyengébb kicsik miatt sokkal nem leszünk lemaradva valószínűleg, de a "ki-ki" Svájci meccseken szerintem 1 pont a nagyon max amit ki tudunk hozni. Azt is nagy kanál szerencsével.
Legyen meg az EB, mert erre most valóban reális az esély, legyünk kint végre egy világversnyen.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Mikey
18 741
Tudom hogy nem illik ilyet mondani, de annyira megérdemelné az ember hogy lehenteljék.látom az a szabály idénre sem változott, hogy Chelsea játékosnak szabad könyökölnie. ehh.
több mint 9 éve
Tudom hogy nem illik ilyet mondani, de annyira megérdemelné az ember hogy lehenteljék.a Special One-nal együtt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Tudom hogy nem illik ilyet mondani, de annyira megérdemelné az ember hogy lehenteljék.m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-costa-utott-cserebe-felrugtak-mourinho-reakcioja-meg-2428493
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
ozibozi
17 143
...az osztrák - izlandi- cseh vonal ellen csak addig lennénk könnyebb helyzetben, amíg nem játszanánk velük.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 898
Nekem bejött a Vasas - Újpest. Bár bántóan sok volt a technikai hiba, nem volt rossz az iram. Nagyon tetszik az a vonal, amit az Újpest próbál követni, Suljic brutál jó játékos, simán kiemelkedik, még ha néha eszetlen is. De hogy a Vasas mit akar ezzel a Borival meg Keneseivel... OMG! Kenő... rossz volt nézni.JC6Kenesei még él? Már csak Sowumni kéne.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Mondjuk ezek szerint te pedig nem vagy tisztában a "0 az esély" fogalmával...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Szerintem aki ebből a csoportból őszintén azt mondja, hogy lehet esélye a csapatnak, az jöjjön fel a pincéből, és ébredjen rá, hogy 2015-van. Persze, jó, hogy elkerültük a második kalapból az Olasz - Francia kettőst, de mivel nem volt olyan szerencsénk, hogy Romániát kapjuk és vagy a másodikból a Slovák-Osztrák-(Izland)-(((Cseh))). Így 0 az esélye a csapatnak. Magabiztos 3. helyen zárunk majd, kis szerencsével 3-4-5 pont lemaradással Svájc mögött. De a deviza hitelesek legalább kaptak egy esélyt a revansra! |8
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Nekem bejött a Vasas - Újpest. Bár bántóan sok volt a technikai hiba, nem volt rossz az iram. Nagyon tetszik az a vonal, amit az Újpest próbál követni, Suljic brutál jó játékos, simán kiemelkedik, még ha néha eszetlen is. De hogy a Vasas mit akar ezzel a Borival meg Keneseivel... OMG! Kenő... rossz volt nézni.JC6Suljic ügyes de egyszer érdemes lenne megszámolni, hogy egy meccsen hány jó és hány felesleges/rossz megmozdulása van. Nem vagyok benne biztos, hogy a jók lennének többségben. A Vasas elleni első félideje például nagyon gyengére sikeredett.
Persze imádom és remélem megtartjuk.
több mint 9 éve
Vágom, de kicsit viccesnek hat amikor megkérdezik a játékost "Milyen érzés telt ház előtt játszani?". Aztán meg körülnéz és alig van ember...Más. Vicces, hogy tizedjére nevezik teltházasnak a meccset. 15ezres stadionban négyezren vannak...minden jegyet eladtak, ami ki lett nyomtatva! @) 🏈Höri
Bazzani
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nekem bejött a Vasas - Újpest. Bár bántóan sok volt a technikai hiba, nem volt rossz az iram. Nagyon tetszik az a vonal, amit az Újpest próbál követni, Suljic brutál jó játékos, simán kiemelkedik, még ha néha eszetlen is. De hogy a Vasas mit akar ezzel a Borival meg Keneseivel... OMG! Kenő... rossz volt nézni.
több mint 9 éve
lehet, hogy csak annyi szektort újítottak felMás. Vicces, hogy tizedjére nevezik teltházasnak a meccset. 15ezres stadionban négyezren vannak...minden jegyet eladtak, ami ki lett nyomtatva! @) 🏈Höri
Bazzani
több mint 9 éve
Más. Vicces, hogy tizedjére nevezik teltházasnak a meccset. 15ezres stadionban négyezren vannak...minden jegyet eladtak, ami ki lett nyomtatva! @) 🏈
Bazzani
több mint 9 éve
Nincs semmi para. 😉Casoni szerintem egy gyenge edző, ennyi.
Más. Vicces, hogy tizedjére nevezik teltházasnak a meccset. 15ezres stadionban négyezren vannak...
Jobb a Vasas, gyenge az Újpest sajnos. Sok izomsérülés, túl lettek hajtva a fiúk.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nem vagyok benne biztos, hogy végigmegy a Vasas-Újpest meccs a vihar miatt.Bazza, kérdezhetek? Mi történt veled az elmúlt 1-2 hétben? Eléggé offenzív lettél, sok negatív hsz-ed olvastam...
Casoni meg egy vicc, a francia Szentes Lázár lehet kb. Tavaszt nem éli meg itt.Bazzani
Casoni szerintem egyáltalán nem rossz edző, lehet a stílusa és kemény edzései nem fekszenek a sztárjainknak. Minden bizonnyal meg fog bukni, de az nem azért lesz, mert ő a francia Szentes... Tényleg sajnálatos a szituáció. Én hittem benne.. úgy tűnik a játékosok nem nagyon,
több mint 9 éve
Casoni meg egy vicc, a francia Szentes Lázár lehet kb. Tavaszt nem éli meg itt.Bazzanide nem ő hagyta ki a ziccereket 😊
több mint 9 éve
Nem vagyok benne biztos, hogy végigmegy a Vasas-Újpest meccs a vihar miatt.Casoni meg egy vicc, a francia Szentes Lázár lehet kb. Tavaszt nem éli meg itt.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
csak őt ne!Option 1: edzőbuktatás FehérváronMár látom Mezey doktort a padon.Kenny
Option 2: ennyire gyenge a keret
VB: 3. hely a tippem.JC6
nagyon sajnálom Casoni-t...
több mint 9 éve
ez a csapat el van átkozva, rúghattunk volna ötöt a Halinak, de ott állt a Mackókirály. erre Juhász fejel egy öngólt. lulz
több mint 9 éve
Option 1: edzőbuktatás FehérváronMár látom Mezey doktort a padon.
Option 2: ennyire gyenge a keret
VB: 3. hely a tippem.JC6
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Option 1: edzőbuktatás FehérváronOption 2: ennyire gyenge a keret
VB: 3. hely a tippem.