Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 937 — Lucas Scott
Kint voltam.
Gusztustalan volt minden megnyilvánulás, az egész meccsen, pedig direkt napokkal előtte kérte minden fórumon a vezetőség, a játékosok és mindenki más hogy NE csinálják a szurkolók, főleg mert visszaesők vagyunk... Falra hányt borsó a 20-as átlag IQ-val rendelkező “fekete seregnek”... nesze nektek, megérdemeljük. Legközelebb talán megtanuljátok.
O1G
Ok, rendben, én egyet értek a zárt kapuval. De nem érted a gondot. Nem mér egyenlően az UEFA, és innentől kezdve hiteltelen és nevetséges ez a büntetés ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Kint voltam.
Gusztustalan volt minden megnyilvánulás, az egész meccsen, pedig direkt napokkal előtte kérte minden fórumon a vezetőség, a játékosok és mindenki más hogy NE csinálják a szurkolók, főleg mert visszaesők vagyunk... Falra hányt borsó a 20-as átlag IQ-val rendelkező “fekete seregnek”... nesze nektek, megérdemeljük. Legközelebb talán megtanuljátok.
O1G
Az UEFA következetlen, te meg újra a magyarokat szapulod. Bravó.
Nem akarsz egy új nicket?

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Kint voltam.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 361 — Omar's Coming Yo!
Az összes töketlen fasz, Csányival az élen köpjön fel és álljon alá.
Nevetséges.

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Egy kibaszott közleményben nem voltak képesek kiállni a honvéd mellett a kinn történtek után, mintha meg sem történt volna. Berzi átvette a nagyvalagrendet 20án, mint a magyar futball faszomtudjamije. Ha vmi kis csökevény maradt volna a gerincéből, már akkor fel kellett volna állnia a posztjából, nem hogy ezek után. Persze nem fog történni semmi.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 608 — a new hope (again)
Megkaptuk az újabb csicskalángost. Pont azt ahogy kezelve vagyunk: csicskának. De Magyarország jobban teljesít!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Erre tényleg nincsenek szavak.
Iszonyatosan felidegesített ez.

Csak emlékezetül a craiova szinten 60.000,- EUR és 2 zárt kapu....

Arról nem láttam semmit, hogy a románok mit kaptak, mert szét fütyültek Lucho kislánya miatt gyász szünetet ill. a következő meccsen minket gyaláztak.

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 334 — no es importante
Mindig megy a sportdiplomáciázás, na de most tényleg megmutatta csányi és pereputtya, mennyit ér a szavuk

Az a szövetség, amivel ezt meg lehet csinálni, nem is érdemel amúgy mást

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Mocskos szarházi uefa.

Köszönöm hogy elmondhattam 😊

index.hu/sport/futball/2019/09/20/uefa_dontes_azerbajdzsan/
warr_b
Geci fasszopo buzik 😠😠😠😠
Szavakkal nem tudom kifejezni milyen kimondhatatlan dühöt és keserűséget érzek e méltatlan ítélet hallatán..............
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Egész korrektek és arányosak. Ha ez 1 meccs, a craiovát kb örökre el kellett volna tiltani.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mocskos szarházi uefa.

Köszönöm hogy elmondhattam 😊

index.hu/sport/futball/2019/09/20/uefa_dontes_azerbajdzsan/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
De gyorsan dolgoznak az uefaban ...
 honvedfc.hu/hirek/megkaptuk-az-uefa-valaszat/2019-09-19
csebi
Ilyen is csak Magyarországon, Orbán és Polt országában történhet...

több mint 6 éve
De gyorsan dolgoznak az uefaban ...
 honvedfc.hu/hirek/megkaptuk-az-uefa-valaszat/2019-09-19

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Ja amugy teszem hozza tegnap a szetfikazott Ignatenko egy egesz korrekt meccset hozott le.
Remelem o lesz a kovetkezo Tokmag aki szinten beragadt az elejen most meg a csapat legjobbja julius ota.
Kenny
Szerintem tegnap is szar volt az Ignatyenkó.
vpi
Jobb volt, mint eddig maradjunk annyiban.
Teszem hozzá több olyan megmozdulása is volt ahol benne volt h megkapja a 2. sárgáját.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
Ja amugy teszem hozza tegnap a szetfikazott Ignatenko egy egesz korrekt meccset hozott le.
Remelem o lesz a kovetkezo Tokmag aki szinten beragadt az elejen most meg a csapat legjobbja julius ota.
Kenny
Szerintem tegnap is szar volt az Ignatyenkó.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 409
A tegnapi fradi eredmeny egy abszolut korrekt eredmeny. Nalam nem vart.
Nem kell azzal foglalkozni, hogy az espanyol kezdojeben kik es hanyan voltak.
Jol nez ki az 1-1 bar sztem nem ez a meccs volt a legnehezebb.

Viszont Dibusz kijoveteli tenyleg aggodalomra adhat okot a jovore nezve
több mint 6 éve
Botka csonthártya sérülés, ez a srác nálunk egyszerűen nem tud egészséges maradni ...

több mint 6 éve

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
A ludo meg mit csinal 0-1 -rol 5-1 😀
ZoliMP
Érik a komoly visszavágás 😀
több mint 6 éve
Kb ennyit tudunk, ennel jobban,szervezettebben nem hiszem, hogy tudunk jatszani, persze az espanyol egy csoportkorre valo lehetoseget baszott el. Dibusz kijovetelei es jelenlete tobb mint aggaszto, tovabba ez az Isael hamis kilences egesz jol mukodott. Bizakodo vagyok mert ilyen jatekkal meg elcsiphetunk par pontot ami nagykn jo lenne.

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
És elérkezett a 94.perc, a bíró a sípjába fúj... eközben a VIP-ben, Kubi Szolihoz fordul:
- Mit is mondtak az UEFA-nál, mennyit utalnak a döntetlenért?

És kajak tök életszerű.

Szép volt, még legalább egy idegenbeli bravúr kell, itthon meg ütni mindenkit a tábor előtt és nem kizárt a 2.hely sem.

Tegyetek még egy kis pénzt Paliék zsebébe fiúk 😀
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Idegenben jó az X 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 269 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ez a Rebrov tolmács botrányos. Ez nem tud semmit angolul.
több mint 6 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 585 — Poloska confirmed
Említsük meg azért a Wolfsberger ACt is, ami a forduló legnagyobb eredménye azért szerintem.
több mint 6 éve
Dollnál eddig sem jutottunk el, Rebrovnál legalább partiban vagyunk még mindig egy nemzetközi kupameccsen. Én nem hittem azt sem, hogy az Espanol ellen eddig tartjuk magunkat.
Burkus
azért az Espanyol nem egy top csapat, rengeteg helyzetet elpuskáznak, de azért látszik, hogy még így is fényévekkel előrébb vannak a mennyeinél.
Rebrov legalább most belátta, hogy neki is védekezni kell, nem pedig nekimenni mindenkinek.
petey
Igen Rebrov végre mutatott vmi újat nem csak ezt a rakkolos támadó focit. Konkrétan a gol előtti helyzet kialakítása sztem begyakorolt volt.
Ez az Espanyol jobb csapat mint a tavalyi Paok vagy Bate.