Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez jó csoport, svájccal lehet harcolni a második helyért, harmadiknál rosszabbak sztem pinyővel se lennénk...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Dehogy, tiszta sor már most, hogy esélyünk nincs, de a kicsik közül a gyengébbeket kaptuk és sikerült azért egy francia-holland vagy spanyol-olasz csoportot elkerülnünk 😊 amúgy a portugáloktól még be se kell szarni náluk van CR és ennyi. Hátha sérült lesz 😀 svájc sztem is viszi a csoportot simán...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Foci szempontból jó, szurkolói szempontból nem annyira.BazzaniMit akarsz, láthatjuk megint a 483×os aranylabdás CR7et. 😀
sima csoportgyőzelem.GergőbácsiMegvan OV mivel fog kampányolni '18ban, | már ha még akkor lesznek itt választások | . 😀
több mint 9 éve
2016-ra Ronaldo kiég és visszavonul, Svájc ellövi a puskaport az Eb-n, így magabiztosan bejövünk a csoport első helyére. Deal?
több mint 9 éve
sima csoportgyőzelem.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Csak nem ránk gondolsz? 😀😀Sikerült megint befutnunk a leggyengébb csoportba 😀😀peachaz eb titkos favoritja olyan gyenge lenne?baggio
több mint 9 éve
Sikerült megint befutnunk a leggyengébb csoportba 😀😀peachaz eb titkos favoritja olyan gyenge lenne?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Sikerült megint befutnunk a leggyengébb csoportba 😀😀
több mint 9 éve
Egyre jobban tetszik a csoportunk. 😀
több mint 9 éve
Ez mi, hogy a csoportokat nem sorsolják, hanem húzási sorrendben automatice hozzá rendelik a csapatokat ahhoz amelyik éppen következik 😀peachSzerintem a kövi körtől fogják.
Szerk: jah nem, azt hittem azért van két ember...
több mint 9 éve
Ez mi, hogy a csoportokat nem sorsolják, hanem húzási sorrendben automatice hozzá rendelik a csapatokat ahhoz amelyik éppen következik 😀
több mint 9 éve
És tényleg. Ennek csupán annyi az oka ha jól sejtem, hogy rengetegen vannak ugye?Most biztos én vagyok hülye, de ázsiai csoport nem lesz?Hannimár elkezdődött a sorozatbaggio
több mint 9 éve
Most biztos én vagyok hülye, de ázsiai csoport nem lesz?Hannimár elkezdődött a sorozat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Most biztos én vagyok hülye, de ázsiai csoport nem lesz?
több mint 9 éve
Kajak kisorsolják a dél-amerikai menetrendet???gabokockamindezt úgy, hogy a brazilok és az argentinok véletlenül se találkozzanak egymással véletlenszerű időpontban xD eszméletlen, mindig azt hiszem, hogy a fifa/eufa sorolások már nem tudnak meglepni, de csak sikerül
---
több mint 9 éve
Kajak kisorsolják a dél-amerikai menetrendet???
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
hát mind1, néztem banok oldaláról orf streamet inkább...Biztos az RTL Klub visszavág azzal, hogy most ők zavarják a jelet (és nem fordítva...). Amúgy nálam a királyiak is mennek, csak az M4 nem...iktriadElképesztő, hogy milyen botrányosan rossz minőségben nézhető az M4. Ennyi pénzből ezt kihozni...Bazzaninálam pl. el is ment most az összes királyi (minden más megy)kaszo
ha esetleg valakinek: www.live-stream.tv/online/fernsehen/orf1.html#tab2-tab
edit: ja mondjuk streamen megy az m4 is
több mint 9 éve
Biztos az RTL Klub visszavág azzal, hogy most ők zavarják a jelet (és nem fordítva...). 😀😀 😀😀Elképesztő, hogy milyen botrányosan rossz minőségben nézhető az M4. Ennyi pénzből ezt kihozni...Bazzaninálam pl. el is ment most az összes királyi (minden más megy)kaszo
Amúgy nálam a királyiak is mennek, csak az M4 nem...
több mint 9 éve
Elképesztő, hogy milyen botrányosan rossz minőségben nézhető az M4. Ennyi pénzből ezt kihozni...Bazzaninálam pl. el is ment most az összes királyi (minden más megy)
több mint 9 éve
tényleg? o_oédes istenem mekkora egy primitív szarházi ez a dajcstomieaglesmcnabbAz elnökötök vazze 😀gordon
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Akkor nem szóltam.Legyen igazad. Gratula az újabb afrikai légiósotokhoz amúgy. 😀iktriadÚjabb??? Az első afrikai a keretben.
Amúgy a 3.helyen végzett U20as Mali válogatott alapembere. Gondolom nem ő lesz az új Pogba de egy próbát megér. 2 hétig teszteltük, gondolom nem okozott csalódást.Bazzani
több mint 9 éve
Legyen igazad. Gratula az újabb afrikai légiósotokhoz amúgy. 😀iktriadÚjabb??? Az első afrikai a keretben.
Amúgy a 3.helyen végzett U20as Mali válogatott alapembere. Gondolom nem ő lesz az új Pogba de egy próbát megér. 2 hétig teszteltük, gondolom nem okozott csalódást.
több mint 9 éve
Na akkor jön a VB selejtezőcsoport sorsolás. Előre a walesi-osztrák-magyar-észt-moldovai csoportért. 😀 Csak nehogy aztán jöjjön a német-olasz- magyar-Ír-örmény ötös...
Elképesztő, hogy milyen botrányosan rossz minőségben nézhető az M4. Ennyi pénzből ezt kihozni...BazzaniAkkor nem csak nálam a szaggat stream, pardon TV adás... Komolyan FCS meccsekről jobb nem ESPN3as streamek vannak néha.
több mint 9 éve
Elképesztő, hogy milyen botrányosan rossz minőségben nézhető az M4. Ennyi pénzből ezt kihozni...