A funkció használatához be kell lépni!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 513 — Vikings fan
Megindult a hiszti a nézők miatt, hogy (minő meglepetés), nem tartották be a szabályokat. De most komolyan ki volt az a hülye, aki azt gondolta, hogy a "B-közép" majd tartja a távolságot??? Előre lehetett tudni, hogy nem, ráadásul a focira járó közönség nagy része szerintem amúgy sem hitt ebben az egészben, persze, hogy tojt rá mindenki. Nem értem miért nem lehetett zártkapusan tolni, főleg úgy, hogy Mo-n tényleg sok csapatnál nem tényező a közönség, ahol esetleg meg az (Fradi), ott állambácsi megoldotta volna a kieső bevételeket.
Persze a másik oldal érvelése is érdekes, hogy mindenhova lehet menni, mindenkinek, nincs korlátozás szinte sehol, szinte már véget ért a vírus, akkor mire a korlátozás???
NB2
Tulajdonképpen meg is válaszoltad a kérdést 😀
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
A La Liga idei szezonját is már nézőkkel szeretnék befejezni, nyílván autonóm közösségtől függően.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 497 — nabege2@yahoo.com
Megindult a hiszti a nézők miatt, hogy (minő meglepetés), nem tartották be a szabályokat. De most komolyan ki volt az a hülye, aki azt gondolta, hogy a "B-közép" majd tartja a távolságot??? Előre lehetett tudni, hogy nem, ráadásul a focira járó közönség nagy része szerintem amúgy sem hitt ebben az egészben, persze, hogy tojt rá mindenki. Nem értem miért nem lehetett zártkapusan tolni, főleg úgy, hogy Mo-n tényleg sok csapatnál nem tényező a közönség, ahol esetleg meg az (Fradi), ott állambácsi megoldotta volna a kieső bevételeket.
Persze a másik oldal érvelése is érdekes, hogy mindenhova lehet menni, mindenkinek, nincs korlátozás szinte sehol, szinte már véget ért a vírus, akkor mire a korlátozás???
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 326 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A honvédos meg sajátjátját rúgja hátba 8 méterről....mennyei bajnokság
petey
Mi ezért szeretjük(?).
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
A honvédos meg sajátjátját rúgja hátba 8 méterről....mennyei bajnokság

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
Pátkai istenem
csebi
Pátkai istenem
csebi
Kurvára nagyot röhögtem

Szerkesztette: petey

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 480 — Lucas Scott
Carillo mióta hord párokát??? 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Pátkai istenem

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Beszarás, hogy az M4 még mindig reklámozza az évekkel ezelőtt óriásit bukott FIFA-propagandafilmet, amiről Tim Roth is csak annyit mondott, hogy bocs, csak azért szerepeltem benne, mert kellett a pénz 😀
Kampman
Mert fiatal volt 😊

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 118
Beszarás, hogy az M4 még mindig reklámozza az évekkel ezelőtt óriásit bukott FIFA-propagandafilmet, amiről Tim Roth is csak annyit mondott, hogy bocs, csak azért szerepeltem benne, mert kellett a pénz 😀

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 617 — Cowboys fan
De fura, mióta elment Vignjevic szerzi a pontokat az újpest...Valahol azért eléggé undorító ez a sportág
davemayer
Bicskeit annak idején sokkal könnyebben és gyorsabban megbuktatták. Méltatlan ez így valóban.
Kampman
Na az a vaduz elleni még durvább volt az biztos
davemayer
mondjuk azt sem értem, minek kellett előtte kibaszni a Kismészölyt, akivel majdnem összejött a bajnokság is.
valahol megértem, hogy az utód rövid, de annál szomorúbb sorsa eleve el volt már rendelve, Bicskei csak rosszkor volt rossz helyen.
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
De fura, mióta elment Vignjevic szerzi a pontokat az újpest...Valahol azért eléggé undorító ez a sportág
davemayer
Bicskeit annak idején sokkal könnyebben és gyorsabban megbuktatták. Méltatlan ez így valóban.
Kampman
Na az a vaduz elleni még durvább volt az biztos

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 118
davemayer

több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/fradi/sajtohir-rebrov-megegyezett-a-19-szeres-bajnokcsapattal-allitjak-jelezte-tavozasi-szandekat
warr_b
Nem örülnek neki. Régen volt ennyire konzisztens a csapat, és a kettős terhelést is jól birtuk vele.

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 818 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ezt meg csak a LOL-faktor miatt 😀

index.hu/mindekozben/poszt/2020/06/09/kenesei_zoltan_kieses_nb_i._csiki_norbert/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 818 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/fradi/sajtohir-rebrov-megegyezett-a-19-szeres-bajnokcsapattal-allitjak-jelezte-tavozasi-szandekat

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
ES tolni fogja a norvég focibajnokságot
NB2
Pontosan mikortól?
Heisman Trophy
Jövő hét kedd ES1 17.55
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 597
😀
 www.youtube.com/watch?v=nqKH-_VzufQ
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
NB2
Pontosan mikortól?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Józsi Gyuri nekem is most eszembe jutott h a Debrecenből az alibi királyok mellől már csak ő hiányzik 😊
Akkor ez az argentin is jó igazolás volt.
Amúgy én látom csak úgy h Somalia helyet, szerepet nem találja Rebrov?
csebi
Mekkora már, hogy minden csapatnak megvolt (van) az alibi királya.. 😀
Fradi - Józsi
Loki - Tőzsér
A többi most nem jut eszembe 😀 😀 😀
#JC6
Nagyon szűkre vetted te azt a listát ezzel a létszám stoppal

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 617 — Cowboys fan
Azért Márton jó edző, simán bejöhetnek még a 4. helyre is akár!

(egyébként ezért szar Mo-n edzőnek lenni, mert a 4. és a 11. hely között van 9 pont! 5-6 forduló alatt simán lehetsz 5-ből 10 is, persze ez főleg a kevés csapatból fakad)
NB2
nagyon, én teljesen lemaradtam arról, hogy őt nevezték ki Zegre, ott onnantól fixen megvan a bentmaradás.
vele minden csapat szinten felül teljesít, csak záros határidőn belül összeveszik a vezetéssel, és kirúgják.

anno még Kaposváron is majdnem benntartotta a szétzuhant csapatot az NB2-ben, de aztán eladták a csapatot annak a szélhámos újpesti fószernek, akit kb azonnal előzetesbe is zártak, de előtte még kirúgta Mártont, és hozta a kókler Szélesit. két meccs nulla pont után Szélesi lépett is.

Nagyon sajnáltam Mártont, ebben az évezredben a három jó edzőnk egyike (Prukner és Sisa mellett) volt.
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Józsi Gyuri nekem is most eszembe jutott h a Debrecenből az alibi királyok mellől már csak ő hiányzik 😊
Akkor ez az argentin is jó igazolás volt.
Amúgy én látom csak úgy h Somalia helyet, szerepet nem találja Rebrov?
csebi
Mekkora már, hogy minden csapatnak megvolt (van) az alibi királya.. 😀
Fradi - Józsi
Loki - Tőzsér
A többi most nem jut eszembe 😀 😀 😀
több mint 5 éve
Azért Márton jó edző, simán bejöhetnek még a 4. helyre is akár!

(egyébként ezért szar Mo-n edzőnek lenni, mert a 4. és a 11. hely között van 9 pont! 5-6 forduló alatt simán lehetsz 5-ből 10 is, persze ez főleg a kevés csapatból fakad)
NB2
Ez kettős dolog. Ha egyszer bekerülsz a keringobe akkor a sok kirúgás miatt minden évben lesz csapatod. Amúgy Zte kerete nem rossz sztem benn fognak maradni simán.