Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Milyen fura, hogy aki már nem nyalja be a "van esélyünk megverni egy jobb csapatot" dumát, az ne nézze a sportot, meg kiéli az önsajnálatát. De mikor nem jön össze a győzelem, akkor az egykoron nagy optimisták habzó szájjal irkálják, hogy a média, a vezetők és mindenki hagyja abba a szurkolók hülyének nézését és ámítását. Érdekes ez... 😊
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 143
"10-ből van 6 kötelezően behúzandó meccs"😛 😓 o_o
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 428 — no es importante
Aki szerint egy svájci válogatottat azzal a játékkal, amit most játszunk, nem lehet hazai pályán megverni 1-0-ra, inkább hagyjon fel a sportág nézésével, de legalábbis azzal, hogy a magyarokkal bosszantsa magát (és így élje ki tipikus "jajj minket úgyis mindig ver az isten" önsajnálatát)

10-ből van 6 kötelezően behúzandó meccs, a másik négyből kettőn kell alkotni valamit a pótselejtezőért, tényleg teljesen lehetetlen dolog a mai futballban, mikor a mérkőzések többsége egy góllal dől el...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Mert az ugye mennyivel jobb, hogy más csapatok eredményeiből kiindulva vizionálunk itthon 1-0 meg 2-1 eredményeket. Senki nem állította, hogy a legnehezebb ellenfeleket kaptuk. Igen beüthet nekik a szar, de pont nem mi vagyunk az a válogatott, aki ezeket ki tudná használni, talán egy Feröer igen. Mikor volt utoljára tétmeccsen olyan, hogy egy nálunk jóval erősebb csapat ellen ki tudtuk használni azok gyenge formáját és megvertük őket?
És még arról szó sem esett hányan lesznek 29-30 vagy 30+ évesek a jelenlegi keretből. Most sem az állóképességünkről és a dinamizmusunkról vagyunk híresek, hát még akkor mi lesz...
Szóval a realitást nézve (és nem az önámítást) szikra sem nagyon van, persze sokan szeretnék hogy legen, de ahhoz gyökeres fordulat kellene és 2 év alatt felépíteni egy olyan csapatot, amit eddig 10 év alatt sem sikerült.
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 372 — Vikings fan
Egyébként eddig senki nem írta azt, hogy simán kijutunk vagy hogy egyáltalán kijutunk. Mindenki megjegyezte, hogy Svájc sőt Portugália is verhetőbb mint sok nagycsapat. Tudom sokak már annyira belefáradtak a reménykedésbe, hogy ha annak kis szikrája is felmerül és ő esélytelennek látja rögtön le kell írni mennyivel járnak előttünk a többiek.
Persze ez tény, ugyanakkor 1-1 meccsen nekik is beüthet a szar, ha mi erre letudunk csapni van esély, egyébként nincs.
több mint 9 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 906 — Amerikai sportok rajongója
Igazságot teszek, mondom a tutit:
1. Kevés jobb sorsolásunk lehetne, mint ez, Svájccal, Portugáliával, 3 kiscsapattal.
2. Úgyse jutunk ki.Sobri Jóska
Igen, talan ez a lenyege, ez jo osszefoglalas!
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Igazságot teszek, mondom a tutit:
1. Kevés jobb sorsolásunk lehetne, mint ez, Svájccal, Portugáliával, 3 kiscsapattal.
2. Úgyse jutunk ki.

több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Tudom hogy nem illik ilyet mondani, de annyira megérdemelné az ember hogy lehenteljék.

m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-costa-utott-cserebe-felrugtak-mourinho-reakcioja-meg-2428493Matthew99
mennyibe kerül ez a feka csávó? Sakho mellé elfér? 😀slowmotion
Túl jó játékos ő a Liverpoolhoz. 😊

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 631 — Cowboys fan
Tudom hogy nem illik ilyet mondani, de annyira megérdemelné az ember hogy lehenteljék.

m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-costa-utott-cserebe-felrugtak-mourinho-reakcioja-meg-2428493Matthew99
mennyibe kerül ez a feka csávó? Sakho mellé elfér? 😀
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Csendben megjegyzem h Storck is csak az EB-selejtezők végéig lesz kapitány. Így h a VB-selejtezőkön Svájc lesz az ellenfél muszáj lesz helyet adni Kovács Kálmán szakértelmének.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Sallói szerint CR 2 év múlva 32 éves lesz, szóval bármi lehet, mit akartok? Óriási 😀 M4, GÓÓÓÓL!!! 😀

Nekem csak egy problémám van, mégpedig az, hogy a jelenlegi EB-ért harcoló keretünk átlagéletkora kb 35 év és nem nagyon látom azokat a fiatalabb játékosokat, akik majd pariban lehetnek egy 32 éves CR-rel. Ezzel szemben mind Portugáliában, mind Svájcban vannak olyan tehetségek, ha csak egy kicsit szétnéztek, akik pont erre a selejtezőre lesznek kész, kiegészülve az "öreg" 30-35 évesekkel. Messze van még nagyon, de jelen helyzetben őrültség kijelenteni, hogy van esélyünk. Ha a mostani játékosaink nem öregszenek, akkor esetleg, Palival az élen.

Amúgy Feröer ellen is izzadtunk idegenben és ők is elég sokat fejlődtek rövid idő alatt. Izgis lesz a VB-selejtező, annyi szent.

Más: azért tényleg durva, hogy mit művel a TÁBOR. Mit gondolnak magukról? Ez már kezd kicsit sok lenni...

Gera meg a legnagyobb. Nagyot nyilatkozott.
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
Svàjc messze nem verhetetlen, sokkal könnyebb második kalapos csapatot nem kaphattunk volna, szarabbat ellenben igen. Nyilván erősebbek, mint mi, de egy hazai 1-0, vagy 2-1 simán elképzelhető, pláne, hogy rögtön a sorozat elejèn itthon játszunk velük. Az EB-selejtezőkön is kikaptak idegenben a szlovénektől. Ettől még nem mi vagyunk a második hely esélyesei, de kaphattunk volna jóval szarabb leosztást is.gabokocka
Nem megbántani akarlak, sem kötekedni, de az ilyen túlzó elképzelések és tippelgetések miatt csalódunk folyton. (Ennél már csak az a jobb, amikor azt írják Portugáliának csak egy CR-je van. 😊 )

Jelenleg játékosainknak problémába ütközik az 1 az 1 elleni játék (már Gera sem az, aki anno megszopatta Cannavarot), ívelésnél vagy nem sikerül emberhez adni vagy ha igen a célszemély nem tudja úgy levenni, hogy ne pattanjon el 2-3 méterre a labda. Passzjátékunk hátul még jó, de az ellenfél térfelén nem brillírozunk ebben sem. Nincs kiemelkedő kondíciónk és Dzsudzsákon kívül távolról sem találunk kaput. Ráadásul Dárdai sincs, aki motivátorként hajtásra bírta a csapatot. Mostani egyetlen erényünk a jól megszervezett csapategység, a küzdeni akarás és a szerencse, de ez sajnos nem lesz mindig elég. Mivel nincs egy új, "aranygenerációnk" így a VB selejtezőkre is jó eséllyel a jelenlegi garnitúra marad.

Idei EB selejtezősorozatban nem rúgtunk még 1 gólnál többet, a Feröer szigetekkel kiegyenlített meccset játszottunk, a görögöknek be sem találtunk, finnek ellen "a végén jött a dráma". Na most ezek után, reálisan nézve a dolgokat én már annak is nagyon örülök, ha a Portugália és Svájc elleni meccseken 1 vagy 2 döntetlent összeszedünk, de ha kikapunk, azon egyáltalán nem lepődök meg.
Természetesen én annak örülnék a legjobban, ha tévednék és megvernénk Svájcot és/vagy Portugáliát, de mindig eszembe jut a rögvalóság.Tony
Sehol nem írtam, hogy mi vagyunk az esélyesek, a realitás alapján a harmadik hely nézhet ki.
De ahogy felsorolták ki hol játszik a svájciaknál, azt meg lehet tenni a görögökkel is, aztán van két pontjuk...
Mivel nem az első kalapból húztak minket, nyilvánvaló volt, hogy lesz nálunk két erősebb csapat (legalább), azonban rohadtul nem mindegy, hogy egy kalapból olyan csapatot kapsz, amiben hemzsegnek a klasszisok, vagy olyat, amelyikben erős bajnokságban szereplő iparosok vannak zömmel. És mi ilyet kaptunk a másodikból, ami sokkal jobb, mint egy olasz francia variáció. Nyilván mi vernénk a seggünket a földhöz, ha lennének olyan játékosaink, mint a svájciaknak, de velük még így is könnyebb felvenni a versenyt, mint a fentebb említettekkel.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Nem írtam ilyet. Csak várnék bárkitől bármilyen értelmes választ. Féltek, hogy a 90.percben 1-3-nál visszatámad a Fradi? Mondjuk Koman volt, meg se lep.

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
Hátrányban indul a diósgyőri kontra. 4-en viszik 3 védőre. Majd a félpályánál visszafordulnak.Bazzani
mond ki, bunda volt. Már látom mi lesz itt ha mondjuk tényleg bajnok lesz a fradi.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Hátrányban indul a diósgyőri kontra. 4-en viszik 3 védőre. Majd a félpályánál visszafordulnak.

több mint 9 éve
Svàjc messze nem verhetetlen, sokkal könnyebb második kalapos csapatot nem kaphattunk volna, szarabbat ellenben igen. Nyilván erősebbek, mint mi, de egy hazai 1-0, vagy 2-1 simán elképzelhető, pláne, hogy rögtön a sorozat elejèn itthon játszunk velük. Az EB-selejtezőkön is kikaptak idegenben a szlovénektől. Ettől még nem mi vagyunk a második hely esélyesei, de kaphattunk volna jóval szarabb leosztást is.gabokocka
Nem megbántani akarlak, sem kötekedni, de az ilyen túlzó elképzelések és tippelgetések miatt csalódunk folyton. (Ennél már csak az a jobb, amikor azt írják Portugáliának csak egy CR-je van. 😊 )

Jelenleg játékosainknak problémába ütközik az 1 az 1 elleni játék (már Gera sem az, aki anno megszopatta Cannavarot), ívelésnél vagy nem sikerül emberhez adni vagy ha igen a célszemély nem tudja úgy levenni, hogy ne pattanjon el 2-3 méterre a labda. Passzjátékunk hátul még jó, de az ellenfél térfelén nem brillírozunk ebben sem. Nincs kiemelkedő kondíciónk és Dzsudzsákon kívül távolról sem találunk kaput. Ráadásul Dárdai sincs, aki motivátorként hajtásra bírta a csapatot. Mostani egyetlen erényünk a jól megszervezett csapategység, a küzdeni akarás és a szerencse, de ez sajnos nem lesz mindig elég. Mivel nincs egy új, "aranygenerációnk" így a VB selejtezőkre is jó eséllyel a jelenlegi garnitúra marad.

Idei EB selejtezősorozatban nem rúgtunk még 1 gólnál többet, a Feröer szigetekkel kiegyenlített meccset játszottunk, a görögöknek be sem találtunk, finnek ellen "a végén jött a dráma". Na most ezek után, reálisan nézve a dolgokat én már annak is nagyon örülök, ha a Portugália és Svájc elleni meccseken 1 vagy 2 döntetlent összeszedünk, de ha kikapunk, azon egyáltalán nem lepődök meg.
Természetesen én annak örülnék a legjobban, ha tévednék és megvernénk Svájcot és/vagy Portugáliát, de mindig eszembe jut a rögvalóság.
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár
ez az MB1? úristen

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár
 shop.fradi.hu/hu/nike/karacsony/mez/osszes-termek/01-nike-csapat-hazai-mez-zold-feher-2015/2016/c/1408

32 rugóért ajándék. 😊Bazzani
annyi mint Európában bárhol az új. A baj ott kezdődik hogy negyedannyit lehet otthon keresni mint itt.davemayer
A Samp új meze 21 rugó. Mondjuk az Joma.
Ez a 32 szerintem nagyon sok.
Az a piros csík meg...Bazzani
a piros csík elég tré, de a MU új nike meze tavaly 80 font volt, én ezért is vártam inkább májusig, akkor már csak 30 volt 😊 sajnos ennyibe kerülnek a nike meg az adidas mezek.davemayer
és a előzmény:  www.facebook.com/troll0foci/photos/pb.398390086894274.-2207520000.1437745969./914004985332779/?type=1

de a Diósgyőri trollkodás sem semmi 😀

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 540 — JAFL Tampa GM
Mondjuk ezek szerint te pedig nem vagy tisztában a "0 az esély" fogalmával...
Persze amíg egy meccset se játszottak le addig mindenkinek ugyan annyi esélye van.
De míg az EB csoportban Románia és Észak Írorsz. mögött vagyunk 3.ok lövőtávolságban, komoly eséllyel a kvalifikációra túl a féltávnál addig Portugália Svájc egészen más szint. Nyilvan a görögöknél könnyebb lesz Andorra, de azon túl, hogy oda vissza verni kell a kisebbeket (ráadásul a Feröer-Lett kirándulások egyikébe benne van akár egy peches X is) addig a Svájciakkal itthon is hatalmas bravúr lenne a pontmentés. A gyengébb kicsik miatt sokkal nem leszünk lemaradva valószínűleg, de a "ki-ki" Svájci meccseken szerintem 1 pont a nagyon max amit ki tudunk hozni. Azt is nagy kanál szerencsével.

Legyen meg az EB, mert erre most valóban reális az esély, legyünk kint végre egy világversnyen.balazs799
Szerintem pedig ki fogunk esni a csoportból...nem is tudom minek indulunk neki...
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 547 — situational football
 shop.fradi.hu/hu/nike/karacsony/mez/osszes-termek/01-nike-csapat-hazai-mez-zold-feher-2015/2016/c/1408

vajon ezt is meg lehet venni ali-n 15 dollárért? 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve

annyi mint Európában bárhol az új. A baj ott kezdődik hogy negyedannyit lehet otthon keresni mint itt.davemayer
Az a piros csík meg...Bazzani
a piros csík elég tré, de a MU új nike meze tavaly 80 font volt, én ezért is vártam inkább májusig, akkor már csak 30 volt 😊 sajnos ennyibe kerülnek a nike meg az adidas mezek.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve

Az a piros csík meg...

több mint 9 éve

annyi mint Európában bárhol az új. A baj ott kezdődik hogy negyedannyit lehet otthon keresni mint itt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve

32 rugóért ajándék. 😊

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
... de ha éppen nincs olyan garnitúra simán verhetőek...NB2
de most sajnos "olyan" van...
 www.focikatalogus.hu/svajc-focicsapat

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...