Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 916
Kádárt kipaterolták a csapatból, sajnos szomorúan fog ma beülni belőni a sérót 😕

Pedig pár éve még messze a legjobb védőnek tűnt a válogatottban....
FLZOLI
Egyik pillanatról a másikra leküldik az ifikhez. Sosem volt egy gyenge, lelkizős jellem, kiváncsi vagyok a háttérben megbúvó okokra...
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kádárt kipaterolták a csapatból, sajnos szomorúan fog ma beülni belőni a sérót 😕

Pedig pár éve még messze a legjobb védőnek tűnt a válogatottban....

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 613 — The Mathematician
Offolok: LoveSobri aka JC6 is back?🤔
ZoliMP
volt hogy nem?
3 nap után feltámadt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
Offolok: LoveSobri aka JC6 is back?🤔
több mint 6 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
Vidi úgyis leigazolja, majd helyet találnak neki, ők elég elkeseredettek hozzá.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 268 — Cowboys fan
Vidit pusmogják
LoveSobri
Oda már rég nem férne be egy normális edzőnél
FLZOLI
Ha DZS valahova hazajön akkor az a Fradi lesz, itt a haverja, itt a skyboxa.
Amúgy Kádárnak jobban örülnék.
Kenny
Fradiba végképp nem fér be. Ki helyett?
davemayer
Zsubkov csak kölcsönben van. Nem lepne meg ha végre hajtanánk egy ilyen minőségi cserét bár vszeg a Rebrov ezt vetozna.
csebi
Rebrovnak nem kell Dzsu, már a bemelegítő körnél az utolsó lenne edzésen. Fizikailag alkalmatlan Rebrov rendszerébe.
De Vitya masszívan hívogatja haza, és a Vidi tele van.
Felcsútra nem megy, nem járatja le magát, Lölö hiába ígért havi 15 misit.
Debrecenben kellene levezetnie, de Szima kizárta az együttműködést, max ha havi 5 millió alatti összeget mond Bazsi 😂😂😂
LoveSobri
Mezőkövesd lesz ebből vagy Kisvárda
r.baggio
oda nem megy el mert nincs pláza
eaglesmcnabb
kicsit megsétáltassa a Lambót, aztán már talál is plázát.
ráadásul az antré is milyen menő lenne...
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Vidit pusmogják
LoveSobri
FLZOLI
Kenny
davemayer
Zsubkov csak kölcsönben van. Nem lepne meg ha végre hajtanánk egy ilyen minőségi cserét bár vszeg a Rebrov ezt vetozna.
csebi
Rebrovnak nem kell Dzsu, már a bemelegítő körnél az utolsó lenne edzésen. Fizikailag alkalmatlan Rebrov rendszerébe.
Debrecenben kellene levezetnie, de Szima kizárta az együttműködést, max ha havi 5 millió alatti összeget mond Bazsi 😂😂😂
LoveSobri
r.baggio
oda nem megy el mert nincs pláza

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 849 — no es importante
Vidit pusmogják
LoveSobri
FLZOLI
Kenny
davemayer
csebi
LoveSobri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Vidit pusmogják
LoveSobri
FLZOLI
Kenny
davemayer
csebi
több mint 6 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
Vidit pusmogják
LoveSobri
FLZOLI
Kenny
Elvileg már nincs skybox, lejárt. Biztos nem fussa a hosszabbításra 😀

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 706 — Lucas Scott
Vidit pusmogják
LoveSobri
FLZOLI
Kenny
davemayer

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
Vidit pusmogják
LoveSobri
FLZOLI
Kenny

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 514 — Omar's Coming Yo!
Vidit pusmogják
LoveSobri
FLZOLI

több mint 6 éve
Vidit pusmogják
LoveSobri

több mint 6 éve
Vidit pusmogják
több mint 6 éve
Szegény Dzsu, remélem nem könnyek között adott interjút a legutóbbi vereség után az aj-itthagy kaliba tevének...
LoveSobri
tuti h könnyek között, de volt nála pár bankó hogy törölgesse
Negritis
Mikor küldik el végre a válogatottól jó messzire (költői kérdés...). Meg milyen klub igazolna le külföldön egy ilyen játékost. Jön haza Orbán papa hívására az mb1re.
Heisman Trophy
Felcsút fc lesz ebből, hogy szem előtt legyen a nemzet bal lába

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 677 — "Montoya por favor!"
Szegény Dzsu, remélem nem könnyek között adott interjút a legutóbbi vereség után az aj-itthagy kaliba tevének...
LoveSobri
Negritis
Mikor küldik el végre a válogatottól jó messzire (költői kérdés...). Meg milyen klub igazolna le külföldön egy ilyen játékost. Jön haza Orbán papa hívására az mb1re.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
LoveSobri

több mint 6 éve
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 706 — Lucas Scott
Solskjaer ugy dontott eladja Martialt. Mivel edzesen regota nincs vele megelegedve, mar egy ideje meccsekken sem hozza az eredmenyt, nem illik a koncepciojaba, es sokba kerul.
Ez rendben. Amirol beszeltunk, most jon. Joel Glazer (co-chairman) viszont kozolte, nem adhatja el, es kesz. Mert szerinte meg jo jatekos.
ulpianus
Komolytalan ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Solskjaer ugy dontott eladja Martialt. Mivel edzesen regota nincs vele megelegedve, mar egy ideje meccsekken sem hozza az eredmenyt, nem illik a koncepciojaba, es sokba kerul.
Ez rendben. Amirol beszeltunk, most jon. Joel Glazer (co-chairman) viszont kozolte, nem adhatja el, es kesz. Mert szerinte meg jo jatekos.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 282 — Vikings fan
 www.reddit.com/r/soccer/comments/ey50cs/oc_how_close_are_the_title_races_in_the_top/

és itt vagyok én mint Liverpool szurkoló aki továbbra is aggódik
Negritis
Pedig a PL a legkomolyabb liga ami mindig haláli szoros mert a kiscsapatok is BL szintűek! 😀
több mint 6 éve
 www.reddit.com/r/soccer/comments/ey50cs/oc_how_close_are_the_title_races_in_the_top/

és itt vagyok én mint Liverpool szurkoló aki továbbra is aggódik

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 666 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez az Arsenal meg mindig siralmas. Arteta is Pep-klon akar lenni, kerdes, meddig lesz ertelme ennek, hogy sajat gondolata nincs, ez a felfogas egy Arsenalnal nem fog mukodni.

Az a baj, hogy kb csapatresz nincs, amire ravaghatna az ember, hogy rendben. Auba meg le fog lepni, onnantol pedig normalis tamado is kell.
Stez
Ki kéne már rúgni a p***ba... Már vagy egy hónapja itt van és még mindig szar az Arsenal!!!!
dugo93
Lehet, hogy nagyon be vagyok baszva, de kerlek segits ki: hol irtam olyat, hogy ki kell rugni?

Ti manapsag nagyon imadtok olyan allitasokat es mondatokat belekolteni a masik irasaba, ami nem letezik. De akkor nem is en vagyok bebaszva, hanem ti. 😀
Stez
Nyilván túloztam, mert ez a kövi szint, ami jönni szokott. Csak nekem magas, hogy miért kell belekötni egy edzőbe, aki átvett ~1 hónapja egy nagyon mélyen lévő csapatot és netán még nem látszódnak komoly eredmények. Szerintem (sajnos) Arteta be fog jönni az Arsenalnak.
dugo93
Mert barmikor nezem, azt latom, hogy ott van Pep a kispadon. Barmikor barkivel beszeltem, ugyanezt mondta rogton. Tiszta Pep-klon, de igazabol oltozkodesben, gesztusaiban, mozdulataiban is mintha ot probalna koppintani. Nyilvan a Pep-iskolaban nott fel, de azert vicces. 😀
Mint szakembert, nem fikaztam, mondjuk az viszont nagyon kitunik, hogy o Pep szisztemajat hozta be az Arsenalhoz egybol, de ez a keret arra nem kepes. Lassuak hozza, nem klappolnak 20bol 15en kb abba a rendszerbe, es epp ezert is szintelen-szagtalan meg mindig a csapat. Ez Arteta hibaja, de ez persze nyilvan emlites szintjen rohato fel neki, mert majd a nyaron a maga szajizere alakithatja a keretet, nyilvan velhetoen azert feljavul a helyzet. Egyelore ami viszont baj, hogy a Pep-sulibol latszolag hozza Guardiola legnagyobb hibajat, hogy nem tud szukseg eseten valtani, es alakitani a szisztemajan a rendszernek. Persze nyilvan ez is olyan, hogy Arteta egyelore ha akarna sem tudna a kispadon kihez nyulni, de igy is kitunik, hogy meccselni nem tud meg. Kerdes, megtanul e. Le nem irom ot semmikepp. De piszok nehez helyzet lesz, nyaron kis tulzassal a teljes kezdot le kellene cserelnie, egy sztarja van, Auba, nala meg nem latom, hogy marad, igy egy hozza hasonlo halalos fegyvert is szereznie kell valahonnan. Az meg azert vegkepp nem lesz egyszeru.

több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 533
Ez az Arsenal meg mindig siralmas. Arteta is Pep-klon akar lenni, kerdes, meddig lesz ertelme ennek, hogy sajat gondolata nincs, ez a felfogas egy Arsenalnal nem fog mukodni.

Az a baj, hogy kb csapatresz nincs, amire ravaghatna az ember, hogy rendben. Auba meg le fog lepni, onnantol pedig normalis tamado is kell.
Stez
Ki kéne már rúgni a p***ba... Már vagy egy hónapja itt van és még mindig szar az Arsenal!!!!
dugo93
Lehet, hogy nagyon be vagyok baszva, de kerlek segits ki: hol irtam olyat, hogy ki kell rugni?

Ti manapsag nagyon imadtok olyan allitasokat es mondatokat belekolteni a masik irasaba, ami nem letezik. De akkor nem is en vagyok bebaszva, hanem ti. 😀
Stez
Nyilván túloztam, mert ez a kövi szint, ami jönni szokott. Csak nekem magas, hogy miért kell belekötni egy edzőbe, aki átvett ~1 hónapja egy nagyon mélyen lévő csapatot és netán még nem látszódnak komoly eredmények. Szerintem (sajnos) Arteta be fog jönni az Arsenalnak.