Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
petey, mi a túró van veletek? Visszaütött KoviTotya játékospolitikája 😀
több mint 6 éve
Ha tényleg Fehérvárra jön haza ott csak a régi baktériumot kell elővenni 😀Megegyeztek hogy válogatott - rekordernek kell lennie, ha ezentúl egy percet sem fog játszani sehol (nagy az esély rá), akkor is pályára lép Bulgáriában.bírnám ha lesérülne 😀 (semmi komoly persze, csak arra a meccsre mondjuk egy gyomorrontás xd)
LoveSobri
eaglesmcnabb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Mivel legkorábban holnap lehetne elkezdeni jegyeket árulni, így onnantól 2 nap van a meccsig, szerintem a Fradi sem kockáztatna ezzel.Egy Fradi-Újpestre bármikor megtelik az Üllői.Évszaktól függetlenül.Te feladnál egy tavaszi/nyári, garantáltan telt házas meccset egy februáriért? Aligha.LOL, a frissen felújított újpesti gyepszőnyeget máris játékra alkalmatlannak nyilvánították.vasas palya, netan puskas, vagy felcserelni a palyavalasztast es jovore ujpesten lenne tobb derby. ja,varj ehhez agy is kene.
Valószínűleg a szombati Újpest-Fradi is halasztásra kerül...
Magyar foci <3
Bálesz
mondjuk majusban valszeg tet nelkuli meccs lehetne.
Kenny
Puskást ki fizeti meg? A belga tuti nem.
Marad a Vasas-pálya, de ebből szerintem halasztás lesz.
Bálesz
Ott van még az MTK pálya is, meg lehetne oldani,ha akarnák, nyilván nekik a halasztás jobb lenne, mert a jelenlegi formájukat nézve simán beleszaladhatnak egy 4-5 gólos vereségbe ami Vignjevic állásába is kerülhet.
Kenny
A 4-5 gólos vereséghez óvatosan közelítek, mert indultunk már így neki derbinek többször, aztán legtöbbször nyövenyelős egy gólos győzelem lett csak (vagy x. Vagy kaptunk egy hatost. Buzisolymosi)

több mint 6 éve
Egy Fradi-Újpestre bármikor megtelik az Üllői.Évszaktól függetlenül.Te feladnál egy tavaszi/nyári, garantáltan telt házas meccset egy februáriért? Aligha.LOL, a frissen felújított újpesti gyepszőnyeget máris játékra alkalmatlannak nyilvánították.vasas palya, netan puskas, vagy felcserelni a palyavalasztast es jovore ujpesten lenne tobb derby. ja,varj ehhez agy is kene.
Magyar foci <3
Bálesz
Kenny
Bálesz
Ott van még az MTK pálya is, meg lehetne oldani,ha akarnák, nyilván nekik a halasztás jobb lenne, mert a jelenlegi formájukat nézve simán beleszaladhatnak egy 4-5 gólos vereségbe ami Vignjevic állásába is kerülhet.
több mint 6 éve
Te feladnál egy tavaszi/nyári, garantáltan telt házas meccset egy februáriért? Aligha.LOL, a frissen felújított újpesti gyepszőnyeget máris játékra alkalmatlannak nyilvánították.vasas palya, netan puskas, vagy felcserelni a palyavalasztast es jovore ujpesten lenne tobb derby. ja,varj ehhez agy is kene.
Magyar foci <3
Bálesz
Kenny

több mint 6 éve
Tyű, a Puskásban egy Újpest - Fradi, de kimennék!LOL, a frissen felújított újpesti gyepszőnyeget máris játékra alkalmatlannak nyilvánították.vasas palya, netan puskas, vagy felcserelni a palyavalasztast es jovore ujpesten lenne tobb derby. ja,varj ehhez agy is kene.
Magyar foci <3
Bálesz
Kenny
több mint 6 éve
LOL, a frissen felújított újpesti gyepszőnyeget máris játékra alkalmatlannak nyilvánították.vasas palya, netan puskas, vagy felcserelni a palyavalasztast es jovore ujpesten lenne tobb derby. ja,varj ehhez agy is kene.
Magyar foci <3
Bálesz
Szerkesztette: Kenny
több mint 6 éve
Erről jut eszembe...Elég ha a reptérre menet kifogy a benzin 😂Megegyeztek hogy válogatott - rekordernek kell lennie, ha ezentúl egy percet sem fog játszani sehol (nagy az esély rá), akkor is pályára lép Bulgáriában.bírnám ha lesérülne 😀 (semmi komoly persze, csak arra a meccsre mondjuk egy gyomorrontás xd)
LoveSobri
eaglesmcnabb
LoveSobri
www.google.com/amp/s/index.hu/sport/futball/2020/02/05/halgas_tibor_autobaleset_fradi_ferencvaros/amp

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
LOL, a frissen felújított újpesti gyepszőnyeget máris játékra alkalmatlannak nyilvánították.Valószínűleg a szombati Újpest-Fradi is halasztásra kerül...
Magyar foci <3

több mint 6 éve
Megegyeztek hogy válogatott - rekordernek kell lennie, ha ezentúl egy percet sem fog játszani sehol (nagy az esély rá), akkor is pályára lép Bulgáriában.Ezt így hogy, megint egy jól értesült kocsmatölteléktől tudja mindenki, akinek mindig belsős infója van mindenhonnan is? 😊
LoveSobri
Amúgy DB7 mégis tud-tudott berakni a közösbe, hogy meg kelljen vele egyezni ilyenről? 😊 Vagy ő lesz a NER kampányarca a kövi választáson?
több mint 6 éve
Elég ha a reptérre menet kifogy a benzin 😂Megegyeztek hogy válogatott - rekordernek kell lennie, ha ezentúl egy percet sem fog játszani sehol (nagy az esély rá), akkor is pályára lép Bulgáriában.bírnám ha lesérülne 😀 (semmi komoly persze, csak arra a meccsre mondjuk egy gyomorrontás xd)
LoveSobri
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
zuhanyzás után elesik és összetöri magátMegegyeztek hogy válogatott - rekordernek kell lennie, ha ezentúl egy percet sem fog játszani sehol (nagy az esély rá), akkor is pályára lép Bulgáriában.bírnám ha lesérülne 😀 (semmi komoly persze, csak arra a meccsre mondjuk egy gyomorrontás xd)
LoveSobri
eaglesmcnabb
itthon az a menő 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Megegyeztek hogy válogatott - rekordernek kell lennie, ha ezentúl egy percet sem fog játszani sehol (nagy az esély rá), akkor is pályára lép Bulgáriában.bírnám ha lesérülne 😀 (semmi komoly persze, csak arra a meccsre mondjuk egy gyomorrontás xd)
LoveSobri
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Megegyeztek hogy válogatott - rekordernek kell lennie, ha ezentúl egy percet sem fog játszani sehol (nagy az esély rá), akkor is pályára lép Bulgáriában.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Egészen elképesztő amit az nso megy dzsudzsákkal kapcsolatban 😂 van a főoldalon 5 cikk, ami kb mind arról szól, hogy bazsi véletlenül sem azért lett kibaszva mert szar volt hanem mert az új edző, meg a brazil játékos ügynök meg az érdekek... Balázs gyakorlatilag csak áldozat 😀Fel kell készíteni a népet lélekben a messiás hazajövetelére. Remélem ezek után a válogottban max vizesfiú lesz, bár amennyire elgyávult Rossi simán kinézem, hogy játszatja majd...
peach
több mint 6 éve
Egészen elképesztő amit az nso megy dzsudzsákkal kapcsolatban 😂 van a főoldalon 5 cikk, ami kb mind arról szól, hogy bazsi véletlenül sem azért lett kibaszva mert szar volt hanem mert az új edző, meg a brazil játékos ügynök meg az érdekek... Balázs gyakorlatilag csak áldozat 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
hát ja, szinte együtt kezdte Santiago Munezzel, és meg lehet nézni hol van a másik... Már rég abbahagyta...Tökéletes példa, hogy tényleg nem a tehetség számít, és ha nem adtam volna fel a focis karrierem akkor ma a Liverpoolban nyomnám. 😀Alisson in RioMilner az Milner marad mindenkinek. ❤️
Firmino in The Maldives
Adam Lallana in Miami
Alexander-Arnold in Miami
Fabinho in The Maldives
James Milner? In the cold at Anfield watching the youth team. He’s probably had three hours in the gym already today.
m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-peldakep-nyaralas-helyett-az-ifiknek-segitett-2745963
Mindig is kedveltem.
LoveSobri
Coolearie
Borbinho
Bár Milner karrierje is megzuhant, miután elhagyta newcastle-t.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Tökéletes példa, hogy tényleg nem a tehetség számít, és ha nem adtam volna fel a focis karrierem akkor ma a Liverpoolban nyomnám. 😀Alisson in RioMilner az Milner marad mindenkinek. ❤️
Firmino in The Maldives
Adam Lallana in Miami
Fabinho in The Maldives
James Milner? In the cold at Anfield watching the youth team. He’s probably had three hours in the gym already today.
m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-peldakep-nyaralas-helyett-az-ifiknek-segitett-2745963
Mindig is kedveltem.
LoveSobri
Coolearie
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ne keverjetek bele, én sosem bírtam 😀Alisson in RioMilner az Milner marad mindenkinek. ❤️
Firmino in The Maldives
Adam Lallana in Miami
Fabinho in The Maldives
Mindig is kedveltem.
LoveSobri
Coolearie
több mint 6 éve
Alisson in RioMilner az Milner marad mindenkinek. ❤️
Firmino in The Maldives
Adam Lallana in Miami
Fabinho in The Maldives
Mindig is kedveltem.
LoveSobri
több mint 6 éve
Alisson in Rio Firmino in The Maldives
Adam Lallana in Miami
Fabinho in The Maldives
Mindig is kedveltem.
több mint 6 éve
Nagyon jo hir ez a valogatottra nezve.1 het alatt Ugrai, Kadar, Dzsudzsi 😀Az új NAT-hoz igazodunk: Magyar Testgyakorlók Körébe tartozik minden régiós légiós
Sztem a gyere haza fiatal program indult ujra TAO penzen. Ne legyen legiosunk, marmint kulfoldon ne legyen magyar jatekos. Az NB1 - BLSz3 eltart mindenkit.
Dzsudzsi , Kadar hozza haza a "nyugaton" megtanult filozofiat.
Igy csak erosebbek leszunk.
😀
ZoliMP
több mint 6 éve
Telen 19re lapott huzott a Barca es tegnap be is bukta. Dembele megint megserult, iden mar nem lep palyara.
több mint 6 éve
Gondolom most értek a végére annak a sagának, hogy baszták elengedni moszkvába fél éveKádárt kipaterolták a csapatból, sajnos szomorúan fog ma beülni belőni a sérót 😕Egyik pillanatról a másikra leküldik az ifikhez. Sosem volt egy gyenge, lelkizős jellem, kiváncsi vagyok a háttérben megbúvó okokra...
Pedig pár éve még messze a legjobb védőnek tűnt a válogatottban....
FLZOLI
LoveSobri
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Nagyon jo hir ez a valogatottra nezve.1 het alatt Ugrai, Kadar, Dzsudzsi 😀Sztem a gyere haza fiatal program indult ujra TAO penzen. Ne legyen legiosunk, marmint kulfoldon ne legyen magyar jatekos. Az NB1 - BLSz3 eltart mindenkit.
Dzsudzsi , Kadar hozza haza a "nyugaton" megtanult filozofiat.
Igy csak erosebbek leszunk.
😀