Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Nincs semmi para. 😉Casoni szerintem egy gyenge edző, ennyi.
Más. Vicces, hogy tizedjére nevezik teltházasnak a meccset. 15ezres stadionban négyezren vannak...
Jobb a Vasas, gyenge az Újpest sajnos. Sok izomsérülés, túl lettek hajtva a fiúk.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nem vagyok benne biztos, hogy végigmegy a Vasas-Újpest meccs a vihar miatt.Bazza, kérdezhetek? Mi történt veled az elmúlt 1-2 hétben? Eléggé offenzív lettél, sok negatív hsz-ed olvastam...
Casoni meg egy vicc, a francia Szentes Lázár lehet kb. Tavaszt nem éli meg itt.Bazzani
Casoni szerintem egyáltalán nem rossz edző, lehet a stílusa és kemény edzései nem fekszenek a sztárjainknak. Minden bizonnyal meg fog bukni, de az nem azért lesz, mert ő a francia Szentes... Tényleg sajnálatos a szituáció. Én hittem benne.. úgy tűnik a játékosok nem nagyon,
több mint 9 éve
Casoni meg egy vicc, a francia Szentes Lázár lehet kb. Tavaszt nem éli meg itt.Bazzanide nem ő hagyta ki a ziccereket 😊
több mint 9 éve
Nem vagyok benne biztos, hogy végigmegy a Vasas-Újpest meccs a vihar miatt.Casoni meg egy vicc, a francia Szentes Lázár lehet kb. Tavaszt nem éli meg itt.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
csak őt ne!Option 1: edzőbuktatás FehérváronMár látom Mezey doktort a padon.Kenny
Option 2: ennyire gyenge a keret
VB: 3. hely a tippem.JC6
nagyon sajnálom Casoni-t...
több mint 9 éve
ez a csapat el van átkozva, rúghattunk volna ötöt a Halinak, de ott állt a Mackókirály. erre Juhász fejel egy öngólt. lulz
több mint 9 éve
Option 1: edzőbuktatás FehérváronMár látom Mezey doktort a padon.
Option 2: ennyire gyenge a keret
VB: 3. hely a tippem.JC6
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Option 1: edzőbuktatás FehérváronOption 2: ennyire gyenge a keret
VB: 3. hely a tippem.
több mint 9 éve
Ez jó csoport, svájccal lehet harcolni a második helyért, harmadiknál rosszabbak sztem pinyővel se lennénk...gabokockaPortugáliával de nem ez a lényeg 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Harmadik hely.Semmi több.Mondjuk melyik vb-re jussunk ki,ha nem az oroszra😀
több mint 9 éve
pinyővel andorra lenne az ellenfelünk max
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Ez jó csoport, svájccal lehet harcolni a második helyért, harmadiknál rosszabbak sztem pinyővel se lennénk...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Dehogy, tiszta sor már most, hogy esélyünk nincs, de a kicsik közül a gyengébbeket kaptuk és sikerült azért egy francia-holland vagy spanyol-olasz csoportot elkerülnünk 😊 amúgy a portugáloktól még be se kell szarni náluk van CR és ennyi. Hátha sérült lesz 😀 svájc sztem is viszi a csoportot simán...
több mint 9 éve
Foci szempontból jó, szurkolói szempontból nem annyira.BazzaniMit akarsz, láthatjuk megint a 483×os aranylabdás CR7et. 😀
sima csoportgyőzelem.GergőbácsiMegvan OV mivel fog kampányolni '18ban, | már ha még akkor lesznek itt választások | . 😀
több mint 9 éve
2016-ra Ronaldo kiég és visszavonul, Svájc ellövi a puskaport az Eb-n, így magabiztosan bejövünk a csoport első helyére. Deal?
több mint 9 éve
sima csoportgyőzelem.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Csak nem ránk gondolsz? 😀😀Sikerült megint befutnunk a leggyengébb csoportba 😀😀peachaz eb titkos favoritja olyan gyenge lenne?baggio
több mint 9 éve
Sikerült megint befutnunk a leggyengébb csoportba 😀😀peachaz eb titkos favoritja olyan gyenge lenne?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Sikerült megint befutnunk a leggyengébb csoportba 😀😀
több mint 9 éve
Egyre jobban tetszik a csoportunk. 😀
több mint 9 éve
Ez mi, hogy a csoportokat nem sorsolják, hanem húzási sorrendben automatice hozzá rendelik a csapatokat ahhoz amelyik éppen következik 😀peachSzerintem a kövi körtől fogják.
Szerk: jah nem, azt hittem azért van két ember...
több mint 9 éve
Ez mi, hogy a csoportokat nem sorsolják, hanem húzási sorrendben automatice hozzá rendelik a csapatokat ahhoz amelyik éppen következik 😀
több mint 9 éve
És tényleg. Ennek csupán annyi az oka ha jól sejtem, hogy rengetegen vannak ugye?Most biztos én vagyok hülye, de ázsiai csoport nem lesz?Hannimár elkezdődött a sorozatbaggio