Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
nézd már meg, ki a főszarkesztőOFF!milyen kivándorlás? ugyan hol fizetnének ennyit a lötyögésért, mint itthon?Ha alacsony lesz a bérsapka elindulhat egy kivándorlás, ha magas az meg értelmetlen. Közben meg szeretnénk , hogy a nemzetközi kupaszintéren ne a -5. selejtezőkörben essenek ki csapataink, hanem csoportmeccsekig jussanak.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-maximum-25-fos-keretek-az-nb-i-ben-magyar-kupa-reform-2745045most akartam linkelni...
balfaszok 😀
Kenny
miért is azok? persze tuti lesznek kiskapuk, de amúgy igaza van...
NB2
kittli
külföldön meg is kell ám dolgozni a fizetésért
slowmotion
női kosárlabdáról volt egy cikk NS-en és ott meg lett említve Studer Ági (Szekszárd), hogy külföldre kéne mennie
mire megemlítettem, hogy mióta államunk agyon dotálja a TAO-val a csapatsportágakat, a sportolók közül senki nem megy ki, mert, agyon keresi magát itthon, fele annyi munkáért
másnap már ki is törölték... fájt nekik az igazság...
NB2
több mint 6 éve
az a baj hogy vagy így vagy úgy de a fizetésekre fog menni a TAO-s pénzBalkán a példa. Szinte nulla pénzből, csupán nevelésből vannak bevételek, amit tudnak aztán bérekre is költeni. Náluk érdekes kinőnek a klasszisok.ezt a kettősséget nem értem én sem, ha nincs foci az a baj ha van ( a mi szintünkhöz mérten) akkor meg drága. Könyörgöm ennyi a minimum amit költeni kell egy kicsivel jobb klubra, az meg a magyar piac szégyene hogy ehhez TAO kell. Vagy belátjuk hogy piaci alapú labdarúgásunk nem lesz (max ha esetleg felépül egy Dinamo-modell a Fradinál, de az is csak 1 klub lesz) és elfogadjuk hogy a közpénz tartja életben vagy hagyjuk az egészet a picsába és ne legyen semmi (vagy amatőr).Ha alacsony lesz a bérsapka elindulhat egy kivándorlás, ha magas az meg értelmetlen. Közben meg szeretnénk , hogy a nemzetközi kupaszintéren ne a -5. selejtezőkörben essenek ki csapataink, hanem csoportmeccsekig jussanak.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-maximum-25-fos-keretek-az-nb-i-ben-magyar-kupa-reform-2745045most akartam linkelni...
balfaszok 😀
Kenny
NB2
kittli
davemayer
Egy ország labdarúgása nem attól lesz jobb, mert a kirakatban magasabbak a bérek. Ellenben, ha jobb az ország labdarúgása, akkor a bérek is fogják követni.. Természetesen mint mindent ezt is fordítva csináljuk.
TAO pénzeket profi sportolók béreire fordítani nettó hülyeség. Leghatástalanabb hasznosulás. Építsenek ebből minden általános és középiskolába sportpályákat. Fejlesszék a klubok infrastrukturális helyzetét. Minden olyat, ami a lehetőségeket javítja, h egyszer normális labdarúgásunk legyen. Viszont NE a profiknak adjunk pénzt. Max annyit, amit kitermel a labdarúgásunk. Ahogy tőlünk délre teszik. Ha ez azzal jár, h NB2-ben is lesznek fél-profik, ám legyen.
Mit tudom én, mondjuk egy zalacsányi tizenéves ifi nem a ZTE sikere vagy sikertelensége, vagy a legjobbjaik fizetése miatt fog hajtani az edzéseken és törekedni a fejlődésre, ha már ez hajtja, akkor ott vannak külföldön ezres nagyságrendben klubbok több tízezer eurós havi fizetésekkel. Több százezer euró havi fizetést adó klubbok is százas nagyságrendben vannak.
dawyd728
ha csak utánpótlásra vagy infrastruktúrára fordítják akkor amit eddig arra költöttek azt most fizetésekre tudják
és ha jön egy kormányzati szemlélet váltás elég hosszútávra szétbasszák az utánpótlást
én sportolás párti vagyok, az állam építse ki a pályákat
de ne adjon egy fillért se a csapatoknak
ha nem képes kitermelni a csapat akkor fogadjuk el hogy ennyit ér az egész
ha pedig képes akkor értelmesen megoldják
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
dawyd728
4 123
Balkán a példa. Szinte nulla pénzből, csupán nevelésből vannak bevételek, amit tudnak aztán bérekre is költeni. Náluk érdekes kinőnek a klasszisok.ezt a kettősséget nem értem én sem, ha nincs foci az a baj ha van ( a mi szintünkhöz mérten) akkor meg drága. Könyörgöm ennyi a minimum amit költeni kell egy kicsivel jobb klubra, az meg a magyar piac szégyene hogy ehhez TAO kell. Vagy belátjuk hogy piaci alapú labdarúgásunk nem lesz (max ha esetleg felépül egy Dinamo-modell a Fradinál, de az is csak 1 klub lesz) és elfogadjuk hogy a közpénz tartja életben vagy hagyjuk az egészet a picsába és ne legyen semmi (vagy amatőr).Ha alacsony lesz a bérsapka elindulhat egy kivándorlás, ha magas az meg értelmetlen. Közben meg szeretnénk , hogy a nemzetközi kupaszintéren ne a -5. selejtezőkörben essenek ki csapataink, hanem csoportmeccsekig jussanak.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-maximum-25-fos-keretek-az-nb-i-ben-magyar-kupa-reform-2745045most akartam linkelni...
balfaszok 😀
Kenny
NB2
kittli
davemayer
Egy ország labdarúgása nem attól lesz jobb, mert a kirakatban magasabbak a bérek. Ellenben, ha jobb az ország labdarúgása, akkor a bérek is fogják követni.. Természetesen mint mindent ezt is fordítva csináljuk.
TAO pénzeket profi sportolók béreire fordítani nettó hülyeség. Leghatástalanabb hasznosulás. Építsenek ebből minden általános és középiskolába sportpályákat. Fejlesszék a klubok infrastrukturális helyzetét. Minden olyat, ami a lehetőségeket javítja, h egyszer normális labdarúgásunk legyen. Viszont NE a profiknak adjunk pénzt. Max annyit, amit kitermel a labdarúgásunk. Ahogy tőlünk délre teszik. Ha ez azzal jár, h NB2-ben is lesznek fél-profik, ám legyen.
Mit tudom én, mondjuk egy zalacsányi tizenéves ifi nem a ZTE sikere vagy sikertelensége, vagy a legjobbjaik fizetése miatt fog hajtani az edzéseken és törekedni a fejlődésre, ha már ez hajtja, akkor ott vannak külföldön ezres nagyságrendben klubbok több tízezer eurós havi fizetésekkel. Több százezer euró havi fizetést adó klubbok is százas nagyságrendben vannak.
több mint 6 éve
OFF!milyen kivándorlás? ugyan hol fizetnének ennyit a lötyögésért, mint itthon?Ha alacsony lesz a bérsapka elindulhat egy kivándorlás, ha magas az meg értelmetlen. Közben meg szeretnénk , hogy a nemzetközi kupaszintéren ne a -5. selejtezőkörben essenek ki csapataink, hanem csoportmeccsekig jussanak.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-maximum-25-fos-keretek-az-nb-i-ben-magyar-kupa-reform-2745045most akartam linkelni...
balfaszok 😀
Kenny
NB2
kittli
slowmotion
női kosárlabdáról volt egy cikk NS-en és ott meg lett említve Studer Ági (Szekszárd), hogy külföldre kéne mennie
mire megemlítettem, hogy mióta államunk agyon dotálja a TAO-val a csapatsportágakat, a sportolók közül senki nem megy ki, mert, agyon keresi magát itthon, fele annyi munkáért
másnap már ki is törölték... fájt nekik az igazság...
több mint 6 éve
ezt a kettősséget nem értem én sem, ha nincs foci az a baj ha van ( a mi szintünkhöz mérten) akkor meg drága. Könyörgöm ennyi a minimum amit költeni kell egy kicsivel jobb klubra, az meg a magyar piac szégyene hogy ehhez TAO kell. Vagy belátjuk hogy piaci alapú labdarúgásunk nem lesz (max ha esetleg felépül egy Dinamo-modell a Fradinál, de az is csak 1 klub lesz) és elfogadjuk hogy a közpénz tartja életben vagy hagyjuk az egészet a picsába és ne legyen semmi (vagy amatőr).Ha alacsony lesz a bérsapka elindulhat egy kivándorlás, ha magas az meg értelmetlen. Közben meg szeretnénk , hogy a nemzetközi kupaszintéren ne a -5. selejtezőkörben essenek ki csapataink, hanem csoportmeccsekig jussanak.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-maximum-25-fos-keretek-az-nb-i-ben-magyar-kupa-reform-2745045most akartam linkelni...
balfaszok 😀
Kenny
NB2
kittli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Hová?milyen kivándorlás? ugyan hol fizetnének ennyit a lötyögésért, mint itthon?Ha alacsony lesz a bérsapka elindulhat egy kivándorlás, ha magas az meg értelmetlen. Közben meg szeretnénk , hogy a nemzetközi kupaszintéren ne a -5. selejtezőkörben essenek ki csapataink, hanem csoportmeccsekig jussanak.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-maximum-25-fos-keretek-az-nb-i-ben-magyar-kupa-reform-2745045most akartam linkelni...
balfaszok 😀
Kenny
NB2
kittli
slowmotion
Passz. Ahol többet fizetnek a lötyögésért. Akár másod, harmadosztályba.
Mint azok akik diplomával a zsebükben takarítanak meg építkezésen dolgoznak kint külföldön.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
milyen kivándorlás? ugyan hol fizetnének ennyit a lötyögésért, mint itthon?Ha alacsony lesz a bérsapka elindulhat egy kivándorlás, ha magas az meg értelmetlen. Közben meg szeretnénk , hogy a nemzetközi kupaszintéren ne a -5. selejtezőkörben essenek ki csapataink, hanem csoportmeccsekig jussanak.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-maximum-25-fos-keretek-az-nb-i-ben-magyar-kupa-reform-2745045most akartam linkelni...
balfaszok 😀
Kenny
NB2
kittli
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Valenciaba érkezett Florenzi, úgy néz ki a vezetőség a középpályásokból lett jobb hátvédekre gerjed, na mindegy, egy fokkal jobb mint Daniel Wass.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Ha alacsony lesz a bérsapka elindulhat egy kivándorlás, ha magas az meg értelmetlen. Közben meg szeretnénk , hogy a nemzetközi kupaszintéren ne a -5. selejtezőkörben essenek ki csapataink, hanem csoportmeccsekig jussanak.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-maximum-25-fos-keretek-az-nb-i-ben-magyar-kupa-reform-2745045most akartam linkelni...
balfaszok 😀
Kenny
NB2
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Vlsz A snooker és bowling követőknél sem lehet ez másként 😉Nem pont a jatekosok arai miatt, de az utobbi evekben kezdek eltavolodni a focitol, pedig a foci volt a mindenem, de mara mar zavar, hogy 90 percbol sokat alibiznek es nem olyan elvezetes, mint bizonyos sportagak. A szineszkedes meg sem akarom emliteni.Minden NFL követőnél bekövetkezik ez 😀
Picit hulyen hangzik tudom, de okosabban nem tudtam megfogalmazni 😀
Kivancsi leszek a PL-re a brexit utan.
index.hu/sport/2020/01/29/brexit_nagy-britannia_futball_premier_league_forma-1_f1/
ZoliMP
Toca
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-maximum-25-fos-keretek-az-nb-i-ben-magyar-kupa-reform-2745045most akartam linkelni...
balfaszok 😀
Kenny
több mint 6 éve
Végre egy sima Barca győzelem, ilyet se láttam mostanában túl gyakran 😛
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-maximum-25-fos-keretek-az-nb-i-ben-magyar-kupa-reform-2745045balfaszok 😀
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Csak nalam hosszu ido alatt alakult ez ki. 90-es volt az elso VB-m ami az egyik legszarabb volt 😀Nem pont a jatekosok arai miatt, de az utobbi evekben kezdek eltavolodni a focitol, pedig a foci volt a mindenem, de mara mar zavar, hogy 90 percbol sokat alibiznek es nem olyan elvezetes, mint bizonyos sportagak. A szineszkedes meg sem akarom emliteni.Minden NFL követőnél bekövetkezik ez 😀
index.hu/sport/2020/01/29/brexit_nagy-britannia_futball_premier_league_forma-1_f1/
ZoliMP
Toca
93-as volt az leso SB-om. 95-ben kezdtem focizni, kb 96-97-ben hivtak a budapest cowboys-ba.....par eve meg soccer biro is voltam meg 😀
több mint 6 éve
Nem pont a jatekosok arai miatt, de az utobbi evekben kezdek eltavolodni a focitol, pedig a foci volt a mindenem, de mara mar zavar, hogy 90 percbol sokat alibiznek es nem olyan elvezetes, mint bizonyos sportagak. A szineszkedes meg sem akarom emliteni.Minden NFL követőnél bekövetkezik ez 😀
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Nem pont a jatekosok arai miatt, de az utobbi evekben kezdek eltavolodni a focitol, pedig a foci volt a mindenem, de mara mar zavar, hogy 90 percbol sokat alibiznek es nem olyan elvezetes, mint bizonyos sportagak. A szineszkedes meg sem akarom emliteni.Picit hulyen hangzik tudom, de okosabban nem tudtam megfogalmazni 😀
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
2030 után.És újra előhozom a pár hónappal korábbi kérdésem, vajh’ melyik évben lesz az első 1 milliárdos játékos?'25
Sobri Jóska
Negritis
Kiegészíteném azzal, hogy nem hogy 1 milliárdos még 500 milliós focistát se látok most (hangsúlyozom most) akiért ennyit kifizetnének, sőt talán a felét se. De nem vállalok vele nagyot ha azt mondom, hogy ha nem sérül meg és ilyen ütemben folytatódik a fejlődése akkor Haaland következő klubváltása fogja megdönteni az akkori transzer rekordot.
Szerkesztette: Kenny
több mint 6 éve
És újra előhozom a pár hónappal korábbi kérdésem, vajh’ melyik évben lesz az első 1 milliárdos játékos?'25
Sobri Jóska
több mint 6 éve
És újra előhozom a pár hónappal korábbi kérdésem, vajh’ melyik évben lesz az első 1 milliárdos játékos?
több mint 6 éve
100 millió Richarlisonért. Na elmentek a picsába.Mikor takarodik már el ez a vezetés.lesz az 130 is érte 😀
Kenny
több mint 6 éve
100 millió Richarlisonért. Na elmentek a picsába.Mikor takarodik már el ez a vezetés.
több mint 6 éve
És még Piatek-et is behúzza a Hertha?? Szegény Dárdai meg Selkét kapta anno. 🤪Ezt azért sem értem mert a LÜkebakio is csatár, tehát vmeikuk vszeg padozni fog miközben ketten külön külön többe kerülnek mint amennyit egy szezonban korábban kiadtak. Amúgy az egyik leggyengébb posztja a Herthanak mindig a csatár volt (talán Ibisevicnek volt egy jó első szezonja), Dárdai sosem kapott ilyen játékost a kezei közé.
Tony Adams
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
twitter.com/oeste/status/1222666846702383107skill lvl over 100000
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ahogy a City játékosok gólhelyzetben inkább passzolnak (vagy cseleznek), de még véletlenül sem lőnek, az a Guardiola-futball esszenciája.