Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Psszt, ne zavard össze. Mertens haja erre az egy esetre besötétedett, na. Tegnap vót.Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:Azt ugye tudod, hogy ez tavaly decemberben volt?
twitter.com/ZeMbBla/status/1174093963428552705
Persze az aranylabda kampánynak biztos nem tenne jót...
flzoli
Zolika

több mint 6 éve
Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:Azt ugye tudod, hogy ez tavaly decemberben volt?
flzoli
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=HVSntBoEx64Ezt berakom, és ennyi elég is volt ebből a témából.igen, tavaly lényegében nem ment el senki Van Dijk mellett. (idén igen, de tavaly nem). Van Dijknak meg a Liverpoolban lejátszott 70-80 meccsén ez volt talán az egyetlen olyan megmozdulása, ami egyáltalán veszélyes volt, eleve szabálytalankodni sem szokott sokat, de egyből jössz a piedesztállal.Nincs frusztráció, csak az álszent csak fekete és csak fehér szemléletmódot próbáltam bemutatni.Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:grat, megint sikerült megnyerni a nap legfeleslegesebb hozzászólása címet 😊
flzoli
Neked egyébként valami frusztrációd van, vagy egyáltalán ez most így hogy jutott eszedbe? (tovább megyek, annak a barszás csávónak, akinek a twitteréről beágyaztad, hogy jutott éppen most eszébe?)
slowmotion
Minden védő elkövet ilyesmit, ez ezzel jár, még vannak kinevezett suttyók (pl. Pepe, Ramos) és vannak a piedesztálra emelt emberek (pl. Van Dijk és a kicselezhetetlenség).
flzoli
Pepe és Ramos meg nem kinevezett suttyó, őket nem kellett kinevezni, a megmozdulásaikkal kiérdemelték ezt többszörösen is.
slowmotion
flzoli
nézz szét otthon előbb ...
és ott is elvitte a labdát, szabálytalan volt? igen
nyújtott láb? igen
sztem kevés védőnek nem volt életében nyújtott lábú csúszása a labdára
amúgy ha ilyen megmozdulásokra vágysz
nézd Fabinho mit művel, sajnos vele vannak ilyen gondok
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ezt berakom, és ennyi elég is volt ebből a témából.igen, tavaly lényegében nem ment el senki Van Dijk mellett. (idén igen, de tavaly nem). Van Dijknak meg a Liverpoolban lejátszott 70-80 meccsén ez volt talán az egyetlen olyan megmozdulása, ami egyáltalán veszélyes volt, eleve szabálytalankodni sem szokott sokat, de egyből jössz a piedesztállal.Nincs frusztráció, csak az álszent csak fekete és csak fehér szemléletmódot próbáltam bemutatni.Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:grat, megint sikerült megnyerni a nap legfeleslegesebb hozzászólása címet 😊
flzoli
Neked egyébként valami frusztrációd van, vagy egyáltalán ez most így hogy jutott eszedbe? (tovább megyek, annak a barszás csávónak, akinek a twitteréről beágyaztad, hogy jutott éppen most eszébe?)
slowmotion
Minden védő elkövet ilyesmit, ez ezzel jár, még vannak kinevezett suttyók (pl. Pepe, Ramos) és vannak a piedesztálra emelt emberek (pl. Van Dijk és a kicselezhetetlenség).
flzoli
Pepe és Ramos meg nem kinevezett suttyó, őket nem kellett kinevezni, a megmozdulásaikkal kiérdemelték ezt többszörösen is.
slowmotion
több mint 6 éve
igen, tavaly lényegében nem ment el senki Van Dijk mellett. (idén igen, de tavaly nem). Van Dijknak meg a Liverpoolban lejátszott 70-80 meccsén ez volt talán az egyetlen olyan megmozdulása, ami egyáltalán veszélyes volt, eleve szabálytalankodni sem szokott sokat, de egyből jössz a piedesztállal.Nincs frusztráció, csak az álszent csak fekete és csak fehér szemléletmódot próbáltam bemutatni.Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:grat, megint sikerült megnyerni a nap legfeleslegesebb hozzászólása címet 😊
flzoli
slowmotion
flzoli
több mint 6 éve
Nincs frusztráció, csak az álszent csak fekete és csak fehér szemléletmódot próbáltam bemutatni.Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:grat, megint sikerült megnyerni a nap legfeleslegesebb hozzászólása címet 😊
flzoli
slowmotion
több mint 6 éve
Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:grat, megint sikerült megnyerni a nap legfeleslegesebb hozzászólása címet 😊
flzoli
több mint 6 éve
98 fős Fradi küldöttség, hát hova mennek, nyaralni? 😀Majd a moszkvai út létszámát nézd meg, ahol visszafelé mindenki kap egy Roszatomos sporttáskát. 😀
O1G
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 6 éve
Kene a Challenge flag is a videobiro melle mert eleg abszurd
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 409
index.hu/sport/futball/2019/09/18/szabaly_ter_stegen_bajnokok_ligaja_biro_jatekvezeto/jo osszefoglalo a szabalyokrol
több mint 6 éve
Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:Ment a labdaval a baba is.
flzoli
több mint 6 éve
Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:twitter.com/ZeMbBla/status/1174093963428552705
több mint 6 éve
98 fős Fradi küldöttség, hát hova mennek, nyaralni? 😀Pont ugyanezt néztem, ez mifasz, mindenki viszi a teljes családot, vagy mi?
O1G
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Buzi Espanyol kapja be amúgy. Megnéztem 100€ a legolcsóbb jegy hazaiba. Egy Európa-liga meccsre a Fradi ellen. Az EL meccsek abba a kategóriába esnek mint a Barca és a Real a weboldaluk alapján. Azért na 😀. Tavaly Vidi-Paokra egy jó jegy 8000 volt.azért a 100€ mennyivel jobb mint a 8000€? 😀
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Buzi Espanyol kapja be amúgy. Megnéztem 100€ a legolcsóbb jegy hazaiba. Egy Európa-liga meccsre a Fradi ellen. Az EL meccsek abba a kategóriába esnek mint a Barca és a Real a weboldaluk alapján. Azért na 😀. Tavaly Vidi-Paokra egy jó jegy 8000 volt.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
98 fős Fradi küldöttség, hát hova mennek, nyaralni? 😀Ment az egész proli pereputty, kár lenne kihagyni egy insta pozitív fotót a Nou Camp előtt 😊
O1G
több mint 6 éve
98 fős Fradi küldöttség, hát hova mennek, nyaralni? 😀
több mint 6 éve
Redzonet nézel? 😊Igen. Nemetul UCL konferenz a neve. Az angol (en ezt lessem) pedig UCL Goals Show. Akit erdekl igy erdemes keresni. Egyebkent mondjuk bundesliganak is mindig van. Nekem jobb igy. Vegig vannak statok a kepernyo szelen. Alul meg az eredmenyek.
gordon
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Lipcse megadott gol.Redzonet nézel? 😊
A Napoly mekkora kamu tizit kapott.
ulpianus
több mint 6 éve
semmi értelme nincs a VAR-nak, ha nem tudják használni.Most piros volt a Genk jatekosa ellen, de a VAR felvetelin latszott ,hogy a szin az a sarga. Igy kicsereltek. Erted? en nem telejsen, de oke.
a buzi UEFA meg a bírók még mindig nem értik meg, hogy ha felülbírálják a bíró ítéletét, az nem azért van, mert a bíró vak, hanem mert olyan gyors a játék, hogy nem biztos, hogy emberi szemmel érzékelni lehet az eseményeket.
slowmotion

több mint 6 éve
Ki ez a Barkley? 😀
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
semmi értelme nincs a VAR-nak, ha nem tudják használni.a buzi UEFA meg a bírók még mindig nem értik meg, hogy ha felülbírálják a bíró ítéletét, az nem azért van, mert a bíró vak, hanem mert olyan gyors a játék, hogy nem biztos, hogy emberi szemmel érzékelni lehet az eseményeket.
több mint 6 éve
Lipcse megadott gol. A Napoly mekkora kamu tizit kapott.

több mint 6 éve
Dortmund mekkora kapufa, nem hiszem mar el!

több mint 6 éve
Adrián megdolgozik a pénzéért 😀