Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 533
Most nem akarok mkibe beleszallni de komoly invesztalas kell a csapatba?
Utóbbi években következő összegeket költöttek (euró)
19/20:159 M
18/19: 83 M
17/18: 199 M
16/17: 185 M
15/16: 156 M
A tulajok nem sajnálták a pénzt és ennyiből Klopp már BL esélyes csapatot építene pl. De még talán Niko Kovac is több sikert érne el ennyi pénzből.
csebi
Woodward felel az átigazolásokért, hahó. Ezt mind ő költötte el, látod hogy mire...

Az aki bután vásárol többször vásárol és többért, alapszabály.
davemayer
Azért az edzők is partnerek ebben de igen alapvetően Woodward a hibás. James nagy vétel volt de a másik két játékos főleg ennyi pénzért megint wtf.
Glazer beleteszi a pénzt csak eredmény nincsen ...
csebi
Wan-Bissaka hatalmas vétel volt. Ha csak a védekezést nézzük nem sok jobb játékos van a posztján. Támadásban tehetne hozzá többet, de mostanában azért felmerészkedik.

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 706 — Lucas Scott
A tulajok nem sajnálták a pénzt és ennyiből Klopp már BL esélyes csapatot építene pl. De még talán Niko Kovac is több sikert érne el ennyi pénzből.
csebi
Woodward felel az átigazolásokért, hahó. Ezt mind ő költötte el, látod hogy mire...

davemayer
Azért az edzők is partnerek ebben de igen alapvetően Woodward a hibás. James nagy vétel volt de a másik két játékos főleg ennyi pénzért megint wtf.
Glazer beleteszi a pénzt csak eredmény nincsen ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
csebi

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 706 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Én is azt mondom hogy feleslegesen küldenénk el Olét, Woodwardot kellene azonnal kitenni és bármi áron hozni 2 minőségi középpályást és Maguire mellé egy minőségi hátvédet. Amíg ezt nem teszik meg jöhet bárki edzőnek sokkal többet senki sem tudna kihozni ezekből, avagy nézzétek végig a MU jelenlegi középpályáját majd a többi PL csapatét, nem a top4-et, mindet. Állítom hogy Pereira, Matic és Lingard ( a jelenlegi elképesztően gáz formájában) nem férne be egyik csapat kezdőjébe sem! Ehhez képest Ole ezeket rotálja, kvázi választhat melyik szart küldi pályára - ez alapján nem lehet eldönteni hogy ő jó edző-e vagy sem max azt hogy nem egy korszakalkotó géniusz annyira hogy ezekkel elérjen bármit.

Komoly invesztálás kell a klubba, de az igaz hogy alapvetően nem zsoldosokra lenne szükség hanem akik átérzik mit jelent a United. MÉG megteheti a klub hogy ne számítson az ár, ha lesz még egy 5 ilyen év már a gazdasági előny is el fog úszni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 533
Egyáltalán nem kellene elküldeni Olet. Végre valakinél látszik is valami elképzelése SAF óta, nem csak az, hogy akkor vegyük meg az 50. zsoldost 80 millióért meg heti 250 ezer fontért.. Látszik, hogy csapatot akar építeni és számít neki az, hogy olyan embert hozzon aki beillik egy motivált csapat képébe. Pl Maguire vagy James, akik megdöglenének a pályán. Lehet, hogy az edzői skilljei nem érik el a top szintet, de ennek a csapatnak jelenleg erre nem is sok szüksége van. Itt most vissza kellene rakni a keretet olyan kategóriába, amivel lehet valamit kezdeni. El is küldött egy csomó olyan embert akit már rég el kellett volna. Hozott olyat aki nem csak a pénz miatt van itt. Csak ugye igazolni is kéne ehhez valakit, ami viszont elég nehézkesen történik meg, de ez már nyilván nem az ő sara. Fernandesnek már a nyáron kellett volna jönnie.

Ez a keret borzasztó vékony, amiből kiesett kb a 3 legjobb. Ha mindenki egészséges, még akkor is kellene legalább 3 igazolás, akik hozzák is a szintet. De persze rúgjuk ki Olet, mert ha már elkezdte a csapatépítést, akkor miért nem lesz bajnok az első évben, mekkora kókler!!!?!??!?! Amúgy amikor idejött Klopp, ő mennyit vergődött, mégis megkapta az időt, hogy felépítsen valamit. Egy gyengébb PL mezőnyben hozott hasonlót, mint Ole.

Nem mondom, hogy ő lesz az új SAF, de ezt a folyamatot, amit elkezdett, most már vele végig kell csinálni. Ha lesz egy kész kerete, amivel nem tud mit kezdeni, akkor el kell küldeni és jöhet más, de akkor már olyan csapatot vehet át az új ember, amivel lehet is mit kezdeni.

több mint 6 éve
Ha Woodwardot ma elküldik ezt a keretet akkor is évek (és kb 500m font) újra felépíteni, akkora kárt okozott ez az ember annak a klubnak. Elképesztő hogy még a helyén lehet.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Kíváncsi vagyok Gúnárnál mikor fogy el türelem... a Burnley majdnem kieső volt a forduló előtt.
Valami nem oké Manchester piros felén..
LoveSobri
Mu szurkolóként lassan már elsüllyed az ember szégyenében amilyen focit játszik a csapat évek óta,idén már legalább a selejtes játékosok egy részét elpaterolták, ez a keret eléggé vékonyka is, meg minőségileg is eléggé hurka, nem voltam eddig se híve annak hogy évente kirúgjuk az edzőket, de lassan nálam is betelik a pohár Ole edzői tevékenységét látván. Középmezőnynél nem jobb a csapat(5-10. hely), na de b......kiesőjelölt csapatoktól kapunk ki 😕
Itt Ed Woodwarddal kezdvel,Ole mesterig kellene mindenkit elzavarni jó messzire, visszatalálni a megfelelő útra lehet Manchester vörös felén is eltart majd addig mint a Liverpoolnak.Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy Ole kap e esélyt úgy, hogy mondjuk érkezik értelmes, minőségi 2 db középpályás és úgy nekifutnak a következő évnek v. ennyi volt és lefőtt a kávé.
manuszka86
Egy kicsit lehet vedeni ole urat. Mert az MU jatekospolitikaja borzalmas. Jomultkor irtam a tenyt, hogy a PL legjobban kereso 11 jatekosabol 6, azaz hat MU jatekos. Rengeteget koltenek, es ezeket a jatekosokat nem lehet igy eladni sem. De nem eleg jok. Rashford jo, de par kozepszeru csavo annyit keres, hogy borzalom. Es igy igazolni sem igazan lehet. Nem Ole rakta ezt ossze. Pogba nem is jatszik peldaul. Nem mintha elorebb lennenek vele, mikor megis. En biztos kirugnek par masik embert is.
ulpianus
Itt nem Olenál van a baj hanem a Glazer-Woodward duónál. Glazer még abban a hitben van hogy annó Gillel amikor a SAF era volt bőven megoldott mindent a csapat ami igaz is, az egyik legjobb csapat volt hosszú évekig, de azóta már más van ott abban a körben. Felkéne fogniuk nekik hogy itt komoly invesztálásokba, építésbe kellene kezdeni, ha nem akarnak továbbsüllyedni. Vagy akkor tessék eladni a csapatot és olyannak átadni mindent aki akarja csinálni..
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 665 — Whoops, looks like something went wrong.
Kíváncsi vagyok Gúnárnál mikor fogy el türelem... a Burnley majdnem kieső volt a forduló előtt.
LoveSobri
Mu szurkolóként lassan már elsüllyed az ember szégyenében amilyen focit játszik a csapat évek óta,idén már legalább a selejtes játékosok egy részét elpaterolták, ez a keret eléggé vékonyka is, meg minőségileg is eléggé hurka, nem voltam eddig se híve annak hogy évente kirúgjuk az edzőket, de lassan nálam is betelik a pohár Ole edzői tevékenységét látván. Középmezőnynél nem jobb a csapat(5-10. hely), na de b......kiesőjelölt csapatoktól kapunk ki 😕
Itt Ed Woodwarddal kezdvel,Ole mesterig kellene mindenkit elzavarni jó messzire, visszatalálni a megfelelő útra lehet Manchester vörös felén is eltart majd addig mint a Liverpoolnak.Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy Ole kap e esélyt úgy, hogy mondjuk érkezik értelmes, minőségi 2 db középpályás és úgy nekifutnak a következő évnek v. ennyi volt és lefőtt a kávé.
manuszka86
Egy kicsit lehet vedeni ole urat. Mert az MU jatekospolitikaja borzalmas. Jomultkor irtam a tenyt, hogy a PL legjobban kereso 11 jatekosabol 6, azaz hat MU jatekos. Rengeteget koltenek, es ezeket a jatekosokat nem lehet igy eladni sem. De nem eleg jok. Rashford jo, de par kozepszeru csavo annyit keres, hogy borzalom. Es igy igazolni sem igazan lehet. Nem Ole rakta ezt ossze. Pogba nem is jatszik peldaul. Nem mintha elorebb lennenek vele, mikor megis. En biztos kirugnek par masik embert is.
ulpianus
Ole egy bohoc, aki semmivel sem jobb Mourinhonal, csak az egyikbol ordogot csinaltak, mert nagy a pofaja, a masik kis hazikedvenckent lett elokapva, ezert nyaljal a popijat. Meg a Watfordnal is kirakjak, ha kritikan aluli honapokat hoz egy csapat, nem hogy egy MU-nal... Solskjaert ugy vagnam ki, mintmacskat kakkantani, persze kuldenrm vele Woodwardot is, o is egy oriasi bohoc.

Solskjaer szintelen-szagtalan, nem tud motivalni, de igazabol megujulni sem, keptelen alkalmazkodni barmifele ellenfelhez vagy annak a taktikajahoz. Ot megmentette, hogy amikor Mourinhot kiraktak, volt 5 jo meccse a csapatanak. En siman odavittem volna Pochettinot, amikor meg volt ra esely. Most meg ehelyett a nyaron ismet valogathatnak az ilyen masodkategorias, Emery-fele lutri edzok kozott, mert azt nem hinnem, hogx igazi nagyagyu elerheto lesz, meg egyaltalan szivesen menne ebbe a kaoszba. Talan Allegri, bar o nalam nem top edzo.

több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
ulpianus
Egyrészt maga a klub felépítése szerkezete is rossz/elavult (sportigazgató sincs wtf), és ráadásul ahogy írod is bűn rossz játékospolitikát folytat a klub Fergie óta, és még a sok selejt játékos tovább húzza a heti büdzsét....
Továbbá az sem normális, hogy már a 4. edző ül a padon, de még LVG frenetikus időszakából is van keretben játékos pl Luke Shaw akit bottal kergetnék el legszívesebben a csapattól. Annak örülök hogy Ole takarításba kezdett és a Fellaini,Darmian stb játékosokat elzavarták, akik soha nem voltak Mu szintű játékosok. Viszont sajnos még bőven vannak ilyen játékosok a keretben, de szerencsére párnak lejár a szerződése nyáron (sajnos Sanches visszajön a kölcsönből a fene enné meg).
Sok a sérült is jelenleg, és mivel takarítás volt a keret meg szűk, nyilván Ole is nehéz helyzetben van, főleg a jelenlegi középpályásokat elnézve, 0 kreativitás, nincs olyan aki igazán megtudná szervezni a játékot, így nehéz jó focit csinálni persze. De az szerintem abszolút pozitív Ole részéről, hogy a tehetséges fiatalok bőven kapnak játékperceket, Williams pozitív csalódás számomra, Greenwoodon meg látszik hogy borzasztóan tehetséges, ezeknek lehet örülni a szezonból 😊

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
LoveSobri
manuszka86

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
LoveSobri

több mint 6 éve
85. percben Old Traffordon 0-2 Burnley vezetésnél kirúgásnál nem volt senki az ő térfelükön...
MarioAna
Megfelel nekik a ketto - null. Meg is van.

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 916
több mint 6 éve
Az MU kozben 0-1-re all a Burnley ellen. A kis norveg edzo nem tudom meddig tudja ezeket kimagyarazni, ha kikapnak.
ulpianus
Akarom mondani, 2-0-ra vezet a Burnley.

több mint 6 éve
Az MU kozben 0-1-re all a Burnley ellen. A kis norveg edzo nem tudom meddig tudja ezeket kimagyarazni, ha kikapnak.

több mint 6 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 408 — Do Your Job
Lazio?....
Senki?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 723 — Jedi Master
Forza Juve! 😎
Eddig jó...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 324 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hú ez nem volt egyszerű, de elég volt Grizmannak 2x villani.

A Roma ellen meg jól sikerült kezdeni.
több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Van itt meg vki, aki Dortmund szurkolo, mint jomagam? Mindensetre, egyik kedvenc erocsataromat a 19 eves norveg erocsatart (nagyon kellett egy), E. Haalandot leigazolta a klub. Elso meccsen az Augsburg ellen 3-1-es meglepo hatranynal be is allt. Ha mar ott volt, rugott egy mesterharmast. A bundas ligaban cserekent o volt az elso ilyen. Es a Dortmund nyert 5-3-ra. Jo kezdet.
ulpianus
Van bizony! 😊

Már gyerekként kedvenc lett, mondjuk főleg annak köszönhetően, hogy apum összebarátkozott egy német bácsival, akinek jó barátja volt az akkori speaker és az egyik meccs előtt bemondták a nevemet, hogy üdvözöljenek 😊

Meg hát elhalmozott Dortmundos cuccokkal.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 132 — #NoStress
Amúgy te nem Arsenal fan vagy? 😀
dugo93
Elso az Arsenal. De Roma, es Dortmund szurkolo is vagyok. A Dortmund azert tetszett meg, mert, mint az Ajax, felepitik a jatekosaikat. jokat vesznek persze, de mindenki szintet lep, nem csilliardokbol epitenek csapatot. Gondolhatod, mekkora volt az oromom, mikor Aubameyang Dortmundbol az Arsenalba igazolt (nem kicsit keresett a nemet klub azon is).
ulpianus
Hasonló az ízlésünk: én a Van Gaal éra elejétől Ajax szurkoló vagyok, életem első igazi meccsélménye a 95-ös bécsi BL döntő volt. Litmanenéket imádtam.

Aztán műholdas Sky/BBC miatt lettem Arsenalos még Wenger éra előtt, Platt, Adams és Merson miatt.

A 90-es évek közepétől pedig a Dortmund a német csapatom, Kohler, Möller, Ricken, Sammer és Chapuisat.

Lehmann is milyen jó metszéspont!😁

Olaszban a Roma a kedvencem, nyilván Totti; spanyolban talán Valencia Mendieta miatt és mondjuk Cholot bírom.
Fast Willie
Zorc.
Ő “a dortmundi”.
20 évet játszott egyhuzamban Dortmundban, nem bóklászott összevissza, mint a fentiek.
Én Reutert kedveltem még a 90-es évekből.

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 175 — nabege2@yahoo.com
Kedves Nézőink! Sajnos a kézilabda Európa-bajnokságon már nem rendeznek olyan mérkőzést, amely téttel bírna a magyar válogatott számára, emiatt a Sport1-en 20:30-tól a Juventus-Roma Olasz Kupa-mérkőzést közvetítjük élőben.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 162
Amúgy te nem Arsenal fan vagy? 😀
dugo93
Elso az Arsenal. De Roma, es Dortmund szurkolo is vagyok. A Dortmund azert tetszett meg, mert, mint az Ajax, felepitik a jatekosaikat. jokat vesznek persze, de mindenki szintet lep, nem csilliardokbol epitenek csapatot. Gondolhatod, mekkora volt az oromom, mikor Aubameyang Dortmundbol az Arsenalba igazolt (nem kicsit keresett a nemet klub azon is).
ulpianus
Hasonló az ízlésünk: én a Van Gaal éra elejétől Ajax szurkoló vagyok, életem első igazi meccsélménye a 95-ös bécsi BL döntő volt. Litmanenéket imádtam.

Aztán műholdas Sky/BBC miatt lettem Arsenalos még Wenger éra előtt, Platt, Adams és Merson miatt.

A 90-es évek közepétől pedig a Dortmund a német csapatom, Kohler, Möller, Ricken, Sammer és Chapuisat.

Lehmann is milyen jó metszéspont!😁

Olaszban a Roma a kedvencem, nyilván Totti; spanyolban talán Valencia Mendieta miatt és mondjuk Cholot bírom.
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 061 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Németeknél Bremen után nálam is a Dortmund jön (a Bremen ugye a Fradi színek, 😊 aztán , az akkori Rehagel majd Schaaf csapat meg Lisztes miatt )
dande
Divatok. Csak a Fortuna 😛 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 324 — Így remélem megfelelek nektek.....
Németeknél Bremen után nálam is a Dortmund jön (a Bremen ugye a Fradi színek, 😊 aztán , az akkori Rehagel majd Schaaf csapat meg Lisztes miatt )