Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
....Na de az, hogy a magyar valogatott meccserol annyi jott le nekik, hogy nem igazan nezik, mert nem erdekel (magyar futball szakertok elvileg). Nem is erdemes nezni. Egyik belenezett, a masik azt sem tette. Ez csak nekem fura?
ulpianus
Nekem az fura, hogy hangoztatják televízióban. Egyébként pont így vagyok vele, hogy a háttér "komolytalansága" miatt semmi értelme követnem, bármennyire imádom a focit, és szeretnék jó magyar játékot látni legalább válogatott szinten.
De adásban biztos, hogy ezt nem hangoztatnám.
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Ez lehet nem ide valo. Nekem nagyon a bogyomben van eleve a digi sportrol a francia bajnoksag fociosszefoglalolja es magazinmusora (messze a legrosszabb mind kozul amit magyarul is megnezek). Nagy Viktor szamomra fogyaszthatatlan stilusa, aki mintha nem is szeretne a focit.

Most meghivtak ket sracot. Poenok, szakertelem helyett, mint az oviban, rendben. Biztos ez kell a fiataloknak.
Na de az, hogy a magyar valogatott meccserol annyi jott le nekik, hogy nem igazan nezik, mert nem erdekel (magyar futball szakertok elvileg). Nem is erdemes nezni. Egyik belenezett, a masik azt sem tette. Ez csak nekem fura?
ulpianus
Nagy Viktort mint műsorvezető, nem bírom, de kommentátornak szerintem nem rossz.Ennek műsornak szépen elengedte a kezét a Digi, amikor bejött a PL, meg is látszik a színvonalon.
A múltkor megláttam Zombori Zalán-t, mint szakértőt, és felsírtam, de meglepő mód kiemelkedett a csapatból a felkészültségével (Csak sajna nem értem,mint mond.. 😀 )
Viszont a Csizmaszár nálam továbbra is alap pénteki program!
több mint 6 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Ez lehet nem ide valo. Nekem nagyon a bogyomben van eleve a digi sportrol a francia bajnoksag fociosszefoglalolja es magazinmusora (messze a legrosszabb mind kozul amit magyarul is megnezek). Nagy Viktor szamomra fogyaszthatatlan stilusa, aki mintha nem is szeretne a focit.

Most meghivtak ket sracot. Poenok, szakertelem helyett, mint az oviban, rendben. Biztos ez kell a fiataloknak.
Na de az, hogy a magyar valogatott meccserol annyi jott le nekik, hogy nem igazan nezik, mert nem erdekel (magyar futball szakertok elvileg). Nem is erdemes nezni. Egyik belenezett, a masik azt sem tette. Ez csak nekem fura?
ulpianus
Szerintem igen.
Sajnos a mai vilagban ez kell.
Kapcsolj barmelyik adora....
Agyhalottaknak csinaljak a "show-musor"-okat.

Szerkesztette: ZoliZoltán
több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Gecc nincs pénz fűmagra picipesten? Fetrengő balettosok 😁
petey
Nem hinném, hogy kész már az Új Bozsik. 😀 😀 😀
Hidehgkutiba volt a meccs!
Fattyu
obviuszli tudom, hogy ott van, de rendes albérlőként csak fizetni kéne okosba nem? 😀
petey
Tudom, hogy képben vagy a helyszinekkel, illetve a focival kapcsolatban is. Gondoltam itt megcsusztàl valamiért. DE NEM 😁😁
A bérleti pénzzel meg a tulaj rendelkezik 😁😏
Szólni szolhatsz, kérni kérhetsz, többi meg idő és akarat kérdése...😁

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 652 — Csodabogár
petey
Fattyu
obviuszli tudom, hogy ott van, de rendes albérlőként csak fizetni kéne okosba nem? 😀

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 407
csak a 2 felidot lattam a lipcse bayernbol, de Gulacsi vedett 3 eleg jot,az egyik a vegen volt pont. az ilyeneket hianyolok a valogatotbol..es nem csak en.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
petey
Nem vertikálták a pályát, ráesett az eső,nem szívta el a pálya,megsütötte a nap ettől pedig kiégett.

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
petey

több mint 6 éve
Fati 16 évesen 6 perc alatt gól+gólpassz a Valencia ellen.

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Norwich otthon veri a City-t 😀
Heisman Trophy
Eeees vege! Oriasolo Norwich! Nem is am 1-0, hanem 3-2.
ulpianus
A meccs embere Pukkancs mellett Otamendi, hatalmas golpasszt adott.

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Heisman Trophy
Eeees vege! Oriasolo Norwich! Nem is am 1-0, hanem 3-2.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
egy kvazi gyozelmi kenyszerben levo Fradi meccsere 1,9et adni oddsnak eleg vicces. ajandek volt,ahogy a norwich is 2-0as vezetesnel 3,25ert..

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 355 — Packers Suicide Squad
Szabó János kinézetre tiszta Thorgelle Xanyi

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Firmino az ev asszisztjat kiosztotta.
Stez
Firmino a "most underrated player of the world" díjat nálam évek óta birtokolja. Nincs még egy ilyen játékos, aki ennyire meghatározó és kihagyhatatlan eleme egy komoly csapatnak, és mégis ennyire messze van minden lehetséges díjtól. Megnyerheti Messi vagy CR a sokadik aranylabdáját, de ebben a rendszerben egyik sem lenne képes helyettesíteni Firminót. Ez nyilván nagy csúsztatás, de akkor is úgy hiszem, a jelenlegi Liverpool legfontosabb tagja. Bárki mást lehet, úgy ahogy, helyettesíteni, Mane, Van Dijk, Salah..., de Firminóra nincs alternatíva.
Szabolcs_76
Ez így van. Tény hogy nem olyan gólerős, de a lehetetlenebbnél lehetetlenebb asszisztjaival eltünteti ezt a hiányosságát. Simán a legjobb, legdominánsabb center jelenleg.
Mikey
A posztja miatt nem olyan goleros. Neki a legfontosabb ,hogy hattal a kapunak is jol jatszon. Megtratja a labdat, magara vonja a belso vedot (legalabb egyiket), es a vedo helyere kisszon egy passzt az erkezonek. Hatravont csatar, playmaker, orchestrator, hivjuk akahogy. Viszont ebben a kategoriaban Firmino a legjobb. Es persze, ha ugy alakul, akkor nagyon is golkepes.
ulpianus
Így-így. Csak ugye szereti a sok hozzáértő kiemelni, hogy "hát de nem szerez sok gólt" és azért írtam. Hogy nem az az elsőszámú feladata, azt már minek észrevenni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mind a 11 golunkat akademistak lottek. Eleg hihetetlen, de legalabb annyira oromteli is.
Sajna Rudiger megint leserult, de ha Zouma magara talalna akkor annyira nem hianyozna.

Kifejezetten jol nyomtuk ma 343-ban, tetszik hogy Lamps bele tud nyulni a formacioba es a kezdobe is.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
2-0-ra megy a Norwich és 3,25 az odds arra, hogy nyernek, a City-re meg 2,0..

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 652 — Csodabogár

több mint 6 éve
Batik baszki, azt hittem velünk vagy 😀

több mint 6 éve
Hertha így folytatja komoly kiesési gondjai lesznek. Csak Pali nehogy visszamenjen oda.
csebi
Nem hiszem, hogy opcio. Meltatlanul bantak vele, ajanlata meg van/lesz eleg, szerintem elmegy majd valami kozepes Bundesliga-csapathoz.

több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
Hertha így folytatja komoly kiesési gondjai lesznek. Csak Pali nehogy visszamenjen oda.
csebi
Épp most néztem én is, tökutolsók.

Kiváncsi vagyok meddig tart a türelem, szvsz ha lemegy a dolog nagyon vállalhatatlan szintre, akkor Covicnak hamar lefő a kávé, és most úgy néz ki hogy az az irány.
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 936 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Kibaszott GUardiola megolte a fantasymat azzal, hogy De Bruyne nem kezd.

több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
Az is kellemetlen mar, hogy a ManU rendelkezik a liga legdragabb keretevel (TOP 10 legjobban kereso jatekosnak, most DeGeaval egyutt, otot, azaz a felet adjak ki. A 11-ik is Maguire), megint beszorult a kapuja ele, egy Leicester ellen. Vezetnek 1-0 aranyban, de akkor is.
ulpianus
sztem idén pont belefér hogy "buszozzanak"
mármint egy átalakulás közepén vannak szóval én nem kérem számon rajtuk, de jövőre érdekes lesz mit csinálnak a kerettel
Negritis
bízom benne, hogy jövőre lesz értelmes középpályánk is 😀
TOP 6-ból messze a leggyengébb/legszürkébb középpálya a miénk, ezt jövőre rendezni kell mert Mctominay, Pogba kettős rendben van, de amíg Perreira meg Lingard félék kezdőbe férnek, Mata már ezeréves...ezen a csapaton egy Maddison féle 10-es baromi sokat tudna dobni előre játékban. De ma Chong kellemes meglepetés volt 😊