Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Debrecen: én nem bundázok, de rohadt érdekes az eredmény, főleg az első meccs után. 9-2 hallod, mikor egy West Ham 1-0-ra ver egy máltai csapatot otthon és mindenki megszenved a kicsikkel, a magyarok meg aláznak 😀 A többibe nem megyek bele...Tavaly 6-2vel verte ki a Diósgyőr ugyanazt a máltai csapatot. Szóval 1. a Diósgyőr simán alázta volna a West Hamet 2. tuti bunda volt az is hisz a West Ham csak 1-0 verte őket otthon.
De akkor sem szabad ennyit lőni, ha hagyja az ellenfél! Basszus, főleg a múltbéli események ismeretében nem. Akkor is megvizsgálják, ha nem akarják.
Mondjuk a Honvéd alázásából sem lett semmi 😀JC6
Verhetetlen logika!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Aki szerint az ultrák hiánya miatt mutat ilyen fos játékot be a Fradi, az minimum két Snickers-t dobjon be inkább. Tényleg nem értem, hogy mi a túró zavaró ebben a szkenner dologban? Többen kifejtették már érvüket és ellenérvüket is, de szerintem rá kellene már jönni, hogy büntetlenül nem lehet többé semmit sem megúszni. A 90-es évek vége és 2000-es évek eleje már rég elmúlt. Én nem szidom őket, mert tényleg extra hangulatot tudnak biztosítani, elég csak megnézni mit műveltek az Eagles ellen, stadionon kívül (!), de ha nem képesek belátni, hogy a klub érdekeit szolgálnák azzal, hogy felvállalják az arcukat és úgy teremtenek pokoli hangulatot, akkor csak a sajnálatomat tudom kifejezni. Az meg, hogy nélkülük is kapja a büntetést a klub (valaki írta), 1. jóval kevesebb, 2. ha mindenki kussol, akkor is jön a csekk. Ez az MLSZ szegénységi bizonyítványa..A jelenlegi FTC-keret nem versenyképes. Max a mennyeiben lehetnek királyok és ugye az a lényeg. Hajnal Tomit egy dolog miatt ismerem el, de nagyon: jobban el tudja adni magát bárkinek, mint mondjuk Zsuzsi. Ezt az embert még sérülten is képes valaki leigazolni, csak az nem tudod soha hova tenni, hogy felépülés után miért csak 2 meccset játszik megint, aztán eltűnik hónapokra. És ezért milliókat kap. Zseniális.
Sajnálatos, hogy a védelem teljesen szétesett, pont akkorra, amikor a legnagyobb szükség lett volna rá. Azt is be kell látni, hogy Zoli sem lesz fiatalabb és egyedül kevés. A két csokiban látok erőt, de egyik eszetlenebb vagy lustább a másiknál, nem is tudom. Gyömbér egy vicc, csak a vak nem látja, hogy nem üti meg ezt a szintet. Elkérném a menedzsere számát, tudja valaki?
Bödéről egy rossz szavam nincs, mindenkinek van olyan meccse, mikor nem megy, ráadásul nem egyszerű ott elől őrlődni. Maximális tisztelet, hogy honnan indult és hova jutott, már csak ezért sem illik fikázni.
Szegény Pali, most mit találjon ki? Szerinte minden posztra van két minőségi játékos. Csak épp mi nem látjuk. Nem baj, az a lényeg, hogy megvan Radó! Oh my God...
Debrecen: én nem bundázok, de rohadt érdekes az eredmény, főleg az első meccs után. 9-2 hallod, mikor egy West Ham 1-0-ra ver egy máltai csapatot otthon és mindenki megszenved a kicsikkel, a magyarok meg aláznak 😀 A többibe nem megyek bele...
De akkor sem szabad ennyit lőni, ha hagyja az ellenfél! Basszus, főleg a múltbéli események ismeretében nem. Akkor is megvizsgálják, ha nem akarják.
Mondjuk a Honvéd alázásából sem lett semmi 😀
több mint 9 éve
Dub
1 019
Én azt hittem hogy Hypóssal véget ért egy korszak.Szerintem se tartotta volna vissza, mert el sem jutott volna idáig a helyzet. Valószínűleg már a kártya bevezetésénél (ugye legelőször náluk vezették be, amikor még egyáltalán nem volt sehol kötelező) nyomás lett volna gyakorolva a megfelelő helyeken (esetleg 1-2 pofonnal alátámasztva), hogy át kellene gondolni még egyszer ezt az egészet.
Ő se volt egy lángelme, de nem hiszem, hogy egy hülye szkenner távol tartotta volna egy Fradi meccstől is, majd telepicsogta volna erről az internetet.
Dehát sig transit gloria mundi....Sobri Jóska
Biztos balhé lett volna, ez a kép is bizonyítja, hogy mindkét fél kifejezetten utálja egymást, és csak a Ferencváros hős vezetőinek köszönhető, hogy sikerült ezt megakadályozni.
Más: A Fradi éppen most készül eladni, gondolom jó pénzért Dibuszt a Herthának. Mi szarért-hugyért adtuk el anno a Fradinak (akárcsak anno Gerát), köszönjük Matyi Dezső ezt is...
több mint 9 éve
Lehet, hogy már mondtam is 1-2-nek szemtől szemben. 😉Azért ezt a hisztis pöcsök kifejezést nem hiszem hogy vállalnád szemtől szemben 1-2 arccal akik nincsenek ott a meccseken😀Ilyen szerintem a világon nincs, hogy a legnagyobb ellenséged a saját csapatod vezetése. DubRosszul látod.
Ezek a hisztis pöcsök a legnagyobb ellenségei a Fradinak, a csapatnak, az egyesületnek, a vezetésnek egyaránt.Sobri Jóska
Kenny
több mint 9 éve
Hát igen, az azért látszik, hogy Gyömbér, Hajnal már rég nem EL szint. Böde meg maximum verekedni jó ott elől....Ez egy érdekes dolog. Tudod Böde amíg Pakson volt, sok gólt lőtt, vitte a csapatot, és -ha jól emlékszem- amikor csúcsformában volt, a válogatottnak közelébe sem került. (A Paks meg 3 kört ment az EL-ben, csak magyar játékosokkal)
Egyedül a Lamah, Somalia duóban van valami dinamika, még szerencse, hogy az "igazszívű" "ultrák" épp durciznak és nem tudják banánnal dobálni őket...flzoli
Nekem inkább az a kérdés, miért nem tudja Böde azt a teljesítményt hozni mint Pakson? Mert egyébként ő képes arra hogy húzzon egy csapatot, azt láttuk.
több mint 9 éve
jöhetnek a 11-esek xD (a West Ham éves bevétele kb. az ezerszerese a Birkirkaráénak, tessék csak tovább okoskodni!)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mindenekelőtt el kellene már dönteni, hogy mit is várunk el a magyar labdarúgástól és az alapján lehet megállapítani, hogy szar-e vagy sem.Pl nem rögtön BL-ről álmodni, hanem egy ütőképes EL csapatot létrehozni. Mo-n úgy pofáznak mindig BL-ről, mintha az EL-ben már villantottunk volna valamit. De fura, mert Mo-n csak a focisták akik nem képesek lépésenként haladni. Kosárban, polóban, kéziben simán elindul a 2. v. 3. számú kupában a "feltörekvő" csapat és ott leméri saját magát. Pl egyik-másik ligában a 2. számú kupa győztese indulhat az legfelső szintű bajnokságban (sok neve van sportáganként).
Tony
Fradi kontra szurkolók. Jól el lehet harcolni a szurkolókkal, de tény, hogy ha legalább a csapatnak lenne eredménye, akkor a szurkolók sem tudnának mivel támadni! De a 2. évben zúgnak ki az EL-ből, elköltenek egy rahedli pénzt! Miért? Az NB1-ért!!! Közlöm ezt Pakson tizedéből megcsinálják.
több mint 9 éve
A Birkirkara vs West Ham második meccsen hosszabbítás van! Ráadásul emberelőnyben a máltaiak xDwiz1.net/channel38
már 10 vs 10 embernél a máltai harmadik a 109. percben simán lekontrázta a premier league 12. helyezettjét, az angol csapat játékosai már a seggükön veszik a levegőt... miről is beszélünk? hát nem véletlenül a the beautiful game ez 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Remélem jól kiesnek és akkor jöhet megint a "szar magyar foci" szlogen tőletek.BazzaniMindenekelőtt el kellene már dönteni, hogy mit is várunk el a magyar labdarúgástól és az alapján lehet megállapítani, hogy szar-e vagy sem.
- Elvárjuk az állandó EL/BL csoportkört?
- Esetleg azt várjuk el, hogy időnként bejussunk egy El csoportkörbe, még ritkábban BL-be?
- Az az elvárás, hogy a gyengébb csapatokat lefocizva parádézzunk a pályán, de az első kihívást jelentő csapattól simán kikapjunk, "gyatra játékkal"?
- Vagy netán az, hogy csapataink hajtsanak a meccseken, tegyenek meg mindent a győzelemért és ha elbuknak, legalább emelt fővel távozhatnak a pályáról?
- stb.
Egyrészt nem ártana meghatározni a reális helyünket a labdarúgásban és (nem a 20-30-40-50 évvel ezelőtti sikerekre verni) az alapján megállapítani a céljainkat és elvárni az eredményeinket.
Ha a reális céloknál:
- jobban teljesítünk, akkor annak örülni kell és konstatálni jó a labdarúgás vagy elértünk egy nagyobb sikert
- ha annak megfelelően, akkor el kell fogadni hoztuk amit kellett
- ha viszont rosszabbul, akkor azt is belátni és ezen nem változtat egy csapat egy meccsen elért jobb eredménye
Tehát semmi gond nem lenne azzal, hogy a Fradi fos játékkal kikap a bosnyák csapattól, semmi gond nem lenne azzal, ha a Videoton szerencsével továbbjut a hosszabbításban a walesi bajnokkal szemben és a Loki játéka és eredménye alapján simán ki lehetne jelenteni, hogy jó a magyar foci, ha ez lenne az elvárás vagy ha ez a realitás.
De amíg az megy, hogy a Fradinak és a Videotonnak parádézva kellene nyernie több góllal (és később a nevesebb csapatok ellen is harcosan, ötletesen játszani), ezzel szemben előrukkolnak egy nagy adag fossal, addig hiába rúg 8-at egy csapat a 4 kupaindulónkból nem lesz jónak kikiáltva a labdarúgásunk.
több mint 9 éve
háromszor nekiálltam, hogy elmagyarázzam, ha direkt félre akarsz érteni valamit, akkor nincs olyan eszköz a világon, amivel ez ellen bármit is tudok tenni - na személyeskedés nélkül nem sikerült, ezért inkább annyiban is hagyom a dolgot.Megettem, de még mindig örülök a Loki továbbjutásának.szerintem dobj be egy Snickers-t. Rád fér.slowmotionslowmotionOk akkor direkt csaltak a lettek.
Most jobb?
Szemét Loki meg sem érdemli a továbbjutást. Undorító, hogy hagyták csalni az ellenfelet. Remélem jól kiesnek és akkor jöhet megint a "szar magyar foci" szlogen tőletek.Bazzani
Szégyelljem magam mi?
Rohadt melegem van bundában.Bazzani
(viszont megjegyzem: én is örülök a győzelemnek, de attól még igyekszem két lábbal a földön maradni. tudom, gáz. mi, hazátlan nemmagyarok már csak ilyenek vagyunk)
több mint 9 éve
Megettem, de még mindig örülök a Loki továbbjutásának.szerintem dobj be egy Snickers-t. Rád fér.slowmotionslowmotionOk akkor direkt csaltak a lettek.
Most jobb?
Szemét Loki meg sem érdemli a továbbjutást. Undorító, hogy hagyták csalni az ellenfelet. Remélem jól kiesnek és akkor jöhet megint a "szar magyar foci" szlogen tőletek.Bazzani
Szégyelljem magam mi?
Rohadt melegem van bundában.
több mint 9 éve
szerintem dobj be egy Snickers-t. Rád fér.slowmotionOk akkor direkt csaltak a lettek.
Most jobb?
több mint 9 éve
Két csapatunk is játszik nemzetközi kupameccset augusztusban, én még ennyit sem vártam. Jobb is lehetett volna, de csak azért ennyi, mert hát kumva meleg van mostanában és ilyenkor nagyon nehéz focizni.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ühüm.Videoton és Puskás ott van Orbán, Debrecenben a mindenkori Fideszes városvezetés, MTK-nál Deutsch, Kubatov a Fradinál. Kihagytam valakit?
Kellene még pár állami millió, hogy meglegyen a csoportkör mi? Nem baj jövőre megint vesznek egy halom játékost és hátha nem jön szembe egy ilyen kőkemény ellenfél mint ez a mai.
De lényeg, hogy holnap ezt is legyen kire fogni.Bazzani
Eddig 5 csapat a 12-ből, akiknek kormánypárti hátszelük van, nem csak egy. Ennyi erővel melyiknek hány millió plusz állami pénz kellene, hogy elérjenek bármit is? 😊
Debrecenbe is kellett az új stadion a "tüntetőknek"/bojkottálóknak...
több mint 9 éve
Ha már az adóforintjaim is elfolynak az aranylábúak mozgáskultúrája miatt, akkor legalább magyar legyen az a nyomorult....Mert azért nem árt, ha odatéved a kezdőbe 1-2 magyar (fiatal) is. Annak aztán nagy értelme van, hogy egy teljesen zsoldos csapattal eljutnak a csoportkörig és hülyére verik az agyalágyultakat a mennyeibenflzoliBiztos szétsírná magát mindenki ha egy zsoldos csapattal bejutnának a csoportkörbe.Bazzani
több mint 9 éve
Mert azért nem árt, ha odatéved a kezdőbe 1-2 magyar (fiatal) is. Annak aztán nagy értelme van, hogy egy teljesen zsoldos csapattal eljutnak a csoportkörig és hülyére verik az agyalágyultakat a mennyeibenflzoliBiztos szétsírná magát mindenki ha egy zsoldos csapattal bejutnának a csoportkörbe.
több mint 9 éve
0 koncepcióval nem lehet csapatot építeni.Mondj már akkor 4 olyan magyar játékost, aki megütné a mércét, és mondjuk van is rá esély, hogy hazajön....flzoliHajnal önmaga paródiája mióta hazaigazolt,Bödéről beigazolódott idén,hogy meg se közelíti a nemzetközi alsó szintet se.Gerát sajnálom,ő egy legenda nem ezt érdemli.KennyKennyMert ha ott vannak, akkor 10 évet fiatalodik Gera és Hajnal, Böde megtanul cselezni és hirtelen mozgékonyabb lesz, vagy akkor lett volna ma egy épkézláb ötletük, megmozdulások? Egy nagy sz.rt, Ugyanúgy kizúgnak, minthogy az ultrákkal támogatásával sem nyertünk rég semmit.Tony
több mint 9 éve
Mert azért nem árt, ha odatéved a kezdőbe 1-2 magyar (fiatal) is. Annak aztán nagy értelme van, hogy egy teljesen zsoldos csapattal eljutnak a csoportkörig és hülyére verik az agyalágyultakat a mennyeibenMondj már akkor 4 olyan magyar játékost, aki megütné a mércét, és mondjuk van is rá esély, hogy hazajön....TonyMiért kellene magyarnak lennie?
Meg mondjuk Radó helyett esetleg vehettek volna egy védőt, de nem. Nekik erőt kellett fitogtatni a rivális felett. Meg is érdemlik.Bazzani
több mint 9 éve
Képzeld én voltam, és nem bántam meg. És hiszed vagy sem, jó hangulatban is telt az egész.... Úgyhogy meghunyászkodó kis nyomorult vagyok.Arra azért kíváncsi lennék, hogy akik itt istenítik a kártyás rendszert azok a bevezetése előtt vagy után betették-e a lábukat egy stadionba?! 😀gordonTartom a véleményem, hogy Kubatovnak jár a pacsi, amiért kitakarította a söpredéket a lelátóról.Amadeus91Meg a Fradit az EL-ből! 😀
Amúgy ha a söpredék már nincs a lelátón akkor miért kapták azt a rengeteg pénzbüntetést az NB1-ben?Bazzani
több mint 9 éve
slowmotionOk akkor direkt csaltak a lettek.
Most jobb?
Szemét Loki meg sem érdemli a továbbjutást. Undorító, hogy hagyták csalni az ellenfelet. Remélem jól kiesnek és akkor jöhet megint a "szar magyar foci" szlogen tőletek.
több mint 9 éve
Mondj már akkor 4 olyan magyar játékost, aki megütné a mércét, és mondjuk van is rá esély, hogy hazajön....TonyMiért kellene magyarnak lennie?
Meg mondjuk Radó helyett esetleg vehettek volna egy védőt, de nem. Nekik erőt kellett fitogtatni a rivális felett. Meg is érdemlik.
több mint 9 éve
Mondj már akkor 4 olyan magyar játékost, aki megütné a mércét, és mondjuk van is rá esély, hogy hazajön....Hajnal önmaga paródiája mióta hazaigazolt,Bödéről beigazolódott idén,hogy meg se közelíti a nemzetközi alsó szintet se.Gerát sajnálom,ő egy legenda nem ezt érdemli.KennyKennyMert ha ott vannak, akkor 10 évet fiatalodik Gera és Hajnal, Böde megtanul cselezni és hirtelen mozgékonyabb lesz, vagy akkor lett volna ma egy épkézláb ötletük, megmozdulások? Egy nagy sz.rt, Ugyanúgy kizúgnak, minthogy az ultrákkal támogatásával sem nyertünk rég semmit.Tony
több mint 9 éve
most akkor Dollt ki fogják rúgni?
több mint 9 éve
három dolog:Tehát akkor minden olyan meccs bunda ahol az első meccsen kevés gólt lő egy csapat majd a visszavágón sokat? Vagy amikor sokgólos vezetésnél lankad a figyelem és kap kettőt?a kérdés az leginkább úgy áll fel, hogy ha kint 90 perc alatt két gólt tudtak összeszerencsétlenkedni, akkor itt hogy sikerült 60 perc alatt nyolcat; illetve hogy sikerült ezek után hat perc alatt kettőt szopni egy padlón levő ellenféltől, hog aztán meglőjék a kilencediket is.slowmotionha beírom a b,u,n,d,a betűket egymás után, akkor meg leszek köpködve?Ha egy magyar csapat sokkal nyer akkor az bunda. Ha sokkal kikap akkor szarok vagyunk.Bazzani
egyébként az hogy lehet, hogy Sarajevoban kint van a fél város a nem túl modern stadionban, Debrecenben meg kiment 3 ezer ember?
(remélem a debreceniek többsége most szívja a fogát, miért nem ment ki)ZERO_L
Legnagyobb vicc, hogy végre van egy magyar csapat aki legálázza az ellenfelet és ti a bundával foglalkozok.Bazzani
1. töredelmesen bevallom, hogy nem láttam a meccset, mert a munkában nem tudom nézni, és kb este hétre értem haza. látatlanban mindenképpen gyanús a dolog, még akkor is, ha nincs mögötte semmi. ez egy lett csapat, nem egy andorrai.
2. szándékosan nem használtam a bunda szót, mert nyilvánvaló volt, hogy valaki úgyis ugrik rá
3. viszont ha bundázás, akkor az nem magyar privilégium. a lettek nem játszhattak ugyanúgy hat gól fölé, vagy nagy különbségre? (a Lokira főleg azért nem húznám a bundát, mert őket érintette a legérzékenyebben ez a dolog - lásd még Polekszics, Mészáros. ott szerintem akit rajtakapnak, azt most kb kiheréli a tulajdonos, meg a kopasz edzőfenomén is.)
több mint 9 éve
Hajnal önmaga paródiája mióta hazaigazolt,Bödéről beigazolódott idén,hogy meg se közelíti a nemzetközi alsó szintet se.Gerát sajnálom,ő egy legenda nem ezt érdemli.KennyMert ha ott vannak, akkor 10 évet fiatalodik Gera és Hajnal, Böde megtanul cselezni és hirtelen mozgékonyabb lesz, vagy akkor lett volna ma egy épkézláb ötletük, megmozdulások? Egy nagy sz.rt, Ugyanúgy kizúgnak, minthogy az ultrákkal támogatásával sem nyertünk rég semmit.Tony