Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Van itt meg vki, aki Dortmund szurkolo, mint jomagam? Mindensetre, egyik kedvenc erocsataromat a 19 eves norveg erocsatart (nagyon kellett egy), E. Haalandot leigazolta a klub. Elso meccsen az Augsburg ellen 3-1-es meglepo hatranynal be is allt. Ha mar ott volt, rugott egy mesterharmast. A bundas ligaban cserekent o volt az elso ilyen. Es a Dortmund nyert 5-3-ra. Jo kezdet.A 90-es években amikor még a foci volt az első, akkor szerettem őket, hány és hány legendes meccset játszottak az Auxerrel és amúgy is az UEFA kupákban. Főleg persze a szurkolóik miatt imádtam őket, azóta kihűlt a kapcsolat😊
ulpianus
több mint 6 éve
Nekem is nagyon szimpi a Dortmund. Na és persze látszik az, hogy mi történik akkor, ha megvan ez a rendszer ami remekül felépíti a játékosokat és még pénz is van mellé --> Pool. Nyilván van kapcsolat a két csapat között.Peldau Klopp is onnan jott, ha mar Pool.
dugo93

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Nekem is nagyon szimpi a Dortmund. Na és persze látszik az, hogy mi történik akkor, ha megvan ez a rendszer ami remekül felépíti a játékosokat és még pénz is van mellé --> Pool. Nyilván van kapcsolat a két csapat között.Amúgy te nem Arsenal fan vagy? 😀Elso az Arsenal. De Roma, es Dortmund szurkolo is vagyok. A Dortmund azert tetszett meg, mert, mint az Ajax, felepitik a jatekosaikat. jokat vesznek persze, de mindenki szintet lep, nem csilliardokbol epitenek csapatot. Gondolhatod, mekkora volt az oromom, mikor Aubameyang Dortmundbol az Arsenalba igazolt (nem kicsit keresett a nemet klub azon is).
dugo93
ulpianus
több mint 6 éve
Amúgy te nem Arsenal fan vagy? 😀Elso az Arsenal. De Roma, es Dortmund szurkolo is vagyok. A Dortmund azert tetszett meg, mert, mint az Ajax, felepitik a jatekosaikat. jokat vesznek persze, de mindenki szintet lep, nem csilliardokbol epitenek csapatot. Gondolhatod, mekkora volt az oromom, mikor Aubameyang Dortmundbol az Arsenalba igazolt (nem kicsit keresett a nemet klub azon is).
dugo93

több mint 6 éve
Van itt meg vki, aki Dortmund szurkolo, mint jomagam? Mindensetre, egyik kedvenc erocsataromat a 19 eves norveg erocsatart (nagyon kellett egy), E. Haalandot leigazolta a klub. Elso meccsen az Augsburg ellen 3-1-es meglepo hatranynal be is allt. Ha mar ott volt, rugott egy mesterharmast. A bundas ligaban cserekent o volt az elso ilyen. Es a Dortmund nyert 5-3-ra. Jo kezdet.Azt én is néztem. Nagyon durva számai vannak a gyereknek. Játszani még nem láttam sokat, de elég ösztönös zseninek tűnik.
ulpianus
Amúgy te nem Arsenal fan vagy? 😀
több mint 6 éve
Van itt meg vki, aki Dortmund szurkolo, mint jomagam? Mindensetre, egyik kedvenc erocsataromat a 19 eves norveg erocsatart (nagyon kellett egy), E. Haalandot leigazolta a klub. Elso meccsen az Augsburg ellen 3-1-es meglepo hatranynal be is allt. Ha mar ott volt, rugott egy mesterharmast. A bundas ligaban cserekent o volt az elso ilyen. Es a Dortmund nyert 5-3-ra. Jo kezdet.

több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Rosszkor szulettem, vigan megeltem volna akkor 😀akkor most nem mondhatom, hogy azok a regi szep idok.
több mint 6 éve
Vidéki megye 2es középcsapatokban is lazán összejön 160 nettó, és nem feketén, hanem szépen lepapírozva. Hogy honnan? TAO
több mint 6 éve
Úgy, hogy van pénz dögivel.Durva, ez hogy eri meg?! (koltoi kerdes persze)JC6 van meg vagy El Caminon van (bocsi, kihagyhatatlan volt)? vagy kinek van belsos infoja, hogy BLSZ1 es nb3 szinten miket fizethetnek?Volt erről cikk 1-2 éve, már nem tudom hol, hogy 3-400-at ott is lehet keresni. Sőt, még BLSZ III -ban is van olyan csapat, aki egy-két jobb játékosnak fizetést tud adni.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-iii-ujabb-volt-valogatott-jatekos-igazolt-a-blsz-i-listavezetojehez-2743489
😀
ZoliMP
Sobri Jóska
Vicc az egesz.
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Durva, ez hogy eri meg?! (koltoi kerdes persze)JC6 van meg vagy El Caminon van (bocsi, kihagyhatatlan volt)? vagy kinek van belsos infoja, hogy BLSZ1 es nb3 szinten miket fizethetnek?Volt erről cikk 1-2 éve, már nem tudom hol, hogy 3-400-at ott is lehet keresni. Sőt, még BLSZ III -ban is van olyan csapat, aki egy-két jobb játékosnak fizetést tud adni.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-iii-ujabb-volt-valogatott-jatekos-igazolt-a-blsz-i-listavezetojehez-2743489
😀
ZoliMP
Sobri Jóska
Vicc az egesz.
több mint 6 éve
JC6 van meg vagy El Caminon van (bocsi, kihagyhatatlan volt)? vagy kinek van belsos infoja, hogy BLSZ1 es nb3 szinten miket fizethetnek?Volt erről cikk 1-2 éve, már nem tudom hol, hogy 3-400-at ott is lehet keresni. Sőt, még BLSZ III -ban is van olyan csapat, aki egy-két jobb játékosnak fizetést tud adni.
😀
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
JC6 van meg vagy El Caminon van (bocsi, kihagyhatatlan volt)? vagy kinek van belsos infoja, hogy BLSZ1 es nb3 szinten miket fizethetnek?www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-iii-ujabb-volt-valogatott-jatekos-igazolt-a-blsz-i-listavezetojehez-2743489
😀
több mint 6 éve
Kihoztuk X-re idegenben a Chelsea ellen az a mostani formánkhoz képest igencsak jó 😛😢
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
twitter.com/TrollFootball/status/1219723591102517248?s=196😀 szakadok
+
twitter.com/Aubazettes/status/1219723196045369355?s=19
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Salah-t nem akarja a real vagy a psg megvenni?Remélem az egyiptomit kézfájdalmának emléke olyan távol tartja Madridtól, mint kairói piramisokat a las vegasi fake féltestvéreitől.
esetleg a juve?
Negritis
több mint 6 éve
Nem is egyszezonos, inkabb „egyligas”. Barhova ment, besult, csak a Serie A-ban tud hatekony lenni, az a stilus fekszik neki, a tobbiben viszont teljesen el van veszve.fun fact, 2014-ben még egy egy csodaszezonos játékos volt.Immobilét egy csodaszezonos manusnak tartani azért túlzás mikor van 2 Serie A- meg 1 EL-gólkirályi címe, plusz a jelen szezonban is 19 bajnoki meccsen van 23 gólja meg 5 gólpassza...Két nem elhanyagolható különbség (és a kettő összefügg):szerintem sem lehet Ferguson és Klopp csapatépítését egy kalap alá vonni. Klopp munkája sokkal impresszívebb.Nincs egy kategóriában még a kettő. Majd ha Klopp túlélni a csapatával a leeresztő időszakot amibe Dortmundban belebukott és újra fel tudja építeni a csapatot akkor már feljebb kerülhet egy polccal a legnagyobbak közé. A vén skót alkesz csak végigverte 20 éven át a best league-et, úgy hogy csak néha szagoltak bele a győzelembe a többiek, és közbe szó szerint néha hulladékból hozott ki maximumot (lásd Fletcher féle favágók csak hogy egy embert mondják)
a MU Ferguson alatt is nem egy sokszoros angol válogatottat vett, plusz Keane, Cantona, meg néhány "olcsóbb" légiós (azért Kancselszkisz meg Scheichel 600e fontja ma simán a húszmillió körüli kategória lenne, még a tévépénzek infláló hatása nélkül is). ehhez képest amit és akit a Liverpool bevásárolt - nem is tudom, talán Alisson volt a legnagyobb sztár, még van Dijk is úgy került hetvenbe, hogy a féléves kihagyás és a tampering miatt vagy húszmillióval többet fizetett a FSG. és hát ugye vagy nyolcszoros holland válogatott volt akkor, az ilyenek a mu-nál kb a tarcsiba férnek el.
slowmotion
Csak hogy bedobjak valami vitaindítót szerintem Zidane eddig több mindent ért el mint Klopp és már másodszor épít fel egy vilagverő társaságot. (jó idén még semmit sem nyert a Real, de úgy összerakta a védekezést és a Casemiro, Kroos, Valverde kpt hogy kb csak a támadók toketlenségén múlik majd hogy meddig jutnak majd a BLben)
FLZOLI
Anno a Dortmund végzetét az hozta el, hogy ingyér' elvitte az egyetlen vetélytársuk Lewandowskit, tehát kb két marék szotyiból kellett volna helyettesíteni. Nem is sikerült pótolni, csak az egy csodaszezont futó Immobilét sikerült leakasztani, aki nagyobbat zuhant, mint Salah az első Poolos szezonjáról a másodikra.
És mivel a fő gólfelelős nem bírt gólt rúgni, ezért fordult elő az a helyzet, hogy olyan meccseket sikerült elveszteni, amit a statisztikai mutatók alapján gólokkal kellett volna hozni.
Meggyőződésem, hogy ha olyan lehetőségek lettek volna Dortmundban, mint ami most van Liverpoolban, akkor még pár évet lehúzott volna ott, mert akkor 2014-15 meg sem történik. Egyszerűen a Liverpool a táplálékláncban magasabban helyezkedik el, mint a Dortmund.
Ami meg Zidane-t illeti: valamit letett az asztalra, de azért a Real az angol tévépénzek nélkül is a hat leggazdagabb csapat egyike (BM, PSG, MU, MC, RM, FCB). Európában extra teljesítményt hoz, de a bajnokságban semmi kiemekedőt. A Reallal kettőből egy bajnoki cím az a minimum elvárás, idén meg hát finoman fogalmazva sem az elmúlt évek legerősebb bajnokságában vezetnek ma estig mindenképp.
Majd az idei év eldönt sok mindent.
slowmotion
empty taxi
egy darab jól sikerült SA szezonja volt, amikor a Dortmund megvette. aztán jött 2014-15 (3 bajnoki. 4 európai gól per 30 meccs), 2015-16 (7 bajnoki, 0 európai gól per 25 meccs). azok azért ritkán elit számok. ergo a Dortmundban besült, a Sevillában besült, a Torinóban sikerült egy közepes félszezont lehoznia (per34 gólszám: 12).
slowmotion
több mint 6 éve
fun fact, 2014-ben még egy egy csodaszezonos játékos volt.Immobilét egy csodaszezonos manusnak tartani azért túlzás mikor van 2 Serie A- meg 1 EL-gólkirályi címe, plusz a jelen szezonban is 19 bajnoki meccsen van 23 gólja meg 5 gólpassza...Két nem elhanyagolható különbség (és a kettő összefügg):szerintem sem lehet Ferguson és Klopp csapatépítését egy kalap alá vonni. Klopp munkája sokkal impresszívebb.Nincs egy kategóriában még a kettő. Majd ha Klopp túlélni a csapatával a leeresztő időszakot amibe Dortmundban belebukott és újra fel tudja építeni a csapatot akkor már feljebb kerülhet egy polccal a legnagyobbak közé. A vén skót alkesz csak végigverte 20 éven át a best league-et, úgy hogy csak néha szagoltak bele a győzelembe a többiek, és közbe szó szerint néha hulladékból hozott ki maximumot (lásd Fletcher féle favágók csak hogy egy embert mondják)
a MU Ferguson alatt is nem egy sokszoros angol válogatottat vett, plusz Keane, Cantona, meg néhány "olcsóbb" légiós (azért Kancselszkisz meg Scheichel 600e fontja ma simán a húszmillió körüli kategória lenne, még a tévépénzek infláló hatása nélkül is). ehhez képest amit és akit a Liverpool bevásárolt - nem is tudom, talán Alisson volt a legnagyobb sztár, még van Dijk is úgy került hetvenbe, hogy a féléves kihagyás és a tampering miatt vagy húszmillióval többet fizetett a FSG. és hát ugye vagy nyolcszoros holland válogatott volt akkor, az ilyenek a mu-nál kb a tarcsiba férnek el.
slowmotion
Csak hogy bedobjak valami vitaindítót szerintem Zidane eddig több mindent ért el mint Klopp és már másodszor épít fel egy vilagverő társaságot. (jó idén még semmit sem nyert a Real, de úgy összerakta a védekezést és a Casemiro, Kroos, Valverde kpt hogy kb csak a támadók toketlenségén múlik majd hogy meddig jutnak majd a BLben)
FLZOLI
Anno a Dortmund végzetét az hozta el, hogy ingyér' elvitte az egyetlen vetélytársuk Lewandowskit, tehát kb két marék szotyiból kellett volna helyettesíteni. Nem is sikerült pótolni, csak az egy csodaszezont futó Immobilét sikerült leakasztani, aki nagyobbat zuhant, mint Salah az első Poolos szezonjáról a másodikra.
És mivel a fő gólfelelős nem bírt gólt rúgni, ezért fordult elő az a helyzet, hogy olyan meccseket sikerült elveszteni, amit a statisztikai mutatók alapján gólokkal kellett volna hozni.
Meggyőződésem, hogy ha olyan lehetőségek lettek volna Dortmundban, mint ami most van Liverpoolban, akkor még pár évet lehúzott volna ott, mert akkor 2014-15 meg sem történik. Egyszerűen a Liverpool a táplálékláncban magasabban helyezkedik el, mint a Dortmund.
Ami meg Zidane-t illeti: valamit letett az asztalra, de azért a Real az angol tévépénzek nélkül is a hat leggazdagabb csapat egyike (BM, PSG, MU, MC, RM, FCB). Európában extra teljesítményt hoz, de a bajnokságban semmi kiemekedőt. A Reallal kettőből egy bajnoki cím az a minimum elvárás, idén meg hát finoman fogalmazva sem az elmúlt évek legerősebb bajnokságában vezetnek ma estig mindenképp.
Majd az idei év eldönt sok mindent.
slowmotion
empty taxi
egy darab jól sikerült SA szezonja volt, amikor a Dortmund megvette. aztán jött 2014-15 (3 bajnoki. 4 európai gól per 30 meccs), 2015-16 (7 bajnoki, 0 európai gól per 25 meccs). azok azért ritkán elit számok. ergo a Dortmundban besült, a Sevillában besült, a Torinóban sikerült egy közepes félszezont lehoznia (per34 gólszám: 12).
több mint 6 éve
Az Inter leikszelt a Leccevel. Mik vannak.

több mint 6 éve
volt csattanó a semmiből
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Salah-t nem akarja a real vagy a psg megvenni?esetleg a juve?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Keveset rúg kapura a United de az majd mind ziccer.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Pool hova/minek tamad kb 10 emberrel egy hulladek united ellen? 😀Tudják, h Marci és Rashbúgyis elbassza
Duff
több mint 6 éve
Pool hova/minek tamad kb 10 emberrel egy hulladek united ellen? 😀
több mint 6 éve
Mondjuk érdekel miben is volt pontosan VvD szabálytalan? Felugrott a labdáért és nem lökte el De Gea-t, nem ugrott neki. A labda felé nyúlt kézzel De Gea és fejjel ment oda van Dijk. De Gea nem birtokolta a labdát.Én úgy láttam vállal beleugrott, de én nem vagyok poolos
Nem tudom melyik pillanatban volt szabálytalan van Dijk.
A másik szabálytalan gól les volt az oké. Nyilván szar ez mert nem miliméterekre találták ki a VAR-t, de a PL így használja. Azzal szerintem nincs gond.
alatriste
több mint 6 éve
B+ 3p alatt 3-at kellett volna rúgni. Erre egy kihagyott ziccer Salahtól egy kapufa meg egy stadionból kirúgott labda. 😕

Liverpool Fc