NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kenny
Mert ha ott vannak, akkor 10 évet fiatalodik Gera és Hajnal, Böde megtanul cselezni és hirtelen mozgékonyabb lesz, vagy akkor lett volna ma egy épkézláb ötletük, megmozdulások? Egy nagy sz.rt, Ugyanúgy kizúgnak, minthogy az ultrákkal támogatásával sem nyertünk rég semmit.Tony
Hajnal önmaga paródiája mióta hazaigazolt,Bödéről beigazolódott idén,hogy meg se közelíti a nemzetközi alsó szintet se.Gerát sajnálom,ő egy legenda nem ezt érdemli.Kenny
Mondj már akkor 4 olyan magyar játékost, aki megütné a mércét, és mondjuk van is rá esély, hogy hazajön....

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 631 — Cowboys fan
most akkor Dollt ki fogják rúgni?
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 631 — Cowboys fan
ha beírom a b,u,n,d,a betűket egymás után, akkor meg leszek köpködve?

egyébként az hogy lehet, hogy Sarajevoban kint van a fél város a nem túl modern stadionban, Debrecenben meg kiment 3 ezer ember?
(remélem a debreceniek többsége most szívja a fogát, miért nem ment ki)ZERO_L
Ha egy magyar csapat sokkal nyer akkor az bunda. Ha sokkal kikap akkor szarok vagyunk.Bazzani
a kérdés az leginkább úgy áll fel, hogy ha kint 90 perc alatt két gólt tudtak összeszerencsétlenkedni, akkor itt hogy sikerült 60 perc alatt nyolcat; illetve hogy sikerült ezek után hat perc alatt kettőt szopni egy padlón levő ellenféltől, hog aztán meglőjék a kilencediket is.slowmotion
Tehát akkor minden olyan meccs bunda ahol az első meccsen kevés gólt lő egy csapat majd a visszavágón sokat? Vagy amikor sokgólos vezetésnél lankad a figyelem és kap kettőt?
Legnagyobb vicc, hogy végre van egy magyar csapat aki legálázza az ellenfelet és ti a bundával foglalkozok.Bazzani
három dolog:
1. töredelmesen bevallom, hogy nem láttam a meccset, mert a munkában nem tudom nézni, és kb este hétre értem haza. látatlanban mindenképpen gyanús a dolog, még akkor is, ha nincs mögötte semmi. ez egy lett csapat, nem egy andorrai.
2. szándékosan nem használtam a bunda szót, mert nyilvánvaló volt, hogy valaki úgyis ugrik rá
3. viszont ha bundázás, akkor az nem magyar privilégium. a lettek nem játszhattak ugyanúgy hat gól fölé, vagy nagy különbségre? (a Lokira főleg azért nem húznám a bundát, mert őket érintette a legérzékenyebben ez a dolog - lásd még Polekszics, Mészáros. ott szerintem akit rajtakapnak, azt most kb kiheréli a tulajdonos, meg a kopasz edzőfenomén is.)
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Kenny
Mert ha ott vannak, akkor 10 évet fiatalodik Gera és Hajnal, Böde megtanul cselezni és hirtelen mozgékonyabb lesz, vagy akkor lett volna ma egy épkézláb ötletük, megmozdulások? Egy nagy sz.rt, Ugyanúgy kizúgnak, minthogy az ultrákkal támogatásával sem nyertünk rég semmit.Tony
Hajnal önmaga paródiája mióta hazaigazolt,Bödéről beigazolódott idén,hogy meg se közelíti a nemzetközi alsó szintet se.Gerát sajnálom,ő egy legenda nem ezt érdemli.

több mint 9 éve
Tartom a véleményem, hogy Kubatovnak jár a pacsi, amiért kitakarította a söpredéket a lelátóról.Amadeus91
Meg a Fradit az EL-ből! 😀

Amúgy ha a söpredék már nincs a lelátón akkor miért kapták azt a rengeteg pénzbüntetést az NB1-ben?Bazzani
Arra azért kíváncsi lennék, hogy akik itt istenítik a kártyás rendszert azok a bevezetése előtt vagy után betették-e a lábukat egy stadionba?! 😀gordon
Van 65 ezer kártyásunk,de 5-6 ezren vannak a meccseken,most idegenbe talán voltak 50-en.nincs több kérdésem.

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Tartom a véleményem, hogy Kubatovnak jár a pacsi, amiért kitakarította a söpredéket a lelátóról.Amadeus91
Meg a Fradit az EL-ből! 😀Bazzani
Még megérteném, ha csak Kubatov alatt nem lenne EL (vagy UEFA kupa) részt vevő a Fradi, de eddig sem volt az. 😀Tony
Ühüm.
Kellene még pár állami millió, hogy meglegyen a csoportkör mi? Nem baj jövőre megint vesznek egy halom játékost és hátha nem jön szembe egy ilyen kőkemény ellenfél mint ez a mai.
De lényeg, hogy holnap ezt is legyen kire fogni.

több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Kenny
Mert ha ott vannak, akkor 10 évet fiatalodik Gera és Hajnal, Böde megtanul cselezni és hirtelen mozgékonyabb lesz, vagy akkor lett volna ma egy épkézláb ötletük, megmozdulások? Egy nagy sz.rt, Ugyanúgy kizúgnak, minthogy az ultrákkal támogatásával sem nyertünk rég semmit.
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM

Amúgy ha a söpredék már nincs a lelátón akkor miért kapták azt a rengeteg pénzbüntetést az NB1-ben?Bazzani
Arra azért kíváncsi lennék, hogy akik itt istenítik a kártyás rendszert azok a bevezetése előtt vagy után betették-e a lábukat egy stadionba?! 😀
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Meg a Fradit az EL-ből! 😀Bazzani
Még megérteném, ha csak Kubatov alatt nem lenne EL (vagy UEFA kupa) részt vevő a Fradi, de eddig sem volt az. 😀
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Hrutka János Official: szomorú
8 perce ·

Amikor a kommunikacio mar nem segit... egy ujabb igazi ertekmero, egy ujabb igazi pofon!

több mint 9 éve

Amúgy ha a söpredék már nincs a lelátón akkor miért kapták azt a rengeteg pénzbüntetést az NB1-ben?

több mint 9 éve
Ilyen szerintem a világon nincs, hogy a legnagyobb ellenséged a saját csapatod vezetése. Dub
Rosszul látod.
Ezek a hisztis pöcsök a legnagyobb ellenségei a Fradinak, a csapatnak, az egyesületnek, a vezetésnek egyaránt.Sobri Jóska
Azért ezt a hisztis pöcsök kifejezést nem hiszem hogy vállalnád szemtől szemben 1-2 arccal akik nincsenek ott a meccseken😀
Kenny
Az erőszak és a megfélemlítés tudjuk, hogy dívik arrafelé. De, hogy igazságos legyen a dolog, gondolom 10-en vennének körbe és tanítanának jómodorra gondolom....flzoli
Itt nem az erőszakról van szó,de le hisztis pöcsözni olyanokat akik tudom közhely de -20-ban és +40-ben is mindig a csapat mellett álltak ha Albániába kellett utazni ha az nb2-ben mondjuk Tuzsérra elég meleg dolog.
Sokan nem veszik figyelembe a szurkolók erejét,de itt volt az élő példa mit jelentenek a fanatikusok(nem 5FT-s tiszteletjegyesek,nem fidelitasos aktivisták),konkrétan belehajszolták őket a győzelembe egy esélyesebb csapat ellen.
Sajnálom,hogy így alakult,de mondjuk a tökéletes PR kampány felépítése helyett igazolhattak volna egy középhátvédet,mert Mateos nyilván nem az első tétmeccs előtt 2 nappal találta ki,hogy hoppá Amerikába kellene igazolnom.

több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
Ilyen szerintem a világon nincs, hogy a legnagyobb ellenséged a saját csapatod vezetése. Dub
Rosszul látod.
Ezek a hisztis pöcsök a legnagyobb ellenségei a Fradinak, a csapatnak, az egyesületnek, a vezetésnek egyaránt.Sobri Jóska
Igen a mostani remek szereplés is ezt mutatja, meg a fantasztikus hangulat mind otthon mind idegenben... pedig a "hisztis pöcsök" ott sincsenek kb 1 éve, de igen, ők a legnagyobb ellenségei a Fradinak, milyen jól is megy nélkülük...Dub
Amikor ott voltak se nyert lófaszt se a Fradi. Legalábbis amióta visszajöttek a másodosztályból...
Hidd el, ha tízezer ultra űzné, hajtaná őket, akkor se tudnának focizni.Sobri Jóska
Nem érted Jóska! Ők a "Tábor", ők az "Ultrák", nélkülük nincs Fradi, nincs foci, tán még a nap se kel fel reggel.gdavid
Én azt hittem hogy Hypóssal véget ért egy korszak.
Ő se volt egy lángelme, de nem hiszem, hogy egy hülye szkenner távol tartotta volna egy Fradi meccstől is, majd telepicsogta volna erről az internetet.
Dehát sig transit gloria mundi....Sobri Jóska
Szegény Feri is széthypózta az agyát, kár, hogy egészségesen sem volt agysebész a legendák szerint. Tartom a véleményem, hogy Kubatovnak jár a pacsi, amiért kitakarította a söpredéket a lelátóról.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
sehol se jegyzett bosnyák kiscsapatKenny
UEFA koefficiens ranglistáján majdnem 100 hellyel állnak előrébb, mint a mi hatalmas klubunk, a Fradi. 😊Tony
Na igen, a világ 76. legerősebb bajnokságának 2. helyezettje tutira kell menjen bárki ellen. Mert jobb képességű csapat összességében, meg a magyar virtus. Az

több mint 9 éve
Rosszul látod.
Azért ezt a hisztis pöcsök kifejezést nem hiszem hogy vállalnád szemtől szemben 1-2 arccal akik nincsenek ott a meccseken😀
Kenny
Az erőszak és a megfélemlítés tudjuk, hogy dívik arrafelé. De, hogy igazságos legyen a dolog, gondolom 10-en vennének körbe és tanítanának jómodorra gondolom....

több mint 9 éve
Értsd szerveznének-e például bulit, úgy hogy nincs szűrve van-e bent kiskorú és nem tudja ellenőrizni azt sem kiszolgálják-e alkohollal, de az azért járó büntetést neki kellene fizetni?Tony
A buli szervezői (a hazai klub) szerezte nekik a jegyeket és be is engedte volna őket.Bazzani
Mégis visszaesőként a Fradi szopna nagyobbat. A szervezői dolgot csak a közérthetőség kedvéért akartam volna felhozni, ahol elkülönül a szervező és a lebonyolító vezetése. Rosszul tettem.

De az alap kérdés áll. Ki szervezne úgy bármit is, hogy ellenőrizni nem tudja a résztvevőket, de a belőlük származó hátrányt viselnie kell?

sehol se jegyzett bosnyák kiscsapatKenny
UEFA koefficiens ranglistáján majdnem 100 hellyel állnak előrébb, mint a mi hatalmas klubunk, a Fradi. 😊
több mint 9 éve
Rosszul látod.
Igen a mostani remek szereplés is ezt mutatja, meg a fantasztikus hangulat mind otthon mind idegenben... pedig a "hisztis pöcsök" ott sincsenek kb 1 éve, de igen, ők a legnagyobb ellenségei a Fradinak, milyen jól is megy nélkülük...Dub
Jaj hagyjuk már ezt az állandó kifogás keresést. Mintha az lenne a legfőbb probléma, hogy éppen mekkora pofájú emberek tévednek be a stadionokba. Hidd el rohadtul irritáló tud lenni, hogy folyamatosan az van hangoztatva, hogy mondjuk én, vagy XYZ kevesebb mint szurkoló, mert nincs rajta fradi sál, nincs az ánusza köré tetoválva, hogy "Mindent bele fiúk", mert nem vélik sátántól valónak a szurkolói kártyát és mondjuk a csendesebb típusú emberek közé tartoznak.

több mint 9 éve
Ja és innen puszi Radónak.

több mint 9 éve
Rosszul látod.

Uefa csoportkör,2 azonos képességu jatekos minden posztra,német klubmodell hagyjuk már..
Megjött a lelkes sem mint tehetséges sehol se jegyzett bosnyák kiscsapat és 2 meccsen úgy kipakolt minket ahogy kell.
Fejet behúzni és veretlenül megnyerni a bajnokságot,ez a minimum.

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
Rosszul látod.
Amikor ott voltak se nyert lófaszt se a Fradi. Legalábbis amióta visszajöttek a másodosztályból...
Hidd el, ha tízezer ultra űzné, hajtaná őket, akkor se tudnának focizni.Sobri Jóska
Nem érted Jóska! Ők a "Tábor", ők az "Ultrák", nélkülük nincs Fradi, nincs foci, tán még a nap se kel fel reggel.gdavid
Én azt hittem hogy Hypóssal véget ért egy korszak.
Ő se volt egy lángelme, de nem hiszem, hogy egy hülye szkenner távol tartotta volna egy Fradi meccstől is, majd telepicsogta volna erről az internetet.
Dehát sig transit gloria mundi....

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Rosszul látod.
Hát nem látod a visszatérés eredményét Debrecenben??

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
hát kár volt tegnap a fidit baszogatni, ez még szánalmasabb...eaglesmcnabb
A legszánalmasabb az lesz, hogy sanszosan a mostani szezon magyar bajnokát látjuk a pályán.... De ne legyen igazam és vagy a DVSC vagy az MTK/Újpest vagy más csapat talán megakadályozza ezt.iktriad
Mert a tegnapi vidinek mennyi köze is volt ahhoz a csapathoz, ami uralta a bajnokságot? Remélem ez a kiesés megfelelő ébresztő lesz a vezetésnek, hogy hajnalra végképp, de Gerára sem lehet már építeni, ha nemzetközi szinten is akarnak valamit, most még legalább tényleg van idő reagálni, ha jövőre a cél minimum az el-csoportkör...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Rosszul látod.
Nem érted Jóska! Ők a "Tábor", ők az "Ultrák", nélkülük nincs Fradi, nincs foci, tán még a nap se kel fel reggel.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
Értsd szerveznének-e például bulit, úgy hogy nincs szűrve van-e bent kiskorú és nem tudja ellenőrizni azt sem kiszolgálják-e alkohollal, de az azért járó büntetést neki kellene fizetni?Tony
A buli szervezői (a hazai klub) szerezte nekik a jegyeket és be is engedte volna őket.