Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Szegény Zolly, megkapta az U-21-et, ahol a srácok testfelépítése az U-16-al vetekszik. Taktikailag nullák, semmi ütemérzék, még az együttmozgásra is képtelenek.
Csoda hogy kijutottak az EB-re 😀

Sándor Gyuri meg Vanczák Vili a két tálentum a segítők. Vagy rosszul súgnak Zolinak vagy nagyon rossz emberismerő.

Eselytelen hogy itt sikeres legyen. Sajna.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Szeretnék köszönetet mondani Orbán úrnak a csodálatos légkörért. A közönség valóban kitett magáért. Büszke vagyok arra, hogy sikerült győznünk, ráadásul ilyen erős légkörben és csodálatos futballkörnyezetben. És úgy, ahogyan ezt elmondtam, Orbán Viktor ennek az arénának köszönhetően olyan atmoszférát alakított ki, amit nem felejtek el egy életre" - mondta a szlovák házelnök Andrej Dankó.index.hu
Lehet megérte a stadionokra szánt sokszáz milliárd, ha a nemzetközi politikában realizálódik a haszon, egy olyan közegben, amiről kb. semmi konkrétat sem tudunk.

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Amit most le fogok írni, az sok embert meg fog botránkoztatni, és valószínűleg nem is fognak velem sokan egyetérteni. Mert tévesen úgy lehet majd interpretálni, hogy nagyon hasonlít a fajelméletre, hovatovább az eugenetikához vezet. És rettenetesen subjektívnek tűnhet majd és stigmatizálónak. Majdnem mehetek partiba Tarantino Calvin Candie niggerdudoros eszmefuttatásához. De tegnap ahogy néztem a meccset végig ez volt az érzésem, ez motoszkált a fejemben, majd tudományosan kezdtem utána nézni a dolgoknak, mert nem hagyott aludni és szégyelltem magamat. És eljutottam a mondanivalóhoz:
A mai magyar foci válogatott tele van unintelligens emberekkel. Nem mértem meg, de ahogy ezeket a játékosokat elnéztem, süt a többségükről, hogy unintelligens. Ez tűnhet rendkívül szuibjektívnek, de bizony tudományosan bizonyított hogy vannak olyan jellemzők, amik alapján az ember ránézésre hozott döntése, ami külső jegyen alapszik korrelál a mért intelligencia szinttel. (1,2,3,4) Nagyon érdekes, hogy ez csak férfiak esetében igaz, nőknél nem. A fiziognómia (arctan) meglepő módon sokat foglalkozik ezzel. Orbán, Kleinheisler az egyik véglet, míg Nagy Ádám és meglepő módon Szalai a másik véglet szerintem. És ezek alapján úgy gondolom, hogy a legnagyobb hiánya a válogatottnak az az, hogy nincs egy technikailag képzett, jó erőnlétű és fizikumú, és magas intelligánciájú játékosunk. (ez egyébként állt a szlovákokra is). Zseniális ösztönfocistánk már van több is ilyennek láttam Sallait és Szoboszlait is, igen jó technikai tudással. Nagy Ádámnak megvan szerintem az intelligenciája, és technikája is. Szalai fizikuma jó és még intelligens is. De együtt, minden egyben, nincs meg senkiben. Olyan viszont, ahol uninteligtencia, technikai hiány párosul annál több.

1. Perceived intelligence is associated with measured intelligence in men but not women. Kleisner K
2. Evaluating faces on trustworthiness: an extension of systems for recognition of emotions signaling approach/avoidance behaviors. Todorov A.
3. Common neural mechanisms for the evaluation of facial trustworthiness and emotional expressions as revealed by behavioral adaptation. Engell AD1
4. Arcok megbízhatóságának értékelése, mint adaptív döntésmechanizmus. Rassz-jellemzők és tekintetirány hatása az észlelt megbízhatóságra. Birkas B

A másik probléma már politikai jellegű. Sokan úgy tekintettek erre a meccsre mint Trianon megváltására. Nyerünk és máris miénk Kassa, Rozsnyó, Komárom és Eperjes. Ja, persze. Én is mondogatom, hogy csak a szlovákokat oda-vissza (behelyettesíthető románnal is) de nem élet-halál szinten. Felfokozott, túlhypeolt gerjesztett hangulat. Panem et circenses. Panis kevésbé van meg, legalább circus legyen. És ezt a politika tolja, önigazol (médiában más sem folyik mint hogy mi mennyire jók vagyunk, csak a kurva spanyolja elcsalta).
Na ezt kellene elfelejteni és beismerni és belátni, hogy a középszerűnél is rosszabb a magyar foci. A kontraproduktív pazarló, egészségtelen rendszert legyalulni, piaci alapokra és tömegbázisra bontani és akkor talán lesz valami. Addig lesz majd egy-egy kifutott meccs, megpattanó labdás éjjel nem érhet véget, tolhatjuk megint évekig a szartalicskát de foci nem lesz. Engedjük el, nézzük reálisan a dolgokat és máris felül tudun k ezen a szaron emelkedni.

| (senki focistát, focit szerető embert nem akartam megbántani, ha úgy sikerült akkor elnézést érte) |
diverdoc
Bár fajelméleti megközelítésekkel vitázni olyan, mintha egy vödör fosból akarnál rétestésztát nyújtani, azért beteszek neked 3 képet 3 focistáról.
Elemezd ki őket jóárja módjára, aztán guglizz rájuk és döntsd el, bejött e a "pofára megmondom ki az okos" elmélet.

Nedum Onuoha

Philipp Lahm

Shaka Hislop

+1 bonus, nem kell guglizz, elárulom, neki orvosi diplomája is van:

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
na, angolok úgy gondolták, hogy a második félidőre elég felküldeni a mezeket is. kíváncsi vagyok, azért a félidőt kihozzák-e ikszre.
több mint 6 éve
40.mp kosovo 1 anglia 0🤗
ZoliMP
azóta adtak nekik egy ötöst 😊
NB2
1,80 volt az over 2,5 nem is értettem..
Kenny
zisz iz kóld 'ajándék'
több mint 6 éve
aszittem, a koszovóiak már ki sem állnak a második félidőre
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
40.mp kosovo 1 anglia 0🤗
ZoliMP
NB2
1,80 volt az over 2,5 nem is értettem..

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
40.mp kosovo 1 anglia 0🤗
ZoliMP
több mint 6 éve
u21
magyar 0 - norveg 3
60. perc korul...mi lesz itt meg?
ZoliMP
hazai győzelem valószínűleg nem
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 407
u21
magyar 0 - norveg 3
60. perc korul...mi lesz itt meg?
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
ha sokat tökölnek még a csehek akkor koszovó ki fog jutni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Szép kezdés a kosziktól.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 407
40.mp kosovo 1 anglia 0🤗
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
ezen lehet nyammogni:
 www.international-football.net/
ZoliMP
Már csak az a kérdés honnan szülték meg a 71-es támadás és 62-es védekezés ratinget, amikor a keret legértékesebb és legjobb játékosa egy kapus és egy védő? 😊

több mint 6 éve
Amit most le fogok írni, az sok embert meg fog botránkoztatni, és valószínűleg nem is fognak velem sokan egyetérteni. Mert tévesen úgy lehet majd interpretálni, hogy nagyon hasonlít a fajelméletre, hovatovább az eugenetikához vezet. És rettenetesen subjektívnek tűnhet majd és stigmatizálónak. Majdnem mehetek partiba Tarantino Calvin Candie niggerdudoros eszmefuttatásához. De tegnap ahogy néztem a meccset végig ez volt az érzésem, ez motoszkált a fejemben, majd tudományosan kezdtem utána nézni a dolgoknak, mert nem hagyott aludni és szégyelltem magamat. És eljutottam a mondanivalóhoz:
A mai magyar foci válogatott tele van unintelligens emberekkel. Nem mértem meg, de ahogy ezeket a játékosokat elnéztem, süt a többségükről, hogy unintelligens. Ez tűnhet rendkívül szuibjektívnek, de bizony tudományosan bizonyított hogy vannak olyan jellemzők, amik alapján az ember ránézésre hozott döntése, ami külső jegyen alapszik korrelál a mért intelligencia szinttel. (1,2,3,4) Nagyon érdekes, hogy ez csak férfiak esetében igaz, nőknél nem. A fiziognómia (arctan) meglepő módon sokat foglalkozik ezzel. Orbán, Kleinheisler az egyik véglet, míg Nagy Ádám és meglepő módon Szalai a másik véglet szerintem. És ezek alapján úgy gondolom, hogy a legnagyobb hiánya a válogatottnak az az, hogy nincs egy technikailag képzett, jó erőnlétű és fizikumú, és magas intelligánciájú játékosunk. (ez egyébként állt a szlovákokra is). Zseniális ösztönfocistánk már van több is ilyennek láttam Sallait és Szoboszlait is, igen jó technikai tudással. Nagy Ádámnak megvan szerintem az intelligenciája, és technikája is. Szalai fizikuma jó és még intelligens is. De együtt, minden egyben, nincs meg senkiben. Olyan viszont, ahol uninteligtencia, technikai hiány párosul annál több.

1. Perceived intelligence is associated with measured intelligence in men but not women. Kleisner K
2. Evaluating faces on trustworthiness: an extension of systems for recognition of emotions signaling approach/avoidance behaviors. Todorov A.
3. Common neural mechanisms for the evaluation of facial trustworthiness and emotional expressions as revealed by behavioral adaptation. Engell AD1
4. Arcok megbízhatóságának értékelése, mint adaptív döntésmechanizmus. Rassz-jellemzők és tekintetirány hatása az észlelt megbízhatóságra. Birkas B

A másik probléma már politikai jellegű. Sokan úgy tekintettek erre a meccsre mint Trianon megváltására. Nyerünk és máris miénk Kassa, Rozsnyó, Komárom és Eperjes. Ja, persze. Én is mondogatom, hogy csak a szlovákokat oda-vissza (behelyettesíthető románnal is) de nem élet-halál szinten. Felfokozott, túlhypeolt gerjesztett hangulat. Panem et circenses. Panis kevésbé van meg, legalább circus legyen. És ezt a politika tolja, önigazol (médiában más sem folyik mint hogy mi mennyire jók vagyunk, csak a kurva spanyolja elcsalta).
Na ezt kellene elfelejteni és beismerni és belátni, hogy a középszerűnél is rosszabb a magyar foci. A kontraproduktív pazarló, egészségtelen rendszert legyalulni, piaci alapokra és tömegbázisra bontani és akkor talán lesz valami. Addig lesz majd egy-egy kifutott meccs, megpattanó labdás éjjel nem érhet véget, tolhatjuk megint évekig a szartalicskát de foci nem lesz. Engedjük el, nézzük reálisan a dolgokat és máris felül tudun k ezen a szaron emelkedni.

| (senki focistát, focit szerető embert nem akartam megbántani, ha úgy sikerült akkor elnézést érte) |
diverdoc
van intelligens fodballistánk, de a kapuból nehéz megváltani a világot.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 407
ezen lehet nyammogni:
 www.international-football.net/
több mint 6 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Várható volt, hogy a szlovákok nem fognak még egy horvátok elleni gyenge teljesítménnyel előrukkolni. Én is inkább dühöt érzek, nem pedig elkeseredést, mert semmiképp sem játszottunk rosszul, az első félidő, és a második eleje teljesen jó volt, sajnos Bese nem tudott úgy bekapcsolódni, ahogy kellett volna. A két kapott gól előtti szerencsétlenkedést leszámítva a védelem sem volt rossz, csak hát a gólokat már nem lehet visszacsinalni. Támadásban az utolsó passzok nem sikerültek, illetve aovesek lehettek volna jobbak. Szoboszlainak nagyon örülök, talán ez a gól megalapozta a következőket, és egyre jobb meccsei lesznek. Semmiképpen sem szabad csüggedni, hasonló teljesítménnyel megvertük a horvátokat most ez így sikerült. Azerbajdzsán kötelező, illetve az esélytelenek nyugalmával meg idegenben is lehet keresnivalónk, de nem tesz jót ez hypeolás a csapatnak.
Atik15
Ezen egy mondatodon kívül egyetértek, de ezek a jól játszottunk azt leszámítva, mikor kaptuk azt a két gólt amivel kikaptunk mondatoktól agybajt kapok.
Védelem gyenge volt és nem játszott jól, az hogy most ebből csak kettőt kaptunk ( mondjuk amikor Orbán azt hiszem úgy passzol a 16oson belül hogy csak azért nem lett gól mert a Szlovák felé bikázta és egyéb esetek is mutatják) az más tészta.
Folyamatosan széthúzták a védelmet és ezzel nem tudott az egész csapat mit kezdeni.
Sallai és Szoboszlai bal szélel előre mentek de hátrafele egyik se nagyon segített be pl.
Toca
De végül is, a maradék 88 percben tök jó volt a védelem, hisz' nem kapott gólt.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
"A csoportunkban előttünk lévő országok közül egyik sem azt az utat választotta futballjának feltámasztására, hogy agyontaózza a rendszert és közben stadionokat épít. És közben nem tárja fel, vajon miért nem jön ki még csak véletlenül egyetlen olyan játékos sem a hazai rendszerből, aki elérné Hamsík szintjét. A nagy számok törvénye alapján véletlenül is lennie kellene már egy Európában ismert magyar játékosnak, de nincs. A szlovák középpályás már lelassult, de előtte Nápolyban Maradona elég fontos rekordjait döntötte meg. Több gólt lőtt ott, mint a világbajnok argentin. Azt valahogy nem sikerült kielemezni az elmúlt 20 évben, miért nincs olyan játékosunk, aki hétről hétre olyan nívón teljesít, mint Hamsík.
Odáig sem jutottunk el, hogy a futball leginkább mérhető részében felvegyük az európai középszinttel a versenyt. Mert azt nem lehetett a véletlen számlájára írni, hogy az utolsó negyedórában már nem volt támadásunk. Az utolsó negyedóra a meccsek legfontosabb szakasza, más sportágakban money time-nak nevezik, akkor a sokat kereső játékosok döntenek.
Ha már olyan nagyon elemző kedvében lett volna a magyar szakma, csak mondhatna valamit arról, miért nem sikerült egyszer sem megverni még a szlovákokat. Vagy a portugálokat. Lehet, hogy ennek történelmi okai vannak, mert a portugál futballkultúra felépítésében jelentős szerepet vállaltak a magyar edzők anno, de úgy látszik, arrafelé jelenleg is megvan a szellemi hátország, míg ez nálunk nem mondható el."

index.hu/sport/futball/2019/09/10/magyar-szlovak_nyilatkozat_birozas_tanulsagok/

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 7 724
Nagy Ádin sajnos látszott a 3 hét kihagyás, az azért ritka hogy ő tüdőből nem bírja. Szegény egyébként gyakorlatialg védőt játszik mert nincs más középpályásunk aki védekezne és ez ezen a szinten nagyon nem fér bele..
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 122 — Vikings fan
Várható volt, hogy a szlovákok nem fognak még egy horvátok elleni gyenge teljesítménnyel előrukkolni. Én is inkább dühöt érzek, nem pedig elkeseredést, mert semmiképp sem játszottunk rosszul, az első félidő, és a második eleje teljesen jó volt, sajnos Bese nem tudott úgy bekapcsolódni, ahogy kellett volna. A két kapott gól előtti szerencsétlenkedést leszámítva a védelem sem volt rossz, csak hát a gólokat már nem lehet visszacsinalni. Támadásban az utolsó passzok nem sikerültek, illetve aovesek lehettek volna jobbak. Szoboszlainak nagyon örülök, talán ez a gól megalapozta a következőket, és egyre jobb meccsei lesznek. Semmiképpen sem szabad csüggedni, hasonló teljesítménnyel megvertük a horvátokat most ez így sikerült. Azerbajdzsán kötelező, illetve az esélytelenek nyugalmával meg idegenben is lehet keresnivalónk, de nem tesz jót ez hypeolás a csapatnak.
Atik15
Ezen egy mondatodon kívül egyetértek, de ezek a jól játszottunk azt leszámítva, mikor kaptuk azt a két gólt amivel kikaptunk mondatoktól agybajt kapok.
Védelem gyenge volt és nem játszott jól, az hogy most ebből csak kettőt kaptunk ( mondjuk amikor Orbán azt hiszem úgy passzol a 16oson belül hogy csak azért nem lett gól mert a Szlovák felé bikázta és egyéb esetek is mutatják) az más tészta.
Folyamatosan széthúzták a védelmet és ezzel nem tudott az egész csapat mit kezdeni.
Sallai és Szoboszlai bal szélel előre mentek de hátrafele egyik se nagyon segített be pl.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Srácok, ez frenetikus 😀
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-a-biro-kipecezett-engem-alig-varta-hogy-lapot-adhasson-barath-2721087
kommentek is ütnek 😀
O1G
Pöcegödör az a hely, de ez jó volt 😊

"A bíró kitolt velünk, mert nem 0-0-nál állította ki Baráthot. A rohadék megvárta a meccs végét. Persze, hogy így kikaptunk."
flzoli
"Ha Baráth érezte, hogy a bíró utazik rá, akkor az indulatait visszafogva túljárhatott volna a bíró eszén."
😊
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Srácok, ez frenetikus 😀
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-a-biro-kipecezett-engem-alig-varta-hogy-lapot-adhasson-barath-2721087
kommentek is ütnek 😀
O1G
Pöcegödör az a hely, de ez jó volt 😊

"A bíró kitolt velünk, mert nem 0-0-nál állította ki Baráthot. A rohadék megvárta a meccs végét. Persze, hogy így kikaptunk."

több mint 6 éve
Srácok, ez frenetikus 😀
kommentek is ütnek 😀
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
A második gól egyáltalán nem Guláé volt, iszonyat pontos lövés volt, 20-ból egyszer találná el ugyanígy a szlovák..
O1G
1ik lassításból nekem úgy tűnt btw h a becsúszó magyar láb (asszem Baráthé) bele is ért, úgy lett ennyire tökéletes.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...