Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Odavitték Priskint.Simán benne van ez is, igen.Nem nagyon làtok olyat a Vasason kívül aki fel akarna jutni (+MTK).A tabella jelenleg nem ezt mutatja 😉Játékerőre gondoltam, h gyenge lábakon állunk.Pénzes ausztrál tulaj.Budafok szurkolóként mondom, h nagyon gyenge lábakon állunk. Simán össze tudunk csuklani. Plusz nem is tudnának otthon játszani nb1-es meccseket. Nem látom mitől érné meg nekünk az nb1.Meg a top5-ben sincsenek a bajnoksagban, 11 pontot kellene hozniuk a Budafokon, az MTK kis tulzassal befoghatatlan kategoria. Ha nem jut fel egybol a Vasas, jol rakur es dobhatja is kukaba ezeket a penzeket. Azert eleg kockazatos ez, de hat az o dolguk.még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Vagy félreértettem valamit?
Bazzani
Kenny
Bazzani
slowmotion
Stez
dawyd728
warr_b
dawyd728
Mondjuk bárki is jut fel, vastagon kell majd erősítenie, ha nem akar egyből visszapottyanni...
warr_b
Lesznek itt látványos leolvadások, mint ahogy a Gyirmót szokta.
Gondolom szóltak fenntről nekik, hogy mehet a buli.
Bazzani
A Győrt nem tudom mit akar.
warr_b
Szerintem erőlködni fognak, de messze gyengébb keret mint a Vasas.
több mint 6 éve
Simán benne van ez is, igen.Nem nagyon làtok olyat a Vasason kívül aki fel akarna jutni (+MTK).A tabella jelenleg nem ezt mutatja 😉Játékerőre gondoltam, h gyenge lábakon állunk.Pénzes ausztrál tulaj.Budafok szurkolóként mondom, h nagyon gyenge lábakon állunk. Simán össze tudunk csuklani. Plusz nem is tudnának otthon játszani nb1-es meccseket. Nem látom mitől érné meg nekünk az nb1.Meg a top5-ben sincsenek a bajnoksagban, 11 pontot kellene hozniuk a Budafokon, az MTK kis tulzassal befoghatatlan kategoria. Ha nem jut fel egybol a Vasas, jol rakur es dobhatja is kukaba ezeket a penzeket. Azert eleg kockazatos ez, de hat az o dolguk.még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
slowmotion
Stez
dawyd728
warr_b
dawyd728
Mondjuk bárki is jut fel, vastagon kell majd erősítenie, ha nem akar egyből visszapottyanni...
warr_b
Bazzani
A Győrt nem tudom mit akar.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Nem nagyon làtok olyat a Vasason kívül aki fel akarna jutni (+MTK).A tabella jelenleg nem ezt mutatja 😉Játékerőre gondoltam, h gyenge lábakon állunk.Pénzes ausztrál tulaj.Budafok szurkolóként mondom, h nagyon gyenge lábakon állunk. Simán össze tudunk csuklani. Plusz nem is tudnának otthon játszani nb1-es meccseket. Nem látom mitől érné meg nekünk az nb1.Meg a top5-ben sincsenek a bajnoksagban, 11 pontot kellene hozniuk a Budafokon, az MTK kis tulzassal befoghatatlan kategoria. Ha nem jut fel egybol a Vasas, jol rakur es dobhatja is kukaba ezeket a penzeket. Azert eleg kockazatos ez, de hat az o dolguk.még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
slowmotion
Stez
dawyd728
warr_b
dawyd728
warr_b
több mint 6 éve
A tabella jelenleg nem ezt mutatja 😉Játékerőre gondoltam, h gyenge lábakon állunk.Pénzes ausztrál tulaj.Budafok szurkolóként mondom, h nagyon gyenge lábakon állunk. Simán össze tudunk csuklani. Plusz nem is tudnának otthon játszani nb1-es meccseket. Nem látom mitől érné meg nekünk az nb1.Meg a top5-ben sincsenek a bajnoksagban, 11 pontot kellene hozniuk a Budafokon, az MTK kis tulzassal befoghatatlan kategoria. Ha nem jut fel egybol a Vasas, jol rakur es dobhatja is kukaba ezeket a penzeket. Azert eleg kockazatos ez, de hat az o dolguk.még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
slowmotion
Stez
dawyd728
warr_b
dawyd728

több mint 6 éve
dawyd728
4 122
Játékerőre gondoltam, h gyenge lábakon állunk.Pénzes ausztrál tulaj.Budafok szurkolóként mondom, h nagyon gyenge lábakon állunk. Simán össze tudunk csuklani. Plusz nem is tudnának otthon játszani nb1-es meccseket. Nem látom mitől érné meg nekünk az nb1.Meg a top5-ben sincsenek a bajnoksagban, 11 pontot kellene hozniuk a Budafokon, az MTK kis tulzassal befoghatatlan kategoria. Ha nem jut fel egybol a Vasas, jol rakur es dobhatja is kukaba ezeket a penzeket. Azert eleg kockazatos ez, de hat az o dolguk.még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
slowmotion
Stez
dawyd728
warr_b
több mint 6 éve
Pénzes ausztrál tulaj.Budafok szurkolóként mondom, h nagyon gyenge lábakon állunk. Simán össze tudunk csuklani. Plusz nem is tudnának otthon játszani nb1-es meccseket. Nem látom mitől érné meg nekünk az nb1.Meg a top5-ben sincsenek a bajnoksagban, 11 pontot kellene hozniuk a Budafokon, az MTK kis tulzassal befoghatatlan kategoria. Ha nem jut fel egybol a Vasas, jol rakur es dobhatja is kukaba ezeket a penzeket. Azert eleg kockazatos ez, de hat az o dolguk.még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
slowmotion
Stez
dawyd728

több mint 6 éve
dawyd728
4 122
Budafok szurkolóként mondom, h nagyon gyenge lábakon állunk. Simán össze tudunk csuklani. Plusz nem is tudnának otthon játszani nb1-es meccseket. Nem látom mitől érné meg nekünk az nb1.Meg a top5-ben sincsenek a bajnoksagban, 11 pontot kellene hozniuk a Budafokon, az MTK kis tulzassal befoghatatlan kategoria. Ha nem jut fel egybol a Vasas, jol rakur es dobhatja is kukaba ezeket a penzeket. Azert eleg kockazatos ez, de hat az o dolguk.még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
slowmotion
Stez
Szerkesztette: dawyd728
több mint 6 éve
Meg a top5-ben sincsenek a bajnoksagban, 11 pontot kellene hozniuk a Budafokon, az MTK kis tulzassal befoghatatlan kategoria. Ha nem jut fel egybol a Vasas, jol rakur es dobhatja is kukaba ezeket a penzeket. Azert eleg kockazatos ez, de hat az o dolguk.még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
slowmotion
több mint 6 éve
A dupla kezelést csak a zebrák nem látták a Qpr gólnál...

több mint 6 éve
még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
több mint 6 éve
Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
több mint 6 éve
Csak focistának kellett volna állnom... Egy Bogdán Ádi szintet simán hoztam volna. 😁Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny

több mint 6 éve
Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
több mint 6 éve
33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
streamable.com/619ljVégre egy magyar játékos, aki ki tud ülni nyilatkozni...
Tony Adams
Simon Krisztián 👍
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Érdekes sétálni egy kicsit a stadion környékén és megnézni milyen kocsik állnak ott, már abból komoly következtetéseket lehet levonni.Az szép összeg ... azért kérdeztem rá mert nem akartam elhinni h mb2ben ilyen fizu vanfeczesin, róla volt szó33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észEz kis és hova?
eaglesmcnabb
csebi
Vasasnál van pénz lóvéra. Kíváncsi vagyok mikor fog elfogyni, főleg ha nem jutnak fel.
eaglesmcnabb
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
ő is ment volna az MTK-ba, de inkább Angyalföldre fordult, mint Vernes?ezt itt most nem taglalnám ha nem baj, írtam pm-t.33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észKonkrét számokat honnan tudtok? 😊
eaglesmcnabb
warr_b
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
több mint 6 éve
ezt itt most nem taglalnám ha nem baj, írtam pm-t.33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észKonkrét számokat honnan tudtok? 😊
eaglesmcnabb
warr_b
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észKonkrét számokat honnan tudtok? 😊
eaglesmcnabb

több mint 6 éve
Jövőre MB1-et akarnak. Ha sikerül, a tévépénz ugrása kitermeli.Az szép összeg ... azért kérdeztem rá mert nem akartam elhinni h mb2ben ilyen fizu vanfeczesin, róla volt szó33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észEz kis és hova?
eaglesmcnabb
csebi
Vasasnál van pénz lóvéra. Kíváncsi vagyok mikor fog elfogyni, főleg ha nem jutnak fel.
eaglesmcnabb
csebi
több mint 6 éve
Az szép összeg ... azért kérdeztem rá mert nem akartam elhinni h mb2ben ilyen fizu vanfeczesin, róla volt szó33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észEz kis és hova?
eaglesmcnabb
csebi
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
feczesin, róla volt szó33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észEz kis és hova?
eaglesmcnabb
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észEz kis és hova?
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van ész