NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
30
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
23
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
17
9
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Na mert a BATE aztán parádés játékkal verte ki az ír bajnokot 😊 itt mindenki vesztes, de leginkább a néző, aki azt hiszi, hogy látni fog valami szórakoztató játékra emlékeztető futballt valaha is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
index.hu/sport/futball/2015/07/23/a_videoton_edzoje_gratulalt_a_tortenelmi_sikert_elero_jatekosain/Ilyenkor ezek milyen meccset néznek, vagy mit szívnak, ami hatása alatt ezeket nyilatkozzák? Milyen történelmi siker ez, annak számít, hogy hosszabbításban megvertek egy focizni alig, de hajtani nagyon tudó walesi csapatot? Még engem b.sz fel, hogy milyen fosok voltak, pedig nem is vagyok Vidi szurkoló.
Ilyen "tudással" szerintem a BATE szétszedi őket, de ha mégsem és valami csoda folytán nem mély torkoznak, na akkor mit fog nyilatkozni ez a kretén?
több mint 9 éve
hányinger mexikómeg hát ahogy eltolták most őket az Arany-kupa döntőjéig... legalább a jenkiknek nem sikerült ugyanez, mert Jamaika legyőzte őket otthon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Szerinted Pátkainak mi a szerepe/posztja? Azt látom, hogy Trebotics szervezne, a holland védekezne de Pátkai súlytalan, folyamatosan úton van..nem baj, majd idejön petey, és elmondja, hogy miért van igaza Burcsának, meg miért kellett kitenni a luzitánt. mi meg majd kiröhögjük jól.itt vagyok 😊 kint voltam de nem hittem a szememnek. amit Burcsa mond azzal egyetértek, amikor egyfajta klubmodellt vízionál,és játékstílust, a megvalósítás már más tészta, de attól ami szar volt ma az szar. az hogy miért rakta ki Carillot ez volt az ő verziója amit belinkeltem.
pedig igazából Burcsának ahhoz semmi köze, hogy Carrillo mikor akarja beépíteni a pótlásokat, ha egy nyár alatt meg tudta volna csinálni, és ugyanezzel a kerettel mondjuk kihoznak egy 2-0, 2-0-t, akkor hápoghatott volna.slowmotion
amúgy nem értem ezt a 4-1-4-1-et, meg azt sem minek kell lekapni az 1 darab csatárt, Gyurcsót fent hagyni helyette, akinek ma semmi nem ment, csak posztra cserélt, vakartam a fejem
jöhet a röhögés.petey
több mint 9 éve
Kíváncsi leszek vajon Kemenest hány meccsre meszeli el az MLSZ? Vagy jön egy KÉTMILLÓs számla a Honvédnak. Vagy majd furán fújnak majd a sporik a következő pár fordulóban? Valami megtorlás biztos jönni fog.
Ő és Crazy Jenő a yin és a yang a kommentátorállásban. A kettőjük képez egyfajta egynesúlyt. 😀Én már kajakra ott tartok, hogy a walesieknek szurkolok. hajdú b. meg ahogy gyalázza a vidit egészen zseniális, baromi szórakoztató 😀peachEz nem volt jellemző a királyinál. Fradi és Vidit oda vissza körbe kellett nyalni, de tényleg tetszik, hogy keményen megmondja!NB2
több mint 9 éve
nem baj, majd idejön petey, és elmondja, hogy miért van igaza Burcsának, meg miért kellett kitenni a luzitánt. mi meg majd kiröhögjük jól.itt vagyok 😊 kint voltam de nem hittem a szememnek. amit Burcsa mond azzal egyetértek, amikor egyfajta klubmodellt vízionál,és játékstílust, a megvalósítás már más tészta, de attól ami szar volt ma az szar. az hogy miért rakta ki Carillot ez volt az ő verziója amit belinkeltem.
pedig igazából Burcsának ahhoz semmi köze, hogy Carrillo mikor akarja beépíteni a pótlásokat, ha egy nyár alatt meg tudta volna csinálni, és ugyanezzel a kerettel mondjuk kihoznak egy 2-0, 2-0-t, akkor hápoghatott volna.slowmotion
amúgy nem értem ezt a 4-1-4-1-et, meg azt sem minek kell lekapni az 1 darab csatárt, Gyurcsót fent hagyni helyette, akinek ma semmi nem ment, csak posztra cserélt, vakartam a fejem
jöhet a röhögés.
több mint 9 éve
Azon gondolkodom, hogy vajon most is irreálisnak tartják a Vidi vezetői Nikolics követeléseit?....
több mint 9 éve
hol játszik most Adrián?oda is ment volna, mikor Moniz hívta, csak a Vidi nem engedte el a "riválishoz"... és míg azzal hitegették, hogy Caneira helye az övé a szezon végén, bejelentkezett Juhász, hogy jönne haza, akit pedig felsőbb utasításra le is igazoltak (és még utána sem akarták, hogy neki jobb legyen, inkább leküldték Felcsútra)
ja már olvasom sorry. Neki is a fradiba kellett volna jönni anno, lehet hogy most kezdő lenne és akár válogatott is.davemayer
tipikus sztori sajnos, ráadásul becsúszott egy-két sérülés is rossz időben, mint pl. most
---
több mint 9 éve
nem baj, majd idejön petey, és elmondja, hogy miért van igaza Burcsának, meg miért kellett kitenni a luzitánt. mi meg majd kiröhögjük jól.pedig igazából Burcsának ahhoz semmi köze, hogy Carrillo mikor akarja beépíteni a pótlásokat, ha egy nyár alatt meg tudta volna csinálni, és ugyanezzel a kerettel mondjuk kihoznak egy 2-0, 2-0-t, akkor hápoghatott volna.
több mint 9 éve
Gyurcso meg egy kocsog. Semmi oka nem lenne es vihogott.Toto21Lusta voltam felkelni bepötyögni, hogy ha esetleg lerúgnák a walesiek Gyurcsót még neki állna feljebb.
Ilyen teljesítmény után inkább szégyenkezve kéne levonulni, nem pedig froclizni az ellenfelet.
több mint 9 éve
ne keverjük a szezont a fazonnal.Annyit azért bizonyít, hogy "bobál-félézni" elhamarkodott általánosítás.Sobri JóskaEz mit is bizonyít? Semmit. De adja isten, hogy tehetséget kihozzák belőle és jusson el a bundásba és játszon is. Majd akkor... 😊peach...Na innen csinálta storck amit szűk 2 hónap alatt úgy, hogy a második edzés után szélnek eresztette a honi bobál féle - mi mindent jól csináltunk - sztárocskákat...peachindex.hu/sport/futball/2015/07/22/bobal_honved_wolfsburg/
Akarsz mea culpázni? 😉Sobri Jóska
Bobált gyakorlatilag ingyér' vitte a Golfos csapat, legfeljebb leteszik a tartalákcsapatba, aztán szezon végén visszaküldik. az is lehet, hogy egyetlen meccset sem lesz a felnőtt csapat keretében.
Storck-nak egy legalább alapszinten működő válogatottat kellett összehozni, ott a két hét összetartás alatt nem rázódnak helyre a csajok.
ha kint Wolfsburgban összerántják, elkezd melózni, akkor még talán lehet belőle valaki, akkor talán majd visszahívják az U-válogatottba is - ha nem, akkor marad a Honvéd tarcsi. onnan meg még Torghelle is kinőtte magát.
több mint 9 éve
Toto21
5 952
En bevallom a walesieknek szurkoltam mar a vegen. Amit ez a Videoton jatszott az tobb mint szegyen... Gyurcso meg egy kocsog. Semmi oka nem lenne es vihogott. Jesszus mi volt ez. Gratulalok a TNS csapatanak!
több mint 9 éve
ájj ájj pedig ezt is mellé akarta lőni de bepattant 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
nézd ezt már nem lehet úgy eladni hogy "minden rendben csak..."Én már kajakra ott tartok, hogy a walesieknek szurkolok. hajdú b. meg ahogy gyalázza a vidit egészen zseniális, baromi szórakoztató 😀peachEz nem volt jellemző a királyinál. Fradi és Vidit oda vissza körbe kellett nyalni, de tényleg tetszik, hogy keményen megmondja!NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Én már kajakra ott tartok, hogy a walesieknek szurkolok. hajdú b. meg ahogy gyalázza a vidit egészen zseniális, baromi szórakoztató 😀peachEz nem volt jellemző a királyinál. Fradi és Vidit oda vissza körbe kellett nyalni, de tényleg tetszik, hogy keményen megmondja!
több mint 9 éve
hol játszik most Adrián?Már nincsenek sajnos, burcsa az informátoromat is elüldözte végleg a csapattól... 😊baggioSztem amúgy lázadás van burcsáék ellen 😀 hátha baggio errre jár és csepegtet vmi infót...peachNa várj az bundameccs volt 😀gordonEz nem? 😀ervinator
ja már olvasom sorry. Neki is a fradiba kellett volna jönni anno, lehet hogy most kezdő lenne és akár válogatott is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Szombatra hozzànk kéne valaki kispàlyàra!Olvastam h éppen eladó bárhová de elvileg még kerettag, gondoltam hátha 😊peachMár nincsenek sajnos, burcsa az informátoromat is elüldözte végleg a csapattól... 😊baggioSztem amúgy lázadás van burcsáék ellen 😀 hátha baggio errre jár és csepegtet vmi infót...peachNa várj az bundameccs volt 😀gordonEz nem? 😀ervinator
több mint 9 éve
Olvastam h éppen eladó bárhová de elvileg még kerettag, gondoltam hátha 😊Már nincsenek sajnos, burcsa az informátoromat is elüldözte végleg a csapattól... 😊baggioSztem amúgy lázadás van burcsáék ellen 😀 hátha baggio errre jár és csepegtet vmi infót...peachNa várj az bundameccs volt 😀gordonEz nem? 😀ervinator
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Már nincsenek sajnos, burcsa az informátoromat is elüldözte végleg a csapattól... 😊Sztem amúgy lázadás van burcsáék ellen 😀 hátha baggio errre jár és csepegtet vmi infót...peachNa várj az bundameccs volt 😀gordonEz nem? 😀ervinator
---
több mint 9 éve
Sztem amúgy lázadás van burcsáék ellen 😀 hátha baggio errre jár és csepegtet vmi infót...Na várj az bundameccs volt 😀gordonEz nem? 😀ervinator
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Na várj az bundameccs volt 😀gordonEz nem? 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
szerintem meg kurvára nem vicces. Valahogy meg kéne nyerni, a mutatott játék másodlagos 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
ehhez képest az újpestiek vaduz elleni otthoni szereplése vállalható volt anno (na jó nem...) LOL vagy az edzővel van baj vagy a játékosok sértődtek meg rá de itt valami nagy baj van. Kezdem úgy érezni hogy minél tovább marad annál biztosabb a fradi bajnoki címe - úgyhogy maradjon csak 😊davemayerNa várj az bundameccs volt 😀
több mint 9 éve
Én már kajakra ott tartok, hogy a walesieknek szurkolok. hajdú b. meg ahogy gyalázza a vidit egészen zseniális, baromi szórakoztató 😀