NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
108
10
19:00
RedZone week 12
54
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
43
7
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
41
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
16
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Tehát akkor minden olyan meccs bunda ahol az első meccsen kevés gólt lő egy csapat majd a visszavágón sokat? Vagy amikor sokgólos vezetésnél lankad a figyelem és kap kettőt?a kérdés az leginkább úgy áll fel, hogy ha kint 90 perc alatt két gólt tudtak összeszerencsétlenkedni, akkor itt hogy sikerült 60 perc alatt nyolcat; illetve hogy sikerült ezek után hat perc alatt kettőt szopni egy padlón levő ellenféltől, hog aztán meglőjék a kilencediket is.slowmotionha beírom a b,u,n,d,a betűket egymás után, akkor meg leszek köpködve?Ha egy magyar csapat sokkal nyer akkor az bunda. Ha sokkal kikap akkor szarok vagyunk.Bazzani
egyébként az hogy lehet, hogy Sarajevoban kint van a fél város a nem túl modern stadionban, Debrecenben meg kiment 3 ezer ember?
(remélem a debreceniek többsége most szívja a fogát, miért nem ment ki)ZERO_L
Legnagyobb vicc, hogy végre van egy magyar csapat aki legálázza az ellenfelet és ti a bundával foglalkozok.
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Tehát ha a brazilok a VB elődöntőben 2-t lőnek a már teázó német védelemnek, akkor az is bunda?a kérdés az leginkább úgy áll fel, hogy ha kint 90 perc alatt két gólt tudtak összeszerencsétlenkedni, akkor itt hogy sikerült 60 perc alatt nyolcat; illetve hogy sikerült ezek után hat perc alatt kettőt szopni egy padlón levő ellenféltől, hog aztán meglőjék a kilencediket is.slowmotionha beírom a b,u,n,d,a betűket egymás után, akkor meg leszek köpködve?Ha egy magyar csapat sokkal nyer akkor az bunda. Ha sokkal kikap akkor szarok vagyunk.Bazzani
egyébként az hogy lehet, hogy Sarajevoban kint van a fél város a nem túl modern stadionban, Debrecenben meg kiment 3 ezer ember?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 898
Kutyatov te utolsó patkány féreg, halálod napja örömünnep lesz minden jóérzésű szurkolónakLegalább látták a balkánt
Fradimobról:
Szarajevóból jelentjük: Még mindig a város előtt a Tábor. A Ferencváros nem akarja,hogy a srácokat beengedjék a stadionba. A helyi rendőrparancsok szerint halasztást(?) akar kérni az FTC vagy ezzel blöfföl. A rendőr szerint most az UEFA engedélyére várnak. Ők döntik el,hogy be vagy vissza. Érvényes belépője van mindenkinek. A hazaiak közé...
későbbi poszt: Szarajevói hírek: Az UEFA visszadobta a labdát, az FTC döntsön arról,hogy a Tábor bemehet e a stadionba vagy sem. Az FTC nem engedi ezt. A belépőket pár napja a helyi szurkolók vették a hazai szektorba mert többek között valódi mérkőzéshangulatot szeretnének. Ott él még az "ultra mentalitás". Az egyik vezetőjük felhívta a bosnyák klub elnökét és kérte,hogy valami megoldás szülessen, valami semleges szektor legyen kialakítva nekünk. A helyi elnöktől tanulhatna a biztosítási csaló. Most a válaszra várunk. A helyieken nem múlik semmi. Csak az FTC vezetőségén...
Végül menniük kell haza...Dub
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
a kérdés az leginkább úgy áll fel, hogy ha kint 90 perc alatt két gólt tudtak összeszerencsétlenkedni, akkor itt hogy sikerült 60 perc alatt nyolcat; illetve hogy sikerült ezek után hat perc alatt kettőt szopni egy padlón levő ellenféltől, hog aztán meglőjék a kilencediket is.ha beírom a b,u,n,d,a betűket egymás után, akkor meg leszek köpködve?Ha egy magyar csapat sokkal nyer akkor az bunda. Ha sokkal kikap akkor szarok vagyunk.Bazzani
több mint 9 éve
ervinator
1 701
ha beírom a b,u,n,d,a betűket egymás után, akkor meg leszek köpködve?8 ezer ember ment ki, mondjuk nagy szerepe van annak hogy a fesztiválozók 300 Ft-ért válthattak jegyet.
Bundát meg nem hinném, nem egy montenegrói csapatról beszélünk. Skonto megtört az elején, Lokinak pedig minden megmozdulása bejön.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
ha beírom a b,u,n,d,a betűket egymás után, akkor meg leszek köpködve?Ha egy magyar csapat sokkal nyer akkor az bunda. Ha sokkal kikap akkor szarok vagyunk.
több mint 9 éve
ha beírom a b,u,n,d,a betűket egymás után, akkor meg leszek köpködve? egyébként az hogy lehet, hogy Sarajevoban kint van a fél város a nem túl modern stadionban, Debrecenben meg kiment 3 ezer ember?
(remélem a debreceniek többsége most szívja a fogát, miért nem ment ki)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Pintér emléke kísért, ilyen szar védekezést a tolódás óta nem láttam..
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
kell kotekedni.Nezed meccset?Lattad a golokat?ugy erzem eleg szelsoseges a dolog(vidi,dvsc)ZoliMPNézem igen.
A Loki szétzilálta a Skonto-t.
Persze meg lehet úgy is fogalmazni, hogy a Riga nem akar játszani, csak hazugság volna.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
kell kotekedni.Nezed meccset?Lattad a golokat?ugy erzem eleg szelsoseges a dolog(vidi,dvsc)
több mint 9 éve
Mondjuk a Riga jatekosok nem halnak meg..sooot!ZoliMPTipikus semmi se jó hozzászólás.
Ha mi szopunk akkor fantasztikus az ellenfél, ha mi szopatunk akkor nem hal meg az ellenfél...
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Mondjuk a Riga jatekosok nem halnak meg..sooot!
több mint 9 éve
Jó ezt a Loki hengert látni a tegnapi Vidi szenvedés után.iktriadEgyértelmű, hogy pont ezt nem láttam 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Jó ezt a Loki hengert látni a tegnapi Vidi szenvedés után.iktriadGyorsan lerendezték, hogy lehessen a
több mint 9 éve
Jó ezt a Loki hengert látni a tegnapi Vidi szenvedés után.
több mint 9 éve
Eleve a második csapathoz kerül ami a negyedik ligában van....Na innen csinálta storck amit szűk 2 hónap alatt úgy, hogy a második edzés után szélnek eresztette a honi bobál féle - mi mindent jól csináltunk - sztárocskákat...peachindex.hu/sport/futball/2015/07/22/bobal_honved_wolfsburg/
Akarsz mea culpázni? 😉Sobri Jóska
Azért nem olyan hatalmas igazolás ez mint ahogy bemutatják a lapok.
több mint 9 éve
Dub
1 019
Kutyatov te utolsó patkány féreg, halálod napja örömünnep lesz minden jóérzésű szurkolónakFradimobról:
Szarajevóból jelentjük: Még mindig a város előtt a Tábor. A Ferencváros nem akarja,hogy a srácokat beengedjék a stadionba. A helyi rendőrparancsok szerint halasztást(?) akar kérni az FTC vagy ezzel blöfföl. A rendőr szerint most az UEFA engedélyére várnak. Ők döntik el,hogy be vagy vissza. Érvényes belépője van mindenkinek. A hazaiak közé...
későbbi poszt: Szarajevói hírek: Az UEFA visszadobta a labdát, az FTC döntsön arról,hogy a Tábor bemehet e a stadionba vagy sem. Az FTC nem engedi ezt. A belépőket pár napja a helyi szurkolók vették a hazai szektorba mert többek között valódi mérkőzéshangulatot szeretnének. Ott él még az "ultra mentalitás". Az egyik vezetőjük felhívta a bosnyák klub elnökét és kérte,hogy valami megoldás szülessen, valami semleges szektor legyen kialakítva nekünk. A helyi elnöktől tanulhatna a biztosítási csaló. Most a válaszra várunk. A helyieken nem múlik semmi. Csak az FTC vezetőségén...
Végül menniük kell haza...
több mint 9 éve
Trebotics amit játszik az egy box to box MF, Kujixcxzx pedig összeszedi a labdákat, és visszaosztja hátra, Pátkai nekem sem tiszta, de szerintem egy kapu elé érkező támadó kzpályásnak kellene lennie aki behúzódik, mivel a szélsők futnak fel.Szerinted Pátkainak mi a szerepe/posztja? Azt látom, hogy Trebotics szervezne, a holland védekezne de Pátkai súlytalan, folyamatosan úton van..gordonnem baj, majd idejön petey, és elmondja, hogy miért van igaza Burcsának, meg miért kellett kitenni a luzitánt. mi meg majd kiröhögjük jól.itt vagyok 😊 kint voltam de nem hittem a szememnek. amit Burcsa mond azzal egyetértek, amikor egyfajta klubmodellt vízionál,és játékstílust, a megvalósítás már más tészta, de attól ami szar volt ma az szar. az hogy miért rakta ki Carillot ez volt az ő verziója amit belinkeltem.
pedig igazából Burcsának ahhoz semmi köze, hogy Carrillo mikor akarja beépíteni a pótlásokat, ha egy nyár alatt meg tudta volna csinálni, és ugyanezzel a kerettel mondjuk kihoznak egy 2-0, 2-0-t, akkor hápoghatott volna.slowmotion
amúgy nem értem ezt a 4-1-4-1-et, meg azt sem minek kell lekapni az 1 darab csatárt, Gyurcsót fent hagyni helyette, akinek ma semmi nem ment, csak posztra cserélt, vakartam a fejem
jöhet a röhögés.petey
egyelőre úgy tűnik nem találja senki a helyét, mert elvileg ez a taktika arra jó hogy sallangmentesen lehessen átállni 433/4231-re. aztán csak lehet simán balfaszok.
több mint 9 éve
Tejesember
256
Én már azt se bírtam végignézni a Viditől, amit a walseiknél műveltek (aztán rátettek egy lapáttal azzal, amit produkáltak a Honvéd ellen), így esélytelen volt, hogy megnézem tegnap a meccset. A kommentek alapján olyan sokról nem maradtam le.
több mint 9 éve
Na mert a BATE aztán parádés játékkal verte ki az ír bajnokot 😊 itt mindenki vesztes, de leginkább a néző, aki azt hiszi, hogy látni fog valami szórakoztató játékra emlékeztető futballt valaha is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
index.hu/sport/futball/2015/07/23/a_videoton_edzoje_gratulalt_a_tortenelmi_sikert_elero_jatekosain/Ilyenkor ezek milyen meccset néznek, vagy mit szívnak, ami hatása alatt ezeket nyilatkozzák? Milyen történelmi siker ez, annak számít, hogy hosszabbításban megvertek egy focizni alig, de hajtani nagyon tudó walesi csapatot? Még engem b.sz fel, hogy milyen fosok voltak, pedig nem is vagyok Vidi szurkoló.
Ilyen "tudással" szerintem a BATE szétszedi őket, de ha mégsem és valami csoda folytán nem mély torkoznak, na akkor mit fog nyilatkozni ez a kretén?
több mint 9 éve
hányinger mexikómeg hát ahogy eltolták most őket az Arany-kupa döntőjéig... legalább a jenkiknek nem sikerült ugyanez, mert Jamaika legyőzte őket otthon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Szerinted Pátkainak mi a szerepe/posztja? Azt látom, hogy Trebotics szervezne, a holland védekezne de Pátkai súlytalan, folyamatosan úton van..nem baj, majd idejön petey, és elmondja, hogy miért van igaza Burcsának, meg miért kellett kitenni a luzitánt. mi meg majd kiröhögjük jól.itt vagyok 😊 kint voltam de nem hittem a szememnek. amit Burcsa mond azzal egyetértek, amikor egyfajta klubmodellt vízionál,és játékstílust, a megvalósítás már más tészta, de attól ami szar volt ma az szar. az hogy miért rakta ki Carillot ez volt az ő verziója amit belinkeltem.
pedig igazából Burcsának ahhoz semmi köze, hogy Carrillo mikor akarja beépíteni a pótlásokat, ha egy nyár alatt meg tudta volna csinálni, és ugyanezzel a kerettel mondjuk kihoznak egy 2-0, 2-0-t, akkor hápoghatott volna.slowmotion
amúgy nem értem ezt a 4-1-4-1-et, meg azt sem minek kell lekapni az 1 darab csatárt, Gyurcsót fent hagyni helyette, akinek ma semmi nem ment, csak posztra cserélt, vakartam a fejem
jöhet a röhögés.petey