Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
És ha a magyaroknak drukkolnál? És nem mindig ellenük? Vagy azt tiltja sanyibá’?Mondjuk ezt pont úgy írja, mintha Románia, Szlovákia, Szlovénia, Ausztria vagy Bulgária, de akár még Lengyelország vagy Csehország évek óta ontaná a tehetségeket. A szerb-horvát iskola nyilván más tészta, biztos vannak genetikai-társadalmi-szociokulturális okai is a különbségnek.Ha lesz időd, majd egy olyan statisztikát is dobj már össze, hogy pl a kezdő szlovák 11 (vagy akár a többi felsorolt válogatott) milyen klubokban hány percet játszott idén? Aztán jöhet a magyar keret.
Kik is a legjobbak a felsoroltaknál - jó sok határesettel?
Románok: Claudiu Keseru, Florin Andone, Alexandru Maxim, Vlad Chiriches (4)
Szlovákok: Marek Hamsík, Ondrzej Duda (Dárdai nélkül ő kb semmi lenne), Martin Dubravka, Milan Skriniar (4)
Bulgária: Wanderson és Marcelinho 😊 kb a nagy 0
Lengyelek: Rob Lewandowski, Jakub Blaszczykowski (aki a múlt, mint nálunk kb Gera), Krisz Piatek, talán Grosicki (hosszútávon talán Bielyk = Szoboszlai) és a két kapus (Fabianski és Szczesny - Gulácsihoz képest sztem középszerek) - max 5
Szlovénia: Jan Oblak, Sporar és Bezjak és majd egyszer talán Verbic - jóindulattal 3
Csehek: Tomas Vaclik (? - semmivel nem jobb szintén Gulánál), jóindulattal az iparosok, mint Suchy, Kaderabek vagy Darida és talán viccből még a hype miatt Schick - max 6
Az osztrákok a Bundesliga kötődés, a honosítások meg a Red Bull franchise miatt kicsit más térkép, de legyen: Arnautovic (jobb ő, mint Szalai?), Alaba, Sabitzer, Laimer, Lainer, Baumgartlinger, Hinteregger, Gregoritsch, Junuzovic és Lazaro - 10
A fentieknél összességében van kb. 5 világklasszis szintű - Lewa, Piatek, Hamsik, Oblak és Alaba.
Mo.-on kb. belevenném: Gulácsi, Szoboszlai, Szalai - 3
A cikkben szereplő portugál utánpótlás említés megint jó nagy ferdítés a millió honosított brazillal és a kiapadhatatlan tartalékkal.
Írom ezt úgy, hogy a magyar foci, az utánpótlás-képzés és minden ami a honi foscsihoz kötődik, úgy ahogy van, szar!!!
Fast Willie
Egyébként nálam a cím ütött nagyot.
Rossinál sok téren előrelépés tapasztalható, de számomra elfogadhatatlan, hogy egy edző egy ilyen vereség után (amiben neki nagy szerepe van - 30.percig folyamatos letámadás és nyomásgyakorlás, 75.perctől seggen át lélegzés) elkezd bírózni.
A hatodik sorban ültem, majdnem az összes magyar sárga hátulról taposásért, alattomos szabálytalanság után jött. A les meg nem volt méteres, megoszlanak a vélemények arról is az volt e... ha egy edző meccs után azonnal ilyet nyilatkozik - aminek a hype-Jában is megint csak hatalmas szerepe van - ezáltal elveszi a figyelmet a saját hibájáról, ellenben mást hibáztat.
Ha akkora magyar-fan, mint ahogy állítja, akkor ne face-n irogasson, hanem tanuljon meg magyarul. Itt él vagy 6 éve...
O1G
több mint 6 éve
Azért Wili Orban is beférhetett volna.Fast WillieMiliket kihagytad 😛 😀
peach
több mint 6 éve
Fast WillieMiliket kihagytad 😛 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
nekünk ettől olcsóbb lesz a kenyér? (költői volt)Szeretnék köszönetet mondani Orbán úrnak a csodálatos légkörért. A közönség valóban kitett magáért. Büszke vagyok arra, hogy sikerült győznünk, ráadásul ilyen erős légkörben és csodálatos futballkörnyezetben. És úgy, ahogyan ezt elmondtam, Orbán Viktor ennek az arénának köszönhetően olyan atmoszférát alakított ki, amit nem felejtek el egy életre" - mondta a szlovák házelnök Andrej Dankó.index.huLehet megérte a stadionokra szánt sokszáz milliárd, ha a nemzetközi politikában realizálódik a haszon, egy olyan közegben, amiről kb. semmi konkrétat sem tudunk.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Mondjuk ezt pont úgy írja, mintha Románia, Szlovákia, Szlovénia, Ausztria vagy Bulgária, de akár még Lengyelország vagy Csehország évek óta ontaná a tehetségeket. A szerb-horvát iskola nyilván más tészta, biztos vannak genetikai-társadalmi-szociokulturális okai is a különbségnek.Ha lesz időd, majd egy olyan statisztikát is dobj már össze, hogy pl a kezdő szlovák 11 (vagy akár a többi felsorolt válogatott) milyen klubokban hány percet játszott idén? Aztán jöhet a magyar keret.
Szlovákok: Marek Hamsík, Ondrzej Duda (Dárdai nélkül ő kb semmi lenne), Martin Dubravka, Milan Skriniar (4)
Lengyelek: Rob Lewandowski, Jakub Blaszczykowski (aki a múlt, mint nálunk kb Gera), Krisz Piatek, talán Grosicki (hosszútávon talán Bielyk = Szoboszlai) és a két kapus (Fabianski és Szczesny - Gulácsihoz képest sztem középszerek) - max 5
Szlovénia: Jan Oblak, Sporar és Bezjak és majd egyszer talán Verbic - jóindulattal 3
Csehek: Tomas Vaclik (? - semmivel nem jobb szintén Gulánál), jóindulattal az iparosok, mint Suchy, Kaderabek vagy Darida és talán viccből még a hype miatt Schick - max 6
Az osztrákok a Bundesliga kötődés, a honosítások meg a Red Bull franchise miatt kicsit más térkép, de legyen: Arnautovic (jobb ő, mint Szalai?), Alaba, Sabitzer, Laimer, Lainer, Baumgartlinger, Hinteregger, Gregoritsch, Junuzovic és Lazaro - 10
A fentieknél összességében van kb. 5 világklasszis szintű - Lewa, Piatek, Hamsik, Oblak és Alaba.
A cikkben szereplő portugál utánpótlás említés megint jó nagy ferdítés a millió honosított brazillal és a kiapadhatatlan tartalékkal.
Írom ezt úgy, hogy a magyar foci, az utánpótlás-képzés és minden ami a honi foscsihoz kötődik, úgy ahogy van, szar!!!
Fast Willie
Egyébként nálam a cím ütött nagyot.
Rossinál sok téren előrelépés tapasztalható, de számomra elfogadhatatlan, hogy egy edző egy ilyen vereség után (amiben neki nagy szerepe van - 30.percig folyamatos letámadás és nyomásgyakorlás, 75.perctől seggen át lélegzés) elkezd bírózni.
A hatodik sorban ültem, majdnem az összes magyar sárga hátulról taposásért, alattomos szabálytalanság után jött. A les meg nem volt méteres, megoszlanak a vélemények arról is az volt e... ha egy edző meccs után azonnal ilyet nyilatkozik - aminek a hype-Jában is megint csak hatalmas szerepe van - ezáltal elveszi a figyelmet a saját hibájáról, ellenben mást hibáztat.
Ha akkora magyar-fan, mint ahogy állítja, akkor ne face-n irogasson, hanem tanuljon meg magyarul. Itt él vagy 6 éve...
több mint 6 éve
Elég lett volna csak összevetni ki mennyi EB-n és VB-n szerepelt az elmúlt 30 évben, bár lehet hogy a nagyrészük még nem is létezett. 😉Bezzeg mi.
több mint 6 éve
"A csoportunkban előttünk lévő országok közül egyik sem azt az utat választotta futballjának feltámasztására, hogy agyontaózza a rendszert és közben stadionokat épít. És közben nem tárja fel, vajon miért nem jön ki még csak véletlenül egyetlen olyan játékos sem a hazai rendszerből, aki elérné Hamsík szintjét. A nagy számok törvénye alapján véletlenül is lennie kellene már egy Európában ismert magyar játékosnak, de nincs. A szlovák középpályás már lelassult, de előtte Nápolyban Maradona elég fontos rekordjait döntötte meg. Több gólt lőtt ott, mint a világbajnok argentin. Azt valahogy nem sikerült kielemezni az elmúlt 20 évben, miért nincs olyan játékosunk, aki hétről hétre olyan nívón teljesít, mint Hamsík.Mondjuk ezt pont úgy írja, mintha Románia, Szlovákia, Szlovénia, Ausztria vagy Bulgária, de akár még Lengyelország vagy Csehország évek óta ontaná a tehetségeket. A szerb-horvát iskola nyilván más tészta, biztos vannak genetikai-társadalmi-szociokulturális okai is a különbségnek.
Odáig sem jutottunk el, hogy a futball leginkább mérhető részében felvegyük az európai középszinttel a versenyt. Mert azt nem lehetett a véletlen számlájára írni, hogy az utolsó negyedórában már nem volt támadásunk. Az utolsó negyedóra a meccsek legfontosabb szakasza, más sportágakban money time-nak nevezik, akkor a sokat kereső játékosok döntenek.
Ha már olyan nagyon elemző kedvében lett volna a magyar szakma, csak mondhatna valamit arról, miért nem sikerült egyszer sem megverni még a szlovákokat. Vagy a portugálokat. Lehet, hogy ennek történelmi okai vannak, mert a portugál futballkultúra felépítésében jelentős szerepet vállaltak a magyar edzők anno, de úgy látszik, arrafelé jelenleg is megvan a szellemi hátország, míg ez nálunk nem mondható el."
index.hu/sport/futball/2019/09/10/magyar-szlovak_nyilatkozat_birozas_tanulsagok/
O1G
több mint 6 éve
Pinyő?akkor kérdezd meg Urbán Flórit vagy Vébert hogy vállalta volna-eMost kapufát lőttél, mert senki más nem vállalta. Megkérdeztem.Szegény Zolly, megkapta az U-21-et, ahol a srácok testfelépítése az U-16-al vetekszik. Taktikailag nullák, semmi ütemérzék, még az együttmozgásra is képtelenek.Szegény? Benyalt ahova be kellett ott van ahol még semmi keresnivalója gondolom epic bérért.
Csoda hogy kijutottak az EB-re 😀
Sándor Gyuri meg Vanczák Vili a két tálentum a segítők. Vagy rosszul súgnak Zolinak vagy nagyon rossz emberismerő.
Eselytelen hogy itt sikeres legyen. Sajna.
O1G
Annyira sajnálom szegényt, hogy ilyen cudar élményeket kell átélni. Lehet előtte le kellett volna rakni valamit az asztalra edzői pályán mielőtt u-21-es válogatottat kap...
Toca
O1G
eaglesmcnabb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Én is vállaltam volna. Nem is szóltak.akkor kérdezd meg Urbán Flórit vagy Vébert hogy vállalta volna-eMost kapufát lőttél, mert senki más nem vállalta. Megkérdeztem.Szegény Zolly, megkapta az U-21-et, ahol a srácok testfelépítése az U-16-al vetekszik. Taktikailag nullák, semmi ütemérzék, még az együttmozgásra is képtelenek.Szegény? Benyalt ahova be kellett ott van ahol még semmi keresnivalója gondolom epic bérért.
Sándor Gyuri meg Vanczák Vili a két tálentum a segítők. Vagy rosszul súgnak Zolinak vagy nagyon rossz emberismerő.
O1G
Annyira sajnálom szegényt, hogy ilyen cudar élményeket kell átélni. Lehet előtte le kellett volna rakni valamit az asztalra edzői pályán mielőtt u-21-es válogatottat kap...
Toca
O1G
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Csúsztatsz.Bár fajelméleti megközelítésekkel vitázni olyan, mintha egy vödör fosból akarnál rétestésztát nyújtani, azért beteszek neked 3 képet 3 focistáról.Semminemű fajelméleti megközelítést nem tettem. Sőt, pont az egyik általam idézet munka alapján az is egyértelmű, hogy az arc percepció egyik legnagyobb hibaforrása a "saját rassz" illetve a "nem saját rassz" megítélése, mert az előítéletek nagyban befolyásolják. Bár nagyjából le fajgyűlölőztél (amit kategorikusan visszautasítok, ismernéd a munkásságomat rájönnél mennyire nem igaz), de pont te vagy az, aki manipulatívan berakott képeiddel, a faji előítélet sztereotípiáira épít. Beraksz feka srácokról képeket (akik feltételezem intelligensek, de úgy gondolod, hogy a kifejezett rassz jellegek miatt uninteligensnek mondok majd) , meg az "árja" Lahmról. Fogalmam sincs az intelligenciájukról. A képek alapján sem tudom eldönteni, a todorovi megközelítéssel nekem a képek alapján leginkább az "átlagos" jut eszembe. Tévedhetek természetesen.
Elemezd ki őket jóárja módjára, aztán guglizz rájuk és döntsd el, bejött e a "pofára megmondom ki az okos" elmélet.
Sobri Jóska
Socratesnek pedig ha pubertás korában jut egy rendes bőrgyógyász, hozzáfér mondjuk Roacutanhoz akkor az acne vulgaris conglomerata nevű betegség nem szedi szét az arcát. Ő ez miatt is visel szakállat. Kép alapján valószínű őt is az átlagosnak mondanám. "Jó árja pofára megmondja ki az okos". Ja. Az egyik általam idézet cikk a princetoni egyetemről jött ki, feka, ázsiai, fehér is van a szerzők között.
Ezen kívül a tegnapelőtti meccs apropóján értelemszerűen engem befolyásol, hogy számos metakommunikatív és verbalis információim vannak a focistáink jó részéről. És igen ezek alapján egyértelműen pl Kleinheisler kifejezetten unintelligens és buta.
+1 bónusz. Orvosi diplomat simán lehet akár átlag alatti intelligenciával szerezni.
diverdoc
Kleinheisler minden bizonnyal unintelligens és buta, de nem azért, mert olyan feje van.
És valószínűleg a legtöbben azok, de nem az a bizonyíték, ahogy írod, hogy “süt róluk”, hanem a tetteik, viselkedésük, döntéseik, stb.
És bár körbebástyáztad mentegetőzéssel, és el is hiszem, hogy nem vagy rasszista, ettől még a fejtegetésed, amire reagáltam az. Nem csak rasszista ember tehet rasszista kijelentést.
(Akiket beraktam focistákat mind nagyon intelligensek a neten hozzáférhető infók szerint.)
több mint 6 éve
akkor kérdezd meg Urbán Flórit vagy Vébert hogy vállalta volna-eMost kapufát lőttél, mert senki más nem vállalta. Megkérdeztem.Szegény Zolly, megkapta az U-21-et, ahol a srácok testfelépítése az U-16-al vetekszik. Taktikailag nullák, semmi ütemérzék, még az együttmozgásra is képtelenek.Szegény? Benyalt ahova be kellett ott van ahol még semmi keresnivalója gondolom epic bérért.
O1G
Toca
O1G
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Jó pénz, kevés munka. Meg nem is a legélesebb kés a fiókban, N. Sanyi bát is gondolom megkérték, hogy engedje már el a báránykáját. Sima ügy ezDe akkor ha ez így van miért vállalta el ? Milyen logikus indokot látsz a döntése mellett?Ezeket a játékosokat nem lehet nevelni. Nem is értem mit várnak egyesek. 12 éves koruktól a NER akadémián nevelkednek, úgy kerültek be a csapataikba, hogy apuci tejelt. A legrosszabb autó amit látsz a parkolóban az egy ötös BMW.Mindig tudtam hogy nem okos, de akkor ezek szerint nem is akar jó edző lenni, csupán megélhetési. Kivétel ha valami egészségügyi dolog miatt marad akkor mea culpa.A családja mondta neki hogy ez nem Anglia, ne vállalja el, de ő azt gondolta, hogy tudna segíteni, hiszen komoly edzőktől tanult és van is kapcsolatban.Most kapufát lőttél, mert senki más nem vállalta. Megkérdeztem.Most ha engem kineveznek CEOnak egy kis céghezmert senki nem vállalja attól még alkalmatlan vagyok rá és nem kell elvállalnom.
O1G
Toca
Egyébként a WBA felajánlott neki egy edzői pozíciót, de nem akarja elhagyni az országot.
O1G
Biztos sokat segít egy nulla edzői tapasztalattal rendelkező ember az U-21 élén, ahol már nem nevelni kell a játékosokat.
1,5 év Rossi és Rebrov mellett biztos kikupálta magát!
Félreértés ne essék bírom/ bírtam Gerát mint játékos, de hogy sajnáljam mert keblére öleli az MLSZ, hááát...
Toca
Nem értem, mégis mit vársz? Ezeknek a játékosoknak - életkorukból adódóan - már rég a nagyválogatott ajtaján kellene dörömbölni, ehelyett egy középszerű norvég csapat feltörli velük a padlót...
És ők a jövő.
Gondoljatok bele, mi lesz a válogatottal 2-3 év múlva mikor nem lesz kit berakni....
O1G
Ott akkar fejlődni ? Egy rakás 20 évessel akik semmit nem értek el azért vannak ott, de az arcuk akkora mint ha CR szinten játszanának?
Nem pont ezt mondom én is nem lehet nevelni, ezeket tizenX évesen lehet megfogni lásd Dárdai mondjuk a Hertánál. Ha nagyon segíteni akarna odamenne. Ott még fel is néznének rá persze az akadémia szar nevelést nehéz átlépni, de azért ott még lehet helyrerakni fejeket kiszedni az akadémia nevelésből.
Lásd Szoboszlai nem akadémián nevelkedett egészen jó, mégha az arca neki is kezd nőni, de ő legalább alap ember a Salzburgban ennyi idősen.
Toca
több mint 6 éve
De akkor ha ez így van miért vállalta el ? Milyen logikus indokot látsz a döntése mellett?Ezeket a játékosokat nem lehet nevelni. Nem is értem mit várnak egyesek. 12 éves koruktól a NER akadémián nevelkednek, úgy kerültek be a csapataikba, hogy apuci tejelt. A legrosszabb autó amit látsz a parkolóban az egy ötös BMW.Mindig tudtam hogy nem okos, de akkor ezek szerint nem is akar jó edző lenni, csupán megélhetési. Kivétel ha valami egészségügyi dolog miatt marad akkor mea culpa.A családja mondta neki hogy ez nem Anglia, ne vállalja el, de ő azt gondolta, hogy tudna segíteni, hiszen komoly edzőktől tanult és van is kapcsolatban.Most kapufát lőttél, mert senki más nem vállalta. Megkérdeztem.Most ha engem kineveznek CEOnak egy kis céghezmert senki nem vállalja attól még alkalmatlan vagyok rá és nem kell elvállalnom.
O1G
Toca
Egyébként a WBA felajánlott neki egy edzői pozíciót, de nem akarja elhagyni az országot.
O1G
Biztos sokat segít egy nulla edzői tapasztalattal rendelkező ember az U-21 élén, ahol már nem nevelni kell a játékosokat.
Félreértés ne essék bírom/ bírtam Gerát mint játékos, de hogy sajnáljam mert keblére öleli az MLSZ, hááát...
Toca
Nem értem, mégis mit vársz? Ezeknek a játékosoknak - életkorukból adódóan - már rég a nagyválogatott ajtaján kellene dörömbölni, ehelyett egy középszerű norvég csapat feltörli velük a padlót...
És ők a jövő.
Gondoljatok bele, mi lesz a válogatottal 2-3 év múlva mikor nem lesz kit berakni....
O1G
Ott akkar fejlődni ? Egy rakás 20 évessel akik semmit nem értek el azért vannak ott, de az arcuk akkora mint ha CR szinten játszanának?
Nem pont ezt mondom én is nem lehet nevelni, ezeket tizenX évesen lehet megfogni lásd Dárdai mondjuk a Hertánál. Ha nagyon segíteni akarna odamenne. Ott még fel is néznének rá persze az akadémia szar nevelést nehéz átlépni, de azért ott még lehet helyrerakni fejeket kiszedni az akadémia nevelésből.
Lásd Szoboszlai nem akadémián nevelkedett egészen jó, mégha az arca neki is kezd nőni, de ő legalább alap ember a Salzburgban ennyi idősen.
több mint 6 éve
ó dehogynem lesz.Ezeket a játékosokat nem lehet nevelni. Nem is értem mit várnak egyesek. 12 éves koruktól a NER akadémián nevelkednek, úgy kerültek be a csapataikba, hogy apuci tejelt. A legrosszabb autó amit látsz a parkolóban az egy ötös BMW.Mindig tudtam hogy nem okos, de akkor ezek szerint nem is akar jó edző lenni, csupán megélhetési. Kivétel ha valami egészségügyi dolog miatt marad akkor mea culpa.A családja mondta neki hogy ez nem Anglia, ne vállalja el, de ő azt gondolta, hogy tudna segíteni, hiszen komoly edzőktől tanult és van is kapcsolatban.Most kapufát lőttél, mert senki más nem vállalta. Megkérdeztem.Most ha engem kineveznek CEOnak egy kis céghezmert senki nem vállalja attól még alkalmatlan vagyok rá és nem kell elvállalnom.
O1G
Toca
O1G
Toca
És ők a jövő.
O1G
mindig lesz kit berakni, legfeljebb majd Gibraltár ellen is örülni kell majd az itthoni iksznek.
több mint 6 éve
Nem kellett volna telebaszni a haverok gyerekeivel a keretet és akkor nem lenne probléma. Bár gondolom ez kritérium volt amikor aláírta a szerződést.Szegény Zolly, megkapta az U-21-et, ahol a srácok testfelépítése az U-16-al vetekszik. Taktikailag nullák, semmi ütemérzék, még az együttmozgásra is képtelenek.Szegény? Benyalt ahova be kellett ott van ahol még semmi keresnivalója gondolom epic bérért.
O1G
Toca
több mint 6 éve
Ezeket a játékosokat nem lehet nevelni. Nem is értem mit várnak egyesek. 12 éves koruktól a NER akadémián nevelkednek, úgy kerültek be a csapataikba, hogy apuci tejelt. A legrosszabb autó amit látsz a parkolóban az egy ötös BMW.Mindig tudtam hogy nem okos, de akkor ezek szerint nem is akar jó edző lenni, csupán megélhetési. Kivétel ha valami egészségügyi dolog miatt marad akkor mea culpa.A családja mondta neki hogy ez nem Anglia, ne vállalja el, de ő azt gondolta, hogy tudna segíteni, hiszen komoly edzőktől tanult és van is kapcsolatban.Most kapufát lőttél, mert senki más nem vállalta. Megkérdeztem.Most ha engem kineveznek CEOnak egy kis céghezmert senki nem vállalja attól még alkalmatlan vagyok rá és nem kell elvállalnom.
O1G
Toca
O1G
Toca
És ők a jövő.
több mint 6 éve
Mindig tudtam hogy nem okos, de akkor ezek szerint nem is akar jó edző lenni, csupán megélhetési. Kivétel ha valami egészségügyi dolog miatt marad akkor mea culpa.A családja mondta neki hogy ez nem Anglia, ne vállalja el, de ő azt gondolta, hogy tudna segíteni, hiszen komoly edzőktől tanult és van is kapcsolatban.Most kapufát lőttél, mert senki más nem vállalta. Megkérdeztem.Most ha engem kineveznek CEOnak egy kis céghezmert senki nem vállalja attól még alkalmatlan vagyok rá és nem kell elvállalnom.
O1G
Toca
O1G
több mint 6 éve
A családja mondta neki hogy ez nem Anglia, ne vállalja el, de ő azt gondolta, hogy tudna segíteni, hiszen komoly edzőktől tanult és van is kapcsolatban.Most kapufát lőttél, mert senki más nem vállalta. Megkérdeztem.Most ha engem kineveznek CEOnak egy kis céghezmert senki nem vállalja attól még alkalmatlan vagyok rá és nem kell elvállalnom.
O1G
Toca
több mint 6 éve
Most ha engem kineveznek CEOnak egy kis céghezmert senki nem vállalja attól még alkalmatlan vagyok rá és nem kell elvállalnom.Most kapufát lőttél, mert senki más nem vállalta. Megkérdeztem.Szegény Zolly, megkapta az U-21-et, ahol a srácok testfelépítése az U-16-al vetekszik. Taktikailag nullák, semmi ütemérzék, még az együttmozgásra is képtelenek.Szegény? Benyalt ahova be kellett ott van ahol még semmi keresnivalója gondolom epic bérért.
O1G
Toca
O1G
több mint 6 éve
Nem. Még az MLSZ is leszarja a 21-et.Még Horváth Feri sem? Akkor itt a vég, ő még egy apácazárda amatőr csapatát is edzené egy kis pénzért.... 😊Most kapufát lőttél, mert senki más nem vállalta. Megkérdeztem.Szegény Zolly, megkapta az U-21-et, ahol a srácok testfelépítése az U-16-al vetekszik. Taktikailag nullák, semmi ütemérzék, még az együttmozgásra is képtelenek.Szegény? Benyalt ahova be kellett ott van ahol még semmi keresnivalója gondolom epic bérért.
O1G
Toca
O1G
somoskovig
több mint 6 éve
Még Horváth Feri sem? Akkor itt a vég, ő még egy apácazárda amatőr csapatát is edzené egy kis pénzért.... 😊Most kapufát lőttél, mert senki más nem vállalta. Megkérdeztem.Szegény Zolly, megkapta az U-21-et, ahol a srácok testfelépítése az U-16-al vetekszik. Taktikailag nullák, semmi ütemérzék, még az együttmozgásra is képtelenek.Szegény? Benyalt ahova be kellett ott van ahol még semmi keresnivalója gondolom epic bérért.
O1G
Toca
O1G
több mint 6 éve
Most kapufát lőttél, mert senki más nem vállalta. Megkérdeztem.Szegény Zolly, megkapta az U-21-et, ahol a srácok testfelépítése az U-16-al vetekszik. Taktikailag nullák, semmi ütemérzék, még az együttmozgásra is képtelenek.Szegény? Benyalt ahova be kellett ott van ahol még semmi keresnivalója gondolom epic bérért.
O1G
Toca
több mint 6 éve
Szegény Zolly, megkapta az U-21-et, ahol a srácok testfelépítése az U-16-al vetekszik. Taktikailag nullák, semmi ütemérzék, még az együttmozgásra is képtelenek.Szegény? Benyalt ahova be kellett ott van ahol még semmi keresnivalója gondolom epic bérért.
O1G
több mint 6 éve
Bár fajelméleti megközelítésekkel vitázni olyan, mintha egy vödör fosból akarnál rétestésztát nyújtani, azért beteszek neked 3 képet 3 focistáról.Semminemű fajelméleti megközelítést nem tettem. Sőt, pont az egyik általam idézet munka alapján az is egyértelmű, hogy az arc percepció egyik legnagyobb hibaforrása a "saját rassz" illetve a "nem saját rassz" megítélése, mert az előítéletek nagyban befolyásolják. Bár nagyjából le fajgyűlölőztél (amit kategorikusan visszautasítok, ismernéd a munkásságomat rájönnél mennyire nem igaz), de pont te vagy az, aki manipulatívan berakott képeiddel, a faji előítélet sztereotípiáira épít. Beraksz feka srácokról képeket (akik feltételezem intelligensek, de úgy gondolod, hogy a kifejezett rassz jellegek miatt uninteligensnek mondok majd) , meg az "árja" Lahmról. Fogalmam sincs az intelligenciájukról. A képek alapján sem tudom eldönteni, a todorovi megközelítéssel nekem a képek alapján leginkább az "átlagos" jut eszembe. Tévedhetek természetesen.
Elemezd ki őket jóárja módjára, aztán guglizz rájuk és döntsd el, bejött e a "pofára megmondom ki az okos" elmélet.
Sobri Jóska
Socratesnek pedig ha pubertás korában jut egy rendes bőrgyógyász, hozzáfér mondjuk Roacutanhoz akkor az acne vulgaris conglomerata nevű betegség nem szedi szét az arcát. Ő ez miatt is visel szakállat. Kép alapján valószínű őt is az átlagosnak mondanám. "Jó árja pofára megmondja ki az okos". Ja. Az egyik általam idézet cikk a princetoni egyetemről jött ki, feka, ázsiai, fehér is van a szerzők között.
Ezen kívül a tegnapelőtti meccs apropóján értelemszerűen engem befolyásol, hogy számos metakommunikatív és verbalis információim vannak a focistáink jó részéről. És igen ezek alapján egyértelműen pl Kleinheisler kifejezetten unintelligens és buta.
+1 bónusz. Orvosi diplomat simán lehet akár átlag alatti intelligenciával szerezni.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Szegény Zolly, megkapta az U-21-et, ahol a srácok testfelépítése az U-16-al vetekszik. Taktikailag nullák, semmi ütemérzék, még az együttmozgásra is képtelenek.Majd az Úr megsegíti - ha megérdemli.
O1G