NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
30
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
23
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
17
9
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Kritikán aluli ez a sajtótájékoztatónak csúfolt zsibvásár, ismét bebizonyosodik, hogy a magyar sportújság írás a honi pöcegödör legaljánál is mélyebben van. Szégyen...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Trollfoci egy sajtótájékoztatón... f*szom Amerikába, kis hazánk a lehetőségek országa
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
maradjunk annyiban hogy baj van, és pont azért amit mondaszugye onnan indultak hogy meme oldalakról fordítottak és szépen kinőtték magukat és tovább vitték a dolgot, de a TV-hez ez kevés
legalábbis az "igényes" nézők esetében a hülyéknek meg mind1 sajnos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
de a Trollfociba eleve nem újságírók vannak hanem TROLLok!!!Oké, de akkor meg maradjanak trollok és hagyják a "mélyen szántó, magvas" gondolataikat a picsába. Mindent közelítsenek meg a humor oldaláról (amiért létrejöttek) és kész. Ne játsszák az újságírót, hanem hívják be a haverokat és a "celebeket" és ökörködjenek velük.
aztán lehet tévedek de Rekoptól én nem várnék el semmit az adminokról nem tudok sokatNegritis
Most például nagyon remélem, hogy a Dárdai kivásárlásával kapcsolatos gondolatmenetük is csak vicc, mert ha nem és komolyan gondolták, akkor ott baj van. 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jan alapvetően igazad van, de ebben az esetben sztem nem kell felvenni a szemellenzőt. Elég megnézni csak azt, hogy mészöly jr. milyen ámokfutást rendezett ezzel a korosztállyal a hazai elit körbenpeach...és azóta mennyei edző 😀
addig nem lehet komolyan venni a magyar focit, amíg ilyen emberek jelen vannak.
fúú, én nagyon kivagyok rá akadva...
amúgy meg, mielőtt bárki is ekézi Storck-ot, azt jobb, ha tudja, hogy az buzimlsz legelőször Dárdait kérdezte, ő kit ajánlana... Jó lesz Bernie bácsi, higgyétek el! Alapból kapcsolatban is maradnak, szóval nem kell besz@rni!
több mint 9 éve
Jan alapvetően igazad van, de ebben az esetben sztem nem kell felvenni a szemellenzőt. Elég megnézni csak azt, hogy mészöly jr. milyen ámokfutást rendezett ezzel a korosztállyal a hazai elit körben. aki szembe jött ütött-vert minket mint a répát, taktikailag 0 amit kitett a csapat a pályára a hozzáállásról nem is beszélve. Na innen csinálta storck amit szűk 2 hónap alatt úgy, hogy a második edzés után szélnek eresztette a honi bobál féle - mi mindent jól csináltunk - sztárocskákat és szó szerint azzal küldte szét az ország 4 égtája felé a segítőit, hogy a föld alól is hozzanak használható játékosokat. Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy leszarta a már jól bevált uram-bátyám rendszert és hiába apuci aki nem felelt meg kivágta mint macskát szarni. Na innen kiindulva eredményességben nem, de játékban egy teljesen új menralitású, élvezhető csapatot rakott össze k*rva kevés idő alatt. Amúgy ha storck és csapata már a tavalyi elit kör idején is meglett volna és most ugyanezt az eredményt érték volna el le sem írom ezt a kommentet, csak szimplán igazat adok neked. 😊
több mint 9 éve
Ez nem pontosan így volt.De az is lehet hogy hosszú, megfontolt és mindenre kiterjedő elemzés után Pinyőt, mint az MLSZ tavaly.Janhosszú, megfontolt és mindenre kiterjedő elemzés, ja...
Csányi: Figyelj, Pinyő, akarsz szövkap lenni?
Pintér: Igen!
Cs: És mennyire?
P: Nagyon!
Cs: Oké, Tied a meló!slowmotion
Pintér: öööööö
Cs: Ő? Nem ő, hanem te!
P: ja, én. persze, meddig?
Cs: 1-2 meccs, semmi strapa.
P: jóóó
Cs: Oké, Tied a meló!
több mint 9 éve
De az is lehet hogy hosszú, megfontolt és mindenre kiterjedő elemzés után Pinyőt, mint az MLSZ tavaly.Janhosszú, megfontolt és mindenre kiterjedő elemzés, ja...
Pintér: Igen!
Cs: És mennyire?
P: Nagyon!
Cs: Oké, Tied a meló!
több mint 9 éve
Többek közt azért szeretem az am.focit, mert ott nem életképes ez a mentalitás ami nálunk, hogy:A 3vereségből 1nem számított, kikaptunk emberhátrányban a braziloktól egy kamu tizivel, majd hosszabbításban a szerbektől, ja és ez a két csapat játszotta a döntőt...de igazad van már a kinevezésekor kezdjük el fikázni, hogy ha ne adj Isten úgy alakul tudjuk majd döngetni a mellünket...te kit választottál volna? Guardiolát?gordonpeachLegyen igazad, de pont az U20 vb alapján, (ahol 4 meccsből 1győzelem és 3 vereség a mérlege) nem tűnik nagy géniusznak az ember. Legalábbis az én értékelésem szerint az U20-as szereplésünk inkább volt kudarc, mint siker...
De amúgy az mlsz is korrekten felkészült az EB-re: a selejtezők 2/3-a ment le, és már a 3. kapitánnyal nyomjuk. 😊Jan
"jó, igaz kikaptunk 4 meccsből 3-szor, DE! tulajdonképpen ez nem baj, mert 1 nem számított (mert van ilyen, hogy egy világversenyen egy meccs nem számít, fiatal, karrierjük elején levő sportolóknál, ahol megfigyelők serege nézi gúvadt szemmel minden mozdulatukat, ott simán leadunk egy meccset mert nem számit...), és emberhátrányban a braziloktól kamutizivel ez nem baj, ez jogos, és utána mikor a szerbek vannak emberhátrányban akkor is mi kapunk ki, de az sem baj, mert utána ők nyertek, tehát ez is jogos... összesítve lehoztuk a 4 meccset 1-3-al és semmi baj, teljesen jók voltunk. Megmagyarázás, az megy. 30 éve. azzal nálunk sosem volt gond. Csak a nyerés nem nagyon megy. Olyan edzőkkel akik elértek valami kalap sz.rnak nevezhető eredményt, és utána szépen szakszerűen elmagyarázták hogy ez miért jó, tele a padlás.
Amúgy nem fikázom az embert, csak annyit mondtam hogy a legutóbbi teljesítménye alapján nem látom benne a zsenit. Természetesen lehet hogy tévedek, sokszor tévedtem már életemben.
Kit választottam volna? Hát attól függ kik voltak a potenciális jelöltek. Ha Guardiola köztük lett volna lehet hogy őt választom. De az is lehet hogy hosszú, megfontolt és mindenre kiterjedő elemzés után Pinyőt, mint az MLSZ tavaly.
több mint 9 éve
közben kiderült, hogy Gabi még futni sem tudott eddig ...www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-storck-a-munkajanak-el-engem-megtanitott-futni-kiraly-2427307
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Nézzük meg a tavalyi u19es vb-n mutatott produkciót és nézzük meg a mostani u20-ast. Szerintem szervezettségben, taktikailag ég és föld.
több mint 9 éve
James007
1 854
Legnagyobb komment a Hertha hivatalos oldalán:Ez is ütős:
Warum Hertha? Warum veszitek el Dárdait? Wir geben Attila Pintér für dich.... Er ist majdnem olyan gut,wie Dárdai,nur Attila mag nicht a fellocsolt pályát,aber er kann gut tolódni......Bazzani
több mint 9 éve
A 3vereségből 1nem számított, kikaptunk emberhátrányban a braziloktól egy kamu tizivel, majd hosszabbításban a szerbektől, ja és ez a két csapat játszotta a döntőt...de igazad van már a kinevezésekor kezdjük el fikázni, hogy ha ne adj Isten úgy alakul tudjuk majd döngetni a mellünket...te kit választottál volna? Guardiolát?Sztem nem lesz itt nagy gáz, storck dárdai embere, az u20 vb alapján nagyjából ugyanazt gondolják a fociról, a mentalitással meg már nem lehet baj mert dárdai feltüzelte őket, ill. tudják ők, hogy milyen lehetőség van a kezükben + storck sem az az egervári féle megalszik a tej a szájában féle mamlasz.peachLegyen igazad, de pont az U20 vb alapján, (ahol 4 meccsből 1győzelem és 3 vereség a mérlege) nem tűnik nagy géniusznak az ember. Legalábbis az én értékelésem szerint az U20-as szereplésünk inkább volt kudarc, mint siker...
De amúgy az mlsz is korrekten felkészült az EB-re: a selejtezők 2/3-a ment le, és már a 3. kapitánnyal nyomjuk. 😊Jan
több mint 9 éve
Legnagyobb komment a Hertha hivatalos oldalán:ez kb olyan mint a "with a határozott mozdulat I break your nose-nyereg to szilánkos"
Warum Hertha? Warum veszitek el Dárdait? Wir geben Attila Pintér für dich.... Er ist majdnem olyan gut,wie Dárdai,nur Attila mag nicht a fellocsolt pályát,aber er kann gut tolódni......Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
szarból nehéz várat
több mint 9 éve
Sztem nem lesz itt nagy gáz, storck dárdai embere, az u20 vb alapján nagyjából ugyanazt gondolják a fociról, a mentalitással meg már nem lehet baj mert dárdai feltüzelte őket, ill. tudják ők, hogy milyen lehetőség van a kezükben + storck sem az az egervári féle megalszik a tej a szájában féle mamlasz.peachLegyen igazad, de pont az U20 vb alapján, (ahol 4 meccsből 1győzelem és 3 vereség a mérlege) nem tűnik nagy géniusznak az ember. Legalábbis az én értékelésem szerint az U20-as szereplésünk inkább volt kudarc, mint siker...
De amúgy az mlsz is korrekten felkészült az EB-re: a selejtezők 2/3-a ment le, és már a 3. kapitánnyal nyomjuk. 😊
több mint 9 éve
Sztem nem lesz itt nagy gáz, storck dárdai embere, az u20 vb alapján nagyjából ugyanazt gondolják a fociról, a mentalitással meg már nem lehet baj mert dárdai feltüzelte őket, ill. tudják ők, hogy milyen lehetőség van a kezükben + storck sem az az egervári féle megalszik a tej a szájában féle mamlasz.peachha meg lesz, akkor ráfogják az egészet a tolmácsra, hogy félrefordította a taktikai utasításokat
több mint 9 éve
Legnagyobb komment a Hertha hivatalos oldalán:Warum Hertha? Warum veszitek el Dárdait? Wir geben Attila Pintér für dich.... Er ist majdnem olyan gut,wie Dárdai,nur Attila mag nicht a fellocsolt pályát,aber er kann gut tolódni......
több mint 9 éve
Sztem nem lesz itt nagy gáz, storck dárdai embere, az u20 vb alapján nagyjából ugyanazt gondolják a fociról, a mentalitással meg már nem lehet baj mert dárdai feltüzelte őket, ill. tudják ők, hogy milyen lehetőség van a kezükben + storck sem az az egervári féle megalszik a tej a szájában féle mamlasz.peachSzerintem se kell azert igy tulmisztifikalni ezt a dolgot, hogy most uristen forrong egesz Magyarorszag mert nem Dardai marad a kapitany, mi lesz velunk?!
több mint 9 éve
Sztem nem lesz itt nagy gáz, storck dárdai embere, az u20 vb alapján nagyjából ugyanazt gondolják a fociról, a mentalitással meg már nem lehet baj mert dárdai feltüzelte őket, ill. tudják ők, hogy milyen lehetőség van a kezükben + storck sem az az egervári féle megalszik a tej a szájában féle mamlasz.
több mint 9 éve
de a Trollfociba eleve nem újságírók vannak hanem TROLLok!!! aztán lehet tévedek de Rekoptól én nem várnék el semmit az adminokról nem tudok sokat
több mint 9 éve
a Trollfoci megint hozza a szintet... és ti ettől a csapattól várjátok el, hogy komoly vitát folytasson le a szurkolói kártyát illetően ._.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
én örülök ennek, hátha így a Herthával nem bukik be
több mint 9 éve
Bye-Bye Dárdai.Legalább lesz mire fogni, ha nem jutunk végül ki.