Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
azért a benitez alatti liverpool ami bl-t nyert se volt épp világklasszis csapat 😀Szerintem meg Mourinho összességében jobb mindkettőnél.Ha Messi és Ronaldo a két legjobb játékosa korunknak, akkor Pep és Klopp a két legjobb edző szerintem.Az ismételt bl kisésnél kellett volna elküldeni, de hát ugye.....Nekem Peppel semmi bajom nem volt sooot. Ő nem akart maradni, a vezetőség még akarta volna.
Csebi pedig ne nagyon reklamálj mert ugye ugye Guardiola nálatok Valverdehez képest milyen zseni volt aztán meg az se volt jó 😉 😛
dande
Ha jól emlékszem Amadeus kolléga nem kedvelte, mert nem volt BL cím de én mindig írtam h az elődöntő szép eredmény mindhárom évben, ott nuanszok döntenek pl egy kihagyott Müller tizi. Milyen jól jártunk utána a következő edzokkel(Carlo+Niko)
csebi
Kenny
Lehet utálni, divat is utálni, de 4 különböző csapattal nyert bajnokságot, és két különböző csapattal BL-t + 1 EL-t. Közülük egyet a Portoval, amit szerintem amíg én élek senki nem fog megcsinálni, hogy egy Porto szintű csapattal BL-t nyerjen.
Persze ha csak szigorúan a közelmúltat nézed, akkor egyértelmű Klopp a no1, csak akkor meg nem értem Guardiola mit keres a top2-ben, mikor mellette is elszaladt a modern labdarúgás, ugyanúgy ahogy Mourinho mellett.
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Fasza h uj edzo van a barca kispadjan de az nso cikkebol nem derul ki h honnan jott.dolgozott-e es kivasaroltak...azt tudom h zidane-t szopatta...🤣es a betissel jo volt.
több mint 6 éve
Mi alapján mégis? Címek száma? Hány csapatot épített fel? Győzelmi ráta? Korunk alatt mégis mit értesz...Ha Messi és Ronaldo a két legjobb játékosa korunknak, akkor Pep és Klopp a két legjobb edző.Az ismételt bl kisésnél kellett volna elküldeni, de hát ugye.....Nekem Peppel semmi bajom nem volt sooot. Ő nem akart maradni, a vezetőség még akarta volna.
Csebi pedig ne nagyon reklamálj mert ugye ugye Guardiola nálatok Valverdehez képest milyen zseni volt aztán meg az se volt jó 😉 😛
dande
Ha jól emlékszem Amadeus kolléga nem kedvelte, mert nem volt BL cím de én mindig írtam h az elődöntő szép eredmény mindhárom évben, ott nuanszok döntenek pl egy kihagyott Müller tizi. Milyen jól jártunk utána a következő edzokkel(Carlo+Niko)
csebi
Kenny
több mint 6 éve
Pep a legjobb liga edző, egy végtelen hosszú és drága és kimerítetetlen kispadot senki se tud úgy rotálni mint ő 😀Ha Messi és Ronaldo a két legjobb játékosa korunknak, akkor Pep és Klopp a két legjobb edző.Az ismételt bl kisésnél kellett volna elküldeni, de hát ugye.....Nekem Peppel semmi bajom nem volt sooot. Ő nem akart maradni, a vezetőség még akarta volna.
dande
csebi
Kenny
több mint 6 éve
Szerintem meg Mourinho összességében jobb mindkettőnél.Ha Messi és Ronaldo a két legjobb játékosa korunknak, akkor Pep és Klopp a két legjobb edző szerintem.Az ismételt bl kisésnél kellett volna elküldeni, de hát ugye.....Nekem Peppel semmi bajom nem volt sooot. Ő nem akart maradni, a vezetőség még akarta volna.
dande
csebi
Kenny
Lehet utálni, divat is utálni, de 4 különböző csapattal nyert bajnokságot, és két különböző csapattal BL-t + 1 EL-t. Közülük egyet a Portoval, amit szerintem amíg én élek senki nem fog megcsinálni, hogy egy Porto szintű csapattal BL-t nyerjen.
Persze ha csak szigorúan a közelmúltat nézed, akkor egyértelmű Klopp a no1, csak akkor meg nem értem Guardiola mit keres a top2-ben, mikor mellette is elszaladt a modern labdarúgás, ugyanúgy ahogy Mourinho mellett.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ha Messi és Ronaldo a két legjobb játékosa korunknak, akkor Pep és Klopp a két legjobb edző.Az ismételt bl kisésnél kellett volna elküldeni, de hát ugye.....Nekem Peppel semmi bajom nem volt sooot. Ő nem akart maradni, a vezetőség még akarta volna.
dande
csebi
több mint 6 éve
Az ismételt bl kisésnél kellett volna elküldeni, de hát ugye.....Nekem Peppel semmi bajom nem volt sooot. Ő nem akart maradni, a vezetőség még akarta volna.
dande
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Az ismételt bl kisésnél kellett volna elküldeni, de hát ugye.....Csebi pedig ne nagyon reklamálj mert ugye ugye Guardiola nálatok Valverdehez képest milyen zseni volt aztán meg az se volt jó 😉 😛
több mint 6 éve
Ami a legérdekesebb, hogy 2022-ig írtak vele alá és '21-ben elnökválasztás lesz 😀egyértelműen meg kellett volna várni a szezon végét, bármi lesz is így az eredmény nem jöhet ki jól belőle az elnök: hacsak nem javul fel drasztikusan a játék minősége de tegyük fel behúzzák a bajnokságot de a BL-ben elvéreznek akkor mindenki azt pedzegeti majd a nyáron hogy jön-e Xavi (kellene az újabb váltás) mert kvázi ezt az eredményt Valverdével is hozták volna. Egy eset van amikor elhallgatnak a kérkedők ha duplázik a klub (bajnokság + BL) de ez vajon jogos elvárás ettől az embertől úgy hogy egy hónap múlva már jön az egyenes kieséses szakasz (ráadásul ott ahol eddig ő soha nem járt)?index.hu/sport/futball/2020/01/13/quique_setien_barcelona_barca_edzo/Én vártam volna Xavira. Amúgy értem én h utaltatok Valverdet de baszki vezeti a ligát, BL-ben is ott van. Hihetetlen h már eredményeket felmutató edzőket is kirúgnak.
Akkor kb itt a sarki hentes 😉 😛
dande
csebi
davemayer
több mint 6 éve
egyértelműen meg kellett volna várni a szezon végét, bármi lesz is így az eredmény nem jöhet ki jól belőle az elnök: hacsak nem javul fel drasztikusan a játék minősége de tegyük fel behúzzák a bajnokságot de a BL-ben elvéreznek akkor mindenki azt pedzegeti majd a nyáron hogy jön-e Xavi (kellene az újabb váltás) mert kvázi ezt az eredményt Valverdével is hozták volna. Egy eset van amikor elhallgatnak a kérkedők ha duplázik a klub (bajnokság + BL) de ez vajon jogos elvárás ettől az embertől úgy hogy egy hónap múlva már jön az egyenes kieséses szakasz (ráadásul ott ahol eddig ő soha nem járt)?index.hu/sport/futball/2020/01/13/quique_setien_barcelona_barca_edzo/Én vártam volna Xavira. Amúgy értem én h utaltatok Valverdet de baszki vezeti a ligát, BL-ben is ott van. Hihetetlen h már eredményeket felmutató edzőket is kirúgnak.
dande
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Mondjuk ez a huzas szepen ramutat, mekkora idiotak serege a vezetoseg. Kirakjak az edzot, Xavi nemet mond, leszogezve, hogy a nyaron visszaterhetnek a temara, addig meg Guardiola is elbukja a PL-t es eselyesen a BL-t is, az o allasa is inogni fog, es nem az, hogy adtak fel evre szerzodest valakinek, hanem alairtak vele keteves megallapodast, amiklr tudjak, hogy a nyaron levaltjak. Kirakjak, es akkor meg Valverde mellett neki is fizethetnek kulonfele juttatasokat, mikozben jon egy harmadik edzo majd, aki valoszinuleg szinten nem ket fillelert ir ala.Hasonlo okossagig Berlusconi jutott el, akinel volt pont, amikor negy edzot fizetett, mert mindegyiket kirakta fel meg egy ev utan.
Ez a Bartomeu es a sleppje kinyirja az egesz klubot. Kezdve az ilyen huzasoktol a Neymar utan valo futkosasig, aki utan ugy nyalaznak, hogy evente bepereli oket szerzodesszegesert.
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2020/01/13/quique_setien_barcelona_barca_edzo/Én vártam volna Xavira. Amúgy értem én h utaltatok Valverdet de baszki vezeti a ligát, BL-ben is ott van. Hihetetlen h már eredményeket felmutató edzőket is kirúgnak.
dande
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2020/01/13/quique_setien_barcelona_barca_edzo/Akkor kb itt a sarki hentes 😉 😛
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Na Valverde Out, nyárig elég reményvesztett ember vállalhatja csak a padot, hogy aztán a Simalábú TutiPassz megváltsa a világot az araboknál kitanult szakmával 😊Valverdénél szerintem a sarki hentes is jobban ért Barcelonában ahhoz hogy kell összerakni a csapatot
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Na Valverde Out, nyárig elég reményvesztett ember vállalhatja csak a padot, hogy aztán a Simalábú TutiPassz megváltsa a világot az araboknál kitanult szakmával 😊
több mint 6 éve
Pochettino megy nyáron a Bayernbe, azt hittem ez már fix és lezsírozott deal...Csak a Pochettinot ne. Ennyit kérek.De Pochettino elvileg gyűlöli a Barcát, aztán kiderül hogy a “klubhűség” (Espanyolhoz) mennyivel ér többet mint a pénz (semmivel)
Kenny
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Csak a Pochettinot ne. Ennyit kérek.De Pochettino elvileg gyűlöli a Barcát, aztán kiderül hogy a “klubhűség” (Espanyolhoz) mennyivel ér többet mint a pénz (semmivel)
Kenny
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 6 éve
Liverpool FC set a new record, with the best start to a season of any team in the history of Europe's top five leagues with 61 points from 21 matches.Én azt hittem a Best League-ben ilyet nem lehet véghez vinni mert olyan kiegyenlített a mezőny 😮
alatriste
több mint 6 éve
Csak egyszer kapjatok ki nekem az épp elég 😊Liverpool FC set a new record, with the best start to a season of any team in the history of Europe's top five leagues with 61 points from 21 matches.Szépen csendben.
alatriste
Mikey
több mint 6 éve
dawyd728
4 122
Zaniolo ACL szakadás és meniszkusz sérülés.Abbaajóbüdösszájbakúrtéletbe. 😕
több mint 6 éve
Hála égnek a játékosok és Klopp nem így állnak hozzá. 🙄Negritis nyugi. Ez rég lement már! Nincs olyan forgatókönyv hogy innen elbukja a Pool. Kész vége ennyi.matematikailag lehet, de én a 38. végéig nem akarom elhinniSiman bajnok lesz mar a 33. fordulo kornyekere a Pool.38. forduló végéig nem bajnok a liverpoolMindenhol. Senki nem állítja meg őket.Bajnok a Pool.hol?
#JC6
Negritis
Klopp egy állat.
#JC6
amennyiszer megégettem magam nem hiszem el míg nincs meg a serleg
Negritis
Stez
mint említettem korábban, túl sokszor égettem meg magam
Negritis
Coolearie
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Liverpool FC set a new record, with the best start to a season of any team in the history of Europe's top five leagues with 61 points from 21 matches.Szépen csendben.
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Hála égnek a játékosok és Klopp nem így állnak hozzá. 🙄Negritis nyugi. Ez rég lement már! Nincs olyan forgatókönyv hogy innen elbukja a Pool. Kész vége ennyi.matematikailag lehet, de én a 38. végéig nem akarom elhinniSiman bajnok lesz mar a 33. fordulo kornyekere a Pool.38. forduló végéig nem bajnok a liverpoolMindenhol. Senki nem állítja meg őket.Bajnok a Pool.hol?
#JC6
Negritis
Klopp egy állat.
#JC6
amennyiszer megégettem magam nem hiszem el míg nincs meg a serleg
Negritis
Stez
mint említettem korábban, túl sokszor égettem meg magam
Negritis
Coolearie
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest