NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
38
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
24
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
19
9
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
ehhez képest az újpestiek vaduz elleni otthoni szereplése vállalható volt anno (na jó nem...) LOL vagy az edzővel van baj vagy a játékosok sértődtek meg rá de itt valami nagy baj van. Kezdem úgy érezni hogy minél tovább marad annál biztosabb a fradi bajnoki címe - úgyhogy maradjon csak 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Azert ez igy egy vicc!
több mint 9 éve
😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Fehérváron edzőt akarnak buktatni vazze? Ezt a siralmas teljesítményt...Megkérdezném Burcsát, hogy a most játszók közül kit kellett volna korábban beépítenie Carrillonak?!
több mint 9 éve
www.csakfoci.hu/hazai/nb1/node/195189?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedA 2. komment mondjuk epic 😀
Mondjuk ez tényleg röhejeseaglesmcnabb
Azért nem gyenge h az el-ben annó hasító állami csapatból a hozzáértő vezetők mit varázsoltak 3 év alatt... remek görbe tükör ez a magyar foci propagandának 😊
több mint 9 éve
www.mifocink.com/?p=5500olyan aranyos, ahogy a magyar emberek rá tudnak csodálkozni arra tényre, hogy bizony ebben a csúnya világban a képükbe hazudnak 😊
Dardairol.ZoliMP
Egyébként hatalmas ostobaság azt mondani, hogy még a mostani távozással együtt is hibás lépés volt Dárdai kinevezése (mégis kit kellett volna kinevezni?)
-ha másért nem az utóbbi x év kapitányi kifogásait helyre tettük
persze már akkor is mindenki tisztában volt, hogy nevetségesek a siralmak, de most legalább van kézzel fogható bizonyítékunk arra, hogy szervezett, taktikus játékkal minimális eredményeket el lehet érni
(a megszerzett fontos pontokról már ne is beszéljünk)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Sztem meg egy "profi" focista nem nyilatkozik ilyet. Álljon oda nálunk a csarnokban a hegesztőgép mellé napi 8 órában tizedannyiért....gordonezzel én is egyetértek amit mondasz, attól még röhejes szerintem. Pláne hogy a többi meccs mind "értelmesebb" időpontban van.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Ez a videoton totál világtalan...Abból a pénzből, amit Langra, Koltaira, Ivanovszkira költenek megtarthatták volna Nikolicsot, és picit előbb lennének. Illetve Carillo kirúgása epic fail, ez a Casoni igen halovány.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
www.csakfoci.hu/hazai/nb1/node/195189?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedSztem meg egy "profi" focista nem nyilatkozik ilyet. Álljon oda nálunk a csarnokban a hegesztőgép mellé napi 8 órában tizedannyiért....
Mondjuk ez tényleg röhejeseaglesmcnabb
több mint 9 éve
www.csakfoci.hu/hazai/nb1/node/195189?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedMondjuk ez tényleg röhejes
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Miért? Olvastad az interjút? Attól még, hogy wolfsburg kurva gáz ilyet nyilatkozni szvsz.Annyit azért bizonyít, hogy "bobál-félézni" elhamarkodott általánosítás.Sobri JóskaEz mit is bizonyít? Semmit. De adja isten, hogy tehetséget kihozzák belőle és jusson el a bundásba és játszon is. Majd akkor... 😊peach...Na innen csinálta storck amit szűk 2 hónap alatt úgy, hogy a második edzés után szélnek eresztette a honi bobál féle - mi mindent jól csináltunk - sztárocskákat...peachindex.hu/sport/futball/2015/07/22/bobal_honved_wolfsburg/
Akarsz mea culpázni? 😉Sobri Jóska
több mint 9 éve
Annyit azért bizonyít, hogy "bobál-félézni" elhamarkodott általánosítás.Ez mit is bizonyít? Semmit. De adja isten, hogy tehetséget kihozzák belőle és jusson el a bundásba és játszon is. Majd akkor... 😊peach...Na innen csinálta storck amit szűk 2 hónap alatt úgy, hogy a második edzés után szélnek eresztette a honi bobál féle - mi mindent jól csináltunk - sztárocskákat...peachindex.hu/sport/futball/2015/07/22/bobal_honved_wolfsburg/
több mint 9 éve
Ez mit is bizonyít? Semmit. De adja isten, hogy tehetséget kihozzák belőle és jusson el a bundásba és játszon is. Majd akkor... 😊...Na innen csinálta storck amit szűk 2 hónap alatt úgy, hogy a második edzés után szélnek eresztette a honi bobál féle - mi mindent jól csináltunk - sztárocskákat...peachindex.hu/sport/futball/2015/07/22/bobal_honved_wolfsburg/
több mint 9 éve
...Na innen csinálta storck amit szűk 2 hónap alatt úgy, hogy a második edzés után szélnek eresztette a honi bobál féle - mi mindent jól csináltunk - sztárocskákat...peachindex.hu/sport/futball/2015/07/22/bobal_honved_wolfsburg/
Akarsz mea culpázni? 😉
több mint 9 éve
Szegény Illés Béci, lejáratja saját magát...Nem kell velük foglalkozni.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/haladas-nem-rado-atigazolasarol-egyeztek-meg-az-ujpesttel-2427675gordon
Ha igazak a hírek (van az index.hu fórumon egy srác aki általában előre tud dolgokat) akkor érkezhet az új CR7, Cesar Romero az örmény gólkirály (aki egyébként amcsi nem brazil). Radó meg ülje szét a seggét a Fradi padon.
több mint 9 éve
Szegény Illés Béci, lejáratja saját magát...www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/haladas-nem-rado-atigazolasarol-egyeztek-meg-az-ujpesttel-2427675
több mint 9 éve
Draxler mehet a Juveba úgy néz ki.Amadeus91amit én olvastam azok alapján a juve egyenlőre 25öt adna a schalke 45öt kér (ez szerepel Draxler szerződésében)
Nagyon szeretem a srácot, szvsz a legtehetségesebb német fiatal. Özil technikai tudása Basti mentalitásával, fel-alá jár, és nem rest passzolni.
Remélem marad még egy évet.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Egy uj bunbak,semmi tobb.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 898
just win babyt, magyarul. Gyere, cuccolj át hozzánk a Vasas topikból!Nézd, nem akarok ezen túl sokat rugózni, csak nekem már elfogyott a türelmem ('86-óta). Nem tudom hogy játszottak előtte, és nem is érdekel. Eredményeket szeretnék látni. Győztes meccseket akarok látni, nem szervezett játékot, meg óriási fejlődést, hanem győztes meccseket, és (a felnőtt válogatottal) kijutást már valahová, akármilyen rendezvényre, és ott is néhány győzelmet.JanLegyen igazad, de pont az U20 vb alapján, (ahol 4 meccsből 1győzelem és 3 vereség a mérlege) nem tűnik nagy géniusznak az ember. Legalábbis az én értékelésem szerint az U20-as szereplésünk inkább volt kudarc, mint siker... JanKudarc? Nyilván nem volt diadalmenet, félreértés ne essék, de láttad, hogy játszott a csapat alatta és hogy egy éve itthon? Ami volt ebben a társaságban, azt kihozta, sokkal erősebb ellenfelekkel egál meccseket játszottunk. Dárdai sem csinál sokkal többet, csak a felnőtt csapatnál még szerencsénk is van a fos csoportunkkal.Jakehomer
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Nézd, nem akarok ezen túl sokat rugózni, csak nekem már elfogyott a türelmem ('86-óta). Nem tudom hogy játszottak előtte, és nem is érdekel. Eredményeket szeretnék látni. Győztes meccseket akarok látni, nem szervezett játékot, meg óriási fejlődést, hanem győztes meccseket, és (a felnőtt válogatottal) kijutást már valahová, akármilyen rendezvényre, és ott is néhány győzelmet.Legyen igazad, de pont az U20 vb alapján, (ahol 4 meccsből 1győzelem és 3 vereség a mérlege) nem tűnik nagy géniusznak az ember. Legalábbis az én értékelésem szerint az U20-as szereplésünk inkább volt kudarc, mint siker... JanKudarc? Nyilván nem volt diadalmenet, félreértés ne essék, de láttad, hogy játszott a csapat alatta és hogy egy éve itthon? Ami volt ebben a társaságban, azt kihozta, sokkal erősebb ellenfelekkel egál meccseket játszottunk. Dárdai sem csinál sokkal többet, csak a felnőtt csapatnál még szerencsénk is van a fos csoportunkkal.Jakehomer
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 898
Draxler mehet a Juveba úgy néz ki.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Jó lesz Bernie bácsi, higgyétek el! Alapból kapcsolatban is maradnak, szóval nem kell besz@rni!JC6
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Varhato vol ez...alapbol a megallapodas 2meccsre szolt.Utana a selejtezok vegeig.Az EBn elvileg nem lett volna.Dardai atmeneti megoldas volt.
Az U20tenyleg jo volt.Nem tudom ki mit vart toluk.
több mint 9 éve
Legyen igazad, de pont az U20 vb alapján, (ahol 4 meccsből 1győzelem és 3 vereség a mérlege) nem tűnik nagy géniusznak az ember. Legalábbis az én értékelésem szerint az U20-as szereplésünk inkább volt kudarc, mint siker... JanKudarc? Nyilván nem volt diadalmenet, félreértés ne essék, de láttad, hogy játszott a csapat alatta és hogy egy éve itthon? Ami volt ebben a társaságban, azt kihozta, sokkal erősebb ellenfelekkel egál meccseket játszottunk. Dárdai sem csinál sokkal többet, csak a felnőtt csapatnál még szerencsénk is van a fos csoportunkkal.
Tepper takarodj!