NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Azért én kicsit sajnálom Bernard Casoni-t, nem ezt érdemli. Ebből a keretből nem sokat lehet kihozni, ráadásul ha Juhászéknak valami majd nem fog tetszeni, akkor tuti megfúrják. Pedig nem "gagyi" háttere van BC-nak. Mennyei...
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 944 — nabege2@yahoo.com
A névre szóló jegy ...Tony
Nekem csak az a fura, hogy a klubok miért tehetik meg, hogy szarnak bele? Aki dolgozik, biztos tapasztalt már olyan előírást, kötelezettséget, feladatot, amit az állami bürokratizmus, vagy simán csak a törvények írnak elő. Nincs haszna az embernek belőle, de meg kell csinálni, mert akár büntethetnek is érte.
Kérdem én: ha egyszer a sporttörvény előírja, hogy névre szóló jegy kell, akkor NE 5 pénztár működjön, mert ha egy ember 1 perc, akkor könnyen kiszámolható, hogy 1 óra alatt 300 ember tud bemenni, ami azért valljuk be röhej. Mi lenne itt, ha 20 ezren járnának meccsre?😊
Tudom van bérlet, tudom ki lehet nyomtatni előre, de Mo-n sajnos sok olyan ember él, akinek 1. nincs nete, 2. van nete, de annyira nem vágja a szgépet 3. nincs nyomtatója. Ebből kifolyólag ők a helyszínen veszik meg a jegyet.
több mint 9 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 907 — Amerikai sportok rajongója
Videoton: - Szeretnénk mindenképp megerősíteni a keretet, egy hónapja keresünk egy középcsatárt, de még nem találtuk meg. Más posztokra is keresünk még játékost - idézi Bernard Casoni szavait a vidi.hu.

Ok öreg csak mire megtaláljátok kiestek a BL-ből, meg lesz egy 10 pontos hátrányotok a bajnokságban. Imádom az ilyen nyilatkozatokat. Volt rá két hónapjuk és most kezdenek el kapkodni. Újpest detto, még csak próbajátékon sem volt értelmes középcsatár...Bazzani
Tischlert vagy még inkább Lencsét(ha még ott van) bőven be lehetett volna próbálni.
De ebből úgyis Rudolf lesz, mint utolsó perces megmentő... 😀flzoli
Én Tischlert hamarabb vittem volna, de leginkább egy jó felépítésű gólerős külföldire költöttem volna egy "szerényebb" összeget.Bazzani
Tischlert akartuk, 500ezret kértek érte... Majd jön valaki a belgáktól kölcsönbe.gordon
Vagy Kulcsar Tamas a Lokibol, mai pletyka szerint.
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ismerőseimmel hirtelen jött ötlettel elmentünk Hali-Fradira. De amit tapasztaltam a beléptezéssel kapcsolatban... Háromngyed ötkor értünk oda a kasszákhoz. Hat kassza van. 3 db a klubkártyával rendelkezőknek, 3 akiknek nincs. Az első csoportnál alig voltak, a másiknál kb 1000 ember. Névre szóló jegyet kellett váltani... Azok akik elővételben vették meg a jegyet szintén alig tudtak befelé csordogálni. Végül nekik 17:55kor megnyitottak egy nagyobb kaput. A klubkártyás kasszáknál elfogyott az ember, a másiknál vagy 500-an anyáztak. Gondoltuk most talánmajd azt a másik 3 kasszát is csatasorba állítják... De nem ám, ők nem adnak ki csak úgy jegyet. Végül negyed 7kor átballagtunk egy közeli kocsmába. Jah tűzőnspon álldigáltunk másfél órát. Bedobtunk két sört, majd 40. Percnél visszaballagtunk a stadionhoz. S jön a slusszpoén. Tök ingyen jegy nélkül bementünk a stadionba, leültünk és megnéztük a második félidőt. Na most ennek mi a fasz az értelme??? Röhej. De tényleg legyen ez meg az, így meg úgy. Smellé, hogy kalap szar a foci még normális szervezés nincs. De biztos az ultrákiatt nem járnak meccsekre. Nyugaton ezt mondjuk tênyleg megoldották.tüsi91
A névre szóló jegy értékesítését a Sporttörvény írja elő. Az eladási részről ez az MLSZ szóvivőt igazolja, miszerint, akinek kártyája van, hamarabb tud jegyet venni. 😀
Ez érthető is, hisz nem könnyű feladat 300-500-1000 ember személyes adatait egyenként rögzíteni és ellenőrizni. Aki nem hiszi, az csapjon fel egy telefonkönyvet és írjon ki random emberek adatait belőle (persze minden névnél máshová lapozzon) és mérje le mennyi időbe kerül.

A többi pedig jól mutatja a klubok felőli szerencsétlenkedést, töketlenkedést és "mindenbe beleszarok" attitűdöt, amiért eleve kudarcra van ítélve bármilyen újítás. Ezért is fordulhatott elő olyan, hogy kártyával is maradtak le emberek félidőkről. Ilyen mentalitás mellett csak egyféleképpen lehetne új rendszert teremteni, hogy minden csapatra ugyanazok a kötelezettségek vonatkoznának (egységes jegyeladási rendszer a kártya segítségével, egyforma adatvédelmi eljárások, egységes beléptető és kamerarendszer). Mivel ez nem történt meg és még visszakozás is történt kártya ügyben egyre több a tiétekéhez hasonló eset lesz, mert a klubok illetékesei inkább beleszarnak a dolgokba, minthogy jól csináljanak valamit.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 944 — nabege2@yahoo.com
pont ezt akartam írni, hogy belebotlottam tegnap az Újpest meccs előtti és mai Hali meccs előtti képekbe és szörnyű!
miért nem lehet megoldani a beléptetést???? kártya ide, kártya oda
(és igen én elismerem, hogy az emberek is kicentizik, de azért mégse járja, hogy fél órával a meccs előtt kimész és kezdésre nem vagy bent)
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ismerőseimmel hirtelen jött ötlettel elmentünk Hali-Fradira. De amit tapasztaltam a beléptezéssel kapcsolatban... Háromngyed ötkor értünk oda a kasszákhoz. Hat kassza van. 3 db a klubkártyával rendelkezőknek, 3 akiknek nincs. Az első csoportnál alig voltak, a másiknál kb 1000 ember. Névre szóló jegyet kellett váltani... Azok akik elővételben vették meg a jegyet szintén alig tudtak befelé csordogálni. Végül nekik 17:55kor megnyitottak egy nagyobb kaput. A klubkártyás kasszáknál elfogyott az ember, a másiknál vagy 500-an anyáztak. Gondoltuk most talánmajd azt a másik 3 kasszát is csatasorba állítják... De nem ám, ők nem adnak ki csak úgy jegyet. Végül negyed 7kor átballagtunk egy közeli kocsmába. Jah tűzőnspon álldigáltunk másfél órát. Bedobtunk két sört, majd 40. Percnél visszaballagtunk a stadionhoz. S jön a slusszpoén. Tök ingyen jegy nélkül bementünk a stadionba, leültünk és megnéztük a második félidőt. Na most ennek mi a fasz az értelme??? Röhej. De tényleg legyen ez meg az, így meg úgy. Smellé, hogy kalap szar a foci még normális szervezés nincs. De biztos az ultrákiatt nem járnak meccsekre. Nyugaton ezt mondjuk tênyleg megoldották.
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Videoton: - Szeretnénk mindenképp megerősíteni a keretet, egy hónapja keresünk egy középcsatárt, de még nem találtuk meg. Más posztokra is keresünk még játékost - idézi Bernard Casoni szavait a vidi.hu.

Ok öreg csak mire megtaláljátok kiestek a BL-ből, meg lesz egy 10 pontos hátrányotok a bajnokságban. Imádom az ilyen nyilatkozatokat. Volt rá két hónapjuk és most kezdenek el kapkodni. Újpest detto, még csak próbajátékon sem volt értelmes középcsatár...Bazzani
Tischlert vagy még inkább Lencsét(ha még ott van) bőven be lehetett volna próbálni.
Én Tischlert hamarabb vittem volna, de leginkább egy jó felépítésű gólerős külföldire költöttem volna egy "szerényebb" összeget.Bazzani
Tischlert akartuk, 500ezret kértek érte... Majd jön valaki a belgáktól kölcsönbe.
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Vicc ez az összefoglaló, kb 15 évet ugrottak vissza az időben a sporttvhez képest.

Hogy ez miért jó az emelesznek azt nen tudom.gabokocka
Elképesztő basszus.
Most épp totó eredményeket mutatnak...

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 645 — Axel Foley

Én Tischlert hamarabb vittem volna, de leginkább egy jó felépítésű gólerős külföldire költöttem volna egy "szerényebb" összeget.

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com

De ebből úgyis Rudolf lesz, mint utolsó perces megmentő... 😀

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem kell olyan sokat várni a balhéig, szeptember 4.-én úgyis olyasmi lesz, ami még nem volt, hála az "ultráknak"....

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
azért aki szkenner- és kártyaellenes az gondolkozzon el hogy meg merne-e rendezni jó szívvel egy Fradi-Újpestet rácsok nélkül ezek nélkül az óvintézkedések nélkül? akár mikor volt utoljára balhé az nem számít, én tuti nem merném.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 477 — Keep pounding
Vicc ez az összefoglaló, kb 15 évet ugrottak vissza az időben a sporttvhez képest.

Hogy ez miért jó az emelesznek azt nen tudom.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
M4 FTWGergőbácsi
Elmegy a kép az egyik meccsen, kapcsolják a másikat ahol meg a hang szar.
Óriási.

több mint 9 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
M4 FTW

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Tejesember
A csekkolás meg másnak lenne probléma, tehát (mindenki számára) jó megoldás nem létezik sajnos. A csekkolás esetén, ha nem kell felmutatni személyit, akkor semmit nem ér, ugyanúgy vissza lehet élni az adatokkal. Ha fel kell mutatni, akkor minden meccs előtt vadidegen secusnak kell mutogatni a személyit, ami tartalmazza a személyes adatokat. Számomra kicsit furán hangzik, hogy valaki inkább odaadja a személyit, minthogy a kezét betegye egy gépbe, de hát mindenki mástól ódzkodik.
A bűnözőnek való nézés is felfogás kérdése. Lassan nem tudsz bemenni olyan boltba, ami ne lenne a plafontól a padlóig bekamerázva. Ezeken téged néznek, hogy nem-e lopsz, ergo ugyanúgy potenciális bűnözőként kezelnek. Ennél már csak a Rossman drogériák a "jobbak", ahol grátisz a biztonsági őr úgy követ, mint egy árnyék és lesi minden mozzanatod. Viszont ez ellen senkinek nincs kifogása, pedig egy meccs árának többszörösét is ott lehet hagyni.

OFF:Szerintem a legbiztonságosabb, (ma még) 0 visszaélési lehetőséget a szkenner adja. Én személy szerint ha tehetném még a bejárati ajtómra is biometrikus azonosítót tennék, jelenleg még mindig jóval kisebb az esélye, hogy egy megélhetési meghackelje a rendszert, minthogy egy álkulccsal kinyissa az ajtóm.

A bankok és a hivatalok pont a technikától ódzkodók miatt nem vezetnek be ilyesfajta azonosítást, plusz b.sznak áldozni is rá. Pedig megkönnyíthetné az ügyintézést és a bankkártya (adatok) lopását is meg lehetne vele nehezíteni.
A Lund University büféjében például a bankkártyás fizetés utáni aláírást váltották ki tenyér szkennerrel és a diákok szerint előnyös, mert míg az aláírást lehet hamisítani, a tenyerüket nem. Mivel a mai rendszerek képesek érzékelni, hogy az adott kéz élő-e, így a kézlevágásoknak sem lenne értelme./OFF

Habár meggyőzni nem fogjuk egymást, de a Trollfocival ellentétben legalább normális hangnemben ütköztetünk érveket.
Jelenlegi állás szerint az MLSZ visszakozik kártyaügyben és úgy látszik egyszerűbbnek tartják a klubokat bírságolni, mint egy rendszert meghonosítani.
több mint 9 éve
A Sampdoria története mezekkel elmesélve. Egy remek cikk az éneklő mez alkalmából a legnagyobb magyarországi Doria drukker tollából:
 valogatott.blog.hu/2015/07/18/samp_731
Remek olvasmány bárki számára.

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 477 — Keep pounding
Kassai ennek a Dilaver nevű hentesnek vmi rokona?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Tejesember 256
Tony
Na, pont a tenyérszkenner volt a legrosszabb lehetőség, amit kitaláltak. A legnagyobb eltántorító erő. Azonban legjobban az egyszerű átlagembert tántorítja el. Pusztán azért, mert valaki a Fradinak szurkol és kiakarna menni meccsre, az előtte adjon tenyérmintát, nehogy esetleg más visszaéljen az adataiddal, vagy esetleg te ne csinálhasd ezt. Ez még szép is meg jó is lenne, de van egy nagy hátránya: negatív benyomás a hozzám hasonló átlagnézőben. Miért? Egyből potenciális bűnözőként kezelnek engem is meg sok mást is. A másik meg az, hogy nem csak a tenyérmintámat, hanem semmilyen adatomat se adnám meg egy olyan foci klub vezetőségének, aminek az elnöke az a Kubatov Gábor, akinek a ,,listás" a gúnyneve. Ez is újabb negatív benyomás az egyszerű emberben, aki elgondolkozna az egészen.
Az viszont igaz, amit írtál: ,,technofób" vagyok. Ne haragudj, de, ha bemegyek egy hivatalba, egy bankba, vagy egyéb hivatalos helyre, ahol nem kérnek tenyérlenyomatot tőlem, akkor, ha kiakarnék valamikor menni egy Fradi meccsre szórakozni, akkor ne kérjék már ott se tőlem, hisz szórakozni mennék ki. Ennyi macerát meg a számomra nem ér meg (főleg úgy, hogy azért voltak bőven panaszok a scanner nem megfelelő működésére).
Akkor inkább csináltak volna egy egyszerű ,,csekkolót" a klub kártyához. Megvennéd a jegyet a kártyára, a stadionnál meg egyszerűen becsekkolsz, stb. Egyből nem annyira macerásabb és szerintem ebbe sokkal többen bele is mennének. Ugyanis félreértések elkerülése érdekében nem csak az ultráknak nem tetszik a tenyérszkenner, hanem egyszerű Fradi szurkolóknak is.
Nem, nem vagyok fradista mielőtt esetleg felmerülne benned a gyanú a szkenner ellenességem miatt (még kedvenc magyar focicsapatom sincs). Annak viszont örülök, hogy normális hangnemben és normális érveket hozol fel.
több mint 9 éve
Tejesember
És itt lép be a képbe megoldásként az oly sokat szidott és átkozott Kubatov és az ő tenyérszkennere, pont ezt hivatott meggátolni (illetéktelenek bejutása mások adataival). És milyen adat kell hozzá? Egy jelenleg itthon sehol máshol nem használható biometrikus lenyomat.
Szóval a megoldás adott, meg lehetne ezt csinálni jól és biztonságosan, de míg sokan technofóbok és a technika vívmányait a sátánnak tulajdonítják, mint a középkorban, addig pozitív fejlődés sem várható.

MLSZ jegyvételi honlapján most azt írják a Loki szurkolói kártyái technikai okok miatt nem használhatóak. Kérdés, hogy más klubokat is érinti-e a botrányban szereplő hiba, vagy csak a Loki volt balf.sz? Ha más klubokat is érint, akkor az egyetemes rendszer sz.r, ha nem akkor az egy csapat sara és nem az egész rendszeré. (Köznapi példával: Attól mert egy adott bank webbankja egy bugos, biztonsági résekkel megtűzdelt sz.r, attól meg nem az egész internetes bankolás rossz. Ha viszont az összes banké rossz, akkor magával a rendszerrel van baj.)
több mint 9 éve
Másik téma.
Elméletileg augusztus 1.-én indul az NB3.
De nemhogy sorsolás de még csoportbeosztás sincs.
Az meg külön gyönyörű, hogy egy kis költségvetésű harmadosztályú csapatnak egy HÚSZ fős csoportban kell majd helytállnia.
Biztos sokan fogják bírni az utazási költségeket.

több mint 9 éve

Ok öreg csak mire megtaláljátok kiestek a BL-ből, meg lesz egy 10 pontos hátrányotok a bajnokságban. Imádom az ilyen nyilatkozatokat. Volt rá két hónapjuk és most kezdenek el kapkodni. Újpest detto, még csak próbajátékon sem volt értelmes középcsatár...

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 632 — Cowboys fan
Akkor Benteke érkezik szolid 32.5 millió fontért, holnap lesz az orvosi vizsgálata. Nagyszerű játékosnak tartom, és bár az eddigi két előszezon meccs alapján olyan stílus felé változik a csapat játéka, amely szvsz nagyon feküdhet a belgának, mégis kicsit félek, hogy besül vele a csapat. Persze ez inkább annak köszönhető, hogy nem vagyok hozzászokva az ilyen drága igazolásokhoz, na meg inkább annak, hogy a klub történetének egyetlen, ennél drágább igazolása pár éve úgy nem vált be, mint annak a rendje, és a mai napig kísért az emléke.Mikey
Hát én nagyon nehezen látom, hogy az ő játéka hogy fog illeszkedni Coutinho és Firmino mellé. Egy Dybala stílusú csatárt valahogy jobban el tudtam volna képzelni.Schleck
majd Hendo ráíveli a fejére
vagy visszaállunk 4-4-1-1-be, egy bójacenterrel meg egy gyors, technikás társsal
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Akkor Benteke érkezik szolid 32.5 millió fontértMikey
Nehogy úgy járjon nálatok mint amikor az Aston Villa-hoz igazolt.
Lenyilatkozta, hogy gyerekkora óta az Arsenal a kedvenc csapata és nagy álma vált valóra amikor oda igazolhatott. Aztán szóltak neki, hogy Aston Villa nem pedig Arsenal. 😊Bazzani
Szerintem lesz súgógép a sajtótájékoztatón, mert a MU is érdeklődött iránta... 😊Mikey
Megbékélek vele, de nem őt akartam.
Egy remek játékos, szimpatikus is, csak nem illeszkedik az általunk játszott stílushoz. De egy jó kiszolgáló személyzettel sok lehet benne, de csak ismételni tudom magam. A játékstílusa nagyon elüt a miénktől. A Villában sok beadást kapott (top 3-5 be volt a Villa a beadások tekintetében a tavalyi szezonban. A pool az utolsók között.)
A Firmino - Sturridge - Coutinho kezdő teljesen más játékstílust fog játszani mint a Firm-Benteke-Cou.
Valakit hozni kellett, én is remélem, hogy jobban sül el mint a pár évvel ezelőtti drága csatár vétel...

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Tejesember 256
.Tony
Az a baj, hogy ez elméletben szépen és jól hangzik, de a valóságban nem biztos a sikeres kivetelezés. Ahogy megemlítették előttem is pont most volt a botrány: nevetségesen könnyen hozzáfértek a szurkolói kártyákkal rendelkező adataihoz. Mit is jelent ez? Fogja az illető, aki balhézni akar, más nevén vesz jegyet, utána elkezdődik az a folyamat, amit írtál. Ellenőrzik ki ,,checkolt" be, aztán meg néznek, mint Tescos ponty az akváriumban mikor rájönnek más személyazonosságával ment be.
Arról meg nem is beszélve, hogy full kamu nevekkel betudtak regisztrálni már. Megint nem tudják azonosítani.
Ahogy írtam is ez a rendszer elméletben tökéletes lenne egy-egy meccsre, azonban gyakorlatban azért vannak hibái bőven (nem csak nálunk).