Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Az egész NB 1 egy hülyeség ezzel a 3 fordulóval, szóval miért lenne ez másként
ozibozi
Szerdán kupadöntő, alapvetően emiatt hozták meg szerintem a döntést

Viccen kívül ki is megyek így rá, ha már az új puskásban lesz, hely jut bőven mindenkinek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 113
Június 17-én folytatódik a Premier League.

A végén még tényleg bajnokok leszünk. 😊
Mikey
csak ne nyomjunk egy Mets-et
slowmotion
Ezt már a Mets se tudná elrontani.
Kampman
ha nem lett volna szünet akkor sztem a City lendületből megelőzte volna a poolt 😊 most már így könnyű.
csebi
Toptrollkomment 🤣🤣🤣

Szerencsétlenek végre megnyerik a PLt erre ezt fogja mindenki mondani, meg inkább mindenkinek a virus fog beugrani
davemayer
maradjunk annyiban hogy nem precedens nélküli nyert pozícióból elcsúszni a végén
Negritis
Tényleg már csak matematikai esély van rá

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 075 — The Mathematician

Mikey
slowmotion
Kampman
ha nem lett volna szünet akkor sztem a City lendületből megelőzte volna a poolt 😊 most már így könnyű.
csebi
Toptrollkomment 🤣🤣🤣

Szerencsétlenek végre megnyerik a PLt erre ezt fogja mindenki mondani, meg inkább mindenkinek a virus fog beugrani
davemayer
maradjunk annyiban hogy nem precedens nélküli nyert pozícióból elcsúszni a végén

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"

Mikey
slowmotion
Kampman
csebi
Toptrollkomment 🤣🤣🤣

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 480 — Lucas Scott

Mikey
slowmotion
Kampman

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 113

Mikey
slowmotion

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 614 — Cowboys fan

Mikey

Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 075 — The Mathematician

Mikey
Kár, vicces lett volna ha azt mondják hogy akkor lehet jövőre újra próbálkozni 🤣

Komolyra fordítva a szót remélem gyorsan lezavarják, én igazából arra leszek kivancsi hogy mikor lesznek ujra nemzetközi meccsek, mert annak hogy országok csapatai között meccseket lehessen újra rendezni ahhoz azért csak kell vmi fajta vírusmentesség.
davemayer
én továbbra is aggódok mi lesz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"

Mikey
Kár, vicces lett volna ha azt mondják hogy akkor lehet jövőre újra próbálkozni 🤣

Komolyra fordítva a szót remélem gyorsan lezavarják, én igazából arra leszek kivancsi hogy mikor lesznek ujra nemzetközi meccsek, mert annak hogy országok csapatai között meccseket lehessen újra rendezni ahhoz azért csak kell vmi fajta vírusmentesség.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 818 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Úgy látom a dán bajnokság is újraindul.
warr_b
Azok még az O betűt is áthúzzák. Te megbíznál az ilyenekben?😀
Vrij6
Senkiben sem bízom 😁🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 213 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
warr_b
Azok még az O betűt is áthúzzák. Te megbíznál az ilyenekben?😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 435
Az egész NB 1 egy hülyeség ezzel a 3 fordulóval, szóval miért lenne ez másként
több mint 5 éve
 index.hu/sport/futball/2020/05/28/nb_i_nezok_ujrakezdes_mlsz/
totál hülyeségnek érzem
NB2
mert az is.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 496 — nabege2@yahoo.com
 index.hu/sport/futball/2020/05/28/nb_i_nezok_ujrakezdes_mlsz/
totál hülyeségnek érzem
több mint 5 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/sportpolitika-visszaterhetnek-a-lelatokra-a-nezok-2764473

Tényleg kiváló ötlet volt lezárni az nb2-t, kapják be.
warr_b
NB1-ben sem lesz sok gond a leirtak betartatasaval, mert a 100 nezo elfer boven. 😀 Milyen erdekes Szijjarto es Dzsudzsak esete utan hirtelen lehetnek nezok is...
Beki
Három széket kihagyva lehet majd ülni, és egymás mögé sem szabad, ott is meg kell tartani a másfél métert. Nagyon izgi lesz 😄
warr_b
majd mikor a Green Monsters kiszámolja a koreóhoz ezt is szép lesz 😊

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 818 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

több mint 5 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/sportpolitika-visszaterhetnek-a-lelatokra-a-nezok-2764473

warr_b
NB1-ben sem lesz sok gond a leirtak betartatasaval, mert a 100 nezo elfer boven. 😀 Milyen erdekes Szijjarto es Dzsudzsak esete utan hirtelen lehetnek nezok is...
Beki
Három széket kihagyva lehet majd ülni, és egymás mögé sem szabad, ott is meg kell tartani a másfél métert. Nagyon izgi lesz 😄

több mint 5 éve
Törölt felhasználó

warr_b
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 326 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vinyo nyilatkozata alapján annyira eltökélt mint egy menstrualo prosti akinek két 35 cms kukit kell a popoba engedni este.
csebi
A Honvéd is remek példa rá mit tesz egy szagerto NER vezetés egy egykoron koncepció mentén profinak tűnő csapattal...
FLZOLI
Vannak bajok, de azért a Hemi érában is voltak ordas nagy baromságok. Megnézzük a bajnokikon hogy muzsikál az új szisztéma. És az első és a második MTK meccs között ln nem kevés pozitívumot véltem felfedezni a sok aggasztó jelenség mellett. És bár sok esélyt nem adok rá, azért csak egy meccsre van a Honvéd, hogy bemákoljamegnyerje a kupát és megint kijusson Európába.
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Jó is lesz majd jövőre egy Szeged - Újpest derbi, nem igaz Bazza? 😀
több mint 5 éve

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 915 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Kövesd megeszi a Honvédot vacsorára a döntőben.
Bozsiktól szokatlanul kritikus hangok
Kampman
Ha a Honvédot kell ekézni, akkor nem szokatlan. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor dicsérte a Kispestet, mióta szagért.
iktriad
Bezzeg Pisont. A két meccs alapján a pool játékát vélte felfedezni vhol. Bár nem tudom hol ...
csebi
A Kövesd megeszi a Honvédot vacsorára a döntőben.
Bozsiktól szokatlanul kritikus hangok
Kampman
Ha a Honvédot kell ekézni, akkor nem szokatlan. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor dicsérte a Kispestet, mióta szagért.
iktriad
Bezzeg Pisont. A két meccs alapján a pool játékát vélte felfedezni vhol. Bár nem tudom hol ...
csebi
Az 5. és 6. üveg sör között 😛
több mint 5 éve
Hah, csóri Schalke elég szar passzban van, ha még a Fortunától is ki bírtak kapni...

több mint 5 éve
Vinyo nyilatkozata alapján annyira eltökélt mint egy menstrualo prosti akinek két 35 cms kukit kell a popoba engedni este.
csebi
A Honvéd is remek példa rá mit tesz egy szagerto NER vezetés egy egykoron koncepció mentén profinak tűnő csapattal...

Irány az NB2, ott olcsóbban lehet csapatot venni úgyis
FLZOLI
Na majd a Budafok!