Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 705 — Lucas Scott
Somalia hazatért

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 908
jó. tehát a spanyol szuperkupát az a két csapat játssza le, akinek igazából ott sem kellene lennie. értem 😊
slowmotion
Komolyan nem értem ezt a nagy felháborodást emiatt. 😀 A szuperkupa eddig is egy vicc volt, jól mutat, hogy ez a csapat ennyiszer meg ennyiszer nyert ilyen-olyan szuperkupát, de kb a kutyát sem érdekel. Pláne a spanyol a régebbi oda-visszavágos baromságával. Ennek a verziónak sincsen több értelme, de legalább kicsit színesebb lesz a dolog.
Arról meg nem a spanyol szövetség tehet, hogy pont ez a 2 csapat jutott döntőbe. Senki nem kötelezete a Barcát, hogy kikapjon ettől a közel sem csúcsformában lévő Athletico-tól.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 114
jó. tehát a spanyol szuperkupát az a két csapat játssza le, akinek igazából ott sem kellene lennie. értem 😊
slowmotion
Pont ugyanúgy, ahogy mondjuk tavaly a BL döntőt
kapitnono
Régóta nem arról szól, hogy BAJNOKOK ligája. Eleve nem is liga formátumú. A régi neve igazából sokkal pontosabb lenne mostanra.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 162 — WHO DAT!!!!
slowmotion
kapitnono
che? miért, nem ütött ki mindkét csapat minden útjába kerülőt?
a bl az tulajdonképpen egy elitliga töltelékcsapatokkal, de a szuperkupa mindig a bajnok és a kupagyőztes csatája (vagy a bajnok és a második, ha mindkettőt ugyanaz a csapat nyeri meg)
slowmotion
Az volna igen. Csak most a la liga úgy kötötte a szerződést az arabokkal, hogy a kupagyőztes +a bajnoksàg 1-3 helyezett. Nyilván így annyira van értelme szuperkupának hívni mint a bajnokok ligáját bajnokok ligájának

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 264 — Cowboys fan
slowmotion
kapitnono
che? miért, nem ütött ki mindkét csapat minden útjába kerülőt?
a bl az tulajdonképpen egy elitliga töltelékcsapatokkal, de a szuperkupa mindig a bajnok és a kupagyőztes csatája (vagy a bajnok és a második, ha mindkettőt ugyanaz a csapat nyeri meg)
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 914
Besírok, komolyan, ilyen nincs, a Dió egy hörcsögöt igazolt!!!

Made my night, annyi szent.

Szerkesztette: r.baggio
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 162 — WHO DAT!!!!
slowmotion

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 321 — Így remélem megfelelek nektek.....
Valverde takarodj meg az is aki ezt a baromságot kitalálta, mert amúgyis unatkoznak a srácok olyan kevés meccsük van.......
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 264 — Cowboys fan
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 514 — Omar's Coming Yo!
Mekkora fos a védelmünk édes Istenem 😀

több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 114
Csodálom, hogy nem hozta a Pool különítmény, hogy nyártól Nike-ben tolják a vörösök.
NB2
Engem abszolút nem érdekel, milyen logó van a mellkas jobb oldalán.

Amúgy nekem tetszettek a hazai New Balance mezek, egy kivétellel minden évben.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
 m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-tisztaztak-a-felreertest-rossi-ismet-szamit-hangyara-2741217

Köpött egyet, aztán meg aláállt.
#JC6
De spanyolban elpárolog a köpés míg földet ér. Amúgy nagyon érdekelne h miért nem várhatott a csapatok meg látogatása amíg haza nem ernek az edzőtáborbol?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 914
 m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-tisztaztak-a-felreertest-rossi-ismet-szamit-hangyara-2741217

Köpött egyet, aztán meg aláállt.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 175 — nabege2@yahoo.com
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/oroszorszag-kassai-viktor-lett-a-jatekvezetok-vezetoje-2741213

eztmeghogy?😊
több mint 6 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Viagogon szabad online jegyet venni? Van vkinek tapasztalata? Feyenoord-Ajax meccsi dejen pont ott leszek, arra akarok venni jegyet. A Feyenoord hivatalos oldalan csak regisztralt tagoknak ( Legio) aruljak, mert kiemelt meccs.
diverdoc
Nem szabad, számos cikk jelent már meg itthon is, hogy sok esetben micsoda átverés
r.baggio
Köszönöm, mintha nekem is ez rémlett volna

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Épp most volt az Rtlen Baranyi, beintett, sőt az évi 70-80 millás támogatásnak is lőttek, kedvencem a riportból tőle: "Akkor én is kérjem vissza Orbán Viktortól a SZJA-mat mert nem tetszik hogy stadionokra és botlábú focistákra költik a pénzem?"

😃
Tony Adams
Ugyanez a pénz megy majd az államkasszából, csak cserébe ki csináljak a polgit melle vszeg.

több mint 6 éve
Ezt a szarházit 😀

"Mi jó viszonyra törekszünk a polgármester asszonnyal. A mi érdekünk az, hogy normálisan tudjunk működni a kerületben. Mi nem kívánunk többet. Az előző polgármesterrel is abban állapodtunk meg, hogy amennyi adót a stadion, a cégeink után befizet a Fradi a kerületnek, azt támogatásként adja vissza a kerület. Nem kérünk többet. Azt kérjük a polgármester asszonytól, hogy ne nyerjen a Fradin, hanem hozzuk ki nullára és akkor mi is elégedettek vagyunk és szerintem ő is elégedett lehet."
FLZOLI
Egy kicsit sem burkolt fenyegetés 😀
Kenny
és ha ebbe nem mennek bele, akkor mit csinálnak? elköltöznek? oszt' a stadiont is viszik magukkal?
slowmotion
Elérik,hogy belemenjen Baranyi.Hidd el.
Kenny
Amúgy elég szomorú és sokat mutat a mai magyar helyzetről h Kubatov egy ilyet nyilvánosan le mer nyilatkozni. Mondja el négyszemközt vagy üzenje meg de így ...

több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 846 — no es importante
Viagogon szabad online jegyet venni? Van vkinek tapasztalata? Feyenoord-Ajax meccsi dejen pont ott leszek, arra akarok venni jegyet. A Feyenoord hivatalos oldalan csak regisztralt tagoknak ( Legio) aruljak, mert kiemelt meccs.
diverdoc
Nem szabad, számos cikk jelent már meg itthon is, hogy sok esetben micsoda átverés

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Ez hogy a két középhátvéd Jones és Lindelöf valamint a 3 középső középpályás a Lingard-Fred-Pereira hármas volt sztem kijelenthető hogy ez az elmúlt 30-35 év leggyengébb Unitedje volt. Csodálom hogy ki tudtak jönni a citysek a játékoskijáróból röhögés nélkül.

Azért páran meglátogathatnák lassan néhány elnökségi tag házát hátha akkor esetleg a csapatba is elkezdenének normálisan invesztálni. És igen, ha elmulasztottál 5 év alatt 500 milliót hasznosan költeni a csapatra akkor azt 2 átigazolási időszak alatt pótolni kell vagy szart sem ér az egész.

Hogy lehet ezt a középpályát eltűrni?!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 533
Jók vagyunk. A visszavágón megfordíthatjuk. Szerintem 8-0 elég lesz.

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 321 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez eddig jó, ha rúg a MC mondjuk még kettőt, akkor a visszavágón lehet kicsit pihentetni Pepnek 😊
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 676 — "Montoya por favor!"
Csodálom, hogy nem hozta a Pool különítmény, hogy nyártól Nike-ben tolják a vörösök.
NB2
Miután lassan fél éves a hír annyira nem kaptunk rá (újra).
alatriste
Az megvan, hogy Pochettino lemondott?
#JC6
Nem mondott le, kirugtak.
Stez
MA IS 😮

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 605 — The Mathematician
NB2
Igazából nem az számít, ami a bal mell fölé van varrva, hanem ami a szív fölé, meg ami a szegycsont fölé (jó, az annyira nem), meg ami az ingujjra.
Egyébként persze jön a sok pénz, de mondjuk valszeg nem a legszebb evör mezt fogják megcsinálni. Megkapjuk a falfestékzöld vagy a kiemelőfilckék váltómezt is csomagban, csodás. Bár a horvátkockás piros-sárga meznél még az is jobb.
slowmotion
elvileg a szerződés maga kisebb lesz, de a nike ugye képes több mezt gyártani és azokat el is adni
de lehet rosszul olvastam

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 664 — Whoops, looks like something went wrong.
NB2
Miután lassan fél éves a hír annyira nem kaptunk rá (újra).
alatriste
Az megvan, hogy Pochettino lemondott?
#JC6
Nem mondott le, kirugtak.