Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Somalia hazatért
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
jó. tehát a spanyol szuperkupát az a két csapat játssza le, akinek igazából ott sem kellene lennie. értem 😊Komolyan nem értem ezt a nagy felháborodást emiatt. 😀 A szuperkupa eddig is egy vicc volt, jól mutat, hogy ez a csapat ennyiszer meg ennyiszer nyert ilyen-olyan szuperkupát, de kb a kutyát sem érdekel. Pláne a spanyol a régebbi oda-visszavágos baromságával. Ennek a verziónak sincsen több értelme, de legalább kicsit színesebb lesz a dolog.
slowmotion
Arról meg nem a spanyol szövetség tehet, hogy pont ez a 2 csapat jutott döntőbe. Senki nem kötelezete a Barcát, hogy kikapjon ettől a közel sem csúcsformában lévő Athletico-tól.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Régóta nem arról szól, hogy BAJNOKOK ligája. Eleve nem is liga formátumú. A régi neve igazából sokkal pontosabb lenne mostanra.jó. tehát a spanyol szuperkupát az a két csapat játssza le, akinek igazából ott sem kellene lennie. értem 😊Pont ugyanúgy, ahogy mondjuk tavaly a BL döntőt
slowmotion
kapitnono
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Az volna igen. Csak most a la liga úgy kötötte a szerződést az arabokkal, hogy a kupagyőztes +a bajnoksàg 1-3 helyezett. Nyilván így annyira van értelme szuperkupának hívni mint a bajnokok ligáját bajnokok ligájánakche? miért, nem ütött ki mindkét csapat minden útjába kerülőt?jó. tehát a spanyol szuperkupát az a két csapat játssza le, akinek igazából ott sem kellene lennie. értem 😊Pont ugyanúgy, ahogy mondjuk tavaly a BL döntőt
slowmotion
kapitnono
a bl az tulajdonképpen egy elitliga töltelékcsapatokkal, de a szuperkupa mindig a bajnok és a kupagyőztes csatája (vagy a bajnok és a második, ha mindkettőt ugyanaz a csapat nyeri meg)
slowmotion

több mint 6 éve
che? miért, nem ütött ki mindkét csapat minden útjába kerülőt?jó. tehát a spanyol szuperkupát az a két csapat játssza le, akinek igazából ott sem kellene lennie. értem 😊Pont ugyanúgy, ahogy mondjuk tavaly a BL döntőt
slowmotion
kapitnono
a bl az tulajdonképpen egy elitliga töltelékcsapatokkal, de a szuperkupa mindig a bajnok és a kupagyőztes csatája (vagy a bajnok és a második, ha mindkettőt ugyanaz a csapat nyeri meg)
több mint 6 éve
Besírok, komolyan, ilyen nincs, a Dió egy hörcsögöt igazolt!!!
Made my night, annyi szent.
Szerkesztette: r.baggio
több mint 6 éve
jó. tehát a spanyol szuperkupát az a két csapat játssza le, akinek igazából ott sem kellene lennie. értem 😊Pont ugyanúgy, ahogy mondjuk tavaly a BL döntőt
slowmotion

több mint 6 éve
Valverde takarodj meg az is aki ezt a baromságot kitalálta, mert amúgyis unatkoznak a srácok olyan kevés meccsük van.......
több mint 6 éve
jó. tehát a spanyol szuperkupát az a két csapat játssza le, akinek igazából ott sem kellene lennie. értem 😊
több mint 6 éve
Csodálom, hogy nem hozta a Pool különítmény, hogy nyártól Nike-ben tolják a vörösök.Engem abszolút nem érdekel, milyen logó van a mellkas jobb oldalán.
NB2
Amúgy nekem tetszettek a hazai New Balance mezek, egy kivétellel minden évben.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-tisztaztak-a-felreertest-rossi-ismet-szamit-hangyara-2741217De spanyolban elpárolog a köpés míg földet ér. Amúgy nagyon érdekelne h miért nem várhatott a csapatok meg látogatása amíg haza nem ernek az edzőtáborbol?
Köpött egyet, aztán meg aláállt.
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-tisztaztak-a-felreertest-rossi-ismet-szamit-hangyara-2741217Köpött egyet, aztán meg aláállt.
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/oroszorszag-kassai-viktor-lett-a-jatekvezetok-vezetoje-2741213eztmeghogy?😊
több mint 6 éve
Köszönöm, mintha nekem is ez rémlett volnaViagogon szabad online jegyet venni? Van vkinek tapasztalata? Feyenoord-Ajax meccsi dejen pont ott leszek, arra akarok venni jegyet. A Feyenoord hivatalos oldalan csak regisztralt tagoknak ( Legio) aruljak, mert kiemelt meccs.Nem szabad, számos cikk jelent már meg itthon is, hogy sok esetben micsoda átverés
diverdoc
r.baggio

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Épp most volt az Rtlen Baranyi, beintett, sőt az évi 70-80 millás támogatásnak is lőttek, kedvencem a riportból tőle: "Akkor én is kérjem vissza Orbán Viktortól a SZJA-mat mert nem tetszik hogy stadionokra és botlábú focistákra költik a pénzem?"Ugyanez a pénz megy majd az államkasszából, csak cserébe ki csináljak a polgit melle vszeg.
😃
Tony Adams
több mint 6 éve
Amúgy elég szomorú és sokat mutat a mai magyar helyzetről h Kubatov egy ilyet nyilvánosan le mer nyilatkozni. Mondja el négyszemközt vagy üzenje meg de így ...Elérik,hogy belemenjen Baranyi.Hidd el.és ha ebbe nem mennek bele, akkor mit csinálnak? elköltöznek? oszt' a stadiont is viszik magukkal?Ezt a szarházit 😀Egy kicsit sem burkolt fenyegetés 😀
"Mi jó viszonyra törekszünk a polgármester asszonnyal. A mi érdekünk az, hogy normálisan tudjunk működni a kerületben. Mi nem kívánunk többet. Az előző polgármesterrel is abban állapodtunk meg, hogy amennyi adót a stadion, a cégeink után befizet a Fradi a kerületnek, azt támogatásként adja vissza a kerület. Nem kérünk többet. Azt kérjük a polgármester asszonytól, hogy ne nyerjen a Fradin, hanem hozzuk ki nullára és akkor mi is elégedettek vagyunk és szerintem ő is elégedett lehet."
FLZOLI
Kenny
slowmotion
Kenny
több mint 6 éve
Viagogon szabad online jegyet venni? Van vkinek tapasztalata? Feyenoord-Ajax meccsi dejen pont ott leszek, arra akarok venni jegyet. A Feyenoord hivatalos oldalan csak regisztralt tagoknak ( Legio) aruljak, mert kiemelt meccs.Nem szabad, számos cikk jelent már meg itthon is, hogy sok esetben micsoda átverés
diverdoc

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Viagogon szabad online jegyet venni? Van vkinek tapasztalata? Feyenoord-Ajax meccsi dejen pont ott leszek, arra akarok venni jegyet. A Feyenoord hivatalos oldalan csak regisztralt tagoknak ( Legio) aruljak, mert kiemelt meccs.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Ez hogy a két középhátvéd Jones és Lindelöf valamint a 3 középső középpályás a Lingard-Fred-Pereira hármas volt sztem kijelenthető hogy ez az elmúlt 30-35 év leggyengébb Unitedje volt. Csodálom hogy ki tudtak jönni a citysek a játékoskijáróból röhögés nélkül.Azért páran meglátogathatnák lassan néhány elnökségi tag házát hátha akkor esetleg a csapatba is elkezdenének normálisan invesztálni. És igen, ha elmulasztottál 5 év alatt 500 milliót hasznosan költeni a csapatra akkor azt 2 átigazolási időszak alatt pótolni kell vagy szart sem ér az egész.
Hogy lehet ezt a középpályát eltűrni?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Ez eddig jó, ha rúg a MC mondjuk még kettőt, akkor a visszavágón lehet kicsit pihentetni Pepnek 😊
több mint 6 éve
MA IS 😮Nem mondott le, kirugtak.Az megvan, hogy Pochettino lemondott?Csodálom, hogy nem hozta a Pool különítmény, hogy nyártól Nike-ben tolják a vörösök.Miután lassan fél éves a hír annyira nem kaptunk rá (újra).
NB2
alatriste
#JC6
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
elvileg a szerződés maga kisebb lesz, de a nike ugye képes több mezt gyártani és azokat el is adniCsodálom, hogy nem hozta a Pool különítmény, hogy nyártól Nike-ben tolják a vörösök.Igazából nem az számít, ami a bal mell fölé van varrva, hanem ami a szív fölé, meg ami a szegycsont fölé (jó, az annyira nem), meg ami az ingujjra.
NB2
Egyébként persze jön a sok pénz, de mondjuk valszeg nem a legszebb evör mezt fogják megcsinálni. Megkapjuk a falfestékzöld vagy a kiemelőfilckék váltómezt is csomagban, csodás. Bár a horvátkockás piros-sárga meznél még az is jobb.
slowmotion
de lehet rosszul olvastam
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Nem mondott le, kirugtak.Az megvan, hogy Pochettino lemondott?Csodálom, hogy nem hozta a Pool különítmény, hogy nyártól Nike-ben tolják a vörösök.Miután lassan fél éves a hír annyira nem kaptunk rá (újra).
NB2
alatriste
#JC6