NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
211
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
125
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
105
16
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Akkor Benteke érkezik szolid 32.5 millió fontértMikeyNehogy úgy járjon nálatok mint amikor az Aston Villa-hoz igazolt.
Lenyilatkozta, hogy gyerekkora óta az Arsenal a kedvenc csapata és nagy álma vált valóra amikor oda igazolhatott. Aztán szóltak neki, hogy Aston Villa nem pedig Arsenal. 😊
több mint 9 éve
Ott kiderül, hogy az elkövető 18:15:33-kor lépett be az "A" kapun át, ekkor kikeresik, hogy az adott kapu kinek olvasta le a jegyét és kiderül, hogy János nagy szarban van.A Debreceni Szervezett Szurkolói Csoportok szomorúan tapasztalták, hogy az Index hírportál Drukkerkocsma nevű fórumán a Hajrá Loki! topicban, a Békéscsaba elleni idegenbeli mérkőzés jegyvásárlási lehetőségeivel kapcsolatos követhetetlen információkról szóló vitában a következő bejegyzés született a Losik nevű felhasználótól a 173522-es számmal:
Tony
" Az a durva, hogy bármit írsz be a PIN kód helyére, működik. Beírtam a haver kártyaszámát, (az enyémnél eggyel kevesebb, azért tudtam) és beírtam hozzá egy kétjegyű számot és kiadta a nevét, és simán tudtam volna jegyet venni. Sőt beírtam egy nagyjából hitelesnek tűnő kártyaszámot, és kiírta a hozzá tartozó fickó adatait. Zseniális rendszer.”
Ekkor döntöttek úgy a Debreceni Szervezett Szurkolói csoportok, hogy kipróbálják valóban hozzá lehet-e férni a szurkolók személyes adataihoz komolyabb szoftverkezelői ismeretek nélkül, egyszerű felhasználói ismeretek birtokában az MLSZ jegyértékesítési rendszerén keresztül?
Próbaképpen 4 tetszőlegesen kitalált kártya számmal próbálkozva – az Indexen olvasott hozzászólásban leírtakat követve – hozzáfértek 4 fő személyes adataihoz, amiről mentést is készítettek, hogy a későbbiekben is bizonyítsák, hogy a jegyértékesítő rendszerben a szurkolók adatai nincsenek biztonságban. A mások adataival kiállított belépőkről készült felvételt csak az adatvédelmi biztosnak juttatják el, illetve a Honvédelmi és Rendészeti Bizottsági meghallgatásukon adják át az illetékeseknek.
Közben az Indexen a témában újabb bejegyzések születtek. A 173549-es számú hozzászólásban ez olvasható:
„Újra lehet jegyet venni a csabai meccsre. annyit csináltak vele, hogy meghatározták, hova lehet vendég kártyával és hova "nem vendég" kártyával jegyet venni. Viszont továbbra is egy tetszőleges (létező) kártyaszámhoz bármilyen PIN kód megadása után kiadja az adatokat. Tehát a kártya tulajdonosának nevét és születési adatait. Erre mit lehet mondani?”
Egy rá adott válaszban pedig ez olvasható a 173666-os hozzászólásban:
„És bakker tényleg! Beírtam a kártyaszámom, egy hasraütős kétjegyű számot PIN-kódnak és dobta a nevem. Aztán kártyaszámban mentem 3-4-et lefelé is, felfelé is és szépen sorban dobta a haverok nevét, anélkül, hogy a PIN kódot változtattam volna. Aztán ugrottam vagy 40-et, kidobott egy vadidegen nevet. Megint ugrottam vagy 20-at, jelentem Kovács Sándornénak is van stadionkártyája. (Ezt be merem írni, a gyakorisága okán aligha minősül IRL-nek.) Hát ez röhej, menjenek már a kurva anyjukba! Bárki nevében tudnék jegyet venni és bárki tud jegyet venni az én nevemben.....”
A szurkolók ezt már nem akarták bizonyítani, mert a bankkártyás fizetés jogtalanul történő használatának bizonyítása nélkül is kiderült, hogy az MLSZ jegyértékesítési rendszerében nincsenek biztonságban a szurkolók adatai! A szurkolók nem jogosulatlanul kívántak adatokhoz jutni, csak egy komoly problémára kívánják felhívni a figyelmet! Komoly szoftverfejlesztői ismeretekkel rendelkező személyek valószínűleg még könnyebben juthatnak (juthattak) hozzá egy - az MLSZ által - közel 200 ezer szurkoló adatait tartalmazó adatállományhoz, vagy annak jelentős részéhez.
Arra is fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy azáltal, hogy a szurkolók mások nevében válthattak volna belépőt a kitiltott, illetve eltiltott szurkolók bejutása is egyszerűen megvalósulhat. Illetve akinek a nevében megvásárolták a belépőt, annak már nem lesz módja az adott mérkőzésre belépőt váltani. Amennyiben az illetékesek azt mondják, hogy a szurkolónak van lehetősége belépőt váltani azután is, hogy valaki - az adataival visszaélve már vásárolt belépőt - akkor nincs értelme névre szóló jegyértékesítésről beszélni.
A szurkolók várják a kötelező szurkolói kártya után a névre szóló jegyértékesítés mihamarabbi eltörlését is, amire a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság előtti meghallgatásuk alkalmával is fel fogják hívni az illetékesek figyelmét!
A fent leírtakat a sajtónak illetve az adatvédelmi biztosnak is el fogják küldeni a szurkolók, hogy minél szélesebb kör értesüljön a problémáról, illetve az illetékesek megtehessék a szükséges lépéseket!
több mint 9 éve
Akkor Benteke érkezik szolid 32.5 millió fontért, holnap lesz az orvosi vizsgálata. Nagyszerű játékosnak tartom, és bár az eddigi két előszezon meccs alapján olyan stílus felé változik a csapat játéka, amely szvsz nagyon feküdhet a belgának, mégis kicsit félek, hogy besül vele a csapat. Persze ez inkább annak köszönhető, hogy nem vagyok hozzászokva az ilyen drága igazolásokhoz, na meg inkább annak, hogy a klub történetének egyetlen, ennél drágább igazolása pár éve úgy nem vált be, mint annak a rendje, és a mai napig kísért az emléke.MikeyHát én nagyon nehezen látom, hogy az ő játéka hogy fog illeszkedni Coutinho és Firmino mellé. Egy Dybala stílusú csatárt valahogy jobban el tudtam volna képzelni.
több mint 9 éve
Mikey
18 751
Akkor Benteke érkezik szolid 32.5 millió fontért, holnap lesz az orvosi vizsgálata. Nagyszerű játékosnak tartom, és bár az eddigi két előszezon meccs alapján olyan stílus felé változik a csapat játéka, amely szvsz nagyon feküdhet a belgának, mégis kicsit félek, hogy besül vele a csapat. Persze ez inkább annak köszönhető, hogy nem vagyok hozzászokva az ilyen drága igazolásokhoz, na meg inkább annak, hogy a klub történetének egyetlen, ennél drágább igazolása pár éve úgy nem vált be, mint annak a rendje, és a mai napig kísért az emléke.
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
TejesemberPedig nem kellene olyan nehéznek lennie.
Ideálisan ez így nézne ki:
János (fiktív név) odamegy a pénztárhoz, átnyújtja a kártyáját, amit a pénztáros lehúz/bedug/lecsipogtat, megjelenik János arca, pénztáros ránéz és nyomtatja a jegyet, amit J. vagy kifizet vagy a kártyán lévő egyenlegből vonnak le. Összesen 2 perc alatt megvan a jegy.
A kinyomtatott jegyen rajta van a vonalkód, amit a rendszer J kártyájához köt. Amikor bemegy a kapun egy vonalkódolvasó leolvassa a kódot, így a rendszer eltárolja, hogy emberünk 18:15:33-kor belépett a stadionba, az "A" kapun (fiktív jelölés).
Ultránkban már buzog a 10. sör és a meccs előtt megivott 6 kőműves aktimel, ezért egy szögletnél a kezében lévő szotyolás zacskóval fejen dobja az ellen játékosát, akinek ettől rögtön fejátültetésre lesz szüksége, míg a sérült testrészt le nem locsolják vízzel, ettől meggyógyul.
A tett nem maradhat büntetlenül, meccs után megnézik kamerán ki dobott (a filmekben ilyenkor fut le az arcfelismerő, de nálunk ne legyen ilyen) és a cselekedettől kezdve visszakövetik az útját, egészen a belépésig.
Ott kiderül, hogy az elkövető 18:15:33-kor lépett be az "A" kapun át, ekkor kikeresik, hogy az adott kapu kinek olvasta le a jegyét és kiderül, hogy János nagy szarban van.
Ezután megteszik a szükséges lépéseket (ha tökös a klub, akkor a büntetését Jánossal fizettetné ki).
több mint 9 éve
Tejesember
256
Először is üdv mindenkinek! Úgy tűnik ebbe a témában fogom megejteni a legelső hsz-met.Megnéztem én is ezt a Trollfoci TV adást. Eddig még tetszettek is az adások, de ez most kicsit kiverte a biztosítékot. Tudni kell rólam, hogy elvégeztem egy OKJ-s médiás szakmát, amin tanultunk riport és interjú készítést is. Mi volt a legelső dolog, amit megtanítattak velünk? Bármennyire utálod is azt, akivel a riportot és interjút készíted, a tiszteletet akkor is meg kell adni. Valaki ezt elárulhatta volna a Trollfocisoknak is. Én kis naiv, azt hittem normálisan, észérvekkel próbálnak majd tárgyalni Sipos Jenővel. Tévedtem, már rögtön az elején berakták a Dart Vader zenét (aztán meg megy a csodálkozás, hogy az MLSZ nem akar tárgyalni a kártya témában). Ahogy írták is előttem az egész műsor pusztán arról szólt, hogy Rekop György és az adminok próbáltak volna Sipos Jenő minden mondatába belekötni (ami személyes véleményem szerint nem ment), ugyanazokat a dolgokat hozták fel ,,érveknek", aztán beszólnak Sipos Jenőnek, mert állításuk szerint mindig ugyanazokat a dolgokkal érvvel. Valaki szólhatott volna Rekopnak, hogy ez nem a Showder Klub és nem kell kiröhögtetnie magát. Nagyon erőltetett volt ez az egész tőlük. Sipos előtt viszont le a kalappal, hogy ilyen higgadtan tűrte ez az egész ,,kirakat pert" (avagy bármit mondhatsz Sipos elvtárs, abba Rekop és az adminok úgyis belekötnek).
Viszont a tévedések elkerülése érdekében én se vagyok kártyapárti. Alapból pl.: nekem nem tetszik, hogy tavaly kötelezően bevezették. Ahogy Sipos is mondta elsőnek ezt egy fajta plusznak akarták szánni (gyorsabb, könnyebb jegyvásárlás, stb.). Akkor miért kellett kötelezővé tenni? Oké, elmondta a bejutást akarták gyorsítani, de ahogy közismert nem jött össze. Egyszerűen nem voltak felkészülve az egészre. Jó, abban igaza volt az adásban, mikor azt mondta voltak olyan nagyobb társaságok, akik meccs előtt 10 perccel kérték ki a jegyüket, addig meg míg azok meg nem kapták állt a sor. Ezen még nagyon javítani kellett volna előtte (több, úgymond próbát tartani előtte egy-egy meccsnél). Szerintem be is láthatták ezt, ezért döntöttek úgy a kluboknak adja át a választás jogát a kártyával kapcsolatban.
Az meg viszont végképp nem működne, amit még Sipos mondott, miért kell a kártya: ha valaki balhézik könnyebb legyen beazonosítani. Ez szép és jó, de, mint ahogy írták is előttem mindenki oda tud ülni, ahova akar. Hiába veszi meg egy rosszabb helyre a jegyét, ha látja mennyi üres hely van a jobb helyeken, akkor simán feláll a helyéről és leül az üres helyre. Ott elkezd balhézni, akkor már be se tudják azonosítani, mert a rendszer szerint ott nem ült senki? Jó, visszatudják nézni hol ült eredetileg (ha legalábbis az elején a jegyhez szóló helyre ül), de ezt a rendszert nem gondolták át komolyan. Mikor elmondják jól hangzik, de mikor kicsit belegondol az ember, azért akadnak hibák a rendszerrel kapcsolatban.
Mondandóm végére meg csak annyit, hogy gratula a Honvédnak a tegnapi győzelemhez (valaki az előző szezon végén azt mondta volna a Honvéd legyőzi a Vidit kiröhögtem volna).
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Én bírom őket és a műsorban is vannak néha jó pillanatok (értsd nem erőltetett), de szerintem ebben a részben baromira elmentek a beszűkült látókörű önhit felsőbbségrendűség felé. Nem indokolja semmi sem a kártyákat, mert Magyarországon nem halt (még) meg senki szurkolói balhéban... Most komolyan....Látszik, hogy mindenáron szét akarják szedni a szóvivőt. Tipikus eset, amikor a kérdezőt nem érdeklik a válaszok, csak a saját véleményét mantrázza. Ez még megspékelve egy jó nagy adag türhőséggel.
Mért nem lehet azzal a rohadt kártyával is azt kommunikálni az MLSZ részéről, hogy
1. csomó helyi, csapat szintű kedvezményt lehetne hozzácsatolni mondjuk
2. ha bármi balhé van, hiába vannak kamerák, 10.000.000 arcéken kéne végigpörgetni a ki tudja milyen felvételeket (sál, csukja és hasonlóak) ahelyett, hogy pár ezres regisztrált belépő alapján szűrnék ki a rohadékokat.
3. ha már nagy ultrák, szerintem a jó részüknek bérletük van/volt a szezon hazai meccseire, amihez tuti meg kellett adják a személyes adataikat, hisz emiatt névre szóló. Az bezzeg nem ba**ta a csőrüket, az rendben van
flzoli
Eddig mindig az volt a Trollfoci baja, hogy az MLSZ nem hátrál és nem veszi észre mi a helyzet, amikor az MLSZ enged, akkor meg elkezdik basztatni a szóvivőt, hogy nincs határozott irányvonal és "Nekiálltatok buzizni". Na most ha van sapkája az a baj, ha nincs sapkája, az a baj.
Arról már szót sem ejtve, hogy attól, hogy megengedte a tegezést még egy intézmény szóvivője a "riportalany", akivel nem úgy kellene beszélni, mint a haverokkal (pláne nem állítom be ezt "hű de fasza gyerekek vagyunk" tettnek).
Továbbá nem ártana, ha a "riporter" (kérdező) tudná értelmezni a válaszokat és fel is tudná dolgozni azokat még a műsor vége előtt. Nem tudom mit nem lehet azon felfogni, hogy a sporttörvényben meg van szabva a névre szóló jegyértékesítés és az MLSZ a kártyával az "ügymenetet" szerette volna gyorsítani. Amiben van ráció, feltéve ha az ember nem technofób.
Egyébként a szóvivő elmondta, hogy a kártyával a klubhoz tartozást is erősítenék, hogy az ember mondhassa "itt a kártyám, ilyen kedvezményeket kapok, ehhez a klubhoz tartozom", csak ebbe nem lehetett belekötni, így nem kommentálták.
Ebből a kártyából tényleg sok mindent ki lehetne hozni (2 perc alatti jegyvásárlást, kedvezményeket a shopban és/vagy büfében esetleg jegyárban, kedvezményes utaztatást vidéki meccsekre stb.), de ehhez az kellene, hogy a klubok is akarják és ne töketlenkedjenek. De míg a klubok lesz.rják és csak alibiből van, mutatva, hogy az MLSZ kényszeríti, addig ilyenek nem lesznek, mert a szövetség nem szabhatja meg milyen társ szolgáltatásokat kapcsoljanak a kártyákhoz.
több mint 9 éve
"2. ha bármi balhé van, hiába vannak kamerák, 10.000.000 arcéken kéne végigpörgetni a ki tudja milyen felvételeket (sál, csukja és hasonlóak) ahelyett, hogy pár ezres regisztrált belépő alapján szűrnék ki a rohadékokat."Így van, én írtam, hogy ha bent vagy, a vip páholyon kívül és persze ha nincs telt ház gyakorlatilag oda mész ahová akarsz. Ha telt ház van akkor mondjuk sanszosan elzavarnak a jobb helyekről vissza a sarokba a helyedre :p
De hogy? Talán dande írta (ha nem ő bocs), hogy kiment a fradipályára és hiába volt meg a jegye, oda ülhetett ahova akart. Innentől kezdve meg ha balhé van, csak a kamera marad.
(a probléma meg ugye abból volt, hogy van akinek egy Mocskos .... is balhé és kizárást adna, és van aki a stadionon belüli box-nál tiltana csak ki)NB2
Szerintem a kamera és a regisztráció együtt jó és hatékony is lehet.
Az sajnos a szokásos magyaros hülyeség, hogy végletekben gondolkodunk és cselekszünk,(csak azért is nekem van igazam) ahelyett, hogy normálisan életszerűen kezelnénk a dolgokat.
1. Van egy társaság, aki nagyon szereti támogatni a csapatot nemcsak a hangjával, és előszeretettel nem feledkezik meg a másik csapathoz tartozók felmenőiről sem 😀
2. Ez nagyon nem tetszik a Körzeti meghízottaknak, akik alig várják hogy felfele jelenthessenek (időnként joggal teszik)
3. A klub próbálja megoldani, hogy minimális alapot, lehetőséget se adjanak arra, hogy jól megvágják őket, illetve az esetleg kint lévő gyerekek ne az ellenfél negatív dicséretén szocializálódjanak. Ezért a legszigorúbb lépéseket hozzák.
4. Az első pontban jelzett társaság zokon veszi a szólás és cselekvés szabadságának ilyen mértékű (sajnos helyenként jogos) korlátozását és inkább kívülről ordibál.
Így adott a patt helyzet..........
Megoldás: a Körzeti meghízottak és főnökeik elhatározzák és megígérik, hogy nem minden szurkolói levegővételre ugranak. A vehemensebb tábor pedig megérti, és igyekszik figyelni rá. hogy nem kell mindig csuklatni a másik csapathoz tartozókat. Nekik sem esne jól ha velük csinálnák. S maguk között megfékezik azokat, akik nem bírnak a vírükkel. Illetve elfogadják most ez a szigorú helyzet van, és így vesznek részt a csapat buzdításában.
De a klub vállalja, hogy ha látja a pozitív változást esetleg enyhít a feltételeken.
Esély erre: annyi mint, mikor egy magyar csapat megéri a tavaszt valamelyik európai kupában 😀
Holnaptól ismét Hajrá, Hajrá FTC!!!! 😀
több mint 9 éve
Jughead
5 204
"2. ha bármi balhé van, hiába vannak kamerák, 10.000.000 arcéken kéne végigpörgetni a ki tudja milyen felvételeket (sál, csukja és hasonlóak) ahelyett, hogy pár ezres regisztrált belépő alapján szűrnék ki a rohadékokat."Kameráról viszonylag nehéz megmondani, hogy ki volt, ezt miért olyan nehéz megérteni? 😀 Már az is valami, hogy tudják ki volt bent a meccsen mert így az elkövetőt nem 10 millió ember közül kell megtalálni (mert bizony aki visszanézi a felvételt nem ismeri egész Magyarország lakosságát) hanem mondjuk legrosszabb (és egyben legjobb) esetben 25.000 közül, ami gondolom ennél is kevesebb hisz a szektorok között nincs mindenhol átjárás...
De hogy? Talán dande írta (ha nem ő bocs), hogy kiment a fradipályára és hiába volt meg a jegye, oda ülhetett ahova akart. Innentől kezdve meg ha balhé van, csak a kamera marad.
(a probléma meg ugye abból volt, hogy van akinek egy Mocskos .... is balhé és kizárást adna, és van aki a stadionon belüli box-nál tiltana csak ki)NB2
több mint 9 éve
nincs kerítés a groupamában, van helyette regisztráció és beléptetés. Akinek ez így a 21. században gáz az menjen oda szurkolni ahol nincsenek ilyen feltételek. Újra leírom (és Sipos is utalt rá) hogy azt aki szurkolni akar ez a rendszer nem tartja vissza hiszen semmi olyan dolog nincs benne ami a személyi jogaidat sértené ill. nincs benne nagyobb kockázat mint abban ha vki egyszer vásárolt vmit a bankkártyájával a neten. A mai világban az miért baj ha egy rendezvényre csak regisztrálva mehetsz be?! meddig fog még ez az egész erről szólni...?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
"2. ha bármi balhé van, hiába vannak kamerák, 10.000.000 arcéken kéne végigpörgetni a ki tudja milyen felvételeket (sál, csukja és hasonlóak) ahelyett, hogy pár ezres regisztrált belépő alapján szűrnék ki a rohadékokat."De hogy? Talán dande írta (ha nem ő bocs), hogy kiment a fradipályára és hiába volt meg a jegye, oda ülhetett ahova akart. Innentől kezdve meg ha balhé van, csak a kamera marad.
(a probléma meg ugye abból volt, hogy van akinek egy Mocskos .... is balhé és kizárást adna, és van aki a stadionon belüli box-nál tiltana csak ki)
több mint 9 éve
Én bírom őket és a műsorban is vannak néha jó pillanatok (értsd nem erőltetett), de szerintem ebben a részben baromira elmentek a beszűkült látókörű önhit felsőbbségrendűség felé. Nem indokolja semmi sem a kártyákat, mert Magyarországon nem halt (még) meg senki szurkolói balhéban... Most komolyan....Mért nem lehet azzal a rohadt kártyával is azt kommunikálni az MLSZ részéről, hogy
1. csomó helyi, csapat szintű kedvezményt lehetne hozzácsatolni mondjuk
2. ha bármi balhé van, hiába vannak kamerák, 10.000.000 arcéken kéne végigpörgetni a ki tudja milyen felvételeket (sál, csukja és hasonlóak) ahelyett, hogy pár ezres regisztrált belépő alapján szűrnék ki a rohadékokat.
3. ha már nagy ultrák, szerintem a jó részüknek bérletük van/volt a szezon hazai meccseire, amihez tuti meg kellett adják a személyes adataikat, hisz emiatt névre szóló. Az bezzeg nem ba**ta a csőrüket, az rendben van
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 898
Remélem Götze nem kerül beáldozásra Vidalért...sok lenne már a jóból...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Sampdoria új Joma éneklő mez férfi és női verzióban:www.youtube.com/watch?v=JPWw9Ex9O2M
www.youtube.com/watch?v=TJsBImFSZSk&feature=youtu.be&a
Remélem csak vicc, de állítólag nem.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
koszi!Bevallom hallottam mar a Holarol de nem tanulmanyoztam igy nem tudtam h magyar ip-t is tud.
több mint 9 éve
A mediklikk tenyleg blokkolja a nem magy ip-ket.ZoliMPulloi129.hu/2015/04/12/igy-nezd-a-mai-meccset-ha-hataron-tul-vagy-kulfoldon-ragadtal/
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
A mediklikk tenyleg blokkolja a nem magy ip-ket.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Elkeserített a tegnapi meccs, megmondom őszintén.Az az igazság, hogy kb. 8-10 normális játékosa van a Fradinak. Pali szerint minden posztra kettő, de ezt inkább hagyjuk.
Fájó volt, hogy szinte egy az egyben a kapussal mintha direkt - tudom, hogy nem, de akkor is - fölé - mellé fejelnek és rúgnak mindent. Mintha full kreténbe nyomnák.
Ez a Varga Roli is, gyors meg ügyes, de esze sajnos alig. Banyek, hatan vetődnek elé, nem hogy az üresen álló csapattársának passzolná be ziccerbe, szemben a kapuval, nem, ő belebikáz egyet, mintha valami megye 3-as meccsen lenne. Eszetlenül.
Hajnal Tomi? Vicc. Az az ember bárhova igazolt, játszott 3 meccset, utána kidőlt hónapokra. Fizetett szabi, haha. Rendes kerékkötő.
Gyömbér? Sír nála a labda. Nem tudom ki tolja őt hátulról, de nagyon durva, hogy ebben az FTC-ben számolnak vele...sőt, kapitány helyettes! Az ész megáll. A védelem katasztrófa, Mateosszal is nem nemtom mivan, ki hazudik, ki mond igazat, de hogy kiemelkedő játékos az tuti, lemondani róla meg butaság.
Dollnak is sír a szája a füttyszó miatt, pedig teljesen jogos volt a kritika tegnap. Én nagyon bírom őt, mert ég benne a tűz, de azt a két félidei cserét nem tudom hova tenni s nem is kommentálom inkább.
Ami viszont nagyon nagy pozitívum - és sok játékosra nézve szégyen - hogy Gera embertelen nagyot játszott tegnap, bár a végére elfáradt. Elfogultság ide vagy oda, szerintem brutálisat robotolt.
Nagyon bízom abban, hogy valamilyen csoda folytán meglesz a továbbjutás, legfőképpen azért, mert évek óta szimpatizálok a Standard-dal és eszméletlen csalódott lennék, ha nem jönnének.. Amire sajnos jelen pillanatban sok esély van, de SOHA NE ADD FEL!
több mint 9 éve
Nem az a lényeg, hogy van hanem, hogy másnak nincs. (ala Bayern)Én is tévedjek, de miután idehaza, ziccert ziccerre halmozva nem sikerült rúgni egy gólt, ráadásul kikaptunk, akkor majd idegenben verünk minimum kettőt, amikor az ellenfélnek elég buszt parkoltatnia és kontrákra játszani?! Nehéz ügy lesz, nem kicsi javulás kellene a helyzetkihasználásban.de baszki poén,hogy egy EL csoportkörbe jutást és bajnoki cím megnyerésére pályázó csapat 1 az az egyetlen középső védővel indul neki, de legalább van egy Radó..petey
Ráadásul baromira be kellene kezdeni a bajnokságban is, mert ideje lenne változtatni azon, hogy az őszt elbasszuk és tavasszal próbáljuk menteni a menthetőt.Tony
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Szerintem a tegnapit Doll elcseszte. Az első félidő végén lendületbe jött a Fradi, megvolt a játék ritmusa, megvoltak a nagy ziccerek, sőt egy csomó blokkolt lövés is, ahol csak egy kis ész kellett volna és kb kapussal szemben állunk. Ramirez miatt megbomlott a csapat, Somalia kulcsfigura ott a pálya közepén. Ettől függetlenül szarul játszott a Fradi, az ellenfél meg egy helyzetéből egyet belőtt. Szerintem simán meglehet kint is a továbbjutás.
több mint 9 éve
Én is tévedjek, de miután idehaza, ziccert ziccerre halmozva nem sikerült rúgni egy gólt, ráadásul kikaptunk, akkor majd idegenben verünk minimum kettőt, amikor az ellenfélnek elég buszt parkoltatnia és kontrákra játszani?! Nehéz ügy lesz, nem kicsi javulás kellene a helyzetkihasználásban.de baszki poén,hogy egy EL csoportkörbe jutást és bajnoki cím megnyerésére pályázó csapat 1 az az egyetlen középső védővel indul neki, de legalább van egy Radó..
Ráadásul baromira be kellene kezdeni a bajnokságban is, mert ideje lenne változtatni azon, hogy az őszt elbasszuk és tavasszal próbáljuk menteni a menthetőt.Tony
több mint 9 éve
én ha itt Angliában akarom nézi a médiaklikken a fent említett tartalmakat akkor kiírja hogy innentől a telesport.hu-t keressem, ott meg kiírja hogy külföldről nem elérhető. Szerencsére eddig 10-ből kilencszer találtam máshol más klienssel streamet.én ott néztem ameccsetja csak a nemzetközi sport tartalmak (eL, BL, válogatott, forma 1) le vannak tiltva...davemayerBakker az lehet, hogy nincs kommentátor hang a meccs alatt. Leltem egy streamet...felirat minden ok, de csak stadion hang van.Mediaklikk.hu-n mindegyik állami tévét tudod nézni a világ összes országábólbaggio
Szerk: Interjú hang van.
gecc..most kapták gólt.
Lehet jövő7en inkább kimegyek a gibraltári bajnok meccsére...még van esélyük tovább lépni.ZoliMP
vagy külföldre van tiltve?Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Tony
885
Én is tévedjek, de miután idehaza, ziccert ziccerre halmozva nem sikerült rúgni egy gólt, ráadásul kikaptunk, akkor majd idegenben verünk minimum kettőt, amikor az ellenfélnek elég buszt parkoltatnia és kontrákra játszani?! Nehéz ügy lesz, nem kicsi javulás kellene a helyzetkihasználásban. Ráadásul baromira be kellene kezdeni a bajnokságban is, mert ideje lenne változtatni azon, hogy az őszt elbasszuk és tavasszal próbáljuk menteni a menthetőt.