NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha a Fradi valami kisebb csoda folytán fordítana Boszniában a Standard Lieget kapná.iktriad
Nem hiszem,hogy lesz még egy ilyen meccs ahol 3 illetve 4 méterről nem sikerül berúgni a 100%-s ziccert.Kenny
Nem hiszem, hogy túl sok ziccerük lesz kint... De cáfoljanak rám, és legyen igazad.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 632 — Cowboys fan
egy WHU vagy BvB elleni párharcra akár még a telt ház is összejönne 😊

amúgy ezek a bosnyákok otthon olyan atom bunkert fognak nyomni, amire még Murinyó is csettinteneZERO_L
majd Zoli Dzsí megint tol egyet a hamadik percben, aztán onnantól ki-ki meccs
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
„A tervek szerint felvételről a forduló másik három mérkőzése is képernyőre kerül” – mondta a Nemzeti Sportnak Vobeczky Zoltán, az M4 főszerkesztője

De most komolyan ki a fészkes faszom akar felvételről meccset nézni?
2015-ben vagyunk basszákmeg komolyan.Bazzani
Apropó, a Sport 1 szerződésével akkor mi lesz?Amadeus91
A ma reggeli Metropolban azt olvastam, hogy megegyeztek (Ez számomra azt jelenti, hogy az M4 kivásárolta a Sport TV-t a szerződésből).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Ha a Fradi valami kisebb csoda folytán fordítana Boszniában a Standard Lieget kapná.iktriad
Nem hiszem,hogy lesz még egy ilyen meccs ahol 3 illetve 4 méterről nem sikerül berúgni a 100%-s ziccert.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha a Fradi valami kisebb csoda folytán fordítana Boszniában a Standard Lieget kapná.
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
„A tervek szerint felvételről a forduló másik három mérkőzése is képernyőre kerül” – mondta a Nemzeti Sportnak Vobeczky Zoltán, az M4 főszerkesztője

Apropó, a Sport 1 szerződésével akkor mi lesz?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
A Loki után a Vidi is összemérheti az erejét a BATE Boriszovval.

A DVSC meg a Rosenborg ellen játszhat(= ki is esik majd).
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

Valamivel ki kell tölteni az M4 műsorsávját...

egyébként már várom azt a bejelentést, hogy a kevesebb élős meccsek közvetítésnek hála nőt a szurkolók száma a stadionokban...
(és még véletlenül sem az lehet a háttérben, hogy nem kötelező a szurkolói kártya 😀)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 645 — Axel Foley

2015-ben vagyunk basszákmeg komolyan.

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
egy WHU vagy BvB elleni párharcra akár még a telt ház is összejönne 😊

amúgy ezek a bosnyákok otthon olyan atom bunkert fognak nyomni, amire még Murinyó is csettintene

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 908 — Csodabogár
be kell rugdosni a helyzeteket, ha kint is ennyi lesz és bever kettőt a Fradi akkor meglehet

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 081 — The Mathematician
Bakker az lehet, hogy nincs kommentátor hang a meccs alatt. Leltem egy streamet...felirat minden ok, de csak stadion hang van.

Szerk: Interjú hang van.

gecc..most kapták gólt.

Lehet jövő7en inkább kimegyek a gibraltári bajnok meccsére...még van esélyük tovább lépni.ZoliMP
Mediaklikk.hu-n mindegyik állami tévét tudod nézni a világ összes országábólbaggio
ja csak a nemzetközi sport tartalmak (eL, BL, válogatott, forma 1) le vannak tiltva...davemayer
én ott néztem ameccset
vagy külföldre van tiltve?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
#fradi #lol #magyarfoci

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Sztem kár temetni még a fradit, azért ez egy olyan keret szvsz ami jó egy el csoportkörre, hogy ez kijön e belőlük az más tészta...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Bakker az lehet, hogy nincs kommentátor hang a meccs alatt. Leltem egy streamet...felirat minden ok, de csak stadion hang van.

gecc..most kapták gólt.

Lehet jövő7en inkább kimegyek a gibraltári bajnok meccsére...még van esélyük tovább lépni.ZoliMP
Mediaklikk.hu-n mindegyik állami tévét tudod nézni a világ összes országábólbaggio
ja csak a nemzetközi sport tartalmak (eL, BL, válogatott, forma 1) le vannak tiltva...davemayer
Mindigtv-n igen, a mediaklikken nem, legalábbis az USA-ban így működik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
No de majd jövőre a Gyirmót Magyar Kupa győztesként megfingat mindenkit a nemzetközi porondon! 😀iktriad
tudom, hogy poén volt, de erre akkor is csak annyit tudok mondani, hogy licencadó bizottság, meg annyit, hogy ha meg is nyernék, a haverok csapata indulna helyettük.slowmotion
Majd a győri lobbi(Borkai & co) elintézi, hogy a ne történhessen ez meg. Legalább lehetne megint nemzetközi meccset rendezni a győri stadionban. 😀
Egyébként meg Simon Attila minimum 2szer volt gólkirály, ha csak a Magyar Kupát vesszük, szóval az az ő fővadászterülete. 😀
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 632 — Cowboys fan
No de majd jövőre a Gyirmót Magyar Kupa győztesként megfingat mindenkit a nemzetközi porondon! 😀iktriad
tudom, hogy poén volt, de erre akkor is csak annyit tudok mondani, hogy licencadó bizottság, meg annyit, hogy ha meg is nyernék, a haverok csapata indulna helyettük.
több mint 9 éve
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy megint nem nem lesz magyar csapat szeptemberben versenyben Európában.
iktriad
ebben konkrétan szerintem mindenki biztos volt. A Vidit ha nem verik szét és kapott volna egy mákos sorsolást EL/BL főtábla lehetett volna de aki eleve az EL-ben indul az halálra van ítélve konkrétan. Az augusztus nagy mákkal meglehet.davemayer
A Fradi erősítések alapján azért sokkal többet vártam tőlük.

Az augusztus azért meglesz, mert a Vidi szerintem minimum továbbjut(sanszosan a Loki is - és a 3. kör visszavágója már augusztusban van), és ha ki is esik a 3. fordulóban, ha jól tudom, még megy a 4. körbe az ELben(hogy persze ott is kiessen).
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy megint nem nem lesz magyar csapat szeptemberben versenyben Európában.
iktriad
ebben konkrétan szerintem mindenki biztos volt. A Vidit ha nem verik szét és kapott volna egy mákos sorsolást EL/BL főtábla lehetett volna de aki eleve az EL-ben indul az halálra van ítélve konkrétan. Az augusztus nagy mákkal meglehet.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"

gecc..most kapták gólt.

ja csak a nemzetközi sport tartalmak (eL, BL, válogatott, forma 1) le vannak tiltva...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Kár volt a magyar bajnokikra ennyire megerősíteni a Fradi keretét(de gondolom azért még elviszik Suljicot is biztos ami biztos)... 😀 Mellesleg Hajnalnak már itthon is bealkonyodott. Amikor már nekem is feltűnik, hogy valaki, akit frissítésnek szántak socceres terminus technicusszal élve "kurvagyenge" és kvázi, olyan, mintha 10 emberrel játszana a csapat, az nagyon gáz. Ez már-már Andrea Mancini "szint" volt....

Sajnos van egy olyan érzésem, hogy megint nem nem lesz magyar csapat szeptemberben versenyben Európában. A Fradi most esik ki, a Lokiban nem látok még 2 kört, ahogy a Vidiben sem. De legalább a stadionok felépültek/szépen épülnek....

No de majd jövőre a Gyirmót Magyar Kupa győztesként megfingat mindenkit a nemzetközi porondon! 😀
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante

gecc..most kapták gólt.

Mediaklikk.hu-n mindegyik állami tévét tudod nézni a világ összes országából

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 323
Én csak azt nem értem, hogy a mai labdarúgásban miért nem minden gyengébb képességű csapat azt játssza, amit most a bosnyákok. Állandó fúrás-faragás, az ellen egyik legjobbjának lerúgása is max sárgát ér, hülye az, aki nem ezt csináljabaggio
azzal is max 0-0-át lehet kihozniKampman
Hahabaggio
hozzá kellett volna tennem, hogy általában
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Nem az volt itt a fő gond szvsz, hogy kimaradt az két-három ziccer, hanem, hogy másik 4-5 meg sem valósult mert rendre elkúrták az utolsó passzokat vagy rossz opciót választottak. Pl varga belebikázza a kipattanót az egy szem bosnyákba ahelyett h beadta volna az ötös tök egydül álló fradi játékos vmeikének stb... de doll is elcserélte magát a szünetben, akkor kezdett stabilizálódni a játék mikor gyömbér bejött a középpályára. Hajnalt meg fájó volt látni, hogy már csak kerékkötője tudott lenni ennek a fradinak. Izgis meccs lesz kint 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 561
A körkapcsolásról jut eszembe..Megy a fika h 2015 és minek kell ez.
Én ha hétvégén dolgozom akkor a BBC rádiót hallgatom. Konkrétan fél napon át sport megy. Főleg foci, de van lóverseny ha úgy alakul...van egy fő meccs majd át-át kapcsolank máshova. "Elő- és utóinterjúk" stb...