NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy túl sok ziccerük lesz kint... De cáfoljanak rám, és legyen igazad.Ha a Fradi valami kisebb csoda folytán fordítana Boszniában a Standard Lieget kapná.iktriadNem hiszem,hogy lesz még egy ilyen meccs ahol 3 illetve 4 méterről nem sikerül berúgni a 100%-s ziccert.Kenny
több mint 9 éve
egy WHU vagy BvB elleni párharcra akár még a telt ház is összejönne 😊majd Zoli Dzsí megint tol egyet a hamadik percben, aztán onnantól ki-ki meccs
amúgy ezek a bosnyákok otthon olyan atom bunkert fognak nyomni, amire még Murinyó is csettinteneZERO_L
több mint 9 éve
A ma reggeli Metropolban azt olvastam, hogy megegyeztek (Ez számomra azt jelenti, hogy az M4 kivásárolta a Sport TV-t a szerződésből).„A tervek szerint felvételről a forduló másik három mérkőzése is képernyőre kerül” – mondta a Nemzeti Sportnak Vobeczky Zoltán, az M4 főszerkesztőjeApropó, a Sport 1 szerződésével akkor mi lesz?Amadeus91
De most komolyan ki a fészkes faszom akar felvételről meccset nézni?
2015-ben vagyunk basszákmeg komolyan.Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ha a Fradi valami kisebb csoda folytán fordítana Boszniában a Standard Lieget kapná.iktriadNem hiszem,hogy lesz még egy ilyen meccs ahol 3 illetve 4 méterről nem sikerül berúgni a 100%-s ziccert.
több mint 9 éve
Ha a Fradi valami kisebb csoda folytán fordítana Boszniában a Standard Lieget kapná.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 898
„A tervek szerint felvételről a forduló másik három mérkőzése is képernyőre kerül” – mondta a Nemzeti Sportnak Vobeczky Zoltán, az M4 főszerkesztőjeApropó, a Sport 1 szerződésével akkor mi lesz?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
A Loki után a Vidi is összemérheti az erejét a BATE Boriszovval.A DVSC meg a Rosenborg ellen játszhat(= ki is esik majd).
több mint 9 éve
„A tervek szerint felvételről a forduló másik három mérkőzése is képernyőre kerül” – mondta a Nemzeti Sportnak Vobeczky Zoltán, az M4 főszerkesztőjeValamivel ki kell tölteni az M4 műsorsávját...
egyébként már várom azt a bejelentést, hogy a kevesebb élős meccsek közvetítésnek hála nőt a szurkolók száma a stadionokban...
(és még véletlenül sem az lehet a háttérben, hogy nem kötelező a szurkolói kártya 😀)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
„A tervek szerint felvételről a forduló másik három mérkőzése is képernyőre kerül” – mondta a Nemzeti Sportnak Vobeczky Zoltán, az M4 főszerkesztőjeDe most komolyan ki a fészkes faszom akar felvételről meccset nézni?
2015-ben vagyunk basszákmeg komolyan.
több mint 9 éve
egy WHU vagy BvB elleni párharcra akár még a telt ház is összejönne 😊amúgy ezek a bosnyákok otthon olyan atom bunkert fognak nyomni, amire még Murinyó is csettintene
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
be kell rugdosni a helyzeteket, ha kint is ennyi lesz és bever kettőt a Fradi akkor meglehet
több mint 9 éve
én ott néztem ameccsetja csak a nemzetközi sport tartalmak (eL, BL, válogatott, forma 1) le vannak tiltva...davemayerBakker az lehet, hogy nincs kommentátor hang a meccs alatt. Leltem egy streamet...felirat minden ok, de csak stadion hang van.Mediaklikk.hu-n mindegyik állami tévét tudod nézni a világ összes országábólbaggio
Szerk: Interjú hang van.
gecc..most kapták gólt.
Lehet jövő7en inkább kimegyek a gibraltári bajnok meccsére...még van esélyük tovább lépni.ZoliMP
vagy külföldre van tiltve?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
#fradi #lol #magyarfoci
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Sztem kár temetni még a fradit, azért ez egy olyan keret szvsz ami jó egy el csoportkörre, hogy ez kijön e belőlük az más tészta...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Mindigtv-n igen, a mediaklikken nem, legalábbis az USA-ban így működikja csak a nemzetközi sport tartalmak (eL, BL, válogatott, forma 1) le vannak tiltva...davemayerBakker az lehet, hogy nincs kommentátor hang a meccs alatt. Leltem egy streamet...felirat minden ok, de csak stadion hang van.Mediaklikk.hu-n mindegyik állami tévét tudod nézni a világ összes országábólbaggio
gecc..most kapták gólt.
Lehet jövő7en inkább kimegyek a gibraltári bajnok meccsére...még van esélyük tovább lépni.ZoliMP
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Majd a győri lobbi(Borkai & co) elintézi, hogy a ne történhessen ez meg. Legalább lehetne megint nemzetközi meccset rendezni a győri stadionban. 😀No de majd jövőre a Gyirmót Magyar Kupa győztesként megfingat mindenkit a nemzetközi porondon! 😀iktriadtudom, hogy poén volt, de erre akkor is csak annyit tudok mondani, hogy licencadó bizottság, meg annyit, hogy ha meg is nyernék, a haverok csapata indulna helyettük.slowmotion
Egyébként meg Simon Attila minimum 2szer volt gólkirály, ha csak a Magyar Kupát vesszük, szóval az az ő fővadászterülete. 😀
több mint 9 éve
No de majd jövőre a Gyirmót Magyar Kupa győztesként megfingat mindenkit a nemzetközi porondon! 😀iktriadtudom, hogy poén volt, de erre akkor is csak annyit tudok mondani, hogy licencadó bizottság, meg annyit, hogy ha meg is nyernék, a haverok csapata indulna helyettük.
több mint 9 éve
A Fradi erősítések alapján azért sokkal többet vártam tőlük.Sajnos van egy olyan érzésem, hogy megint nem nem lesz magyar csapat szeptemberben versenyben Európában.ebben konkrétan szerintem mindenki biztos volt. A Vidit ha nem verik szét és kapott volna egy mákos sorsolást EL/BL főtábla lehetett volna de aki eleve az EL-ben indul az halálra van ítélve konkrétan. Az augusztus nagy mákkal meglehet.davemayer
iktriad
Az augusztus azért meglesz, mert a Vidi szerintem minimum továbbjut(sanszosan a Loki is - és a 3. kör visszavágója már augusztusban van), és ha ki is esik a 3. fordulóban, ha jól tudom, még megy a 4. körbe az ELben(hogy persze ott is kiessen).
több mint 9 éve
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy megint nem nem lesz magyar csapat szeptemberben versenyben Európában.ebben konkrétan szerintem mindenki biztos volt. A Vidit ha nem verik szét és kapott volna egy mákos sorsolást EL/BL főtábla lehetett volna de aki eleve az EL-ben indul az halálra van ítélve konkrétan. Az augusztus nagy mákkal meglehet.
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
ja csak a nemzetközi sport tartalmak (eL, BL, válogatott, forma 1) le vannak tiltva...Bakker az lehet, hogy nincs kommentátor hang a meccs alatt. Leltem egy streamet...felirat minden ok, de csak stadion hang van.Mediaklikk.hu-n mindegyik állami tévét tudod nézni a világ összes országábólbaggio
gecc..most kapták gólt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Kár volt a magyar bajnokikra ennyire megerősíteni a Fradi keretét(de gondolom azért még elviszik Suljicot is biztos ami biztos)... 😀 Mellesleg Hajnalnak már itthon is bealkonyodott. Amikor már nekem is feltűnik, hogy valaki, akit frissítésnek szántak socceres terminus technicusszal élve "kurvagyenge" és kvázi, olyan, mintha 10 emberrel játszana a csapat, az nagyon gáz. Ez már-már Andrea Mancini "szint" volt....Sajnos van egy olyan érzésem, hogy megint nem nem lesz magyar csapat szeptemberben versenyben Európában. A Fradi most esik ki, a Lokiban nem látok még 2 kört, ahogy a Vidiben sem. De legalább a stadionok felépültek/szépen épülnek....
No de majd jövőre a Gyirmót Magyar Kupa győztesként megfingat mindenkit a nemzetközi porondon! 😀
több mint 9 éve
Bakker az lehet, hogy nincs kommentátor hang a meccs alatt. Leltem egy streamet...felirat minden ok, de csak stadion hang van.Mediaklikk.hu-n mindegyik állami tévét tudod nézni a világ összes országából
gecc..most kapták gólt.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Kampman
28 323
hozzá kellett volna tennem, hogy általábanHahabaggioÉn csak azt nem értem, hogy a mai labdarúgásban miért nem minden gyengébb képességű csapat azt játssza, amit most a bosnyákok. Állandó fúrás-faragás, az ellen egyik legjobbjának lerúgása is max sárgát ér, hülye az, aki nem ezt csináljabaggioazzal is max 0-0-át lehet kihozniKampman
több mint 9 éve
Nem az volt itt a fő gond szvsz, hogy kimaradt az két-három ziccer, hanem, hogy másik 4-5 meg sem valósult mert rendre elkúrták az utolsó passzokat vagy rossz opciót választottak. Pl varga belebikázza a kipattanót az egy szem bosnyákba ahelyett h beadta volna az ötös tök egydül álló fradi játékos vmeikének stb... de doll is elcserélte magát a szünetben, akkor kezdett stabilizálódni a játék mikor gyömbér bejött a középpályára. Hajnalt meg fájó volt látni, hogy már csak kerékkötője tudott lenni ennek a fradinak. Izgis meccs lesz kint 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
A körkapcsolásról jut eszembe..Megy a fika h 2015 és minek kell ez.Én ha hétvégén dolgozom akkor a BBC rádiót hallgatom. Konkrétan fél napon át sport megy. Főleg foci, de van lóverseny ha úgy alakul...van egy fő meccs majd át-át kapcsolank máshova. "Elő- és utóinterjúk" stb...