Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ha az MTK okosan igazol (2-3 veteránt igazolnak max), jövőre a dobogóért játszanak a Mennyeiben.kivéve, ha
iktriad
a, eladják a csapat felét
b, eladják a meccsek felét
több mint 5 éve
De hát mi lesz így a metrókocsikkal és az aluljárókkal a mai napi derbi után? Ki fogja pótolni a sok hányást, hugyfoltot, kilocsolt sört és a rongálást? Lehet majd FKF szakemberek és TEK lovak fogják így elveszíteni a munkájuk...Végre elértünk a foci evoluciójával, hogy mindenhol csak a VIP szektort nyitják ki NERészkedőknek. A plebsz meg irigykedjen otthonrólfigy Felcsúton bevált ez a módszer. mondjuk így nem tudom, hogy lesznek pogácsák majd az MLSZ ülésein ...
FLZOLI
csebi
több mint 5 éve
Végre elértünk a foci evoluciójával, hogy mindenhol csak a VIP szektort nyitják ki NERészkedőknek. A plebsz meg irigykedjen otthonrólfigy Felcsúton bevált ez a módszer. mondjuk így nem tudom, hogy lesznek pogácsák majd az MLSZ ülésein ...
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Végre elértünk a foci evoluciójával, hogy mindenhol csak a VIP szektort nyitják ki NERészkedőknek. A plebsz meg irigykedjen otthonról
több mint 5 éve
most meg majd jön a Tállai vs Szijjártó 😊Jók ezek a NER rangadók, Tállai vs Garancsi 😀Grat Kövesdre, látom megviselte a fiúkat a csökkentett fizu.gondolom a szerb haveroknál vissza lehetett hozni a kiesett pénzt a jó odsokkal 😊
petey
azt hittem, hogy a kupát azért behúzzátok.
csebi
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nem lehet a meccsterhelest viszonozni, nincs is több kérdésem 😊
több mint 5 éve
A Kövesd megeszi a Honvédot vacsorára a döntőben.Bozsiktól szokatlanul kritikus hangokHa a Honvédot kell ekézni, akkor nem szokatlan. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor dicsérte a Kispestet, mióta szagért.
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Klasszikus meccs volt, ha majd nosztalgiázunk a koronavíruson, ezt tuti elővesszükKulasszikus lesz az
Kampman
több mint 5 éve
Várható volt, teljesen megérdemelt Honvéd továbbjutás. A helyzeteket be kell lőni! (vagy a tiziket) Grat Ik!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Klasszikus meccs volt, ha majd nosztalgiázunk a koronavíruson, ezt tuti elővesszük
több mint 5 éve
Sima ügy volt. 😊
több mint 5 éve
Gera a 20. sort célozta meg 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Hát nem egy Gera Zoli...
több mint 5 éve
Jaj, de fázom ettől a Kukoc tizitől.Huh, de ő nem. 😊
több mint 5 éve
hát az nb1 legjobb bal lába nem hazudtolta meg magát!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Uzoma kapufa
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Úgy tudtam...
több mint 5 éve
az aztán a social distancing, egymásba karolva, maszk nélkül 😀Ettől a meccstől még a koronavírus is elmenekül.
Löfli
több mint 5 éve
az aztán a social distancing, egymásba karolva, maszk nélkül 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Colts stadionokban volt ez nagy divat anno akkortájt.miafaszom ez a hangzavar amúgy?Magnóról megy a hangulat, tipikus 2000 nézős soundtrack
Löfli
Kampman
több mint 5 éve
miafaszom ez a hangzavar amúgy?Bejátszott közönségzaj.
Löfli
több mint 5 éve
miafaszom ez a hangzavar amúgy?Magnóról megy a hangulat, tipikus 2000 nézős soundtrack
Löfli