NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Én csak azt nem értem, hogy a mai labdarúgásban miért nem minden gyengébb képességű csapat azt játssza, amit most a bosnyákok. Állandó fúrás-faragás, az ellen egyik legjobbjának lerúgása is max sárgát ér, hülye az, aki nem ezt csináljabaggio
azzal is max 0-0-át lehet kihozniKampman
Haha

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Nagyon idény eleji volt a forma, helyzetek voltak csak nem lőtték be.davemayer
A magyar foci 10 legnagyobb közhelye közül kettőt is besűrítettél egy mondatba 😀Kampman
tudom, de van olyan közhely ami igaz 😛 ez a sok pontatlanság mind abból adódott hogy fejben és fizikálisan is túl vannak pörgetve az alapozás miatt. Mondok egy másikat is: ha belövik az első helyzetben a helyzeteket biztos(!!! 😀 ) hogy nem ez az eredmény 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 323
Nagyon idény eleji volt a forma, helyzetek voltak csak nem lőtték be.davemayer
A magyar foci 10 legnagyobb közhelye közül kettőt is besűrítettél egy mondatba 😀
több mint 9 éve
mondjuk ezt a Sestákot is eddig max Lath 2.0-nak lehet mondani, semmi értékelhetőt nem csinált 1 félidő alatt. Nem erőltetném ezt az EL-t innen már, ha tovább is mennek köv körben tuti jön vmi erősebb csapat és még 2 kör kéne a csoportkörhöz, esélytelen. Magyar csapat az EL-csoportkört csak a bl-ből tudja elérni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 477 — Keep pounding
Örülök hogy villog a két állami pénznyelő.
Háromszáz bosnyák hangja hallatszik, a lényeg hogy működik a csoda klubmodell.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 081 — The Mathematician
a foci "törvénye" nem lehet ennyi helyzetet kihagyni büntetlenül

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
tipikus 21. századi soccer meccs volt, kár érte mert ez a bosnyák csapat jó de nem jobb a fradinál. Nagyon idény eleji volt a forma, helyzetek voltak csak nem lőtték be.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 306 — Je suis kobranadrág
Nyom a fradi a meccs 80%-ban, és az ő védelmük fárad el fejben. xD
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 561
Bakker az lehet, hogy nincs kommentátor hang a meccs alatt. Leltem egy streamet...felirat minden ok, de csak stadion hang van.

Szerk: Interjú hang van.

gecc..most kapták gólt.

Lehet jövő7en inkább kimegyek a gibraltári bajnok meccsére...még van esélyük tovább lépni.
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Az 5FT-os kép nem kamu, tiszteletjegy a neve, nem új találmány. Igaz a Tábor előénekesét azért tiltotta ki Elnök úr, mert a futsalcsapattól kapott tiszteletjegyekkel ment be a Puskásba háromszor. A kitiltás eltörlését persze felajánlotta, ha elfogadják a szkennert.repülőkacsa
Kattints már rá a képre és nézd meg, hogy milyen bénán van az 5 Ft előtti rész kipaintezve.

több mint 9 éve
just hajnal

több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Az 5FT-os kép nem kamu, tiszteletjegy a neve, nem új találmány. Igaz a Tábor előénekesét azért tiltotta ki Elnök úr, mert a futsalcsapattól kapott tiszteletjegyekkel ment be a Puskásba háromszor. A kitiltás eltörlését persze felajánlotta, ha elfogadják a szkennert.
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 323
Én csak azt nem értem, hogy a mai labdarúgásban miért nem minden gyengébb képességű csapat azt játssza, amit most a bosnyákok. Állandó fúrás-faragás, az ellen egyik legjobbjának lerúgása is max sárgát ér, hülye az, aki nem ezt csináljabaggio
azzal is max 0-0-át lehet kihozni
több mint 9 éve
csak én érzem úgy h Gera-Hajnal együtt a gyepen kicsit handicap?

amúgy inkább színház mint balkán az én álláspontom szerint
az meg hogy egyik tábor bírja idegenben a hangerőt másokkal nyugaton is így van

több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
Amiért a bounty sem jött be a szenteknél.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Én csak azt nem értem, hogy a mai labdarúgásban miért nem minden gyengébb képességű csapat azt játssza, amit most a bosnyákok. Állandó fúrás-faragás, az ellen egyik legjobbjának lerúgása is max sárgát ér, hülye az, aki nem ezt csinálja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A tévé közvetítések miatt nem járnak a családok meccsre 😀😀

m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-kiesett-a-sport-tv-harom-meccs-kepernyon-sajtohir-2426505peach
Nem néztem állandóan, de a Harmadik félidő azért nem tűnt rossz műsornak, főleg persze Betta és Rita miatt....

több mint 9 éve
Most szórakoztok, vagy tényleg benyeltek minden hülye Paintezést? 😀Schleck
A lényeget tekintve teljesen mindegy, hogy kamu vagy sem a kép. Teltházat megközelítő nézőszám sincs, kérdem én most akkor hol vannak a családok, mégiscsak nemzetközi kupamérkőzés, a gaz ultráktól sem kell tartani... A hangulat is felejtős, nem ehhez a klubhoz méltó, szégyen.Dub
hétköznap este nyáron szerintem a 7-8 ezres nézőszám ultrák nélkül teljesen rendben van főleg hogy az ellenfél sem olyan akire felkapná bárki a fejét.

A meccs érdekes mert sztem idén először a csapat egyáltalán nem azt csinálja amit Doll mondott nekik. Így is simán vezetniük kéne, bár nem rosszak a bosnyákok, a labdakihozatalaik egész tetszetősek. Kíváncsi vagyok Sesták Böde helyett vagy mellé jön-e majd.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A lényeget tekintve teljesen mindegy, hogy kamu vagy sem a kép. Teltházat megközelítő nézőszám sincs, kérdem én most akkor hol vannak a családok, mégiscsak nemzetközi kupamérkőzés, a gaz ultráktól sem kell tartani... A hangulat is felejtős, nem ehhez a klubhoz méltó, szégyen.Dub
Ha mindenképp szeretnél szálkát találni a szem...étben, akkor úgy is fogsz. Ha ettől neked jobb, akkor köpködj nyugodtan továbbra is az "igaz(s)i" ultrákkal szimpátiás fájást produkálva

több mint 9 éve
Tökéletes érvelés ez a "igaz, hogy kamu, de akár lehetne így is".

több mint 9 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
A lényeget tekintve teljesen mindegy, hogy kamu vagy sem a kép. Teltházat megközelítő nézőszám sincs, kérdem én most akkor hol vannak a családok, mégiscsak nemzetközi kupamérkőzés, a gaz ultráktól sem kell tartani... A hangulat is felejtős, nem ehhez a klubhoz méltó, szégyen.
több mint 9 éve
Fradinál is dolgoznak a ma esti telt házon. Aztán majd lehet jönni az ilyen-olyan statisztikákkal, hogy nincs is szükség a táborra, mert így is milyen fasza nézőszámok jöttek össze.
Dub
Szánalmas az egész.Kenny
Nem vagyok fradista, de gyalázat, hogy 300 bosnyák simán pariba van hangerőben egy Fradi pályán. Büszke lehet magára Kubatov...igazi szarházi, szégyen hogy a saját elnöke a Ferencváros legnagyobb ellensége. Van egy viszonylag jó csapatuk, pokoli hangulat lehetne a lelátón, erre mit csinál? Csak azért is ragaszkodik a szar szkenneréhez meg a kártyájához. És a családos dumája is megbukott már számtalanszor, nem töltötték meg ezúttal sem a családok a stadiont, még az 5 Ft-os szétosztogatott jegyekkel sem.

ui.: Egyébként azt kívánom essenek ki a picsába az EL-ből és bajnokok se legyenek. Nem azért mert különösebben bajom lenne velük, de minden egyes kudarc közelebb hozná ennek a patkánynak a bukását.Dub
Most szórakoztok, vagy tényleg benyeltek minden hülye Paintezést? 😀

több mint 9 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Fradinál is dolgoznak a ma esti telt házon. Aztán majd lehet jönni az ilyen-olyan statisztikákkal, hogy nincs is szükség a táborra, mert így is milyen fasza nézőszámok jöttek össze.
Dub
Szánalmas az egész.Kenny
Nem vagyok fradista, de gyalázat, hogy 300 bosnyák simán pariba van hangerőben egy Fradi pályán. Büszke lehet magára Kubatov...igazi szarházi, szégyen hogy a saját elnöke a Ferencváros legnagyobb ellensége. Van egy viszonylag jó csapatuk, pokoli hangulat lehetne a lelátón, erre mit csinál? Csak azért is ragaszkodik a szar szkenneréhez meg a kártyájához. És a családos dumája is megbukott már számtalanszor, nem töltötték meg ezúttal sem a családok a stadiont, még az 5 Ft-os szétosztogatott jegyekkel sem.

ui.: Egyébként azt kívánom essenek ki a picsába az EL-ből és bajnokok se legyenek. Nem azért mert különösebben bajom lenne velük, de minden egyes kudarc közelebb hozná ennek a patkánynak a bukását.
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-kiesett-a-sport-tv-harom-meccs-kepernyon-sajtohir-2426505peach
Csànyi vasàrnap 7kor NFL-t akar nézni 😊Höri
Ment a like, remélem jól olvastam a soraid között 😊peach
azért még a spanyol bajnokik ott vannak, szóval még ne éljük bele magunkat 😊

de legalább a tízórás meccseket vélhetően nem kell eltolva nézniZERO_L
Az eddig is csak egy csatornàn ment

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

Csànyi vasàrnap 7kor NFL-t akar nézni 😊Höri
Ment a like, remélem jól olvastam a soraid között 😊peach
azért még a spanyol bajnokik ott vannak, szóval még ne éljük bele magunkat 😊

de legalább a tízórás meccseket vélhetően nem kell eltolva nézni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/