NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
5
5
2:20, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
HahaÉn csak azt nem értem, hogy a mai labdarúgásban miért nem minden gyengébb képességű csapat azt játssza, amit most a bosnyákok. Állandó fúrás-faragás, az ellen egyik legjobbjának lerúgása is max sárgát ér, hülye az, aki nem ezt csináljabaggioazzal is max 0-0-át lehet kihozniKampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
tudom, de van olyan közhely ami igaz 😛 ez a sok pontatlanság mind abból adódott hogy fejben és fizikálisan is túl vannak pörgetve az alapozás miatt. Mondok egy másikat is: ha belövik az első helyzetben a helyzeteket biztos(!!! 😀 ) hogy nem ez az eredmény 😊Nagyon idény eleji volt a forma, helyzetek voltak csak nem lőtték be.davemayerA magyar foci 10 legnagyobb közhelye közül kettőt is besűrítettél egy mondatba 😀Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Kampman
28 323
Nagyon idény eleji volt a forma, helyzetek voltak csak nem lőtték be.davemayerA magyar foci 10 legnagyobb közhelye közül kettőt is besűrítettél egy mondatba 😀
több mint 9 éve
mondjuk ezt a Sestákot is eddig max Lath 2.0-nak lehet mondani, semmi értékelhetőt nem csinált 1 félidő alatt. Nem erőltetném ezt az EL-t innen már, ha tovább is mennek köv körben tuti jön vmi erősebb csapat és még 2 kör kéne a csoportkörhöz, esélytelen. Magyar csapat az EL-csoportkört csak a bl-ből tudja elérni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Örülök hogy villog a két állami pénznyelő.Háromszáz bosnyák hangja hallatszik, a lényeg hogy működik a csoda klubmodell.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
a foci "törvénye" nem lehet ennyi helyzetet kihagyni büntetlenül
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
tipikus 21. századi soccer meccs volt, kár érte mert ez a bosnyák csapat jó de nem jobb a fradinál. Nagyon idény eleji volt a forma, helyzetek voltak csak nem lőtték be.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Nyom a fradi a meccs 80%-ban, és az ő védelmük fárad el fejben. xD
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Bakker az lehet, hogy nincs kommentátor hang a meccs alatt. Leltem egy streamet...felirat minden ok, de csak stadion hang van.Szerk: Interjú hang van.
gecc..most kapták gólt.
Lehet jövő7en inkább kimegyek a gibraltári bajnok meccsére...még van esélyük tovább lépni.
több mint 9 éve
Az 5FT-os kép nem kamu, tiszteletjegy a neve, nem új találmány. Igaz a Tábor előénekesét azért tiltotta ki Elnök úr, mert a futsalcsapattól kapott tiszteletjegyekkel ment be a Puskásba háromszor. A kitiltás eltörlését persze felajánlotta, ha elfogadják a szkennert.repülőkacsaKattints már rá a képre és nézd meg, hogy milyen bénán van az 5 Ft előtti rész kipaintezve.
több mint 9 éve
just hajnal
több mint 9 éve
határbíró
242
Az 5FT-os kép nem kamu, tiszteletjegy a neve, nem új találmány. Igaz a Tábor előénekesét azért tiltotta ki Elnök úr, mert a futsalcsapattól kapott tiszteletjegyekkel ment be a Puskásba háromszor. A kitiltás eltörlését persze felajánlotta, ha elfogadják a szkennert.
több mint 9 éve
Kampman
28 323
Én csak azt nem értem, hogy a mai labdarúgásban miért nem minden gyengébb képességű csapat azt játssza, amit most a bosnyákok. Állandó fúrás-faragás, az ellen egyik legjobbjának lerúgása is max sárgát ér, hülye az, aki nem ezt csináljabaggioazzal is max 0-0-át lehet kihozni
több mint 9 éve
csak én érzem úgy h Gera-Hajnal együtt a gyepen kicsit handicap?amúgy inkább színház mint balkán az én álláspontom szerint
az meg hogy egyik tábor bírja idegenben a hangerőt másokkal nyugaton is így van
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 898
Én csak azt nem értem, hogy a mai labdarúgásban miért nem minden gyengébb képességű csapat azt játssza, amit most a bosnyákok. Állandó fúrás-faragás, az ellen egyik legjobbjának lerúgása is max sárgát ér, hülye az, aki nem ezt csináljabaggioAmiért a bounty sem jött be a szenteknél.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Én csak azt nem értem, hogy a mai labdarúgásban miért nem minden gyengébb képességű csapat azt játssza, amit most a bosnyákok. Állandó fúrás-faragás, az ellen egyik legjobbjának lerúgása is max sárgát ér, hülye az, aki nem ezt csinálja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A tévé közvetítések miatt nem járnak a családok meccsre 😀😀Nem néztem állandóan, de a Harmadik félidő azért nem tűnt rossz műsornak, főleg persze Betta és Rita miatt....
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-kiesett-a-sport-tv-harom-meccs-kepernyon-sajtohir-2426505peach
több mint 9 éve
hétköznap este nyáron szerintem a 7-8 ezres nézőszám ultrák nélkül teljesen rendben van főleg hogy az ellenfél sem olyan akire felkapná bárki a fejét.Most szórakoztok, vagy tényleg benyeltek minden hülye Paintezést? 😀SchleckA lényeget tekintve teljesen mindegy, hogy kamu vagy sem a kép. Teltházat megközelítő nézőszám sincs, kérdem én most akkor hol vannak a családok, mégiscsak nemzetközi kupamérkőzés, a gaz ultráktól sem kell tartani... A hangulat is felejtős, nem ehhez a klubhoz méltó, szégyen.Dub
A meccs érdekes mert sztem idén először a csapat egyáltalán nem azt csinálja amit Doll mondott nekik. Így is simán vezetniük kéne, bár nem rosszak a bosnyákok, a labdakihozatalaik egész tetszetősek. Kíváncsi vagyok Sesták Böde helyett vagy mellé jön-e majd.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Ha mindenképp szeretnél szálkát találni a szem...étben, akkor úgy is fogsz. Ha ettől neked jobb, akkor köpködj nyugodtan továbbra is az "igaz(s)i" ultrákkal szimpátiás fájást produkálvaMost szórakoztok, vagy tényleg benyeltek minden hülye Paintezést? 😀SchleckA lényeget tekintve teljesen mindegy, hogy kamu vagy sem a kép. Teltházat megközelítő nézőszám sincs, kérdem én most akkor hol vannak a családok, mégiscsak nemzetközi kupamérkőzés, a gaz ultráktól sem kell tartani... A hangulat is felejtős, nem ehhez a klubhoz méltó, szégyen.Dub
több mint 9 éve
Tökéletes érvelés ez a "igaz, hogy kamu, de akár lehetne így is".Most szórakoztok, vagy tényleg benyeltek minden hülye Paintezést? 😀SchleckA lényeget tekintve teljesen mindegy, hogy kamu vagy sem a kép. Teltházat megközelítő nézőszám sincs, kérdem én most akkor hol vannak a családok, mégiscsak nemzetközi kupamérkőzés, a gaz ultráktól sem kell tartani... A hangulat is felejtős, nem ehhez a klubhoz méltó, szégyen.Dub
több mint 9 éve
Dub
1 019
Most szórakoztok, vagy tényleg benyeltek minden hülye Paintezést? 😀SchleckA lényeget tekintve teljesen mindegy, hogy kamu vagy sem a kép. Teltházat megközelítő nézőszám sincs, kérdem én most akkor hol vannak a családok, mégiscsak nemzetközi kupamérkőzés, a gaz ultráktól sem kell tartani... A hangulat is felejtős, nem ehhez a klubhoz méltó, szégyen.
több mint 9 éve
Most szórakoztok, vagy tényleg benyeltek minden hülye Paintezést? 😀Nem vagyok fradista, de gyalázat, hogy 300 bosnyák simán pariba van hangerőben egy Fradi pályán. Büszke lehet magára Kubatov...igazi szarházi, szégyen hogy a saját elnöke a Ferencváros legnagyobb ellensége. Van egy viszonylag jó csapatuk, pokoli hangulat lehetne a lelátón, erre mit csinál? Csak azért is ragaszkodik a szar szkenneréhez meg a kártyájához. És a családos dumája is megbukott már számtalanszor, nem töltötték meg ezúttal sem a családok a stadiont, még az 5 Ft-os szétosztogatott jegyekkel sem.Fradinál is dolgoznak a ma esti telt házon. Aztán majd lehet jönni az ilyen-olyan statisztikákkal, hogy nincs is szükség a táborra, mert így is milyen fasza nézőszámok jöttek össze.Szánalmas az egész.Kenny
Dub
ui.: Egyébként azt kívánom essenek ki a picsába az EL-ből és bajnokok se legyenek. Nem azért mert különösebben bajom lenne velük, de minden egyes kudarc közelebb hozná ennek a patkánynak a bukását.Dub
több mint 9 éve
Dub
1 019
Nem vagyok fradista, de gyalázat, hogy 300 bosnyák simán pariba van hangerőben egy Fradi pályán. Büszke lehet magára Kubatov...igazi szarházi, szégyen hogy a saját elnöke a Ferencváros legnagyobb ellensége. Van egy viszonylag jó csapatuk, pokoli hangulat lehetne a lelátón, erre mit csinál? Csak azért is ragaszkodik a szar szkenneréhez meg a kártyájához. És a családos dumája is megbukott már számtalanszor, nem töltötték meg ezúttal sem a családok a stadiont, még az 5 Ft-os szétosztogatott jegyekkel sem.Fradinál is dolgoznak a ma esti telt házon. Aztán majd lehet jönni az ilyen-olyan statisztikákkal, hogy nincs is szükség a táborra, mert így is milyen fasza nézőszámok jöttek össze.Szánalmas az egész.Kenny
Dub
ui.: Egyébként azt kívánom essenek ki a picsába az EL-ből és bajnokok se legyenek. Nem azért mert különösebben bajom lenne velük, de minden egyes kudarc közelebb hozná ennek a patkánynak a bukását.
több mint 9 éve
Az eddig is csak egy csatornàn mentazért még a spanyol bajnokik ott vannak, szóval még ne éljük bele magunkat 😊Ment a like, remélem jól olvastam a soraid között 😊peachA tévé közvetítések miatt nem járnak a családok meccsre 😀😀Csànyi vasàrnap 7kor NFL-t akar nézni 😊Höri
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-kiesett-a-sport-tv-harom-meccs-kepernyon-sajtohir-2426505peach
de legalább a tízórás meccseket vélhetően nem kell eltolva nézniZERO_L
több mint 9 éve
azért még a spanyol bajnokik ott vannak, szóval még ne éljük bele magunkat 😊Ment a like, remélem jól olvastam a soraid között 😊peachA tévé közvetítések miatt nem járnak a családok meccsre 😀😀Csànyi vasàrnap 7kor NFL-t akar nézni 😊Höri
de legalább a tízórás meccseket vélhetően nem kell eltolva nézni
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/