Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 849 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Erős ez a német kapusiskola, csak szegény majd 10 év múlva talán védhet a válogatottban 😀
Kenny
ez mire jott ? 😊
ZoliMP
Nübelt elvitte a Bayern.
Kenny
Kemény h Neuer után újra a Schalkeből jöhet a kövi generációs Bayern kapus. Bár Neuer még nem annyira öreg azért.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 699 — Lucas Scott
Erős ez a német kapusiskola, csak szegény majd 10 év múlva talán védhet a válogatottban 😀
Kenny
ez mire jott ? 😊
ZoliMP
Nübelt elvitte a Bayern.
Kenny
Lesz meg itt harc h most ki hány meccsen véd jövőre. Amúgy a schalke 11 akiket ingyen szórakoztak el elég vicces ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 513 — Omar's Coming Yo!
Kenny
ez mire jott ? 😊
ZoliMP
Nübelt elvitte a Bayern.

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
Kenny
ez mire jott ? 😊
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 513 — Omar's Coming Yo!

több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 112
Akik ma felcsútra igazoltak azok állami ösztöndíjas ,külföldi cserediákok?
gordon
Nekem az akadémiának összedobott milliárdok újabb, nagyszerű férfimunkával elért nemzethy sikereinek tűnnek.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Akik ma felcsútra igazoltak azok állami ösztöndíjas ,külföldi cserediákok?
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
Milyen cseresorunk van bzmg. Harvey Elliott, Curtis Jones, Nathaniel Phillips, Neco Williams. Egy Premier League meccsen.
Mikey
meg Origi, a legenda.

egyébként Elliott szerintem simán beférne, a Villa ellen sem tolta szarul, pedig náluk a kezdő 60 százaléka játszott.
slowmotion
Direkt csak a négy U23-ast írtam.

Elliott szerintem is beférne még a PL-ben is, csereként biztosan. Vártam is, hogy ma kap majd vagy 20 percet. Erre kapott egyet. 😕
Mikey
Majd a Neverton ellen kap sok percet
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 914
Szerintem ez a Pool már februárban bajnok lesz 😀
több mint 6 éve
Milyen cseresorunk van bzmg. Harvey Elliott, Curtis Jones, Nathaniel Phillips, Neco Williams. Egy Premier League meccsen.
Mikey
meg Origi, a legenda.

egyébként Elliott szerintem simán beférne, a Villa ellen sem tolta szarul, pedig náluk a kezdő 60 százaléka játszott.
slowmotion
Direkt csak a négy U23-ast írtam.

Elliott szerintem is beférne még a PL-ben is, csereként biztosan. Vártam is, hogy ma kap majd vagy 20 percet. Erre kapott egyet. 😕

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 959
A 2 ufó és a futottak még ...

index.hu/sport/2020/01/02/messi_lotte_a_legtobb_golt_a_2010-es_evekben/
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
Mikey
meg Origi, a legenda.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
 twitter.com/btsportfootball/status/1212497533857128448
több mint 6 éve
a 78. percben nem volt elmaradt 11-es a MU-nek?
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Verjük a MUt és semmi komment 😀 pedig még Pepe is gólt szerzett
Heisman Trophy
Nem is a az erdekes, hogy nyertek. Marmint nekem. most mindegy, hogy erloebb vannak, nem is tudom, 3 helyel? Nem nezem meg, mert mindegy.
Ami erdekes, az Arteta. Bevezetett egy olyan tamadofocit, ami meccsek ota, ami szebb es eredmenyesebb. Marmint az elozo mecscen is ha Leno nem elete hibajat hozza ossze, akkor nyertek volna szvsz. De eleve tobb a golhelyzet, es a minosegi golhelyzetek. Eddig random egyeni megoldasok, rogzitett helyzetek hoztak barmit. most pedig igazi focit latunk. Ettol meg persze a portugal vonal megjott, hogy elsodlegesen ne kapj golt. Amihez kell majd tehetseg hatulra, meg nem artana, ha felepulne par vedo. De egesz mas Arsenal latok, mint par hete. Nem is birjak vegigfutni a meccsekket. Minden alkalommal szo szerint begorcsol valaki. Lacazette is ma peldaul. Nincsenek hozzaszokva.
Meglatjuk hova vezet ez. Ma egy sima gyozelemhez. Oruljunk ennek, mar aki nekil szurkol.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
Heisman Trophy
9 évvel ezelőtt ez jelentett vilna vmit, de most pff? Középcsapatok összevesznek a koncon 😛 😉 😊 ( írom ezt mai fantasztikus teljesítményünk után a Soton ellen) 😊
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 676 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 123 — #NoStress
Vécseit tényleg nem értettem. Nem játszott rosszul kint, azt meg nem veszem be hogy “nem volt jobb ajánlat” mondata esetleg elfog-e sülni, mert biztos volt.
Coolearie
Jobb pénz vszeg nem.
csebi
Őszintén, én sem értem.
Biztos voltak más szempontok, család stb.
Sinisa
Van egy gyereke, meg felesége, de ők is kint éltek vele.
Coolearie
Régen rossz, ha egy magyar klub anyagilag ugyan annyit vagy jobbat tud ajánlani mint egy svájci csapat....
FLZOLI
Szerintem kicsit túl van misztifikálva ez a Svájci liga. Semmi extra. Az, hogy több pénzt kapnak itthon meg alap már régóta. Tudok pár összeget, lesokkolódnál mennyit kapnak 😀
Kenny
egyrészt jobban fizet, másrészt a luxuscikkek itthon olcsóbbak még mindig, mint kint. Itt könnyebb gucciban jampiskodni, Pest szép város, az iram nem megterhelő, mi kell még? Középszernek megágyazva.
Amadeus
Kint nem vásárolsz, vagy itthon?
Egy sima Polo Ralph Lauren piképóló az Andrássyn 40ezer, Parndorfban 20-30 euro. Gucci táska itthon 200ezertől, kint 3-400 euro, de az MK vagy Furla táskák is hasonlóképp, itthon két-háromszor annyiba kerülnek.
A luxuscikkek itthon sokkal drágábbak, mint kint.
Sobri Jóska
szerinted Parndorfba megy Luganoból a kettővel korábbi kollekcióért? A top tier éttermek is itt drágábbak nem? Azért nyaral itt fél Milano.
Amadeus
Luxuscikket írtál, nem szolgáltatást.
Az étterem utóbbi.
Az nyilván Pesten olcsóbb, a luxuscikkek (táska, cipő, ruházat) viszont ugyanazok kint, mint itthon, mégis itthon sokkal drágább.

több mint 6 éve
Jól van, a kedvenc angol csapatom is átvette Műringyó stílusát.
Borzalom. Ettől féltem...
több mint 6 éve
Cubehor Los Angeles Rams 325
Kezezések megítélésében jobban működik az angoloknál a VAR, ezért az Alderweireld esetért egy olasz vagy német VAR 100%, hogy adott volna egy kamutizenegyest.
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 515
Vécseit tényleg nem értettem. Nem játszott rosszul kint, azt meg nem veszem be hogy “nem volt jobb ajánlat” mondata esetleg elfog-e sülni, mert biztos volt.
Coolearie
Jobb pénz vszeg nem.
csebi
Őszintén, én sem értem.
Sinisa
Coolearie
Régen rossz, ha egy magyar klub anyagilag ugyan annyit vagy jobbat tud ajánlani mint egy svájci csapat....
FLZOLI
Szerintem kicsit túl van misztifikálva ez a Svájci liga. Semmi extra. Az, hogy több pénzt kapnak itthon meg alap már régóta. Tudok pár összeget, lesokkolódnál mennyit kapnak 😀
Kenny
egyrészt jobban fizet, másrészt a luxuscikkek itthon olcsóbbak még mindig, mint kint. Itt könnyebb gucciban jampiskodni, Pest szép város, az iram nem megterhelő, mi kell még? Középszernek megágyazva.
Amadeus
Egy sima Polo Ralph Lauren piképóló az Andrássyn 40ezer, Parndorfban 20-30 euro. Gucci táska itthon 200ezertől, kint 3-400 euro, de az MK vagy Furla táskák is hasonlóképp, itthon két-háromszor annyiba kerülnek.
Sobri Jóska
szerinted Parndorfba megy Luganoból a kettővel korábbi kollekcióért? A top tier éttermek is itt drágábbak nem? Azért nyaral itt fél Milano.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 660 — Whoops, looks like something went wrong.
Hat igen. Es ezen a Grealish golon a fantasym mehet el. 😶
Stez
Rúgott helyette mégegyet 😊
tüsi91
Es a masik golnal is az ove az assist. Mondjuk ez a gol elvetel nagyon pitianer volt. Mar megint kicentigettek a ket passzal korabban jatekba avatkozo Wesley cipojenek a sarkat, es a vonalat lazan be tudtak volna huzni ugy, hogy az ne legyen les. Angliaban egyszeruen nem tudjak hasznalni az amugy hasznos es jo vart.

több mint 6 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Hat igen. Es ezen a Grealish golon a fantasym mehet el. 😶
Stez
Rúgott helyette mégegyet 😊
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 123 — #NoStress
Coolearie
Jobb pénz vszeg nem.
csebi
Őszintén, én sem értem.
Sinisa
Coolearie
FLZOLI
Kenny
Amadeus