Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Majd megkérjük Shawnkát vagy Baggiot. 😊saját magamat betenni aranyköpésekbe túlzásnak érzem 😀küldjetek linket!!Ez mehetne aranyköpésekbe 😀
Löfli
Kampman
Löfli
több mint 5 éve
miafaszom ez a hangzavar amúgy?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
saját magamat betenni aranyköpésekbe túlzásnak érzem 😀küldjetek linket!!Ez mehetne aranyköpésekbe 😀
Löfli
Kampman

Don't blink!
több mint 5 éve
Úgy tudtam. 😊
több mint 5 éve
de szarul lőtte
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Jöhetne egy maratoni büntetőpárbaj, hogy átnyúljon éjfél utánra.Nem, egyik oldalt több a piros szék, ezért jobban hazai pályának érzi a Honvéd
Sorsolnak, hogy melyik kapura rúgnak. Üres stadionban nem mindegy? 😀
Kampman
több mint 5 éve
küldjetek linket!!

Don't blink!
több mint 5 éve
Jöhetne egy maratoni büntetőpárbaj, hogy átnyúljon éjfél utánra.Sorsolnak, hogy melyik kapura rúgnak. Üres stadionban nem mindegy? 😀
több mint 5 éve
Annyi pénzért nem is baj ha szenvednek kicsitGondolom fárasztó volt az otthon tespedes a karantén idején, megterhelő a meccs 60 cserével és 2 ivó szünettel... Biztos a melegÉs még csak most jön a szerda-szombat tempó, ezek június végére be fognak szarni.
FLZOLI
Kampman
több mint 5 éve
Eldőlt a meccs, golvago a pályánBeküldték tizenegyest lőni.
FLZOLI
több mint 5 éve
Gondolom fárasztó volt az otthon tespedes a karantén idején, megterhelő a meccs 60 cserével és 2 ivó szünettel... Biztos a melegÉs még csak most jön a szerda-szombat tempó, ezek június végére be fognak szarni.
FLZOLI
több mint 5 éve
Minden van itt már lassan, kivéve a gólt...
több mint 5 éve
Gondolom fárasztó volt az otthon tespedes a karantén idején, megterhelő a meccs 60 cserével és 2 ivó szünettel... Biztos a meleg
több mint 5 éve
Ez lenne büntető, nem a tizenegyespárbaj. twitter.com/csszaniszlo/status/1265391660034330626
több mint 5 éve
az előbb azért benyögte, hogy a honvédnak nincs több cseréje, most meg okoskodik 😀Sipi jót tenne neki itt is... Nem tűnne ekkora kóklernek
same old Knézy
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
az előbb azért benyögte, hogy a honvédnak nincs több cseréje, most meg okoskodik 😀 same old Knézy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Solymosi Crazy szinten ura a helyzetnek... Az, hogy ma már 3-szor eltalálta a kaput, smafu? 😊a gyapjas puhos gyerek, akit a kommentátor végig hypeol, és csereként beállva úgy mozog mint egy ötvenéves öreg úrha a két meccsen bogesz helyett kantát hozza be a sok pontrúgásból egyet tuti bevert volna.Who dö fák íz Bogesz?
Így aztán végképp nem értem, hogy miért kellett hosszabbítani vele, ha most se tudja berakni...
eaglesmcnabb
FLZOLI
eaglesmcnabb
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Szabálytalan csere miatt kizarjak mindkettőt és beugrik a Felcsút döntőzni
több mint 5 éve
Áh tényleg, ő itt szomorítja a népet. Azt hittem a fater elvesztette a kaszinóban őt is és most szexrabszolga egy gazdag Ázsiai birtokánBognár Jr.ha a két meccsen bogesz helyett kantát hozza be a sok pontrúgásból egyet tuti bevert volna.Who dö fák íz Bogesz?
Így aztán végképp nem értem, hogy miért kellett hosszabbítani vele, ha most se tudja berakni...
eaglesmcnabb
FLZOLI
iktriad
több mint 5 éve
a gyapjas puhos gyerek, akit a kommentátor végig hypeol, és csereként beállva úgy mozog mint egy ötvenéves öreg úrha a két meccsen bogesz helyett kantát hozza be a sok pontrúgásból egyet tuti bevert volna.Who dö fák íz Bogesz?
eaglesmcnabb
FLZOLI
Szerkesztette: eaglesmcnabb