NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
44
6
2:20, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Egyszerű. Most másik csapat csüng az állami csecsen. Mindenkinek nem jut tej.Szombathelyi infók szerint fenntről szóltak, hogy hová megy Radó. Állítólag pont Újpesten tárgyalt amikor szóltak neki, hogy eladták a Fradi padjára.
több mint 9 éve
ez a vidi gyengébb mint a tavalyi és nem csak azért mert most hiányzik 3 kezdőjátékos. vajon miért nem erősítették meg normálisan ezt a keretet? nem volt pénz rá? reméljük ezt a kört még megcsinálják de tuti nem érik majd el egyik csoportkört sem...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Ezt a Radó ügyet vki átlátja? Ki volt itt a hunyó, a Fradi, a Haladás vagy csak ennyire béna volt az Újpest?ZERO_LRadót régóta akarta a Fradi de sokat kért érte a Hali. Aztán idén lehet h kicsit lejjebb adtak az igényekből + bejött a képbe az Újpest akik le is akarták szerződtetni. Megállapodtak, aztán gondolom a Hali szólt a Fradinak vagy a Fradi lépett megint de matchelték az újpesti ajánlatot Ugraival meg zsével és gondolom így ez Radó döntése volt h melyiket választotta.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Ezt a Radó ügyet vki átlátja? Ki volt itt a hunyó, a Fradi, a Haladás vagy csak ennyire béna volt az Újpest?ZERO_LSzóban megegyeztek az Újpesttel, de már tudtak a Fradi érdeklődéséről is, elmondták Orosznak, hogy mennyit fizet az Újpest, ők pedig megfejelték és gyorsan aláírtak. Nincs már súlya az adott szónak, így üzletelj jövőben a Haladással...
több mint 9 éve
Ezt a Radó ügyet vki átlátja? Ki volt itt a hunyó, a Fradi, a Haladás vagy csak ennyire béna volt az Újpest?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Mikey
18 751
index.hu/sport/futball/2015/06/18/atigazolasi_hirek_pletykak_es_a_nagy_betus_elet/a_pool_30_millio_euros_ajanlatot_keszul_tenni_egy_oroszert/pontosan semmi valóságalapja.
Nem tudom mi a vaóságalapja, de olyan igazi Pool húzásnak tünik.zinedine5
több mint 9 éve
index.hu/sport/futball/2015/06/18/atigazolasi_hirek_pletykak_es_a_nagy_betus_elet/a_pool_30_millio_euros_ajanlatot_keszul_tenni_egy_oroszert/Nem tudom mi a vaóságalapja, de olyan igazi Pool húzásnak tünik.
több mint 9 éve
www.walesonline.co.uk/sport/football/europa-league-newtown-rivals-valletta-9564028ezt nem értem én sem.tök érdekes egyébként, hogy a balkáni különítmény véletlenül nem kap vízumot. három napot se lesznek ott, és hát nem tudom elképzelni, hogy a festői Wales-ben hirtelen dobbantanának... érdekes, na.slowmotionMost nem tudom eldönteni, hogy mit akartál ezzel a kommenttel. De ugye nem arra gondolsz, hogy a a millió fölött kereső játékosok majd elmennek inkább Walse-be illegális bevándorlónak?Schleck
mi a pélóért nem sikerült megadni három idegenlégiósnak a vízumot, amikor nem nagyon kell attól tartani, hogy disszidálnának? mit csináltak volna a velsziek, ha az albánokkal sorsolják őket össze? vízum hiányában nem tud kiállni a Skenderbeu, és 3:0-val igazolják a meccset? és ha a Partizannal?
vagy a fehérvári technikai személyzet volt olyan ügyes, hogy nem adták be időben a kérelmet?slowmotion
Nem az első hasonló ügye a walesieknek, de Skóciában is volt már valami hasonló párszor. Az UEFA közbeszólhatna szerintem, mert ez nem túl fair.
több mint 9 éve
ezt nem értem én sem.Most nem tudom eldönteni, hogy mit akartál ezzel a kommenttel. De ugye nem arra gondolsz, hogy a a millió fölött kereső játékosok majd elmennek inkább Walse-be illegális bevándorlónak?SchleckA Vidi 18 fős kerettel indult útnak a Bajnokok Ligája selejtezőre. A Szuperkupa-döntőn a bokájára rúgást kapó Feczesin Róbert és az egyik edzésen húzódást szenvedett Rémi Marevál sérülése sajnos nem jött rendbe, míg Braniszlav Danilovics, Filip Pajovics és Mirko Ivanovszki adminisztrációs problémák miatt nem kapott időben vízumot, így Bernard Casoni velük nem számolhat a walesi bajnok elleni összecsapáson.tök érdekes egyébként, hogy a balkáni különítmény véletlenül nem kap vízumot. három napot se lesznek ott, és hát nem tudom elképzelni, hogy a festői Wales-ben hirtelen dobbantanának... érdekes, na.slowmotion
érdekes lesz, se kapus se csatár. még jó hogy jorge topiktárs egy vállrándítással elintézte hogy Nalepa lerúgta Feczesint a SZK-n, mert hát az normális.petey
mi a pélóért nem sikerült megadni három idegenlégiósnak a vízumot, amikor nem nagyon kell attól tartani, hogy disszidálnának? mit csináltak volna a velsziek, ha az albánokkal sorsolják őket össze? vízum hiányában nem tud kiállni a Skenderbeu, és 3:0-val igazolják a meccset? és ha a Partizannal?
vagy a fehérvári technikai személyzet volt olyan ügyes, hogy nem adták be időben a kérelmet?
több mint 9 éve
Most nem tudom eldönteni, hogy mit akartál ezzel a kommenttel. De ugye nem arra gondolsz, hogy a a millió fölött kereső játékosok majd elmennek inkább Walse-be illegális bevándorlónak?A Vidi 18 fős kerettel indult útnak a Bajnokok Ligája selejtezőre. A Szuperkupa-döntőn a bokájára rúgást kapó Feczesin Róbert és az egyik edzésen húzódást szenvedett Rémi Marevál sérülése sajnos nem jött rendbe, míg Braniszlav Danilovics, Filip Pajovics és Mirko Ivanovszki adminisztrációs problémák miatt nem kapott időben vízumot, így Bernard Casoni velük nem számolhat a walesi bajnok elleni összecsapáson.tök érdekes egyébként, hogy a balkáni különítmény véletlenül nem kap vízumot. három napot se lesznek ott, és hát nem tudom elképzelni, hogy a festői Wales-ben hirtelen dobbantanának... érdekes, na.slowmotion
érdekes lesz, se kapus se csatár. még jó hogy jorge topiktárs egy vállrándítással elintézte hogy Nalepa lerúgta Feczesint a SZK-n, mert hát az normális.petey
több mint 9 éve
A Vidi 18 fős kerettel indult útnak a Bajnokok Ligája selejtezőre. A Szuperkupa-döntőn a bokájára rúgást kapó Feczesin Róbert és az egyik edzésen húzódást szenvedett Rémi Marevál sérülése sajnos nem jött rendbe, míg Braniszlav Danilovics, Filip Pajovics és Mirko Ivanovszki adminisztrációs problémák miatt nem kapott időben vízumot, így Bernard Casoni velük nem számolhat a walesi bajnok elleni összecsapáson.tök érdekes egyébként, hogy a balkáni különítmény véletlenül nem kap vízumot. három napot se lesznek ott, és hát nem tudom elképzelni, hogy a festői Wales-ben hirtelen dobbantanának... érdekes, na.
több mint 9 éve
Amiről már volt szó: QPR 9.8millió fontot (13.5 millió euró kb) kap Sterlingért.
😀 not bad
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
A Vidi 18 fős kerettel indult útnak a Bajnokok Ligája selejtezőre. A Szuperkupa-döntőn a bokájára rúgást kapó Feczesin Róbert és az egyik edzésen húzódást szenvedett Rémi Marevál sérülése sajnos nem jött rendbe, míg Braniszlav Danilovics, Filip Pajovics és Mirko Ivanovszki adminisztrációs problémák miatt nem kapott időben vízumot, így Bernard Casoni velük nem számolhat a walesi bajnok elleni összecsapáson.érdekes lesz, se kapus se csatár. még jó hogy jorge topiktárs egy vállrándítással elintézte hogy Nalepa lerúgta Feczesint a SZK-n, mert hát az normális.
több mint 9 éve
Igazoljátok inkább vissza Némót. 😊Ez már megint hatalmas gólpassz volt: www.mlssoccer.com/video/2015/07/13/goal-kevin-ellis-heads-home-beautifully-served-cross#ooid=xiM2U2djrItJJGT78FGWsuNQiqzk-0pX
több mint 9 éve
Lakazetta nem jön hozzánk. Egyértelműen kinyilvánította, hogy ha távozik is BL-be akar szerepelni. Sajnos...
Liverpool Fc
több mint 9 éve
a többi kérőnek is ugyan úgy van pénze, ez eddig sem volt akadály, a kérdés csak az hogy a Lyon el akarja-e adni
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
"van az a pénz" erre gondoltamIgen, Lacazette 😀volt róla szó hogy ha 50et kapunk sterlingért akkor azt beforgatjuk Reusbacsak aztán ne Bentekére költsétek, hahaha 😀ZERO_LRaheem Sterling will miss Liverpool's pre-season tour of Australia and the Far East as the club have opened talks with manchester City over a possible transfer.Liverpool EchoZsák a foltját.
40 millió font felett lesz az ára, ez konkrétan rablás. Hahahaha. 😊Mikey
meglepődnék ha sikerülne
inkább Lacazette a tippem ennyiért ami szintén overkill de inkább mint BentekeNegritis
sorban állnak érte a BL csapatok és jelenleg is sima BL résztvevő csapat húzóembere, nyilván van realitása a PoolnálZERO_L
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Mikey
18 751
csak aztán ne Bentekére költsétek, hahaha 😀ZERO_LNa ja, ha Benteke jön, felköpök és aláállok a front office tagjai helyett is. 😀
több mint 9 éve
Igen, Lacazette 😀volt róla szó hogy ha 50et kapunk sterlingért akkor azt beforgatjuk Reusbacsak aztán ne Bentekére költsétek, hahaha 😀ZERO_LRaheem Sterling will miss Liverpool's pre-season tour of Australia and the Far East as the club have opened talks with manchester City over a possible transfer.Liverpool EchoZsák a foltját.
meglepődnék ha sikerülne
inkább Lacazette a tippem ennyiért ami szintén overkill de inkább mint BentekeNegritis
sorban állnak érte a BL csapatok és jelenleg is sima BL résztvevő csapat húzóembere, nyilván van realitása a Poolnál
több mint 9 éve
ozibozi
17 156
ennyiért azonnal el kell adni
több mint 9 éve
Sterlingtől 50 milkóért szabadulnak...oziboziElv. a hivatalos egy 44+5M font = 61+7 M euro.
😊 😊 😊 Remek képességei vannak, de nagyképű, nincs meg benne az alázat és szerintem nem fog sose kijönni belőle ami lehetne. Egy jó játékos lesz, de nem sztár. /De mindenek ellenére azért drukkolok neki, én kedveltem a játékát./ De még jobban kedvelem az érte kapott összeget!
u.i.: Nevelési költség miatt ha jól tudom 15 v 20% az eladási árból egyébként a QPR-hoz fog kerülni.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
volt róla szó hogy ha 50et kapunk sterlingért akkor azt beforgatjuk Reusbacsak aztán ne Bentekére költsétek, hahaha 😀ZERO_LRaheem Sterling will miss Liverpool's pre-season tour of Australia and the Far East as the club have opened talks with manchester City over a possible transfer.Liverpool EchoZsák a foltját.
meglepődnék ha sikerülne
inkább Lacazette a tippem ennyiért ami szintén overkill de inkább mint Benteke
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
ozibozi
17 156
Sterlingtől 50 milkóért szabadulnak...(fontban)
több mint 9 éve
csak aztán ne Bentekére költsétek, hahaha 😀Raheem Sterling will miss Liverpool's pre-season tour of Australia and the Far East as the club have opened talks with manchester City over a possible transfer.Liverpool EchoZsák a foltját.
több mint 9 éve
kár a FussballGott-ért 😕
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.