Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 950
Mekkora balfasz csapat ez az Arsenal 😀
Kenny
Azért azt is említsük meg a rend kedvéért, hogy az a Jorginho egyenlített akinek már nem szabadott volna pályán lennie...
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
Haaland. Dortmund.
Kenny
Zseniális karrier move a srácnak.
De amin leakadtam, az az ára: 18 M font....
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 513 — Omar's Coming Yo!
Vécsei, hányinger.
Ennyi.

Újabb zsoldos geci megy a szovjetexkispesti gyűjtőbe.
gabokocka
Nincs már olyan, hogy klubhűség.
Haza két csapatba igazolhat bárki aki akar még valamit a karrierjétől.
Kenny
Haza egy csapatba se igazol senki, aki akar vmit a karrierjétől.
De legalább most már tudom, eddig miért nem került a válogatott keret közelébe.
gabokocka
Ezzel nem értek egyet, de teljesen mindegy mit mondok a Fradival kapcsolatban neked.

több mint 6 éve
Mekkora balfasz csapat ez az Arsenal 😀

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 270 — Invisible man
Szép öklözés Leno, hogy raknád belé.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Ne már hogy az LB poszt gyenge pont. Robertson kb. Top3 LB a világon.
Mikey
mivel "low key" így aki nem néz meccseket annak a szemében kuka
Negritis
Robertson siman jobb TAAnal. Csak mivel az angoloknak kb. Neville ota nem volt normalis jobb bekjuk, masfel eve a csucsra van hyoe-olva TAA, Robertson meg ugye nem angol, igy ot nem koronazzak. Egyelore.
Stez
A nincs balhátvédje a Poolnak a világ vicce. 😀
Robertsonra a top3 is elég light jelző. De ok. Viszont a top3 az olyan alsó hangon van meg, minthogy Messi top3 playa a posztján.

TAA pedig a PL top3-as listáján van ha jól tudom kialakított helyzetekben. De Bruyne és társai mellett, miközben a srác egy JOBB HÁTVÉD! Gólpasszban tavaly 15öt osztott ki egész évben idén már most 10-nél jár.

TAA nem a világ legjobb jobbhátvédje, de kb legjobb (szigorúan vett) szélsője is. Ja és 21 éves, na ná hogy stárolják mert Kane mellett Anglia legjobb játékosa (nyilván kevésbé kulcs poszton így nem is fogják hozzá mérni kb sose).

A Pool kb 2 éve a játékának nagy részét arra támasztja, hogy a két back felszántja a pályát és fossák a labdákat középre - jól és eredményesen. A Salah hype na az lufi volt és látjuk, hogy nem tudja azt fent tartani, de TAA ha a támadásépítésben nyújtott teljesítményét levesszük is világklasszis.

Itt pedig a transfermarkt legértékesebb védő listája. Erre nyilván van aki ad, van aki nem, mindenesetre komoly:

alatriste
Tudjuk jól, hogy a brit játékosokat mennyire túlárazzák, még a legnagyobb kóklerekért is 10-20-30 millió fontokat dobálgattak már régóta.

Egyébként ha szerintetek van Dijk és TAA TOP1 a posztján (szerintem egyik sem az) akkor Robertson a TOP3-al tényleg gyengébb, ergó gyenge pont 😊 Jó ez csak vicc, tényleg nem láttam elégszer, hogy a munkás énjén túl a hozzáadott értékét is lássam konstans.

Érdekes azért az LB poszt világszinten, mert az Alex Sandro, Alaba, Alba, Robertson négyes egyike sincs igazából közel az elmúlt évek legjobbjaihoz a poszton (Marcelo, Lahm, Ashley Cole). Aztán a Roberto Carlos féle szintet már ne is említsük....
FLZOLI
Szóval nem láttad elégszer, de ítélkezel, oké.

Amúgy komolyan érdekel, hogy van Dijknál ki jobb középső védő szerinted.
Mikey
Sergio Ramos 😝😅
warr_b
Majd ha a holland is eldönt egy BL elődöntőt meg megmenti a csapatát az utolsó percben a döntőben akkor lehet egy lapon említeni őket 😊

Még mielőtt itt a Pool agresszív kismalac fanatikusai itt vért köpnének...FLZOLI
Másra nem reagálnék, mert én nem szoktam, ha a másik oldalról nem tudok eleget.
De komolyan mondom, hogy a legkulturáltabb focidrukker brigád ez a kb. 8 emberből álló kis Liverpool mag, akik itt a fórumon vagyunk. Olvasgatok én sokfelé, de ennyire objektív társaságot nem éppen találsz ha fociról van szó. Szóval ezt itt indokolatlannak érzem, de lelked rajta. Valaki biztos megbántott már többször, mert imádod ezt hozzátenni félévente legalább a topichoz.

Szerkesztette: kristóf17
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 959
magyarországon csakis pinyő, ő top 3
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 754 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
“ A fiatal Boér Gábor, a rutinos Mészöly Géza, a korábbi diósgyőri edző, Vitelki Zoltán, vagy a csapat egykori szakvezetője, Supka Attila lehet a Debrecen új vezetőedzője.”

Azért erre kelni... 😀😀😀D
#JC6
Supka szvsz Top 5 edző Magyarországon, ha nem szarból kell várat építenie.
több mint 6 éve
Haaland. Dortmund.

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 959
Chelsea nem jött ki az öltözőből. Mintha
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 233 — Keep pounding
Vécsei, hányinger.
Ennyi.

gabokocka
Kenny
Haza egy csapatba se igazol senki, aki akar vmit a karrierjétől.
De legalább most már tudom, eddig miért nem került a válogatott keret közelébe.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Vécsei, hányinger.
Ennyi.

gabokocka

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 233 — Keep pounding
Vécsei, hányinger.
Ennyi.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 914
“ A fiatal Boér Gábor, a rutinos Mészöly Géza, a korábbi diósgyőri edző, Vitelki Zoltán, vagy a csapat egykori szakvezetője, Supka Attila lehet a Debrecen új vezetőedzője.”

Azért erre kelni... 😀😀😀D
#JC6
Bódogon kívül van elérhető magyar edző akinek örülnél?
kristof
Sajnos nincs magyar edzőképzés. Vagyis van, csak a sajnos a belső körbe lehetetlen bekerülni.
NB3-ban van pár fiatal, tehetséges edző, nagyon jó lenne egy vérfrissítés, csakhát annyira zárt a rendszer (tulajok, edzők, játékosok), hogy soha a büdös életben nem lesz változás 😀
Bódognak örülnék, Véber se lenne rossz, de nem a szakmai hozzáértése miatt 😀
Boér jól indult, de rosszakat hallani róla, nem tudom mi igaz, de egy próbát megér.

Pinyő kell ide 😀😀😀D
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 098 — Axel Foley

Azért erre kelni... 😀😀😀D
#JC6
kristof
Véber, Urbán, Szélesi

több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Vecsei, de minek. Karacsony elott hallottam a nevet, azt hittem vicc de nem😃
Kenny
Magyar, 26 éves
Középső kp

=> ez mind hiányzott eddig 😎😎😎

Btw én sem emlekszem, hogy anno milyen volt a Honvedban.
A svájci első ligát sem követem napi szinten..

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Vecsei, de minek. Karacsony elott hallottam a nevet, azt hittem vicc de nem😃

több mint 6 éve
Törölt felhasználó

Azért erre kelni... 😀😀😀D
#JC6
több mint 6 éve

Azért erre kelni... 😀😀😀D
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Ne már hogy az LB poszt gyenge pont. Robertson kb. Top3 LB a világon.
Mikey
mivel "low key" így aki nem néz meccseket annak a szemében kuka
Negritis
Robertson siman jobb TAAnal. Csak mivel az angoloknak kb. Neville ota nem volt normalis jobb bekjuk, masfel eve a csucsra van hyoe-olva TAA, Robertson meg ugye nem angol, igy ot nem koronazzak. Egyelore.
Stez
A nincs balhátvédje a Poolnak a világ vicce. 😀
Robertsonra a top3 is elég light jelző. De ok. Viszont a top3 az olyan alsó hangon van meg, minthogy Messi top3 playa a posztján.

TAA pedig a PL top3-as listáján van ha jól tudom kialakított helyzetekben. De Bruyne és társai mellett, miközben a srác egy JOBB HÁTVÉD! Gólpasszban tavaly 15öt osztott ki egész évben idén már most 10-nél jár.

TAA nem a világ legjobb jobbhátvédje, de kb legjobb (szigorúan vett) szélsője is. Ja és 21 éves, na ná hogy stárolják mert Kane mellett Anglia legjobb játékosa (nyilván kevésbé kulcs poszton így nem is fogják hozzá mérni kb sose).

A Pool kb 2 éve a játékának nagy részét arra támasztja, hogy a két back felszántja a pályát és fossák a labdákat középre - jól és eredményesen. A Salah hype na az lufi volt és látjuk, hogy nem tudja azt fent tartani, de TAA ha a támadásépítésben nyújtott teljesítményét levesszük is világklasszis.

Itt pedig a transfermarkt legértékesebb védő listája. Erre nyilván van aki ad, van aki nem, mindenesetre komoly:

alatriste
Tudjuk jól, hogy a brit játékosokat mennyire túlárazzák, még a legnagyobb kóklerekért is 10-20-30 millió fontokat dobálgattak már régóta.

Egyébként ha szerintetek van Dijk és TAA TOP1 a posztján (szerintem egyik sem az) akkor Robertson a TOP3-al tényleg gyengébb, ergó gyenge pont 😊 Jó ez csak vicc, tényleg nem láttam elégszer, hogy a munkás énjén túl a hozzáadott értékét is lássam konstans.

Érdekes azért az LB poszt világszinten, mert az Alex Sandro, Alaba, Alba, Robertson négyes egyike sincs igazából közel az elmúlt évek legjobbjaihoz a poszton (Marcelo, Lahm, Ashley Cole). Aztán a Roberto Carlos féle szintet már ne is említsük....
FLZOLI
Szóval nem láttad elégszer, de ítélkezel, oké.

Amúgy komolyan érdekel, hogy van Dijknál ki jobb középső védő szerinted.
Mikey
Sergio Ramos 😝😅
warr_b
Majd ha a holland is eldönt egy BL elődöntőt meg megmenti a csapatát az utolsó percben a döntőben akkor lehet egy lapon említeni őket 😊

Még mielőtt itt a Pool agresszív kismalac fanatikusai itt vért köpnének, persze a holland is top védő, nem véletlen az aranylabda jelölés. Csak nálam mindig valahogy mindig kérdés a Klopp csapatoknál, hogy mennyit tesz hozzá a rendszer a játékos teljesítményéhez (lásd Hummels, Gündogan, Götze.....)
FLZOLI
Hummels???
Ő a Bayernben is klasszis teljesítményt nyújtott szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
FLZOLI
hagyjuk már, amit Ramos betett elöl, azt simán beszoptátok rajta hátul.
van Dijk-nak nem rosszabb az egyenlege, csak azzal törődik, ami a dolga
több mint 6 éve
Na, eddig bírta Bandibá.
Pedig ha Tőzsért kivágták volna, mint macskát szarni, biztos nem itt tartana a Loki...
#JC6
Ráadásul még rátett egy lapáttal instagramon.
cspeti98
Nincs instám, miről van szó?
#JC6
A Herczeg lemondásáról szóló poszt alatt összeugrott egy szurkolóval, aki leírta, hogy nyugodtan el lehet innen menni, ha dolgozni nem akarnak, erre jött Tőzsér válasza, hogy “Ne üzengessél semmit jó? Ha akarsz valamit mondani gyere ki egy edzésünkre, nagyon szívesen beszélek veled...”
Azóta persze a csapat törölte az eredeti kommentet.
cspeti98
Én nagyon szívesen “beszélgetek” vele, de szerintem zárt az edző központ 😀
több mint 6 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Na, eddig bírta Bandibá.
Pedig ha Tőzsért kivágták volna, mint macskát szarni, biztos nem itt tartana a Loki...
#JC6
Ráadásul még rátett egy lapáttal instagramon.
cspeti98
Nincs instám, miről van szó?
#JC6
A Herczeg lemondásáról szóló poszt alatt összeugrott egy szurkolóval, aki leírta, hogy nyugodtan el lehet innen menni, ha dolgozni nem akarnak, erre jött Tőzsér válasza, hogy “Ne üzengessél semmit jó? Ha akarsz valamit mondani gyere ki egy edzésünkre, nagyon szívesen beszélek veled...”
Azóta persze a csapat törölte az eredeti kommentet.

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 318 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a Spurs no comment.
Stez
Jó hogy szóltál legalább bekapcsoltam 😊 bár ahogy nézem sok öröm nem lesz benne 😀
dande
Hogy bírod ezt az idei szenvedést tesó? Nekem már csak egy a lényeg: az arzenyál előtt végezni...
#JC6
1. Spíler tv sokat segít 😀 streammel ezért nem szenvedek 😊

2. van egy öcsém, egy nővérem, egy bátyám, nem tudtam, hogy húgom is van 😉 😛
több mint 6 éve
Ez a Spurs no comment.
Stez
Jó hogy szóltál legalább bekapcsoltam 😊 bár ahogy nézem sok öröm nem lesz benne 😀
dande
Hogy bírod ezt az idei szenvedést tesó? Nekem már csak egy a lényeg: az arzenyál előtt végezni...