NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
akkor ma minek is kell drukkolni mi a jó eredmény nekünk ? hajrá horvátok ?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Spirovski out, ment Izraelbe én sajnálom
csebi
Sérülés előtti Spiro hiányzik, de az utáni csak árnyéka volt önmagának.
Rebrov elképzeléseibe nem illett bele egyáltalán, neki van két daráló embere középen, Spiro meg értette a focit.Kár.

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 233
Aki román nőt húz a faszára, koton helyett bocskort húzzon a farkára.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
hát úgy, hogy - ahogy írtad - undorító faszszopó román gecik. és még szőröstalpúak is.

(tisztelet a kivételnek, mert van román munkatársam, na mondjuk ő meg a végletekig jólelkű, türelmes, beszél vagy négy nyelven, és soha senkinek sem ártana...)
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Vajon a honvéd mekkora büntetésre számíthat ezért?

index.hu/sport/futball/2019/09/06/spanyol_romania_luis_enrique_meghalt_kislanya_futyules_eb_selejtezo/
csebi
Hát, ennél undorítóbb dolog kevés van. Ilyenkor egy kicsit még jobban hitemet vesztem az emberekben.
Mikey
Még van hova veszíteni? 😊 Túl rendes vagy!
kristóf17
Magam is meglepődök azon, hogy van.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"

index.hu/sport/futball/2019/09/06/spanyol_romania_luis_enrique_meghalt_kislanya_futyules_eb_selejtezo/
csebi
Undorító faszszopó román gecik. szánalmas kategória. emberségből. Hogy lehet egy 9 éves kislány halálát kifüytülni... ?!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Teljesen jó volt ez a meccs, kb preseason szint, az eredmény senkit nem érdekel, látszott ki az aki totál kuka (Lang, Ferenczi...), nem sérült meg senki.

Remélem ma a szlovákok egy heroikus, végletekig kiélezett, sok lappal tarkított meccsen leszopnak a horvátoktól.
gabokocka
amúgy érdekes, mert nekünk a döntetlen a legjobb eredmény ha figyelembe vesszük hogy a szlovákokat itthon meg kell verni.
Viszont én jobban örülnék ha a horvátok oda-vissza megvernék a szlovákokat mert akkor az azt jelenti hogy talán elég egy x itthon a szlovákok ellen ami valljuk meg sokkal reálisabb.
davemayer
Nekünk az a legjobb, ha a horvátok a tótokat oda vissza.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 407

csebi
jogos,
de sztem itt nem kellett volna tisztelegni. marmint romaniaban, otthon meg ok.
ZoliMP
az egyik résztvevő csapat pár hónapja lemondott szövetségi kapitányáról van szó. szerintem nincs ezzel semmi gond. illetve nem ezzel van gond, csak a szőröstalpú jeti románok performanszával.
slowmotion
En ugy ertettem, hogy szerencsebb az ilyet hazai palyan letudni, mint idegenben. Tok mind1, hogy spanyol, gibraltari, roman , magyar, ausztral..
ettol fuggetlenul tenyleg taplosag ami tortent.
ZoliMP
ez volt az első meccsük azóta, nem lehetett megcsinálni korábban válogatott szinten
slowmotion
Ezt is tudom, es nem kegyeletsertosbol irom, de kenyelmesebb, meghatobb, nagyobb tisztelet lenne ha x nemzet nem y-nal bucsuzna x nemzet fiatol hanem X elso hazai meccsen

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
A Juve nem nevezte a BL-be Cant és Mandzukicot. Can már kiverte a balhét, kiváncsi vagyok, hogy Mandzukic mikor fogja.
empty taxi
Mandzukict megkeresték Katarból (ott szept 30-ig van átigazolási időszak). Hajlik a távozásra...
empty taxi
Jött volna a Unitedbe. Mi biztos neveztük volna az EL-re... 😀

több mint 6 éve

csebi
jogos,
ZoliMP
az egyik résztvevő csapat pár hónapja lemondott szövetségi kapitányáról van szó. szerintem nincs ezzel semmi gond. illetve nem ezzel van gond, csak a szőröstalpú jeti románok performanszával.
slowmotion
En ugy ertettem, hogy szerencsebb az ilyet hazai palyan letudni, mint idegenben. Tok mind1, hogy spanyol, gibraltari, roman , magyar, ausztral..
ZoliMP
ez volt az első meccsük azóta, nem lehetett megcsinálni korábban válogatott szinten

Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan

csebi
Hát, ennél undorítóbb dolog kevés van. Ilyenkor egy kicsit még jobban hitemet vesztem az emberekben.
Mikey

csebi
Mikey
Még van hova veszíteni? 😊 Túl rendes vagy!
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Spirovski out, ment Izraelbe én sajnálom

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
A Juve nem nevezte a BL-be Cant és Mandzukicot. Can már kiverte a balhét, kiváncsi vagyok, hogy Mandzukic mikor fogja.
empty taxi
Mandzukict megkeresték Katarból (ott szept 30-ig van átigazolási időszak). Hajlik a távozásra...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

csebi

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 407

csebi
jogos,
ZoliMP
slowmotion
több mint 6 éve

csebi
jogos,
ZoliMP
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man

csebi
jogos,
ZoliMP
Türhő paraszt az összes mindegy, hogy hol voltak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 407

csebi
jogos,
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
davemayer Chicago Bears 15 312 — "Grammar maci"
Teljesen jó volt ez a meccs, kb preseason szint, az eredmény senkit nem érdekel, látszott ki az aki totál kuka (Lang, Ferenczi...), nem sérült meg senki.

Remélem ma a szlovákok egy heroikus, végletekig kiélezett, sok lappal tarkított meccsen leszopnak a horvátoktól.
gabokocka
amúgy érdekes, mert nekünk a döntetlen a legjobb eredmény ha figyelembe vesszük hogy a szlovákokat itthon meg kell verni.
Viszont én jobban örülnék ha a horvátok oda-vissza megvernék a szlovákokat mert akkor az azt jelenti hogy talán elég egy x itthon a szlovákok ellen ami valljuk meg sokkal reálisabb.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve

Lang vazze...most komolyan, tényleg nincs egy tehetséges fiatal?
gordon
Kecskés van kint svájcban még, de ő és vécsei vmiért körön kívűl vannak sajnos.
peach
Gergőbácsi
Ezt nem értem
peach
Kecskés Zoltán van a képen. De ő már rég visszavonult.
Zolika
Az egyetlen BL csoport résztvevő Fradi egyik tagja 😊
dande
amiben az a szép, hogy ugye ő lilák nevelés, a nyolcvanas évek végi Dózsának (Szendrei, Kakas, Kardos, Rostás, Schróth, Kozma, Herédi, Eszenyi, Kovács Ervin, Szlezák et al) az oszlopos tagja volt
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
... Ádám megint majdnem gólpasszt adott...
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 407
a romanok aprot hajraznak, 3 nagy helyzet 2 percen belul, 1-2 meg
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Túl korán szereztünk vezetést. 😕