Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Tipik story, mindenki hibás, csak ők csináltak mindent jól...Személyesen ismerem őket, tarjániak... Nem mondok inkább semmit..
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/jartak-a-citynel-lemaradtak-a-vb-rol-de-nem-adjak-fel-a-bobal-ikrek-2424491peach
több mint 9 éve
Csinálni kéne megint egy "No Bajner No Party" vagy valami más faszságot az Angoloknak, hogy legyen dolguk..😀😀
több mint 9 éve
alapvető FIFA szabályokat szegtek meg, amelyik minden egyes tagország, tagszövetség klubcsapatára vonatkozik:mea culpa, de mi a tököm köze ehhez a fifának amúgy?uefa de mind1 😀Negritisvagy FIFA...
Barcelona will not be able to make any signings in 2015, it has been confirmed, after the Court of Arbitration for Sport (CAS) upheld FIFA's decision to punish the club with a ban for two consecutive bans.ZERO_L
ezek nem uefa belügyek btw?!
nekem valamiért úgy rémlett hogy Platini volt aki erőltettte ezeket a "büntiket"Negritis
FIFA rules state that international transfers are only permitted for players over the age of 18 - unless the individual players meets one of three qualifying criteria.
According to the FIFA, 'Under-18s can move to a club in a different country if their parents move there for non-footballing reasons, if they are from another nation within the European Union or European Economic Area and aged between 16 and 18, or if they live within 100km of the club.'
The identity of the players in question has been made confidential by FIFA.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
mea culpa, de mi a tököm köze ehhez a fifának amúgy?uefa de mind1 😀Negritisvagy FIFA...
Barcelona will not be able to make any signings in 2015, it has been confirmed, after the Court of Arbitration for Sport (CAS) upheld FIFA's decision to punish the club with a ban for two consecutive bans.ZERO_L
ezek nem uefa belügyek btw?!
nekem valamiért úgy rémlett hogy Platini volt aki erőltettte ezeket a "büntiket"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Tipik story, mindenki hibás, csak ők csináltak mindent jól...m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/jartak-a-citynel-lemaradtak-a-vb-rol-de-nem-adjak-fel-a-bobal-ikrek-2424491
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
uefa de mind1 😀Negritisvagy FIFA...
Barcelona will not be able to make any signings in 2015, it has been confirmed, after the Court of Arbitration for Sport (CAS) upheld FIFA's decision to punish the club with a ban for two consecutive bans.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
uefa de mind1 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Mert ennyit ér a transzfer ban.Nem regisztrálhat új játékost. Arda Turant elhozták, de nem regisztrálják be, egy évre kölcsönadják, vagy addig marad a Madridban. Ugyanígy viszik el Pogbát hamarosan.
Ez a FIFA, és a szabályozásai.
több mint 9 éve
Mikey
18 751
Cukros hasonlatoddal élve:- apa, ehetek cukrot?
- ma nem, majd holnap, de most odaadom neked.
mert ugye igazolhatnak, de nem játszathatják.
több mint 9 éve
Most akkor magyarázza el nekem valaki érthetően, hogy a Barcelona miképpen igazolhat játékosokat miközben hivatalosan nem igazolhat.Kicsit olyan érzésem van, hogy:
-Apa ehetek cukrot?
-Nem.
-Naaaaa csak egyet!
-Na jó egyet lehet.
-Még egyet légyszi.
-Na de az tényleg az utolsó.
-Megehetem az egész zacskót?
-Edd meg de holnap nem ehetsz!
több mint 9 éve
Igaza van, 1 ilyen szezon után könnyebb lesz csapatot találnia, mint egy év PL padozás után. A helyében visszamennék Belgiumba."Nem arról van szó, hogy nem kellenék. A helyzet az, hogy volt egy kétéves kölcsönszerződésem, csakhogy a Parma csődje után semmissé lett. A Watford ettől függetlenül ajánlott egyéves szerződést, csakhogy én hosszabb és jobb feltételekkel garantáló megállapodást szeretnék kötni. Mert még jó korban vagyok, és igen jó szezon után, ráadásul szabadon igazolhatóként nem éppen rossz helyzetben”Tőzsér DánielHahaha. Az ilyenek szoktak valahol a semmi háta mögött kikötni.Mikey
több mint 9 éve
Mikey
18 751
"Nem arról van szó, hogy nem kellenék. A helyzet az, hogy volt egy kétéves kölcsönszerződésem, csakhogy a Parma csődje után semmissé lett. A Watford ettől függetlenül ajánlott egyéves szerződést, csakhogy én hosszabb és jobb feltételekkel garantáló megállapodást szeretnék kötni. Mert még jó korban vagyok, és igen jó szezon után, ráadásul szabadon igazolhatóként nem éppen rossz helyzetben”Tőzsér DánielHahaha. Az ilyenek szoktak valahol a semmi háta mögött kikötni.
több mint 9 éve
Na,végre nem minket fog gyilkolni Turan,bár kicsit sokallom a bónuszokkal a 41 milliós vételárat,de ők tudják.KennyNagyon nem örülök neki tényleg csak abban látom a pozitívumát, hogy nem minket rugdos, de annyira nem csípem őt. Kicsit bízom még benne, hogy visszafordítható az üzlet. Mondjuk egy fokkal jobb, mint Pogba, szó se róla.
több mint 9 éve
Mikronézia u23-as válogatottja.Három meccs 114 kapott, 0 rúgott gól.
több mint 9 éve
viva la transferBAN!
több mint 9 éve
Na,végre nem minket fog gyilkolni Turan,bár kicsit sokallom a bónuszokkal a 41 milliós vételárat,de ők tudják.
több mint 9 éve
m.nemzetisport.hu/legiosok/watford-tozser-daniel-bejelentette-tavozik-az-angol-csapattol-2424397Több minden is belejátszhat. 1részt a posztjára jött Capoue, másrészt ugye kölcsönben volt a Watfordnál az anyaklubja a Parma meg ugye csődbe ment így elvileg szabadon igazolható. Mindenesetre benne van h vmi orosz v kínai klub kínált neki egy zsíros szerződést amit jelzett Filipovics a Watfordnak ők meg körberöhögték h ennyiért akk mehetsz keletre.
Kiváncsi lennék ilyenkor mi van a háttérben. két évig kulcsjátékos volt, végig arról szóltak a hírek, hogy megvannak vele elégedve erre mikor feljutnak kib*sszák mint macskát sz*rni vagy vladan szemei váltottak dagobert bácsi üzemmódba...?peach
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
m.nemzetisport.hu/legiosok/watford-tozser-daniel-bejelentette-tavozik-az-angol-csapattol-2424397Kiváncsi lennék ilyenkor mi van a háttérben. két évig kulcsjátékos volt, végig arról szóltak a hírek, hogy megvannak vele elégedve erre mikor feljutnak kib*sszák mint macskát sz*rni vagy vladan szemei váltottak dagobert bácsi üzemmódba...?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Annyira de annyira tudtam, hogy ez a szerencsétlen szánalmas higany kihagyja, lőjje fejbe magát de tényleg... Banega már csak ráadás...... Romeróba meg persze nem tud elakadni az a nyavalyás labda.......................................................................................... szerencsétlen Messi az életbe nem nyer semmit a válogatottal ............ francba........ nem is értem Tevez miért nem kapott lehetőséget helyett ez a..... inkábnb nem mondok semmit.dandenem tanult zidanetól... ha a társak nem lőnek, bizony neki kéne gólokar lövöldözni 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nekem pont nem az. Neki szerintem nem tiszte eldönteni, hogy jogosan vagy sem kapja az elismerést. Sétáljon oda, vegye le aztán adja le a méhbe. De ne kelljen már miatta átszervezni mindent.Matthew99Mivel utána ő "viseli" a "következményeket" (sajtóvisszhang, mémek, kritikák stb.), így szerintem eldöntheti, hogy átveszi-e avagy sem. Eleve a szervezők voltak balfaszok, hogy nem a legjobb teljesítményt akarták díjazni, hanem Messi seggét nyalni, mert ha ő részt vesz valamin, akkor csak ő lehet a legjobb, teljesítménytől függetlenül. Szerintem ez már szánalmas.
Gondolom csalódott volt, mert nem nyerte meg a Copát és úgy érezte nem nyújtott kimagaslót, ezért nem érdemli meg az MVP díjat. Ez szerintem korrekt hozzáállás és nem ő tehet arról, hogy milyen helyzetbe hozták.
több mint 9 éve
Nekem pont nem az. Neki szerintem nem tiszte eldönteni, hogy jogosan vagy sem kapja az elismerést. Sétáljon oda, vegye le aztán adja le a méhbe. De ne kelljen már miatta átszervezni mindent.Szimpatikus hozzáállás. És már nem először...Messi hozzáállása az. Viszont amit nem értek, hogy ha nem megy neki, akkor miért akarják akkor is "nyomni"? Miért nem az kapja az MVP díjat, akinek tényleg ment (pl: di Maria)?Tony
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/copa-messi-nemet-mondott-eltuntettek-a-nyomokat-video-2424233Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Szimpatikus hozzáállás. És már nem először...Messi hozzáállása az. Viszont amit nem értek, hogy ha nem megy neki, akkor miért akarják akkor is "nyomni"? Miért nem az kapja az MVP díjat, akinek tényleg ment (pl: di Maria)?
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/copa-messi-nemet-mondott-eltuntettek-a-nyomokat-video-2424233Matthew99
több mint 9 éve
Tony
885
| Gyökerek és múlt nélkül megtestesíthetitek (nem személyeskedés miatt) kapitalista álmot, hogy minden és mindenki helyettesíthető legyen bármikor egy a médiával vezérelt fogyasztó/vásárló robottal. Nem lesz mihez kötődni, miből tanulni, nem lesz egy közös "valami", ami összetartana egy közösséget, csak a jó kis globális szenny.flzoliMert az mennyivel jobb ugye, hogy a múlt (vagy az ahhoz való hozzáállás) miatt nekiálltál személyeskedni vagy mások nekiállnak gyűlölködni. |
több mint 9 éve
Szimpatikus hozzáállás. És már nem először...www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/copa-messi-nemet-mondott-eltuntettek-a-nyomokat-video-2424233
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Az a kemény, amikor nem tudod eldönteni, hogy a Vidi vagy a Fradi a rosszabb... Asszem sokáig egyik sem menetel a kupákban, de bárcsak rám cáfolnának..JC6Ugyan már, meleg van, korán kezdődőtt a selejtező, locsolták a füvet, a játékosok még alapozásról jönnek, nem kezdődött el a bajnokság..... Annyi, de annyi oka lehet, hogy a csúnya ellenfél épp mivel fekteti két vállra a "képzettebb, és összességében jobb" magyar csapatot az "esélytelenebb" külföldi barbár egylet.