Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Total erthetetlen mit muvel a diosgyor.
Orbitalis bunda szaga van.
Kenny
Mi a bunda? Hogy kikapnak a grupamaba? 1.20 as szorzó...
Ennyit tudnak.
gordon
Az oké, de hogy emberelőnyben 30-70 a labdabirtoklás, és nem tudnak kettőt passzolni, az azért na...
gabokocka
Egyébként szerinted mi a bunda tárgya?
A vereség? Esetleg nagy arányú vereség?
gordon
Az peldaul , hogy latvanyosan nem akarnak focizni. De ha ennyire szar am legyen.

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Sztem nem bunda, én írtam hogy ezek ennyire szarok.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Kenny
Ennyit tudnak.
gordon
Az oké, de hogy emberelőnyben 30-70 a labdabirtoklás, és nem tudnak kettőt passzolni, az azért na...
gabokocka
Egyébként szerinted mi a bunda tárgya?
A vereség? Esetleg nagy arányú vereség?
több mint 6 éve
Kenny
Ennyit tudnak.
gordon
gabokocka
Én 20 perce az a csatár gyereket nézem , Tabakovics asszem. A melegítő játékosok többet mozognak..
több mint 6 éve
Kenny
Ennyit tudnak.
gordon

több mint 6 éve
Kenny
Ennyit tudnak.
több mint 6 éve
Nem, ezek ennyire szarok. Ha idén se esnek ki, az a világ csodája lesz.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Sajnálom a Diósgyőr szurkolókat de ez egy mb2 es edző mb2 es csapata...
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Úristen ez a meccs, 5 kapufa fél óra alatt. 😀
több mint 6 éve
a Vidi is belehúzott most nézem. Zsóri(bár őt szezon végén már mondták), illetve Pantics is be lett jelentve. Nikolics meg úgy néz ki télen jön, házat már vett és be is íratta a gyerekeket suliba.
petey
Nikolic kb fel eve fix, hogy jon.
Bamgoyeval mivan?tavaly jol mozgott a haladasban nalatok viszont nem lattam meg.
Kivancsi leszek erre a versenyfutasra a ket csapat kozott.

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Arsenal vedelem megint katasztrofa.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
a Vidi is belehúzott most nézem. Zsóri(bár őt szezon végén már mondták), illetve Pantics is be lett jelentve. Nikolics meg úgy néz ki télen jön, házat már vett és be is íratta a gyerekeket suliba.

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 933 — Lucas Scott
Hertha közben egy sima 0:3 a Schalke ellen. 3 forduló után 16. helyen, kiváncsi vagyok mi lesz ebből...
Jan
#NoDárdaiNoParty
Atik15
Amúgy az egészben az a legszomorúbb h az új csávó egyből kolthetett annyit mint Dárdai kb a teljes ideje alatt, ami a legnagyobb vita volt Pali és Preetz között. Lassan kezdett a Bréma, Mainz és a Schalke Gladbach sem volt meggyőző, megnézném őt vmeik jobb forrással rendelkező csapat padján.
csebi
Preetz nem akarta, hogy Dárdai túlnőjön rajta, aztán még a végén kiderül, hogy ez a döntés lett a katalizátor.
De azért várjunk még a verdikttel.

Mondjuk a kétszeres szorzó azért ajándék volt 😊
slowmotion
3 forduló nem mérvadó, 31 van még vissza.
Nekem az az érdekes, hogy -az előzmények ismeretében, plusz a Dárdai cut indoklása alapján- az új HC és Preetz sorsa mennyire van összekötve. Valszeg nagyon.
Jan
azért mondtam, hogy várjunk még a verdikttel
slowmotion
Oké nehéz a sorsolás de az utolsó kettő 3-0 nem mutat jól sztem.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 907 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hopp, Air Sanyi a Vasasban.
Érdekes húzás...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 912 — Cowboys fan
Hertha közben egy sima 0:3 a Schalke ellen. 3 forduló után 16. helyen, kiváncsi vagyok mi lesz ebből...
Jan
#NoDárdaiNoParty
Atik15
Amúgy az egészben az a legszomorúbb h az új csávó egyből kolthetett annyit mint Dárdai kb a teljes ideje alatt, ami a legnagyobb vita volt Pali és Preetz között. Lassan kezdett a Bréma, Mainz és a Schalke Gladbach sem volt meggyőző, megnézném őt vmeik jobb forrással rendelkező csapat padján.
csebi
Preetz nem akarta, hogy Dárdai túlnőjön rajta, aztán még a végén kiderül, hogy ez a döntés lett a katalizátor.

slowmotion
Nekem az az érdekes, hogy -az előzmények ismeretében, plusz a Dárdai cut indoklása alapján- az új HC és Preetz sorsa mennyire van összekötve. Valszeg nagyon.
Jan
azért mondtam, hogy várjunk még a verdikttel
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 204
 twitter.com/premierliga_en/status/1167833291552120833?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1167833291552120833&ref_url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fsport%2Ffutball%2F2019%2F09%2F01%2Forosz_bajnoksag_golvonal_mentes_jevgenyij_csernov_lokomotiv_moszkva_rosztov%2F

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan
Jan
#NoDárdaiNoParty
Atik15
csebi

slowmotion
több mint 6 éve
Jan
#NoDárdaiNoParty
Atik15
csebi

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 933 — Lucas Scott
Jan
#NoDárdaiNoParty
Atik15

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Közben a Dortmund 14 éves szupertehetsége vágott egy mesterhatost(!) élete első u19-es meccsén.
hm..
Kenny
14 éves szupertehetség U21-es kvalitásokkal 😀 anyakönyvi kivonatát gondolom nem vitte németországba 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Közben a Dortmund 14 éves szupertehetsége vágott egy mesterhatost(!) élete első u19-es meccsén.
hm..

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Rákóczi verte a DVSC-t 😊
Levante meg nagyon szórakoztatóan játszik ajánlom nagyon

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bakker most nézem, honnan engedtük vissza a Napolit...3-0ról 3-3.................................
dande
jinxelgetünk, jinxelgetünk? 😊
slowmotion
Semmi jinx szándék nem volt, nem néztem a meccset ránéztem az ererdméyre, és nem kicsit meglepődtem. Inkább az eredmény alkulásának módján, nem azon, hogy szoros lett. Azért örülök, hogy hoztuk 😊
több mint 6 éve
Bakker most nézem, honnan engedtük vissza a Napolit...3-0ról 3-3.................................
dande
jinxelgetünk, jinxelgetünk? 😊