Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem akarok ebbe belemenni mélyebben, úgyhogy a témában ez az utolsó hozzászólásom.Off: erre mondta Churchill, hogy a múltra a mellét verő ember olyan mint a burgonya; a java a föld alatt van.Amadeus91Akkor ennyi erővel tegyél magasról a Honfoglalásra is, hiszen akkor sem élt még valamelyik "ősöd".... Hülyegyerek...flzoliÉn is fosok Trianonra. Tekintve, hogy még nagyanyám se volt tervben sem. Akkor nem vagyok true turbómagyar? 😕nem a mostani állapotokról van szó, nem arról írtam. persze, hogy ők nem csinálták a lentebb felsorolt dolgot, hiszen Trianonnal ők nyertek.csebiúgy könnyű fosni Trianonra, ha anno te mélytorkoztattad a másikat ...csebiÉn tapasztaltam a szlovák állapotokat és hidd el, a természeti csodákon és a felvidéki magyarokon kívül nem sok jó dolog van ott.JC6
És, hogy legyen ON is.
AZ amcsi hölgyek nyerték a női VB-t. Férfiak lesznek vajon 20 éven belül ilyen siker közelében?Hanni
Gyökerek és múlt nélkül megtestesíthetitek (nem személyeskedés miatt) kapitalista álmot, hogy minden és mindenki helyettesíthető legyen bármikor egy a médiával vezérelt fogyasztó/vásárló robottal. Nem lesz mihez kötődni, miből tanulni, nem lesz egy közös "valami", ami összetartana egy közösséget, csak a jó kis globális szenny.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 900
Off: erre mondta Churchill, hogy a múltra a mellét verő ember olyan mint a burgonya; a java a föld alatt van.Akkor ennyi erővel tegyél magasról a Honfoglalásra is, hiszen akkor sem élt még valamelyik "ősöd".... Hülyegyerek...flzoliÉn is fosok Trianonra. Tekintve, hogy még nagyanyám se volt tervben sem. Akkor nem vagyok true turbómagyar? 😕nem a mostani állapotokról van szó, nem arról írtam. persze, hogy ők nem csinálták a lentebb felsorolt dolgot, hiszen Trianonnal ők nyertek.csebiúgy könnyű fosni Trianonra, ha anno te mélytorkoztattad a másikat ...csebiÉn tapasztaltam a szlovák állapotokat és hidd el, a természeti csodákon és a felvidéki magyarokon kívül nem sok jó dolog van ott.JC6
És, hogy legyen ON is.
AZ amcsi hölgyek nyerték a női VB-t. Férfiak lesznek vajon 20 éven belül ilyen siker közelében?Hanni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Kéretik nem személyeskedni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Akkor ennyi erővel tegyél magasról a Honfoglalásra is, hiszen akkor sem élt még valamelyik "ősöd".... Hülyegyerek...Én is fosok Trianonra. Tekintve, hogy még nagyanyám se volt tervben sem. Akkor nem vagyok true turbómagyar? 😕nem a mostani állapotokról van szó, nem arról írtam. persze, hogy ők nem csinálták a lentebb felsorolt dolgot, hiszen Trianonnal ők nyertek.csebiúgy könnyű fosni Trianonra, ha anno te mélytorkoztattad a másikat ...csebiÉn tapasztaltam a szlovák állapotokat és hidd el, a természeti csodákon és a felvidéki magyarokon kívül nem sok jó dolog van ott.JC6
És, hogy legyen ON is.
több mint 9 éve
AZ amcsi hölgyek nyerték a női VB-t. Férfiak lesznek vajon 20 éven belül ilyen siker közelében?HanniA hsz többi részével is egyetértek (erre ment a lájk).
A kérdésedre rátérve szvsz nem, ennek az az oka, hogy a pasik számára a major sportok egyszerűbben vonzóbbak lesznek a sportágválasztásnál. A csajoknál ugye nincsenek ilyen kiforrott major ligák (a WNBA is kb. azért jött létre anno h legyen vmi hakni a holtszezonra kosárlabdában).
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Én is fosok Trianonra. Tekintve, hogy még nagyanyám se volt tervben sem. Akkor nem vagyok true turbómagyar? 😕nem a mostani állapotokról van szó, nem arról írtam. persze, hogy ők nem csinálták a lentebb felsorolt dolgot, hiszen Trianonnal ők nyertek.csebiúgy könnyű fosni Trianonra, ha anno te mélytorkoztattad a másikat ...csebiÉn tapasztaltam a szlovák állapotokat és hidd el, a természeti csodákon és a felvidéki magyarokon kívül nem sok jó dolog van ott.JC6
És, hogy legyen ON is.
AZ amcsi hölgyek nyerték a női VB-t. Férfiak lesznek vajon 20 éven belül ilyen siker közelében?
több mint 9 éve
nem a mostani állapotokról van szó, nem arról írtam. persze, hogy ők nem csinálták a lentebb felsorolt dolgot, hiszen Trianonnal ők nyertek.úgy könnyű fosni Trianonra, ha anno te mélytorkoztattad a másikat ...csebiÉn tapasztaltam a szlovák állapotokat és hidd el, a természeti csodákon és a felvidéki magyarokon kívül nem sok jó dolog van ott.JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
úgy könnyű fosni Trianonra, ha anno te mélytorkoztattad a másikat ...csebiÉn tapasztaltam a szlovák állapotokat és hidd el, a természeti csodákon és a felvidéki magyarokon kívül nem sok jó dolog van ott.
több mint 9 éve
úgy könnyű fosni Trianonra, ha anno te mélytorkoztattad a másikat ...Egyetlen gondolat a kártyáról: senki nem gondolhatja, hogy nem lesz balhé például rögtön a románok ellen.. A tegnapi HFL-döntőn két olyan fradista állt be mellénk, akik a szabályokat kevésbé ismerték, viszont legalább lehetett mocskosszlovákozni. Ilyen emberek szeretnének sokan kimenni. Ne nagyon éljük bele magunkat a kártyanélküliségbe, mert szeptemberben már jön is vissza.berger90Az semmi. Èn lusta voltam megkerülni a pàlyát mert meleg van, és a büfé amúgy is ott volt, beültem hát a szlovákok közé. In english megkérdeztem, hogy okés-e, mondták ja. Semmi nem volt, se egy beszólás, se egy mocskosmagyarozás, semmi. Ezek baszki ették a hotdogot, ittàk a sört, gyereikkel szórakoztak, fostak rá a politikára, trianonra meg a többi faszságra.Amadeus91
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Az a kemény, amikor nem tudod eldönteni, hogy a Vidi vagy a Fradi a rosszabb... Asszem sokáig egyik sem menetel a kupákban, de bárcsak rám cáfolnának..
több mint 9 éve
Hát megnyertük a ki a szarabb versenyt ma este.Ezzel a játékkal mindkét csapat kieshet BL/EL-ből.
több mint 9 éve
*ettől a post-tól Radó elesett* 😀Radó iránt állítólag mi is élénken érdeklődünk. Úgyis rég voltam a meccs mellett színházban is 😀berger90A Vidinél tényleg Feczesinnel képzelik el Nikolics pótlását?Bazzaninem. itt van még Alvarez és hírek szerint Radóra is hajtunk. bár személy szerint neki annyira nem örülnék.petey
grat a Fradinak
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Radó iránt állítólag mi is élénken érdeklődünk. Úgyis rég voltam a meccs mellett színházban is 😀A Vidinél tényleg Feczesinnel képzelik el Nikolics pótlását?Bazzaninem. itt van még Alvarez és hírek szerint Radóra is hajtunk. bár személy szerint neki annyira nem örülnék.petey
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Ez az Szoma!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
rugdossunknu what?
amúgy nem, nincs idő. ahogy két éve se volt, amikor augusztusban nem volt magyar csapat a nemzetközi kupák egyikében sem.
több mint 9 éve
persze rugdossunk fel mindenkit, mégiscsak érdekelt mindkét csapat a nemzetköziben nem? de lehet rosszul gondolom.mocskos tirpák ez a Nalepa. csürhe b+, annyira nem életbevágó ez a szaros meccspeteyhát, annyira nem, de azért annyira igen, hogy a másik csürhe picit megpróbáljon labdázni, mert nemzetközibe' ez a kieséshez is kevés.
amúgy nalepa... hát arcpirító, valóban. hallatlan. skandallum.jorge
de úgy látszik az nem ért el hozzád hogy más edző van fehérváron, más elképzeléssel, taktikával játékosokkal de nem csodálkozom ezen. amúgy igen ez kevés lesz, de van még idő összeszokni.
több mint 9 éve
Sneijder 29 volt, mikor a Galatába igazolt.van Persie, Nani meg elvileg megy a Fenerbe... Lassan nemcsak a szurkolók miatt lesz kellemetlen látogatás a török klubcsapatokkal összekerülni. Tavaly az Arsenal is csak éppen éppen ment tovább a Besiktas ellen a BL csoportkörbe kerülés előtt, pedig ott nem volt ennyi "nagy" név. Hiába öregedő játékosokat vesznek, jó kis csapatok jönnek össze.azért idény elei formából nem vonnék le messzemenő következtetést... (akkor már inkább hozzuk a Pool példáját, akiket kivertek az EL-ből 😉 )
Andreas Beck
Hoffenheim -> Besiktasbalazs799
egyébként mindig ez van, a törökök kiöregedett sztárokat vásárolnak lsd Galata Sneiderrel, Drogba-val, aztán a komoly csapatoktól mindig megkapják a maguk pofonjaikat
talán 2 éve a Juve ellenni győzelem és a csoportból való továbbjutást lehetne kiemelni, de ahhoz is különös körülmények kellettek
a mostani igazolásoktól sem várok többetZERO_L
több mint 9 éve
mocskos tirpák ez a Nalepa. csürhe b+, annyira nem életbevágó ez a szaros meccspeteyhát, annyira nem, de azért annyira igen, hogy a másik csürhe picit megpróbáljon labdázni, mert nemzetközibe' ez a kieséshez is kevés.
amúgy nalepa... hát arcpirító, valóban. hallatlan. skandallum.
több mint 9 éve
van Persie, Nani meg elvileg megy a Fenerbe... Lassan nemcsak a szurkolók miatt lesz kellemetlen látogatás a török klubcsapatokkal összekerülni. Tavaly az Arsenal is csak éppen éppen ment tovább a Besiktas ellen a BL csoportkörbe kerülés előtt, pedig ott nem volt ennyi "nagy" név. Hiába öregedő játékosokat vesznek, jó kis csapatok jönnek össze.azért idény elei formából nem vonnék le messzemenő következtetést... (akkor már inkább hozzuk a Pool példáját, akiket kivertek az EL-ből 😉 )
Andreas Beck
Hoffenheim -> Besiktasbalazs799
egyébként mindig ez van, a törökök kiöregedett sztárokat vásárolnak lsd Galata Sneiderrel, Drogba-val, aztán a komoly csapatoktól mindig megkapják a maguk pofonjaikat
talán 2 éve a Juve ellenni győzelem és a csoportból való továbbjutást lehetne kiemelni, de ahhoz is különös körülmények kellettek
a mostani igazolásoktól sem várok többet
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
mocskos tirpák ez a Nalepa. csürhe b+, annyira nem életbevágó ez a szaros meccs
több mint 9 éve
igen, ő. nem tudom kivel tárgyalnak mert mindig új nevek bukkannak fel. nagy divat most szidni Burcsát, de értelmes koncepciója van, vannak kapcsolatai és rendelkezik europai szemlélettel. az hogy most kb. egy új csapatot kellett építeniEz az az Alvarez aki eddig is itt volt? Ő sem megoldás.A Vidinél tényleg Feczesinnel képzelik el Nikolics pótlását?Bazzaninem. itt van még Alvarez és hírek szerint Radóra is hajtunk. bár személy szerint neki annyira nem örülnék.petey
Hozni kellene valakit mertígy gyors kupakiesés lesz (sajnos).
Én ebben a Casoniban sem hiszek amúgy.Bazzani
kicsit érthető a visszaesés ha lesz mert nincs kémia még, de felkészülési meccsnek ez jó, bárhogy élvez Jenő 😀
a védelem meg tavaly a legjobb volt, nem félek itt. nincsenek fejben látszik. inkább ne sérüljünk le, még ha kapunk is ötöt.
több mint 9 éve
Ez az az Alvarez aki eddig is itt volt? Ő sem megoldás.A Vidinél tényleg Feczesinnel képzelik el Nikolics pótlását?Bazzaninem. itt van még Alvarez és hírek szerint Radóra is hajtunk. bár személy szerint neki annyira nem örülnék.petey
Hozni kellene valakit mertígy gyors kupakiesés lesz (sajnos).
Én ebben a Casoniban sem hiszek amúgy.
több mint 9 éve
A Vidinél tényleg Feczesinnel képzelik el Nikolics pótlását?Bazzaninem. itt van még Alvarez és hírek szerint Radóra is hajtunk. bár személy szerint neki annyira nem örülnék.
több mint 9 éve
A Vidinél tényleg Feczesinnel képzelik el Nikolics pótlását?