Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
A sok picsogás meg elégedetlenkedés, NER-ezés kb. olyan, mintha a segghülye gyereked az érettségin, ahol azt hitted tuti megbukik, hozna egy négyest, és ahelyett, hogy örülnél, hurráznál, döbbenten gratulálnál, fanyar arccal, arisztokratikus gőggel azt mondanád: nééégyes?! keveslem...
Sobri Jóska
Szóval az jobb, ha ner lovagként kiveszed a gyereked a suliból és magántanárral készítteted fel az érettségire ahol kap egy kettest , majd bemész a cégedhez , úgy adod elő a beosztottaidnak, hogy ez igazából csillagos ötös, ők pedig bőszen bólogatnak mert tudják, hogy tőled kapják a fizetésüket?
Félreérted a "picsogást". Itt páran csak azt szeretnénk , hogy a helyükön legyenek kezelve a dolgok.
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
CSZKA Moszkva
Ludogorec
Espanyol
Fradi
Atik15
Na a spanyoloknál biztos örülnek, hogy egy ilyen kelet-európai csoportba kerültek 😊
Viccen kívűl emiatt bőven tehetnek is majd magasról az egészre..

több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 300 — no es importante
pedig azt hittem van olyan szabály, hogy ukrán csapat nem kerülhet össze orosszal

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lesz ahol megússzuk 3nál kevesebb kapott góllal? 😊
több mint 6 éve
Atik15 Carolina Panthers LSU Tigers 195
CSZKA Moszkva
Ludogorec
Espanyol
Fradi
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
A karma. Nesze Rebrov 😀
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Ha egy magyar csapat elindult az elmult 10 evben egy nemzetközi kupasorozatban, akkor 0 százalékban jutott BL-be, kb. 5 százalékban EL-be.
Eképp nyilvánvaló bravúr a Fradi teljesítménye, pláne annak fényében, hogy pont ez a csapat milyen gyatrán szerepelt a nemzetközi meccseken.
A szurkolók örülnek, a klub, a vezetőség, a játékosok örülnek.
Mi többet lehetett volna kihozni a nemzetközi indulásból? (BL-t, mikroszkopikus valószínűséggel.) Egy magyar klub mindig underdog nemzetközi meccsen.
A sok picsogás meg elégedetlenkedés, NER-ezés kb. olyan, mintha a segghülye gyereked az érettségin, ahol azt hitted tuti megbukik, hozna egy négyest, és ahelyett, hogy örülnél, hurráznál, döbbenten gratulálnál, fanyar arccal, arisztokratikus gőggel azt mondanád: nééégyes?! keveslem...

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Ludogorets megint 😊)))
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 975 — The Mathematician
Szerintem a magyar foci mint olyan semmit sem profitál abból, hogy egy zsoldos csapat hét közben hülyére vereti magát egy nem csak látszat profi klubbal. Ha a mennyeiben nem a b csapat vitézkedne akkor talán az ellenfél magyarjai vagy a fiatalok fejlődhetnének úgy hogy a jobbak ellen játszanak és tanulnak. De persze pihentetni kell mindenkit.

Fel lehet hozni persze a kézilabdát példának, de ott a pénzelt csapatok legalább top szintet képviselnek Európában. Középszerű epizódista munkáscsapatot kitömni milliárdokkal, csak hogy a plebsz megkapja a cirkuszt a pénzégetés egy különösen prosztó önsorsrontó megoldás...

A Vidi tavaly legalább az EL szerepléssel Kovácsból értelmes focistát csinált, Pátkaiból meg kihozta az állatot, amiből később a válogatott sokat nyert
flzoli
azért ez így nem igaz
nemzetközi meccsek növelhetik a csapat és a bajnokság nézettségét is
valamint az sem baj ha nő az uefa coeff

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
D vagy F kellene
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szerintem a magyar foci mint olyan semmit sem profitál abból, hogy egy zsoldos csapat hét közben hülyére vereti magát egy nem csak látszat profi klubbal. Ha a mennyeiben nem a b csapat vitézkedne akkor talán az ellenfél magyarjai vagy a fiatalok fejlődhetnének úgy hogy a jobbak ellen játszanak és tanulnak. De persze pihentetni kell mindenkit.

Fel lehet hozni persze a kézilabdát példának, de ott a pénzelt csapatok legalább top szintet képviselnek Európában. Középszerű epizódista munkáscsapatot kitömni milliárdokkal, csak hogy a plebsz megkapja a cirkuszt a pénzégetés egy különösen prosztó önsorsrontó megoldás...

A Vidi tavaly legalább az EL szerepléssel Kovácsból értelmes focistát csinált, Pátkaiból meg kihozta az állatot, amiből később a válogatott sokat nyert

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Fradi B csoport😊 (Dinamo Kijev)
több mint 6 éve
Nikolic határeset, mert rajta látszik, hogy legalább ért hozzá. Rebrov nálam nem ez a szint, bár a csoportkör során bizonyíthat, hogy rátermett.

Rebrov kapcsán az arroganciája pl. abszolút nem profi. A Ludo ellen egy slugfest-ből jól jött ki a csapat, az én véleményem szerint most már nem ez lenne az eredmény a bolgárokkal szemben. A Valletta egy amatőr csapat volt, ugyanúgy ahogy ebben a körben a litvánok is, de legalább Dollal ellentétben - akit az egyik legkártékonyabb kóklernek tartok - legalább győzelmet hozott. A Dinamo ellen párharc libbentette fel a szaros lepedőt...
Fast Willie
Nikolic nekem szimpi volt, a Partizan meccsig, ahol lefeküdtek volt csapatának. Azóta nem bírom.

Rebrov meg lehet, hogy 1-2 területen jobb, mint elődei, de az arroganciája, nagyképűsége elviselhetetlen. Pont a Dinamo elleni meccs világított rá arra, hogy amíg az ellenfél a taktikai értekezleten tényleg videózik és felkészül a másikból, Rebrov nem.

Örülök a csoportkörnek, kijárt már, szerencsés is volt picit a Fradi, de nem lényeg, megérdemlik.

Viszont ez sötét jövőt vázol fel sajnos.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Akkor a szisztematikus építkezés , a kíváló szakmai munka , a minőségi gameplan és a tökéletes mentális felkészítés diadala ez a csoportkör.
Egyébként én szurkoltam az összes magyar csapatnak a nemzetközi kupákban. Leültem a tv elé és idegeskedtem egy-egy kihagyott helyzetnél, kapott gólnál.
Az a véleményem, hogy a fradinak hosszútávon káros most ez a csoportkör mert szolipaliék bebetonozták magukat még pár évre és ők a fejlődés legnagyobb gátjai a csapatnál.
Természetesen szurkolni fogok nekik a csoportkörben is gratulálok az eredményhez, de nézzétek el nekem , hogy nem tapsolok állva....
Btw senkivel sem szeretnék itt ezen összeveszni, csak vitatkozunk. Remélem ezt mindenki így érzi, mert annyit nem ér az egész..
gordon
ha nem jutnak most be nincsenek ugyanúgy bebetonozva szolipaliék??? ki mozdítja el őket? vagy úgy gondolod majd ők egyszer lelkiismeretesen felállnak hogy "elnézést, már eleget loptam, elég volt" ?

hidd el mindenki nagyon jól tudja mit művelnek, de el kell fogadni hogy ez a vonal tartotta/tartja életben ezt a klubot (IS!!!) Mo-n, és nincs semmi más amivel ezt a szintet el lehetne érni, itt a külföldi üzleti modellt nem lehet bevezetni, vagy ha igen akkor viszont semmilyen eredményt nem lehet tőlük elvárni.
Ez a keret magyar szinten már komolynak tekinthető értékben, de a nemzetközi szinthez képest még mindig nem sok, ugyanis a minőségi ugrás inkább fenn áll egy 80m-s csapat és egy 20m-s között mint egy 20m-s és egy 5m-s között holott az arány ugyanaz ugye.

Most az lesz a kulcskérdés hogy kikre, mire fordítják azt az összeget ami ( a sáp után) a kasszába kerül, mert most jó vétellel és jó marketing értékű eladásokkal meg lehetne alapozni azt a presztízst (nagyon hosszú folyamat eredményeként) mint amiről a Zagreb kapcsán beszéltünk. Ehhez pedig igenis az kell hogy vegyünk is értéket, de azt el is kell adni ha felfutott.
davemayer
Sarkos leszek és ne sértődj meg, mert nem ez a szándékom, minden indulat nélkül írom:

A magyar fociban klubszinten - szigorúan szakmai alapon - Paulo Souzán kívül én nem sok presztízst vagy vonzó értéket láttam az elmúlt években. A Honvéd menetelését, bajnoki címét és Rossi tevékenységét tudom még ide sorolni.

Nikolic határeset, mert rajta látszik, hogy legalább ért hozzá. Rebrov nálam nem ez a szint, bár a csoportkör során bizonyíthat, hogy rátermett.

Rebrov kapcsán az arroganciája pl. abszolút nem profi. A Ludo ellen egy slugfest-ből jól jött ki a csapat, az én véleményem szerint most már nem ez lenne az eredmény a bolgárokkal szemben. A Valletta egy amatőr csapat volt, ugyanúgy ahogy ebben a körben a litvánok is, de legalább Dollal ellentétben - akit az egyik legkártékonyabb kóklernek tartok - legalább győzelmet hozott. A Dinamo ellen párharc libbentette fel a szaros lepedőt...

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
sajnos petey lehet maszkírozni a dolgokat de végig érződik a hangvételen.
davemayer
hát aki kritikus a saját csapatával szemben, az én vagyok. ki nem állhatom ezt az egész fost, nerestől, orbán/garancsi/kubatov/tállai stb-tól...utoljára a Dudalange ellen voltam kint, az új stadionban sem voltam. azt asszony szoktam halálraidegelni, hogy vidi meccs alatt is basztatom őket. szóval a rózsaszín szemüveg tőlem távol áll.
szóval hadd legyen annyi hagvétel bennem, hogy az egészet körüllengő apparátust vegyem a számra.
amúgy meg nem ér annyit az egész, hogy itt menjen a karate. písz.

több mint 6 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Nekem ez a csoportkör olyan, mint amikor egy kegyetlen durva szorulás után kijön a nyúlbogyó a sok méregdrága Espumisan beszedése után, de nem könnyebbülök meg tőle...
Fast Willie
és közben az asszony azzal csesztet hogy minek zabáltál ( = ellenzék, vidi, meg a többi)
davemayer
Már hogyan cseszegetne az asszony (= állami szponzoráció, média, NERrend) ha ő maga főzte?

A dietetikusod (=közvélemény, adózók) csesztet, aki esztéta és csodálkozik azon, hogy ezt a szart vajon miért kajálod?
Fast Willie
jogos, de ha (tegyük fel) érvényben van az a szabály hogy vagy az asszony kajáját eszem vagy éhen halok akkor nem jogos a dietetikus véleménye szvsz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Akkor a szisztematikus építkezés , a kíváló szakmai munka , a minőségi gameplan és a tökéletes mentális felkészítés diadala ez a csoportkör.
Egyébként én szurkoltam az összes magyar csapatnak a nemzetközi kupákban. Leültem a tv elé és idegeskedtem egy-egy kihagyott helyzetnél, kapott gólnál.
Az a véleményem, hogy a fradinak hosszútávon káros most ez a csoportkör mert szolipaliék bebetonozták magukat még pár évre és ők a fejlődés legnagyobb gátjai a csapatnál.
Természetesen szurkolni fogok nekik a csoportkörben is gratulálok az eredményhez, de nézzétek el nekem , hogy nem tapsolok állva....
Btw senkivel sem szeretnék itt ezen összeveszni, csak vitatkozunk. Remélem ezt mindenki így érzi, mert annyit nem ér az egész..
gordon
ha nem jutnak most be nincsenek ugyanúgy bebetonozva szolipaliék??? ki mozdítja el őket? vagy úgy gondolod majd ők egyszer lelkiismeretesen felállnak hogy "elnézést, már eleget loptam, elég volt" ?

hidd el mindenki nagyon jól tudja mit művelnek, de el kell fogadni hogy ez a vonal tartotta/tartja életben ezt a klubot (IS!!!) Mo-n, és nincs semmi más amivel ezt a szintet el lehetne érni, itt a külföldi üzleti modellt nem lehet bevezetni, vagy ha igen akkor viszont semmilyen eredményt nem lehet tőlük elvárni.
Ez a keret magyar szinten már komolynak tekinthető értékben, de a nemzetközi szinthez képest még mindig nem sok, ugyanis a minőségi ugrás inkább fenn áll egy 80m-s csapat és egy 20m-s között mint egy 20m-s és egy 5m-s között holott az arány ugyanaz ugye.

Most az lesz a kulcskérdés hogy kikre, mire fordítják azt az összeget ami ( a sáp után) a kasszába kerül, mert most jó vétellel és jó marketing értékű eladásokkal meg lehetne alapozni azt a presztízst (nagyon hosszú folyamat eredményeként) mint amiről a Zagreb kapcsán beszéltünk. Ehhez pedig igenis az kell hogy vegyünk is értéket, de azt el is kell adni ha felfutott.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Nekem ez a csoportkör olyan, mint amikor egy kegyetlen durva szorulás után kijön a nyúlbogyó a sok méregdrága Espumisan beszedése után, de nem könnyebbülök meg tőle...
Fast Willie
és közben az asszony azzal csesztet hogy minek zabáltál ( = ellenzék, vidi, meg a többi)
davemayer
Már hogyan cseszegetne az asszony (= állami szponzoráció, média, NERrend) ha ő maga főzte?

A dietetikusod (=közvélemény, adózók) csesztet, aki esztéta és csodálkozik azon, hogy ezt a szart vajon miért kajálod?
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
több mint 6 éve
Fast Willie

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
több mint 6 éve
sajnos petey lehet maszkírozni a dolgokat de végig érződik a hangvételen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
Nagy dolog az elmúlt évtized leggyengébb sorsolásával , a valaha volt legnagyobb kölségvetéssel dolgozó magyar csapatnak bejutni egy olyan csoportkörbe ahová egy luxemburgi csapat már visszajáró vendég.
gordon
Azért ezzel óvatosan bannek. A bl 1. Selejtező körének egyetlen parositasanal fordult elő hogy mindkét csapat főtáblára került. Rad bízom h kitalalode melyik ez.
csebi
ott a pont.

Amúgy elhiszem hogy sok embert zavar most a fradi meg hogy ki fürdik a sikerben, de ennyi negativitást már rég olvastam egy továbbjutás kapcsán, nekem meg speciel ez ami gusztustalan.

Mindenki tisztában van vele hogy milyen pénzből mi lett építve, de ettől függetlenül azért lehetne örülni (gratulálni...?) nekik, van pár csapat aki biztos cserélne most a Fradival.

Erről a kurva gyenge sorsolásról meg annyit hogy nehezebb lehetett volna igen, de olyan hogy könnyű sorsolás már tényleg nem létezik.

Az meg hogy ez a Suduva hol lenne az NB1ben nem tudom megállapítani, de hogy nem rossz csapat az biztos. Konkrét elképzelésük volt a teljes párharcot tekintve, tudták hogy nekik az idegenben lőtt gólokra kell koncentrálniuk.
Az hogy előre nagyon gyengék illetve hogy kapura egyáltalán nem veszélyesek azt aláírom, pláne nem távoli lövésekkel, helyszinen nagyon jól látszott mennyire nem tudják normálisan helyezni a labdát, kb csak belerúgnak egyet aztán lesz vmi, többször lőhettek a 16osunkon belülről semmi veszély nem volt belőle.
Azonban a védekezésük nagyon jó illetve hihetetlen masszívak, ezáltal tényleg elhiszem hogy nehéz ellenük játszani.

Fehérváriaknak meg üzenem inkább koncentráljanak a bajnokságra ne a fradi el-szerepésére, pláne ha csak a negatívumot látják, szinte nekem kellemetlen hogy továbbment a csapat. Köszönöm előre is.

(elolvastam az indexen a cikket amit ma kiraktak, esküszöm felfordult tőle a gyomrom, miért kell állandóan az utánpótlást emlegetni amikor kurvára nem létezik de nem csak a fradinál de ugy egyáltalán az országban sem? honnan a faszból legyen magyar játékos igy a fradiban????)
davemayer
sajnálom, hogy annyi jött le, hogy báncsák a Fradit.
Én spec örülök, hogy van csoportkörös, akár Honvéd, Loki, UTE lett volna.

több mint 6 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Nagy dolog az elmúlt évtized leggyengébb sorsolásával , a valaha volt legnagyobb kölségvetéssel dolgozó magyar csapatnak bejutni egy olyan csoportkörbe ahová egy luxemburgi csapat már visszajáró vendég.
gordon
Igen, az elmúlt évtized...de ne szépítsük, minden idők leggyengébb sorsolásával.
Nézzük:
Az első körben megkaptuk azt a Ludogorets-et (és ejtettük ki kettős győzelemmel), amely végül EL-főtáblás lett. itt kb ők voltak a legrosszabb lehetséges opció.
A második körben ennek köszönhetően valóban gyengébb ellenfél jött, a máltai Valletta. (Akik mellesleg az azóta szintén csoportkörös Dudelange csapatán jutottak túl). De legyen, ez még OK is.
A harmadik körben az AJAX után kb második legnehezebb ellenfél jött, a BL-főtáblán 3. kalapos Dinamo.
Playoffban pedig a saját balf.szságuk miatt nem az a Maccabi jött szembe, akiknél szintén nem nagyon lett volna nehezebb ellenfél ebben a körben. De sikerült kiesniük, ez mondjuk nem a sorsolás hibája.

Szóval igen, mérhetetlenül gyenge sorsolás volt.

több mint 6 éve
gordon
Azért ezzel óvatosan bannek. A bl 1. Selejtező körének egyetlen parositasanal fordult elő hogy mindkét csapat főtáblára került. Rad bízom h kitalalode melyik ez.
csebi
ott a pont.

Amúgy elhiszem hogy sok embert zavar most a fradi meg hogy ki fürdik a sikerben, de ennyi negativitást már rég olvastam egy továbbjutás kapcsán, nekem meg speciel ez ami gusztustalan.

Mindenki tisztában van vele hogy milyen pénzből mi lett építve, de ettől függetlenül azért lehetne örülni (gratulálni...?) nekik, van pár csapat aki biztos cserélne most a Fradival.

Erről a kurva gyenge sorsolásról meg annyit hogy nehezebb lehetett volna igen, de olyan hogy könnyű sorsolás már tényleg nem létezik.

Az meg hogy ez a Suduva hol lenne az NB1ben nem tudom megállapítani, de hogy nem rossz csapat az biztos. Konkrét elképzelésük volt a teljes párharcot tekintve, tudták hogy nekik az idegenben lőtt gólokra kell koncentrálniuk.
Az hogy előre nagyon gyengék illetve hogy kapura egyáltalán nem veszélyesek azt aláírom, pláne nem távoli lövésekkel, helyszinen nagyon jól látszott mennyire nem tudják normálisan helyezni a labdát, kb csak belerúgnak egyet aztán lesz vmi, többször lőhettek a 16osunkon belülről semmi veszély nem volt belőle.
Azonban a védekezésük nagyon jó illetve hihetetlen masszívak, ezáltal tényleg elhiszem hogy nehéz ellenük játszani.

Fehérváriaknak meg üzenem inkább koncentráljanak a bajnokságra ne a fradi el-szerepésére, pláne ha csak a negatívumot látják, szinte nekem kellemetlen hogy továbbment a csapat. Köszönöm előre is.

(elolvastam az indexen a cikket amit ma kiraktak, esküszöm felfordult tőle a gyomrom, miért kell állandóan az utánpótlást emlegetni amikor kurvára nem létezik de nem csak a fradinál de ugy egyáltalán az országban sem? honnan a faszból legyen magyar játékos igy a fradiban????)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal