Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
De pocsék volt Messi egy gólt sem rúgott.... ja, hogy kiosztott kb 6 gólpasszt, olyat mindenki tud 😀 😀 😀az egyébként hol lesz? 😊
Gyerünk, most már Chilet is meg kell verni, bár nem lesz egyszerű, aztán három év múlva jöhet a VB!dande
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
"Újpest: Filkor Attila aláírt, bajnok lenne új csapatával"sose volt 😀
Szegény nem nagyon van tisztában a viszonyokkal 😀Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
"Újpest: Filkor Attila aláírt, bajnok lenne új csapatával"Szegény nem nagyon van tisztában a viszonyokkal 😀
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Lehet kiszámolták, hogy mennyi büntetést nem tudtak kiszabni az idén és gondoskodnak róla, hogy jövőre ez ne fordulhasson elő. 😀Na, hát ha egyszer kell a hangulat (= piro, hanggránát, rasszista/antiszemita indulók és molinók) a stadionokba.
több mint 9 éve
Vicc ez a kártya, a tavaszi meccsre nem jutottam fel mert nem jött meg időben, azóta igen, kifizettem érte 800 ft.-ot, most meg mégsem kell 😀 legalább így ha nem vagy ott nyitásra jegyet sem kell venni 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Mikey
18 751
Ha esetleg valakit érdekelne: Adam Bogdan: The first LFC interviewNagyon korrekt, profi nyilatkozat. Remélem a kupameccseket megkapja majd.
több mint 9 éve
De pocsék volt Messi egy gólt sem rúgott.... ja, hogy kiosztott kb 6 gólpasszt, olyat mindenki tud 😀 😀 😀Gyerünk, most már Chilet is meg kell verni, bár nem lesz egyszerű, aztán három év múlva jöhet a VB!
több mint 9 éve
www.mlsz.hu/blog/2015/07/01/kartya-kotelezettseg-helyett-lehetoseg/Irány a Magyar-román 😉
Megérte kitartani, ultrák nélkül nincs foci, csak színház ! Bár gyanítom, Kutyatovot ez sem fogja meghatni, de ezt már meccseljék le a fradisták vele (természetesen sok sikert, erőt és kitartást kívánva nekik).Dub
több mint 9 éve
Az egyik meccs külföldön lesz a másik itthon. Az előbbire nyilván nincs az MLSZ-nek hatásköre, de utóbbira van! És légy nyugodt oda tuti kelleni fog a kártya!NB2Nah most olvastam Dub linkjét, akkor mégsem kell kártya😊
A kluboknál azért tuti lesznek olyan meccsek ahol majd kötelező lesz...
több mint 9 éve
Dub
1 019
www.mlsz.hu/blog/2015/07/01/kartya-kotelezettseg-helyett-lehetoseg/Megérte kitartani, ultrák nélkül nincs foci, csak színház ! Bár gyanítom, Kutyatovot ez sem fogja meghatni, de ezt már meccseljék le a fradisták vele (természetesen sok sikert, erőt és kitartást kívánva nekik).
több mint 9 éve
Kártya ide vagy oda, nincs az az isten, hogy a románok ellen ne legyen semmilyen büntetés, ha Izrael ellen néhány bekiabálásért már zárt kapu járt.Nehezen tudom elképzelni, hogy a stadionon belül balhé legyen, Bukarestben volt -mert egymás mellé tették a két tábort-
Ha még véletlen a lokális agyhalottak türtőztetnék is magukat, a "római leszármazottak" hülyéi biztos kiprovokálnak majd valamit.flzoli
máig sem értem, hogy miért nem járt szankció érte?! A stadionon kívűli dolgokért pedig nem büntethet az uefa.
több mint 9 éve
Hát kurva jó... Kizárt így, hogy ne legyen balhé a román meccsen.SchleckMiért? Te szervezed? 😀
több mint 9 éve
A magyar "sportdiplomácia" képességeit ne becsüld le.azért ahhoz több kell, hogy három pontot levonjanak. ha ezért levonnak bármit is, akkor pl a szerbeknek évek óta el se kellene indulnia a selejtezőkön.slowmotionVagy visszaesőként levonnak tőlünk három pontot és kizúgunk a francba.SchleckHát kurva jó... Kizárt így, hogy ne legyen balhé a román meccsen.Schleckazt nem akarhatják Csányiék, hogy balhé legyen, mert akkor keményebb szabályozást kellene alkotniuk a beléptetésre, és zárt kapuk mögött kellene játszani a remélhetően sorsdöntő utolsó hazai meccsünket Feröer ellen.
oh wait...slowmotion
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
Kártya ide vagy oda, nincs az az isten, hogy a románok ellen ne legyen semmilyen büntetés, ha Izrael ellen néhány bekiabálásért már zárt kapu járt. Ha még véletlen a lokális agyhalottak türtőztetnék is magukat, a "római leszármazottak" hülyéi biztos kiprovokálnak majd valamit.
több mint 9 éve
azért ahhoz több kell, hogy három pontot levonjanak. ha ezért levonnak bármit is, akkor pl a szerbeknek évek óta el se kellene indulnia a selejtezőkön.Vagy visszaesőként levonnak tőlünk három pontot és kizúgunk a francba.SchleckHát kurva jó... Kizárt így, hogy ne legyen balhé a román meccsen.Schleckazt nem akarhatják Csányiék, hogy balhé legyen, mert akkor keményebb szabályozást kellene alkotniuk a beléptetésre, és zárt kapuk mögött kellene játszani a remélhetően sorsdöntő utolsó hazai meccsünket Feröer ellen.
oh wait...slowmotion
több mint 9 éve
Nem kell kártya válogatott meccsre, nagyon kiváncsi leszek.Pont most akartam kiváltani, bár homoszexuális Hemingway miatt lehet így is ki kell....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Vagy visszaesőként levonnak tőlünk három pontot és kizúgunk a francba.Hát kurva jó... Kizárt így, hogy ne legyen balhé a román meccsen.Schleckazt nem akarhatják Csányiék, hogy balhé legyen, mert akkor keményebb szabályozást kellene alkotniuk a beléptetésre, és zárt kapuk mögött kellene játszani a remélhetően sorsdöntő utolsó hazai meccsünket Feröer ellen.
oh wait...slowmotion
több mint 9 éve
Hát kurva jó... Kizárt így, hogy ne legyen balhé a román meccsen.Schleckazt nem akarhatják Csányiék, hogy balhé legyen, mert akkor keményebb szabályozást kellene alkotniuk a beléptetésre, és zárt kapuk mögött kellene játszani a remélhetően sorsdöntő utolsó hazai meccsünket Feröer ellen.
oh wait...
több mint 9 éve
Az egyik meccs külföldön lesz a másik itthon. Az előbbire nyilván nincs az MLSZ-nek hatásköre, de utóbbira van! És légy nyugodt oda tuti kelleni fog a kártya!
több mint 9 éve
Hát kurva jó... Kizárt így, hogy ne legyen balhé a román meccsen.
több mint 9 éve
6-1 8-) 😀
több mint 9 éve
Én valahogy nem tudom elhinni. De ha igaz, akkor szomorú lennék.Mariann szervezte a két bukaresti túrát , napi kapcsolatban van ez mlsz-el, szóval szerintem hiteles...gordonMeggyőző forrás.Schleckhttps://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/11313141_1081871765174703_7718502178931582796_o.jpgKennyÉszak Írország elleni meccsre nem kell MLSZ kártya 😊KennyHonnan az infó?Schleck
több mint 9 éve
Mariann szervezte a két bukaresti túrát , napi kapcsolatban van ez mlsz-el, szóval szerintem hiteles...Meggyőző forrás.Schleckhttps://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/11313141_1081871765174703_7718502178931582796_o.jpgKennyÉszak Írország elleni meccsre nem kell MLSZ kártya 😊KennyHonnan az infó?Schleck
több mint 9 éve
nah ha a görögök becsődölnek akkor több esély lesz ott a 3 pontra 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Meggyőző forrás.https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/11313141_1081871765174703_7718502178931582796_o.jpgKennyÉszak Írország elleni meccsre nem kell MLSZ kártya 😊KennyHonnan az infó?Schleck