Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Meggyőző forrás.https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/11313141_1081871765174703_7718502178931582796_o.jpgKennyÉszak Írország elleni meccsre nem kell MLSZ kártya 😊KennyHonnan az infó?Schleck
több mint 9 éve
Észak Írország elleni meccsre nem kell MLSZ kártya 😊KennyHonnan az infó?Schleck
több mint 9 éve
Észak Írország elleni meccsre nem kell MLSZ kártya 😊KennyHonnan az infó?
több mint 9 éve
Észak Írország elleni meccsre nem kell MLSZ kártya 😊
több mint 9 éve
index.hu/sport/2015/06/26/blatter_megorult_most_mar_azt_mondja_o_nem_is_mondott_le/kabaré
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
ozibozi
17 157
ez az Ospina nem kis király eddig 😊
több mint 9 éve
labo7
456
Ezzel teljes mértékben egyetértek.Nincs valós értelemben vett "küzdelem". Azza próbáltam utalni, hogy ha egy játékost meg akarna szerezni a pool de közben kap egy Citytől, Chelseatól is ajánlatot, oda fog menni. Nem Depayra hegyezve ki. Csak példaként hoztam, hogy nem csak egy Mirror hozott vele szóba minket, és nem a PSVn múlt, nekik ugye mindegy. Depay "ha nagyon akart volna" jöhetett volna ide is, de van Gaalon túl is a MUba kötött volna ki ez is egyértelmű. Salah volt az iskola példája. Érdeklődtünk iránta, megegyeztünk a Basellel (asszem ott játszott), de jött egy ajánlat a Chelseatól és oda is ment. Tudtahatta, hogy stabil kezdő csak sérülések esetén lehet, de így is csábítobb egy állandó BL szereplő csapat sajnos.balazs799Küzdelem? Depay kb le volt zsírozva, van Gaal mondta neki, hogy maradjon még 1 évet Hollandiában. Inkább elkeseredett lépés volt, semmi levesbe nem köpött bele a 'pool. És ez nem küzdelem, csak vergődés. Mondhatnám úgy is, hogy kihasználta a PSV a Liverpoolt, hogy még egy kis aprót kihúzzon a MU-ból. Firminoért is annyira ment volna a United? Sima újságírói kitaláció volt (valaki kap egy fülest angol élcsapat megy érte, legyen a United, mert sok pénzük van, nem is férne be hova amúgy). Szurkolok a 'pool-nak, mert inkább ők, mint pl a City, de csak egy helyben toporognak.labo7
Elég régóta vagyok pool drukker, és csak azért írtam ezt a pár hszt, hogy nem csak a számokat kell nézni Firmino esetében, mert nincs nagyon más opció. Firminoért 35-40M euro bőven túlzás. De kellett! Sterlingért az 50m font nem sok? Hogy a viharba ne lenne, rengeteg... Ráadásul nem volt épp a impozáns éve, pedig lett volna honnan kitűnni. Jó volt, de nem estem azért hanyat. De ha úgy alakul, hogy a Citybe, Reálba, azt mondják kell röhögve kifizetik.balazs799
több mint 9 éve
Nincs valós értelemben vett "küzdelem". Azza próbáltam utalni, hogy ha egy játékost meg akarna szerezni a pool de közben kap egy Citytől, Chelseatól is ajánlatot, oda fog menni. Nem Depayra hegyezve ki. Csak példaként hoztam, hogy nem csak egy Mirror hozott vele szóba minket, és nem a PSVn múlt, nekik ugye mindegy. Depay "ha nagyon akart volna" jöhetett volna ide is, de van Gaalon túl is a MUba kötött volna ki ez is egyértelmű. Salah volt az iskola példája. Érdeklődtünk iránta, megegyeztünk a Basellel (asszem ott játszott), de jött egy ajánlat a Chelseatól és oda is ment. Tudtahatta, hogy stabil kezdő csak sérülések esetén lehet, de így is csábítobb egy állandó BL szereplő csapat sajnos.balazs799Küzdelem? Depay kb le volt zsírozva, van Gaal mondta neki, hogy maradjon még 1 évet Hollandiában. Inkább elkeseredett lépés volt, semmi levesbe nem köpött bele a 'pool. És ez nem küzdelem, csak vergődés. Mondhatnám úgy is, hogy kihasználta a PSV a Liverpoolt, hogy még egy kis aprót kihúzzon a MU-ból. Firminoért is annyira ment volna a United? Sima újságírói kitaláció volt (valaki kap egy fülest angol élcsapat megy érte, legyen a United, mert sok pénzük van, nem is férne be hova amúgy). Szurkolok a 'pool-nak, mert inkább ők, mint pl a City, de csak egy helyben toporognak.labo7
Elég régóta vagyok pool drukker, és csak azért írtam ezt a pár hszt, hogy nem csak a számokat kell nézni Firmino esetében, mert nincs nagyon más opció. Firminoért 35-40M euro bőven túlzás. De kellett! Sterlingért az 50m font nem sok? Hogy a viharba ne lenne, rengeteg... Ráadásul nem volt épp a impozáns éve, pedig lett volna honnan kitűnni. Jó volt, de nem estem azért hanyat. De ha úgy alakul, hogy a Citybe, Reálba, azt mondják kell röhögve kifizetik.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
labo7
456
balazs799Küzdelem? Depay kb le volt zsírozva, van Gaal mondta neki, hogy maradjon még 1 évet Hollandiában. Inkább elkeseredett lépés volt, semmi levesbe nem köpött bele a 'pool. És ez nem küzdelem, csak vergődés. Mondhatnám úgy is, hogy kihasználta a PSV a Liverpoolt, hogy még egy kis aprót kihúzzon a MU-ból. Firminoért is annyira ment volna a United? Sima újságírói kitaláció volt (valaki kap egy fülest angol élcsapat megy érte, legyen a United, mert sok pénzük van, nem is férne be hova amúgy). Szurkolok a 'pool-nak, mert inkább ők, mint pl a City, de csak egy helyben toporognak.
több mint 9 éve
inkább rámentem volna Arda Turanra, Lucasra, vagy pedig IscóraStezA felsorolt nevek egyike se áll szóba a Liverpoollal (jogosan).
Calhanoglut is fel lehet hozni hogy de jó volna, de a Leverkusenbe is több esélye van a BL re mint itt. Mint már mondtam, nem ért ennyit, de szűk az a kör, aki eljön a poolba.
Firmono pedig valóban nem kiforrott játékos, nem sztár, de kiket vett a pool az elmúlt évekbe? Csak fiatalok, vagy máshol már perifériás játékosok. Hendro, Allen, Markovic, Moreno stb fele annyit se mutattak amikor ide kerültek mint már Firmino. Sturrigde is bevált (a sérüléseken túl persze) de perifériás ember volt mikor jött. Coutinhot egyenesen bagókért hoztuk el, mert nem kellett már az Internek.
Még Lovren, Sakho is csak 1-1 szezon jó teljesítménye után jött kvázi drágábban.
Mint pool szurkoló tudom kikre lehet esélye a csapatnak, kire nem. Jobb csapatból csak akkor jön ide játékos, ha a jelenlegi klubbjában teljesen esélytelen a kezdőre, és egy picit kell talán az is, hogy szimpatizáljon a klubbal.
MU a vetélytárs?labo7Nem sikerült megérteni. A MUval, Ágyúsokkal, Chelseaval stb lévő küzdelemre gondoltam a játékosként, ahol érthető módon a játékos nem a poolt fogja választani.
Depay? Tárgyaltunk róla a PSVvel Ayre volt Eindhovenbe. A klubbal nem voltak távoliak az álláspontok, de amikor jött a United ajánlata Depay is az ésszerűbb megoldást választotta. Mint anno sok ilyen targetünk.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
ozibozi
17 157
A magyar futball 50 örök ígérete 😊cink.hu/a-magyar-futball-50-orok-igerete-1713382432
több mint 9 éve
Róla semmit, kb. 16 millió euróért tényleg ígéretet lehet kapni, ő az. De a 40 milliós kategória nálam már minőségi játékos, és Firmino, ismétlem NÁLAM szintén ígéret, nem pedig bevált játékos. Hogy őszinte legyek, ennyiért lehet, hogy inkább rámentem volna Arda Turanra, Lucasra, vagy pedig Iscóra, nálam mindegyik jobb, komplettebb, többett bizonyított játékosok Firminónál. Azért azt ne feledjük el, hogy egy gyenge csapatból könnyebb kitűnni, mint egy jóból, szerintem legalábbis. Ha sztárok játszanak körülötted, az papíron a te dolgod is könnyíti, ám mellettük/velük szemben nehezebb lesz királynak lenni.Szerintem abszolút nem az a stílusú focista, akire a Poolnak szüksége volt.StezS Nathaniel Clyne-ról mit gondolsz?Mikey
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
"A Ferencvárosi Torna Club szurkolói között széles körben ismert, úgynevezett „szívtől az égig” koreográfia csak két kézzel, bal és jobb kézzel egyszerre végezhető! Kérjük, kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek értelmezhet."Na most a náci karlendítésnél nem csak egyszer nyújtják ki a karjukat és nem nyújtva tartott karral állnak? Mert ha igen, akkor az ütemes karhajlítgatás nem lehet náci karlendítés. Valamint ha a kezek ökölben vannak, akkor szintén nem lehet náci karlendítést csinálni és problem solved.
Előnyben azok akiknek a mellkasuk jobb oldalán is van szívük.
Csak nehogy a kétkaros mozdulatot dupla náci karlendítésnek gondolja az UEFA dupla büntetésért. 😀😀Bazzani
több mint 9 éve
labo7
456
Őszintén leszarom már a pénzügyi részét! Tudom mit hol kezeljek, tisztában vagyok a szabályokkal, lehetőségekkel, és azt mondom kellett nekünk ez az igazolás. Amikor egy MU a vetélytársad vagy gyorsan lépsz és nem alkudozol 3-5M ókon, vagy az embered megy a másik, pénzesebb, jobb pozíciójú csapatba. Like Depay, Salah, Alexis S. szintén népes a névsor, akiket megbízható források hoztak szóba a poolal de végül mégis máshol kötöttek ki.MU a vetélytárs?😀 Depay közel volt?😀 Jajj ne már.. Igazából nagyon a pénzügyi részét se lehet leszarni, mert nem biztos, hogy kitermel annyit a klub, hogy az FFP-nek megfeleljen. Szvsz ez a költekezés is csak azért van, mert Sterling el lesz adva, ami kb 65M€ (és ennyit nem is ér). A 'pool a nagyfiúk homokozójában szeretne játszani, de ehhez kell BL, jó szponzori szerződések és jó pár alkotó elem. Nézd meg a top4 bevételeit, a játékoskeretet, aztán nézd meg a 'pool ilyen dolgait. Egyébként Clyne jó igazolás ennyiért!
balazs799
több mint 9 éve
Azért 40 millióért kifejezetten minőségi játékosokat adnak, Firmino pedig tehetséges, de egy Bundesliga közepén, végén kullogó csapat húzóembere, ráadásul egyáltalán nem gólerős. Szerintem abszolút nem az a stílusú focista, akire a Poolnak szüksége volt.BL nélkül egy szar szezon után sajnos nem lehet csak úgy válogatni a kínálatban. Az utobbi években se a csapat és ugye bár maga a város se akkora vonzerő egy játékosnak. Firminonak az EL szereplés is előrelépés lesz ahhoz képest ahonnan jön.
És hát tényleg, 40 millióért inkább elhozok egy Lucast. Ez baromi sok érte. Persze ízlések és pofonok, de ebből két olyan játékost is lehetett volna venni, akik valószínűleg nagyobb pluszt adnak majd a csapathoz.Stez
Gólerősségét mindenki maga könyvelje el:
2010/11-es szezonba kerül a Hoffenheimhez 19évesen. Post: Támadó középpályás:
10/11: 11 meccs 3gól
11/12: 30 meccs 7gól, 4 asziszt
12/13: 35 meccs 6gól, 4 asziszt
13/14: 37 meccs 22gól, 14 asziszt
14/15: 36 meccs 10gól, 12 asziszt
Emelett az idei bundesliga kiírásban a 6. legtöbb szerelés (támadó középpályástól). Valamint az elmúlt 2 évben az 5 nagyligát nézve a harmadik legtöbb sikeres cselt hajtotta végre (csak a távoli argentin, a belgák hazárdírozója (((és persze mindenki Xanyija))) előzi meg.
40M valóban sok érte, a mai piaci árak mellett is sok talán. De kiket szokott venni a pool 20-20 M-ért? Pl: Markovic tavaly. Fiatal, nem volt nagyon rossz, de nem egyből húzóember igazolás. Vagy anno mondjuk Aquilani stb stb.
Őszintén leszarom már a pénzügyi részét! Tudom mit hol kezeljek, tisztában vagyok a szabályokkal, lehetőségekkel, és azt mondom kellett nekünk ez az igazolás. Amikor egy MU a vetélytársad vagy gyorsan lépsz és nem alkudozol 3-5M ókon, vagy az embered megy a másik, pénzesebb, jobb pozíciójú csapatba. Like Depay, Salah, Alexis S. szintén népes a névsor, akiket megbízható források hoztak szóba a poolal de végül mégis máshol kötöttek ki.
Clayne pedig szintén done deal 12.5M font kb 17.5M euro. Ott tartunk, hogy 1 igazolás híján valószínűleg kész a keret liverpoolban, így lehet együtt kezdeni a felkészülést.
Túl sokszor vettünk az utóbbi időben ígéretes játékosokat, vagy perifériás bajnokságokból feltörekvő fiatalokat. (Nem rossz de ennyi nem elég a top-hoz). Milner-Firmino-Clayne a kezdőbe jönnek, és ez az amire most szüksége volt a klubbnak.
1 Csatárt kell még igazolni. /Bacca, Rondon volt az elsődleges target, de Ayre többek között igazolásokért is felelős emberünk úgy néz ki hazatér Chile-ből/.
Csak ne Benteke legyen belőle... eléggé elcsúnyítaná az eddigi munkát. Benteke remek labdarúgó, tetszik is a játéka, de úgyan annyira nem illene a rendszerükbe mint Baló. Nekünk mozgékony csatár kell, nem statikus.
A végére pedig egy legenda valószínűleg elfogult véleménye:
" Így, hogy megadatott a Liverpool számára, hogy két ilyen kvalitású brazil srác szerepelhet a középpályájukon, igen nagy az esélyük hogy meg legyen nekik a Bajnokok Ligája helyezés. Így Európában, a Liverpoolnak lesz az egyik legizgalmasabb középpályája. Kreativitás, játékintelligencia, góllövés, ezekkel mindketten lendíthetnek a csapaton.
A Liverpool csatárainak egy álmuk válhatott valóra azzal, hogy ilyen kiszolgálókat kaptak maguk mögé, mint Coutinho és Firmino. Ha így sem fog menni a góllövés..."Ronaldinho
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Mikey
18 751
Szerintem abszolút nem az a stílusú focista, akire a Poolnak szüksége volt.StezS Nathaniel Clyne-ról mit gondolsz?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ilyen meg olyan válogatott játékosokat igazol a Videoton, napok óta ez a hír az NSO-n. Rákattintok, aztán rájövök: nem kellett volna.Sima kiesés (BL), ha ez így folytatódik.
több mint 9 éve
Azért 40 millióért kifejezetten minőségi játékosokat adnak, Firmino pedig tehetséges, de egy Bundesliga közepén, végén kullogó csapat húzóembere, ráadásul egyáltalán nem gólerős. Szerintem abszolút nem az a stílusú focista, akire a Poolnak szüksége volt.Én inkább onnan közelíteném meg, hogy ennyiért inkább Kovacic-ot kellett volna elhozni az Interből, én benne több fantáziát látok.
És hát tényleg, 40 millióért inkább elhozok egy Lucast. Ez baromi sok érte. Persze ízlések és pofonok, de ebből két olyan játékost is lehetett volna venni, akik valószínűleg nagyobb pluszt adnak majd a csapathoz.Stez
Egyébként ennyi pénzt ma már (sajnos) elkérnek egy ígéretes játékosért, minőségiért meg min 30-35M fontot. Például Cuadrado meg Schürrle a télen ugyan ennyiért váltott klubot és egyiket se sorolnám a "minőségi" kategóriába.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Azért 40 millióért kifejezetten minőségi játékosokat adnak, Firmino pedig tehetséges, de egy Bundesliga közepén, végén kullogó csapat húzóembere, ráadásul egyáltalán nem gólerős. Szerintem abszolút nem az a stílusú focista, akire a Poolnak szüksége volt.23 éves, technikás évek óta csapata húzóembere, tökéletesen illeszkedik a rendszerbe. Tavaly kb hasonló árért (kb 25M font) Lallana érkezett. A szódával elmegy kategóriát nálam meg meg üti. De szerintem nem túlzok, ha azt mondom Suarez leigazolása óta talán a legnagyobb igazolásunk. Pedig költöttük a pénzt minden évben...nagyon sok érte.Amadeus91melyik irányba?NegritisRoberto Firminóról tud nekem valaki valami okosat mondani?Mikey40 millióért vicc.Amadeus91
Mellette a klub kijelentette, hogy ez az igazolás teljesen független Sterling jövőjétől, szóval kalkulát kiadás, nem csak visszaforgatunk.
Ingyen jött egy kapus, egy tehetséges angol csatár, és egy sokat látott, multifunkcionális középpályás. /Bogdán-Ings-Milner/ Emellett eddig 3.5M-ért hoztunk egy 18éves angol CB-et. Belefért egy ilyen kiadás. Nagy pénz? Igen, lehet olcsóbban igazolni valóban jó játékost? 5/1-es átlaggal igen. A csapat stratégiája továbbra is az, hogy csak is fiatalokért ad ki "nagy" összeget, de most végre nem féltünk rátenni azt a 7-8M amin minden évben elcsúsztunk a jobb játékosoktól.
Jövőre a kezdőbe, de még a padon is CSAK 1 30 évnél idősebb játékos lesz (Skrtel 30). /A keretbe rajta kívül Kolo 34, Lambert 33/. Sokad rangú eberek a posztjukon és Lambert lehet nem is marad.
100%-ban örülök ennek az igazolásnak és végre VÉGRE egy ekkora összegből nem 3 "jó lesz majd nekünk az a srác" labdarúgót igazoltunk, hanem egy olyan játékost, akire az első naptól kezdve számíthatunk.
Mignolet (Hajrá magyarok, de Bogdán csere kapus lesz)
XY-Skrtel-Sakho-Moreno??
Hendro-Milner-Can (Milner egyértelműen romboló, és mellette egy futógép pozícióban)
Coutinho - Firmino (2 labdazsönglőr, akik nagyon rég látott technikás támadó középpályát alkothatnak)
Sturridge (félig láb nélküli Daniel, ha egészséges lesz egy ilyen középpálya előtt határ a csillagos ég).
Pad: Lovren, Flanagan (csak az 1éves kihagyás miatt nem jelölöm kezdőbe, amúgy a 13-14-es szezonban remekül játszott, Allen, Lallana, Markovic, Ibe, Origi, Ings).
/Itt Sterlinget eladtuk, szóval az érte kapott kb 45M font még elköltésre vár | VÉDELEM | , plusz eladtuk a 2 aranylábú olasz csatárunkat is/
Mit várok még? Szélső hátvédek, és esetleg egy csatár, minőségben 2. pozícióba az Origi-Ings kettős közül pedig meglátjuk melyik illik jobban a rendszerbe mint csatár, a másik szerintem inkább a támadó középpályán kaphat majd esetleg játékpercet.balazs799
És hát tényleg, 40 millióért inkább elhozok egy Lucast. Ez baromi sok érte. Persze ízlések és pofonok, de ebből két olyan játékost is lehetett volna venni, akik valószínűleg nagyobb pluszt adnak majd a csapathoz.
több mint 9 éve
"A Ferencvárosi Torna Club szurkolói között széles körben ismert, úgynevezett „szívtől az égig” koreográfia csak két kézzel, bal és jobb kézzel egyszerre végezhető! Kérjük, kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek értelmezhet."Előnyben azok akiknek a mellkasuk jobb oldalán is van szívük.
Csak nehogy a kétkaros mozdulatot dupla náci karlendítésnek gondolja az UEFA dupla büntetésért. 😀😀
több mint 9 éve
Szimpatizálok az urugokkal, de úgy lejtett a pálya, hogy még szerencse, hogy a játékosok nem borultak az oldalukra. Cavani mellett egyébként Fucile kiállítása is vicc kategória. Simán a labdát érte el először, nem is az az eset, hogy egyszerre. Elsőre tisztán a labdát.Délután van, és még senki sem hozta szóba a Cavani kiállítását a hajnali meccsről? 😀flzoliazt akarod hallani, hogy orkán erejű hátszélben futballozik a hazai csapat?slowmotion
Liverpool Fc
több mint 9 éve
bocs csak most látom, hát szerintem kelemen jobb volt mert egy fokkal gyorsabb, de vukmirnál bőven jobb játékos lett volna idén, szerintem nagyot húztatok vele, főleg ha megy Csiki. Jól helyezkedik, jól fejel, viszont anno ő hagyta ki a sorsdöntő tizit a kupadöntőn.eaglesmcnabbKálnoki Kis mennyire jó játékos? Első blikkre jó igazolásnak tűnik Újpestre, de Te talán többet tudsz róla mondani.Bazzani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Délután van, és még senki sem hozta szóba a Cavani kiállítását a hajnali meccsről? 😀flzoliazt akarod hallani, hogy orkán erejű hátszélben futballozik a hazai csapat?
több mint 9 éve
Mikey
18 751
Délután van, és még senki sem hozta szóba a Cavani kiállítását a hajnali meccsről? 😀flzoliTeljes mértékben jogos volt, kiváló játékvezetői ítélet született. 😊
több mint 9 éve
Délután van, és még senki sem hozta szóba a Cavani kiállítását a hajnali meccsről? 😀flzoli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...