Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Nagy dolog az elmúlt évtized leggyengébb sorsolásával , a valaha volt legnagyobb kölségvetéssel dolgozó magyar csapatnak bejutni egy olyan csoportkörbe ahová egy luxemburgi csapat már visszajáró vendég.
gordon
Azért ezzel óvatosan bannek. A bl 1. Selejtező körének egyetlen parositasanal fordult elő hogy mindkét csapat főtáblára került. Rad bízom h kitalalode melyik ez.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Nagy dolog az elmúlt évtized leggyengébb sorsolásával , a valaha volt legnagyobb kölségvetéssel dolgozó magyar csapatnak bejutni egy olyan csoportkörbe ahová egy luxemburgi csapat már visszajáró vendég.
több mint 6 éve

Kenny
lejárt a szolibérlet vagy mi?
petey
Nem olvastad? A repülőn szolizik mostantól 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár

Kenny
lejárt a szolibérlet vagy mi?

több mint 6 éve
A közmédia megnyilvánulásaiért sem tudok tiszta szívből drukkolni a Fradinak. Bocsánat, de ez ki kívánkozott belőlem.
NB2
Fradista vagyok amióta az eszemet tudom, de én is hányok tőle. És hidd el nagyon sokan vagyunk így ezzel.
De ha ezek nem lennének már nem lenne csapatunk.
Kenny
Tavaly ugyanez volt a kutasokkal, az akkor senkit sem zavart ez meg hirtelen mkit? Nem neked szól, meg sztem is undorító, de attól meg ez Rózsaszín kettős szemüveg ...
csebi
de, az is kurva émelyítő. viszint a Fradinak az elnöke meg tuggyuki, így ez még rátesz a szervilizmusra még 1000 lapáttal, és ha tetszik ha nem, tapsolnod kell a nép csapatának, ami már rég nem az, mint volt..
petey
Hat épp az elnökök személye kb ugyanaz. Egyik nyíltan pártbeli ember másik csak szimplán a part egyik legnagyobb oligarchaja. Megjegyzem h a miniszterelnököt melyik csapatnak a meccsein lehetett látni?
csebi
ez most nem maga A Fradi ellen irányul, nyugi. hanem ezt az orbitális nagy mélytorkozást ami megy már hetek óta, és tegnap jött a csúcspont. én nem emlékezem, hogy Garancsit egyből berángatták interjúra, meg Hajdú Pista így őrjöngött volna. persze Garancsi is egy kibaszott nagy NER lovag, meg a felcsúti Ramszesz is ott van Vidi meccsen. még. aztán lehet 1 év múlva meg a Honvéd lesz a kiválasztott, most hogy Hemi bá önként eladta a klubot. de ez nem változtat azon, hogy a közmédia mennyire okádék módon szopja fel idén a Fradit, és ettől vannak sokan rosszul.

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Nem ez a lényeg. Hanem hogy Kubi meg Pali úton van a magánrepcsivel a sorsolásra. Belsős emberem szerint a gépen van szolárium.
több mint 6 éve
A közmédia megnyilvánulásaiért sem tudok tiszta szívből drukkolni a Fradinak. Bocsánat, de ez ki kívánkozott belőlem.
NB2
Fradista vagyok amióta az eszemet tudom, de én is hányok tőle. És hidd el nagyon sokan vagyunk így ezzel.
Kenny
Tavaly ugyanez volt a kutasokkal, az akkor senkit sem zavart ez meg hirtelen mkit? Nem neked szól, meg sztem is undorító, de attól meg ez Rózsaszín kettős szemüveg ...
csebi
de, az is kurva émelyítő. viszint a Fradinak az elnöke meg tuggyuki, így ez még rátesz a szervilizmusra még 1000 lapáttal, és ha tetszik ha nem, tapsolnod kell a nép csapatának, ami már rég nem az, mint volt..
petey
Hat épp az elnökök személye kb ugyanaz. Egyik nyíltan pártbeli ember másik csak szimplán a part egyik legnagyobb oligarchaja. Megjegyzem h a miniszterelnököt melyik csapatnak a meccsein lehetett látni?

több mint 6 éve
NB2
Kenny
csebi

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
NB2
Kenny
csebi
Valahogy a közmédia EL selejtező Vidi meccsek nincsenek meg, de mivel az EL csoportkört a sportv adta (szerencsére idén is), ők (emlékezetem szerint) nem térdeltek ilyen szinten eléjük.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 405
En sem szoktam meghallgatni az elemzeseket, de most kivetelesen megtettem. az mlsz elemzejo is abszolut korrekten tolja, de volt 1-2 erdekes velemenye.

m4 miert nem tud egy ertelmes riporttert aki nagyjabol tud angolul?
A mennyeiben tolmacsnak lenni eleg alibinek tunik.

ez a 41. vilag legjobb edzoje hogy jott?

Meg mindig azt mondom, hogy a fradi nagyon sebezheto hatul. a Videoton-t jobban megszerveztek hatul.
Europaban ezzel az outscoringgal sokra nem fognak menni.
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
De ott is ugyanennyire volt zavaró, olvass vissza egy évet. Mondjuk Crazy magában borzasztó, ez lehet dobott még egyet az élményen.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
NB2
Kenny

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Odakapcsoltam, meghallottam crazyt, elkapcsoltam. Gratula, de nem vette be a gyomrom. Viszont azt pozitív, hogy Varga végre játszott.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Közben Van Dijk az év játékosa.
warr_b
Fel is háborodtam ám, hogy miér nem a Messi. Ő lőtte ám a legtöbb gólt az egésziidényben a nagy kerek világon, hogy azt még ez Van Dik sem tudta megakadályozni. Há milyen szavazás ez 😊 😊 😊 (nem venni komolyan)

Gratula 😀
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
ezek versenyt rendeznek, hogy ki tud nagyobbat mondani meg mélyebben benyalni. elképesztő.
"..olyan sebességgel érkeznek a kapu elé amiből bármikor helyzetet tudnak kialakítani.." főleg Szignyevics, elfáradt mire a kapu elé ért 30 méter után. komoly?
petey
Mondjuk ez nekem kicsit fura, hogy így meglepődtök meg van ingerenciátok hallgatni az elemzést. 😀
És ez tök független, mert az mindenhol szar itthon nagy többségében. Nekem zsigeri reakció, hogy kapcsolok el a picsaba.

Kicsit olyan ez, mint anikor vége a fesztiválnak, de ti meg ott maradtok nézni, ahogy a toitoi környékét takarítják és méltarlankodtok a szag miatt. 😀 😀 😛

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Na mondom a jövő heti forgatókönyvet: a meccs elején egy megpattanó lövéssel megszerzi a vezetést a Suduva és ki is esünk, mint a szar.
Bálesz
Szerencsére csak az eleje jött be. Bár arról is lemondtam volna 😊

több mint 6 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 226
F-csoport
APOEL
Ludorogec
Slovan
FTC
😀
O1G
Lazio
Ludogorec
Partizan
FTC

így még össze is jöhet akár.

buhloone mindstate

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Közben Van Dijk az év játékosa.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!

több mint 6 éve
Beérett végre a Nemzeti Együttműködés Rendszere.
O1G
csak énekeljük a Himnuszt
petey
Meccs előtt.
Ivószünetben.
Félidőben.
Meccs végén.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
NB2

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
NB2
Lehet dicsérni a fradit. Lehozták szépen a selejtezőt respekt (kivéve a Dinamo ellen otthon). De ami a meccs után volt felszopás az sok. Mindent a helyén kell kezelni.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
több mint 6 éve
O1G
csak énekeljük a Himnuszt

több mint 6 éve