Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
Takumi Minamino közel a Poolhoz.

Igazán mondjuk nem tudom hova fog jönni. A támadótrió egyik posztjára se tudnám berakni. Szélre talán de kicsit olyan megerőszakolt megoldás lenne mikor Ox játszik ott.
A kkp-ás hármas sorba pedig így is az egyik legmélyebb a keret. Hendo, Gini, Fab alap kezdő sor mögött ott van a még mindig nagyon jó Milner, Keita aki utolsó 2 meccsén 2 MoTM lett, Ox is tud ebbe a sorba (is) játszani.

Lehet, hogy egy kissé más támadó alap felálláshoz kellhez Mina amikor csak 2 támadó van fent ő meg mögöttük tud játszani?
alatriste
rengeteget és sokat fut, simán elfér a keretben.
különben is Manét kb nem lehet pihentetni, mert nincs érdemi pótlása.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 318 — Így remélem megfelelek nektek.....
14 europai meccsen 2 vereseg iden.
Aki szerint ez nem siker egy magyar csapat szamara (klubhovatartozastol fuggetlenul) annak nem tudom mi lenne eleg.
Kenny
Ha a Diósgyőr BLt nyer! Minden más kudarc!
Toca
Ez alatt Borsod megyei Ligát értesz gondolom 😛
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 849 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Takumi Minamino közel a Poolhoz.

Igazán mondjuk nem tudom hova fog jönni. A támadótrió egyik posztjára se tudnám berakni. Szélre talán de kicsit olyan megerőszakolt megoldás lenne mikor Ox játszik ott.
A kkp-ás hármas sorba pedig így is az egyik legmélyebb a keret. Hendo, Gini, Fab alap kezdő sor mögött ott van a még mindig nagyon jó Milner, Keita aki utolsó 2 meccsén 2 MoTM lett, Ox is tud ebbe a sorba (is) játszani.

Lehet, hogy egy kissé más támadó alap felálláshoz kellhez Mina amikor csak 2 támadó van fent ő meg mögöttük tud játszani?

Liverpool Fc
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 699 — Lucas Scott
Aki szerint ez nem siker egy magyar csapat szamara (klubhovatartozastol fuggetlenul) annak nem tudom mi lenne eleg.
Kenny
Illetve a csoportkörben egyetlen vereség, ez azt mutatja h eléggé kiegyensúlyozott a csapat. 2 posztra kell erősítés: középső kp (főleg 8as) és csatár. Ezek nélkül viszont a csoportkör jövőre kérdéses

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 274 — Vikings fan
Kenny
Ha a Diósgyőr BLt nyer! Minden más kudarc!
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 914
EL: MU GÁLA AZ AZ ELLEN

Köszi NSO 😀
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 513 — Omar's Coming Yo!

Szerkesztette: Kenny

több mint 6 éve
Nyilasi festi a haját 😀 nem mindegy már 60 felett hogy nézel ki? ;D
több mint 6 éve
Rohadt Espanyol meccs

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Ami totálisan kiakasztó, azok a ki nem kényszerített hibák. Ennyi eladott labdát... a saját védekező harmadban odaadják az ellenfélnek, gyere, vezesd rám. A gól is ebből született.
Rövid hazaadás, egymás szivatása hátul ezekkel a rövid passzokkal.. na meg a másik, pl Boli. Öregem kapu előtt nem egyszer két kézzel löki az emberét, még a vak is látja. Le is fújják, szívatja ő is a csapatát...

De ez a Rebrov is, nem értem miért nem cserél, Zubkov a 65.perctől sétált, momentuma sem volt. Varga Roli?? Neeem, minek...

Nagy kár a hazai Espanyol X, nagyon nagy kár... 😕

Azért szép volt, mondtam hogy én leszek az első, aki elnézést kér tőlük, mivel előre leírtam őket, erre nagyon de nagyon picin múlt a továbbjutás...
több mint 6 éve
nyerheto meccs lett volna. kapufa,ket helyzet, tizi.
Kar erte.

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
kiesik közben a Gladbach???
több mint 6 éve
Ezek a cserék sokatmondóak
Gergőbácsi
Már csak az is h mikor húzta meg

több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad
Ezek a cserék sokatmondóak

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Zubkov nevet lehetett amúgy hallani a 2. Félidőben? Fenn van egyáltalán?

több mint 6 éve
ez az a meccs amit soha nem nyerunk meg.
Kenny
Ez a a második félidő a Doll éra in kompetens játékát idézi
csebi
elfaradtunk fejben. ennyi volt ebben a csapatban sajnos. De ez is nagy siker, okosan kell banni most a penzzel es a tapasztalattal amit itt szereztunk, ha a kovetkezo 5 evben nincs 3-4 csoportkor akkor pont semmit nem er.
Kenny
Nem tudom én szkeptikus vagyok. Most is felnevettem amikor mondta a srác h sok pénzt szerzett a Fradi és ezt okosan kell befektetni. Sztem simán szétosztják maguk közt az el pénzt és megy közpénzből az építkezés. Ez ami szomorú és innentől minden esetleg még a bajnoki cím is.

Plusz amíg Siger Kharatin Ignatyenko hármas van a két kp posztjára addig minden álom marad. Egyszerűen nem azt játszák amit egy modernkori kpnak kellene.

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
Kenny
csebi
elfaradtunk fejben. ennyi volt ebben a csapatban sajnos. De ez is nagy siker, okosan kell banni most a penzzel es a tapasztalattal amit itt szereztunk, ha a kovetkezo 5 evben nincs 3-4 csoportkor akkor pont semmit nem er.
Kenny
Vidi sztori 2.0
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Nem is értem miért nem viszi el valami élcsapat isaelt...
r.baggio
Jó, mert te azt látod, hogy kihagyta, más meg nézi azt is, ahogy bemozgott az üres területre és kérte a labdát majd oda is ért.
Elviszik, hidd el.
több mint 6 éve
Kenny
csebi

több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
Nem is értem miért nem viszi el valami élcsapat isaelt...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Kenny

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Leült a Fradi játéka nagyon

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
a masodik felido eddig gyaszos 😕
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 959
buta nigger miért nem esett el legalább
ozibozi
Kapott volna egy sárgát vszeg
csebi
a tökét markolaszták