Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Délután van, és még senki sem hozta szóba a Cavani kiállítását a hajnali meccsről? 😀
több mint 9 éve
23 éves, technikás évek óta csapata húzóembere, tökéletesen illeszkedik a rendszerbe. Tavaly kb hasonló árért (kb 25M font) Lallana érkezett. A szódával elmegy kategóriát nálam meg meg üti. De szerintem nem túlzok, ha azt mondom Suarez leigazolása óta talán a legnagyobb igazolásunk. Pedig költöttük a pénzt minden évben...nagyon sok érte.Amadeus91melyik irányba?NegritisRoberto Firminóról tud nekem valaki valami okosat mondani?Mikey40 millióért vicc.Amadeus91
Mellette a klub kijelentette, hogy ez az igazolás teljesen független Sterling jövőjétől, szóval kalkulát kiadás, nem csak visszaforgatunk.
Ingyen jött egy kapus, egy tehetséges angol csatár, és egy sokat látott, multifunkcionális középpályás. /Bogdán-Ings-Milner/ Emellett eddig 3.5M-ért hoztunk egy 18éves angol CB-et. Belefért egy ilyen kiadás. Nagy pénz? Igen, lehet olcsóbban igazolni valóban jó játékost? 5/1-es átlaggal igen. A csapat stratégiája továbbra is az, hogy csak is fiatalokért ad ki "nagy" összeget, de most végre nem féltünk rátenni azt a 7-8M amin minden évben elcsúsztunk a jobb játékosoktól.
Jövőre a kezdőbe, de még a padon is CSAK 1 30 évnél idősebb játékos lesz (Skrtel 30). /A keretbe rajta kívül Kolo 34, Lambert 33/. Sokad rangú eberek a posztjukon és Lambert lehet nem is marad.
100%-ban örülök ennek az igazolásnak és végre VÉGRE egy ekkora összegből nem 3 "jó lesz majd nekünk az a srác" labdarúgót igazoltunk, hanem egy olyan játékost, akire az első naptól kezdve számíthatunk.
Mignolet (Hajrá magyarok, de Bogdán csere kapus lesz)
XY-Skrtel-Sakho-Moreno??
Hendro-Milner-Can (Milner egyértelműen romboló, és mellette egy futógép pozícióban)
Coutinho - Firmino (2 labdazsönglőr, akik nagyon rég látott technikás támadó középpályát alkothatnak)
Sturridge (félig láb nélküli Daniel, ha egészséges lesz egy ilyen középpálya előtt határ a csillagos ég).
Pad: Lovren, Flanagan (csak az 1éves kihagyás miatt nem jelölöm kezdőbe, amúgy a 13-14-es szezonban remekül játszott, Allen, Lallana, Markovic, Ibe, Origi, Ings).
/Itt Sterlinget eladtuk, szóval az érte kapott kb 45M font még elköltésre vár | VÉDELEM | , plusz eladtuk a 2 aranylábú olasz csatárunkat is/
Mit várok még? Szélső hátvédek, és esetleg egy csatár, minőségben 2. pozícióba az Origi-Ings kettős közül pedig meglátjuk melyik illik jobban a rendszerbe mint csatár, a másik szerintem inkább a támadó középpályán kaphat majd esetleg játékpercet.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 901
nagyon sok érte.melyik irányba?NegritisRoberto Firminóról tud nekem valaki valami okosat mondani?Mikey40 millióért vicc.Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Nem az a baj, hogy most negatívat írtak, hanem, hogy mindig hangulatot keltenek. Ha épp "reménykedő" a közhangulat, akkor arra tesznek rá, ha utálkozó akkor meg arra.flzolia zújságot márpediglen el kell adni, mert abból lesz a fizetés, meg a gyerek új cipője.
és azt meg így tudják a legjobban.
több mint 9 éve
Martinez es Vietto is a mienk!!! 8-)
több mint 9 éve
melyik irányba?Roberto Firminóról tud nekem valaki valami okosat mondani?Mikey40 millióért vicc.Amadeus91
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 901
Roberto Firminóról tud nekem valaki valami okosat mondani?Mikey40 millióért vicc.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Nem az a baj, hogy most negatívat írtak, hanem, hogy mindig hangulatot keltenek. Ha épp "reménykedő" a közhangulat, akkor arra tesznek rá, ha utálkozó akkor meg arra. Persze kell valamilyen hangzatos cím, hogy minél többen ráklikkeljenek az adott tartalomra, de ennyire elmenni a bulvár fele...www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/sparta-a-magyar-jatekosok-jo-ha-a-cseh-harmadosztaly-szintjet-megutik-2421751Mi ezzel a baj? Ez a realitas, ez az igazsag mar kb 30 eve. Legalabb lehoztak ezt. Eddig az volt a baj az NSO-val, hogy mindig csak dicseri, meg fenyezi a semmit nem?zavi27
Eléggé szenzációhajhász cikk a "szokásos" NSO féle legalja szinten, de azért már ebből is kitűnik, hogy a vezetők-játékosok-edzők-újságírók tehetségtelen élősködő sz*rházi tengelyen bőven ott csüngenek a méltatlanul kevésbé emlegetett magyar játékosügynökök is Vörösbanyaival az élen*
| *Persze óriási tisztelet a ritka kivételnek, akik tisztességesen és becsületesen próbálnak valamit alkotni ebben a PC gödörben (nem polkorrekt, hanem pöce) | flzoli
Na de semmi probléma, hisz így legalább mindig lesz helye a főszerkesztők családtagjainak az irodában
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/sparta-a-magyar-jatekosok-jo-ha-a-cseh-harmadosztaly-szintjet-megutik-2421751Mi ezzel a baj? Ez a realitas, ez az igazsag mar kb 30 eve. Legalabb lehoztak ezt. Eddig az volt a baj az NSO-val, hogy mindig csak dicseri, meg fenyezi a semmit nem?
Eléggé szenzációhajhász cikk a "szokásos" NSO féle legalja szinten, de azért már ebből is kitűnik, hogy a vezetők-játékosok-edzők-újságírók tehetségtelen élősködő sz*rházi tengelyen bőven ott csüngenek a méltatlanul kevésbé emlegetett magyar játékosügynökök is Vörösbanyaival az élen*
| *Persze óriási tisztelet a ritka kivételnek, akik tisztességesen és becsületesen próbálnak valamit alkotni ebben a PC gödörben (nem polkorrekt, hanem pöce) | flzoli
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/sparta-a-magyar-jatekosok-jo-ha-a-cseh-harmadosztaly-szintjet-megutik-2421751Eléggé szenzációhajhász cikk a "szokásos" NSO féle legalja szinten, de azért már ebből is kitűnik, hogy a vezetők-játékosok-edzők-újságírók tehetségtelen élősködő sz*rházi tengelyen bőven ott csüngenek a méltatlanul kevésbé emlegetett magyar játékosügynökök is Vörösbanyaival az élen*
| *Persze óriási tisztelet a ritka kivételnek, akik tisztességesen és becsületesen próbálnak valamit alkotni ebben a PC gödörben (nem polkorrekt, hanem pöce) |
több mint 9 éve
mondjuk ott ne, mert nem nagyon villogRoberto Firminóról tud nekem valaki valami okosat mondani?MikeyCoutinho 2.0, a Hoffenheim legjobbja volt ebben a szezonban, scoutolhatod a Copa Américán.empty taxi
Igaz, ebből a brazil csapatból nehéz kiemelni valakit is, Silva, Alves-en kívül
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Roberto Firminóról tud nekem valaki valami okosat mondani?MikeyCoutinho 2.0, a Hoffenheim legjobbja volt ebben a szezonban, scoutolhatod a Copa Américán.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Mikey
18 751
Roberto Firminóról tud nekem valaki valami okosat mondani?
több mint 9 éve
jaja... Fradinak nincs véletlenül egy kölcsönlistás kapusa? 😊nem baj, az úgy pont megfelelő, ha a kölcsönjátékosaik távoznak tőlük a párharc előtt, -4 a tavalyi kezdőik közül.deyellGo Ahead Eagles kapusa ._. deyellsemmi para, kölcsönben volt az Ajaxtól (haza is játszott szépen), nem hinném, hogy még egyszer leigazoljákslowmotion
több mint 9 éve
deyell
11 702
nem baj, az úgy pont megfelelő, ha a kölcsönjátékosaik távoznak tőlük a párharc előtt, -4 a tavalyi kezdőik közül.Go Ahead Eagles kapusa ._. deyellsemmi para, kölcsönben volt az Ajaxtól (haza is játszott szépen), nem hinném, hogy még egyszer leigazoljákslowmotion
choose life
több mint 9 éve
Go Ahead Eagles kapusa ._. deyellsemmi para, kölcsönben volt az Ajaxtól (haza is játszott szépen), nem hinném, hogy még egyszer leigazolják
több mint 9 éve
...elég egy sérüléshullám, elrontott 'alapozás', az "új emberek lassú,sikertelen beilleszkedése", egy csipetnyi kis 'balszerencse' , a 'gonosz bíró' , és bármelyik bármikor pont kieshet kivétel nélkül, ami persze magyarázhatatlan szégyen a 3 csapatnakSzerintem most is, mint kb. mindig a nagy arc lesz a legnagyobb ellenfél most is. Vagy ha az nem, akkor pont az ellentéte, a beszariság. Arany középút nem nagyon van a klubcsapatoknál jelenleg.a jugók más kávéház, de volt már rá precedens jó párszor az elmúlt években.(és azóta sem lettünk erősebbek)ozibozi
Kedvező sorsolással egyébként ez a Fradi Dollal a padon és mondjuk Trochowskival a kezdőben EL csoportkör szintű csapat. (Dibusz, Mateos, Ramirez, Gera simán megüti azt a szintet)
több mint 9 éve
ozibozi
17 157
...elég egy sérüléshullám, elrontott 'alapozás', az "új emberek lassú,sikertelen beilleszkedése", egy csipetnyi kis 'balszerencse' , a 'gonosz bíró' , és bármelyik bármikor pont kieshet kivétel nélkül, ami persze magyarázhatatlan szégyen a 3 csapatnak több mint 9 éve
az megvan, hogy emiatt a gól miatt nem lettek 16. helyezettek a hollandok, és nem kerültek könnyebb ágra 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Sorry a tudatlanságomért azt hittem első osztályú csapat, meg sztem összekevertem a Zwolleval, akik 1 éve nyertek kupát. Így valóban illik továbbjutni. Ahol meg vélhetően a Zeljeznicar lesz az ellenfél. Ők is abszolválhatóak.
több mint 9 éve
nem is az volt a lényeg, hogy vicces legyen vagy "erős"...Ferencváros támadója ._.ez elég gyenge. legalább a Csákvár elleni kihagyott helyzetét tetted volna be, az viccesebb lett volna.deyell
www.youtube.com/watch?v=fj9IndrB-3MZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
deyell
11 702
Ferencváros támadója ._.ez elég gyenge. legalább a Csákvár elleni kihagyott helyzetét tetted volna be, az viccesebb lett volna.
www.youtube.com/watch?v=fj9IndrB-3MZERO_L
choose life
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Skonto FC (LVA) v Saint Patrick's Athletic FC (IRL) továbbjutó ellen játszhat a Loki...eddig valakik fogják a kezüket odafenn...bár kérdés, hogy ez mire lesz elég
több mint 9 éve
Ferencváros támadója ._. "Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/