Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Ancelottit állítólag megkereste az Arsenal.Hmmm...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
kivéve északabbra ahol csak annyit mondanak hogy "Your right?" amire azt illik mondani hogy "all right"Ez így van.Amúgy ebben most tényleg igaza van. Ez egy udvariassági formula az angolszaszoknal, és gondolom Kloppnal már bevált szokas ez pár év Anglia után. Nem kellene ezt sehol fel fújni, sztem kb a cserepados salzburgi játékosnak is mondhatta.“ Jürgen Klopp Szoboszlai Dominikot dicsérte”Lofaszt szurkolsz te alig várod a következő ballépését.
NSO
“ Ha a lefújás után Jürgen Klopp odalép hozzám, és azt mondja, „Szép munka!”, talán mégsem járok annyira rossz úton.”
Szoboszlai Dominik
Az a helyzet tesó, hogy mindenkinek aki szembejött vele azt mondta: Good job.
Sebaj, én szurkolok és az elsők között fogok bocsánatot kérni, ha befutsz.
#JC6
Toca
csebi
Nagyjából ugyanaz, amikor minden nap köszönésként azt mondják, hogy Hi, how are you? Akkor igazából nem arra kíváncsiak, hogy minden reggel megmondd nekik, h Fine, thanks, hanem ez is egyfajta udvariassági szokás.
Duff
kurva égő volt hogy amikor hazajöttem bemenve egy üzletbe ezt nyomtam vissza a biztonsági őrnek megszokásból 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Az összes salzburgi gyerekre igaz ez hogy óriási önbizalmuk van, nincsenek beszarva senkitől, elhiszik hogy jók és hát tényleg azok. Dominik ebben a közegben nevelkedett, 18 évesen szopkodja mindenki, persze hogy nem szerénykedik. Ami szerintem fontos hogy a pályán is pont ilyen, lehet hogy flegma és sokszor könnyelműnek tűnik de nézzük meg egy CR milyen volt, a kulcs az hogy meg meri húzni a finnesset egy Liverpool ellen is a BL-ben mert elhiszi hogy sikerülhet, erre jelenleg egyetlen magyar sem képes..
több mint 6 éve
Ez így van.Amúgy ebben most tényleg igaza van. Ez egy udvariassági formula az angolszaszoknal, és gondolom Kloppnal már bevált szokas ez pár év Anglia után. Nem kellene ezt sehol fel fújni, sztem kb a cserepados salzburgi játékosnak is mondhatta.“ Jürgen Klopp Szoboszlai Dominikot dicsérte”Lofaszt szurkolsz te alig várod a következő ballépését.
NSO
“ Ha a lefújás után Jürgen Klopp odalép hozzám, és azt mondja, „Szép munka!”, talán mégsem járok annyira rossz úton.”
Szoboszlai Dominik
#JC6
Toca
csebi
Nagyjából ugyanaz, amikor minden nap köszönésként azt mondják, hogy Hi, how are you? Akkor igazából nem arra kíváncsiak, hogy minden reggel megmondd nekik, h Fine, thanks, hanem ez is egyfajta udvariassági szokás.
több mint 6 éve
A legújabb a “fuk ju moder” a korábbi debreceni aranylabutol már edzőként Törökországban .Nah jah nem mindenhol "Fuck you Bobby!"-znak 😀Amúgy ebben most tényleg igaza van. Ez egy udvariassági formula az angolszaszoknal, és gondolom Kloppnal már bevált szokas ez pár év Anglia után. Nem kellene ezt sehol fel fújni, sztem kb a cserepados salzburgi játékosnak is mondhatta.“ Jürgen Klopp Szoboszlai Dominikot dicsérte”Lofaszt szurkolsz te alig várod a következő ballépését.
NSO
Szoboszlai Dominik
#JC6
Toca
csebi
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Nah jah nem mindenhol "Fuck you Bobby!"-znak 😀Amúgy ebben most tényleg igaza van. Ez egy udvariassági formula az angolszaszoknal, és gondolom Kloppnal már bevált szokas ez pár év Anglia után. Nem kellene ezt sehol fel fújni, sztem kb a cserepados salzburgi játékosnak is mondhatta.“ Jürgen Klopp Szoboszlai Dominikot dicsérte”Lofaszt szurkolsz te alig várod a következő ballépését.
NSO
Szoboszlai Dominik
#JC6
Toca
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Amúgy ebben most tényleg igaza van. Ez egy udvariassági formula az angolszaszoknal, és gondolom Kloppnal már bevált szokas ez pár év Anglia után. Nem kellene ezt sehol fel fújni, sztem kb a cserepados salzburgi játékosnak is mondhatta.“ Jürgen Klopp Szoboszlai Dominikot dicsérte”Lofaszt szurkolsz te alig várod a következő ballépését.
NSO
Szoboszlai Dominik
#JC6
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Ha másvalaki mondja akkor is ez a reakció?😊“ Jürgen Klopp Szoboszlai Dominikot dicsérte”Lofaszt szurkolsz te alig várod a következő ballépését.
NSO
Szoboszlai Dominik
#JC6
Toca
több mint 6 éve
lehet rosszul emlékszem de anno pont miatta lett törölve, kiirt egy szavazást hogy ha kap xx dislike-ot elhagyja az oldalt és megkapta szegény 😊“ Jürgen Klopp Szoboszlai Dominikot dicsérte”Lehet kerni disslike button-t is? ha mar van like 😀
NSO
Szoboszlai Dominik
#JC6
ZoliMP
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
“ Jürgen Klopp Szoboszlai Dominikot dicsérte”Lehet kerni disslike button-t is? ha mar van like 😀
NSO
Szoboszlai Dominik
#JC6
több mint 6 éve
Biztos a fiatalok Salzburgba jógáznak ez a baj 😀“ Jürgen Klopp Szoboszlai Dominikot dicsérte”Lofaszt szurkolsz te alig várod a következő ballépését.
NSO
Szoboszlai Dominik
#JC6
Toca
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
“ Jürgen Klopp Szoboszlai Dominikot dicsérte”Lofaszt szurkolsz te alig várod a következő ballépését.
NSO
Szoboszlai Dominik
#JC6
több mint 6 éve
“ Jürgen Klopp Szoboszlai Dominikot dicsérte”NSO
Szoboszlai Dominik
több mint 6 éve
Mondjuk bármennyire is szeretem a Spurst nem nagyon értem miért nem az egyetlen téttel bírót adják.adja a spíler...
dande
több mint 6 éve
Mondjuk bármennyire is szeretem a Spurst nem nagyon értem miért nem az egyetlen téttel bírót adják.
több mint 6 éve
hát ez mi volt?😀
több mint 6 éve
Megyek is, gatyát cserélek... a Dinamo-nak meg ennyi volt sz Eurépa bakker... 😕Beszarok ha tovabbmegy az Atalanta 😀😀😀pedig úgy néz ki 😊
#JC6
NB2
Meg is érdemlik, 3-1-ről otthon X az ukránok ellen...
több mint 6 éve
Zagrabnak volt két lehetősége. Donyeck x mikor 93. Percben kettővel mentek meg a legutóbbi az Atalanta ellen.Beszarok ha tovabbmegy az Atalanta 😀😀😀pedig úgy néz ki 😊
#JC6
NB2
több mint 6 éve
Beszarok ha tovabbmegy az Atalanta 😀😀😀pedig úgy néz ki 😊
#JC6
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
igen. 2 hely kiado csak, de tegnap is 19 oras meccs volt.m4 - van 2-3 olyan meccs amin meg tovabbjutas mulhat.Konkrétan a 9 órások közül egyedül a Leverkusen lehet még kérdéses, ha esetleg az Atletico kikapna Moszkvában és ők meg letolnák a Juvét, a többi csoport már eleve eldőlt, nem? 😀
ZoliMP
MarioAna
több mint 6 éve
Beszarok ha tovabbmegy az Atalanta 😀😀😀
több mint 6 éve
Ha szombaton 4-kor van az ottani “Blackout” rendszer miatt nem fogsz találni nagyon streamet, csak azoknál amikor vagy az 1 órás vagy az esti meccssávban van a meccs egy másik napon. Amúgy wiz1(pont)net -en lehet szokott lenni ott minden szarhoz vanSzeretem ezeket a fikazos kommenteket, mert latjuk parszor jatszani.Bar sajnos Bristol City streamet meg nem talaltam egyszer se de Adi eleg jol tollja allitolag, megy a csapatnak is szoval ha hosszu tavon igy myomja siman benne lehet egy PL ajanlat is, vagy ha esetleg feljutnanak abbol a daralobol az meg faszabb lenne.
Tolunk nyugatra piaci alapon megy a foci, szoval ha foss lenne akkor nem jatszott volna 5-6 BL meccsen kezdokent + Bundesliga.
Ugyanaz a helyzet , mint a tobbi magyarral.
Szalait fikazta mindeki, pedig o az egyetlen aki a bundasban tolja x eve es nem azert mert visszaadja a zset az edzonek.
Nagy Adi? EU top10 bajnoksagaban kezdo, de mindenki szerint szar 😀
Huszti? Oroszbol es Kinabol is visszaigazolt nemetorszagba!
ZoliMP
JéBé
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Nagyon stabil kezdo, rogton az elso golja utan volt egy serulese ami utan Rossi idejekoran jatszatta, ott persze raserult megint de elotte is meg miota felepult alapember.Én nem láttam még idén Ádit, de a statjai szerint 21 meccsből 7 és félen játszott, tehát minden harmadikon. Augusztus 20-tól november 10-ig keretben sem volt, tehát két és fél hónapot kihagyott (részben sérülés miatt), úgy hogy játszott addig 135 percet két meccsen.Szeretem ezeket a fikazos kommenteket, mert latjuk parszor jatszani.Bar sajnos Bristol City streamet meg nem talaltam egyszer se de Adi eleg jol tollja allitolag, megy a csapatnak is szoval ha hosszu tavon igy myomja siman benne lehet egy PL ajanlat is, vagy ha esetleg feljutnanak abbol a daralobol az meg faszabb lenne.
Tolunk nyugatra piaci alapon megy a foci, szoval ha foss lenne akkor nem jatszott volna 5-6 BL meccsen kezdokent + Bundesliga.
Ugyanaz a helyzet , mint a tobbi magyarral.
Szalait fikazta mindeki, pedig o az egyetlen aki a bundasban tolja x eve es nem azert mert visszaadja a zset az edzonek.
Nagy Adi? EU top10 bajnoksagaban kezdo, de mindenki szerint szar 😀
Huszti? Oroszbol es Kinabol is visszaigazolt nemetorszagba!
ZoliMP
JéBé
1 gól, 1 gólpassz, 13 kulcspassz, 654 perc. Beszámolók alapján két meccsen emelték ki az angolok.
Fast Willie
Szerkesztette: JéBé