Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Az a gond, hogy oda már van jobb. Carvajal és Marcelo is más szint, remek labdaérzékkel és beadásokkal.egyébként Ramos nem jhv-ben kezdte? miért nem teszik oda? toszik futni? vkp?slowmotionNekem az a fura hogy itt hárman is vagyunk akik átlátjuk a helyzetet, a madridista oldalakon meg nagyítóval kell keresni. Bár szerintem nem kell Bonucci, csak konstansan kéne nyomatni a Pepe-Varane duót.eaglesmcnabbTök jó, hogy végre előjött a téma, már olyan rég volt erről parttalan vita 😀Örülök, hogy nem csak én làtom így Ramost. Igazi madridista és soha nem felejtem el neki a fejesét a bl döntőben, de egy középszerű védő. Bonuccinak tudnék örülni. Egy Varane-Bonucci kettős középen tetszene.FViktor93
Bonuccit szeretné Benitez ha meg meri tenni, hogy Ramos eltunteti belulrol kedvenc edzom lesz 😊Toca
Ramossal az a baj, hogy egyszerűen mintha baszna koncentrálni vagy ennyire segghülye a helyezkedésből. Rendszeresen beragad leshelyzeten, aláfut labdáknak. Előbbit VKP-ként talán ki lehet lőni, de hülye faltjai és helyezkedései miatt nem tudom, hogy előrébb lennénk vele. Mondjuk ha valahol lesz inkább legyen ott.
Mondjuk nem tudom elképzelni, hogy padra rakják sajnos.
Pedig egy
DeGea/Casilas -
Marcelo - Bonucci/Varane/Pepe trióból 2 - Carvajal -
Modric -
Bale - Kroos - James -
CR - Benzema felállás kedvemre való lenne.
Bár Benitez hadrendjébe Kroos visszább megy és helyére kerülne valaki visszább. CR középen? Kétlem. Benzema csak csatárt játszott életében, Isco meg hááááát akkor inkább Karim.
több mint 9 éve
egyébként Ramos nem jhv-ben kezdte? miért nem teszik oda? toszik futni? vkp?slowmotionelső 2-3 évében elfogadható szinten játszott szélen, csak sajnos a megnőtt arca erős teljesítményromlásoz vezetett. Meg hát szélső hátvédnél nem túl előnyös ha 10 beadásból 9 reklámtábla.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
egyébként Ramos nem jhv-ben kezdte? miért nem teszik oda? toszik futni? vkp?Nekem az a fura hogy itt hárman is vagyunk akik átlátjuk a helyzetet, a madridista oldalakon meg nagyítóval kell keresni. Bár szerintem nem kell Bonucci, csak konstansan kéne nyomatni a Pepe-Varane duót.eaglesmcnabbTök jó, hogy végre előjött a téma, már olyan rég volt erről parttalan vita 😀Örülök, hogy nem csak én làtom így Ramost. Igazi madridista és soha nem felejtem el neki a fejesét a bl döntőben, de egy középszerű védő. Bonuccinak tudnék örülni. Egy Varane-Bonucci kettős középen tetszene.FViktor93
Bonuccit szeretné Benitez ha meg meri tenni, hogy Ramos eltunteti belulrol kedvenc edzom lesz 😊Toca
több mint 9 éve
Nekem az a fura hogy itt hárman is vagyunk akik átlátjuk a helyzetet, a madridista oldalakon meg nagyítóval kell keresni. Bár szerintem nem kell Bonucci, csak konstansan kéne nyomatni a Pepe-Varane duót.Tök jó, hogy végre előjött a téma, már olyan rég volt erről parttalan vita 😀Örülök, hogy nem csak én làtom így Ramost. Igazi madridista és soha nem felejtem el neki a fejesét a bl döntőben, de egy középszerű védő. Bonuccinak tudnék örülni. Egy Varane-Bonucci kettős középen tetszene.FViktor93
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
FViktor93
2 173
Tök jó, hogy végre előjött a téma, már olyan rég volt erről parttalan vita 😀Örülök, hogy nem csak én làtom így Ramost. Igazi madridista és soha nem felejtem el neki a fejesét a bl döntőben, de egy középszerű védő. Bonuccinak tudnék örülni. Egy Varane-Bonucci kettős középen tetszene.
több mint 9 éve
Tök jó, hogy végre előjött a téma, már olyan rég volt erről parttalan vita 😀Bonuccit szeretné Benitez ha meg meri tenni, hogy Ramos eltunteti belulrol kedvenc edzom lesz 😊
több mint 9 éve
Halkan megjegyzem román meccsre kell majd kártya, vagyis a stadionon belül csak olyanok lesznek akiknek van. Azok meg ugye nem balhéznak...inkább egy "hangulattalan" meccs ami után nem kapunk zártkaput vagy kizárást mint a te szerinted kiváló hangulatú meccsnézés (és büntetés). Az lenne a jó ha mehetne a hangulat és a kulturált viselkedés együtt, de ha nem akkor inkább ez.
szerintem majd a nem kártyásoknak lesz külön meccsnézés (ott lesz majd hangulat is😊 )NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Halkan megjegyzem román meccsre kell majd kártya, vagyis a stadionon belül csak olyanok lesznek akiknek van. Azok meg ugye nem balhéznak...szerintem majd a nem kártyásoknak lesz külön meccsnézés (ott lesz majd hangulat is😊 )
több mint 9 éve
Mondjuk a "legszebb" forgatókönyv az lenne, ha ősszel sikerülne ütni a románokat hazai pályán, de a prognosztizálható meccs közbeni/utáni balhé miatt kapott pontlevonás/kizárás okán mégse sikerülne kijutni.... De persze a hangulat az jó lesz, lehet örömködni miatta
több mint 9 éve
Aki az utcán fut,stadionban meg mutogat az kb ezt érdemli.Mellesleg előre borítékolható a balhé szeptemberben is,már ha eljönnek a facebook huligánok mordorból.???Mintha korábban már valaki említette volna az MLSZ patkányságát a hétvégi finn meccsel kapcsolatban. Most az alább belinkelt beszámoló szerint, vagy az MLSZ vagy a finn szövetség hazudik... vagy esetleg a beszámoló írója találta ki az egészet... a fene tudja miért én az eddigi tapasztalataimból kiindulva, valamint ismerve azt a határtalan aljasságot, amit csak itt képesek a saját szurkolóikkal megtenni, én mégiscsak a bmlsz-re tenném a voksom. Az meg, hogy az UEFA-hoz mennek sírni a saját szurkolóik ellen az a legalja mindennek, nem is tudom kommentálni...igazából azt nem értem, hogy ha Bukarestben nem volt balhé, akkor miért tartottak attól, hogy majd Helsinkiben lesz ...csebi
ultrasliberi.hu/a-finn-szovetseg-biztonsagi-igazgatoja-your-fuckin-hungarian-football-federation/Dub
mno.hu/foci/igy-harcoltak-a-magyar-szurkolok-a-bukaresti-lelaton-1253121Schleck
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Látom sikerült megragadni a "lényeget". 😊Hogyha anno nem kellett tekintettel lenni az agyhalottakra, akkor egy olyan ország ellen idegenben, akinek lakóival semmi baja sincs még az agyhalottaknak sem, miért kell tekintettel lenni?
több mint 9 éve
Itt szerintem arról lehetett szó, hogyha nem az MLSZ-en keresztül, az ő szabályai szerint megy a dolog, akkor ne menjen sehogy se. Ha meg nem sikerült meggátolni a jegyvételt, akkor meg jöhet a kicsinyes bosszú.Szóval akkor ezentúl csakis európai csapattal játszhatunk barátságos meccset (kivéve persze Románia, Szlovákia, Franciaország, Szerbia.....), mert tekintettel kell lenni az agyhalottakra.
Érdekes, hogy most féltek a románok elleni zárt kaputól, de bezzeg anno nem voltak ennyire előrelátóak, amikor értelmetlenül felkészülési meccsre hívták Izraelt, holott tudták milyen a szurkolótábor egy része.
Nem vagyok kártya ellenes, de ez már szerintem is a szarháziság legalja, nem ők szervezték a meccset, mégis szurkolói kártyához kötötték a jegyvételt, holott a finneknél semmi ilyesmi szabály nincs. Az meg a legszarabb duma, hogy féltek a rendbontástól és a következményeitől, amikor azelőtt nem volt balhé a finnek elleni meccseken és mint a finnek is kifejezték baráti a viszony a két tábor között.Tony
több mint 9 éve
???Mintha korábban már valaki említette volna az MLSZ patkányságát a hétvégi finn meccsel kapcsolatban. Most az alább belinkelt beszámoló szerint, vagy az MLSZ vagy a finn szövetség hazudik... vagy esetleg a beszámoló írója találta ki az egészet... a fene tudja miért én az eddigi tapasztalataimból kiindulva, valamint ismerve azt a határtalan aljasságot, amit csak itt képesek a saját szurkolóikkal megtenni, én mégiscsak a bmlsz-re tenném a voksom. Az meg, hogy az UEFA-hoz mennek sírni a saját szurkolóik ellen az a legalja mindennek, nem is tudom kommentálni...igazából azt nem értem, hogy ha Bukarestben nem volt balhé, akkor miért tartottak attól, hogy majd Helsinkiben lesz ...csebi
ultrasliberi.hu/a-finn-szovetseg-biztonsagi-igazgatoja-your-fuckin-hungarian-football-federation/Dub
mno.hu/foci/igy-harcoltak-a-magyar-szurkolok-a-bukaresti-lelaton-1253121
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Itt szerintem arról lehetett szó, hogyha nem az MLSZ-en keresztül, az ő szabályai szerint megy a dolog, akkor ne menjen sehogy se. Ha meg nem sikerült meggátolni a jegyvételt, akkor meg jöhet a kicsinyes bosszú.Érdekes, hogy most féltek a románok elleni zárt kaputól, de bezzeg anno nem voltak ennyire előrelátóak, amikor értelmetlenül felkészülési meccsre hívták Izraelt, holott tudták milyen a szurkolótábor egy része.
Nem vagyok kártya ellenes, de ez már szerintem is a szarháziság legalja, nem ők szervezték a meccset, mégis szurkolói kártyához kötötték a jegyvételt, holott a finneknél semmi ilyesmi szabály nincs. Az meg a legszarabb duma, hogy féltek a rendbontástól és a következményeitől, amikor azelőtt nem volt balhé a finnek elleni meccseken és mint a finnek is kifejezték baráti a viszony a két tábor között.
több mint 9 éve
Mintha korábban már valaki említette volna az MLSZ patkányságát a hétvégi finn meccsel kapcsolatban. Most az alább belinkelt beszámoló szerint, vagy az MLSZ vagy a finn szövetség hazudik... vagy esetleg a beszámoló írója találta ki az egészet... a fene tudja miért én az eddigi tapasztalataimból kiindulva, valamint ismerve azt a határtalan aljasságot, amit csak itt képesek a saját szurkolóikkal megtenni, én mégiscsak a bmlsz-re tenném a voksom. Az meg, hogy az UEFA-hoz mennek sírni a saját szurkolóik ellen az a legalja mindennek, nem is tudom kommentálni...igazából azt nem értem, hogy ha Bukarestben nem volt balhé, akkor miért tartottak attól, hogy majd Helsinkiben lesz ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Nem is mondta senki, hogy bírja 90 percig már. De fontos láncszeme ő a csapatnak, főleg kb. egyenlő erősségű ellenfelek ellen. A románok ellen például nettó öngyilkosság egy Tőzsér-Gera középső középpálya, de egy finn-északír-feröer ellen nagyon jól jön a rutinja és a kreativitásaGerával 50-60 perc után 10-en vagyunk nemzetközi szinten...ozibozikurvára fog ő még nekünk 5 év múlva hiányoznidavemayerMondjuk azon kívúl jó megoldása nem sok volt.Gera a magyar Pirlo.Schleck
Akkor konkrétan agyfaszt kaptam, amikor létszámfölényben a 16-osnál odaívelte a senki földjére. Ugyanezt eljátszotta anno a Puskásban a svédek ellen a 92. percben, a 93-ban jött Ibra....
Ő inkább már mentálisan jelent sokat, illetve egy-egy klasszis megoldása van, különben inkább fék 85 percen keresztül...gabokocka
több mint 9 éve
ozibozi
17 161
Gerával 50-60 perc után 10-en vagyunk nemzetközi szinten...kurvára fog ő még nekünk 5 év múlva hiányoznidavemayerMondjuk azon kívúl jó megoldása nem sok volt.Gera a magyar Pirlo.Schleck
Akkor konkrétan agyfaszt kaptam, amikor létszámfölényben a 16-osnál odaívelte a senki földjére. Ugyanezt eljátszotta anno a Puskásban a svédek ellen a 92. percben, a 93-ban jött Ibra....
Ő inkább már mentálisan jelent sokat, illetve egy-egy klasszis megoldása van, különben inkább fék 85 percen keresztül...gabokocka
több mint 9 éve
Az U20-as szereplésünk lassan egész szépen felértékelődik, szerb-brazil döntő lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Dub
1 019
Mintha korábban már valaki említette volna az MLSZ patkányságát a hétvégi finn meccsel kapcsolatban. Most az alább belinkelt beszámoló szerint, vagy az MLSZ vagy a finn szövetség hazudik... vagy esetleg a beszámoló írója találta ki az egészet... a fene tudja miért én az eddigi tapasztalataimból kiindulva, valamint ismerve azt a határtalan aljasságot, amit csak itt képesek a saját szurkolóikkal megtenni, én mégiscsak a bmlsz-re tenném a voksom. Az meg, hogy az UEFA-hoz mennek sírni a saját szurkolóik ellen az a legalja mindennek, nem is tudom kommentálni...ultrasliberi.hu/a-finn-szovetseg-biztonsagi-igazgatoja-your-fuckin-hungarian-football-federation/
több mint 9 éve
Ez a Dzsudzsák -> Hertha vonal tetszene.Következő lépésben az OTP lesz a főszponzora a berlinieknek, majd Dárdai hosszabbít a bmlsz-nél az EB végéig kijutás esetén 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 901
Csá ReinaHello Ulreich
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
szerintem jó ez a Copa, kimondottan szép gólok születnek, nem is kevés.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
gondoltam megosztom a velemenyem, h nekem tet nelkuli igy (konkretan a vb selejtezoben oda-vissza jatszanak egymassal) es izgalmasabb lenne ha a concacaf zona bekapcsolodna.Illetve a meghivasos dolog is fura nekem.
több mint 9 éve
Lehet,hogy 11gol, de 20eve sem hozott lazba.ZoliMPjó. ha nem nézed, és nem is érdekel, akkor miért koptatod a billentyűzetet?
(nem lebaszás, csak érdekel)
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Lehet,hogy 11gol, de 20eve sem hozott lazba.