Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Like Böde. Még most sem fogom fel, kétgyerekes apaként, mit élhet majd át ezentúl az asszony, 3 gyerekkel, köztük egy 5 hónaposak...Gangl?Konkrétan 2 v 3 kölökkel hagyta ott az asszonyt gangl kegyeiért... 😀
Én Aszittem hogy a Matyi buzi.
O1G
peach
több mint 6 éve
Akkor most lendületetből lehet csak belenézek a 4. Preseason meccsbe vagy 1kor a Babos-Gauff meccsbe 😊
több mint 6 éve
MB2?na akkor most jövő héten nem kell tévét néznem meg internettet olvasnomAzért a CHI-GB-t ne hagyd ki.
petey
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Vajon kiesés eseten is nyilatkozott volna az elnök Úr?😛
több mint 6 éve
Most már megvan a kifogás jövő tavaszra, mikor elúszik a bajnokság, hát hogy az EL meg a sorozat terhelés... Oh wait, majd halasztunk, 30-as kerettel 😀Kubi, KÖSZÖNJÜK!!!!!!444
több mint 6 éve
Gangl?Konkrétan 2 v 3 kölökkel hagyta ott az asszonyt gangl kegyeiért... 😀
Én Aszittem hogy a Matyi buzi.
O1G
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
na akkor most jövő héten nem kell tévét néznem meg internettet olvasnomAzért a CHI-GB-t ne hagyd ki.
petey
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
na akkor most jövő héten nem kell tévét néznem meg internettet olvasnomLehet plakatolunk is. De azert ne vezess csukott szemmel.
petey
több mint 6 éve
Na Kubi!!!! Sima meccs ez mekkora troll, Orosz Pali amúgy megmondta már a szezon előtt, le a kalappal előtte!
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Egy jó kutyatov interjú jöhet gyorsba? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
na akkor most jövő héten nem kell tévét néznem meg internettet olvasnom
több mint 6 éve
Kiestek de meg a steau játszik Portugáliában, bejuthatnak ok is a cluj mellettCraiova (nem tudom itt vannak e vagy már kipicsàztàk e őket)ClujLudogorec helyett valami román kelleneF-csoportSlovant nagyon adnam. Isteni tura lenne.
APOEL
Ludorogec
Slovan
FTC
😀
O1G
Kenny
gordon
Heisman Trophy
dande
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Jól sikerültek az igazolásaink, Geri neeee
több mint 6 éve
Továbbra sem értem, hogy gangl edina hogy vetemetheted rá matyira...A szerelem vak, műveletlenek.
peach
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Craiova (nem tudom itt vannak e vagy már kipicsàztàk e őket)ClujLudogorec helyett valami román kelleneF-csoportSlovant nagyon adnam. Isteni tura lenne.
APOEL
Ludorogec
Slovan
FTC
😀
O1G
Kenny
gordon
Heisman Trophy
több mint 6 éve
ClujLudogorec helyett valami román kelleneF-csoportSlovant nagyon adnam. Isteni tura lenne.
APOEL
Ludorogec
Slovan
FTC
😀
O1G
Kenny
gordon
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Ludogorec helyett valami román kelleneF-csoportSlovant nagyon adnam. Isteni tura lenne.
APOEL
Ludorogec
Slovan
FTC
😀
O1G
Kenny
több mint 6 éve
F-csoportSlovant nagyon adnam. Isteni tura lenne.
APOEL
Ludorogec
Slovan
FTC
😀
O1G
több mint 6 éve
...és mindkét tizit ritka szarul rúgtuk.Mák, hogy nem egy öreg kapus volt, aki lassabban mozdul meg...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
szurkoljunk most inkább a Dudelange bejutásáért, hosszabbítás megy az Ararat ellen!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mert ő fagyistaDe végig T/1-Ben tolta.T/1 ben tolta, hogy ottvagyunk europában.Jenőnek szóljon már valaki, hogy a Vidi volt europaban az elmúlt 15 évbenfradira gondolt szerintem
gordon
Löfli
Mindegy..
gordon
Toca
több mint 6 éve
Továbbra sem értem, hogy gangl eda hogy vetemetheted rá matyira...Az hagyján de a Böde a BíróBlankára vagyfordítva....
peach
több mint 6 éve
wolverhamptonnal összesorsolhatnák őket 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!