Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Lehet,hogy 11gol, de 20eve sem hozott lazba.
több mint 9 éve
Ezzel a copa americaval nem tudok mit kezdeni.Ja, olyan béna meccsek vannak, most is két meccs, és csak 11 gól, de gyenge😉 😛
Annyira nem köt le😊
Jó lenne egy olyan vaidal ahol észak és közép amerika is részt vesz.
Igazából még olyan nagy értéke sincs sincs 😕ZoliMP
több mint 9 éve
kurvára fog ő még nekünk 5 év múlva hiányozniMondjuk azon kívúl jó megoldása nem sok volt.Gera a magyar Pirlo.Schleck
Akkor konkrétan agyfaszt kaptam, amikor létszámfölényben a 16-osnál odaívelte a senki földjére. Ugyanezt eljátszotta anno a Puskásban a svédek ellen a 92. percben, a 93-ban jött Ibra....
Ő inkább már mentálisan jelent sokat, illetve egy-egy klasszis megoldása van, különben inkább fék 85 percen keresztül...gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Mondjuk azon kívúl jó megoldása nem sok volt.Gera a magyar Pirlo.
Akkor konkrétan agyfaszt kaptam, amikor létszámfölényben a 16-osnál odaívelte a senki földjére. Ugyanezt eljátszotta anno a Puskásban a svédek ellen a 92. percben, a 93-ban jött Ibra....
Ő inkább már mentálisan jelent sokat, illetve egy-egy klasszis megoldása van, különben inkább fék 85 percen keresztül...gabokocka
több mint 9 éve
Biztos én vagyok elfogult, de a csapat 85%-nak nem volt épkézláb megoldása. A svédek ellen meccset meg hagyjuk, mert köze nem volt hozzá...ennyi erővel kantajózsit is be lehetne rakni vagy 10 éve folyamatosan.
Lehetne mondani, hogy bent meg nem érkezett senki, nem támadtuk meg az ívelni készülő játékost, ja és megye 3-ban nem pattan át úgy labda a 45 éves mozgássérült belső védőn, mint anno akkor..
Fék basszus... az 😀JC6
Olyan okok miatt nem rakta be soha senki amik Gerára is jellemzőek. Sőt, nem kérdés melyikük a jobb.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Ezzel a copa americaval nem tudok mit kezdeni.Annyira nem köt le😊
Jó lenne egy olyan vaidal ahol észak és közép amerika is részt vesz.
Igazából még olyan nagy értéke sincs sincs 😕
több mint 9 éve
Mondjuk azon kívúl jó megoldása nem sok volt.Abszolút egyet kell értsek, pedig imádom Zolit. Rendszeresen rajta lassulnak le az akciók. A labdafelpörgetéseitől konkrétan agyf*szt kapok már. Nyilván van 1-2 nagyszerű megmozdulása meccsenként, de ennyi...
több mint 9 éve
mondom, az a szívás, hogy a dél-amerikaiaknál négy évente egy sorozat van (a vb-selejtező), mert annyira kevés ország van arrafelé, hogy a Copára még importálni is kell csapatokat, hogy kilegyen a létszám...Köszönöm, arra emlékeztem én is, hogy 10 körül kapott eltiltást, de nem is jutott eszembe, hogy még egy se telt le.balazs799A copa american egyáltalán nemléphet pályára Luis? Eléggé le vagyok most maradva ..balazs799egyáltalán nem.
9 meccs nemzetközi eltiltása van, és ez az első hivatalos sorozat a vb óta (ugye erre nincs selejtező). itt maximum 6 meccset tölthet le a csapat eredményétől függően, tehát a 2018-as vb-selejtezőkből is ki kell hagynia 3-6 meccset.slowmotion
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Biztos én vagyok elfogult, de a csapat 85%-nak nem volt épkézláb megoldása. A svédek ellen meccset meg hagyjuk, mert köze nem volt hozzá...Lehetne mondani, hogy bent meg nem érkezett senki, nem támadtuk meg az ívelni készülő játékost, ja és megye 3-ban nem pattan át úgy labda a 45 éves mozgássérült belső védőn, mint anno akkor..
Fék basszus... az 😀
több mint 9 éve
Mondjuk azon kívúl jó megoldása nem sok volt.Akkor konkrétan agyfaszt kaptam, amikor létszámfölényben a 16-osnál odaívelte a senki földjére. Ugyanezt eljátszotta anno a Puskásban a svédek ellen a 92. percben, a 93-ban jött Ibra....
Ő inkább már mentálisan jelent sokat, illetve egy-egy klasszis megoldása van, különben inkább fék 85 percen keresztül...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Basszus, Zolit említve... Az a szerelés mekkora volt 0-0-nál? Huh...Kár, hogy Gera Zoli csak egy van. Jó lenne az EB-n látni, utoljára.
több mint 9 éve
Ez a válogatott fiatalítás fociban teljesen buta elképzelés. Nem ezen az évi 4 meccsen fog megtanulni senki focizni. Játsszon mindig az épp legjobb, és ha ez a 39 éves Király, akkor ő. Ez nem vízilabda, itt bárki előtt ott a lehetőség, hogy megmutassa magát a klubjában. Pláne, hogy itthon azért nem túl magas a mérce sem.SchleckNyílván, de sajnos juhászra és gerára már nem lehet hosszú távon építeni, márpedig ők még mindig kulcsemberek a válogatottban...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Hasonlóan gondoltam, hogy mondjuk Pali kérésére jöhetne Klopp is Magyarországra, és nem csak nyaralni 😀Jó lenne kijutni már egy EB-re, emellett viszont elkezdtük-e már (és ha nem mikor kezdjük) beépíteni az ifjúságot a felnőtt keretbe? Mert sajnos ha tetszik, ha nem az örökkévalóságig nem játszhat ez a keret és jó lenne, ha a fiatalok egy olyan motiváló talentum kezébe kerülnének először, mint Dárdai és nem egy újabb csökött agyú baroméba.Egyre inkább az a pletyka h ha megy Dárdai Storck jön a helyére, ő testközelből látta ugye az U-20-asokat, tudná kit lenne érdemes felhozni plusz ugye Pali kérésére jött Magyarországra szal mentalitás az kb ugyanaz lenne.empty taxi
Rövid távon nagyon jó lenne a kontinensviadalra eljutni és olyanok közé tartozni, akik láttak magyar labdarúgó válogatottat nemzetközi tornán, de emellett kellene a hosszú táv is, mert szenvedés lenne mondjuk újabb 30 évet várni egy következő kijutásra.Tony
több mint 9 éve
Köszönöm, arra emlékeztem én is, hogy 10 körül kapott eltiltást, de nem is jutott eszembe, hogy még egy se telt le.A copa american egyáltalán nemléphet pályára Luis? Eléggé le vagyok most maradva ..balazs799egyáltalán nem.
9 meccs nemzetközi eltiltása van, és ez az első hivatalos sorozat a vb óta (ugye erre nincs selejtező). itt maximum 6 meccset tölthet le a csapat eredményétől függően, tehát a 2018-as vb-selejtezőkből is ki kell hagynia 3-6 meccset.slowmotion
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Mikey
18 751
Blatter lehet mégis indul majd az elnöki posztért, mert nincs meggyőződve, hogy van nála jobb jelölt.Ezek szerint sikerült eltüntetnie minden ellene szóló bizonyítékot.
+ rengeteg afrikai és ázsiai ország támogatja...Borbinho
több mint 9 éve
A copa american egyáltalán nemléphet pályára Luis? Eléggé le vagyok most maradva ..balazs799egyáltalán nem.
9 meccs nemzetközi eltiltása van, és ez az első hivatalos sorozat a vb óta (ugye erre nincs selejtező). itt maximum 6 meccset tölthet le a csapat eredményétől függően, tehát a 2018-as vb-selejtezőkből is ki kell hagynia 3-6 meccset.
több mint 9 éve
A copa american egyáltalán nemléphet pályára Luis? Eléggé le vagyok most maradva ..
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Jó lenne kijutni már egy EB-re, emellett viszont elkezdtük-e már (és ha nem mikor kezdjük) beépíteni az ifjúságot a felnőtt keretbe? Mert sajnos ha tetszik, ha nem az örökkévalóságig nem játszhat ez a keret és jó lenne, ha a fiatalok egy olyan motiváló talentum kezébe kerülnének először, mint Dárdai és nem egy újabb csökött agyú baroméba.Egyre inkább az a pletyka h ha megy Dárdai Storck jön a helyére, ő testközelből látta ugye az U-20-asokat, tudná kit lenne érdemes felhozni plusz ugye Pali kérésére jött Magyarországra szal mentalitás az kb ugyanaz lenne.
Rövid távon nagyon jó lenne a kontinensviadalra eljutni és olyanok közé tartozni, akik láttak magyar labdarúgó válogatottat nemzetközi tornán, de emellett kellene a hosszú táv is, mert szenvedés lenne mondjuk újabb 30 évet várni egy következő kijutásra.Tony
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ez a válogatott fiatalítás fociban teljesen buta elképzelés. Nem ezen az évi 4 meccsen fog megtanulni senki focizni. Játsszon mindig az épp legjobb, és ha ez a 39 éves Király, akkor ő. Ez nem vízilabda, itt bárki előtt ott a lehetőség, hogy megmutassa magát a klubjában. Pláne, hogy itthon azért nem túl magas a mérce sem.
több mint 9 éve
Blatter lehet mégis indul majd az elnöki posztért, mert nincs meggyőződve, hogy van nála jobb jelölt.+ rengeteg afrikai és ázsiai ország támogatja...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
ozibozi
17 161
a VB selejtezőkön amúgy is jóval kevesebb esélyünk lesz, kb 12-13 továbbjutó lehet csak aszem, ezért nyugodtan építhetjük a csapatot.
több mint 9 éve
vannak fiatalok akiket be lehetne építeni egyáltalán?vagy a mostani VB-n lévőkre gondoltok? azért az is meredek lenne kicsit
de ha tényleg meglesz a csere Dárdai és a német között akkor sztem jön majd pár ifjonc is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Sztem ha kijutunk akkor az eb még ezé a generációé ( és ez így van rendjén ) viszont a kövi selejtezőn már jó volna a fiatalokat beépíteni a dzsudzsák-tőzsér-szalai gerinc mellé mégha erre nyílván rámegy a vb is...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Jó lenne kijutni már egy EB-re, emellett viszont elkezdtük-e már (és ha nem mikor kezdjük) beépíteni az ifjúságot a felnőtt keretbe? Mert sajnos ha tetszik, ha nem az örökkévalóságig nem játszhat ez a keret és jó lenne, ha a fiatalok egy olyan motiváló talentum kezébe kerülnének először, mint Dárdai és nem egy újabb csökött agyú baroméba.Rövid távon nagyon jó lenne a kontinensviadalra eljutni és olyanok közé tartozni, akik láttak magyar labdarúgó válogatottat nemzetközi tornán, de emellett kellene a hosszú táv is, mert szenvedés lenne mondjuk újabb 30 évet várni egy következő kijutásra.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nemzeti konzultáció a válogatott esélyeiről a soccer topikban 😛