Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
az a baj, hogy itt 1-2 emberről diskurálunk, pedig ha valahova jutni akarunk 30-ról kéne!
mondjuk nekem a Szoboszlai történetben az nem tetszik, ahogy az NS meg origo felszopja, basszus ez a dolga, csinálja, ezt várják el tőle, sajnos ilyen kegyetlen a focisort ott nyugaton

m4!
Ha tegnap tudtak adni 19-kor, most is tudnának... Lehet, hogy jó meccs lesz a Bayern, bár gondolom C csapatokkal. Érted még meg se tudják egymást előzni, annyira érdektelen a meccs 😊
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 162
Szeretem ezeket a fikazos kommenteket, mert latjuk parszor jatszani.
Tolunk nyugatra piaci alapon megy a foci, szoval ha foss lenne akkor nem jatszott volna 5-6 BL meccsen kezdokent + Bundesliga.

Ugyanaz a helyzet , mint a tobbi magyarral.
Szalait fikazta mindeki, pedig o az egyetlen aki a bundasban tolja x eve es nem azert mert visszaadja a zset az edzonek.
Nagy Adi? EU top10 bajnoksagaban kezdo, de mindenki szerint szar 😀

Huszti? Oroszbol es Kinabol is visszaigazolt nemetorszagba!
ZoliMP
Bar sajnos Bristol City streamet meg nem talaltam egyszer se de Adi eleg jol tollja allitolag, megy a csapatnak is szoval ha hosszu tavon igy myomja siman benne lehet egy PL ajanlat is, vagy ha esetleg feljutnanak abbol a daralobol az meg faszabb lenne.
JéBé
Én nem láttam még idén Ádit, de a statjai szerint 21 meccsből 7 és félen játszott, tehát minden harmadikon. Augusztus 20-tól november 10-ig keretben sem volt, tehát két és fél hónapot kihagyott (részben sérülés miatt), úgy hogy játszott addig 135 percet két meccsen.

1 gól, 1 gólpassz, 13 kulcspassz, 654 perc. Beszámolók alapján két meccsen emelték ki az angolok.
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 914
m4 - van 2-3 olyan meccs amin meg tovabbjutas mulhat.
ZoliMP
Konkrétan a 9 órások közül egyedül a Leverkusen lehet még kérdéses, ha esetleg az Atletico kikapna Moszkvában és ők meg letolnák a Juvét, a többi csoport már eleve eldőlt, nem? 😀
MarioAna
De.
Shaktar vagy Dinamo illetve a Leverkusen kérdéses még picit.
A többi mind eldőlt.

Jó meccs lesz a BM, nincs semmi gond az M4-el, jól választottak.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883
Tolunk nyugatra piaci alapon megy a foci, szoval ha foss lenne akkor nem jatszott volna 5-6 BL meccsen kezdokent + Bundesliga.

Szalait fikazta mindeki, pedig o az egyetlen aki a bundasban tolja x eve es nem azert mert visszaadja a zset az edzonek.

ZoliMP
Bar sajnos Bristol City streamet meg nem talaltam egyszer se de Adi eleg jol tollja allitolag, megy a csapatnak is szoval ha hosszu tavon igy myomja siman benne lehet egy PL ajanlat is, vagy ha esetleg feljutnanak abbol a daralobol az meg faszabb lenne.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
m4 - van 2-3 olyan meccs amin meg tovabbjutas mulhat.
erre bayern- spurs 😀
Ovek az elso valasztas joga nem?

Hihetetlen hogy hazankban ennyi bayern-spurs rajongo van, hogy igy is megeri neki.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509

több mint 6 éve
Csóri Bandibá, nem tudom meddig viseli még el ezt a szenvedést...
több mint 6 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Nagyon örülnék, ha maradna a Red Bull vágányon,a Lipcse akár már nyáron reális cél lehet, ahol akárfél éven belül kezdő is lenne. Meg lehet nézni, hogy a Salzburg--> Lipcse vonalon mozgók közt nincs megtört pályafutás, nem esik vissza a teljesítmény az új környezetben, mert gondolom hasonló a gondolkodásmód, a felkészítés.
Egy fiatalnak mint Ő, annál jobb következő lépcsőfokot szerintem nem lehet elképzelni.
Tony Adams
jelenleg szerintem a lipcse középpályájára nehezebb bekerülni mint a unitedére, ez mindent el is mond persze a mostani mu keretről
davemayer
mondjuk még a padon is többet fejlődne mint a mu kezdőjében ami a stábról is sokat elmond 😀
Negritis
ezt azért nem gondolod komolyan te sem

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 600 — The Mathematician
Nagyon örülnék, ha maradna a Red Bull vágányon,a Lipcse akár már nyáron reális cél lehet, ahol akárfél éven belül kezdő is lenne. Meg lehet nézni, hogy a Salzburg--> Lipcse vonalon mozgók közt nincs megtört pályafutás, nem esik vissza a teljesítmény az új környezetben, mert gondolom hasonló a gondolkodásmód, a felkészítés.
Egy fiatalnak mint Ő, annál jobb következő lépcsőfokot szerintem nem lehet elképzelni.
Tony Adams
jelenleg szerintem a lipcse középpályájára nehezebb bekerülni mint a unitedére, ez mindent el is mond persze a mostani mu keretről
davemayer
mondjuk még a padon is többet fejlődne mint a mu kezdőjében ami a stábról is sokat elmond 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Tony Adams

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Imádom lehet én is kipróbálom ezt a pozitív megfigyelési stílust!
1. Figyelj egy magyar játékost aki nem szimpi.
2. Kövesd a meccseit, ha TVben van .
3. Ha jól játszik puffogtasd, hogy oké de a válogatottban mért nem és nagyképű!
4. Egyszer is nem úgy játszik, ahogy szerinted kéne, arasd le a kicsinyes győzelmed és írd be, hogy látjátok nem fut, széttárta a karját ezért nem viszi majd semmire...
5. Dőlj hátra és büszkén írd be, hogy amúgy te nem kicsinyesen és rossz indulatból írtad meg, de mindenkinek látnia kell.
6. Győzelem bonts egy sört, keress egy másik játékost és kezd az első ponttól!

Mondjuk lehet tényleg aki követi a magyar focit annak ez jut.
Toca
az a baj Toca hogy mi a tehetségeinket sem tudjuk kezelni mert nem szoktunk hozzá hogy lenne. Ha netán itthon nevelődik ki eladjuk bagóért csak hogy azt a kicsit keressük rajta, ha meg nem otthon nevelődött akkor legyintünk rá hogy még nem a Realban van - vagy ha ott mint anno Szalai akkor meg ugyancsak legyintünk hogy sosem fog játszani, baszhatja 😀

Ajánlom hogy youtube-on nézzétek meg hogy milyen volt anno 18-19 évesen CR a Unitedban, érdemes.
Az ő játéka is messze nem volt olyan kiforrott mint azt gondolná utólag az ember, nagyon sokat képeztek rajta manchesterben.
Titkon remélem hogy Haalanddal együtt odakerülhetne a MU-hoz, jelenleg egy Lingarddal kellene osztoznia a középső kp poszton, kvázi ott van a legnagyobb esélye a topklubok közül a stabil játékra. Én megnéznék egy Martial-Szoboszlai- Rashford + elől Haaland 4est, megoldana sok mindent ami gond most a unitednél.
davemayer
Fizikailag gyenge sztem a premier leaugehez és mikor odament CR is az volt de szélen játszott ami nem olyan hús daráló mint Szoboszlainak lenne közepén.
csebi
nem látom már azt a húsdarálót amiről te beszélsz, szvsz mindenképp Angliába kellene igazolnia, neki az tenné a legjobbat. Most még van arra esély hogy ott megveti a lábát és 21-22 éves korára kihozzák belőle a maximumot.

egyébként ez is fura hogy mit jelent hogy fizikailag gyenge. Eriksson erős? Modric erős? ha az ő posztja a középső támadó középpályás szerintem akkor megfelelő a fizikai állapota a korához képest, még magasabb is.
davemayer
Modric azért jóval többet futott fénykorában, csak hogy a legegyszerűbb összehasonlítást vegyük.

Attól függ merre felé gondolják őt fejleszteni, ha egy futóbolond box-to-box embert akarnak belőle csinálni, akkor simán a PL az irány, ahol fizikailag feltúrbozzák. Ha viszont inkább a technikásabb vonalat erőltetnék, akkor Spanyolország.

Aztán lehet kár itt ilyesmit taglalni, mert először a Leipzig-ba kell menjen a bundásba. Ami legalább egy elit bajnokság élcsapata

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem szeretem a sört 😀
#JC6
Ez a legalja bárminemő megszólalásodat figyelembe véve

több mint 6 éve
4. Egyszer is nem úgy játszik, ahogy szerinted kéne, arasd le a kicsinyes győzelmed és írd be, hogy látjátok nem fut, széttárta a karját ezért nem viszi majd semmire...
5. Dőlj hátra és büszkén írd be, hogy amúgy te nem kicsinyesen és rossz indulatból írtad meg, de mindenkinek látnia kell.

Toca
az a baj Toca hogy mi a tehetségeinket sem tudjuk kezelni mert nem szoktunk hozzá hogy lenne. Ha netán itthon nevelődik ki eladjuk bagóért csak hogy azt a kicsit keressük rajta, ha meg nem otthon nevelődött akkor legyintünk rá hogy még nem a Realban van - vagy ha ott mint anno Szalai akkor meg ugyancsak legyintünk hogy sosem fog játszani, baszhatja 😀

Ajánlom hogy youtube-on nézzétek meg hogy milyen volt anno 18-19 évesen CR a Unitedban, érdemes.
Az ő játéka is messze nem volt olyan kiforrott mint azt gondolná utólag az ember, nagyon sokat képeztek rajta manchesterben.
Titkon remélem hogy Haalanddal együtt odakerülhetne a MU-hoz, jelenleg egy Lingarddal kellene osztoznia a középső kp poszton, kvázi ott van a legnagyobb esélye a topklubok közül a stabil játékra. Én megnéznék egy Martial-Szoboszlai- Rashford + elől Haaland 4est, megoldana sok mindent ami gond most a unitednél.
davemayer
Fizikailag gyenge sztem a premier leaugehez és mikor odament CR is az volt de szélen játszott ami nem olyan hús daráló mint Szoboszlainak lenne közepén.
csebi
nem látom már azt a húsdarálót amiről te beszélsz, szvsz mindenképp Angliába kellene igazolnia, neki az tenné a legjobbat. Most még van arra esély hogy ott megveti a lábát és 21-22 éves korára kihozzák belőle a maximumot.

egyébként ez is fura hogy mit jelent hogy fizikailag gyenge. Eriksson erős? Modric erős? ha az ő posztja a középső támadó középpályás szerintem akkor megfelelő a fizikai állapota a korához képest, még magasabb is.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 699 — Lucas Scott

Toca

davemayer

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve

Toca

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 699 — Lucas Scott
Nem szeretem a sört 😀
#JC6
Mennyire? Annyira amennyire Szoboszlait vagy jobban?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Nem szeretem a sört 😀
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 274 — Vikings fan

több mint 6 éve
Az UEFA-nak is van humora, a Zágráb-Cityre Carlos del Cerro-t küldik,aki nagy sikerrel vezette a tavalyi Schalke- Cityt. 😀
több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883
Szoboszlainak egy peche van, hogy magyar. A mi fiunknak a Realban az Arsenalban kell fociznia, mert Puskás+Aranycsapat.
A srácnak lehet hogy a Salzburg a karrier plafonja (Nem hiszem amúgy) de ha abban a csapatban lehúzna 10-15 évet, már az is fantasztikus lenne.
Mind2 Liverpool meccsen halovány volt, de ez a Pool középpálya heti szinten radírozza le Európa elitjét,nem kell ezen csodálkozni.
Tony Adams
Az a baj szvsz nem jó helyen játszik, ez a 4-3-1-2 / 4-3-3 középpálya nem igazán ő, egy nem osztrák bundaesliga meccsen itt azért sokat kéne futni meg védekezni amit nagyon nem tud/szeret. 10-es poziban amiben tegnap pl Minamino volt sokkal többet tudna hozzátenni, az az ő játéka.
több mint 6 éve
Szoboszlainak egy peche van, hogy magyar. A mi fiunknak a Realban az Arsenalban kell fociznia, mert Puskás+Aranycsapat.
A srácnak lehet hogy a Salzburg a karrier plafonja (Nem hiszem amúgy) de ha abban a csapatban lehúzna 10-15 évet, már az is fantasztikus lenne.
Mind2 Liverpool meccsen halovány volt, de ez a Pool középpálya heti szinten radírozza le Európa elitjét,nem kell ezen csodálkozni.
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Volt pár buta és feltűnő hibája, de mint az amúgy is fiatal csapata legfiatalabb tagja, ezeket pont ki lehet javítani munkával, alázattal, jó neveléssel. Csak ezt valaki verje a fejébe és segítse hozzá!
Bár nekem valamiért nem szimpi a srác így képernyőn keresztül. De ez nyilván semmit sem jelent, 0%-ot sem az én emberismeretemmel 😀
kristóf17
Persze, hogy hibázott is de könyörgöm 18 éves. A kontra volt ami nagyon csúnya volt. De érzésre adott kb 10 támadó kulcspasszt, nyert 5+ párbajt, volt ugyanannyi labdaszerzése és sikeres csele. A világ legjobb csapata ellen.
peach
Így van. Ezért örülök, hogy teljesen jól teljesített a mezőnyhöz képest is. Bárcsak ez lenne a tendencia idehaza. 😊
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)
Volt pár buta és feltűnő hibája, de mint az amúgy is fiatal csapata legfiatalabb tagja, ezeket pont ki lehet javítani munkával, alázattal, jó neveléssel. Csak ezt valaki verje a fejébe és segítse hozzá!
Bár nekem valamiért nem szimpi a srác így képernyőn keresztül. De ez nyilván semmit sem jelent, 0%-ot sem az én emberismeretemmel 😀
kristóf17
Persze, hogy hibázott is de könyörgöm 18 éves. A kontra volt ami nagyon csúnya volt. De érzésre adott kb 10 támadó kulcspasszt, nyert 5+ párbajt, volt ugyanannyi labdaszerzése és sikeres csele. A világ legjobb csapata ellen.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
jó lesz a Salzburgnak az EL, ott viszont azért egész sokáig eljuthatnak...
NB2
elég kemény csapatok estek ki tegnap, a Fradi kaphat egy húzós csapatot is 😊