Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Váratlanul jött a felismerés is, hogy már 26 éves, lesz, de most van a legjobb erőben...
több mint 6 éve
-Mi volt a legnehezebb?Mert ott voltak
-megszokni az edzéseket.
m.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-szethajtottak-minket-novothny-a-del-koreai-masodosztalyrol-2736985?utm_content=buffer5582c&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb
ozibozi
Szerk.
“Kétórás edzések voltak, amelyek nagy része a terhelés jegyében telt: ha szombat után a következő szombaton volt bajnoki, hétfőtől csütörtökig széthajtottak minket. Válogatott meccsek miatti szünet? Mások pihentek, mi mentünk edzőtáborba, ahol napi két edzés volt, sokszor az ágyból nem tudtam felkelni, annyira fájt mindenem.”
Erre nem tudok mit mondani. Én sportoltam profikent is. Alap volt a napi két edzés, és hat számomra ritkább volt a nem ker órás edzés mint a két órás ...
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
-Mi volt a legnehezebb?-megszokni az edzéseket.
m.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-szethajtottak-minket-novothny-a-del-koreai-masodosztalyrol-2736985?utm_content=buffer5582c&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb
több mint 6 éve
gudebening Eberton? 😀
MarioAna
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Mar 3-1, nezem azert.Nem eleg, hogy az Arsenal ideiglenes edzoje rontott a csapapton, ami szinte hihetetlen volt. De a West Ham vezet. Megserult 3 jatekos. Hagyjuk ezt a szezont, beszeljunk a draftrol.Azért csak sikerült megfordítani 😊
ulpianus
Heisman Trophy

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Nem eleg, hogy az Arsenal ideiglenes edzoje rontott a csapapton, ami szinte hihetetlen volt. De a West Ham vezet. Megserult 3 jatekos. Hagyjuk ezt a szezont, beszeljunk a draftrol.Azért csak sikerült megfordítani 😊
ulpianus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Nem eleg, hogy az Arsenal ideiglenes edzoje rontott a csapapton, ami szinte hihetetlen volt. De a West Ham vezet. Megserult 3 jatekos. Hagyjuk ezt a szezont, beszeljunk a draftrol.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Ondó Szabó a mennyei egyik , ha nem a legszarabb játékvezetője...Az "Andó-Szabó, mocskos csaló" évek óta beleégett a fülembe.
Nála nem az van, hogy fúj valahova hanem mindkét csapat kárára téved.. szóval a meccs végén anyázza az egész stadion 😊
gordon
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2019/12/09/topolya_akademia_szerb_bajnoksag_5_hely_ertekeles/Örülök, hogy én is hozzájárulhattam.
Piros-fehér-zöld zászló nincs a stadionban. A két ország között remek a jelenlegi viszony, nem szeretnénk mi feszültséget okozni. A „ria, ria, Hungária!” sem hangzik el, ezt megbeszéltük, tisztáztuk előre, nem kell lángot élesztenünk, amikor éppen kihalóban van. Így is megesett, hogy Szabadkán orbánozva szidtak bennünket.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Ezt nem tudtam, hogy milyen sulit vegzett, de kb a 2. riporter akit tud es beszel is kulfoldi edzovel 😀nálunk az office manager angol speces volt szintén gimiben, de a leveleivel kínozni lehetne 😊Respect: Kockza Henriett angolul tarsalog Rebrovval.angol emeltes volt gimiben, bebaszna ha nem tudna 😀
Csoda 😀
ZoliMP
eaglesmcnabb
slowmotion
több mint 6 éve
Respect: Kockza Henriett angolul tarsalog Rebrovval.amig a franciával boldogul, lesz munkája a médiában 😊
Csoda 😀
ZoliMP
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
nálunk az office manager angol speces volt szintén gimiben, de a leveleivel kínozni lehetne 😊Respect: Kockza Henriett angolul tarsalog Rebrovval.angol emeltes volt gimiben, bebaszna ha nem tudna 😀
Csoda 😀
ZoliMP
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Respect: Kockza Henriett angolul tarsalog Rebrovval.angol emeltes volt gimiben, bebaszna ha nem tudna 😀
Csoda 😀
ZoliMP
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Jóhát az TKO volt.Szokásos Fejér megyei stílusban focizik a Felcsút 😀hogy mondtad? Ignatyenkó már K1-ezik is?
Kenny
petey
több mint 6 éve
Ondó Szabó a mennyei egyik , ha nem a legszarabb játékvezetője...Nála nem az van, hogy fúj valahova hanem mindkét csapat kárára téved.. szóval a meccs végén anyázza az egész stadion 😊
több mint 6 éve
a szokásos Puskás pontszerzés a 2 nagy ellen😊
több mint 6 éve
Remélem nem Lovre interjú jön mert mindjárt elsírja magát
több mint 6 éve
Hentytol látta biztosan, amúgy ez a srác az Eger Fc szintjét sem éri elSzokásos Fejér megyei stílusban focizik a Felcsút 😀hogy mondtad? Ignatyenkó már K1-ezik is?
Kenny
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Szokásos Fejér megyei stílusban focizik a Felcsút 😀hogy mondtad? Ignatyenkó már K1-ezik is?
Kenny
több mint 6 éve
Mostanában nálatok ennek volt is alapja, nálunk legalább annyira nemSzokásos Fejér megyei stílusban focizik a Felcsút 😀nálunk legalább érti a csapat fele hogy kurva gyenge 😀
Kenny
petey
több mint 6 éve
Szokásos Fejér megyei stílusban focizik a Felcsút 😀nálunk legalább érti a csapat fele hogy kurva gyenge 😀
Kenny
több mint 6 éve
Szokásos Fejér megyei stílusban focizik a Felcsút 😀
több mint 6 éve
Én azt nem értem hogy a GM minek kiabálja hogy K gyenge, akkor 3 magyar van a csapatukban 😀
több mint 6 éve
Ezt nem is értem . A 11est se fújták be nekik..milyen érdekesek ezek a labdaeladások a fradi meccsenMégse olyan nagy haver a Lőrinc csapata?
petey
Kenny
több mint 6 éve
milyen érdekesek ezek a labdaeladások a fradi meccsenMégse olyan nagy haver a Lőrinc csapata?
petey