Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Ezek meg leXelnek vazze...
több mint 9 éve
Mondjuk szegény szalai annyira formán kívül van, hogy nézni rossz, pedig nagyon ránk férne az ősszel egy 2 évvel ezelőtti ádám...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Ez így szép volt jó volt.Stieber 3-4 éve még nem csinálta volna meg ezt így.
Dárdai meg jól felismert a gyengeségeinket és az erősségeinket.
Kiváncsi lennék egy erősebb csapat ellen mi lenne ebből (tét meccsen)
Így tovább. A hozzáállás nagyon lehet dicsérni.
több mint 9 éve
ozibozi
17 163
Sky Sport külön kiemeli Stieber gólját, nem tesz az rosszat az ismertségének...www1.skysports.com/watch/video/sports/football/9884160/goal-of-the-night-contender-stieber
több mint 9 éve
James007
1 854
Hát ott fent nagyon szeretnek bennünket😊Az északír Pinyő betli inkább...
Itthon ütni kell Feröert és a románokat és akkor minimum 3. hely!
Nyafogás on: utólag a görög x lehet tényleg fájni fogNB2
több mint 9 éve
Részmunkaidőben is megfelelne. 😀 És sajnos nem vagyok olyan biztos az elsőben. De legyen igazad.Hidd el,tud akkora összeget letenni Csányi az asztalra amitől a Herta azt mondja,hogy "a tiétek amíg akarjátok".KennyBrutál jól alakulnak eddig az eredmények, innen bármi lehet. Pali tuti nem áll fel a sorozat közepén, főleg úgy,hogy most tényleg megvan az esély! Szerintem kijutunk...JC6Sajnos tartok tőle, hogy ehhez a Herthának is lesz 1-2 szava... De tényleg jó lenne, ha maradna a selejtezők végéig, és ha kijutunk akkor az EBre is.iktriad
több mint 9 éve
Hidd el,tud akkora összeget letenni Csányi az asztalra amitől a Herta azt mondja,hogy "a tiétek amíg akarjátok".Brutál jól alakulnak eddig az eredmények, innen bármi lehet. Pali tuti nem áll fel a sorozat közepén, főleg úgy,hogy most tényleg megvan az esély! Szerintem kijutunk...JC6Sajnos tartok tőle, hogy ehhez a Herthának is lesz 1-2 szava... De tényleg jó lenne, ha maradna a selejtezők végéig, és ha kijutunk akkor az EBre is.iktriad
több mint 9 éve
Egy kérdés:
- Pali azt nyilatkozta nem tudja mi van a szerződésében.
Ezt hogy nem lehet tudni? Akkor hogy írt alá vagy mit vagy ez csak szóbeli?JC6
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Egy kérdés:- Pali azt nyilatkozta nem tudja mi van a szerződésében.
Ezt hogy nem lehet tudni? Akkor hogy írt alá vagy mit vagy ez csak szóbeli?
több mint 9 éve
Hát ott fent nagyon szeretnek bennünket😊Itthon ütni kell Feröert és a románokat és akkor minimum 3. hely!
Nyafogás on: utólag a görög x lehet tényleg fájni fog
több mint 9 éve
Fontos győzelem volt, azt pedig sosem kell megmagyarázni. Nagyon kéne azért előlre egy vagány, jól cselező valaki, aki meg tudná bontani a védelmet bármikor. Ha nem is a csatársorba feltétlen, hanem egyel hátulra. Mondjuk ötletem sincs kiben lehetne ez benne jelenleg, és kijöhet belőle ősszel.
több mint 9 éve
A feröeriek megverik a nemrégiben még itt agyonmagasztalt görögöket... remélem az a 2 pont nem fog számítanivagy a románokat vagy az észak íreket muszáj lesz megverni, különben reálisan nem sok esélyünk lesz kijutni
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Gratulálok szuper. Jé lehet kettőt értelmesen egymáshoz passzolni labdát átvenni el se hiszem 😀.Közben tökéletes Román-Észak-Ír X, teljesen a kezünkben a sorsunk.
Nem sokára hajrá Argentína, és ha ők is nyernek tökéletes az este! 😀
több mint 9 éve
Brutál jól alakulnak eddig az eredmények, innen bármi lehet. Pali tuti nem áll fel a sorozat közepén, főleg úgy,hogy most tényleg megvan az esély! Szerintem kijutunk...JC6Sajnos tartok tőle, hogy ehhez a Herthának is lesz 1-2 szava... De tényleg jó lenne, ha maradna a selejtezők végéig, és ha kijutunk akkor az EBre is.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Brutál jól alakulnak eddig az eredmények, innen bármi lehet. Pali tuti nem áll fel a sorozat közepén, főleg úgy,hogy most tényleg megvan az esély! Szerintem kijutunk...
több mint 9 éve
Ez a gibraltári kapus élete legnagyobb 45 percét produkálta. A helyében már ki sem jönnék a 2. félidőre.James007Nagyon szimpatikusan játszik az egész csapat.
több mint 9 éve
James007
1 854
Ez a gibraltári kapus élete legnagyobb 45 percét produkálta. A helyében már ki sem jönnék a 2. félidőre.
több mint 9 éve
deyell
11 702
húvazze, Feröer üldöz minket kíméletlenül. vezetnek a görögök ellen.
choose life
több mint 9 éve
Dárdai ebből az anyagbòl a maximumot hozza ki. Ma már játékban is lehetett jò dolgokat látni. Lépked előre szemmel láthatóan a csapat, csak vannak minőségi korlátok...tüsi915 meccs alatt 1 gólt kapni... talán pont ez mutatja meg a legjobban hogy ez a "szembeköpött" magyar szakma mennyit is ér valójában
Dárdai nem tanított meg senkit futballozni, de legalább szervezett csapat benyomását keltjük
több mint 9 éve
3 pont!
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Dárdai ebből az anyagbòl a maximumot hozza ki. Ma már játékban is lehetett jò dolgokat látni. Lépked előre szemmel láthatóan a csapat, csak vannak minőségi korlátok...
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Annyira feldobódtam, hogy most még Bozsik szerepeltetése és ez az ostoba riporter sem tud felkúrni. Hajdú B. meg egészen király volt 😊
Mindig jövőre
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Azért bitang szerencsénk van ezzel a csoporttal😊 Jobbak voltunk, ideges voltam, hogy már az elején nem döntöttük el.Gerzson kellene a románok ellen, de hát majd csak lesz valahogy.
Viszont az értelmetlen sárgákkal nagyon fel tudják cseszni az agyam.
Drága MLSZ állítólag nem engedte be a magyar zászlót a semleges szektorba!NB2
UEFA-döntés volt.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Azért bitang szerencsénk van ezzel a csoporttal😊 Jobbak voltunk, ideges voltam, hogy már az elején nem döntöttük el.Viszont az értelmetlen sárgákkal nagyon fel tudják cseszni az agyam.
Drága MLSZ állítólag nem engedte be a magyar zászlót a semleges szektorba!