Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Na és kitől indult megint a litván támadás?
A válogatott Sigértől...
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Meg is erdemeljuk

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
mi a fasz

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Na Blazicrol megkaptuk a negyedik golunkat iden.

több mint 6 éve
LOL
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Sigér vazze
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Knezy ma túl sok magas labdát dobott fel a trollfocinak, elképesztő milyen posztok vannak ott 😊
csebi
Jenőnek ez a meccs politikailag is nagyon fontos, legalábbis átérzi a jelentőségét

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Crazy 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Knezy ma túl sok magas labdát dobott fel a trollfocinak, elképesztő milyen posztok vannak ott 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Amugy ez nagyon elgondolkodtato a jovore nezve, hogy egy Suduva is kepes osszezavarni es hibara kesztetni minket.
Kenny
Nem az a lényeg. Mivel itt a Fradinál senki nem tud gondolkodni.
A PÉNZ. Az a lényeg. Gondold el, hova forgatják majd Kubiék ezt a sok sok eurót...
O1G
Az utánpótlásba és a megfigyelő hálózatba vagy lehet mégsem ...

több mint 6 éve
Amugy ez nagyon elgondolkodtato a jovore nezve, hogy egy Suduva is kepes osszezavarni es hibara kesztetni minket.
Kenny
Nem az a lényeg. Mivel itt a Fradinál senki nem tud gondolkodni.
A PÉNZ. Az a lényeg. Gondold el, hova forgatják majd Kubiék ezt a sok sok eurót...
több mint 6 éve
A fradi miért támad ki amúgy? Nincs középpálya..
gordon
Nagy Adi eladása óta nincsen kb ...
csebi
A kis uru eladasa ota nincs :/

több mint 6 éve
gordon
Nagy Adi eladása óta nincsen kb ...

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
valaki tudja miért lettem bannolva 😀
VonMiller5858
szerintem valaki véletlenül rányomott a banra, mindjárt feloldjuk
r.baggio
köszi sikerült

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
valaki tudja miért lettem bannolva 😀
VonMiller5858
szerintem valaki véletlenül rányomott a banra, mindjárt feloldjuk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve

Szerkesztette: Kenny

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
több mint 6 éve
közben a ludogorec egész jól áll félidőben, idegenben vezetnek 2-0ra miután otthon 0-0

több mint 6 éve
Dvali nem nagyon tudja milyen rendezvényen van
több mint 6 éve
Épp írni akartam h Rebrov két csoda csatára az elmúlt 495 percben egy gólt sem tudott rúgni végül ez 494 lett ...
Amúgy a mixesek remelem még uzsora kölcsönt is felvettek annyit tettek a Fradi ellen.
csebi
Olyan vagy mint crazy pedig még nem jutott tovább a fradi. a litvánok is rúghatnak gólt a második félidőben.
peach
Köszi h engem is helyre tettel mint a mixeseket a litván gol után h a meccsnek még nincs vége és még a Fradi meg is fordíthatja vagy várjunk mégsem, ez így elegánsabb ...
csebi
Nem tettelek helyre, nem is drukkolok a fradi ellen sem és kárörvendeni sem akarok. Csak pusztán arra hívtam fel a figyelmet, hogy még nincs vége a meccsnek a fradi védelem meg életveszélyes...
peach
De crezyhez sem kell hasonlítani 😉
Ez így van, hihetetlen h egy atombiztos csapatrész egy meccs után h tud így össze esni ...

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Épp írni akartam h Rebrov két csoda csatára az elmúlt 495 percben egy gólt sem tudott rúgni végül ez 494 lett ...
Amúgy a mixesek remelem még uzsora kölcsönt is felvettek annyit tettek a Fradi ellen.
csebi
Olyan vagy mint crazy pedig még nem jutott tovább a fradi. a litvánok is rúghatnak gólt a második félidőben.
peach
Köszi h engem is helyre tettel mint a mixeseket a litván gol után h a meccsnek még nincs vége és még a Fradi meg is fordíthatja vagy várjunk mégsem, ez így elegánsabb ...
csebi
Nem tettelek helyre, nem is drukkolok a fradi ellen sem és kárörvendeni sem akarok. Csak pusztán arra hívtam fel a figyelmet, hogy még nincs vége a meccsnek a fradi védelem meg életveszélyes...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
A játékosokról beszéltem te hisztis picsa. 😊
ozibozi
Szepen haver.

több mint 6 éve
csebi
peach

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem ez így meglesz, a litván csapat kb NB2-es szint, hihetetlen lenne innen kiesni.. olyan darabosak mint a 80 éves nagyapám a kertben, mikor ássa a krumplit.
Ezt a védelmet sürgősen rendbe kell rakni, ha kell 0-24-ben (szép álom 😀) gyakorolni, labdabiztossá tenni mert nem lesz köszönet se az EL-ben, se a Mennyeiben..
O1G
Ajánljuk, hogy nejinxelj, külnben a nickneved magadra is veheted 😉
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 404
Annyira szerencsetlenul allnak ott Matyiek, vehetnenek egy IKEAS asztalt legalabb 😀