Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Tovabb kell menni. Teljesen mindegy hogyan. Bolitol varok ma 2 golt.

több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Liverpool, Napoli, Salzburg, Genk. Hát, nem fog túlzottan lázba hozni ez a csoport sem. 😂

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Rip Bury. Szomorú hogy angol profi futballban ilyen megtörténhet hogy már meg is szüntetik a csapatot. 😕
Heisman Trophy
A Bolton is mehet hamarosan utánuk. Most kaptak ugyan 14 nap haladékot, de nem úgy néz ki, hogy megmenekülnek.
warr_b
most lehet olcsón bevásárolni, vajon Lölő ott nem akarja megvetni a lábát?
slowmotion
Nagy ötlet 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Rip Bury. Szomorú hogy angol profi futballban ilyen megtörténhet hogy már meg is szüntetik a csapatot. 😕
Heisman Trophy
A Bolton is mehet hamarosan utánuk. Most kaptak ugyan 14 nap haladékot, de nem úgy néz ki, hogy megmenekülnek.
warr_b
most lehet olcsón bevásárolni, vajon Lölő ott nem akarja megvetni a lábát?
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Heisman Trophy

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Balmazoff.
Várható volt. Kicsit átrendezi a tabellát.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Amúgy ez a Dinamo 3. Kalapos lett, ettől mi iszonyat messze vagyunk.

Boli eddig nekem semmit sem mutatott.
csebi
Boli eddig nagyobb rejtély mint Ihnatenko, utobbin teljesen latszik, hogy nem fekszik neki a rendszer, meg kb zavarja a labda is. Boli meg elég killernek tűnt a videókon amiket néztem róla, de eddgi semmit se mutatott valóban. Én tőle a csoportkörre várok gólokat végre. Nem tartom elképzelhetőnek, hogy ma ne jussunk tovább, tettem is rá egy szemmel látható összeget.
Kenny
Valoszinuleg az elozo csapataban kapott normalis labdakat, es nem ilyen onzo nulla Zubkovok rohangaltak korulotte, akik beadni nem tudnak, de cserebe igazabol kapura loni es lapos passzt adni sem. Boli meg gondolom klasszikus befejezo csatar.

több mint 6 éve

csebi
Boli eddig nagyobb rejtély mint Ihnatenko, utobbin teljesen latszik, hogy nem fekszik neki a rendszer, meg kb zavarja a labda is. Boli meg elég killernek tűnt a videókon amiket néztem róla, de eddgi semmit se mutatott valóban. Én tőle a csoportkörre várok gólokat végre. Nem tartom elképzelhetőnek, hogy ma ne jussunk tovább, tettem is rá egy szemmel látható összeget.

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
Háromszorosnál is nagyobb a szorzó a suduva továbbjutására, ajándék pénz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Nálam a mai meccsre tette fel Rebrov a fradis karrierjét ( nem mintha számítana neki... 😀 ), ez a pár hülye döntés a kerettel kapcsolatban ha a mai meccsben fog kicsúcsosodni és emiatt nem jön össze a csoportkör azzal nálam leírja magát. Tudom hogy nem rúgnák ki a csapattól de jövőre biztos nem lenne ilyen bizodalmam benne. Hihetetlen lesz a hangulat, remélem ősszel ki tudok menni pár ilyen európai meccsre még a stadionba...

Boliról kinek mi a véleménye? Engem nagyon meglepett a csávó, negatív értelemben, nem látom benne azt a tehetséget amit a videók meg a góljai alapján lehetett sejteni ill. mintha fitnessben sem lenne a toppon úgy hogy egy már elindult bajnokságból hoztuk el. Remélem ma lesz neki is az áttörése mert ha nem bajban leszünk, szvsz kell minimum 2 gólt lőni mert 1et ők fognak sajnos 😕

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Na, Dollnak csak meg lett a csoportkör, hosszú évek után 😀
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A Slavia csak beverte. Jovan.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Valaki magyarázza már el nekem hogy az Ajax második gólja miért volt les? Néha ultragáz ez a VAR...
több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Mit meg nem adnék, ha ez a Dinamo magyar csapat lenne... soha az életben nem jutunk el mi magyarok még erre a szintre se...
Kíváncsi vagyok milyen csoportba kerülnek.
O1G
Teljesen mindegy hova kerülnek, kapnak 25 gólt, szereznek 2 pontot,de leszarják, mert a BL-ért kapott pénzt jórészt okosan az utánpótlásukra költik és nem kilapátolják a klubból.
Kenny
Most akkor mi van a magyar fociban?
Kilapátolják az európai pénzeket, vagy belapátolják az államiakat?
Sobri Jóska
Ezek szerint lapát biztosan!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
De jó is volt a "Bírónak nincs videója" rovat anno

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Mit meg nem adnék, ha ez a Dinamo magyar csapat lenne... soha az életben nem jutunk el mi magyarok még erre a szintre se...
O1G
Teljesen mindegy hova kerülnek, kapnak 25 gólt, szereznek 2 pontot,de leszarják, mert a BL-ért kapott pénzt jórészt okosan az utánpótlásukra költik és nem kilapátolják a klubból.
Kenny
Most akkor mi van a magyar fociban?
Kilapátolják az európai pénzeket, vagy belapátolják az államiakat?

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
O1G
Kenny
Azért ezt a kifejezetten csak utánpótlásbol építkezést érdemes lenne árnyalni. Pl a Dinamo csapatában is inkább kisebb horvát csapatoktol összevásárolt játékosok vannak 18 éves koruk után. Inkább a felnőtt játékos kepzesuket és scouting csapatukat kellene lemásolni.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
O1G

több mint 6 éve
Belgrad,Zagrab csapatot ad a 32-es főtáblára.
Holnap bejut egy cseh/román és szerintem egy osztrák is.
Nagyon messze vagyunk még ezeketől a csapatoktól is, pedig ők aztán tényleg nem tényezők sehol.

több mint 6 éve
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 404
Szalainak maxi respect.
Nemet csapatok nem veletlenul igazoltak le mindig. Az evek alatt tobb bl mecccs stb..
Lehet itt tobbet fog jatszani, mint torokorszagban vagy hollandiaban.

Dzsudzsakot leginkabb a dynamo moszkva utan lehet nagyon elitelni mikor "free" volt.

Ha peldakep kell, mint magyar focista akkor eddig Szalai, Kiraly, Dardai, Nagy Adam, Gera
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Lófasz ez már, nem Fradi B-közép... Régen picit más lett volna.
gabokocka
Megvette őket kilóra Kubatov.
A nagy tüntetésből nagy szerelem lett.

több mint 6 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Csak fél szemmel néztem de ez a Szerető gyerek kb mb2 es szint..
Nem rossz csapat ez a Puskás de hihetetlen, hogy a fagyi játékosok mennyire motiválatlanok..
gordon
Statisztika mást mutat Szeretőről:
6 hosszú labdájából 4, 4 beadásából 3 volt jó. 13 cseléből 12 volt jó, 23 párharcból 18-at nyert meg. 6 labdavesztés mellett 5-ször szerezte azt vissza.
csebi
és mégis, az összkép róla nem túl jó, sem kreativitásban sem összjátékban, nagy általánosságban támadásban meg pláne nem vitte előrébb a csapatot egy centivel sem.
Őt most oda kellene adni sajnos Soroksárra hogy meccsrutint szerezzen és jövőre vagy tavasszal vagy nyáron bevetni újra a felnőtt csapatban, hátha. Neki ez a kevés perc amit most fog kapni nem elég a fejlődéshez, ahhoz meg nem elég kész játékos hogy kibírja hogy nem állandó kezdő egy időszakban.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal