Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Olaszoknal majus 18-tol ujra engedik h csapatok full edzest toljanak.
több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 083
Mi meg keményen tartjuk a pozíciónkat,és nem engedüjük, hogy bàrki is veszélyeztesse azt. 😁

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Megvertük a bélszínt, így már pontelőnnyel vezetjük a tabellát 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 814 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kikaptunk 🙁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 21 435
Már csak félóra és pályán a TORPEDO.
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A német foci lesz a lényeg mint első normális bajnokság. A 🐐 pásztor labdatoszogatás az más sportág

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 814 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
De állítólag Dél-Koreában hamarosan indulnak (május közepe talán?)...

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 21 435
Beszari hegyi népek.
több mint 6 éve
A tádzsik bajnokság is leáll hétfőtől 😕😕

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 075 — The Mathematician
 twitter.com/borussia/status/1253711335759777794

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 075 — The Mathematician
Óóóó a | kurvaéletbe | ... Elfelejtettem megrakni magunkat idegenben....
kristóf17
felhívjuk rocco-t? 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 594
kristóf17
Csak beindulunk😀
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Eddig jó, bár kapuralövésünk sem volt 😀
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 476 — Lucas Scott
 hvg.hu/sport/20200425_A_Lazio_elnoke_a_folytatast_surgeti

Azt bírom, hogy szigorú orvosi ellenőrzés mellett... 😀
Aztán majd mikor 2-3 Lazio játékos elkapja a koronát és az egész keret karanténba megy, megnézném h ki háborogna a bajnokság leállítása mellett azonnal...
Beki
vmien szinten értem az elnököt a saját logikájával. a csapat ment egy kvázi történelmi szezont, de ha nem fejezik be akkor gondban lehet a Lazio. az hagyján, hogy a BLben nem indulhat, de ha emellett pl úgy döntenek, hogy a kupát befejezik (mivel összesen 2 elődöntőt és 1 döntőt le lehet nyomni 3 nap alatt is) akkor az európa kupa is ugrik, így a nemzetközi pénzek.
értelemszerűen a lazionak nagyon nagy érdeke, hogy ez a bajnokság valahogy végigmenjen még ha nem értek egyet ezzel Lazio drukkerként sem. ahogy a bundás újraindítását sem értem.
csebi
Ha már éppen erről beszéltünk... :/
 index.hu/sport/futball/2020/04/25/franciaorszag_koronavirus_montpellier_junior_sambia_mesterseges_koma/
Beki
épp asszony küldte reggel, láttam.pontosan ezért nem kell elindítani még semmit sztem.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó

Aztán majd mikor 2-3 Lazio játékos elkapja a koronát és az egész keret karanténba megy, megnézném h ki háborogna a bajnokság leállítása mellett azonnal...
Beki
vmien szinten értem az elnököt a saját logikájával. a csapat ment egy kvázi történelmi szezont, de ha nem fejezik be akkor gondban lehet a Lazio. az hagyján, hogy a BLben nem indulhat, de ha emellett pl úgy döntenek, hogy a kupát befejezik (mivel összesen 2 elődöntőt és 1 döntőt le lehet nyomni 3 nap alatt is) akkor az európa kupa is ugrik, így a nemzetközi pénzek.
értelemszerűen a lazionak nagyon nagy érdeke, hogy ez a bajnokság valahogy végigmenjen még ha nem értek egyet ezzel Lazio drukkerként sem. ahogy a bundás újraindítását sem értem.
csebi
Ha már éppen erről beszéltünk... :/
 index.hu/sport/futball/2020/04/25/franciaorszag_koronavirus_montpellier_junior_sambia_mesterseges_koma/
több mint 6 éve

Beki

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 930 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
emptyék csapatát Ausztráliában is bírják 😀

www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/feheroroszorszag-a-klub-amelyert-ausztraliaban-megorulnek-a-szurkolok-2759291

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Hamar hűtlenek lettetek szegény belorusz ligához.
warr_b
BATE hendit én pakoltam ma, elég sima vendég győzelmet várok
több mint 6 éve
Meg sem érdemlitek 😕

😛
warr_b
Én épp rá pillantottam h 6kor játszunk!
csebi
Mi csak holnap ötkor.

több mint 6 éve
Meg sem érdemlitek 😕

😛
warr_b
Én épp rá pillantottam h 6kor játszunk!

több mint 6 éve
Meg sem érdemlitek 😕

😛

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
ha már a régmúlt előkerült, az NSO-n volt a bajnok dunaferről egy egervári interjú

A DUNAFERR BAJNOKCSAPATA
Bita László, Rabóczki Balázs – kapusok; Cseke László, Éger László, Jäkl Antal, Kiss György, Komódi László, Kóczián Ferenc, Lengyel Ferenc, Dejan Milovanovics, Molnár Zoltán, Oleh Mozhovij, Nagy Tamás, Ihor Nyicsenko, Nikolov Balázs, Orosz Ferenc, Rósa Henrik, Salamon Miklós, Tököli Attila, Zavadszky Gábor

mekkora trágya ez a csapat 😀
Negritis
Molnár zolika ritka egy alattomos jatékos volt. 😊
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
ha már a régmúlt előkerült, az NSO-n volt a bajnok dunaferről egy egervári interjú

A DUNAFERR BAJNOKCSAPATA
Bita László, Rabóczki Balázs – kapusok; Cseke László, Éger László, Jäkl Antal, Kiss György, Komódi László, Kóczián Ferenc, Lengyel Ferenc, Dejan Milovanovics, Molnár Zoltán, Oleh Mozhovij, Nagy Tamás, Ihor Nyicsenko, Nikolov Balázs, Orosz Ferenc, Rósa Henrik, Salamon Miklós, Tököli Attila, Zavadszky Gábor

mekkora trágya ez a csapat 😀
Negritis
A félelmetes az volt, hogy egyébként kiemelkedtek az akkori mezőnyből.
Kampman
tudom, én szerettem ezt a csapatot, de sajnos a tényeken nem változtat hogy már itt is kutyaütők voltak
és azóta nem hogy javult volna a helyzet, de ...
Negritis
Igor a Jászberényi megváltó. Ami amúgy nem tudom mire fel lett megváltó.