Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Olaszoknal majus 18-tol ujra engedik h csapatok full edzest toljanak.
több mint 6 éve
Mi meg keményen tartjuk a pozíciónkat,és nem engedüjük, hogy bàrki is veszélyeztesse azt. 😁
több mint 6 éve
Megvertük a bélszínt, így már pontelőnnyel vezetjük a tabellát 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Kikaptunk 🙁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Már csak félóra és pályán a TORPEDO.
több mint 6 éve
A német foci lesz a lényeg mint első normális bajnokság. A 🐐 pásztor labdatoszogatás az más sportág
több mint 6 éve
De állítólag Dél-Koreában hamarosan indulnak (május közepe talán?)...

több mint 6 éve
Beszari hegyi népek.
több mint 6 éve
A tádzsik bajnokság is leáll hétfőtől 😕😕

több mint 6 éve
twitter.com/borussia/status/1253711335759777794
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Óóóó a | kurvaéletbe | ... Elfelejtettem megrakni magunkat idegenben....felhívjuk rocco-t? 😀
kristóf17
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 594
Óóóó a | kurvaéletbe | ... Elfelejtettem megrakni magunkat idegenben....Csak beindulunk😀
kristóf17
több mint 6 éve
Óóóó a | kurvaéletbe | ... Elfelejtettem megrakni magunkat idegenben....
több mint 6 éve
Eddig jó, bár kapuralövésünk sem volt 😀
több mint 6 éve
épp asszony küldte reggel, láttam.pontosan ezért nem kell elindítani még semmit sztem.Ha már éppen erről beszéltünk... :/hvg.hu/sport/20200425_A_Lazio_elnoke_a_folytatast_surgetivmien szinten értem az elnököt a saját logikájával. a csapat ment egy kvázi történelmi szezont, de ha nem fejezik be akkor gondban lehet a Lazio. az hagyján, hogy a BLben nem indulhat, de ha emellett pl úgy döntenek, hogy a kupát befejezik (mivel összesen 2 elődöntőt és 1 döntőt le lehet nyomni 3 nap alatt is) akkor az európa kupa is ugrik, így a nemzetközi pénzek.
Azt bírom, hogy szigorú orvosi ellenőrzés mellett... 😀
Aztán majd mikor 2-3 Lazio játékos elkapja a koronát és az egész keret karanténba megy, megnézném h ki háborogna a bajnokság leállítása mellett azonnal...
Beki
értelemszerűen a lazionak nagyon nagy érdeke, hogy ez a bajnokság valahogy végigmenjen még ha nem értek egyet ezzel Lazio drukkerként sem. ahogy a bundás újraindítását sem értem.
csebi
index.hu/sport/futball/2020/04/25/franciaorszag_koronavirus_montpellier_junior_sambia_mesterseges_koma/
Beki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ha már éppen erről beszéltünk... :/hvg.hu/sport/20200425_A_Lazio_elnoke_a_folytatast_surgetivmien szinten értem az elnököt a saját logikájával. a csapat ment egy kvázi történelmi szezont, de ha nem fejezik be akkor gondban lehet a Lazio. az hagyján, hogy a BLben nem indulhat, de ha emellett pl úgy döntenek, hogy a kupát befejezik (mivel összesen 2 elődöntőt és 1 döntőt le lehet nyomni 3 nap alatt is) akkor az európa kupa is ugrik, így a nemzetközi pénzek.
Aztán majd mikor 2-3 Lazio játékos elkapja a koronát és az egész keret karanténba megy, megnézném h ki háborogna a bajnokság leállítása mellett azonnal...
Beki
értelemszerűen a lazionak nagyon nagy érdeke, hogy ez a bajnokság valahogy végigmenjen még ha nem értek egyet ezzel Lazio drukkerként sem. ahogy a bundás újraindítását sem értem.
csebi
index.hu/sport/futball/2020/04/25/franciaorszag_koronavirus_montpellier_junior_sambia_mesterseges_koma/
több mint 6 éve
hvg.hu/sport/20200425_A_Lazio_elnoke_a_folytatast_surgetivmien szinten értem az elnököt a saját logikájával. a csapat ment egy kvázi történelmi szezont, de ha nem fejezik be akkor gondban lehet a Lazio. az hagyján, hogy a BLben nem indulhat, de ha emellett pl úgy döntenek, hogy a kupát befejezik (mivel összesen 2 elődöntőt és 1 döntőt le lehet nyomni 3 nap alatt is) akkor az európa kupa is ugrik, így a nemzetközi pénzek.
Beki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
emptyék csapatát Ausztráliában is bírják 😀www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/feheroroszorszag-a-klub-amelyert-ausztraliaban-megorulnek-a-szurkolok-2759291

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
hvg.hu/sport/20200425_A_Lazio_elnoke_a_folytatast_surgetiAzt bírom, hogy szigorú orvosi ellenőrzés mellett... 😀
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Hamar hűtlenek lettetek szegény belorusz ligához.BATE hendit én pakoltam ma, elég sima vendég győzelmet várok
warr_b
több mint 6 éve
Mi csak holnap ötkor.Hamar hűtlenek lettetek szegény belorusz ligához.Én épp rá pillantottam h 6kor játszunk!
Meg sem érdemlitek 😕
😛
warr_b
csebi

több mint 6 éve
Hamar hűtlenek lettetek szegény belorusz ligához.Én épp rá pillantottam h 6kor játszunk!
Meg sem érdemlitek 😕
😛
warr_b
több mint 6 éve
Hamar hűtlenek lettetek szegény belorusz ligához. Meg sem érdemlitek 😕
😛

több mint 6 éve
ha már a régmúlt előkerült, az NSO-n volt a bajnok dunaferről egy egervári interjúMolnár zolika ritka egy alattomos jatékos volt. 😊
A DUNAFERR BAJNOKCSAPATA
Bita László, Rabóczki Balázs – kapusok; Cseke László, Éger László, Jäkl Antal, Kiss György, Komódi László, Kóczián Ferenc, Lengyel Ferenc, Dejan Milovanovics, Molnár Zoltán, Oleh Mozhovij, Nagy Tamás, Ihor Nyicsenko, Nikolov Balázs, Orosz Ferenc, Rósa Henrik, Salamon Miklós, Tököli Attila, Zavadszky Gábor
mekkora trágya ez a csapat 😀
Negritis
több mint 6 éve
Igor a Jászberényi megváltó. Ami amúgy nem tudom mire fel lett megváltó.tudom, én szerettem ezt a csapatot, de sajnos a tényeken nem változtat hogy már itt is kutyaütők voltakha már a régmúlt előkerült, az NSO-n volt a bajnok dunaferről egy egervári interjúA félelmetes az volt, hogy egyébként kiemelkedtek az akkori mezőnyből.
A DUNAFERR BAJNOKCSAPATA
Bita László, Rabóczki Balázs – kapusok; Cseke László, Éger László, Jäkl Antal, Kiss György, Komódi László, Kóczián Ferenc, Lengyel Ferenc, Dejan Milovanovics, Molnár Zoltán, Oleh Mozhovij, Nagy Tamás, Ihor Nyicsenko, Nikolov Balázs, Orosz Ferenc, Rósa Henrik, Salamon Miklós, Tököli Attila, Zavadszky Gábor
mekkora trágya ez a csapat 😀
Negritis
Kampman
és azóta nem hogy javult volna a helyzet, de ...
Negritis