NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 435
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez egy NB3-as védelem kb.
több mint 6 éve
Csodálatos.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Ezt a VAR-t inkabb hagyjak a fenebe a PL-ben. Most legalabb viszzaneztek az esetet, cserebe azt mondtak az egyertelmu tizire, h nem az...
több mint 6 éve
Haveri focin 3x felett már nincsenek manágerek 😊 viszont puskásos gólpassz luft volt nem kevés, csak akkor nem lett gólpassz 😀Hajrá magyarok! 😀Már kétszer lőttél ilyet, és még nem vagy válogatott? Válts menedzsert 😉 😊
Csak kétszer lőttem ilyen egyből eltekerős gólt, de kurva jó érzés!
Gergőbácsi
dande
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Hajrá magyarok! 😀Már kétszer lőttél ilyet, és még nem vagy válogatott? Válts menedzsert 😉 😊
Csak kétszer lőttem ilyen egyből eltekerős gólt, de kurva jó érzés!
Gergőbácsi
több mint 6 éve
Hajrá magyarok! 😀Csak kétszer lőttem ilyen egyből eltekerős gólt, de kurva jó érzés!
több mint 6 éve
Tudtam, hog, NU ellen is szenvedni fog a csapat (Spurs) ..... De legalább a Fradi jól áll
több mint 6 éve
Jelentem 7(!!HÉT) magyar a kezdőnkben 😀Szóltak Kubcinak, hogy a Felcsút ellen jó lesz a b csapat is 😊
Kenny
több mint 6 éve
Jelentem 7(!!HÉT) magyar a kezdőnkben 😀Velük lehet, hogy könnyebben vernénk a Suduvát 😀 😀 😀 (vagy nem 😊)
Kenny
több mint 6 éve
Eléggé off-topic itt, de mivel focihoz tartozik ezért itt hátha jobban tudja valaki 😀. Van olyan streaming service ami itthonról is elérhető és nem kerül egy vagyonba? Főleg PL és Serie A meccseket néznék az idei szezonban, és hajlandó lennék fizetni egy értelmes opcióért, ami neten keresztül HD-ben adja a meccseket, lehetőleg angolul (Serie A olaszul is jó éppen), mert az ingyenes oldalakat egyre jobban vadásszák (footybityeon kívül maradt egyáltalán értelmes opció a reddit soccerstreams halála óta?)a reddites soccerstreams átköltözött discordra de él továbbra is
MarioAna
(ők csinálják a footybite-t)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Brrrr. Odáig ne TOLÓDJANAK a dolgok. 😊Én húznék egy Pinyőt.Elképzelés konkrétan nem sok van, mióta ő a góré. Sajna nem minden olasz kopasz mester jó)lásd Vierchovod)...Mire átadják a Honvéd új stadionját, ki fog esni a Mennyeiből, ha ez így megy tovább. Sajnos Sanninot ki kell rakni, és valahogy visszahozni Supkát (=tehát majd jön Horváth Feri, hogy még mélyebbre essünk a szakadékba)...Mi baj az edzővel Ik?
iktriad
Szerintem a játékosokkal van a baj...
O1G
iktriad
Kenny
Rossi nem ér rá 2 válogatott meccs között újra Honvéd HC is lenni? Már Hemibá sincs, a tábor imádja, a keretben van olasz dögivel, a stáb is. Nagyon jól jönne. (Oké, oké kiveszem a biliből a kezem. 😊 ) Vagy ha ő nem ér rá, akkor jöjjön Dolcetti! Annak örülnék. (Végső megoldásnak Morales...)
több mint 6 éve
Én húznék egy Pinyőt.Elképzelés konkrétan nem sok van, mióta ő a góré. Sajna nem minden olasz kopasz mester jó)lásd Vierchovod)...Mire átadják a Honvéd új stadionját, ki fog esni a Mennyeiből, ha ez így megy tovább. Sajnos Sanninot ki kell rakni, és valahogy visszahozni Supkát (=tehát majd jön Horváth Feri, hogy még mélyebbre essünk a szakadékba)...Mi baj az edzővel Ik?
iktriad
O1G
iktriad
több mint 6 éve
Napoli meccsen ez a 11-es a VAR rendszer szégyene. Nemhogy büntető, de Mertensnek kellett volna sárga lapot adni műesésért.Bundásban meg nincs VAR, meg is úszott ma a Bayern 2 kezezést a 16-oson belül.
MarioAna

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Ez a Sottil gyerek nagyonon állat, a meccs brutáljó. 😀
több mint 6 éve
Megnéztem a kövesd góljait. Nagyon szépre sikeredtek.De hogy a második gól után - amikor mélységből érkezik a kövesdi -a dió védő áll a 11-es ponton és mutogatja a partjelzőnek hogy “hát innen rúgta a gólt, ez les volt!!”, zseniális mozzanat. Minden benne van...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ben-Hatira ???? Hogy hogy nem játszik ? Ô minőségben kicsit más színt szerintem.Kamber és Lovric sajnos még mindig a legjpbb megoldások a Honvédban a posztjukon. Legalábbis jobbat nem sikerült azóta se szerezni. Kamber ráadásul most kapott szerződéshosszabítást is...Végignéztem a meccset, nem hiszem hogy az edzővel van a legnagyobb gond.Elképzelés konkrétan nem sok van, mióta ő a góré. Sajna nem minden olasz kopasz mester jó)lásd Vierchovod)...Mire átadják a Honvéd új stadionját, ki fog esni a Mennyeiből, ha ez így megy tovább. Sajnos Sanninot ki kell rakni, és valahogy visszahozni Supkát (=tehát majd jön Horváth Feri, hogy még mélyebbre essünk a szakadékba)...Mi baj az edzővel Ik?
iktriad
O1G
iktriad
Az igaz, hogy egy kóklernek tűnik (lásd a múltját), de nem ő nevezte ki saját magát 😀
Kambert rég nyugdíjba kellett volna küldeni, fogalmam sincs hogy lehetett éveken át “meghatározó” NB1-es játékos... lassú, darabos, körülményes favágó, szomorú hogy a legnagyobb helyzetekkor ő volt a kapu előtt. Vicc, hogy ilyenek a “legmagasabb” szinten játszhatnak. Ugyan ez Lovric is, évek óta.
A széleken folyamatos fölényt alakítottatok ki, a Loki a 10. és a 45. perc között azt sem tudta milyen rendezvényen van... szerintem nem volt szerencsétek, mindig ez van, amikor egy csapatot még az ág is húzza. Lanza kapufa, Nagy Sanyi bravúr, stb.
Magyarországon nem az edző az úr, a játékosok minden következmény nélkül buktathatnak.
Ez lesz most is.
O1G
A középpálya borzalom jelenleg, de ez a sérültek visszatérte után talán javulhat.
Elől szerintem nagyon erős (papíron) a keret, de ezt még nem sikerült nagyon kihozni a társaságból.
Értem amit mondasz, de itt sajna több sebből vérzik a történet(keret ereje, edző, motiváció stb).
iktriad
több mint 6 éve
Kamber és Lovric sajnos még mindig a legjpbb megoldások a Honvédban a posztjukon. Legalábbis jobbat nem sikerült azóta se szerezni. Kamber ráadásul most kapott szerződéshosszabítást is...Végignéztem a meccset, nem hiszem hogy az edzővel van a legnagyobb gond.Elképzelés konkrétan nem sok van, mióta ő a góré. Sajna nem minden olasz kopasz mester jó)lásd Vierchovod)...Mire átadják a Honvéd új stadionját, ki fog esni a Mennyeiből, ha ez így megy tovább. Sajnos Sanninot ki kell rakni, és valahogy visszahozni Supkát (=tehát majd jön Horváth Feri, hogy még mélyebbre essünk a szakadékba)...Mi baj az edzővel Ik?
iktriad
O1G
iktriad
Az igaz, hogy egy kóklernek tűnik (lásd a múltját), de nem ő nevezte ki saját magát 😀
Kambert rég nyugdíjba kellett volna küldeni, fogalmam sincs hogy lehetett éveken át “meghatározó” NB1-es játékos... lassú, darabos, körülményes favágó, szomorú hogy a legnagyobb helyzetekkor ő volt a kapu előtt. Vicc, hogy ilyenek a “legmagasabb” szinten játszhatnak. Ugyan ez Lovric is, évek óta.
A széleken folyamatos fölényt alakítottatok ki, a Loki a 10. és a 45. perc között azt sem tudta milyen rendezvényen van... szerintem nem volt szerencsétek, mindig ez van, amikor egy csapatot még az ág is húzza. Lanza kapufa, Nagy Sanyi bravúr, stb.
Magyarországon nem az edző az úr, a játékosok minden következmény nélkül buktathatnak.
Ez lesz most is.
O1G
A középpálya borzalom jelenleg, de ez a sérültek visszatérte után talán javulhat.
Elől szerintem nagyon erős (papíron) a keret, de ezt még nem sikerült nagyon kihozni a társaságból.
Értem amit mondasz, de itt sajna több sebből vérzik a történet(keret ereje, edző, motiváció stb).
több mint 6 éve
Végignéztem a meccset, nem hiszem hogy az edzővel van a legnagyobb gond.Elképzelés konkrétan nem sok van, mióta ő a góré. Sajna nem minden olasz kopasz mester jó)lásd Vierchovod)...Mire átadják a Honvéd új stadionját, ki fog esni a Mennyeiből, ha ez így megy tovább. Sajnos Sanninot ki kell rakni, és valahogy visszahozni Supkát (=tehát majd jön Horváth Feri, hogy még mélyebbre essünk a szakadékba)...Mi baj az edzővel Ik?
iktriad
O1G
iktriad
Ha nem sérül meg a kapusotok Romániában, nem itt tartanátok. Nem bántom Horvátot, de ha egy kapus nem tud kellő magabiztosságot sugározni a csapatnak, akkor az első percről hátrányban van az együttes..
Ez lesz most is.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Elképzelés konkrétan nem sok van, mióta ő a góré. Sajna nem minden olasz kopasz mester jó)lásd Vierchovod)...Mire átadják a Honvéd új stadionját, ki fog esni a Mennyeiből, ha ez így megy tovább. Sajnos Sanninot ki kell rakni, és valahogy visszahozni Supkát (=tehát majd jön Horváth Feri, hogy még mélyebbre essünk a szakadékba)...Mi baj az edzővel Ik?
iktriad
O1G
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Az ex- vidis ze louis most a porto kezdojeben van😀Gólt is lőtt. 😀
ZoliMP
De a meccs rohadt jó, és Faragó is tűrhető.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 404
Igaz de ok sajna nem magyarok...😣Az ex- vidis ze louis most a porto kezdojeben van😀nem hiába ez a világ legerősebb bajnoksága, innen mennek a biszi-basziba 😀
ZoliMP
petey
több mint 6 éve
Mekkora move volt Lampstol szezon elotti napon eladni David Luizt a kozvetlen rivalis Arsenalnak 😀Ha rajta mulik mi leszunk a 4.ek
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Mire átadják a Honvéd új stadionját, ki fog esni a Mennyeiből, ha ez így megy tovább. Sajnos Sanninot ki kell rakni, és valahogy visszahozni Supkát (=tehát majd jön Horváth Feri, hogy még mélyebbre essünk a szakadékba)...Mi baj az edzővel Ik?
iktriad
több mint 6 éve
Az ex- vidis ze louis most a porto kezdojeben van😀nem hiába ez a világ legerősebb bajnoksága, innen mennek a biszi-basziba 😀
ZoliMP