Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
érdekes hogy állítólag Európát és Ázsiát meg is nyerte van Dijk.Igen egyet értek, én is Van Dyknak adtam volna.Visszatérve az alap felvetéshez, ki a túrót kellett volna ezek közül megválasztani a világ legjobb játékosának? MVPTévedés itt van nem a legjobb játékos kapja. Mert akkor CR kapna 😛.
ozibozi
Hanem a legjobb teljesítményt elérő az adott szezonban.
Van Dyknak kellett volna adni idén ez egyértelmű.
Persze a Messi / CR díjat bármikor meglehet magyarázni főleg ha a Barca ingyen bajnoki címet szerez.
Toca
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Igen egyet értek, én is Van Dyknak adtam volna.Visszatérve az alap felvetéshez, ki a túrót kellett volna ezek közül megválasztani a világ legjobb játékosának? MVPTévedés itt van nem a legjobb játékos kapja. Mert akkor CR kapna 😛.
ozibozi
Persze a Messi / CR díjat bármikor meglehet magyarázni főleg ha a Barca ingyen bajnoki címet szerez.
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Ebből a felhozatalból ki a túrónak kellett volna adni.Amíg ilyen emberek is szavazhatnak, és ilyen sorrend is lehet, addig nem tudom komolyan venni az aranylabdát
/csak rúgott vagy 50 gólt is/
A hatodik /2015 óta az első/
Aranylabdáját nyerő Messi mögötti sorrend így alakult:
2. Virgil van Dijk (holland), Liverpool
3. Cristiano Ronaldo (portugál), Juventus
4. Sadio Mané (szenegáli), Liverpool
5. Mohamed Szalah (egyiptomi), Liverpool
6. Kylian Mbappé (francia), Paris Saint-Germain
7. Alisson Backer (brazil), Liverpool
8. Robert Lewandowski (lengyel), Bayern München
9. Bernardo Silva (portugál), Manchester City
10. Rijad Mahrez (algériai), Manchester City
ozibozi
mobile.twitter.com/Sport_Witness/status/1201675720029810690?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.nemzetisport.hu%2Fminden_mas_foci%2Faranylabda-nagyon-furcsa-sorrend-az-egyik-ujsagirotol-2735819

több mint 6 éve
Nagy suttyó tud lenni, de azért csak felbukkan néha belőle is a fociszurkoló.. 😊 twitter.com/BU_Videos/status/1201554700216209408?s=09
több mint 6 éve
Legjobb meccs volt hangulatilag magasan idénViszont a kurva hideg ellenére fantasztikus volt a hangulat.Fehérvár mi a faszt művel?Ekkora fasszopó bírót se lehetett volna jobban torokra vetetni a rendszerrel
Kenny
peach
Hangom semmi, torkom fáj, hulla fáradt vagyok, a tenyerem hólyagos a dobverőtől de minden perce megérte.
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Viszont a kurva hideg ellenére fantasztikus volt a hangulat.Fehérvár mi a faszt művel?Ekkora fasszopó bírót se lehetett volna jobban torokra vetetni a rendszerrel
Kenny
peach
Hangom semmi, torkom fáj, hulla fáradt vagyok, a tenyerem hólyagos a dobverőtől de minden perce megérte.
több mint 6 éve
Fehérvár mi a faszt művel?Ekkora fasszopó bírót se lehetett volna jobban torokra vetetni a rendszerrel
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Visszatérve az alap felvetéshez, ki a túrót kellett volna ezek közül megválasztani a világ legjobb játékosának? MVPTévedés itt van nem a legjobb játékos kapja. Mert akkor CR kapna 😛.
ozibozi
több mint 6 éve
Holnap MK meccsek, amiből 10 db fantasztikus szurkolóbarát időpontban... délben kezdődik. Baromira nem hiszem, hogy ennyi helyen nincs villanyfény.Én ebédidőben kinézek a III.kerület-Vasasra. Kiváncsi vagyok 😀
Mondjuk a Csaba-Fradi este 8-kor is nagyon baráti a vendégszurkolóknak szerdán 😊
NB2
több mint 6 éve
Holnap MK meccsek, amiből 10 db fantasztikus szurkolóbarát időpontban... délben kezdődik. Baromira nem hiszem, hogy ennyi helyen nincs villanyfény.Mondjuk a Csaba-Fradi este 8-kor is nagyon baráti a vendégszurkolóknak szerdán 😊
több mint 6 éve
Zsórinak szerintem lefott a kv
több mint 6 éve
Visszatérve az alap felvetéshez, ki a túrót kellett volna ezek közül megválasztani a világ legjobb játékosának? MVP
több mint 6 éve
Salah a vesztett BL évében volt ellenállhatatlan. Azóta tavaly nem volt rossz de idén én már lassan kezdőbe se tartanám olyan gyenge. Csavarodik a labdára, nem jó döntést hoz és ha 20-on belül van a passz mint opció már nem létezik. Bírom a csávót, de se ő se Firmino nincs élete formájában. Ezért is nagy szó a jelenlegi mérleg a PL-ben. Mané más tészta, szerintem ő kb 1-1.5 éve élete legjobbját nyújtja.
Amivel viszont egész európába kb mindenki előtt áll ez a csapat, az a mentális erő és fizikai felkészültség. Lehet ez kicsit közhely, de idén a top játékkal sokkal kevesebb meccset nyert ez a csapat mint mentális és fizikális fölénnyel.
Féltem is kicsit a csapatot, hogy ha egyszer jön egy rosszabb periódus (hello dec/jan - mióta Klopp itt van mindig a leggyengébb időszaka volt a mostani űrült időszak), akkor nem fog a csapat könnyen kijönni belőle.
Elől ez nem olyan erős egység mint 2 éve és hátul se annyira stabil mint tavaly. A valahogy mégis nyerünk viszont egyszer véget fog érni.
Ja és persze pont az egész dec/jan időszakot ki fogja hagyni Fabinho...

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Szalah idén hulladék, így ha ő ott van a listán, akkor a tavalyi Hazard a Chelsea-ből bőven elfért volna. Ennyit akartam csak kihozni ebből.Ja pedig tökre jól nyomja, Madridban fél szezon alatt lőtt is egy gólt. 😀Ebből a felhozatalból ki a túrónak kellett volna adni.Mint egy választás a NER rendszerben... A félkegyelműek leszavaznak az egyetlen névre amit ismernek vagy el tudnak olvasni 😊
ozibozi
Szalah, Silva Mahrez vicc a top10 között, míg egy Hazard nincs ott.
FLZOLI
Május óta azon kívül két gólt lőtt a válogatottban a ruszkik elleni szétnyert meccsen. És ennyi. Több mint 20 meccs alatt.
100 milláért lejáró szerződéssel nagy vétel volt. Jövő hónapban lesz 29. Végülis jó esetben még lehet 2 jó éve.
eaglesmcnabb
Amúgy nem sok kiforrott, nagy marketing értékkel bíró elérhető játékos szaladgál manapság a pályákon, akikkel Perez robbanthatja a média hype galaktikus bombát. CR pont elment, Messi, Mbappé mozdíthatatlan volt, Neymar retardált és kb ennyi. Így maradt Hazard (és ez még mindig jobb, mintha egy Sterling jött volna 😊 )
több mint 6 éve
Ja pedig tökre jól nyomja, Madridban fél szezon alatt lőtt is egy gólt. 😀Ebből a felhozatalból ki a túrónak kellett volna adni.Mint egy választás a NER rendszerben... A félkegyelműek leszavaznak az egyetlen névre amit ismernek vagy el tudnak olvasni 😊
ozibozi
FLZOLI
Május óta azon kívül két gólt lőtt a válogatottban a ruszkik elleni szétnyert meccsen. És ennyi. Több mint 20 meccs alatt.
100 milláért lejáró szerződéssel nagy vétel volt. Jövő hónapban lesz 29. Végülis jó esetben még lehet 2 jó éve.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
40ben a bl és kupa is benn van. Ha válogatottat hozzáadjuk akkor 45, de akkor Lewahoz is illene, neki meg így 52. Szóval nincs meg.+válogatott+ BL akkor meg lesz azEbből a felhozatalból ki a túrónak kellett volna adni.Én ha jól számoltam 40 gólt rúgott, Lewa 45nel jár. Csak mondom
ozibozi
csebi
ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
+válogatott+ BL akkor meg lesz azEbből a felhozatalból ki a túrónak kellett volna adni.Én ha jól számoltam 40 gólt rúgott, Lewa 45nel jár. Csak mondom
ozibozi
csebi
több mint 6 éve
Mondjuk Szalah azért jogosan van ott.Ebből a felhozatalból ki a túrónak kellett volna adni.Mint egy választás a NER rendszerben... A félkegyelműek leszavaznak az egyetlen névre amit ismernek vagy el tudnak olvasni 😊
ozibozi
FLZOLI
Az a szerencséje Messinek, hogy Sigér csak az év második felében kapta el a fonalat.
több mint 6 éve
Sterling 12...Mahrez meg valóban nem tudni mit keres ott.Bernardo meg kitüdőzte a lelkét is annyira odaszokta tenni magát, megérdemli.
De van itt még bőven-bőven érdekes dolog.
több mint 6 éve
Ebből a felhozatalból ki a túrónak kellett volna adni.Mint egy választás a NER rendszerben... A félkegyelműek leszavaznak az egyetlen névre amit ismernek vagy el tudnak olvasni 😊
ozibozi
több mint 6 éve
hahó emberek, afrikaiak is szavaznakSilvát én értem, de Mahrez egy csereember, nem is értem 😀Ebből a felhozatalból ki a túrónak kellett volna adni.Nem szokásom city meccset nézni, de B. Silva meg Mahrez mégis mi a baszást keres ott? Akkor nem inkább Sterlingnek kéne ott lenni?
ozibozi
Duff
dugo93
ha most elkezdenéd szétbontani a szavazatokat tuti lenne minimum 1 aki szerint Mahrez volt az első
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Silvát én értem, de Mahrez egy csereember, nem is értem 😀Ebből a felhozatalból ki a túrónak kellett volna adni.Nem szokásom city meccset nézni, de B. Silva meg Mahrez mégis mi a baszást keres ott? Akkor nem inkább Sterlingnek kéne ott lenni?
ozibozi
Duff
több mint 6 éve
Ebből a felhozatalból ki a túrónak kellett volna adni.Nem szokásom city meccset nézni, de B. Silva meg Mahrez mégis mi a baszást keres ott? Akkor nem inkább Sterlingnek kéne ott lenni?
ozibozi
több mint 6 éve
Ebből a felhozatalból ki a túrónak kellett volna adni.Én ha jól számoltam 40 gólt rúgott, Lewa 45nel jár. Csak mondom
ozibozi