Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
nekem ez kezd olyan lenni, mint az atletika.Csak az doppingol akit elkapnak.Mindenki tolja a penzt ide vagy oda.
több mint 9 éve
Brutális vádakwww.telegraph.co.uk/sport/football/fifa/11657595/Fifa-corruption-Morocco-2010-World-Cup-vote-live.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Komoly meccs a női foci vb-nNémetország-Elefántcsontpart 9-0 😀 és nincs vége!
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Waf3zhGy7jwEgy kis ünneplés élőben ha valaki kíváncsi rá 😀
több mint 9 éve
Megérdemelte a Barca, de ennyi színész sose volt még egy csapatban. Búskeksz, Raptorsuarez meg RomaJunior mindent vitt bakker.JC6Te most tényleg romázol?
Mi történt veled? Áttérített Vona?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Megérdemelte a Barca, de ennyi színész sose volt még egy csapatban. Búskeksz, Raptorsuarez meg RomaJunior mindent vitt bakker.
több mint 9 éve
na most aki józan volt és "nem elfogult", tizi volt vagy sem?GergőbácsiA nagytöbbség ahol néztük tizit mondott, klubhovatartozástól függetlenül. Abba meg mindenki egyetértett, hogy ha nem Pogba hanem Neymar a szenvedő fél akkor tuti befújja.
Amúgy megérdemelte a Barca (bár én inkább a zebráknak szurkoltam), de le a kalappal a Juve előtt is. Mindkét csapat kihozta a szezonjából a maximumot.
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Aztán továbbfűzte, hogyha Dél-Korea betalálna és tartaná az előnyét és mi meg megfordítanánk a meccset, akkor csoportelsők is lehetnénk... De a best of az volt, amikor a második bekapott gól után elkezdte, hogy stratégiai vereséget szenvedtünk Nigériától, mintha lett volna bármi közünk is ahhoz, ami a pályán folyt.
több mint 9 éve
Crazy Jenő:Ha mi itt megfordítanánk a meccset, a brazil meccsen meg maradna a döntetlen az nekünk nem volna rossz.
De jó sem 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Egy hosszabbítás igazságosabb lett volna....a sok kihagyott helyzet meg megbosszulta magát,mint mindig.Számomra ez a Barca védelem továbbra sem egy életbiztosítás....Elől viszont félelmetesek.
Jobban játszik a Barca, de hogy percenként 2x dobják el magukat bármilyen kontakt után az undorítóTocaÉn ettől a Suarez,Neymar duótól alapból rosszul vagyok,na jó még Dani a másik....
Carlos Tevez Joins Liverpool From Juventus?Megint váltás? :/
www.90min.com/posts/2205297-carlos-tevez-reportedly-considering-offer-to-join-liverpool-from-juventus?a_aid=35507ozibozi
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Pirlo ide vagy oda en inkabb 3 csatarral mentem volna a vegen.No meg nem 5perccel a vege elott csereltem volna,hanem a masodik bekapott gol utan egybol.
több mint 9 éve
A Pogba-Alves esetre gondoltam, kösz a válaszokat.na most aki józan volt és "nem elfogult", tizi volt vagy sem?GergőbácsiA magyar-brazil meccs alapján igen, egyébként inkább nem, sajnos... Feltéve, ha a Pogba féle esetre gondoltál.James007
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Szerintem ott alapban már Pogba szabálytalankodott. (inkább a Juvénak szurkoltam)na most aki józan volt és "nem elfogult", tizi volt vagy sem?GergőbácsiA magyar-brazil meccs alapján igen, egyébként inkább nem, sajnos... Feltéve, ha a Pogba féle esetre gondoltál.James007
több mint 9 éve
James007
1 854
na most aki józan volt és "nem elfogult", tizi volt vagy sem?GergőbácsiA magyar-brazil meccs alapján igen, egyébként inkább nem, sajnos... Feltéve, ha a Pogba féle esetre gondoltál.
több mint 9 éve
Azért a Juve-nak is megvoltak a helyzetei! Ráadásul meglepően sok! 1-0 után nem gondoltam volna, hogy izgis lesz a meccs.Én azt mondom nem volt rossz meccs.
több mint 9 éve
ozibozi
17 166
Carlos Tevez Joins Liverpool From Juventus?www.90min.com/posts/2205297-carlos-tevez-reportedly-considering-offer-to-join-liverpool-from-juventus?a_aid=35507
több mint 9 éve
ozibozi
17 166
na most aki józan volt és "nem elfogult", tizi volt vagy sem?Gergőbácsimelyik?
több mint 9 éve
na most aki józan volt és "nem elfogult", tizi volt vagy sem?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Teljesen egyetértünk. Érdemes összehasonlítani, hogy hogy támadott le Suárez és hogy Tevez.de hogy nem enerváltan, fáradtan lézengett volna az utolsó 15 percben az biztosoziboziLátva pár meccsét, én simán hoztam volna Comant. Megkavarhatta volna ezt a lassú védelmet.SchleckPirlo végigjátszatását nekem senki nem fogja megmagyarázni...SchleckTevezét se könnyűozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 166
de hogy nem enerváltan, fáradtan lézengett volna az utolsó 15 percben az biztosLátva pár meccsét, én simán hoztam volna Comant. Megkavarhatta volna ezt a lassú védelmet.SchleckPirlo végigjátszatását nekem senki nem fogja megmagyarázni...SchleckTevezét se könnyűozibozi
több mint 9 éve
Látva pár meccsét, én simán hoztam volna Comant. Megkavarhatta volna ezt a lassú védelmet.Pirlo végigjátszatását nekem senki nem fogja megmagyarázni...SchleckTevezét se könnyűozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 166
Lehet ha megnézik a Bayern elleni első meccsét több mint 9 éve
Abszolút megérdemelt BL győzelem.LE pedig benyithat egy 6 kupás szezonnal mint Pep.
több mint 9 éve
ozibozi
17 166
Pirlo végigjátszatását nekem senki nem fogja megmagyarázni...SchleckTevezét se könnyű