Soccer
40 feliratkozó
3 hónapja
bowl.hu-s Premier League tipper.io csoport:tipper.io/hu/bowl-hu-pl-lmakkdqw?join=8fges7u7n40ht4u6
Mehetne ugyan ez a lista egy google doksiba, aminek a linkje (meg a top10 igazolas mondjuk) van megosztva a pinned kommentben.Ehune:
Borbinho
docs.google.com/document/d/1MXhc8a9DSUHrc6hP1dC_XZG-6cPsoBFF1ao5ySs27aU/edit?usp=sharing
Szerkesztette: Löfli
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Gyerünk, Ricsi, ne szakadjon meg a jó sorozat, ma is találj be!
több mint 11 éve
viszont ez a knézy valami katasztrófa...mintha nem is magyar csapat játszana, olyan köcsög.JC6Érdekes, én kifejezetten mosolygok a többes szám, első személy gyakori használatán tőle.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
viszont ez a knézy valami katasztrófa...mintha nem is magyar csapat játszana, olyan köcsög.
több mint 11 éve
Ahhoz képest, hogy hogy volt beharangozva az Anzsi, nem nagy eresztés. Persze, ha megindulnak van baj, de egy kicsit bátrabb játékkal van keresnivalója a Honvédnak. Kizártnak tartom viszont, hogy ez a Macskakaja bejusson a csoportkörbe...JC6Mondjuk azt számítsd bele, hogy nekik ez az első tétmeccsük az új idényben. És nem otthon játszanak.
Sajnos a Honvéd áldhatja az eget, hogy nem 0-5 az állás az ő szempontjukból. Tchami lövése viszont beakadhatott volna.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ahhoz képest, hogy hogy volt beharangozva az Anzsi, nem nagy eresztés. Persze, ha megindulnak van baj, de egy kicsit bátrabb játékkal van keresnivalója a Honvédnak. Kizártnak tartom viszont, hogy ez a Macskakaja bejusson a csoportkörbe...
több mint 11 éve
Tchami basszus. 30 centin múlott az egyenlítés.
több mint 11 éve
A Honvédnak kellett volna hozni pér homokzsákot is a bunkervédelemhez, az talán lelassíthatná Eto'oékat...Eddig... A labdabirtoklás kb 85-15% lehet. Nem ide.
De még mindig 0-0. iktriad
Update: 72 - 28% a labdabirtoklás.
Cuki, hogy Knézy úgy közvetít mintha egy súlycsoportba tartozna a Honvéd és az Anzsi, és ki van akadva, hogy a Honvéd csak a védekezéssel foglalkozik.
több mint 11 éve
A Honvédnak kellett volna hozni pér homokzsákot is a bunkervédelemhez, az talán lelassíthatná Eto'oékat...De még mindig 0-0.
több mint 11 éve
😊naa azért ahhoz dömének is lesz 1-2 szava, akarom mondani hörgése!DivatPicsát. Síma bajnoki cím, Tchibuabua gólkirály.BazzaniElgondolkodtató a cikk az nso-n az Újpest belga tulajával. Kezdem sajnálni a csávót.Amadeus91Most olvastam en is. Hat sok igazsag lehet benne, de a harmadrangu legiosaival akik tenyleg harmadannyiba kerulnek attol meg kieshetunk siman.zavi27
több mint 11 éve
naa azért ahhoz dömének is lesz 1-2 szava, akarom mondani hörgése!Picsát. Síma bajnoki cím, Tchibuabua gólkirály.BazzaniElgondolkodtató a cikk az nso-n az Újpest belga tulajával. Kezdem sajnálni a csávót.Amadeus91Most olvastam en is. Hat sok igazsag lehet benne, de a harmadrangu legiosaival akik tenyleg harmadannyiba kerulnek attol meg kieshetunk siman.zavi27

több mint 11 éve
Picsát. Síma bajnoki cím, Tchibuabua gólkirály.Elgondolkodtató a cikk az nso-n az Újpest belga tulajával. Kezdem sajnálni a csávót.Amadeus91Most olvastam en is. Hat sok igazsag lehet benne, de a harmadrangu legiosaival akik tenyleg harmadannyiba kerulnek attol meg kieshetunk siman.zavi27

több mint 11 éve
Elgondolkodtató a cikk az nso-n az Újpest belga tulajával. Kezdem sajnálni a csávót.Amadeus91Most olvastam en is. Hat sok igazsag lehet benne, de a harmadrangu legiosaival akik tenyleg harmadannyiba kerulnek attol meg kieshetunk siman.
több mint 11 éve
Elgondolkodtató a cikk az nso-n az Újpest belga tulajával. Kezdem sajnálni a csávót.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
MTK? Hegedüs mit leművelt, OMG!JC6inkább a zenica ellen műveltek volna vmit...

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
MTK? Hegedüs mit leművelt, OMG!
több mint 11 éve
bocs!meg volt már egy X is! 😊DivatMost nyertünk 3-1re mit akarsz még?😊zavi27tudhatnád h bari meccsekbe elit szinten vagyunk, mind válogatott, mind klub csapatokban!Divatkivétel az újpestHöri
közben látom ronaldó andrás triplázott a westprém ellen. jövőre premier lig.

több mint 11 éve
meg volt már egy X is! 😊Most nyertünk 3-1re mit akarsz még?😊zavi27tudhatnád h bari meccsekbe elit szinten vagyunk, mind válogatott, mind klub csapatokban!Divatkivétel az újpestHöri

több mint 11 éve
Most nyertünk 3-1re mit akarsz még?😊tudhatnád h bari meccsekbe elit szinten vagyunk, mind válogatott, mind klub csapatokban!Divatkivétel az újpestHöri
több mint 11 éve
tudhatnád h bari meccsekbe elit szinten vagyunk, mind válogatott, mind klub csapatokban!Divatkivétel az újpest

több mint 11 éve
tudhatnád h bari meccsekbe elit szinten vagyunk, mind válogatott, mind klub csapatokban!

több mint 11 éve
a fenerrel bezzeg ikszelünk barimeccsen de lófasz noname csapat meg elver minket nulla játékkal tétmeccsen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-a-92-percben-meg-vesztesre-allt-de-nyert-a-bate-2150179ez vajon meg volt téve valahol? 😀 enyhén gyanús ez a kör is.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
nem adják a Vidi EL-meccsét holnap, nem lesz TV-közvetítés egyik országban sem. Magyar csapat nemzetközi kupában játszik egy szezon alatt kb 8-10 meccset, abból jó ha a hazaiakat lehet nézni, érdekes...davemayerBe kell érnünk holnap a Honvéd oroszországi gálájával az m2n (ás a gála alatt persze azt értem, hogy 5 gólnál kisebb lesz a difi az Anzsi javára).
Inkább nevetséges mint érdekes. Ezt a meccset vártam a legjobban, erre nem adják. Faszba...BazzaniBiztos nem akarják tovább szítani a két ország közti viszonyt.
több mint 11 éve
Inkább nevetséges mint érdekes. Ezt a meccset vártam a legjobban, erre nem adják. Faszba...

több mint 11 éve
nem adják a Vidi EL-meccsét holnap, nem lesz TV-közvetítés egyik országban sem. Magyar csapat nemzetközi kupában játszik egy szezon alatt kb 8-10 meccset, abból jó ha a hazaiakat lehet nézni, érdekes...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal