Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Zouma helyett egy zsámoly is hozná a szintet szerintem.
több mint 6 éve
Azert a sracon tokeletesen erezheto, hogy eleteben eloszor kiment egy idegen kozegbe, ahol azert nem is kommunikaltak vele a legjobban. Ez utobbi nem az o hibaja, a Serie A valahogy nagyon nem jon be a magyaroknak, ott teljesen mast szeretnenek latni az edzok, a gond meg az, hogy a magyarok ezt nem igazan tudjak valoszinuleg teljesiteni, peldaul taktikailag.ebben az interjúban minden benne van amiért beteg a magyar utánpótlás...Egy újabb gyöngyszeme a magyar UP-nak, nyilatkozatban biztosan.
index.hu/sport/futball/2019/08/23/schafer_andras_interju_chievo_atigazolas_kolcson/
kedvenc rész:
"Miután kijöttem, volt egy olyan időszak, amikor a Genoa 6-7 pontra volt a kiesőhelytől. Akkor jött egy meccs, ami előtt azt mondták nekem, hogyha azt megnyerjük, akkor a következő fordulóban az Inter ellen bemutatkozhatok. De nem nyertünk, sőt utána jött egy hosszabb nyeretlen időszak, így végül az utolsó fordulóig a kiesés ellen küzdött a csapat. Ebben a szituációban pedig érthető, hogy nem akartak kockáztatni."
Én is focizom nagypályán és nálunk is van pár srác akit csak akkor cserélünk be ha már 3-4 góllal vezetünk...
gordon
Jó benyomást keltettem, de azért kölcsön adtak.
Aztán dicsértek. Mindenki dicsért. Nem értették. De dicsértek. Mindenki...
“Szerintem hiba lenne magamat hibáztatni azért, hogy a dolog így alakult. Nekem az a feladatom, hogy minél jobban elvégezzem a munkát, és szerintem ezzel nem volt probléma.”
Kicseszett egy percet nem játszottál ember. 20 évesen. De azért a munkát elvégezted.
Milyen munkát is, ha nem játszottál?
“...egyértelműen jelezték, hogy továbbra is számítanak rám, de most arra van szükségem, hogy minél több időt legyek a pályán. Igazából abszolút pozitív volt az, amiket mondtak és ahogy elengedtek, az egész leginkább dicséretnek tűnt és én annak is fogtam fel.”
Olyan mintha elment volna próbajátékra, két hétre. Utána szoktak ilyeneket nyilatkozni. Dicséret... Dzsudzsákot agyon dicsérték, most tevéket kerget. Stiber istenkirály volt, egy évnél tovább sehol se húzta szinte, max a padon, majd hazajött kiesni NB2-be... Sallait az egekig magasztalták, 3 meccs után lesérült egy évre.
A dicsérettel kitörölheted, ha alkalmatlan vagy a profi futballra. De ez nem legfőképpen a te szegénységi bizonyítványod....
“Tényleg kifejezetten elégedettek voltak a felkészülésemmel, de azt mondták, amit én is gondolok, hogy nekem ennyi idősen játszanom kell.”
Besírok, esküszöm, aranyköpés. Háménemjáccottááá? Azé mer’ magyar vagy.
Fejben és mentalitásban iszonyat a béka segge alatt vagyunk. Legalább 20 éves a lemaradás itt is. Ülsz a gép előtt és vered a fejed az asztalba, nem hiszed el hogy ilyen létezik. És mégis...
O1G
Es ilyenkor mindig szarba kerul az adott klub, mert valamennyire bizik az illetoben, nem akarja elengedni a kezet vegleg, de annyira meg nem bizik, hogy tenyleg elesben be is vesse, maximum utanpotlasban. Csak amig regen jarhato ut volt az, hogy kimegy az ember egy U-csapatba, es szepen kinovi, meg lepegeti a lepcsofokokat, addig a mai modern labdarugasban ez mar elenyeszo, mert a klubok megvasarolgatjak a mar kesz jatekosokat inkabb. Alig-alig van farmcsapat, ahova megeri menni. Szoboszlai Salzburgja peldaul pont ilyen, meg az Ajax, de egyebkent kb. semmi. A top bajnoksagokban kb. nincs is csapat, ami a fiatalokat nyomatna, es kinevelne. Itt olyan penzek mozognak, hogy azonnal kell az eredmeny, nincs ido a tehetsegek gondozasara.
A korbeszopott Barcanal is Messieknel teljesen megdoglott az utanpotlas, es annak is mar 15-20 eve, azota a legnagyobb spanyol tehetsegek, meg hazai fiatalok is sorra hagyjak ott a csapatot. De a Realnal sincs maskepp. Meg a fiatalokat ott sem nevelik ki, hanem megveszik a 16-18 eves tehetsegeket inkabb brutalis penzert.
Ugyhogy egy magyarnak manapsag mar abszolut nem eri meg minden esetben kimennie kulfoldre, mert nagyon siman lehet, hogy ugyanugy elkallodik, mint Schafer, vagy Balogh, akivel kapcsolatban ha jol remlik, a Palermo honapok ota nem tudott megszabadulni, aztan a nyar kozepen inkabb szerzodest bontottak vele, mert jobb lesz ez igy mindenkinek.
több mint 6 éve
ebben az interjúban minden benne van amiért beteg a magyar utánpótlás...Egy újabb gyöngyszeme a magyar UP-nak, nyilatkozatban biztosan.
index.hu/sport/futball/2019/08/23/schafer_andras_interju_chievo_atigazolas_kolcson/
kedvenc rész:
"Miután kijöttem, volt egy olyan időszak, amikor a Genoa 6-7 pontra volt a kiesőhelytől. Akkor jött egy meccs, ami előtt azt mondták nekem, hogyha azt megnyerjük, akkor a következő fordulóban az Inter ellen bemutatkozhatok. De nem nyertünk, sőt utána jött egy hosszabb nyeretlen időszak, így végül az utolsó fordulóig a kiesés ellen küzdött a csapat. Ebben a szituációban pedig érthető, hogy nem akartak kockáztatni."
Én is focizom nagypályán és nálunk is van pár srác akit csak akkor cserélünk be ha már 3-4 góllal vezetünk...
gordon
Jó benyomást keltettem, de azért kölcsön adtak.
Aztán dicsértek. Mindenki dicsért. Nem értették. De dicsértek. Mindenki...
“Szerintem hiba lenne magamat hibáztatni azért, hogy a dolog így alakult. Nekem az a feladatom, hogy minél jobban elvégezzem a munkát, és szerintem ezzel nem volt probléma.”
Kicseszett egy percet nem játszottál ember. 20 évesen. De azért a munkát elvégezted.
Milyen munkát is, ha nem játszottál?
“...egyértelműen jelezték, hogy továbbra is számítanak rám, de most arra van szükségem, hogy minél több időt legyek a pályán. Igazából abszolút pozitív volt az, amiket mondtak és ahogy elengedtek, az egész leginkább dicséretnek tűnt és én annak is fogtam fel.”
Olyan mintha elment volna próbajátékra, két hétre. Utána szoktak ilyeneket nyilatkozni. Dicséret... Dzsudzsákot agyon dicsérték, most tevéket kerget. Stiber istenkirály volt, egy évnél tovább sehol se húzta szinte, max a padon, majd hazajött kiesni NB2-be... Sallait az egekig magasztalták, 3 meccs után lesérült egy évre.
A dicsérettel kitörölheted, ha alkalmatlan vagy a profi futballra. De ez nem legfőképpen a te szegénységi bizonyítványod....
“Tényleg kifejezetten elégedettek voltak a felkészülésemmel, de azt mondták, amit én is gondolok, hogy nekem ennyi idősen játszanom kell.”
Besírok, esküszöm, aranyköpés. Háménemjáccottááá? Azé mer’ magyar vagy.
Fejben és mentalitásban iszonyat a béka segge alatt vagyunk. Legalább 20 éves a lemaradás itt is. Ülsz a gép előtt és vered a fejed az asztalba, nem hiszed el hogy ilyen létezik. És mégis...
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/europa_liga/ftc-akik-leneztek-a-suduvat-nem-ertenek-a-futballhoz-kubatov-2717939fear not, Qbi megmondja
több mint 6 éve
Nekem Stieberrol 3 dolog jut eszembe:Gyönyörű lista.
- Az elso mikor svedorszag ellen visszahuzta a labat, mert felt, hogy megserul, pedig golszerzi lehetoseg volt.
- Az osztrakok elleni golja
- finnek elleni golja.
Durva, h 1-2 evnel tovabb sehol nem volt
Klubjai profi játékosként: Aston Villa (angol, 2007–2009), Yeovil Town (angol, kölcsönben, 2007–2008), Koblenz (német, 2009–2010), Aachen (német, 2010–2011), Mainz (német, 2011–2012), Greuther Fürth (német, 2012–2014), Hamburg (német, 2014–2016), Nürnberg (német, kölcsönben, 2016), Kaiserslautern (német, 2016–2017), D. C. United (egyesült államokbeli, 2017–2019), Zalaegerszeg (2019–)
ZoliMP
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
ebben az interjúban minden benne van amiért beteg a magyar utánpótlás...index.hu/sport/futball/2019/08/23/schafer_andras_interju_chievo_atigazolas_kolcson/
kedvenc rész:
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 404
Nekem Stieberrol 3 dolog jut eszembe:- Az elso mikor svedorszag ellen visszahuzta a labat, mert felt, hogy megserul, pedig golszerzi lehetoseg volt.
- Az osztrakok elleni golja
- finnek elleni golja.
Durva, h 1-2 evnel tovabb sehol nem volt
Klubjai profi játékosként: Aston Villa (angol, 2007–2009), Yeovil Town (angol, kölcsönben, 2007–2008), Koblenz (német, 2009–2010), Aachen (német, 2010–2011), Mainz (német, 2011–2012), Greuther Fürth (német, 2012–2014), Hamburg (német, 2014–2016), Nürnberg (német, kölcsönben, 2016), Kaiserslautern (német, 2016–2017), D. C. United (egyesült államokbeli, 2017–2019), Zalaegerszeg (2019–)
több mint 6 éve
Ezek csak túlélni akarnak, ez az egyetlen ami fontos nekik, szarnak ezek a jövőre. /szerencsére/ idegesítő lenne ennyi pénzzel és komoly szakmai vezetéssel évekig nézni egy Juventus szintű dominálást.Elvtelen szarházi balkáni urizáló senkik, az ingyen közpénzt sosem fogják megbecsülni, vagy legalább kicsit ésszel költeni
ozibozi
több mint 6 éve
Azért nézzétek végig milyen csapatok nem lesznek egyik európai csoportkörben, akár mondhatnám most a BATE-t akik elég nagy bajba kerültek az idegenbeli 0-3mal vagy a a Quarabagot, akik kikaptak idegenben a Linfieldtől 3-2-re (persze ők még bejuthatnak bőven, de akkor is maga az eredmény figyelemre méltó), és ezek a meccsek csak azon a bajnokok ligájából ideesett csapatok ágáról vannak ahol a Fradi is van most.Egyáltalán nem olyan egyszerű a pénz ellenére sem elérni egy csoportkört mint ahogy itt leírjátok, magyar csapatnak jelenleg aki be akar jutni annak bajnoknak kell lenni, reálisan eleve a EL-csoportkör csak a BL-ből elérhető.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Ez az EL csoportkör a szurkolóknak, az FO-nak és a sleppnek kell nagyon. Ha azt nézzük, mekkora különrepülőzés volt tavaly a Vidi meccseken, el lehet képzelni mi lesz itt ősszel....
Pénzügyi szükség nincs, aranyos, amikor számolgatják mennyit szerzett eddig a Fradi, mintha számítana valamit a pénz. 😊
több mint 6 éve
Ezek csak túlélni akarnak, ez az egyetlen ami fontos nekik, szarnak ezek a jövőre. /szerencsére/ idegesítő lenne ennyi pénzzel és komoly szakmai vezetéssel évekig nézni egy Juventus szintű dominálást.
több mint 6 éve
A cél a csoportkör, ha ezt eléri a kutya nem fog emlékezni erre a meccsre. Azért hozták ide,hogy ezt megoldja.De most nem az lenne a cél, hogy hosszabb időre legyen egy EL csoportkörös csapat? Ha most véletlenül bejut, azzal kitörölheti. Persze 10 percig el lehet adni a dolgot, de ha jövőre úgy leblamázza magát a Fradi mint idén a Vidi, akkor nem vagyunk előrébb!
15 éve volt utoljára csoportkörös a fagyi, azóta felnőtt egy új generáció is. Nem beszélve a hazai szinten történő versenyfutásról a vidivel, ahol mindig odaszúrják, bezzeg ők már voltak csoportkörösök.
Ez mind megszűnik, ha akárcsak egy nullás meccs után tízenegyesekkel is, de továbbmennek.
Neki ezt kell megoldania,mindegy hogyan.
/és ha ez sikerül, akkor szerencsére a világ végéig konzerválja azoroszpalis szakmai vonalat, ami kizárja hogy a pénz ellenére korszakos fagyi épüljön/
szóval remélem bejutnak 😊
ozibozi
több mint 6 éve
A cél a csoportkör, ha ezt eléri a kutya nem fog emlékezni erre a meccsre. Azért hozták ide,hogy ezt megoldja.15 éve volt utoljára csoportkörös a fagyi, azóta felnőtt egy új generáció is. Nem beszélve a hazai szinten történő versenyfutásról a vidivel, ahol mindig odaszúrják, bezzeg ők már voltak csoportkörösök.
Ez mind megszűnik, ha akárcsak egy nullás meccs után tízenegyesekkel is, de továbbmennek.
Neki ezt kell megoldania,mindegy hogyan.
/és ha ez sikerül, akkor szerencsére a világ végéig konzerválja azoroszpalis szakmai vonalat, ami kizárja hogy a pénz ellenére korszakos fagyi épüljön/
szóval remélem bejutnak 😊
több mint 6 éve
Amig nincs nyolcas es iranyito addig baszhatjuk. Bejutunk es hazakuldenek majd 3-4-5 kapott golokkal.Ha a fradi bejutt a csoportkorbe akkor lesz baja.Amíg nem lesz egy igazi 8as boxtobox a középpályán addig esélyünk nincs komoly csapatok ellen
Meg nem bizonyitotta be, hogy jobb csapat ellen lehengerlo, joval erosebb ellen meg magabiztosan vedekezik.
ZoliMP
csebi
több mint 6 éve
De most komolyan mit vártok, akik ebből élnek, mit kellene mást mondaniuk?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ifj. Albert Flórián: “Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok..”Van baj...
több mint 6 éve
Ha a fradi bejutt a csoportkorbe akkor lesz baja.Amíg nem lesz egy igazi 8as boxtobox a középpályán addig esélyünk nincs komoly csapatok ellen
Meg nem bizonyitotta be, hogy jobb csapat ellen lehengerlo, joval erosebb ellen meg magabiztosan vedekezik.
ZoliMP
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 404
Ha a fradi bejutt a csoportkorbe akkor lesz baja.Meg nem bizonyitotta be, hogy jobb csapat ellen lehengerlo, joval erosebb ellen meg magabiztosan vedekezik.
több mint 6 éve
Jajjj ...Kenny leírta, én is csak néztem hogy wut?komolyan szánom Matyit a stúdióban, hogy polírozni kell ezt a hig fost....Rebrov interjú után az a kínos csend priceless volt.Mit mondott Dávid?
Sigér meg nem egy atomtudós...
petey
csebi
kb: ezzel az eredménnyel elégedettek vagyunk, ezt szerettük volna játszani, ezért jöttünk..ilyesmi.
petey
Jó szar meccs volt amúgy ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Na mondom a jövő heti forgatókönyvet: a meccs elején egy megpattanó lövéssel megszerzi a vezetést a Suduva és ki is esünk, mint a szar.Meg is erdemelne a Fradi, de egyebkent nem igy lesz. En egyebkent foleg Rebrov miatt kezdem komolyan azt erezni, hogy nagy szarba kerult a csapat, a pokhendi, bekepzelt stilusa olykor mar bicskanyitogato, ha valaki nem dicseri agyon a nudli teljesitmenyt nyujto csapatat es ot, egybol fel van haborodva es neki all feljebb.
Bálesz
Engem az nem erdekel, hogy konkretan nem is akarja jatszatni a csapatat, en Mourinhot is birom, csunya meccsek ide vagy oda, de o azert valami eredmenyt is produkalt az ilyen siralmakkal.
több mint 6 éve
"Az történt amit mi akartunk"0 kapott gólt akartak. Pipa.
"Az történt amire számítottunk"
Értem.Szóval direkt nem rúgtunk gólt.
Kenny
0 rúgott gólra számítottak. Pipa.
Na mondom a jövő heti forgatókönyvet: a meccs elején egy megpattanó lövéssel megszerzi a vezetést a Suduva és ki is esünk, mint a szar.Sima továbbjutás a Fradinak.
Bálesz
több mint 6 éve
Esetleg ha az egész várost belevesszük 😊stadionnal együtt!Tudom, egy fos a Transfermarkt, de:ki van zárva, hogy a Rákóczinak 3,7 milliós kerete legyen. vagy beleszámolták a szakmai igazgató és az edző valamikori legmagasabb értékét is?
-Fradi 20,4 M ojrós keret
-Sudova 5,3 M
-Na helyezzük ezt MB1-es kontextusba:
-Kaposvár 3,7 M
-ZTE 4,7 M
-Kisvárda: 5,3 M
-Diósgyőr: 5,8 M
...
Tony Adams
slowmotion
JSanyo
több mint 6 éve
Kenny leírta, én is csak néztem hogy wut?komolyan szánom Matyit a stúdióban, hogy polírozni kell ezt a hig fost....Rebrov interjú után az a kínos csend priceless volt.Mit mondott Dávid?
Sigér meg nem egy atomtudós...
petey
csebi
kb: ezzel az eredménnyel elégedettek vagyunk, ezt szerettük volna játszani, ezért jöttünk..ilyesmi.