Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Ezek ugyanazok a srácok, akiket az osztrákok lesimáztak és a portugálok megaláztak tavaly itthon?
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Hát, nem pont arra értettem.ZoliMPGondolom.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Hát, nem pont arra értettem.
több mint 9 éve
és még nekünk vannak nagy helyzeteink.Kár, hogy a kezdőkörből még nem nagyon megy a kapura lövés, akkor már lehetne 2-0 is. :d
Kalmár jól nyomja.
A brazil kapust meg tolni kéne lövésekkel mindenhonnan, mert elvesztette a fonalat.ZoliMP
több mint 9 éve
kár hogy melóból nem tudom/akarom nézni 😀 (próbaidő alatt legalábbis)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
és még nekünk vannak nagy helyzeteink.Kalmár jól nyomja.
A brazil kapust meg tolni kéne lövésekkel mindenhonnan, mert elvesztette a fonalat.
több mint 9 éve
16 perc alatt összehozni 2 sárgás pirosat az nem semmi!Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
16 perc alatt összehozni 2 sárgás pirosat az nem semmi!
több mint 9 éve
Az érdekes dolog az, hogy Blatter kb 3 nap után mondott le. Jó kis színjáték az egész. Gondolom durva nyomást gyakoroltak rá...bár előtte miért nem lehetett?Tamás, bravó.
Közben vezetünk Brazilia ellen...nem biztos, hogy gól volt, de dicséretes a próbálkozás.
Jó lenne ha nem lennénk ennyire buták. 11 perc 3 sárga.ZoliMP
több mint 9 éve
azért csak nem tudjuk magunkat meghazudtolni, pedig milyen szép volt az a kamu gól
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Az érdekes dolog az, hogy Blatter kb 3 nap után mondott le. Jó kis színjáték az egész. Gondolom durva nyomást gyakoroltak rá...bár előtte miért nem lehetett?Közben vezetünk Brazilia ellen...nem biztos, hogy gól volt, de dicséretes a próbálkozás.
Jó lenne ha nem lennénk ennyire buták. 11 perc 3 sárga.
update: 4 perc alatt 2 sárga ..piros. egy labdaelrúgásért a félpályán, úgy hogy mindenki pozícióban volt..most meg háttal áll a játékos a kapunak és rácsúszik.
Pedig Tamás profi szellemben nevelődik😕
Közben lécet is lőttünk.
több mint 9 éve
. És baromi nehéz lesz az ilyen nagypofájú sztárokat megfognia, mint Ronaldo vagy Bale. Stezmonnyuk bale mialapján nagypofájú? 😀😀
én örülök beniteznek, ha nem is jobb mint ancelotti legalább rotál és nem olasz 😀😀
László Csabára leszek kíváncsi remélem nem fakad sírva minden második meccsen.
NémethKrinya meg közbe hónap játékosa lett, köszi trollfoci! bár tény hogy ott kell lenni az 5-ben hogy nyerhess 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Blatter beismerte a 98-as és a 2010-es vb esetében a korrupciót.ez gyors volt....
ZdfAmadeus91
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 902
Blatter beismerte a 98-as és a 2010-es vb esetében a korrupciót.Zdf
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Így, hogy megvan a kupa (nem a liga, a rendes), annyira nem zavar. Nem is érdemeltük volna meg, mert ősszel szarok voltunk.és, szépen csillog az aluérem? 😀peteySenkiházi zöldekpeteylátom még mindig fáj az a hatos a 2 meccsenShilkor
több mint 9 éve
tizi, kiállítás jogos, 2. gól abszolút szabálytalan. A fiatalok majd beleszoknak, jónak tűnik a mag. az igazolások.... érdekes lesz. én a Hajnal, Leandro stopgap-pel nem értek egyet, de ez van.jó látni hogy beismered 😊 tizi, kiállítás, szabálytalan második gól. elkezdőtött az új bajnokság? 😛 *irónia off*a 2. góltól függetlenül írtam. ja és mindig tolják őket. MindigGergőbácsiÚgy néz ki, jó lehet, jó lesz ez a Fradi.Gergőbácsiabban mindenképp hogy mindig tolják őket. hogy lehetett megadni a 2. góljukat? nem is értempetey
ettől eltekintve kíváncsi leszek kiket igazolnak. tragikus hogy a fiatalok 15 perc után kifulladnak egy sörmeccsen.
sok sikert nálunk Carillonak. nem értem, de Burcsa a GM, csak épít egy jó rostertpetey
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
jó látni hogy beismered 😊 tizi, kiállítás, szabálytalan második gól. elkezdőtött az új bajnokság? 😛 *irónia off*a 2. góltól függetlenül írtam. ja és mindig tolják őket. MindigGergőbácsiÚgy néz ki, jó lehet, jó lesz ez a Fradi.Gergőbácsiabban mindenképp hogy mindig tolják őket. hogy lehetett megadni a 2. góljukat? nem is értempetey
ettől eltekintve kíváncsi leszek kiket igazolnak. tragikus hogy a fiatalok 15 perc után kifulladnak egy sörmeccsen.
sok sikert nálunk Carillonak. nem értem, de Burcsa a GM, csak épít egy jó rostert
több mint 9 éve
és, szépen csillog az aluérem? 😀Senkiházi zöldekpeteylátom még mindig fáj az a hatos a 2 meccsenShilkor
több mint 9 éve
a 2. góltól függetlenül írtam. ja és mindig tolják őket. MindigÚgy néz ki, jó lehet, jó lesz ez a Fradi.Gergőbácsiabban mindenképp hogy mindig tolják őket. hogy lehetett megadni a 2. góljukat? nem is értempetey
több mint 9 éve
Senkiházi zöldekpeteylátom még mindig fáj az a hatos a 2 meccsen
több mint 9 éve
Úgy néz ki, jó lehet, jó lesz ez a Fradi.Gergőbácsiabban mindenképp hogy mindig tolják őket. hogy lehetett megadni a 2. góljukat? nem is értem
több mint 9 éve
Úgy néz ki, jó lehet, jó lesz ez a Fradi.
több mint 9 éve
Ennek a Napolinak röhögve oda kellett volna érnie a második helyre. És szemmel láthatóan nem kicsit benne volt a keze Beníteznek abban, hogy ez most nem jött össze.Chelseanél meg az Internél se?Ami igaz, hogy az ő stílusa valóban nem illik egy csilli-villi csapathoz, mert túl defenzív hozzá.Ahogy Kloppnál írtam, úgy igazából Beníteznél is úgy gondolom, hogy ő nem illik egy sztárokkal telepakolt csapathoz. Egyrészt szerintem nem fogja tudni gatyába rázni a sok sztárt, meg kellően megfegyelmezni, másrészt stílusra sem igazán illik a Realhoz.Benítez, höhö.StezHát ez érdekes lesz, bár szvsz pár sztárocskának nem fog tetszeni a stílusa.Mikey
Pérez pedig Pérez, előbb-utóbb cirkusz lesz abból, hogy Benítez mindenbe bele fog szólni, mert ez lesz. Ezt szokta meg a Poolnál, és a Napolitól is ezért jött el, mert nem kapta meg azt a hatalmat, amit akart.Stez
De ha valamihez nagyon ért, akkor az pont a fegyelmezés és rendbe szedés.
„Ő az egyetlen spanyol edző, aki csapataival már több mint száz meccset játszott a nemzetközi kupákban. Igazi stratéga, fáradhatatlan munkás és a futball professzora. Benítez az egyik legjobb edző a mostani futballtérképen” – írja a Real Madrid hivatalos honlapja az új vezetőedzőtől.Hát pedig valóban nagy stratéga, ezt a Liverpoolnál szinte minden nagy csapat ellen bizonyította. Real, Barca, Juve, Inter, Milan, MU, Chelsea, mindet megverte anno taktikailag egy jóval gyengébb játékoskerettel...
Madridban még nem tudják, hogy a kábszi rossz 😕Toca
Sosem volt a kezei alatt olyan játékoskeret sem Liverpoolban, sem Nápolyban, amivel hosszútávon versenyképes lehetett volna.
Na Madridban ezzel nem lesz gondja...Mikey
Taktikában nem rossz, de szerintem elhaladt mellette a kor. Meglátjuk. Azért ez a Napoli keret is jobb mint egy 5. hely.Toca
több mint 9 éve
A télen igazolt 9 légiósból 8(!) már elment a Honvédból fél év(4 hónap) után! Most így pl. Kone hogy fogja megrúgni a Hemibá által beígért 10 gólját(tavasszal 4ig jutott. Az NB III-ban...). 😀😀 #Facepalm