NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 404
Az ex- vidis ze louis most a porto kezdojeben van😀
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 495 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mire átadják a Honvéd új stadionját, ki fog esni a Mennyeiből, ha ez így megy tovább. Sajnos Sanninot ki kell rakni, és valahogy visszahozni Supkát (=tehát majd jön Horváth Feri, hogy még mélyebbre essünk a szakadékba)...
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
Jó vétel volt Balázs Pali. 2 gólt hozott össze. Elöl meg ha nem rúgják be Pepe meg Auba akkor az nem csak ezen a meccsen fog visszütni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Ezen a meccsen is csak az a kérdés, hogy mennyi lesz közte.

Matiiiiip 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
gól helyett kifelé szabinak kellett volna lennie
NB2
Elsőre nekem is ez volt a véleményem. A visszajátszás után már nem biztos.

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 212
Van egy rossz hírem a szlávfóbiás bagázsnak, ha tovább megy a fagyi 3 ukrán koma fog még jönni /kettő donecki/. Forrás megjelölése: Rebrov tegnap nekem 😉

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
gól helyett kifelé szabinak kellett volna lennie
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Pepe mar megnyerhette volna a meccset.

több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Érdekesek ezek a kirúgások az Arsenaltól.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Adrian xD

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
simán elhittem a honvéd játékos fájdalmának, hogy eltört a lába amikor felkenődött a kapufára...erre 20 mp látványos szenvedés után felpattan és fut vele...nézhetnének egy kis igazi focit ezek a srácok😀
több mint 6 éve
Olenak mennyi ideje van?
dande
Az eszakiak sokaig elnek altalaban.

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Olenak mennyi ideje van?
több mint 6 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Az elso harom egyertelmunek tunik a PL-ben, negyedik helyre meg odaerhet aki bevasarol telen.
több mint 6 éve
Sajnos nem is erdemel tobbet az MU. Gyenge kezdo, a pad meg... Egy epkezlab tamado sincs, akit be lehet hozni, ha gol kell.

több mint 6 éve
Nagy kiraly lennel Zaha, ha nem lennel ilyen buta seggarc.

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ezt miert nem nezik vissza? Akkor tizi, mint a haz.
Duff
Mert elotte les volt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Ezt miert nem nezik vissza? Akkor tizi, mint a haz.
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
 twitter.com/FootbaII_HQ/status/1165274287332368384

😀
több mint 6 éve
En nem tudom, hany edzo es hany ev kell meg, hogy valaki eszrevegye, hogy Lingard egy nulla.

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 212
Egy fiatalnak ‘Szakmailag’ mindenképpen megéri kimenni külföldre innen, mert ennél csak jobb lehet. Anyagilag viszont qrvára megéri itthon hemperegni a meleg szarban, mert ez az egyetlen hely, az arab országokat kivéve, ahol teljesítmény nélkül is remekül lehet keresni.
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Zouma helyett egy zsámoly is hozná a szintet szerintem.
Hanni
Plusz ezért felesleges két szűrőt játszatni. Ezt úgyis hoznák, ha csak egyikük játszana a Jorginho-Kovacic duóból.
zinedine5
Jorginho Lampsnel is kb a kozeppalya alfaja es omegaja. Sarri utan o is elolrebb (es jobbrabb) rakta Kantet amikor jatszott. Ott van most Kova, aki sztem az egyik legjobbunk a meccsen. Nagyon sokat javult tavalyrol, mar a felkeszulesi meccseken is tetszett h tobbet vallal elorefele, es jo is benne (en voltsm ugye aki tavaly vegig szidtam mint a bokrot).

A vedelem egyaltalan nem allt meg ossze, ami sztem nem meglepo. Elorejatekban idonkent kifejezetten jok vagyunk.

Barkley zavar egyedul, nagyon akar de ma nem megy neki, es ez meglatszik a jatekan is (Pulisic detto, de benne jobban benne van h villan egyet es gol).

Mennyire komoly lenne, hogy 5 sajat nevelesu kezdo kenne a kezdoben?! 😀 a Chelseaben..
Szezon masodik felere siman benne van, Mount kurva jo mar most, Tammy alakul, Hudson-Odoi es Loftus-Cheek meg mar tavaly is nagyon igeretesek voltak, sot. Hozzajuk jon a mindenki altal agyondicsert Reece James is.

Sztem Abraeknak (Granovskaianak) is tetszik a jovokep.
Borbinho
Nem is a támadással van a gond. A középpályás védekezés nem működik, Zouma meg egész egyszerűen kevés. Lehet Rudiger mellett elmenne, de így gyenge.
zinedine5
Zouma es Azpi gyengek voltak eddig minden meccsen sajnos. De most pl Christensen se annyira magabiztos.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
Hanni
Plusz ezért felesleges két szűrőt játszatni. Ezt úgyis hoznák, ha csak egyikük játszana a Jorginho-Kovacic duóból.
zinedine5
Jorginho Lampsnel is kb a kozeppalya alfaja es omegaja. Sarri utan o is elolrebb (es jobbrabb) rakta Kantet amikor jatszott. Ott van most Kova, aki sztem az egyik legjobbunk a meccsen. Nagyon sokat javult tavalyrol, mar a felkeszulesi meccseken is tetszett h tobbet vallal elorefele, es jo is benne (en voltsm ugye aki tavaly vegig szidtam mint a bokrot).

A vedelem egyaltalan nem allt meg ossze, ami sztem nem meglepo. Elorejatekban idonkent kifejezetten jok vagyunk.

Barkley zavar egyedul, nagyon akar de ma nem megy neki, es ez meglatszik a jatekan is (Pulisic detto, de benne jobban benne van h villan egyet es gol).

Mennyire komoly lenne, hogy 5 sajat nevelesu kezdo kenne a kezdoben?! 😀 a Chelseaben..
Szezon masodik felere siman benne van, Mount kurva jo mar most, Tammy alakul, Hudson-Odoi es Loftus-Cheek meg mar tavaly is nagyon igeretesek voltak, sot. Hozzajuk jon a mindenki altal agyondicsert Reece James is.

Borbinho
Nem is a támadással van a gond. A középpályás védekezés nem működik, Zouma meg egész egyszerűen kevés. Lehet Rudiger mellett elmenne, de így gyenge.
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Hanni
zinedine5

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
Hanni