Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 404
Az ex- vidis ze louis most a porto kezdojeben van😀
több mint 6 éve
Mire átadják a Honvéd új stadionját, ki fog esni a Mennyeiből, ha ez így megy tovább. Sajnos Sanninot ki kell rakni, és valahogy visszahozni Supkát (=tehát majd jön Horváth Feri, hogy még mélyebbre essünk a szakadékba)...
több mint 6 éve
Jó vétel volt Balázs Pali. 2 gólt hozott össze. Elöl meg ha nem rúgják be Pepe meg Auba akkor az nem csak ezen a meccsen fog visszütni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ezen a meccsen is csak az a kérdés, hogy mennyi lesz közte. Matiiiiip 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
gól helyett kifelé szabinak kellett volna lennieElsőre nekem is ez volt a véleményem. A visszajátszás után már nem biztos.
NB2

több mint 6 éve
gól helyett kifelé szabinak kellett volna lennie
több mint 6 éve
Pepe mar megnyerhette volna a meccset.
több mint 6 éve
Érdekesek ezek a kirúgások az Arsenaltól.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
simán elhittem a honvéd játékos fájdalmának, hogy eltört a lába amikor felkenődött a kapufára...erre 20 mp látványos szenvedés után felpattan és fut vele...nézhetnének egy kis igazi focit ezek a srácok😀
több mint 6 éve
Olenak mennyi ideje van?Az eszakiak sokaig elnek altalaban.
dande
több mint 6 éve
Olenak mennyi ideje van?
több mint 6 éve
Az elso harom egyertelmunek tunik a PL-ben, negyedik helyre meg odaerhet aki bevasarol telen.
több mint 6 éve
Sajnos nem is erdemel tobbet az MU. Gyenge kezdo, a pad meg... Egy epkezlab tamado sincs, akit be lehet hozni, ha gol kell.
több mint 6 éve
Nagy kiraly lennel Zaha, ha nem lennel ilyen buta seggarc.
több mint 6 éve
Ezt miert nem nezik vissza? Akkor tizi, mint a haz.Mert elotte les volt.
Duff

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Ezt miert nem nezik vissza? Akkor tizi, mint a haz.
több mint 6 éve
En nem tudom, hany edzo es hany ev kell meg, hogy valaki eszrevegye, hogy Lingard egy nulla.
több mint 6 éve
Egy fiatalnak ‘Szakmailag’ mindenképpen megéri kimenni külföldre innen, mert ennél csak jobb lehet. Anyagilag viszont qrvára megéri itthon hemperegni a meleg szarban, mert ez az egyetlen hely, az arab országokat kivéve, ahol teljesítmény nélkül is remekül lehet keresni.
több mint 6 éve
Zouma es Azpi gyengek voltak eddig minden meccsen sajnos. De most pl Christensen se annyira magabiztos.Nem is a támadással van a gond. A középpályás védekezés nem működik, Zouma meg egész egyszerűen kevés. Lehet Rudiger mellett elmenne, de így gyenge.Jorginho Lampsnel is kb a kozeppalya alfaja es omegaja. Sarri utan o is elolrebb (es jobbrabb) rakta Kantet amikor jatszott. Ott van most Kova, aki sztem az egyik legjobbunk a meccsen. Nagyon sokat javult tavalyrol, mar a felkeszulesi meccseken is tetszett h tobbet vallal elorefele, es jo is benne (en voltsm ugye aki tavaly vegig szidtam mint a bokrot).Zouma helyett egy zsámoly is hozná a szintet szerintem.Plusz ezért felesleges két szűrőt játszatni. Ezt úgyis hoznák, ha csak egyikük játszana a Jorginho-Kovacic duóból.
Hanni
zinedine5
A vedelem egyaltalan nem allt meg ossze, ami sztem nem meglepo. Elorejatekban idonkent kifejezetten jok vagyunk.
Barkley zavar egyedul, nagyon akar de ma nem megy neki, es ez meglatszik a jatekan is (Pulisic detto, de benne jobban benne van h villan egyet es gol).
Mennyire komoly lenne, hogy 5 sajat nevelesu kezdo kenne a kezdoben?! 😀 a Chelseaben..
Szezon masodik felere siman benne van, Mount kurva jo mar most, Tammy alakul, Hudson-Odoi es Loftus-Cheek meg mar tavaly is nagyon igeretesek voltak, sot. Hozzajuk jon a mindenki altal agyondicsert Reece James is.
Sztem Abraeknak (Granovskaianak) is tetszik a jovokep.
Borbinho
zinedine5
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Nem is a támadással van a gond. A középpályás védekezés nem működik, Zouma meg egész egyszerűen kevés. Lehet Rudiger mellett elmenne, de így gyenge.Jorginho Lampsnel is kb a kozeppalya alfaja es omegaja. Sarri utan o is elolrebb (es jobbrabb) rakta Kantet amikor jatszott. Ott van most Kova, aki sztem az egyik legjobbunk a meccsen. Nagyon sokat javult tavalyrol, mar a felkeszulesi meccseken is tetszett h tobbet vallal elorefele, es jo is benne (en voltsm ugye aki tavaly vegig szidtam mint a bokrot).Zouma helyett egy zsámoly is hozná a szintet szerintem.Plusz ezért felesleges két szűrőt játszatni. Ezt úgyis hoznák, ha csak egyikük játszana a Jorginho-Kovacic duóból.
Hanni
zinedine5
A vedelem egyaltalan nem allt meg ossze, ami sztem nem meglepo. Elorejatekban idonkent kifejezetten jok vagyunk.
Barkley zavar egyedul, nagyon akar de ma nem megy neki, es ez meglatszik a jatekan is (Pulisic detto, de benne jobban benne van h villan egyet es gol).
Mennyire komoly lenne, hogy 5 sajat nevelesu kezdo kenne a kezdoben?! 😀 a Chelseaben..
Szezon masodik felere siman benne van, Mount kurva jo mar most, Tammy alakul, Hudson-Odoi es Loftus-Cheek meg mar tavaly is nagyon igeretesek voltak, sot. Hozzajuk jon a mindenki altal agyondicsert Reece James is.
Borbinho
több mint 6 éve
Jorginho Lampsnel is kb a kozeppalya alfaja es omegaja. Sarri utan o is elolrebb (es jobbrabb) rakta Kantet amikor jatszott. Ott van most Kova, aki sztem az egyik legjobbunk a meccsen. Nagyon sokat javult tavalyrol, mar a felkeszulesi meccseken is tetszett h tobbet vallal elorefele, es jo is benne (en voltsm ugye aki tavaly vegig szidtam mint a bokrot).Zouma helyett egy zsámoly is hozná a szintet szerintem.Plusz ezért felesleges két szűrőt játszatni. Ezt úgyis hoznák, ha csak egyikük játszana a Jorginho-Kovacic duóból.
Hanni
zinedine5
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Zouma helyett egy zsámoly is hozná a szintet szerintem.Plusz ezért felesleges két szűrőt játszatni. Ezt úgyis hoznák, ha csak egyikük játszana a Jorginho-Kovacic duóból.
Hanni