Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Nagy mázlija ennek a Barcának, hogy a Milan csak két év múlva indul a BL-ben.StezSzerintem túl sokat ittál, hogy ily optimistán látod a jövőtök 😛
több mint 9 éve
Nagy mázlija ennek a Barcának, hogy a Milan csak két év múlva indul a BL-ben.
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Van ez így srácok. Én mondjuk a Nagygödény SC-t vártam a BL-be, de sajnos nemtudtak kiállni mert nem volt meg a min. 11 fő.%/ :-/Coolearievalószínűleg falubál volt tegnap.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Pirlo végigjátszatását nekem senki nem fogja megmagyarázni...
több mint 9 éve
Van ez így srácok. Én mondjuk a Nagygödény SC-t vártam a BL-be, de sajnos nemtudtak kiállni mert nem volt meg a min. 11 fő.%/ :-/
több mint 9 éve
Jobban játszik a Barca, de hogy percenként 2x dobják el magukat bármilyen kontakt után az undorító
több mint 9 éve
Pedig ez ha gól lett volna, akkor jött volna a mix.."volna"..
több mint 9 éve
Jinxtriad Strikes AgainÉs persze ilyenkor kapnak gólt. JakehomerEz a sarkazás finom volt, be is szopta az egész Barca D. Mondjuk semmi köze nem volt a meccshez eddig a Juvénak...JakehomerMost már van. A semlegesek legnagyobb örömére!iktriad
több mint 9 éve
azért ha eldől a meccs, úgy a 93. percen Evra helyében tuti megharapnám Suarezt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
És persze ilyenkor kapnak gólt. Érthetetlen mondjuk, hogy miért nem rúgták fel Messit félpályánál.Ez a sarkazás finom volt, be is szopta az egész Barca D. Mondjuk semmi köze nem volt a meccshez eddig a Juvénak...JakehomerMost már van. A semlegesek legnagyobb örömére!iktriad
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ez a sarkazás finom volt, be is szopta az egész Barca D. Mondjuk semmi köze nem volt a meccshez eddig a Juvénak...JakehomerMost már van. A semlegesek legnagyobb örömére!
több mint 9 éve
Ez a sarkazás finom volt, be is szopta az egész Barca D. Mondjuk semmi köze nem volt a meccshez eddig a Juvénak...
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Buffon bravúrjai a végén kifizetődnek a Zerbráknak.
több mint 9 éve
ozibozi
17 166
A Pizza Hut Half Time Showban Eric Wynalda meg Alexi Lalas a megszokott Nfl-es computer elemzéssel meg 'dumával' nyomult vagy 2-3 percet ..előtte meg utána így csak 13-15-öt reklámozhattak a szokásos cégek meg a Terminator 22 a svarcival így szombat délután...most látom, hogy a Fox adja az amcsiknálozibozivajon hányat reklámoznak egy félidő alatt? 3-4-et? 😀
BTW, ez a "presszingelés" kiakaszt.Mikey
több mint 9 éve
Ez a juve középpálya nagyon súlytalan, így nehéz lesz
több mint 9 éve
ozibozi
17 166
egyenlőre egy Barca-Elche meccset látunk
több mint 9 éve
Mikey
18 751
most látom, hogy a Fox adja az amcsiknálozibozivajon hányat reklámoznak egy félidő alatt? 3-4-et? 😀
BTW, ez a "presszingelés" kiakaszt.
több mint 9 éve
eldőlt?😊
több mint 9 éve
ozibozi
17 166
most látom, hogy a Fox adja az amcsiknál
több mint 9 éve
Nah Mr. Bee megvette a Milan 48%-át.empty taxiRemélem a piros-feketéből nem lesz sárga-fekete. 😀
több mint 9 éve
Nah Mr. Bee megvette a Milan 48%-át.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
A mai eredmények nem alakultak jól, holnapig izgulni kell. Ha lehet hinni az nso-nak (kétkedve fogadok mindent ami ott megjelenik, tegnap pl Dibusz a kezdőben és a padon is ott volt szerintük) akkor 2. helyen továbbjutás esetén a németekkel, 3. helyen továbbjutás esetén a szerbekkel nyomnánk a 16 között. Hát lehet megérné holnap kikapni 😊gabokockaPR szempontbòl egy németek elleni bukta jobban néz ki mint a szerbek elleni :p
több mint 9 éve
Franc se tudja, eddig a németek nem vmi meggyőzőek, ellenben a szerbekkel...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
A mai eredmények nem alakultak jól, holnapig izgulni kell. Ha lehet hinni az nso-nak (kétkedve fogadok mindent ami ott megjelenik, tegnap pl Dibusz a kezdőben és a padon is ott volt szerintük) akkor 2. helyen továbbjutás esetén a németekkel, 3. helyen továbbjutás esetén a szerbekkel nyomnánk a 16 között. Hát lehet megérné holnap kikapni 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.