Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Az egész sportág bundavezérelt, egy díjátadó miért ne lenne az?Igen a boxban így van. Itt nem, ez látszik most is. Itt hiába versz meg vkit akkor is a legyőzött kapja az első helyezést sőt meg hat másik személyt is eléd raknak. Mi alapján lett messi a legjobb 2019ben? Miben? Milyen statisztika alapján? Egyszerűen nevetséges ...Érdekesek ezek az aranylabda helyezések..Ez olyan mint a boxban. Nagyon meg kell verned a címvédőt (minden évben Messi) ahhoz, hogy elvedd a címet. Az hogy jobb idényed (pár ütéssel többet találsz) van nála az kevés.
Coolearie
Matthew99
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Megint ezek a bolsi kérdések...Igen a boxban így van. Itt nem, ez látszik most is. Itt hiába versz meg vkit akkor is a legyőzött kapja az első helyezést sőt meg hat másik személyt is eléd raknak. Mi alapján lett messi a legjobb 2019ben? Miben? Milyen statisztika alapján? Egyszerűen nevetséges ...Érdekesek ezek az aranylabda helyezések..Ez olyan mint a boxban. Nagyon meg kell verned a címvédőt (minden évben Messi) ahhoz, hogy elvedd a címet. Az hogy jobb idényed (pár ütéssel többet találsz) van nála az kevés.
Coolearie
Matthew99
csebi
Ez egy szubjektív díj.
Így szavaztak, így döntöttek. Ebben lett a legjobb. A legtöbb szavazóra ő tette a legjobb benyomást.
Ha statisztikán múlna nem szavaznának róla, hanem kiszámolnák.
(Szerintem is C. Ronaldonak kellett volna kapnia, de engem nem kérdeztek, én nem szavaztam. Ez van.)
több mint 6 éve
3. lett az EB-n argentínával!!! 😀Igen a boxban így van. Itt nem, ez látszik most is. Itt hiába versz meg vkit akkor is a legyőzött kapja az első helyezést sőt meg hat másik személyt is eléd raknak. Mi alapján lett messi a legjobb 2019ben? Miben? Milyen statisztika alapján? Egyszerűen nevetséges ...Érdekesek ezek az aranylabda helyezések..Ez olyan mint a boxban. Nagyon meg kell verned a címvédőt (minden évben Messi) ahhoz, hogy elvedd a címet. Az hogy jobb idényed (pár ütéssel többet találsz) van nála az kevés.
Coolearie
Matthew99
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Igen a boxban így van. Itt nem, ez látszik most is. Itt hiába versz meg vkit akkor is a legyőzött kapja az első helyezést sőt meg hat másik személyt is eléd raknak. Mi alapján lett messi a legjobb 2019ben? Miben? Milyen statisztika alapján? Egyszerűen nevetséges ...Érdekesek ezek az aranylabda helyezések..Ez olyan mint a boxban. Nagyon meg kell verned a címvédőt (minden évben Messi) ahhoz, hogy elvedd a címet. Az hogy jobb idényed (pár ütéssel többet találsz) van nála az kevés.
Coolearie
Matthew99
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Érdekesek ezek az aranylabda helyezések..Ez olyan mint a boxban. Nagyon meg kell verned a címvédőt (minden évben Messi) ahhoz, hogy elvedd a címet. Az hogy jobb idényed (pár ütéssel többet találsz) van nála az kevés.
Coolearie

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2019/12/02/ozdi_kohasz_hetvolgy_focisuli_gal_laszlo_utanpotlas/Zseni a csávó.
“ Van egy nagyobb összegű tartozása a klubnak, de Gál azt mondta, ennek részleteiről – hogy pontosan mekkora összegről van szó, és kinek tartozik a klub – nem beszélhet a nyilvánosság előtt. (A történet ismeretében csak a tao-támogatásról, illetve a NAV-ról lehet szó.) Már tárgyaltak ennek rendezéséről, van is esély a megállapodásra, a játékosok játékjoga lenne a fedezet. A tao-támogatást már elköltötték, mégpedig sportfejlesztésre. Gált idézve: „Felépítettünk egy klubot.” .Ebből a pénzből hoztak létre új szakosztályokat, például az asztaliteniszt és az ökölvívást. A klubelnök szerint minden szabályszerűen történt, el tudnak számolni a pénzzel.”
Azt a 250 milliós TAO-t műfüves pálya építésére kapta a klub 😀
A másik:
- Elismerte, hogy voltak elmaradások a fizetésekben, összesen 15 millió forinttal tartozik a klub a játékosok felé, körülbelül három hónap alatt gyűlt össze ez az összeg.
(Beszarok. Azt hiszem 21 igazolt játékosuk volt, 15 millió lebontva fejenként cc 240 ezer forint. 3 hónap alatt. NB3-ban. OMG)
- Kérdésünkre, miért nem tudott fizetni a klub, azt mondta, voltak bizonyos megállapodásaik, amiket a másik fél nem teljesített.
Vagyis a játékosok? Mit tettek? Nem játszottak? 😀 mondom hogy zseni. Minden tekintetben, főleg hogy évek óta szabadlábon van...
több mint 6 éve
Érdekesek ezek az aranylabda helyezések..
több mint 6 éve
Ahogy a németekét ‘66-ban.mer az angol német meccsen ami 2 méterre bent volt csak a kapufa olyan csavart rakott bele h kifelé pattant a földről és nem adták meg?Ezt a mai napig nem értem, hogy lehetett nem bent látni.
aztán nem sokkal jött a német gól
Negritis
Duff
Bár arra tudjuk a választ: Sztálingrád.
több mint 6 éve
mer az angol német meccsen ami 2 méterre bent volt csak a kapufa olyan csavart rakott bele h kifelé pattant a földről és nem adták meg?Ezt a mai napig nem értem, hogy lehetett nem bent látni.
Negritis
több mint 6 éve
mai VAR technológiával nézve ez a klasszikus CR-Nani meg nem adott gól mennyire baszna most fel mindenkit? 😀mer az angol német meccsen ami 2 méterre bent volt csak a kapufa olyan csavart rakott bele h kifelé pattant a földről és nem adták meg?
1. Nani mikor beleért, akkor már a labda átlépte a gólvonalat
2. Nani amúgy sem volt lesen Pique miatt
MarioAna
www.youtube.com/watch?v=o5QlBHF6ib8
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ezt nem vágom. Boli gólja nem is volt les, a labda mögül jött. Erre 1-3 helyett 2-2 lett, Csiki viszont lesről jött vissza. Mindegy, a lényeg a W.Csikinel az számít amikor lefejeltek neki a labdát és akkor már nem volt lesen.
Nagyra értékelném ha télen eladnánk Zubkovot. Katasztrófa a pali.
O1G
Én már elégedett vagyok a Fradi ősszel. Bajnokságot vezetjük (el csoportba jutás után kiegyeztem volna azzal ha 3 ponton belül vagyunk a vidivel), ELben pedig saját kezünkben van a sorsunk. Vhogy Lovret kellene eladni, plusz kellene egy igazi közép csatár és egy jó vkp (Ignatyenko mit művelt első golnal???)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Ezt nem vágom. Boli gólja nem is volt les, a labda mögül jött. Erre 1-3 helyett 2-2 lett, Csiki viszont lesről jött vissza. Mindegy, a lényeg a W.Szerintem a partjelzőn és Jenőn kívül kb mindenki látta, hogy Boli kb másfél méterrel volt a labda mögött. (Jenő szerint centiken múlott. Ja, olyan 150 centin).
Nagyra értékelném ha télen eladnánk Zubkovot. Katasztrófa a pali.
O1G
Zubkov csak kölcsönben van, nem adhatjuk el. 😀

több mint 6 éve
Ezt nem vágom. Boli gólja nem is volt les, a labda mögül jött. Erre 1-3 helyett 2-2 lett, Csiki viszont lesről jött vissza. Mindegy, a lényeg a W.Nagyra értékelném ha télen eladnánk Zubkovot. Katasztrófa a pali.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Knézy tisztában van a foci szabályaival amúgy? Nem úgy tűnik...sajnos a Jenő hatalmas nagy bohóc.
Bálesz
több mint 6 éve
Knézy tisztában van a foci szabályaival amúgy? Nem úgy tűnik...

több mint 6 éve
azé' remélem Rebrov becseréli Bőlét valamikor
több mint 6 éve
Na akkor induljon az új időszámítás, sok sikert a Freddy+BFG párosnak, remélem megkapják ezt az évet.Hát igen, 2 nap alatt nem lehe csodát tenni, ez a védelem még mindig borzalmas. kétszer lekontráztak minket és mindkétszer azt láttam, hoy a középpályások kellemes tempóban kocognak. Az meg, hogy Chambers hol kószált a másodiknál rejtély.
Hajrá Arsenal.
Tony Adams
több mint 6 éve
Na akkor induljon az új időszámítás, sok sikert a Freddy+BFG párosnak, remélem megkapják ezt az évet. Hajrá Arsenal.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Ujra megnezve a golt.Illetve erre nem tudott volna kijonni, szoval feleslegesa nyakaba varni. nem volt magas labda es a roviden is volt erkezo.De most nem értem.Jogod van hozzá, de másnak is, hogy megkérdőjelezze annak véleményét, aki egy játékos nyakába varrja a vereséget.
Egy szurkoló miért nem varrhatja egy játékos nyakába a vereséget?
Elismerem hogy Dibusznak vannak néha extra bravúrjai, de hát ez a dolga banyek! Tegyen hozzá extrát, ha már a csapatnak nem megy.
Hiába van két óriási védése, ha az utolsó percben 2 méterre (!!!!!) a kaputól, nem 12 méterre, csak kettőre, nem jön ki!!! A vak is látta hogy jön a beadás!
Szar volt Lovre, persze, de ő mindig... de Dénesről csomó gólt kapunk és az mindig fáj..
O1G
Gergőbácsi
ZoliMP
A beadasnal mar rossz helyen allt, indokolatlan volt h a kapufanal allt.
Szoval lehet szidni Dibusz.Jobb helyezkedessel siman lehuzza.
több mint 6 éve
paraquayban?😊Strand vb-n valami iszonyat milyen idő volt az elődöntőn!December 1.-én nem tudom mi volt az elképzelés azért....
NB2
FLZOLI
több mint 6 éve
Strand vb-n valami iszonyat milyen idő volt az elődöntőn!December 1.-én nem tudom mi volt az elképzelés azért....
NB2
több mint 6 éve
Strand vb-n valami iszonyat milyen idő volt az elődöntőn!
több mint 6 éve
Nekem a francia meccsre jutott jegy, mondjuk nem mindegy, hogy magyar francia, vagy koszovo francia. Utóbbit lehet elpasszolnám.Nekem is hasonlo. De en kimegyek mindenkepp. Amig nem lesz BL donto a Puskasban addig ugyse jon ide ennyi normalis focista😃Elég jó lesz a budapesti csoport, nemet, francia, portugál...Két csoportmeccs jegyem van meg egy nyolcaddöntő. Legrosszabb esetben keresek némi aprót 😎
somoskovig
peach
Kenny
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.