NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 389
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Jó az X 😊én is örülök neki 😀
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Jogos volt, hogy nem adtak meg. Csak a bironak hatarozottabbnak kellett volna lennie. Jo volt a var.
több mint 6 éve
Jó az X 😊
több mint 6 éve
Áh, és no goal, volt egy kéz 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Tipikus Spurs 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Fradi teljes B-csapattal a Kaposvár ellen, ezért tényleg fontos volt elhalasztani az első két meccset...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
De Bruyne rugatott negy golt a tarsakkal. Kettot sikerult begyotorni. Fene, igy nem lesz fantasy w. 😀
több mint 6 éve
A Honvéd mai kezdő csatárai N'Gog és Lanzafame lesznek. Még Ben-Hatirának kéne felépülnie, és kiállhatnánk egy ex-Premiere League + ex-Serie-A + ex-Bundesliga támadószekcióval.😂😱😂 Reszkess Kisvárda!!! 😊😊😊 | (Valószínűleg örülünk, ha lehozzuk 1-0-ra a meccset...) |
több mint 6 éve
Végre nézhető csatornán egy Spurs meccs ráadásul a City ellen. Meglátjuk sikerül-e a meglepi. 😊Nekem meg pont nem nézhető...bár azt látom, hogy a meglepitol is elég messze vagyunk néha ezzel a védekezéssel...
dande
több mint 6 éve
Végre nézhető csatornán egy Spurs meccs ráadásul a City ellen. Meglátjuk sikerül-e a meglepi. 😊Jo kis meccs lett hirtelen
dande

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Fasszopo Adrian, minusz 10 pont a buzisaga miatt.megpróbálja a lehető legjobban helyettesíteni Alissont. és hát hogyan máshogy lehetne jobban helyettesíteni, mint hogy a fasz hibáit is másolja?
Stez
több mint 6 éve
Pukki szépen bekezdett a PL-ben.
több mint 6 éve
Fasszopo Adrian, minusz 10 pont a buzisaga miatt.
több mint 6 éve
Végre nézhető csatornán egy Spurs meccs ráadásul a City ellen. Meglátjuk sikerül-e a meglepi. 😊
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 404
mobile.twitter.com/BristolCity/status/1162734768485781504le is csereltek.
Tony Adams
több mint 6 éve
ja, már azt hittem, Prukner Lacit rakták kikicsit off, de:A német aki 3 évig vezette az utánpótlást (előtte a Dortmund utánpótlásában dolgozott...) leváltották ha jól emlékszem talán most májusban. Nagyon szívesen beleásnám magam abba a kérdéskörbe hogy ki miatt is bukott ő meg itt, saját maga miatt vagy egyszerűen alkalmatlan a közeg/ nincs tehetség.
mi volt ez a váltás az UP vezetésében?
slowmotion
davemayer
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
mobile.twitter.com/BristolCity/status/1162734768485781504
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 404
Nagy Adam goooooooooooll 😀
több mint 6 éve
Matiprol harom golt kaphatott volna a Liverpool, ugy, hogy a 38. percben jar a meccs. Annyira vakon vagy, hogy az felelmetes.
több mint 6 éve
Hat ennek az Arsenalnak tovabbra is nudli a vedelme, meg a szuro kozeppalyaja. Ez a Balazs Pali Gundouzi nagyon keves. Xhakat meg ismerjuk mar.
több mint 6 éve
Sztem jó lesz nálunk, de előbb utóbb sértődés lesz, mert ez azt jelenti hogy Coman, Gnabry parosbol vki nem fog játszani. Legalább ő passzol Kovac rendszerébeCoutinho megerősítve h München. Nekem jó megérzésem van, csak Nico nem fogja tudni használni.Es ezzel Coutinho ramutatott, mekkora egy bohoc. Kloppnak honapokig hisztizett, hogy engedjek el az alomcsapatahoz, odament, nem ment jol fel evig, majd mar decemberben eldontotte, hogy elhuz a fenebe a Barcatol.
csebi
De legalabb a karma odamutatott neki, ahogy elhuzott Angliabol, a csapata szinte egybol a csucsra jutott.
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Coutinho megerősítve h München. Nekem jó megérzésem van, csak Nico nem fogja tudni használni.Es ezzel Coutinho ramutatott, mekkora egy bohoc. Kloppnak honapokig hisztizett, hogy engedjek el az alomcsapatahoz, odament, nem ment jol fel evig, majd mar decemberben eldontotte, hogy elhuz a fenebe a Barcatol.
csebi
De legalabb a karma odamutatott neki, ahogy elhuzott Angliabol, a csapata szinte egybol a csucsra jutott.