NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
5
3
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Azért néhány évvel ezelőtt arról volt szó, hogy a vén f**zpörgető helyett mondjuk Beckenbauer lenne a FIFA elnök. Hát mit ne mondjak kicsit másképp nézne ki a foci manapság....
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Valaki szóljon már annak a fogyatékos knézynek, hogy azért kapcsolták be a zenét, hogy a PMFC ultrák buzimlszét ne hallgassa senki...
több mint 9 éve
Amúgy nem tudom ki nézi a DUNA TV-t de most, a Nyíregyháza az utolsó meccsét játssza.perce folyamatosan: Szarházi, Szarházi, Buzi MLSZ, Buzi MLSZ😀
több mint 9 éve
www.facebook.com/soccermemes/videos/963229647069284/annyira nem is vicces, mert ez pl. valódi kép (és igen, az ott pénz a nyakában)
😀Kenny
---
Blatter most: "I am now the President of everybody."
ahogy sejtettem, szórakoztató lesz ez xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Beach soccer my ass... plane hogy epp Qatarban van sivatag :d mekkora fail.Na ezek utan es hogy hivatalos lett, most mar en is a bojkott mellett vagyok.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Mikey
18 752
visszalépett az arab. most kéne egy kisebb bombát leejteni az épületre. 😊
több mint 9 éve
133-73-ra nyerte az első kört Blatter... így második körre marad a döntés, bár tulajdonképp eldőltbaggioHa van egy kis tökük, a második szavazásról kimennek azok, akik blatter ellen szavaztak, így látható lesz, ki szavaz a jelenlegi rendszerre 😊
Amúgy én azon röhögtem, hogy Platini azt nyilatkozta, blatter elmondása szerint már késő visszalépnie - nyilván, már megvette a szavazatokat, nehogy kárba menjen a zsé 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Bakker,pedig baráti körben fogadtunk,hogy levonulnak a pályáról a kezdőrúgás után.
több mint 9 éve
krézi jenő: a pályán kinn vannak az mlsz ellenőrei isOszt egy füstbomba után mégegyszer kizárják a csapatokat?
több mint 9 éve
133-73-ra nyerte az első kört Blatter... így második körre marad a döntés, bár tulajdonképp eldőlt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Blatter úgy látszik mégis csak elviszi a balhétxD
---
több mint 9 éve
most számolják a szavazatokat, nagyon kemény hozzá az aláfestő zene 😊www.fifa.com/about-fifa/news/y=2015/m=5/news=the-65th-fifa-congress-live-on-fifa-com-2607376.html
---
több mint 9 éve
Pont emiatt, ha az UEFA összefog, akkor ki tudják csinálni Blattert. Persze, ott is van korrupció, de mégis nagyságrendekkel jobb a helyzet. Kb mint általában Európa és Afrika között.
több mint 9 éve
Én azt a hasonlatot hoznám fel, hogy képzeljük el, ha az ENSZ ugyanilyen szervezeti logika alapján működne...
---
több mint 9 éve
Azért fura, hogy egy VB valódi nézettségét generáló válogatottakat prezentáló Európa és Amerika nem tudja érvényesíteni az akaratát.Ez kb. így olyan, mintha lenne egy vállalati tanács, ahol lenne 200 tag, ebből 40 a felsővezetésből, szakemberek közül, és 160 a sutyerák munkások közül, majd szavaznának, hogy ki legyen a tanácselnök, vállalatvezető, és mindegyik szavazat egyet érne, majd a 160 hülye által megszabott irányba menne a cég.
Persze sántít a hasonlat, de azért fura, mert egy VB viszonylatában kb. Brazíliának, Argentínának, Németországnak, Franciaországnak, Olaszországnak, Angliának, Spanyolországnak van jelentősége, mégis ezek ellenében a Burundi, Kenya, Tunézia, Üzbegisztán, Vietnám, Bhután, stb. országok által választott vezető kormányozza a hajót.
Nem tudom mennyi egy foci VB nézettsége, de biztos vagyok benne, hogy ha csak a fenti 7 csapat nem lenne ott, és egy külön tornán mérkőznének, annak nagyobb lenne azonnal, mint a standard világbajnokságé.
több mint 9 éve
volt egy elemzés arról hogy Ázsia és Afrika miatt kb esélytelen hogy sitt Blatter ne maradjon sajnos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Mikey
18 752
Nézd, Blatternek abban szerintem nagyon igaza volt, amit mai beszédében mondott, hogy "ha más nevek lettek volna a borítékban, akkor nem lennének problémáink".baggioEgyértelmű, senkinek semmi baja nem lenne, ha szakmai érvek mentén ítélik oda a rendezés jogát, nyilván nem Katarnak. 😊
De itt olyan szinten kilógott a lóláb, hogy nem is értem, mit gondoltak.
Az mindenesetre aranyos, hogy Blatter játssza a meglepődöttet és esze ágában sincs lemondani. Abban pedig igazad van, hogy ha újraválasztják, akkor azzal kvázi beismerik, hogy "igen emberek, mi ilyenek vagyunk, és egyébként is, hol a pénzünk Sepp?"
több mint 9 éve
Csányi azt mondta, hogy nem szavaz Blatterre, így még érdekesebb ennek a világbarmának a bejegyzésebaggioő miért nem indul?
| 2 millió! |
több mint 9 éve
Nézd, Blatternek abban szerintem nagyon igaza volt, amit mai beszédében mondott, hogy "ha más nevek lettek volna a borítékban, akkor nem lennének problémáink". Mondjuk az meg mindent elárul róla, hogy annyit nem volt képes megcsinálni, hogy ne vigye a sivatagba a vb-t... Mert a fifát tényleg nem lehet rosszul vezetni, mikor legyen bármilyen sz@r a produktum, mégis mindenki azt nézi, csak Katarnak nem kell rendezési jogot adni legnagyobb eseményre.Mondjuk titkon én is reménykedek Blatter győzelmében (csak hogy leessen végre mindenkinek, hogyan is működnek ezek a szervezetek, főleg a fifa) 😊baggioElég komoly probléma, ha van még bárki, akinek nem esett le...Mikey
---
több mint 9 éve
Mikey
18 752
Mondjuk titkon én is reménykedek Blatter győzelmében (csak hogy leessen végre mindenkinek, hogyan is működnek ezek a szervezetek, főleg a fifa) 😊baggioElég komoly probléma, ha van még bárki, akinek nem esett le...
több mint 9 éve
Sztem nem kérdés, hogy blatter nyer, kilóra megvette a banánköztársaságok szavazatait, az több mint Európa meg Amerika... Pláne, hogy a teljes UEFA sem támogatja a jordán mókust, mert sztem az oroszok és sleppjük blatter mögött van.gabokockaa kongresszusról tweetelő újságíró:
My tip for the election: Heart says Blatter second round (wish I could be more optimistic), head says Blatter very narrow first round win
érdemes a többit is elolvasni: twitter.com/ben_rumsby
Test of the electronic voting system says it all. 5% of members didn't even know Germany won the World Cup...
---
több mint 9 éve
Sztem nem kérdés, hogy blatter nyer, kilóra megvette a banánköztársaságok szavazatait, az több mint Európa meg Amerika... Pláne, hogy a teljes UEFA sem támogatja a jordán mókust, mert sztem az oroszok és sleppjük blatter mögött van.
több mint 9 éve
Mondjuk titkon én is reménykedek Blatter győzelmében (csak hogy leessen végre mindenkinek, hogyan is működnek ezek a szervezetek, főleg a fifa) 😊Csányi azt mondta, hogy nem szavaz Blatterre, így még érdekesebb ennek a világbarmának a bejegyzésebaggioAz egész UEFA a herceget fogja tolni. Szerintem ebből már nem fog kijönni Blatter, hiába vesz meg elég afrikai és ázsiai szavazatot a papíron való győzelemhez.Schleck
---