NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
19
4
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem is akartalak teljesen cáfolni, inkább csak rávilágítani arra, hogy ez a döntés amit a Csányi meghozott, milyen következményekkel járhat a jövőre nézve. Mert az egy dolog, hogy ez a licensznek megfelelés hogy is van (, csendben megegyzem, hogy tavaly amikor végighaknizta a Matyi a tavaszt azzal, hogy nem fizet, minden rendben volt), de ennek a döntésnek azért van egy hangyafasznyi negatív hatása is a jövő magyar focijára nézve.Már nem azért, de pont ezzel támasztod alá amit mondtam.többiek pedig az aktuális utánpótlás generációnak megfelelően pofozzák egymást össze-vissza.flzoliDárdai szövkap
Gera év játékosa
Dibusz év kapusa
Márkvárt év u21-ese.
Mi a közös bennük?zinedine5
A Pécs csinálja csak amihez ért, és neveljen tehetségeket.flzoli
Abban gondolom egyetérthetünk, hogy 0 támogatásért, nem fogja senki nevelni az utánpótlást, és eddig (közelmúlt) sem a Fradi vagy a Vidi nevelésekből állt a válogatott.
több mint 9 éve
pontosan, olyan edző kell akinek van egy víziója és azt meg tudja valósítani (a nagyokhoz képest) kevés pénzből... elvileg BR-re is ezt lehetett mondani, de (még) nem mutatkozott meg, hogy egy szinten lenne Kloppal-Simeoneval, akik igazán nagyot csak jelenlegi klubjaiknál tudtak produkálni (és igen ehhez bele kell nyúlni a tutiba, de Balo-féle mindfuck igazolásokkal totálisan esélytelen)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
És hogy tudták ezt elérni? Specializálódtak, és ráerősítettek nagyon arra, amiben baromi jók voltak. Atma: fizikális játék és brusztolás, Dortmund: gyors célratörő előre játék. Azért azt tegyük hozzá, hogy például a Dortmundnak is csak azért sikerült előre törni, mert belenyúltak a "tutiba" a Reus, Götze, Hummels, Lewa..... "generációval".ezt a hármast még annak is baromira nehéz, akinek van pénze, rövidtávú terve, jövőképe és jelenleg nem roncshalmaz a kerete...Csak ezzel az a baj, hogy így kb. sosem lesz esély megfogni a gigászokat (Real, Barca, Bayern hármas az jelenleg). És mit ér a játékos felnevelés, ha utána egyből adják is tovább valahováflzoliVidal esélytelen (ha eladó lenne is, valszeg röhögve elvinné a Dinamo, a MU, vagy a Bayern, netán a Real), a másik kettő meg... hát nem hiszem, hogy Angliában válnának világsztárrá.Watch: Liverpool squad celebrate Kolo Toure's new contract with a songEbben a Poolban idén nagyon nem volt több azért. A BL-hez azért legalább 1 klasszist nem ártana igazolni a méregdrága "jövő" emberei helyett/mellett. Például a Vidal-Hamsik-Higuain pack akár még elérhető is lehetne esetleg.flzoli
A hülye marha pedig én vagyok, amiért depizek a szezon, de különösen az utolsó két bajnoki eredménye miatt. 😐Mikey
két út van: vagy topkategória alatti játékosokat venni, és remélni, hogy összeáll a csapat, vagy fiatal tehetségeket beszerezni/kinevelni, hátha top kategóriába érnek.
a klub nagyjából ezt a kettőt is csinálja, de ehhez türelem kell (mind a csapattá csiszolódáshoz, mind a beéréshez), és a türelem az, ami az egységsugarú szurkolóból általában hiányzik.slowmotion
BvB és az Atma-nak sikerült csúcsra fellépniük, pedig ők sem voltak jobb helyzetben mint most a Pool, más kérdés, hogy nem trónoltak ott sokáig, egy jó edző ehhez elengedhetetlen, BR szerintem nem ez a kategóriaZERO_L
10-20-30 milliókból nem future talent-eket kell venni, hanem már jóval biztosabbra kéne menni. Pont ezt rontja el a Pool is szerintem. Vagy vegyen tucatszámra "aprópénzért" embereket és reménykedjen a szerencsében, vagy akkor gyűjtse össze a pénzt és tegyen le 40-50 milliót egy Cavaniért mondjuk.
több mint 9 éve
Mikey
18 752
Reggelig sorolhatnám, amire nem elfogadható magyarázat az, hogy "ebben a Poolban idén nem nagyon volt több."Watch: Liverpool squad celebrate Kolo Toure's new contract with a songEbben a Poolban idén nagyon nem volt több azért. A BL-hez azért legalább 1 klasszist nem ártana igazolni a méregdrága "jövő" emberei helyett/mellett.flzoli
A hülye marha pedig én vagyok, amiért depizek a szezon, de különösen az utolsó két bajnoki eredménye miatt. 😐Mikey
Amivel egyébként egyet is értek, de ... [és akkor most nem kezdem el kifejteni, mert... nem.]
több mint 9 éve
többiek pedig az aktuális utánpótlás generációnak megfelelően pofozzák egymást össze-vissza.zinedine5Dárdai szövkapMár nem azért, de pont ezzel támasztod alá amit mondtam.
Gera év játékosa
Dibusz év kapusa
Márkvárt év u21-ese.
Mi a közös bennük?
A Pécs csinálja csak amihez ért, és neveljen tehetségeket.flzoli
több mint 9 éve
ezt a hármast még annak is baromira nehéz, akinek van pénze, rövidtávú terve, jövőképe és jelenleg nem roncshalmaz a kerete...Csak ezzel az a baj, hogy így kb. sosem lesz esély megfogni a gigászokat (Real, Barca, Bayern hármas az jelenleg). És mit ér a játékos felnevelés, ha utána egyből adják is tovább valahováflzoliVidal esélytelen (ha eladó lenne is, valszeg röhögve elvinné a Dinamo, a MU, vagy a Bayern, netán a Real), a másik kettő meg... hát nem hiszem, hogy Angliában válnának világsztárrá.Watch: Liverpool squad celebrate Kolo Toure's new contract with a songEbben a Poolban idén nagyon nem volt több azért. A BL-hez azért legalább 1 klasszist nem ártana igazolni a méregdrága "jövő" emberei helyett/mellett. Például a Vidal-Hamsik-Higuain pack akár még elérhető is lehetne esetleg.flzoli
két út van: vagy topkategória alatti játékosokat venni, és remélni, hogy összeáll a csapat, vagy fiatal tehetségeket beszerezni/kinevelni, hátha top kategóriába érnek.
a klub nagyjából ezt a kettőt is csinálja, de ehhez türelem kell (mind a csapattá csiszolódáshoz, mind a beéréshez), és a türelem az, ami az egységsugarú szurkolóból általában hiányzik.slowmotion
BvB és az Atma-nak sikerült csúcsra fellépniük, pedig ők sem voltak jobb helyzetben mint most a Pool, más kérdés, hogy nem trónoltak ott sokáig, egy jó edző ehhez elengedhetetlen, BR szerintem nem ez a kategória
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
többiek pedig az aktuális utánpótlás generációnak megfelelően pofozzák egymást össze-vissza.zinedine5Dárdai szövkapTermészetesen a Fradi, hiszen most mindennek a magyar labdarúgásban a Fradiról kell szólnia! Gera és Dibusz most dolgozik a zöld-fehéreknél, Márkvárt és Dárdai pedig fog.flzoli
Gera év játékosa
Dibusz év kapusa
Márkvárt év u21-ese.
Mi a közös bennük?
több mint 9 éve
többiek pedig az aktuális utánpótlás generációnak megfelelően pofozzák egymást össze-vissza.Dárdai szövkapflzoli
Gera év játékosa
Dibusz év kapusa
Márkvárt év u21-ese.
Mi a közös bennük?
több mint 9 éve
Csak ezzel az a baj, hogy így kb. sosem lesz esély megfogni a gigászokat (Real, Barca, Bayern hármas az jelenleg). És mit ér a játékos felnevelés, ha utána egyből adják is tovább valahováVidal esélytelen (ha eladó lenne is, valszeg röhögve elvinné a Dinamo, a MU, vagy a Bayern, netán a Real), a másik kettő meg... hát nem hiszem, hogy Angliában válnának világsztárrá.Watch: Liverpool squad celebrate Kolo Toure's new contract with a songEbben a Poolban idén nagyon nem volt több azért. A BL-hez azért legalább 1 klasszist nem ártana igazolni a méregdrága "jövő" emberei helyett/mellett. Például a Vidal-Hamsik-Higuain pack akár még elérhető is lehetne esetleg.flzoli
több mint 9 éve
Persze, érték. Az.... Ki mondta volna meg 15 éve, hogy a Chelsea-Man. City bajnoki címről döntő rangadó lesz a PL-ben. Ja és a fiatalok körében megközelítőleg ugyan annyi szurkolóval bírnak majd mint az Arsenal és a Pool.ezzel lealacsonyítani mondjuk az Újpest-Fradit (az egyetlen valamire való értéket a labdarúgásunkban), egy hakni mérkőzés szintjére...ZERO_LHihetetlen, hogy ez a kripli magyar foci mennyire centrális kérdés tud lenni az emberek gondolatvilágában. Lehet itt osztani az észt a Fidesz és OV mániájáról, de ha fele ennyire érdekelné az embereket ez a pöcegödör, rohadtul nem tolnák bele ennyire a pénzt. Tetszik nem tetszik, a legkönnyebben tömegeket viszonylag folyamatosan a focival lehet megmozgatni.Tehát te vagy valaki más eldönti, hogy melyik három csapat legyen a legjobb? Ezt Te komolyan normális gondolatmenetnek gondolod a sport világában? És mindezt leírod egy amerikai focival foglalkozó oldalon?Szokol
Maximum 1-2-3 ezer fanatikusért baromira nem éri meg fenntartani egy Mennyei csapatot, hogy tranzitcsapatként afrikai és balkán szökevényeket játszassanak horror pénzért. Legyen 2-3 izmos csapat, ahová talicskázzák a pénzt ahogy kedvük tartja, a többiek meg álljanak rá az utánpótlás nevelésre. A Vidi, Fradi, Debrecen mehet a bajnoki címért, a többiek pedig az aktuális utánpótlás generációnak megfelelően pofozzák egymást össze-vissza. Lásd MTK és még korábban Haladásflzoli
több mint 9 éve
Vidal esélytelen (ha eladó lenne is, valszeg röhögve elvinné a Dinamo, a MU, vagy a Bayern, netán a Real), a másik kettő meg... hát nem hiszem, hogy Angliában válnának világsztárrá.Watch: Liverpool squad celebrate Kolo Toure's new contract with a songEbben a Poolban idén nagyon nem volt több azért. A BL-hez azért legalább 1 klasszist nem ártana igazolni a méregdrága "jövő" emberei helyett/mellett. Például a Vidal-Hamsik-Higuain pack akár még elérhető is lehetne esetleg.flzoli
a klub nagyjából ezt a kettőt is csinálja, de ehhez türelem kell (mind a csapattá csiszolódáshoz, mind a beéréshez), és a türelem az, ami az egységsugarú szurkolóból általában hiányzik.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
A piklibe is..kell nekem streamelni nyitott erkélyajtónál.
Oda se kellett néznem már tudtam, hogy mi történik. Üvöltöztek itt az andalúzok...😀
több mint 9 éve
Hagyjuk már ezt a naiv hozzáállást. Persze, mert mindig az nyer, aki a legügyesebb és a legtöbbet dolgozik.....Hihetetlen, hogy ez a kripli magyar foci mennyire centrális kérdés tud lenni az emberek gondolatvilágában. Lehet itt osztani az észt a Fidesz és OV mániájáról, de ha fele ennyire érdekelné az embereket ez a pöcegödör, rohadtul nem tolnák bele ennyire a pénzt. Tetszik nem tetszik, a legkönnyebben tömegeket viszonylag folyamatosan a focival lehet megmozgatni.Tehát te vagy valaki más eldönti, hogy melyik három csapat legyen a legjobb? Ezt Te komolyan normális gondolatmenetnek gondolod a sport világában? És mindezt leírod egy amerikai focival foglalkozó oldalon?Szokol
Maximum 1-2-3 ezer fanatikusért baromira nem éri meg fenntartani egy Mennyei csapatot, hogy tranzitcsapatként afrikai és balkán szökevényeket játszassanak horror pénzért. Legyen 2-3 izmos csapat, ahová talicskázzák a pénzt ahogy kedvük tartja, a többiek meg álljanak rá az utánpótlás nevelésre. A Vidi, Fradi, Debrecen mehet a bajnoki címért, a többiek pedig az aktuális utánpótlás generációnak megfelelően pofozzák egymást össze-vissza. Lásd MTK és még korábban Haladásflzoli
Én csak azt mondtam, hogy ha már feltétlen muszáj állami/önkormányzati pénzt csorgatni a csapatokhoz, akkor legalább azt csinálják koncentráltan.
több mint 9 éve
ezzel lealacsonyítani mondjuk az Újpest-Fradit (az egyetlen valamire való értéket a labdarúgásunkban), egy hakni mérkőzés szintjére...Hihetetlen, hogy ez a kripli magyar foci mennyire centrális kérdés tud lenni az emberek gondolatvilágában. Lehet itt osztani az észt a Fidesz és OV mániájáról, de ha fele ennyire érdekelné az embereket ez a pöcegödör, rohadtul nem tolnák bele ennyire a pénzt. Tetszik nem tetszik, a legkönnyebben tömegeket viszonylag folyamatosan a focival lehet megmozgatni.Tehát te vagy valaki más eldönti, hogy melyik három csapat legyen a legjobb? Ezt Te komolyan normális gondolatmenetnek gondolod a sport világában? És mindezt leírod egy amerikai focival foglalkozó oldalon?Szokol
több mint 9 éve
az általad említett trióból 2 annyira klasszis mint Ballo ...Watch: Liverpool squad celebrate Kolo Toure's new contract with a songEbben a Poolban idén nagyon nem volt több azért. A BL-hez azért legalább 1 klasszist nem ártana igazolni a méregdrága "jövő" emberei helyett/mellett. Például a Vidal-Hamsik-Higuain pack akár még elérhető is lehetne esetleg.flzoli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Watch: Liverpool squad celebrate Kolo Toure's new contract with a songEbben a Poolban idén nagyon nem volt több azért. A BL-hez azért legalább 1 klasszist nem ártana igazolni a méregdrága "jövő" emberei helyett/mellett. Például a Vidal-Hamsik-Higuain pack akár még elérhető is lehetne esetleg.
több mint 9 éve
Szegény ukránok, sajnálom őket, de megérdemelte a Sevilla, jó focit játszottak, jó döntő volt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Hihetetlen, hogy ez a kripli magyar foci mennyire centrális kérdés tud lenni az emberek gondolatvilágában. Lehet itt osztani az észt a Fidesz és OV mániájáról, de ha fele ennyire érdekelné az embereket ez a pöcegödör, rohadtul nem tolnák bele ennyire a pénzt. Tetszik nem tetszik, a legkönnyebben tömegeket viszonylag folyamatosan a focival lehet megmozgatni.Tehát te vagy valaki más eldönti, hogy melyik három csapat legyen a legjobb? Ezt Te komolyan normális gondolatmenetnek gondolod a sport világában? És mindezt leírod egy amerikai focival foglalkozó oldalon?
több mint 9 éve
Hihetetlen, hogy ez a kripli magyar foci mennyire centrális kérdés tud lenni az emberek gondolatvilágában. Lehet itt osztani az észt a Fidesz és OV mániájáról, de ha fele ennyire érdekelné az embereket ez a pöcegödör, rohadtul nem tolnák bele ennyire a pénzt. Tetszik nem tetszik, a legkönnyebben tömegeket viszonylag folyamatosan a focival lehet megmozgatni.Maximum 1-2-3 ezer fanatikusért baromira nem éri meg fenntartani egy Mennyei csapatot, hogy tranzitcsapatként afrikai és balkán szökevényeket játszassanak horror pénzért. Legyen 2-3 izmos csapat, ahová talicskázzák a pénzt ahogy kedvük tartja, a többiek meg álljanak rá az utánpótlás nevelésre. A Vidi, Fradi, Debrecen mehet a bajnoki címért, a többiek pedig az aktuális utánpótlás generációnak megfelelően pofozzák egymást össze-vissza. Lásd MTK és még korábban Haladás
több mint 9 éve
ja, az előzmény lassítása után már tisztább a képOMG reméljük nem szívroham...Gergőbácsinem, agyrázkódásslowmotion
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Húúú de beszartam...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
OMG reméljük nem szívroham...Gergőbácsinem, agyrázkódás
több mint 9 éve
OMG reméljük nem szívroham...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
ó bazmeg, ha ezen a védésen megy el a szelvényem,...
több mint 9 éve
Ez a sevilla kapus mitől ilyen nagy szám, hogy nem nyilatkozhat, nem lehet tőle kérdezni meccs után stb...?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...