NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
 www.mifocink.com/?p=5388

Ez meg egy jó írás licenc ügyben

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Sztem egy ilyen méretű szervezetet korrupció nélkül nem lehet vezetni, hatalomra sincs esélyed kerülni, ezt jól példázza Figoék nevetséges szenvedése. Ha Te nem veszel szavazatot, más fog. Viszont a pofàtlanságnak is van határa és ezt Blatter már brutál mód túllépte.

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Azért ez nekem a cseberből vederbe tipikus esetének tűnik. Az oroszok és katariak által pénzelt Blatter-rezsimet váltja az amerikai-szaúdi támogatással bíró jordán herceg és sleppje, háromszoros hurrá. Persze egy ilyen tisztogatás évtizedenként legalább egyszer egyik nagy szövetségnél se ártana.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Azt sajnálom, hogy Blattert nem vitték.

Illetve lehetne tartani egy hasonlót a nobnál is.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Alakul a molekula:  sport.hir24.hu/foci-eredmenyek/2015/05/27/breaking-tobb-fifa-vezetot-letartoztattak/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 170
Addig amig egy Felcsut nb1-es addig ez az egész komolyság kérdés egy vicc.zinedine5
hát papíron rendben vannak...slowmotion
meg piaci alapon is 😛 ami a fő mantra éppen...
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 636 — Cowboys fan
Addig amig egy Felcsut nb1-es addig ez az egész komolyság kérdés egy vicc.zinedine5
hát papíron rendben vannak...
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Addig amig egy Felcsut nb1-es addig ez az egész komolyság kérdés egy vicc.
több mint 9 éve
A Békéscsaba megkapta az nb1-es licenszet nem? Mert ha a Dunaújváros és a Haladás közül valamelyik kiesik a pályán, akkor kell még egy csapat az nb2-ből a 12-höz. Ha pedig a kizárt klubok nem omlanak teljesen össze (amire mondjuk a Pápánál mérget vehetünk), akkor elég mély lesz a másodosztály.baggio
Ha nem a harmadba kerülnek.
több mint 9 éve
A Békéscsaba megkapta az nb1-es licenszet nem? Mert ha a Dunaújváros és a Haladás közül valamelyik kiesik a pályán, akkor kell még egy csapat az nb2-ből a 12-höz. Ha pedig a kizárt klubok nem omlanak teljesen össze (amire mondjuk a Pápánál mérget vehetünk), akkor elég mély lesz a másodosztály.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
Vidékiként azért fura, hogy kb 2 éve a pesti csapatoknak több milliós/milliárdos adósságokat engedtek el, valszeg sem Kecsón, sem Pécsen, sem Nyíregyen ennek a töredéke nem volt meg!!!
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Minden évben engedtek a csapatok javára a licenszadásnál,ezt kommunikálták is kifele.Gondolom most telt be nekik a pohár,hogy képtelenek normális feltételeket teremteni a csapatok
Nem mondom,hogy örülök a döntésnek,mert azért jó lett volna nézni azokat a Keleti derbiket('Csaba,Debrecen,Nyíregy,ha valahol akkor ott lettek volna nézők),de legalább egyszer az életben következetesek voltak.Reméljük azok is maradnak.

több mint 9 éve
Csak ezt nem 5 fordulóval a vége előtt közöljük!!! Én elismerem, hogy Matyi is hibás, de azért ez ne így működjön már! Jövőre meg majd ha a 26. fordulóban éppen vezet a Vidi, lefújjuk a bajnokságot?
Igazán akkor lenne tökös az MLSZ ha nyilvánosságra hozná a kizárás/licensz el ne fogadás okát. Mert azért fura, hogy állítólag a Nyíregy egy több éves ügy miatt nem kap licencet. Valaki nagyon kamuzik!
Megértem Csányit, csak ennek kb az a módja, hogy júliusban szólunk, hogy figyelem!!! áprilisban nagyon szigorúak leszünk, ami eddig ment, az nem fog menni!
több mint 9 éve
Nyilván szopás azoknak akiket most kiszórtak, de végre valahol el kell kezdeni az üzleti alapokon működő labdarúgást.
Csak akkor következetesnek is kell maradni majd a jövőben.

több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 561
En is sajnalom foleg a pecset es a nyiregyet ott van jo bazis.
Kecskemet is szimpatikus vol.
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Végre egyszer következetes volt az mlsz.
Sajnálom a kizárt csapatokat.

több mint 9 éve
Buzi mlszzinedine5
Egyetértek, bár szerintem Matyi is tehet róla!NB2
Persze.
több mint 9 éve
Buzi mlszzinedine5
Egyetértek, bár szerintem Matyi is tehet róla!
több mint 9 éve
Buzi mlsz
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 561
Forditva is igaz.Tobb olasz kollegam is jatszva tanult meg spanyolul.Sot a katalan is megy nekik.
A portugal hallasra nekem teljesen idegen a mediterran nyelvektol.Sot mivel minden naciobol van kollega o mondt h elobb hiszik orosz kozelinek.
amugy a romanok vannak a legjobb helyzetben.az o nyelvukkel kb a francia a spanyol olasz jatszva megy...

Szomoru h idejut a foci.1meccsen vki lo 2golt es mindenki ot akarja.
Hotspur a semmire kapna x milliot.Jo biznisz.
több mint 9 éve
azert azt felroni h nem tudott spanyolul...viszont erdekes mert az olasz utan a spanyolt elsajatitani nem nagy feladat.ZoliMP
Spanyol után az olaszt könnyű, fordítva viszont nehezebb (a portugál a legjobb, mert abból kiindulva e kettő mellett még a francia is érthető valamelyest)

---
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
szerintem a műtétje is benne van abban hogy távozotteaglesmcnabb
Szerintem nem. Pérez feltűnően váltani akart a kispadon. Viszont Ancelotti most ha nem pihen egy évet, és mégis aláír valahová, akkor meg is kaptuk a választ erre a műtét-kérdésre. Egyébként szerintem biztosan a Benítez, Lopetegui párosból lesz valamelyik a kócs.

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 636 — Cowboys fan
Ez a Perez évről évre tudja alulmúlni magát... nem is értem miért nem egy magyar csapat elnökeZERO_L
Ez a RB Carlo helyére move innen kívülről nézve is fura.Amadeus91
Csak remélni tudom, hogy ez kamu.zinedine5
mondjuk a Barcánál meg az Atleticónál meg csak remélni tudják, hogy ez nem kamu 😊slowmotion
Amíg Dani Alvesek rohangálnak a vonal mellett védekezést mímelve én nyugodt leszek felőle, hogy akár egy tökkelütöttel is lesz esélye a Realnak a Barca ellen 😊flzoli
félreértés ne essék, én sem gondolok túl sokat Alvesről - sőt Mr. Shakiráról sem - mint védő, de azért... azért ez a védelem a 20 csapatos bajnokság bevezetése óta a második legkevesebb gólt kapta.* (az meg nem tudományosan alátámasztott, viszont empirikus tény, hogy manapság nem kicsivel több gól esik meccsenként, köszönhetően többek között a labda evolúciójának)

szóval legalább ennyi tisztelet jár nekik. az megvan, hogy a második legjobb védelem is meccsenként 0.2 góllal többet kapott?

* a rekord a '93-94-es Deportivo tulajdona, igaz ők a 18 kapott gól mellé csak 54-et rúgtak
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.origo.hu/sport/focivilag/20150526-klopp-fel-evig-hallani-sem-akar-futballrol.html

Klopp nem lesz a Real edzője, ha csak nem Benitezt nevezik ki és pont addigra elbocsátják amíg pihent 😛

Amúgy Rafa nem lenne olyan rossz, mint sokan gondolják, bár igaz amióta a Pollal megnyerte a BL-t annyira nem megy neki, nem igazán tud változtatni a stílusán.

De amióta elment a Valenciától nem is volt spanyol honban (ha jól emlékszem). Ki tudja, hátha bejönne neki.
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
szerintem a műtétje is benne van abban hogy távozott

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!